م

مطبخ طب اسلامی

۱,۷۰۷عضو
thumnail
undefined‌سلام امام زمانم
undefined‌ای رونق ندبه های آدینه بیا
undefinedای مرهم دردهای دیرینه بیا...
undefined‌تا اینکه به ما شب زدگان نور رسد
undefinedیک جمعه تو باچراغ و آیینه بیا...
undefined‌سلام صبحتون امام زمانی
@matbakheslame

۵:۵۱

thumnail
نگم از طعمشundefinedundefinedundefinedحتما امتحان کن برای پذیرایی هم عالیه

undefinedکدو ها رو درشت خرد کن یک ربع بپزه حتما پودر هل و دارچین و زعفران هم اضافه کن
بعد پخت یک ق پر عسلundefinedبا دو ق از اب کدو ترکیب کن و کدو ها رو رومال کن توی یک تابه بزرگ اب بریز شعله متوسط باشه بعد دو تا سه ساعت کدو ها خشک میشن undefinedحتما وسط کار چندبار با عسل رو مال کنundefinedنذار زیاد خشک بشن گوشتی بردارundefinedوسط کار مراقب باش آب تبخیر شد دوباره بریزundefinedاونایی که زودتر خشک شدن وسط کار جدا کن
#حبه_کدوحلوایی
@matbakheslame

۵:۲۷

سلام بر همراهان عزیز
لطفا این پیامک رو به مسئولان بفرستید و ازشون تشکر کنید undefined

بابت اقتدار جمهوری اسلامی در دفع حمله دشمن تبریک میگیم و تشکر میکنیم از سپاه و ارتش
ما منتظر انتقام بسیار سخت و شدید ایران بابت این جنایت بزرگ هستیم

۱۵:۳۷

thumnail
خورشت کدو حلوایی
undefinedمواد لازم :روغن زرد: به مقدار لازمنمک دریا ، فلفل:میزان لازمزعفران (پودر حل شده در آب): 1 قاشق غذاخوریپیاز متوسط: 2 عددگوشت سردست گوسفند: 300 گرمکدو حلوایی:1 کیلو گرمدارچین:1 قاشق چایخوری
undefinedطرز تهیه:
undefined️ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن،به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید.
undefined️سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود.
undefined️حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.پس از آن پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
undefined️سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید.
undefined️حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.
undefined️در حین سرخ‌شدن پیاز تکه‌های گوشت را که از قبل شسته و آماده شده است را به آن اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
undefined️حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذاریدتا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد.
undefined️برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود،زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
undefined️بعد آلو ها را خوب شسته و در مراحل پایانی پخت گوشت،آلو را به همراه رب آلو اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.(درصورت تمایل)
undefined️درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، آلو یا رب آلو و یا 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.
undefined️اگر به خورشت های شیرین علاقه‌مندید،می‌توانند شکر سرخ و یا شیره انگور به خورش طعم آن را شیرین‌تر کنند.
undefined️با توجه به اینکه کدو به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو،خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید.
undefined️برای این منظور باتوجه به اندازه تکه‌های کدو،یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.
undefined️در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

undefinedبه امام صادق صلوات الله علیه گفتم: از امیر مؤمنان صلوات الله علیه حدیثی درباره کدو روایت شده که فرموده است: «کدو بخورید؛ چرا که مغز را افزون می سازد».
undefinedامام صادق صلوات الله علیه فرمود: «آری. من نیز می گویم که برای درد قولنج، خوب است».
طبّ الأئمّه صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِم لابنی بسطام، ص 138، بحار الأنوار، ج 66، ص 228، ح 15.
undefinedحضرت رسول صلوات الله علیه و آله فرمود:کدو بخورید، که اگر خداوند می دانست درختی سبُک تر از این وجود دارد، آن را برای برادرم یونس می رویانْد.هرگاه کسی از شما خورشی می سازد، در آن کدوی بسیار بریزد؛ چرا که آن مغز و عقل را می افزاید.
مکارم الأخلاق، ج 1، ص 383، ح 1283 عن الإمام الحسین صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ ، بحار الأنوار، ج 66، ص 228، ح 16.
undefinedالکافی به نقل از سیّاری، در حدیثی که سند آن را به معصوم صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ رسانده است: پیامبر صلوات الله علیه و آله به کدو علاقه داشت و به زنان خود می فرمود: «اگر در دیگ، چیزی طبخ می کنید، در آن، کدو بسیار بریزید».
الکافی، ج 6، ص 371، ح 6، المحاسن، ج 2، ص 329، ح2122، بحار الأنوار، ج 66، ص 228، ح 14.•┈••✾•undefinedundefinedundefined•✾••┈•
@matbakheslame

