عکس پروفایل پایگاه خبری علوم انسانی مفتاحپ

پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح

۴,۰۴۲عضو
عکس پروفایل پایگاه خبری علوم انسانی مفتاحپ
۴هزار عضو

پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح

undefinedاخبار و تحولات علوم انسانی اسلامی
undefinedمرجع تخصصی فقه نظام‌های اجتماعی
undefinedبرنامه‌های آموزشی و پژوهشی حوزه و دانشگاه
undefinedوبگاهhttp://ihkn.ir
undefinedکانال‌هاhttps://eitaa.com/meftahandishe_com
https://t.me/meftahandishe_com
undefinedارتباط و تبادل:@Meftahandishe

۷ آذر

thumnail
undefined گزارشی از ششمین پیش نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم، چالش­های اخلاقی در جهان متحول
undefined دکتر محمد مهدی یوسفی، عضو هیئت علمی گروه تربیت و روان­شناسی پژوهشکده­ی زن و خانواده: خانواده در طول دوره­ی تحولی­اش همواره با چالش‌ها و تنش‌هایی روبه­رو بوده که این چالش­ها از ابتدای شکل‌گیری خانواده و با به دنیا آمدن فرزندان وجود داشته و ما با رخدادهای غیرهنجاری همچون بیماری‌ها، فقدان‌ها و حوادثی مواجهیم که خانواده بایستی با آنها روبه­رو شود.
undefined دکتر مسعود جان بزرگی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه: ما خانواده را یک سیستم معنوی می‌دانیم که در این خانواده اصل توحیدی مطرح است. این خانواده وقتی مقاوم خواهد بود که منسجم باشد و افراد خانواده بتوانند در راستای توحید حرکت کنند.
undefined حجت الاسلام و المسلمین مسعود آذربایجانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه: چهارچوب کلی مباحث ما خانواده معنوی خداسو می­باشد. ما به بازسازی خانواده نیازمندیم و معتقدیم که در یک خانواده معنوی به تعبیر قرآنی آن بالاترین مقاومت درون سیستمی اتفاق می‌افتد؛ این مدل از خانواده و سرمایه­های آن مبنای سرمایه اجتماعی است.
undefined حجت الاسلام و المسلمین عباس پسندیده: اگر خانواده معنای توحیدی پیدا کند در چند جا از آسیب‌ها مصون خواهد ماند؛ اول اینکه معنا و هویت خانواده که مورد تعرض قرار گرفته است از آسیب‌ها ایمن خواهد شد.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35828
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#زنان_و_خانواده#گزارش_خبری#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۲:۴۵

۸ آذر

thumnail
undefined عامل اصلی تورم در اقتصاد ایران رواج جایگزین‌های پول ملی است
undefined محمدرضا یزدی زاده، کارشناس اقتصادی:
undefined در مبانی نظری که بسیاری از کارشناسان مطرح می‌کنند، عامل تورم را نقدینگی و افزایش نقدینگی می‌دانند. یعنی در حقیقت اعتقاد دارند که مازاد عرضه پول باعث کاهش قیمت پول می‌شود و کاهش ارزش پول باعث تورم می‌شود. در هیچ‌کدام از این مبانی نمی‌بینیم که اگر پول را به‌عنوان یک کالا در نظر بگیریم، قیمت آن تابع میزان عرضه آن است. قطعا قیمت پول تابعی از میزان تقاضای آن نیز خواهد بود.
undefined در رابطه با پول، سمت تقاضای پول به شدت بر ارزش آن تأثیر می‌گذارد. این تاثیر به این دلیل است که ارزش پول به مقبولیت و یگانگی آن بستگی دارد. در واقع، یگانگی ابزاری که می‌تواند مسئولیت‌های پول را انجام دهد، یعنی وسیله مبادله، سنجش ارزش و ذخیره ارزش، شود.
undefined در اقتصادهایی که کالای دیگری جایگزین پول ملی می‌شود، کاهش تقاضا عامل موثر بر کاهش ارزش پول و تورم است، نه افزایش نقدینگی. به عبارت دیگر، کاهش تقاضا باعث افزایش قیمت‌ها می‌شود، نه افزایش عرضه. این بیماری اقتصادی است که ما در کشور خودمان با آن مواجه هستیم.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35815
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۳۷

