عکس پروفایل ملت بیدار آنلاینم

ملت بیدار آنلاین

۱,۹۶۶عضو
عکس پروفایل ملت بیدار آنلاینم
۲هزار عضو

ملت بیدار آنلاین

Official Page Of Melatebidar ‌‌Weekly
صفحه رسمی پایگاه خبری ملت بیدار آنلاین
بیداری به وسعت یک ملت
سایت: https://melatebidaronline.ir

۲۲ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefinedزاکانی در یک قدمی استیضاح/ عضو شورای شهر تهران: دوره کارآموزی تمام شده است
undefinedمهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران، در دویست و دومین جلسه علنی شورای اسلامی: هر دو خط پله برقی پل عابر پیاده مجاور بیمارستان بوعلی، خراب است و شهروندان به سختی از این پله‌ها عبور می‌کنند و چاره‌ای جز تردد از مسیر پل نیست.
undefinedبه نظر می‌رسد تذکرات اعضا به آقای زاکانی منتقل نمی‌شود و گویا ایشان در دنیایی زندگی می‌کنند که متفاوت از دنیای ماست.
undefinedشهردار تهران پشت تریبون شورا اعلام کرد که تا پایان سال ۱۴۰۲ دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تحویل داده می‌شود و تاکنون کمتر از هزار دستگاه اتوبوس تحویل داده شده است
undefinedچنانچه تعداد مشخصی از اعضا نسبت به عملکرد شهردار اعتراض داشته باشند، ابتدا باید به‌صورت روشن از مسیر رئیس شورا به شهردار تذکر دهند و در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر، استیضاح مطرح می‌شود.
undefinedوی در ادامه یادآور شد: سه سال فرصت دادن به شهردار برای کارآموزی و آشنایی با مسائل شهر کفایت می‌کند و سال ۱۴۰۳ زمانی است که یا باید به وعده‌ها عمل شود و یا باید تصمیم دیگری گرفت.
https://melatebidaronline.ir/1402122201@melatebidaronline

۹:۵۷

thumnail
undefinedپزشکیان: افرادی که به قالیباف نقد می‌کنند، کجای مملکت را توانسته‌اند درست کنند؟
undefinedنماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اینکه بیایم هنوز از راه نرسیده و کار نکرده، فردی را نقد کنیم که کارهای زیادی انجام داده است، منطقی نیست؛ افرادی که به قالیباف نقد می‌کنند، کجای مملکت را توانسته‌اند درست کنند؟
undefinedبا توجه به فضایی که در روزهای گذشته به وجود آمده، بنظر می‌رسد که باید با آقای قالیباف در رابطه موضوع ریاست مجلس دوازدهم صحبت کرد.
undefinedاگر قرار باشد افرادی که در روزهای گذشته، اظهارات غیراخلاقی و غیرمنطقی مطرح کردند در قامت ریاست مجلس قرار بگیرند، قطعا ریاست آقای قالیباف منطقی‌تر بنظر می‌رسد.
https://melatebidaronline.ir/1402122202@melatebidaronline

۱۳:۰۶

۲۷ اسفند ۱۴۰۲

undefinedآیت‌الله صدیقی واکنش نشان داد | امضایم جعل شده است رسیدگی کنید
حجت الاسلام صدیقی درباره حواشی پیش آمده پیرامون واگذاری یک باغ در حوزه علمیه امام خمینی (ره) توضیحاتی ارائه داد.
تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) در نامه‌ای خطاب به دادستان تهران نوشت: معروض می‌دارد، حوزه علمیه امام خمینی در چارچوب اساسنامه خود، سال‌ها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی و‌حوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوز‌های قانونی لازم نمود.
undefinedدر ادامه نامه صدیقی آمده است: بر همین اساس لازم بود تا موسسه‌ای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود. بر این اساس فردی به نام آقای ** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد.
undefinedاما متاسفانه فرد مذکور با سواستفاده از اعتماد مجموعه اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء، تسهیم سهام به آن کیفیت و ثبت موسسه بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی نزدیکان اینجانب نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء برخی اعضا این قضیه صورت پذیرفته است.
undefinedبنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانه‌ها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب و مدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.
undefinedلذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم مردم عزیز خاصه مومنین روشن و شفاف شود.
https://melatebidaronline.ir/1402122702@melatebidaronline

