چهارشنبه ها دلمون بیشتر هوای امام رضا علیه السلام میکنه🥲
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۲:۴۰
این تحلیل درست و جالبی از اوضاع روز بود.
پیشنهاد میکنم ببینید.
مواظب باشیم #تو_زمین_دشمن_بازی_نکنیم
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
مواظب باشیم #تو_زمین_دشمن_بازی_نکنیم
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۵:۴۹
سلامنمازتون قبول 
۲۳:۵۸
سلامی خدمت آقا جان عرض کنیم 
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
۲۳:۵۸
جا نداره که آدم هزار بار ماشاالله بخونه، هزار بار قربون صدقه بره، هزار بار غش و ضعف کنه؟!
اصلا همین عکس، صبح اول صبحِ نصف شبم رو تا چندین روز ساخت
اللهم اجعل قائدنا في درعك الحصينة التي تجعل فيها من تريد
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۰:۰۲
با آموزش کدوم موافقید؟
۷:۰۹
خورشت غوره بادمجون
میگن مال همدانه. ولی ما هم از بچگی مون درست میکردیم
میگن مال همدانه. ولی ما هم از بچگی مون درست میکردیم
۷:۱۰
حلوا نقل دبی
علت نامگذاریش رو نمیدانم
ولی معلومه یه جور حلوا عربیه دیگه

علت نامگذاریش رو نمیدانم
۷:۱۰
شله قروت
یه آشه که در میامی استان سمنان معمولا به عنوان نذری پخته میشه
یه آشه که در میامی استان سمنان معمولا به عنوان نذری پخته میشه
۷:۱۲
آیت الله حائری شیرازی:
دنیا، یعنی خود را برتر دیدن. مثلاً ببین؛ سر سفره، غذاهای مختلفی است؛ انسان اگر برود گُلش را برای خودش بردارد و بهترینش را سوا کند، این دنیا است. چون دیگران هم حق دارند. یک وقت هست که حق دیگری را نمیگیری؛ مثلاً برای همه، غذای خوب هست و تو هم میخوری؛ این دنیاطلبی نیست. صاحبخانه بهترین میوه را به تو تعارف میکند، مصرف میکنی، این دنیا نیست. اما وقتی چند تا مهمان با هم نشستهاند و شما بهترین را بر میداری؛ این دنیا است! خود را مستحقتر از دیگران دیدن، دنیا است.
#کلام_علما #دنیا_طلبی
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
دنیا، یعنی خود را برتر دیدن. مثلاً ببین؛ سر سفره، غذاهای مختلفی است؛ انسان اگر برود گُلش را برای خودش بردارد و بهترینش را سوا کند، این دنیا است. چون دیگران هم حق دارند. یک وقت هست که حق دیگری را نمیگیری؛ مثلاً برای همه، غذای خوب هست و تو هم میخوری؛ این دنیاطلبی نیست. صاحبخانه بهترین میوه را به تو تعارف میکند، مصرف میکنی، این دنیا نیست. اما وقتی چند تا مهمان با هم نشستهاند و شما بهترین را بر میداری؛ این دنیا است! خود را مستحقتر از دیگران دیدن، دنیا است.
#کلام_علما #دنیا_طلبی
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۱۶:۵۷
🇵🇸یادداشتهای خانهداری مامانبانو
آیت الله حائری شیرازی: دنیا، یعنی خود را برتر دیدن. مثلاً ببین؛ سر سفره، غذاهای مختلفی است؛ انسان اگر برود گُلش را برای خودش بردارد و بهترینش را سوا کند، این دنیا است. چون دیگران هم حق دارند. یک وقت هست که حق دیگری را نمیگیری؛ مثلاً برای همه، غذای خوب هست و تو هم میخوری؛ این دنیاطلبی نیست. صاحبخانه بهترین میوه را به تو تعارف میکند، مصرف میکنی، این دنیا نیست. اما وقتی چند تا مهمان با هم نشستهاند و شما بهترین را بر میداری؛ این دنیا است! خود را مستحقتر از دیگران دیدن، دنیا است. #کلام_علما #دنیا_طلبی مامانبانو ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
رحمت خدا بر آیت الله حائری شیرازی چقدر با مثال ساده و قشنگ حرف حق و دقیق رو میگفتند.خیلی مطلب قابل توجه و عملی هست هان!قشنگ می تونیم با ریز و درشت زندگی مون تطبیق بدهیم.