thumnail
undefined همه عرصه های جامعه عرصه تبلیغ است
undefined هشتمین نشست هم اندیشی کنشگران تبلیغ پیرامون مسئله خانواده مقاوم از سری نشست های همایش بین المللی خانواده مقاوم، چالش های اخلاقی در جهان متحول با حضور صاحبنظران این حوزه در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.
undefined حجت الاسلام زیبایی نژاد، رئیس پژوهشکده زن و خانواده با تاکید بر اینکه باید همه عرصه‌های جامعه را فضای تبلیغی بدانیم و از آن ساختار سنتی تبلیغ فاصله بگیریم گفت: در حال حاضر عرصه تبلیغ منتهی به یک جا و مکان خاص نیست و علاوه بر مسجد و منبر که جایگاه سنتی خود را باید حفظ کنند باید به راهکارهای جدید نیز برای عرصه تبلیغ فکر کنیم.
undefined دکتر اباذر جعفری، مدیرکل تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علیمه قم با اشاره به تربیت ۳۵۰ نفر از کسانی که تبحر خاصی در حوزه خطابه و تبلیغ دارند گفت: همه این افراد در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی و مذهبی دارای تخصص هستند و ظرفیت خوبی در این حوزه به وجود آمده است.
undefined در پایان این نشست حاضرین در جلسه با بیان پرسش‌ها و مسائل پیرامون تبلیغ در حوزه خانواده مقاوم مسائل و پرسش‌هایی را مطرح کردند که کارشناسان حاضر در جلسه به آنها پاسخ دادند.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35824
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#زنان_و_خانواده#گزارش_خبری#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۳۵

thumnail
undefinedسلسله نشست‌های بازخوانی انتقادی ایده‌های دانشگاه اسلامی، علوم انسانی اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاهundefinedهفته اول: پنجشنبه 9 آذر، ساعت 8 الی 12undefinedمکان: دانشگاه باقرالعلوم (ع)، سالن امام حسن (ع)undefinedبرنامه نشست:
undefinedسخنرانی حجت‌الاسلام واعظی با موضوع: «چالش های حوزه و دانشگاه در مسیر اسلامی سازی علوم انسانی»
undefinedسخنرانی حجت‌الاسلام پارسانیا با موضوع: «جامعه شناسی تاریخی ایده‌های دانشگاه اسلامی»
undefinedمناظره علمی بین حجت‌الاسلام احمد رهدار و دکتر سید جواد میری با موضوع: «نظام اسلامی و روایت نسبت ایده‌های وحدت حوزه و دانشگاه»
undefinedلینک شرکت مجازی در دوره: https://www.aparat.com/Eshragh_Tv/live
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_انسانی_اسلامی#نشست#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۷:۳۸

thumnail
undefined «طرح بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» بالاخره قانون شد
undefined قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران پس از بررسی موارد اختلاقی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد و به‌زودی از سوی رئیس مجلس به دولت ابلاغ خواهد شد.
undefined پس از گذشت چند دهه از تصویب قانون پولی و بانکی در سال ۱۳۵۱، برای اولین بار، در مجلس یازدهم با هدف اصلاح قوانین حوزه بانک مرکزی، طرح بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در دستور کار قرار گرفت. این طرح در ۶۷ ماده، سال گذشته، قبل از بررسی لایحه بودجه به تصویب نمایندگان مجلس رسید اما در مجموع ۴ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و برگشت داشت و در نهایت مجلس بر ۵ مصوبه خود که جزء ایرادات شورای نگهبان بود، اصرار کرد و طرح برای تعیین تکلیف به مجممع تشخیص مصحلت نظام ارسال شد.
undefined موارد اختلافی در چند جلسه مجمع بررسی و اصلاح شد و در نهایت در ۲۹ آبان ماه به مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد. طبق قانون، رئیس مجلس باید لایحه را به دولت ابلاغ کند که به‌زودی این اقدام انجام خواهد شد.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35838
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۸:۲۷

