۵:۵۱
۵:۲۷
سلام بر همراهان عزیز
لطفا این پیامک رو به مسئولان بفرستید و ازشون تشکر کنید
بابت اقتدار جمهوری اسلامی در دفع حمله دشمن تبریک میگیم و تشکر میکنیم از سپاه و ارتش
ما منتظر انتقام بسیار سخت و شدید ایران بابت این جنایت بزرگ هستیم
لطفا این پیامک رو به مسئولان بفرستید و ازشون تشکر کنید
بابت اقتدار جمهوری اسلامی در دفع حمله دشمن تبریک میگیم و تشکر میکنیم از سپاه و ارتش
ما منتظر انتقام بسیار سخت و شدید ایران بابت این جنایت بزرگ هستیم
۱۵:۳۷
۵:۳۷
مجله طب اسلامی Join ble.ir/join/MWU5ZmU3MG
کانال احکام دینی Join ble.ir/join/MDBmYmIwMW
طب سنتی استاد خیراندیش Join ble.ir/join/N2M0ZDM5Mm
مطبخ طب اسلامی Join ble.ir/join/CPBVLcSmEs
مطالب مهم استاد روازادهJoin ble.ir/join/NThlMjRmOT
کانال احکام دینی Join ble.ir/join/MDBmYmIwMW
طب سنتی استاد خیراندیش Join ble.ir/join/N2M0ZDM5Mm
مطبخ طب اسلامی Join ble.ir/join/CPBVLcSmEs
مطالب مهم استاد روازادهJoin ble.ir/join/NThlMjRmOT
۵:۴۷
۵:۳۱
۵:۵۱
۱۵:۱۶
۶:۱۱
۵:۱۴
۴:۵۱
۵:۰۲
۱۰:۲۳
۵:۵۱
۵:۰۲
۴:۳۶
۱۰:۳۵
۱۰:۲۵
مطبخ طب اسلامی
تصویر
نان کدو حلوایی
مواد لازم:
۱ . آرد گندم سبوس دار ۵ پیمانه
۲. پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
۳. شیر محلی سه چهارم پیمانه
۴. کره گاوی ۶ قاشق غذاخوری
۵. آب ولرم یک سوم پیمانه
۶.تخم مرغ محلی ۲ عدد
۷.جوش شیرین اصل ۱ قاشق چاییخوری
۸.نمک دریا یک چهارم قاشق چاییخوری
۹.شکرسرخ سه چهارم پیمانه
۱۰.زعفران دمکرده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
شیر را کمی گرم کرده و با کره مخلوط می کنیم تا بطور کامل ذوب شود.
شکر سرخ و زعفران را به مواد اضافه کرده ، سپس تکه های کدو حلوایی که قبلا با کمی آب پخته شده و بصورت پوره در آورده را به مواد اضافه می کنیم .
یک تخم مرغ را با آن مخلوط می کنیم در مرحله بعدی جوش شیرین و نمک را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد هم آرد را تدریجی به مخلوط افزوده تا خمیر یکدست بدست آید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده بطوریکه به دست نچسبد.
خمیر حاصل را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند
سپس میتوان آن را به اشکال گوناگون نظیر دونات یا قطاب در آورد و در بین آن مربای کدو حلوایی قرار دهیم و در آخر هم با فرچه کمی تخم مرغ بر روی نان مالیده شود سپس به مدت نیم ساعت در فر قرار داده تا طلایی شود.
•┈••✾••✾••┈•
@matbakheslame
مواد لازم:
۱ . آرد گندم سبوس دار ۵ پیمانه
۲. پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
۳. شیر محلی سه چهارم پیمانه
۴. کره گاوی ۶ قاشق غذاخوری
۵. آب ولرم یک سوم پیمانه
۶.تخم مرغ محلی ۲ عدد
۷.جوش شیرین اصل ۱ قاشق چاییخوری
۸.نمک دریا یک چهارم قاشق چاییخوری
۹.شکرسرخ سه چهارم پیمانه
۱۰.زعفران دمکرده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
شیر را کمی گرم کرده و با کره مخلوط می کنیم تا بطور کامل ذوب شود.
شکر سرخ و زعفران را به مواد اضافه کرده ، سپس تکه های کدو حلوایی که قبلا با کمی آب پخته شده و بصورت پوره در آورده را به مواد اضافه می کنیم .
یک تخم مرغ را با آن مخلوط می کنیم در مرحله بعدی جوش شیرین و نمک را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد هم آرد را تدریجی به مخلوط افزوده تا خمیر یکدست بدست آید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده بطوریکه به دست نچسبد.
خمیر حاصل را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند
سپس میتوان آن را به اشکال گوناگون نظیر دونات یا قطاب در آورد و در بین آن مربای کدو حلوایی قرار دهیم و در آخر هم با فرچه کمی تخم مرغ بر روی نان مالیده شود سپس به مدت نیم ساعت در فر قرار داده تا طلایی شود.
•┈••✾••✾••┈•
@matbakheslame
۱۰:۲۵
۱۰:۱۶