thumbnail
undefinedحدود دفاع با سلاح هسته‌ای در فقه
undefinedآیت الله سیدمحمدعلی مدرسی طباطبایی، استاد سطح خارج فقه سیاسی، مطرح کرد؛
undefinedاسلام برای همه رفتارهای فردی و اجتماعی احکام و دستورالعمل دارد. موضوع جنگ هم از این قاعده مستثنی نیست. در فقه برای جنگ از آغاز تا پایان آن احکام الزامی و ترجیحی بیان شده است. در فقه برای برخی گروه ها نظیر زنان، کودکان، افراد زمین‌گیر و... مصونیت بیان شده است که نباید به آنها آسیب جانی وارد شود. توجه به ابعاد مختلف جنگ نشان دهنده نگاه جامع اسلام به پدیده جنگ است.
undefinedاگر استفاده از سلاح های کشتار جمعی خطوط قرمز تعیین شده در جنگ را بشکند، به عنوان مثال به کشته شدن افراد دارای مصونیت شرعی بیانجامد استفاده از این نوع سلاح جایز نیست. بر همین اساس برخی بزرگان، حکم به حرام بودن سلاح های هسته ای داده اند.
undefinedاین حکم مربوط به حالت عادی جنگ است. اما گاهی حالت اضطرار پیش می آید. فرض کنید دشمن، ما را به سلاح های غیرمتعارف تهدید کرده و درصدد استفاده از این سلاح ها است، به گونه ای که خطر عمده ای برای ما دارد و ما برای دفاع در برابر آن راهی جز تهیه سلاح نامتعارف و تهدید متقابل نداریم. در اینجا حکم شرعی وضعیت دیگری پیدا می کند.
undefinedدر این شرایط (شرایط در خطر قرار گرفتن کشور و مکتب) حالت ثانوی ایجاد می شود و در این فرض چه بسا گفته شود همان چیزی که در حالت عادی ممنوع بود، به دلیل شرایط اضطرار، ممنوعیت آن در حد ضرورت، منتفی می شود.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=40995ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#سیاست#گزارش_خبری#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۳۹

thumbnail
undefinedقرآن و استنباط نظام‌های کلان اسلامی/ مخالفت فقه با انحصار ثروت و نظام تک طبقه ای
undefined آیت‌الله ابوالقاسم علیدوست استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در نشستی مطرح کرد؛
undefinedوقتی می گوییم «ظرفیت‌شناسی قرآن در پیوند با استنباط نظام‌های کلان اسلامی»؛ منظور از نظام، یک سیستم است؛ مثل بند تسبیح که می‌آید و احکام را کنار یکدیگر قرار می‌دهد و ما را به یک قرار می رساند.
undefinedفرضیه رقیب من و آنچه که دیگران در برابر این مباحث مطرح می کنند سه مورد است؛ نخست اینکه برخی معتقدند که ما نظام نداریم و تنها همین احکام اتمیک را داریم؛ گروه دوم می گویند ما نظام داریم اما نظام از طریق استنباط همین آیات و روایات می آید؛ در واقع می خواهند بگویند که نظام حصولی است؛ نظر سوم می گوید که ما در اسلام نظام داریم و نظام هم خودش باید استنباط شود. مرحوم صدر در اقتصادنا می گوید نظام داریم و در استنباط دوم باید نظام را پیدا کرد.
undefinedکسی که می گوید ظرفیت شناسی قرآن در پیوند با استنباط نظام‌های اسلامی، در واقع می خواهد بگوید اولا نظام داریم و بعد هم از قرآن می‌شود این نظام ها را استنباط کرد. اگر ما ادعا می‌کنیم که به ظرفیت شناسی قرآن توجه داریم باید حواسمان باشد که نمی خواهیم به قرآن‌بسندگی برسیم.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41005
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فقه#گزارش_خبری#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined@meftahandishe_com