thumnail
سلسله کارگاه‌های تراث سیاسی اسلامی (دوره چهارم) undefined فقه سیاسی شیعه در قرن چهارم به مناسبت روز بزرگداشت شیخ مفید
undefined️ عصر غیبت و تکون فقه سیاسی شیعه undefinedحجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن مهاجرنیا (عضوت هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
undefined️ فقه سیاسی محدثین (شیخ کلینی و شیخ صدوق) undefinedحجت الاسلام والمسلمین روح الله شریعتی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
undefined️ فقه سیاسی شیخ مفید undefinedحجت الاسلام والمسلمین سیدسجاد ایزدهی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)
undefined️ فقه سیاسی شیخ طوسی undefinedدکتر محمود فلاح (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
دبیر علمی: حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر حججی
undefined پنجشنبه ٩ آذر ۱۴۰۲، از ساعت ۸ الی ۱۲ undefined قم، پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، طبقه سوم، تالار کوثر
شرکت در کارگاه به صورت مجازی undefined dte.bz/cptconf
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فقه_سیاسی#نشست#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۴:۲۹

thumnail
undefined کمیسیون معماری و شهرسازی هفتمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی برگزار شد
undefined آیین افتتاح کمیسیون معماری و شهرسازی هفتمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی و اولین همایش ملی معماری حکمت‌بنیان، در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
undefined در بخش نخست این برنامه، نمایشگاهی از کتاب‌های با موضوع معماری و شهرسازی ایرانی-اسلامی که توسط مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در محل دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بر پا شده بود، افتتاح و از کتاب «سلامت شهری؛ مدل‌های کنش‌پژوهی مشارکتی برای مقابله با نابرابری‌های اجتماعی – اقتصادی در بافتار شهری» رونمایی شد و سپس مراسم افتتاحیه در سالن شهید مداح دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد.
undefined در افتتاحیه این کارگروه، دکتر بوترابی (معاون فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه) به نیابت از رئیس دانشگاه به مهمانان و شرکت‌کنندگان در همایش، خوشامد گفت و از عوامل برگزارکننده، ارایه دهندگان مقالات و داوران، تشکر کرد.
undefined در این مراسم، دکتر سمانه تقدیر (دبیر علمی کمیسیون معماری و شهرسازی هفتمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی و اولین همایش معماری حکمت‌بنیان)، گزارشی از فعالیت‌های این کمیسیون و برنامه‌های همایش ارایه کرد.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35845
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#معماری#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۵:۱۲

۹ آذر

thumnail
undefined سی امین شماره فصلنامه تحقیقات بنیادین علوم انسانی منتشر شد
undefined فهرست مطالب این شماره از این قرار است:
undefined تجزیه و تحلیل چگونگی ورود ارزش در نظریه های توسعه و پیشرفت اقتصادی/ محمدجواد توکلیundefined بررسی انتقادی تأثیر الحاد تکاملی جدید بر مبانی علوم انسانی با محوریت آرای علامه مصباح یزدی(ره)/ امرالله قلی زادهundefined کاربست های مشروع زبان در تفسیر قانون مدرن/ سید احسان رفیعی علوی، فاطمه منتظرundefined استعارۀ «ظرف مُتَسِع » مبنایی برای نظریه پردازی در باب یادگیری/ حبیب کارکن بیرقundefined روش های نظری هپردازی براساس متون دینی در مطالعات علوم انسانی (مرور بازۀ 1380 تا 1400 ش)/ مهدی کمانی نجف آبادیundefined مدیریت راهبردی دانش به مثابه علم پشتیبان مدیریت تحوّل علوم انسانی (چرایی، چیستی، چگونگی)/ علیرضا پیروزمند، حمید ابدی مرزونی
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35831
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_انسانی_اسلامی#نشریه#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۳۴