۸:۰۰

undefinedعیدی مجلس به سربازان | تقلیل مدت سربازی به ۱۴ ماه و افزایش ۱۴ برابری حقوق سربازان
undefinedفردا نوشت: اقداماتی که مجلس یازدهم به نفع سربازان انجام داد را می توان کم نظیر و مثال زدنی در بین مجالس مختلف کشور دانست. تقلیل مدت سربازی به ۱۴ ماه و افزایش ۱۴ برابری حقوق سربازان دو اقدامی است که با پیگیری مجلس یازدهم به ویژه رییس مجلس به نتیجه رسید.
undefinedاین دو اقدام به اندازه ای بزرگ و اثربخش است که اگر قبل از آغاز مجلس یازدهم یک نماینده مجلس وعده آنها را می داد، ممکن بود از سوی افکار عمومی این وعده ها باور نشود اما مجلس یازدهم در همکاری با ستاد کل نیروهای مسلح توانست آنها را به نفع سربازان تصویب کند.
undefinedاکنون فرصت مناسبی است که مدعیان عدالت خواهی که در حمایت از حقوق سربازان سخن می گفتند پس از این موفقیت بزرگ به نفع سربازان از اقدام مجلس یازدهم به نیکویی یاد کنند و درباره نقش رییس مجلس در این باره سخن بگویند. در غیر این صورت این فرض بیشتر از همیشه قوت می گیرد که انگار این گروه تنها وظیفه حمله به قالیباف را به عهده دارند و برای مواقع این چنینی گذشتن از نقش نهاد پیش برنده این اقدام ها را به سخن گفتن درباره شان ترجیح می دهند.
@melatebidaronline

۹:۲۰

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefinedحوزه علمیه امام خمینی تهران: اشکالات شکلی پیش آمده بود که رفع شد
undefinedدر پی انتشار خبر انتقال باغ ۴۲۰۰ متری حوزه علمیه امام خمینی تهران به نام موسسه‌ای با سهامداری آیت الله کاظم صدیقی و پسرانش، این حوزه اعلام کرد که اشکالات شکلی پیش آمده بود که در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۴ رفع شد.
https://melatebidaronline.ir/1402122801@melatebidaronline

۷:۱۸

۱۹ فروردین

thumnail
undefinedنبویان برابر قالیباف ادعایی ندارد
undefined️حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درخصوص دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: ائتلاف‌ها با مرحله اول خیلی تفاوت ندارد البته ائتلاف‌ها در مرحله دوم محدودتر می‌شوند.
undefined️وی درخصوص تاثیر ۴۵ کرسی مجلس مشخص نشده برای انتخاب رئیس مجلس گفت: هر جریانی که سرمایه‌گذاری کند، قطعاً در انتخاب رییس مجلس تاثیر دارد.
undefined️وی درخصوص اقبال جریان‌های شریان و پایداری برای معرفی گزینهٔ ریاست مجلس دوازدهم توضیح داد: فکر نمی‌کنم شریان و گروه‌های نظیر آن زمینه‌ای برای ریاست مجلس داشته باشند چراکه آن‌ها ۴،۵ نفر اصلی دارند و بقیه را از لیست‌های مشترک انتخاب و به نام خودشان معرفی کردند که از نظر سیاسی کار درستی نیست. به بیان دیگر درست نیست وقتی دو تشکل معروف و مشخص فردی را قبول داشته باشند، آن فرد را به نام خود ثبت کنند، این کار غلطی است.
undefined️ترقی درخصوص رقابت برای گزینهٔ ریاست مجلس گفت: نبویان برابر قالیباف ادعایی ندارد ضمن اینکه اخیراً از قالیباف تعریف کرده است، برای نائب رییسی مجلس هم افرادی نظیر پزشکیان، نیکزاد و حاجی بابایی مطرح هستند.