۸:۰۷

thumbnail
undefinedانجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه با همکاری سایر مراکز و در چارچوب نشست های همایش علوم انسانی اسلامی برگزار می‌کند: undefinedکرسی علمی ترویجی undefinedراهبردهای تحقق سرمایه گذاری برای تولید در نظام بانکی با تاکید بر اندیشه مرحوم دکتر داودی undefinedارائه دهنده: دکتر محمد جواد محقق نیاundefinedناقدان: دکتر سید محمد کاظم رجایی و محمد جواد توکلی undefinedدبیر کرسی: دکتر امید ایزانلو undefinedزمان: پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴, ساعت ۱۷ تا ۱۹undefinedمکان: خیابان شهید فاطمی (دورشهر) کوچه شماره ۳۰, کوچه هشتم (شهید تسخیری) پلاک ۴۷، اندیشکده قدر
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#نشست#نشستundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۰:۳۷

thumbnail
undefinedمعرفی کتاب «اقتصاد اسلامی و پرسش پیشرفت: نگاهی انتقادی و چشم‌اندازی برای آینده»
undefinedکتاب در یک نگاه:
undefinedآیا اقتصاد اسلامی توان همراهی با تحولات جهانی در حوزه پیشرفت را دارد؟ در دنیایی که هر روز پیوندهای اقتصادی و فناورانه آن گسترده‌تر و پیچیده‌تر می‌شود، این پرسش به شکل جدی مطرح است که اقتصاد اسلامی تا چه اندازه توان نوسازی و ایفای نقش مؤثر در مسیر پیشرفت پایدار را دارد.
undefinedکتاب «اقتصاد اسلامی و پرسش پیشرفت: نگاهی انتقادی و چشم‌اندازی برای آینده» دقیقاً با همین دغدغه نوشته شده است؛ اثری پژوهشی و تحلیلی که با رویکردی مبنایی، پیوند میان نظریه مالی اسلامی و چالش‌های روز جهان معاصر را بررسی می‌کند؛ از جمله فناوری‌های مالی نوظهور و ابزارهایی همچون صکوک سبز.
undefinedاین کتاب تنها یک مجموعه مقاله تحقیقاتی نیست، بلکه یک پروژه فکری جامع است که به دنبال ترسیم نقشه راهی برای به‌روزرسانی و بهبود نظام تأمین مالی اسلامی است تا اهداف پیشرفت اقتصادی و اجتماعی را در بلندمدت برآورده سازد.
undefinedمشخصات کتاب:
undefinedجمعی از نویسندگان
undefinedسال نشر: 2022
undefined ناشر: مرکز علوم انسانی و اجتماعی ابن خلدون قطر
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=40998ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#نشر#قطرundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۱:۴۷

thumbnail
undefined«شرطی‌سازی اقتصاد» مانع ثبات و رشد اقتصادی است / ضرورت ایجاد ثبات در سیاست‌گذاری اقتصادی برای جذب سرمایه‌گذاری
undefinedحجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد محقق‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، مطرح کرد؛
undefinedشرطی‌سازی اقتصاد به مذاکرات خارجی در سال‌های گذشته یکی از موانع جدی در مسیر ثبات و رشد اقتصادی بوده است. اقتصاد کشور نباید به روند مذاکرات گره بخورد، بلکه باید با اصلاح ساختارها، تقویت تولید و استفاده از ظرفیت‌های داخلی مسیر پیشرفت را مستقل از تحولات سیاسی خارجی دنبال کرد.
undefinedدر چنین شرایطی، مردم و فعالان اقتصادی نیز ناچار شده‌اند تصمیمات خود را نه براساس شاخص‌های واقعی اقتصادی، بلکه با تکیه بر گمانه‌زنی‌های سیاسی اتخاذ کنند. همین موضوع موجب کاهش میل به سرمایه‌گذاری، توقف پروژه‌های تولیدی و افزایش رفتارهای سوداگرانه در بازار شده است.
undefinedدر حال حاضر هزاران واحد تولیدی در کشور با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعالیت می‌کنند. اگر دولت بتواند با حمایت هدفمند، تسهیل فرآیند صدور مجوزها و سیاست‌گذاری شفاف، انگیزه تولید را در بخش خصوصی افزایش دهد، بدون نیاز به توافق با غرب نیز می‌توان رشد اقتصادی معناداری رقم زد.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41008ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#گفتگو#تهرانundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۳:۴۵

thumbnail
undefined سلسله جلسات تخصصی در حوزه فقه تربیت (جلسه هفتم)
undefinedبا موضوع:undefined فقه معارف و علوم انسانی اسلامی
undefinedبا حضور:undefinedاستاد معظم حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی گرامی پورundefinedدکترا فقه و مبانی حقوق
undefined پنجشنبه ۲۸ فروردین | ساعت ۱۳ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#تربیت#نشست#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۱۸

پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
undefined undefinedاولین همایش ملی بررسی اخلاقی فقهی و حقوقی درمان ناباروری undefinedبا اهدای گواهی حضور در همایش undefinedدارای امتیاز بازآموزی ویژه جامعه پزشکی مامایی و پرستاری undefinedچهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه|ساعت ۸ الی ۱۷ undefinedدانشگاه قم دانشکده فنی و مهندسی تالار شهید احمدی روشن ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ #جمعیت #همایش #قم undefined با مفتاح اندیشه همراه باشید undefined @meftahandishe_com
thumbnail
undefinedحوزه علمیه باید به مسئله ناباروری ورود جدی داشته باشد / برای ناباروری هنوز به یک نظام جامع نرسیده‌ایم
undefinedحجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد عباسی، معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه، در همایش ملی «بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری» مطرح کرد؛
undefinedبسیاری از ابعاد مسئله ناباروری هنوز مبهم است و هم مکلف و هم مجری درگیر آن هستند. این مسأله نه تنها در لحظه‌ای که ناباروری پیگیری شود، بلکه در دنیا و آخرت فرد نیز تأثیرگذار است. قم نه به عنوان این که بخواهد سرآمدی خود را اثبات کند و یا بدهکار باشد، بلکه از جهت اینکه تکلیف و رسالت آن است، باید پاسخگوی زوایای مبهم این موضوع باشد. فرهیختگانی که در مجامع علمی حوزه علمیه شایستگی بررسی آن را دارند، باید به این مسأله ورود کنند.
undefinedهنوز به نظام جامع مسئله‌محور در امر ناباروری نرسیده‌ایم. سلسله‌بندی موضوع درمان ناباروری انجام شده، اما هر کدام یک سلسله مسأله دارند که باید در یک نظام جامع قرار بگیرند. از طرفی برای حل این مسائل باید شرع، نص، علم، تجربه، عقل و عرف کنار هم قرار گیرند.
undefinedما از این همایش در گام اول انتظار حل مسئله نداریم، اما می‌توانیم جمع‌آوری مجموعه مسائل و موضوع‌شناسی این موضوع را به عنوان اتفاقی فرخنده در نظر بگیریم که این همایش بخش زیادی از آن را رقم خواهد زد.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41016ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#خانواده#گزارش_خبری#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۲۲

thumbnail
undefinedچگونه جنگ‌های سایبری حریم خصوصی فرهنگی جوامع اسلامی را تهدید می‌کند؟ / ضرورت تشکیل ائتلاف سایبری میان کشورهای اسلامی
undefinedدکتر عمران سالم، کارشناس اردنی امنیت اطلاعات و جرائم سایبری، در یادداشتی مطرح کرد؛
undefinedهویت فرهنگی جوامع اسلامی، دیگر محدود به نمادهای مادی و سنتی مثل مساجد، نسخه‌های خطی و زبان عربی نیست؛ بلکه این هویت، در دنیای دیجیتال جان تازه‌ای گرفته و در قالب شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و حتی بازی‌های ویدیویی شکل و معنا یافته است.
undefinedدر دوره‌ای که مرزهای دنیای واقعی و فضای مجازی در هم تنیده‌اند، میدان‌های نبرد دیگر به جغرافیای سرزمین‌ها محدود نمی‌شود؛ بلکه فضاهای سایبری به صحنه‌ای تازه برای جنگ تبدیل شده‌اند. در این میان، با شدت گرفتن «جنگ‌های سایبری»، جوامع اسلامی با چالش‌های تازه و حساسی روبه‌رو شده‌اند؛ چالش‌هایی که به طور جدی بافت فرهنگی غنی و متنوع آن‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.
undefinedتشکیل یک ائتلاف سایبری اسلامی برای دفاع از زیرساخت‌های فرهنگی در فضای مجازی ضروری است؛ مثلاً باید نهادی زیر نظر سازمان همکاری اسلامی ایجاد شود تا ضمن حفاظت از سایت‌ها و منابع فرهنگی، بر شرکت‌های فناوری فشار بیاورد تا به حریم فرهنگی احترام بگذارند؛ از جمله این‌که حذف محتواهای عربی بدون بررسی انسانی، متوقف شود.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41020ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فرهنگ#یادداشت#اردنundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۸:۲۳

thumbnail
undefinedانجمن علمی هنر و ادبیات دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می‌کند:
undefinedنشست علمیبررسی نقش شعر و شاعر در تقویت و تثبیت هویت شیعی
با حضور: undefinedحجت الاسلام دکتر احمد رهدارعضو هیات علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)
undefinedحجت الاسلام هادی الیاسیمدیرگروه تاریخ امامت پژوهشکده امامت
undefinedحجت الاسلام محمدمهدی خانمحمدیشاعر آیینی
undefinedدبیر نشست: حجت الاسلام حسین مؤدب


undefinedزمان: یکشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۴
undefinedساعت: ۱۶
undefinedمکان: قم، پردیسان، دانشگاه باقرالعلوم(ع) ،سالن شهید بهشتی


undefined انجمن علمی هنر و ادبیات دانشگاه باقرالعلوم(ع) (https://eitaa.com/BOU_AL)را دنبال کنید.

ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فرهنگ#نشست#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۴:۵۹

thumbnail
undefinedنقش فمینیسم در شکل‌گیری چالش‌های خانوادگی در جوامع اسلامی / میراثی غربی و مهمان ناخوانده خانواده مسلمان
undefinedاسماء سید خلیل، نویسنده و پژوهشگر مصری مسائل اجتماعی و فرهنگی در یادداشتی مطرح کرد؛
undefinedافکار فمینیستی از اوایل قرن بیستم به دنیای اسلام راه یافت و پس از استقلال کشورهای اسلامی، گروه‌هایی فمینیستی با جسارت بیشتری پدیدار شدند که خواستار بازنگری در عرف‌های رایج و حتی متون دینی بودند. این جریان‌ها در آن زمان از سوی حکومت‌های سیاسی تقویت می‌شدند و هنوز هم در فضای شبکه‌های اجتماعی، برخی از آن‌ها صدا و پیروان خود را حفظ کرده‌اند.
undefinedافکار فمینیستی تأثیرات پیچیده‌ای بر خانواده مسلمان گذاشته و باعث بروز چالش‌هایی در حوزه ارزش‌ها و روابط اجتماعی شده است؛ چالش‌هایی که بیشتر حول نقش زن به‌عنوان همسر و مادر و نقش مرد به‌عنوان شوهر و پدر شکل گرفته‌اند. اصرار فمینیسم بر برابری مطلق، بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های طبیعی زن و مرد، تعادل نقش‌ها در خانواده را به هم می‌زند و زمینه‌ساز اختلافات و بی‌ثباتی در زندگی خانوادگی می‌شود.
undefinedفمینیسم در تعارض با اصل بندگی خدا، تسلیم در برابر شریعت او و پیروی از دستورات الهی در آنچه فرمان داده و نهی فرموده، قرار دارد؛ همان‌گونه که خداوند می‌فرماید: «قل إن صلاتي ونسكي ومحياي ومماتي للّه ربّ العالمين» (انعام۱۶۲). بنابراین، فمینیسم نوعی سرکشی در برابر دین خدا و دعوت به داوری بر اساس قوانینی غیر از آنچه خداوند نازل کرده است، به شمار می‌آید.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=40984ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#خانواده#یادداشت#مصرundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۱۴

Neshast Elmi Sath01_4030316_Qanbarzadei.MP3

۵۲:۲۰-۱۷.۹۷ مگابایت
undefined تطبیقات فقه نظام در نظریات شیخ انصاریundefined استاد قنبرزاده ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فقه#صوت#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۲۱

thumbnail
undefined با عنوان: ﴿فقه فردی و فقه اجتماعی؛ تشابهات و تمایزات﴾
undefinedتدوینگر: undefinedحجت‌الاسلام جمال نبوی
undefinedundefined۞﴿اعضای هیات داوران﴾۞undefinedundefinedundefinedاستاد راهنما: حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مبلغیundefinedاستاد مشاور: حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رحمانی
undefinedاساتید داور؛undefinedحجت‌الاسلام‌والمسلمین علی اکبر نوائیundefinedحجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی مشکانی

undefined زمان برگزاری: یکشنبه: 31 فروردین 1403، ساعت: 12:15
undefined لینک شرکت مجازی: http://lms2.hozehkh.com/ws/defa
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فقه#دفاعیه#مشهدundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۱۲

thumbnail
"سلسله نشست های مدرسه حکمرانی مجازی"
undefined جلسه ششم با موضوع "بازتولید سرمایه اجتماعی خانواده در زیست مجازی" undefined با ارائه دکتر ظریفیان
undefined یک شنبه 31 فروردین undefined ساعت 10
undefined مکان : نبش کوچه ۱۷ صفاییه، معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی قملینک حضور مجازی https://bbb02.dte.ir/rooms/yfl-d60-yri-xff/join
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#حکمرانی_مجازی#نشست#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۲۷