thumnail
undefined مسأله مندی تولید علم، تنها راه تحول علوم انسانی است
undefined دکتر رمضان علی تبار، عضو هیأت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
undefined تحول باید در علم و عالم و معلوم رخ دهد. بحث من در اینجا بر سر معلوم است. معلوم مانند اربعین که یک اتفاق مطلوب است و اغتشاشات که یک اتفاق تلخ و نامطلوب است. توجه باید به این معلومات باشد در حالی از آن غافلیم. مسائل علوم انسانی در سطوح مختلفی است که باید در ساحت های مختلف انجام شود تا برسد به حل مسأله و اگر این اتفاق نیافتد فایده ای ندارد. مبانی در حکم مقدمات است و باید به نتایج برسیم.
undefined برای تقریب به ذهن از مثالی کمک میگیرم. در صدر اسلام تنها ما با وحی و حدیث مواجه بودیم. چیزی به عنوان علم اسلامی وجود نداشت چون نیاز نبود. رفته رفته و به تدریج با گذشت زمان و به وجود آمدن نیاز ها، جامعه رفت به سمت تولید علم اسلامی که بعد تر تحت عنوان فقه نامیده شد. فقه علمی بود که متأثر از نیاز جامعه شکل گرفت. با گذشت مدتی رفته رفته جامعه به نیاز جدید رسید که علم اصول فقه را تولید کرد. اصول فقه یک علم عقلی و عقلائی است. این علم یک نمونه است که بر اساس مسأله شکل گرفته است.
undefined فقه و اصول فقه در ضمن مسائل مکلف شکل گرفته است. مدل غربی تولید علم همین ماجرا را دارد. در مدل موسسه امام خمینی نیز این اتفاق افتاد. باید بدانیم که تحول فقط در بستر نیاز ها شکل میگیرد. چون درگیر مسائل نیستم، ارتباطات بین مجموعه ها و پژوهش ها شکل نمیگیرد.
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_انسانی#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۱:۵۸

thumnail
undefined «تبیین فقهی شیوه تعیین رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران»
undefined هشتادمین کرسی ترویجی مؤسسه پژوهشی فقه نظام با عنوان: «تبیین فقهی شیوه تعیین رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران» برگزار شد.
undefined حجت‌الاسلام مجید رجبی، مدیر مؤسسه پژوهشی فقه نظام، ابتدا جایگاه مسئله را در فقه نظام سیاسی مشخص نمود. در ادامه در بخش عمده ی این نشست، اصول نظام سازی فقهی در موضوع «شیوه ی تعیین رهبری» ارائه گردید. عنوان کلی این اصول عبارت اند از: 1- اصل ولایت فقیه، 2- عدم امکان متعدد بودن رهبر، 3- مشخص نبودن مصداق، در نصب ولایت فقیه و 4- لزوم رجوع به کارشناس خبره در شناخت مصداق آن، 5- لزوم منتخب بودن کارشناس خبره و 6- جایگاه مبنایی اراده ی مردم در نظام سیاسی مطابق با الگوی رابطه ی امام و امت.
undefined مجلس خبرگان رهبری با این کارویژه‌ها و این شیوه انتخاب بر اساس آن‌چه گذشت، نهادی برخاسته از نظریه سیاسی اسلام می‌باشد، در عین حال لازم به ذکر است که به لحاظ معرفتی و نظری، تعیین رهبری، منحصر در این ساختار و از مسیر انتخابات نیست و ممکن است در آینده، چه به لحاظ نظری و چه به لحاظ عملی، راه‌های مطلوب‌تر و متناسب‌تر برای گزینش رهبری در نظر گرفته شود.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35821
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#رهبری#گزارش_خبری#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۵:۳۵