۱۷:۰۰
سلامصبح جمعه است! سلامی به حضرت صاحب الزمان عرض کنیم و بگیم:آقای ما؛ درست است که عادت کردیم به ندیدنت!درست است که عادت کردیم به نشنیدن صدایت!ولیما همان امتیم که نشان دادیم نایبت را اگر چند روز نبینیم دلمان برایش پر میکشد.و اگر بعد از شایعات، ببینیمش، از ذوق به سویش نمی دویم که پرواز میکنیم.ما تمرین و تلاش برای حرف شنوی از ولی میکنیم.میدانیم که تلاشمان را میبینی.کاش این روزها دیگر برگه های پایانی امتحان غیبت باشد!و نتیجه هرچه زودتر "ظهور" اعلام شود!
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
۲:۵۴
سلامی خدمت آقا جان عرض کنیم 
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
۲:۵۵
شهید سیدحسن نصرالله :درباره #ظهور نباید منتظر حوادث بمانیم، باید آن را ایجاد کنیم!
#مهدویت#انتظار
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
#مهدویت#انتظار
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۶:۳۹
حلوا نقل دبی (نوعی حلوای عربی)
مواد لازم :شیر پرچرب ۲ لیوان(یا ¾لیوان شیرخشک حل شده در ۲لیوان آب)روغن مایع ½ لیواننسکافه گلد یا قهوه ی دم کرده ½ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوریپودر هل ½ قاشق مرباخوریآرد سفید ½ لیوانآب ½ لیوانشکر ۱ لیوان(یا بهتره ½شکر سفید و ½شکر قهوهای )گلاب ½ لیوانکره ۵۰ گرم
طرز تهیه :آب و آرد را درون یک کاسه مناسب ریخته و با قاشق به خوبی هم می زنیم تا گلوله های آرد درون آب حل شوند.گلاب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل درون لیوانی ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کاملا ملایم قرار می دهیم تا شکر کاراملی شود.توجه داشته باشید شکر با حرارت بسیار ملایم ذوب شود ، در غیر اینصورت شکر سوخته و حلوا طعم تلخی پیدا می کند.بگذارید شکر خودش آب شود و اصلا از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید. بلکه قابلمه را تکان دهید تا شکرها ذوب شود.اگر قابلمه کلفت باشد بهتر است، چون ظرف نازک سرعت عمل بیشتری می خواهد و زودتر می سوزد.زمانی که شکر کاملا آب شد و قهوهای روشن شد،کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ذوب شود.زمانی که کره آب شد، شیر را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. توجه داشته باشید پس از اضافه کردن شیر در ابتدای کار مقداری از کارامل سفت می شود. نگران نباشید. در قابلمه را بگذارید تا کارامل آرام حل شود. وقتی کارامل کاملا در شیر حل شد، آب و آرد را اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم.پس از هم زدن مداوم گلوله های حلوا باز شده و یکدست می شوند. برای سهولت کار می توانید از همزن دستی یا گوشت کوب برقی استفاده کنید زمانی که حلوا کمی غلیظ شد مخلوط گلاب را به قابلمه می افزاییم.حالا نسکافه گلد را با مقداری کمی آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روغن را کم کم به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا جذب حلوا شود.زمانی که روغن کاملا جذب حلوا شد، اجازه می دهیم حلوا به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا غلیظ و کمی سفت شود. در همین حین حلوا را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا حلوا ته نگیرد.دقت کنید که حلوا تافی باید شل باشد و بعد از خنک شدن سفت تر می شود.پس از گذشت این زمان حلوا رو از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مغزیجات دلخواه و گل محمدی تزیین می کنیم.