thumbnail
undefined انجمن فلسفه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم و مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ، مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب [فلسفه و روش علوم اجتماعی] برگزار می کنند!
undefined شرایط شرکت:
undefinedثبت نام۲۷ فروردین تا ۶ اردیبهشت‌ماهundefinedمطالعه کتاب فلسفه و روش علوم اجتماعی undefinedآزمون به صورت آنلاین در ۱۶ اردیبهشت ماه
undefinedجوایز: لوح تقدیر، بن کتاب به برگزیدگان!
undefined نفر اول: ۲۰,۰۰۰,۰۰۰﷼ undefined نفر دوم: ۱۵,۰۰۰,۰۰۰﷼undefined نفر سوم: ۱۰,۰۰۰,۰۰۰﷼
undefinedجهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر
undefined https://formafzar.com/form/i9wckـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_اجتماعی#فراخوان #قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۴۴

thumbnail
undefined انجمن فلسفه علوم اجتماعی دانشگاه باقرالعلوم و مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه ، مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب [فلسفه و روش علوم اجتماعی] برگزار می کنند!
undefined شرایط شرکت:
undefinedثبت نام۲۷ فروردین تا ۶ اردیبهشت‌ماهundefinedمطالعه کتاب فلسفه و روش علوم اجتماعی undefinedآزمون به صورت آنلاین در ۱۶ اردیبهشت ماه
undefinedجوایز: لوح تقدیر، بن کتاب به برگزیدگان!
undefined نفر اول: ۲۰,۰۰۰,۰۰۰﷼ undefined نفر دوم: ۱۵,۰۰۰,۰۰۰﷼undefined نفر سوم: ۱۰,۰۰۰,۰۰۰﷼
undefinedجهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر
undefined https://formafzar.com/form/i9wckـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_اجتماعی#فراخوان #قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۵۱

thumbnail
undefinedآیا نظام بانکی دچار «اضافه برداشت سیستماتیک» شده است؟
undefinedسید محمد نبی زاده، پژوهشگر اقتصاد بانکی اندیشکده اقتصاد مقاومتی، در یادداشتی مطرح کرد؛
undefinedاضافه برداشت‌ عمدتاً به کژکارکردی و مدیریت ضعیف ذخایر و نقدینگی بانک‌ها نسبت داده می‌شود؛ اما داده‌های جدید نشان می‌دهند در سال‌های اخیر، این پدیده به تدریج در کل شبکه بانکی گسترش یافته است.
undefinedسهم اضافه برداشت از بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی از ۱۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۵۷ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته و تعداد بانک‌های دارای اضافه برداشت نیز در این مدت تقریباً ۲ برابر شده است. این تغییرات علاوه بر ناکارآمدی شبکه بانکی، نشان‌دهنده عوامل سیستمی و احتمالی مرتبط با سیاست‌های بانک مرکزی است و به احتمال سیستماتیک بودن اضافه برداشت قوت می‌دهد.
undefinedاضافه برداشت در سال‌های اخیر تنها مربوط به بانک‌ها و موسسات کژکارکرد نبوده است. یکی از فرضیات قابل تامل برای این اضافه برداشت سیستماتیک، اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه همراه با انقباض پایه پولی توسط بانک مرکزی است. اولی به خاطر جریمه از طریق افزایش نرخ ذخایر قانونی، تقاضای پایه پولی را افزایش می‌دهد و دومی از عرضه‌ی متناسب ممانعت می‌کنند. این اتفاق، اضافه برداشت را در سطح کل شبکه بانکی رقم می‌زند. این فرضیه در گزارش‌های بعد بررسی و تدقیق خواهد شد.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41029ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#یادداشت#تهرانundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۷:۵۹

thumbnail
undefined اولین پیش‌نشست علمی همایش بین‌المللی دین، فرهنگ و فناوری ،با مشارکت انجمن علمی مطالعات بنیادین علوم شناختی و هوش مصنوعی دانشگاه باقرالعلوم(ع)
undefinedبا عنوان :
«امکان‌سنجی تعلق هوش مصنوعی قوی به امر نفسانی»
undefined ارائه‌دهندگان:
undefined استاد عبدالرسول عبودیت استاد تمام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
undefined دکتر حسن عبدی دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع)، دبیر علمی نشست
undefined این نشست به‌عنوان افتتاحیه انجمن علمی مطالعات بنیادین علوم شناختی و هوش مصنوعی دانشگاه باقرالعلوم(ع) نیز می‌باشد.
undefined یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
undefined ۱۰:۰۰ تا ۱۲:۰۰
undefinedدانشگاه باقرالعلوم(ع)،طبقه سوم ،سالن شهید بهشتی

undefined لینک برخط نشست: http://dte.bz/icrct
undefined آدرس سایت همایش: icrct.irـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#هوش_مصنوعی #نشست #قم undefined با مفتاح اندیشه همراه باشید undefined @meftahandishe_com