۱۰ آذر

thumnail
undefined از سلسله نشست‌های علمی همایش بین المللی خانواده مقاوم: چالش‌های اخلاقی در جهان متحول
undefined دهمین پیش نشست همایش بین المللی: خانواده مقاوم و مساله تربیت جنسی
undefined سخنرانان: undefined حجت الاسلام محمدحسن وکیلی"استاد دروس خارج حوزه علمیه مشهد"
undefined دکتر سجاد مهدی زاده"عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام)"
undefined دکتر سیدمحسن اصغری نکاح"عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد"
undefined دبیر علمی: حجت الاسلام دکتر حسین سوزنچی"عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (علیه السلام)"

undefined زمان: شنبه 11 آذر undefined ساعت 15 الی 16:30 و 17 الی 18:30
undefinedمشهد، بین میدان بسیج و فداییان اسلام ۲، مجتمع دانشجویی امام رضا
undefined پخش به صورت مجازی از طریق لینکundefinedskyroom.online/ch/edujavanan/khanevade
undefinedلینک ثبت نام https://formafzar.com/form/gdynu
undefinedسایت همایشundefinedhttps://familyconference.wfrc.ac.irـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#خانواده#نشست#مشهدundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۳۹

thumnail
undefined نگاه تمدن‌ساز به هوش مصنوعی
undefined مهندس رضا ابراهیمی، معاون فناوری اطلاعات حوزه علمیه خراسان:
undefined توجه به هوش مصنوعی پیش از هر چیز نیازمند فرهنگ‌سازی و آشنایی مدیران، طلاب، اساتید و نخبگان حوزوی است که برای این منظور جلسات متعدد و دوره‌های آموزشی برگزار شده است، همچنین جلسات مختلفی با مراکز حوزوی برای هم‌افزایی توسعه هوش مصنوعی داشته‌ایم و در حال طراحی برنامه آموزشی در سطوح مختلف عمومی و تخصصی مدارس هستیم. و برگزاری همایش ملی هوش مصنوعی تا سال آینده را پیگیری می‌کنیم.
undefined در ساختار سازمانی، به منظور تغییر نگاه مدیران، اداره آمار در معاونت فناوری اطلاعات به اداره داده‌کاوی و هوش مصنوعی تبدیل شد تا پروژه‌های هوش مصنوعی چه در حوزه راهبردی و چه در حوزه ابزاری در این اداره تعریف شود.
undefined همچنین درصدد هستیم گروهی علمی از اساتید حوزه و دانشگاه در زمینه فلسفه هوش مصنوعی و اخلاق حاکم بر آن ایجاد کنیم تا به لجنه‌ای برای گفت‌وگو و مشاوره در این زمینه و کمک به تصمیم‌سازیبرای مدیران تبدیل شود.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35841
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#هوش_مصنوعی#گزارش_خبری#مشهدundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۵۷

thumnail
#نشستundefinedرقیق بودن نگرش‌های جنسیتی برنامه هفتم توسعه
undefined دکتر #محمدامین_مهدی‌زاده مسئول هسته خانواده و جمعیت اندیشکده رهیافتـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#جنسیت #ویدیو #تهران undefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۳:۳۲