انتشار مطالب کانال بدون لینک شرعا حرام است#آشپزی #نذری #حلوا
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
مواد لازم :شیر پرچرب ۲ لیوان(یا ¾لیوان شیرخشک حل شده در ۲لیوان آب)روغن مایع ½ لیواننسکافه گلد یا قهوه ی دم کرده ½ قاشق غذاخوریزعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوریپودر هل ½ قاشق مرباخوریآرد سفید ½ لیوانآب ½ لیوانشکر ۱ لیوان(یا بهتره ½شکر سفید و ½شکر قهوهای )گلاب ½ لیوانکره ۵۰ گرم
طرز تهیه :آب و آرد را درون یک کاسه مناسب ریخته و با قاشق به خوبی هم می زنیم تا گلوله های آرد درون آب حل شوند.گلاب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل درون لیوانی ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کاملا ملایم قرار می دهیم تا شکر کاراملی شود.توجه داشته باشید شکر با حرارت بسیار ملایم ذوب شود ، در غیر اینصورت شکر سوخته و حلوا طعم تلخی پیدا می کند.بگذارید شکر خودش آب شود و اصلا از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید. بلکه قابلمه را تکان دهید تا شکرها ذوب شود.اگر قابلمه کلفت باشد بهتر است، چون ظرف نازک سرعت عمل بیشتری می خواهد و زودتر می سوزد.زمانی که شکر کاملا آب شد و قهوهای روشن شد،کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ذوب شود.زمانی که کره آب شد، شیر را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. توجه داشته باشید پس از اضافه کردن شیر در ابتدای کار مقداری از کارامل سفت می شود. نگران نباشید. در قابلمه را بگذارید تا کارامل آرام حل شود. وقتی کارامل کاملا در شیر حل شد، آب و آرد را اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم.پس از هم زدن مداوم گلوله های حلوا باز شده و یکدست می شوند. برای سهولت کار می توانید از همزن دستی یا گوشت کوب برقی استفاده کنید زمانی که حلوا کمی غلیظ شد مخلوط گلاب را به قابلمه می افزاییم.حالا نسکافه گلد را با مقداری کمی آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روغن را کم کم به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا جذب حلوا شود.زمانی که روغن کاملا جذب حلوا شد، اجازه می دهیم حلوا به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا غلیظ و کمی سفت شود. در همین حین حلوا را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا حلوا ته نگیرد.دقت کنید که حلوا تافی باید شل باشد و بعد از خنک شدن سفت تر می شود.پس از گذشت این زمان حلوا رو از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مغزیجات دلخواه و گل محمدی تزیین می کنیم.
انتشار مطالب کانال بدون لینک شرعا حرام است#آشپزی #نذری #حلوا
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۱۱:۲۳
🇵🇸یادداشتهای خانهداری مامانبانو
حلوا نقل دبی (نوعی حلوای عربی) مواد لازم : شیر پرچرب ۲ لیوان(یا ¾لیوان شیرخشک حل شده در ۲لیوان آب) روغن مایع ½ لیوان نسکافه گلد یا قهوه ی دم کرده ½ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ½ قاشق مرباخوری آرد سفید ½ لیوان آب ½ لیوان شکر ۱ لیوان(یا بهتره ½شکر سفید و ½شکر قهوهای ) گلاب ½ لیوان کره ۵۰ گرم طرز تهیه : آب و آرد را درون یک کاسه مناسب ریخته و با قاشق به خوبی هم می زنیم تا گلوله های آرد درون آب حل شوند. گلاب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل درون لیوانی ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. شکر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کاملا ملایم قرار می دهیم تا شکر کاراملی شود. توجه داشته باشید شکر با حرارت بسیار ملایم ذوب شود ، در