۵:۳۷

مجله طب اسلامی undefinedJoin undefined ble.ir/join/MWU5ZmU3MG
کانال احکام دینی undefinedJoin undefined ble.ir/join/MDBmYmIwMW
طب سنتی استاد خیراندیش Join undefined ble.ir/join/N2M0ZDM5Mm
مطبخ طب اسلامی undefinedundefinedJoin undefined ble.ir/join/CPBVLcSmEs
مطالب مهم استاد روازادهJoin undefined ble.ir/join/NThlMjRmOT

۵:۴۷

thumnail
#سلام_بهانه_بودن_من
undefinedاللهم عجل لولیک الفرج
‌خیال سیر جمالت، طواف حُسن خداست...ندیده هم، مه رویت، چراغ دیده ماست...
‌قسم به صبح ظهور و به لحظه فرجت...که طول غیبتت از شوق ما نخواهد کاست...
صبحتون امام زمانی
@matbakheslame

۵:۳۱

thumnail
شکلات صبحانه خانگی
خرماپودر قهوه اصیل ایرانیارده
بخاطر وجود قهوه در ترکیب این شکلات مقوی و خوشمزه ، شب ها مخصوصا کودکان مصرف نکنند.
#میان_وعده#صبحانه#شکلات_صبحانهمنبع : کانال طبع و مزاج غذاها
@matbakheslame

۵:۵۱

thumnail
undefinedغذاهاي محلي استان چهار محال و بختيارينام غذا: #دم_پخت_پلو
undefined موادلازم:
undefined ماش: يك پيمانه
undefined برنج: دوپيمانه
undefined روغن زردمحلي: دوقاشق غذاخوري
undefined نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدارلازم
undefined آب سالم: به مقدارلازم
undefined روش طبخ:
undefined ابتداماش رابامقداري آب وكمي نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم.
undefined سپس برنج را اضافه مي كنيم تابا باقيمانده آب نيم پز شود.
undefined بعدروغن زرد را افزوده ودمكن مي گذاريم تاخوب دم بكشد.
undefined نظرمتخصصين تغذيه:
🟢 ماش حاوي اسيدفوليك وپتاسيم مي باشدكه براي پيشگيري ازبيماري هاي قلبي عروقي وكنترل پرفشاري خون سودمنداست.
🟢 دركاهش كلسترول، پيشگيري از سرطان پستان ودرمان كم خوني نيز مؤثراست.
🟢 به دليل وجودبرنج وماش، پروتئين مورد نيازبدن نيزتأمين مي گردد.
undefined منبع : كتاب خوراك هاي بومي ايران
•┈••✾•undefinedundefinedundefined•✾••┈• @matbakheslame

۱۵:۱۶

thumnail
undefined ولادت حضرت زینب سلام‌الله‌ علیها مبارک بادundefinedundefinedundefined
@matbakheslame

۶:۱۱

thumnail
undefined#سلام_امام_زمانم undefined
undefinedعاقبت نور تو پهنای جهان می‌گیرد...undefinedجسم بی‌جان زمین از تو توان می‌گیرد...
undefinedسال‌ها قلب من از دوریتان مرده ولی...undefinedخبری از تو بیاید ضربان می‌گیرد...
#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
@matbakheslame

۵:۱۴

thumnail
undefined وداع با ودیعه پیغمبر صل الله علیه و آله
undefinedبیانات حزن‌آلود رهبر انقلاب درباره وداع امیرالمؤمنین علیه السلام با حضرت زهرا سلام الله علیه
#شهادت حضرت زهرا سلام الله علیه تسلیت باد
@matbakheslame