۱۱ آذر

thumnail
undefined غرب با ترویج علوم انسانی مبتنی بر الحاد و سکولاریسم در صدد بی هویت کردن ملت‌ها و جوامع اسلامی است
undefined آیت‌الله رجبی در دیدار جمعی از رؤسای دانشگاه‌های اندونزی:
undefined غرب با ترویج علوم انسانی مبتنی بر الحاد و سکولاریسم در صدد بی هویت کردن ملت‌ها و جوامع اسلامیست، ما باید به این قلمرو نیز توجه ویژه داشته باشیم.
undefined دشمنان اسلام با القاء و تعلیم علوم انسانی غربی و تحقیقات مبتنی بر آن هویت‌های ملی و دینی جوامع را تخریب می‌کنند کما اینکه تلاش دارند که فرهنگ اسلامی را در ذهن جوانان ما بی ارزش جلوه دهند.
وی به تبیین سه خطر مهم از سوی غرب که متوجه جوامع و ملت‌های اسلامی می‌شود پرداخت و گفت: اولین خطر متزلزل ساختن اعتقادات دینی و بنیان‌های فکری و فرهنگی جوامع اسلامیست.
undefined همه ما وظیفه داریم که نسبت به بنیان‌های اعتقادی و فکری جامعه سرمایه گذاری ویژه کنیم چرا که امروزه رویه دشمنان اسلام و انقلاب تغییر کرده است و از جنگ سخت به جنگ نرم روی آورده اند.
undefined امروزه در جمهوری اسلامی ایران ارتباطات علمی، فرهنگی، تجاری، سیاسی و... با سایر کشورها برقرار است اما در همه این ارتباطات ارزش‌های ملی و اسلامی و استقلال کشورحفظ می‌شود.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35854
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_انسانی#گزارش_خبری#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۵۲

thumnail
شانزدهمین نشست تخصصیهمایش فقه سیاست خارجی
با موضوع:undefined فقه تمدنی و روابط بین‌الملل
با حضور دکتر همایونمعاون دانشگاه آزاد اسلامی
□ زمان: یکشنبه - دوازدهم آذر□ مکان: موسسه دین و تمدن
undefined جهت هماهنگی حضور در جلسه با ادمین مرتبط شوید: undefined @DinTamadon
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#فقه_بین_الملل #همایش #قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۶:۵۳

thumnail
undefined خانواده مقاوم و کنشگری فرهنگی در فضای مجازی
undefined در نهمین پیش نشست همایش بین المللی خانواده مقاوم، چالش های اخلاقی در جهان متحول:
undefined حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد: ما از همه­ی جهات در نظام جهانی برای سبک تربیت و فضای مجازی در خانواده، محاصره هستیم. این مسئله برای ما مهم است که هرچه به وضعیت آخر الزمانی نزدیک می‌شویم تمامیت کفر، هویت الهی را به حاشیه می‌کشاند و اگر بتوانیم این موضوع را به درستی فهم کنیم قاعده کنش ما در میدان تهدید موثرتر خواهد شد.
undefined دکتر جعفری: در این جلسه در صدد این هستیم که بدانیم آیا ماهیت فضای مجازی به عنوان یک ماهیت ضد خانواده شناخته می‌شود یا در جنبه تهدیدآمیز بودن آن اغراق شده و صرفاً نباید به آن به عنوان یک تهدید نگاه کنیم بلکه می‌توان از آن به عنوان یک فرصت برای تعالی و رشد خانواده نیز استفاده کرد.
undefined حجت الاسلام قهرمانی: ما اکنون با دستگاهی مواجه هستیم که تغذیه داده‌ها و اطلاعات ما را تامین می‌کند؛ در این فضا بسیاری از مولفه‌های هویتی از بین می‌رود. مهم است بدانیم که نظام تولید ارزش‌ها در این فضا چگونه است، ارزش سازها چه کسانی هستند و نکته مهم بعدی اینکه این فضا را به عنوان یک پلتفرم قبول داریم یا نداریم.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35864
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#زنان#گزارش_خبری#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۷:۴۶