https://melatebidaronline.ir/1402011901@melatebidaronline

۷:۲۵

thumnail
undefinedدور دوم انتخابات مجلس، ضامن تصمیم‌گیری برای آینده کشور با عقلانیت
undefined️در دوره‌ٔ دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی، با به دور دوم کشیده شدن انتخابات در برخی از استان‌ها، مردم دارای فرصتی بی‌نظیر برای انتخاب نمایندگانی هستند که تطابق بیشتری با ارزش‌ها و نیازهای آنان دارند. این فرصت، فرصتی است که تضمین کننده‌ی آینده‌ای پویا و عقلانی برای کشور ما می‌تواند باشد.
undefined️در هر انتخابات، مشارکت مردمی، ستون اساسی و اصلی دموکراسی است. مشارکت مردم در دور دوم انتخابات، از اهمیت بسیاری برخوردار است حتی می‌توان گفت برابری می‌کند با دور اول آن زیرا در این مرحله، انتخاب نهایی و تصمیم‌گیری دربارهٔ نمایندگانی که در مجلس حضور خواهند داشت و تصمیم‌ساز هستند، اتفاق می‌افتد. به ویژه در تهران که هنور تکلیف ۱۶ کرسی آن مشخص نشده است.
undefined️دور دوم انتخابات با توجه به نتایج دور اول فرصتی برای انتخابی دقیق‌تر فراهم می‌کند. در این مرحله، مردم می‌توانند با بررسی بیشتر نتایج و سوابق کاندیداها، به انتخابی آگاهانه‌تر بپردازند و فردی را انتخاب کنند که به رشد و توسعه کشور کمک می‌کند.
undefined️در شرایط کنونی، توجه به مشارکت مردم در انتخابات اهمیتی دوچندان پیدا کرده است. با وجود اینکه این فرآیند ممکن است زمان‌بر و پر از چالش باشد، اما آینده‌ای پر از عقلانیت و تعادل را برای کشور به ارمغان خواهد آورد. افراد تندرو که به قدرت می‌رسند، با نقاط ضعفی که در تصمیم‌گیری عقلانی دارند، می‌توانند به ضرر کشور و مردم عمل کنند.
undefined️باید به یاد داشت که آینده کشورمان در دست ماست و تنها با مشارکت فعال و عقلانی مردم، می‌توان آن را به سوی روزهای بهتر هدایت کنیم. دور دوم انتخابات، فرصتی است که نباید از آن گذشت تا مانع ورود تفکرات رادیکال و تندرو به مجلس شد.
https://melatebidaronline.ir/1402011902@melatebidaronline

۱۱:۴۵

۴ اردیبهشت

thumnail
undefinedآخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولتطرح ساماندهی کارکنان دولت چه زمانی به نتیجه می‌رسد؟
undefinedطرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در جلسه اول تیرماه و کلیات آن در پنجم تیرماه سال ۱۴۰۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
undefinedاین طرح پس از تصویب در صحن مجلس از سوی شورای نگهبان مورد ایراد واقع شد و به مجلس بازگشت.
undefinedالبته تعیین تکلیف این طرح و تبدیل شدن آن به قانون برای نمایندگان مجلس اهمیت بالایی داشت، زیرا این طرح نوع همکاری نیروهای شرکتی که بر اساس قانون کار در دستگاه‌های مختلف اجرایی و حتی شهرداری‌ها، شرکت‌های دولتی و موسسات عمومی غیردولتی یا دولتی فعالیت هستند، را از لحاظ امنیت شغلی و توان مالی تحت تاثیر قرار می دهد.
undefinedبر خلاف ادعای دولتی ها و سازمان امور استخدامی نمایندگان معتقدند که این طرح نه تنها هیچ بار مالی برای دولت به همراه ندارد.
undefinedدر آخرین جلسه مجلس پیش از انتخابات ایرادات شورای نگهبان به این طرح در بهمن ماه ۱۴۰۲ رفع شد و برای تائید نهایی به شورای نگهبان رفت.
undefinedحسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص آخرین وضعیت این طرح گفت: هنوز در شورای نگهبان است.
@melatebidaronline