۸:۰۰

thumbnail
undefined دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌کند: undefined سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی (کارگروه فرهنگ اسلامی)
«وظایف متقابل زنان و حکومت در تأمین امنیت اخلاقی جامعه مبتنی بر آموزه‌های دینی و اندیشه امام خامنه‌ای(مدظله العالی)»
ارائه دهنده: undefined خانم دکتر ام البنین مقتدایی؛ پژوهشگر و دکتری حقوق خصوصی
استاد ناقد: undefined دکتر سیدمحمود مرویان حسینی؛ عضو هیأت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
undefined زمان: یکشنبه 31 فروردین‌ماه ۱۴۰۴، ساعت 10 undefined مکان: حرم مطهر رضوی، صحن امام حسن مجتبی(ع)، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ساختمان پردیس خواهران، طبقه چهارم، سالن جلسات ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#زن #نشست #مشهدundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۸:۲۵

thumbnail
undefinedمسجد موفق، مسجد جامعه‌پرداز است / احیای نقش تمدن‌ساز مسجد در گام دوم انقلاب
undefinedحجت الاسلام والمسلمین محمد استوار میمندی، سرپرست دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه، مطرح کرد؛
undefinedامروز مسجدی می تواند موفق باشد که در خدمت جامعه پردازی قرار گیرد. مسجد جامعه پرداز مسجدی است که کارکردهای آن منطبق بر کارکردهای صدر اسلام باشد، یعنی محور همه رویدادهای یک محله یا شهر با محوریت مساجد صورت گیرد.
undefinedاگر قرار است خدمات اجتماعی داده شود باید با محوریت مسجد باشد، اگر قرار است سازماندهی اجتماعی صورت گیرد باید با محوریت مسجد باشد، اگر قرار است هسته‌های دفاعی در شهر در مواجهه با دشمنان شکل بگیرد، باید با محوریت مسجد باشد. امروز هیچ کجا بهتر از مساجد امکان سازماندهی نیروهای مردمی و متدینین در مواجهه فرهنگی با دشمنان را ندارد.
undefinedنقش امام جماعت به عنوان مدیر مسجد، بی بدیل است. در گام دوم انقلاب که گام جامعه پردازی به سمت تمدن نوین اسلامی است، مساجد باید به جایگاه‌های اولیه خود دست پیدا کنند. مرجعیت مساجد باید در دستور کار هم روحانیت، هم حاکمیت و هم عموم مردم و مومنان قرار بگیرد تا ما شاهد برکات مسجد جامعه پرداز و محوریت و مرجعیت باشیم.
undefined متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=41038ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فرهنگ#گفتگو#قمundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۱:۰۱

thumbnail
undefinedundefined مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان با همکاری دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌کند:
undefinedنشست هم‌اندیشی غزه در آتش: چالش‌های حقوقی و سیاسی بحران انسانی در خاورمیانه undefinedمحورهای بحث‌ها: undefinedنقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه توسط اسرائیل undefinedنقش بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در بحران غزه undefinedدلایل سکوت و ناکارآمدی جامعه جهانی در بحران غزه
undefinedویژه اعضای هئیت علمی undefined️صدور گواهی به شرط ثبت‌نام و حضور فعال در جلسه
undefinedبا حضور undefinedدکتر سیدجلال دهقانی فیروزآبادی undefinedدکتر محمد باقر خرمشاد undefinedدکتر قاسم زمانی undefinedدبیر نشست undefinedدکتر مرتضی نورمحمدی
undefinedثبت‌نام undefined https://otc.atu.ac.ir
undefinedزمان برگزاری undefined دوشنبه 1 اردیبهشت ماه 1404 undefined 15 تا 17 undefinedمحل برگزاری undefinedتالار صلح دانشکده حقوق و علوم سیاسیـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#حقوق_مقاومت#نشست#تهرانundefined با مفتاح اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۱:۱۱