۴:۵۱

thumnail
کتلت خونساز 🩸:
یک نکته این وسط بگم و برم undefinedدر طبخ کتلت های ما استفاده از گوشت اختیاری هست که در صورت استفاده از گوشت از پیاز رنده شده هم باید استفاده کنید 🧅 و از طرفی وجود تخم مرغ محلیundefined و آرد نخودچی اجباری هست ...
خب دیگه دستور همین بود ...
به جای سیب زمینی مضر و سودازا undefined، باقالی پخته شده با کمی پوست پودر شده (لپه باقالی ) و گندم نیم کوب (بلغور گندم ) پخته شده رو با گوشت چرخ کرده گوسفندی و پیاز رنده شده و تخم مرغ محلی و آرد نخودچی و سبزی ساطوری شده تره و برگ چغندر و البته نمک 🧂ترکیب میکنیم و با توجه به میل خودتون میتونید از ادویه ها هم در حد کم استفاده کنید البته توصیه ما استفاده به همون نمک‌ و نهایتا آویشن هست و مواد موردنظر را با دست ورز می‌دهیم و ترکیب میکنیم و به اندازه و سایز دلخواه خودمون از مواد کتلت در روغن زرد گاوی و یا روغن ارده کنجد سرخ میکنیم و با نان آرد کاملundefined نوش جان میکنیم ....
به همین آسانی undefined
راستی برای مقدار دقیق باقالی و گندم پخته شده در نظر داشته باشید به همون اندازه سیب زمینی مضر undefinedدر کتلت های رایج ، از گندم و باقالی پخته شده استفاده کنید و این نکته مد نظرتون باشه که گندم و باقالی بعد از پخته شدن حجمشون بیشتر میشه...
بهتره که از بلغور گندم که در خونه آسیاب شده استفاده کنید و درصورت ضرورت از بلغورهای گندم آماده هم میتونید استفاده کنید وفوت کوزه گری undefined :
حتما در هنگام اضافه کردن گندم و باقالی پخته شده ، این نکته مد نظرتون باشه که آب گندم و باقالی در حین پخت ، حتی الامکان خشک شده باشه ...
اینم یک پیمانه کلی برای تهیه حدود بیست تا کتلت خونساز :
لپه باقالی پخته شده پنجاه گرم بلغور گندم پخته شده دویست گرم سبزی تره و برگ چغندر بیست گرم (البته این مقدار می‌تونه بیشتر هم باشه )تخم مرغ محلی دو عدد کوچک آرد نخودچی صد گرم که بستگی به خشک شدن آب بلغور و باقالی دارد و میتونه یه خرده کمتر یا بیشتر بشهپیاز کوچک ( حدود پنجاه گرم )نمک پانزده گرم و مقدار گوشت اختیاری هستراستی یادتون نره روغن خوب داغ شده باشه
@matbakheslame

۵:۰۲

thumnail
undefined‌#سلام_امام_زمانمundefined
undefinedالسلام علیــــــک یا بقیه الله

هی گنه کردم و هی جار زدم یار بیا(:من ندانم چه شود عاقبت کار بیاundefined
خود بگفتی دعا بهر ظهورت بکنیمخواندمت خسته ام ای یار بیاundefined
undefined#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
@matbakheslame

۱۰:۲۳

thumnail
حلوا خرمایی
مواد لازم :undefined
خرما ۱ کیلو آرد گندم ۵۰۰ گرمundefined روغن به اندازه لازم پودر دارچین ۲ ق چ گردو به مقدار لازم
طبع:#گرم_و_تر
#دسر#حلوا_خرمایی
@matbakheslame

۵:۵۱

thumnail
املت برگ چغندر
یه غذای ساده و مفید با برگ چغندر و پیاز و تخم مرغبرگ چغندر رو بخارپز میکنیم و کنار میزاریمپیاز داغ آماده کرده و با برگ چغندر مخلوط میکنیمیه تفت کوچولو ، بعد روش تخم مرغ میزنیم ، به همین راحتی
خواصچغندر ، عقل و ذهن را قوی و خون را صاف میکنه….باعث خواب راحت میشه ، عروق بسته رو باز میکنهو…
•┈••✾•undefinedundefinedundefined•✾••┈•
@matbakheslame