۱۳:۰۳

۹ اردیبهشت

thumnail
undefinedقالیباف: در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس جداول بودجه را به رأی نمایندگان گذاشته است
undefinedدکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 9 اردیبهشت‌ماه 1403) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هیچ زمانی تک تک نمایندگان جداولی که تصویب می‌شود را نمی‌دیدند و کمیسیون تلفیق به تنهایی این کار را انجام می‌داده، در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان گذاشته است که اگر نمایندگان پیشنهادی دارند مطرح کنند. از یک طرف بیان می‌کنند که هیأت رئیسه به مجلس بها نمی دهد، مهمترین بها همین اقدام است.
undefinedوی گفت: البته مجلس این تصمیم را گرفت و هیأت رئیسه نیز با آن همراهی کرد، برخی از دوستان نیز با این اقدام که جداول در صحن بررسی شود مخالف هستند و در حال حاضر پیشنهاد اصلاح مجدد این موضوع مطرح شده است.
@melatebidaronline

۸:۴۲

۲۲ اردیبهشت

undefined️ اسامیِ نهاییِ نامزدهای منتخب تهران در مرحلهٔ دوم انتخابات مجلس
بیژن نوباوه‌وطن ۲۷۱۰۹۴ رأیمحمد سراج ۲۴۸۹۲۷ رأیابوالفضل ظهره‌وند ۲۳۹۷۱۹ رأیحسین صمصامی ۲۳۶۹۲۱ رأیزهره‌سادات لاجوردی ۲۳۰۰۳۳ رأیاحمد نادری ۲۲۷۷۳۶ رأیابراهیم عزیزی ۲۲۵۶۰۷ رأیسمیه رفیعی ۲۲۲۵۴۴ رأیپیمان فلسفی ۲۱۸۹۱۰ رأیابوالقاسم جراره ۲۱۸۷۷۱ رأیسیدمرتضی محمودی ۲۱۱۸۶۰ رأیمجتبی رحماندوست ۲۱۱۱۶۹ رأیعبدالحسین روح‌الامینی ۲۰۰۸۶۵ رأیمجتبی زارعی ۲۰۰۳۸۰ رأیزینب قیصری ۱۹۹۲۰۸ رأیعلیرضا سلیمی ۱۹۸۸۳۵ رأی
@melatebidaronline

۳:۲۷

thumnail
انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران به روایت آمار.
@melatebidaronline

۸:۱۸

۲۹ اردیبهشت

thumnail
undefinedسعید محمد؛ در آرزوی بهشت
undefinedسعید محمد، سرداری که قصد پوشیدن ردای ریاست‌جمهوری را داشت، با تمرکز بر حاشیه‌ها توانست جایگاهی برای خود دست و پا می‌کند. اما با مشاهده بلبشوی انتخابات مجلس، دوباره وارد صحنه شد تا شاید این‌بار از این نمد کلاهی برای خود دست و پا کند.
undefinedنقش‌آفرینی اخیرش برای تغییر در مجلس دوازدهم باز هم به جایی نمی‌رسد. ناامیدی سعید محمد از تغییر در هیأت رئیسه موجب شد که او به تخریب و تهدید جناح‌ها و طیف‌های سیاسی روی آورد.
undefinedوی به‌تازگی در گفت‌وگویی پس از ناامیدی از همراهی جبهه پایداری، عصبانیت خود را از ائتلاف پایداری و شانا به صراحت بیان کرد و از این طیف جریان اصول‌گرایی انتقاد کرده است.
undefinedاو نه‌تنها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ تأیید صلاحیت نشد که قبل‌تر از آن از قرارگاه خاتم کنار گذاشته شده بود و با وجود تلاش‌های فراوان، مورد اعتماد آقای رئیسی برای کابینه قرار نگرفت و نهایتا فقط یک سال به مناطق آزاد رفت و در آن سمت هم توفیقی حاصل نکرد و اکنون کمپین خود را برای شهرداری تهران آغاز کرده تا بتواند ناکامی‌های سیاسی خود را مرتفع کند.
ادامه مطلب:https://melatebidaronline.ir/1403022901
@melatebidaronline