۱۲ آذر

thumnail
undefinedاندیشکده رهیافت با همکاری ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه‌های علمیه کشور و اندیشکده نظام‌سازی در حقوق عمومی دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌کند:
undefined سلسله نشست‌های رهیافت علوم انسانی اسلامی
undefined نشست هفتم: بررسی چالش‌های سیاست‌گذاری اشتغال زنان در ایران
undefined ارائه دهنده: undefined آقای محمدامین مهدی‌زاده؛ مسئول هسته خانواده و جمعیت اندیشکده رهیافت
undefined اساتید ناقد:undefined دکتر مریم اردبیلی؛ مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهرانundefined دکتر لیلاسادات زعفرانچی؛ عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
undefined زمان: یکشنبه ۱۲ آذر ماه undefined ساعت: ۱۵:۰۰undefined مکان: دانشگاه امام صادق(ع)، ساختمان پژوهشگاه(بلوک ۴)، طبقه اول، اتاق جلسات
undefined ثبت‌نام جهت حضور در نشست: http://events.isu.ac.ir/W/1701549000-334ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#زن#نشست#تهران undefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۵:۲۳

thumnail
undefined دکتر دهقانی فیروزآبادی مامور تشکیل ‌«شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی» شد
undefined آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رییس جمهور در حکمی «روح الله دهقانی فیروزآبادی» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور را مامور تشکیل «شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی» کرد.
undefined در حکم رییس جمهور خطاب به دهقانی، هدف از تشکیل این شورا، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های ذی ربط و کنشگران پیشران در حوزه هوش مصنوعی عنوان شده است.
undefined ریاست شورا که حسب مورد در حضور رئیس جمهور یا معاون علمی رئیس جمهور تشکیل جلسه خواهد داد با رئیس جمهور یا معاون علمی رییس جمهور است و دبیر شورا و رییس مرکز ملی هوش مصنوعی هم به پیشنهاد معاون علمی رییس جمهور و با حکم رییس جمهور تعیین می‌شود.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35881ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#هوش_مصنوعی#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۷:۴۰

thumnail
undefinedنشست علمی با موضوع: حدود دخالت دولت در قراردادهای خصوصی با تاکید بر قراردادهای کار
undefined ارائه توسط استاد محسن ملک افضلی اردکانی
undefinedزمان: دوشنبه 13 آذرماه undefinedساعت 12:30ظهر
undefinedمکان: بلوار معلم کوچه 21 (کوچه مسجد سلماسی) ساختمان جدید مدرسه فقهی امام محمد باقر علیه السلامـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#اقتصاد#نشست#قمundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۲:۱۹

thumnail
undefined گزارشی از میزگرد هم اندیشی مراکز حوزوی و دانشگاهی درباره «چگونگی مدیریت تحوّل علوم انسانی
undefined حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی مصباح: تحول در علوم انسانی بعد از انقلاب اسلامی به دلیل اینکه هدفش تنظیم امور بر اساس تعالیم اسلام بوده، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. از همین رو تحول به سمت مطلوب و اهداف عالی مد نظر است.
undefined دکتر عبدالله توکلی: وضعیت امروز کشور ها سه ویژگی مثبت دارد که باید به آن اشاره کرد. نیروی انسانی، ساختار و منابع علمی مناسبی برای بحث تحول در علوم انسانی وجود دارد و این یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت امروز ایران است که به لطف خدا در این سال ها به آن رسیده ایم.
undefined دکتر ابوالقاسم فاتحی: نگاه ما در دانشگاه علامه طباطبایی یک نگاه جامعه شناسی انتقادی به موضوع تحول در علوم انسانی است. علوم انسانی غربی موجود در دانشگاه های ما، مانند هشت پا دانشگاه ها را در چنبره خود گرفته است.
undefined دکتر سید مجتبی امامی: ما سال ها تولید علوم انسانی اسلامی را با تحول در علوم انسانی یکی می انگاشتیم. باید بدانیم حتی اگر مبناهای اساسی را هم داشتیم باز هم تحول رخ نمیداد. چرا که تحول در علوم انسانی غیر از تولید علم است.
undefined متن کامل: https://ihkn.ir/?p=35867
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ#علوم_انسانی#گزارش_خبری#تهرانundefined با #مفتاح_اندیشه همراه باشیدundefined @meftahandishe_com

۱۳:۲۱