غیر اینصورت شکر سوخته و حلوا طعم تلخی پیدا می کند. بگذارید شکر خودش آب شود و اصلا از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید. بلکه قابلمه را تکان دهید تا شکرها ذوب شود. اگر قابلمه کلفت باشد بهتر است، چون ظرف نازک سرعت عمل بیشتری می خواهد و زودتر می سوزد. زمانی که شکر کاملا آب شد و قهوهای روشن شد،کره را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا ذوب شود. زمانی که کره آب شد، شیر را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم. توجه داشته باشید پس از اضافه کردن شیر در ابتدای کار مقداری از کارامل سفت می شود. نگران نباشید. در قابلمه را بگذارید تا کارامل آرام حل شود. وقتی کارامل کاملا در شیر حل شد، آب و آرد را اضافه کرده و خیلی سریع هم میزنیم. پس از هم زدن مداوم گلوله های حلوا باز شده و یکدست می شوند. برای سهولت کار می توانید از همزن دستی یا گوشت کوب برقی استفاده کنید زمانی که حلوا کمی غلیظ شد مخلوط گلاب را به قابلمه می افزاییم. حالا نسکافه گلد را با مقداری کمی آب جوش مخلوط کرده و به قابلمه می افزاییم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روغن را کم کم به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا جذب حلوا شود. زمانی که روغن کاملا جذب حلوا شد، اجازه می دهیم حلوا به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا غلیظ و کمی سفت شود. در همین حین حلوا را به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا حلوا ته نگیرد. دقت کنید که حلوا تافی باید شل باشد و بعد از خنک شدن سفت تر می شود. پس از گذشت این زمان حلوا رو از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مغزیجات دلخواه و گل محمدی تزیین می کنیم.
انتشار مطالب کانال بدون لینک شرعا حرام است #آشپزی #نذری #حلوا مامانبانو ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
خوشحال میشم اگر دوست داشتید با پیشنهاد به مجله ، پیام بالا رو انتخاب کنید.

۱۱:۲۳
سلامصبح تون پر خیر و سلامتی و نشاط 

خدایا شکرت امروز هم بهمون اجازه دادی زنده باشیم و از نعماتت استفاده کنیم
خدایا شکرت امروز هم بهمون اجازه دادی زنده باشیم و از نعماتت استفاده کنیم
۱:۴۳
سلامی خدمت آقا جان عرض کنیم 
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا بَقیّةَ الله
۱:۴۳
برگزاری مراسم عقد در ایام عزاداری
نظر مقام معظم رهبری
#احکام #برگزاری_جشن#عزاداری
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
نظر مقام معظم رهبری
#احکام #برگزاری_جشن#عزاداری
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۸:۴۳
جاتون سبز اومدیم روضه
خونه کناری هیئت کودک برای بچه های حدود ۴ سال به بالا هست.
ولی قسمت خواهران چند تا بچه ی کوچیک و یکی دوتا بچه بزرگتر هستند.یعنی همینطور داره دلم میسوزه!
دختر ناز آروم زیر دوسال گوشی موبایل دستش.
پسر ۳ساله گوشی دستش.
دختر ۷ ساله گوشی دستش.
فقط یه دختر ۳ساله دیدم مادرش براش دفتر و مدادرنگی آورده!!!
اگر قسم بخورم دروغ نیست! خدا شاهده ظلم در حق بچه است.
مامان جان؛ بخاطر بچه ات یه تحقیق علمی کن. ببین روانشناس مذهبی چی میگه، ببین روانشناس غربی چی میگه. ببین یه نفر تایید میکنه اینکه به این سن گوشی بدی دست بچه؟!دیگه داخل روضه بودنش و اینها به کنار
مامان جان؛ میدونم سرگرم کردن بچه سخته، ولی بخاطر خدا، بخاطر روح و روان بچه دلبندتون بیایید و بازی های گوشی تون رو حذف کنید
️
#بچهداری #نسل_امام_زمانی
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
#بچهداری #نسل_امام_زمانی
مامانبانو
ble.ir/join/MTRlMzA5Yz
۱۸:۲۴