۷:۵۹

۳۰ اردیبهشت

thumnail
undefinedرهبر انقلاب: ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در دیدار جمعی از خانواده‌های سپاهیان پاسدار که به مناسبت شب میلاد امام رضا(ع) برگزار شد، با ابراز تاثر از حادثه نگران کننده عصر امروز برای رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان گفتند: امیدواریم خداوند متعال رئیس جمهور محترم و مغتنم و همراهان ایشان را به آغوش ملت برگرداند؛ همه برای سلامت این جمع خدمت‌گزار دعا کنند؛ ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمی‌آید.[تسنیم]
@melatebidaronline

۱۸:۲۹

۳۱ اردیبهشت

thumnail
آیت الله سید ابراهیم رئیسی به شهادت رسیدپس از ساعت ها جستجوی بالگرد حادثه دیده رییس جمهور صبح امروز رئیس جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد که با کشف محل بالگرد سانحه‌دیده آثاری از زنده‌بودن سرنشینان آن مشاهده نشده است.بالگرد حامل رئیس جمهور ـ که برای افتتاح سد خداآفرین به منطقه مرزی رفته بود ـ در مسیر بازگشت به تبریز، دچار سانحه شد. ‌‌این بالگرد علاوه بر رئیس جمهور، حامل وزیر امور خارجه، امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی بود که تمامی سرنشینان به شهادت رسیدند.
@melatebidaronline

۴:۵۴

۱۲ خرداد

thumnail
دعوت بیش از ۲۰۰۰ فعال دانشجویی از قالیباف برای کاندیداتوری
نامه جمعی از فعالان دانشجویی به محمدباقر قالیباف:امروز با شرایط پیش آمده در فقدان آن عزیز و انتخابات پیش رو، جامعه قوی و یکپارچه ما در پیروی از همان مسیر درست، نیازمند مدیری مدبر و جهادی با سابقه درخشان در امور اجرایی و تقنینی کشور است.
مدیری که باورمند به نقش مردم در اداره امور کشور باشد و با به میدان آوردن عقلانیت انقلابی موجب افزایش کارامدی نظام در حل مسائل مردم و افزایش سرمایه اجتماعی نظام در بین آحاد ملت گردد.
ما جمعی از جوانان و فعالان سابق دانشجویی، با تکیه بر سبقه و اعتقاد شما در دفاع از ارزش‌های انقلاب و آرمان امام‌راحل (ره) و پیروی عملی از مشی نورانی ولی‌فقیه، و هچنین با توجه به سوابق درخشان شما در سپاه، فرماندهی نیروی انتظامی، شهرداری تهران و همچنین آشنایی حداکثری با مسائل واقعی کشور به واسطه بیش از چهار سال ریاست مجلس، لازم دانستیم که از شما درخواست کنیم تا پای در میدان خدمت در این سنگر خطیر گزارده و برای این امر مهم اقدام نمایید.
@melatebidaronline

۱۲:۰۶

۱۵ خرداد

thumnail
پاسخ به دو سوال و شبهه؛ آیا قالیباف قدرت‌طلب است؟ آیا ایشان برخلاف توصیه رهبری عمل کرده‌است؟
پس از ثبت‌نام آقای ‎#قالیباف به عنوان نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری دو سوال و شبهه مکرر تکرار می‌شود، اول آنکه ایشان قدرت‌طلب است و دوم آنکه برخلاف توصیه رهبری مجلس را پله‌ای برای مسیر‌های بعدی کرده‌اند؛
در ادامه پاسخ این دو را می خوانیم؛
اول آنکه اگر قالیباف قدرت‌طلب بود در سال ۹۶ و ۱۴۰۰ بخاطر وحدت جریانی به‌راحتی کنار نمی‌رفتن، سوالی که باید پرسش‌گران پاسخ بدن این است که عایدی این کناره‌گیری برای قالیباف و اطرافیانش چه بود؟ چه سهمی در دولت داشتند؟
در جواب سوال دوم می‌توان گفت که جایگاه ریاست‌جمهوری با نقشه کشیدن با فلان پست و مقام متفاوت است، گاهی شرایط ایجاب می‌کند که افراد تصمیماتی بگیرند، همانند تصمیم مقام رهبری در زمان نمایندگی بعد از شهادت رجایی به عنوان حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری و یا نظر شهید رئیسی در زمان ق ق‌.
‏در پایان باید گفت شرایط اضطرار همانند مصادیق گاهی حکم می‌کند برای برخی تصمیمات، این شبهه افکنی‌ها هم برای ایجاد دعوا و درگیری در جریان انقلاب است و هدف اصلی باید ایجاد دولت انقلابی باشد.
@melatebidaronline