۵:۰۲

thumnail
undefinedلحظه ها را متوسل به دعاییم بیاسالیانی ست که دل تنگ شماییم بیا ...
undefinedآسمان خواهش یک جرعه نگاهت داردنه که ما ، فاطمه هم چشم به راهت دارد ...
#سلام‌آقای‌من#امام_زمان♥
undefinedفرا رسیدن سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@matbakheslame

۴:۳۶

thumnail
طرز تهیه و خواص آش شلغمغذاهاي محلي استان كرمانشاه
نام غذا: آش شلغم– مواد لازم:بلغور گندم: دو پيمانهشلغم متوسط: سه عددآب انار: به مقدار لازمنمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازمآب سالم: به مقدار لازم– روش طبخ:ابتدا بلغور را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم.سپس شلغم شسته و پوست گرفته را خرد كرده و اضافه مي كنيم تا خوب بپزد.در انتها از روي حرارت برداشته و آب انار را اضافه مي كنيم.
نظر متخصصين تغذيه:اين غذا حدود ٣٠٪؜ انرژي مورد نياز روزانه يك فرد بزرگسال را تأمين مي كند.به دليل وجود شلغم، منبع خوبي از املاح است.انار به دليل داشتن فلاونوييد كه نوعي آنتي اكسيدان است، در پيشگيري از سرطان سودمند است و احتمال سكته مغزي و حملات قلبي را مي كاهد.از نظر تأمين ويتامين هاي گروه B نيز غذاي خوبي است.•┈••✾•undefinedundefinedundefined•✾••┈•
@matbakheslame

۱۰:۳۵

thumnail

۱۰:۲۵

مطبخ طب اسلامی
undefined تصویر
نان کدو حلوایی
undefinedمواد لازم:
۱ ‌. آرد گندم سبوس دار ۵ پیمانه
۲. پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
۳. شیر محلی سه چهارم پیمانه
۴. کره گاوی ۶ قاشق غذاخوری
۵. آب ولرم یک سوم پیمانه
۶.تخم مرغ محلی ۲ عدد
۷.جوش شیرین اصل ۱ قاشق چاییخوری
۸.نمک دریا یک چهارم قاشق چاییخوری
۹.شکرسرخ سه چهارم پیمانه
۱۰.زعفران دمکرده ۱ قاشق مرباخوری
undefinedطرز تهیه :
undefinedشیر را کمی گرم کرده و با کره مخلوط می کنیم تا بطور کامل ذوب شود.
undefinedشکر سرخ و زعفران را به مواد اضافه کرده ، سپس تکه های کدو حلوایی که قبلا با کمی آب پخته شده و بصورت پوره در آورده را به مواد اضافه می کنیم .
undefinedیک تخم مرغ را با آن مخلوط می کنیم در مرحله بعدی جوش شیرین و نمک را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد هم آرد را تدریجی به مخلوط افزوده تا خمیر یکدست بدست آید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده بطوریکه به دست نچسبد.
undefinedخمیر حاصل را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند
undefinedسپس میتوان آن را به اشکال گوناگون نظیر دونات یا قطاب در آورد و در بین آن مربای کدو حلوایی قرار دهیم و در آخر هم با فرچه کمی تخم مرغ بر روی نان مالیده شود سپس به مدت نیم ساعت در فر قرار داده تا طلایی شود.
•┈••✾•undefinedundefinedundefined•✾••┈•
@matbakheslame

۱۰:۲۵

thumnail
undefined‌#سلام_امام_زمانمundefined
undefinedالسلام علیــــــک یا بقیه الله
هی گنه کردم و هی جار زدم یار بیامن ندانم چه شود عاقبت کار بیاundefined
خود بگفتی دعا بهر ظهورت بکنیمخواندمت خسته ام ای یار بیاundefined
undefined#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
undefinedundefinedundefinedundefined
@matbakheslame

۱۰:۱۶