۱۰:۲۳

۲۲ خرداد

thumnail
نماینده مجلس:قالیباف بیشترین شانس را برای ریاست‌جمهوری دارد
علی بابایی‌ کارنامی، نماینده ساری:با توجه به مشخص شدن نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری به نظر می‌رسد مشارکت در انتخابات بیش از ۵۰درصد باشد. این نماینده مجلس همچنین در خصوص اینکه کدام کاندیدا شانس بیشتری برای انتخاب از سوی مردم را دارد، گفت: به نظر من فعلا و روی کاغذ آقای قالیباف بیشترین شانس را برای ریاست‌جمهوری دارد.
@melatebidaronline

۶:۲۰

۳۰ خرداد

thumnail
مدیر روابط عمومی معراج:خانواده قالیباف «نه اضافه‌بار داشته و نه درگیری‌»
مدیر روابط عمومی معراج در پاسخ به این سوال که اضافه بار این مسافران چقدر بوده است، توضیح داد که بررسی صورت گرفته نشان داد این مسافران اضافه باری نداشته اند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر اضافه باری نبوده پس درگیری بین این مسافران و متصدی پذیرش مسافر برسر چه بوده است، گفت: هیچ درگیری بین این مسافران و مسئول پذیرش وجود نداشته است.
@melatebidaronline

۱۳:۵۱

۱۶ تیر

thumnail
undefinedپیشنهاد ابطحی به پزشکیان: مخبر را معاون اول نگه‌دارمحمدعلی ابطحی، فعال سیاسی به رئیس‌جمهور منتخب پیشنهاد داد که «مخبر» را به عنوان معاون اول نگه دارد.
undefinedوی در متن پیام خود نوشت: « آقای مخبر بعد از شهید رئیسی موقرانه و متشخصانه و بی طرف کشور و انتخابات را اداره کرد. با تندروهای دولت مرز کشید. کاش پزشکیان در کنار وزرای جوان و نو اندیش که امید جامعه هستند مخبر را به عنوان مجری قوی معاون اول نگه دارد تا با مسائل اجرایی که در گذشته بوده حفظ شود. خاتمی هم به همین استدلال دکتر حبیبی معاون اول هاشمی‌رفسنجانی را در همان پست نگه داشت.»
@melatebidaronline

۹:۲۷

۱۷ تیر

undefinedهمه برای کمک به رئیس‌جمهور
شریف زمانی، فعال سیاسی و رسانه‌ای:انتخاب رئیس‌جمهور جدید در ایران فرصت‌های بسیاری را برای بهبود مدیریت کشور و ارتقای سطح زندگی مردم فراهم می‌آورد. برای بهره‌برداری کامل از این فرصت، همکاری و همیاری مردم، اندیشمندان، کارشناسان، نخبگان و حاکمیت ضروری است. این یادداشت به بررسی راهکارهای عملی در این زمینه می‌پردازد.
در مرحله اول، مردم نقش مهمی در پیشبرد اهداف دولت و بهبود وضعیت کشور دارند. ایجاد بسترهای مشارکتی از طریق نظرسنجی‌های عمومی، میزگردهای محلی و جلسات عمومی می‌تواند نظرات و پیشنهادهای مردم را در تصمیم‌گیری‌های دولتی دخیل کند. این رویکرد نه‌تنها حس تعلق و مسئولیت‌پذیری را در مردم تقویت می‌کند، بلکه اطمینان می‌دهد که تصمیمات اتخاذ شده با نیازها و خواسته‌های واقعی جامعه همخوانی دارد. همچنین، تقویت احزاب که می‌توانند مشکلات و نیازهای محلی را به مقامات بالاتر انتقال دهند، نقش مهمی در بهبود مدیریت محلی ایفا می‌کند.
اندیشمندان و کارشناسان نیز باید در تدوین سیاست‌های کشور مشارکت داشته باشند. تشکیل شوراهای مشورتی تخصصی متشکل از این افراد می‌تواند تجارب و دانش ارزشمند آن‌ها را به دولت منتقل کند. برگزاری سخنرانی‌ها و هم‌اندیشی‌های علمی با حضور اندیشمندان و کارشناسان نیز فضایی برای تبادل نظر و اشتراک دانش فراهم می‌کند که می‌تواند به ارائه راهکارهای علمی و عملی برای مسائل کلان کشور منجر شود.
نخبگان علمی و پژوهشی نیز باید در ارتقای سطح آموزش و پژوهش کشور نقش فعال‌تری ایفا کنند. حمایت دولت از نخبگان و پژوهشگران از طریق تأمین بودجه‌های پژوهشی، می‌تواند به توسعهٔ مشارکت برای حل معضلات کشور کمک کند. علاوه بر این، تقویت ارتباط بین دانشگاه‌ها و صنعت می‌تواند به بهره‌برداری بهتر از دانش و پژوهش‌های علمی در حل مشکلات عملی کشور منجر شود.
حاکمیت و ارکان نظام نیز باید در حمایت از رئیس‌جمهور جدید همکاری کنند. تعامل سازنده و هماهنگی بین قوای سه‌گانه (مجریه، مقننه و قضائیه) می‌تواند به تسهیل اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت کمک کند. ایجاد سازوکارهای مشترک برای حل‌وفصل اختلافات و هماهنگی در تدوین قوانین و مقررات می‌تواند کارآمدی دولت را افزایش دهد. پایبندی به اصول شفافیت و پاسخگویی نیز از دیگر عواملی است که می‌تواند اعتماد عمومی را به دولت افزایش دهد و همکاری مردم و نخبگان را با دولت تسهیل کند.
ترویج فرهنگ همبستگی و وحدت ملی نیز نقش مهمی در حمایت از رئیس‌جمهور جدید دارد. تقویت ارزش‌های مشترک در جامعه و احترام به تنوع فرهنگی و قومی می‌تواند حس وحدت و همبستگی را در میان مردم تقویت کند. دولت باید از سازمان‌های مردم‌نهاد که در ترویج فرهنگ همبستگی و وحدت ملی نقش دارند، حمایت کند و امکانات لازم را برای فعالیت‌های آن‌ها فراهم آورد.
در نهایت، استفاده از فناوری‌های نوین در مدیریت کشور می‌تواند به بهبود کارآمدی و شفافیت نظام اداری کمک کند. تقویت و توسعهٔ دولت الکترونیک از طریق ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائهٔ بیشتر خدمات دولتی به‌صورت الکترونیکی می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا کند.
در مجموع، همکاری و همیاری مردم، اندیشمندان، نخبگان و حاکمیت با رئیس‌جمهور جدید می‌تواند به بهبود مدیریت کشور و ارتقای سطح زندگی مردم کمک شایانی کند. با ایجاد بسترهای مشارکتی، حمایت از پژوهش و نوآوری، تقویت تعامل بین قوا و ترویج فرهنگ همبستگی، می‌توان به دستاوردهای مهمی در توسعه و پیشرفت کشور دست‌یافت. رئیس‌جمهور جدید با اتکا به این حمایت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود می‌تواند گام‌های بلندی در جهت بهبود وضعیت کشور بردارد.
@melatebidaronline

۱۱:۲۵