عکس پروفایل ملت بیدار آنلاینم

ملت بیدار آنلاین

۱,۸۸۴عضو
عکس پروفایل ملت بیدار آنلاینم
۱.۹هزار عضو

ملت بیدار آنلاین

Official Page Of Melatebidar ‌‌Weekly
صفحه رسمی پایگاه خبری ملت بیدار آنلاین
بیداری به وسعت یک ملت
سایت: https://melatebidaronline.ir

۱۷ بهمن ۱۴۰۲

thumnail
undefinedاستاد نمادشناسی، گرفتار در نماد و ابجد شد
undefinedبرخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی، آرم این موسسه برای فرآخوان انتخاباتی را به منزله جدایی خراسان از ایران تعبیر کرده‌‌ و نوشته‌اند علی اکبر رائفی پور و تیم «مصاف» (مخفف «منتظران صبح ایران فردا») باید در این زمینه شفاف‌سازی کنند.
کاربری در حساب خود در شبکهٔ اجتماعی ایکس نوشت:undefinedدر نگاه اول برایم عجیب بود که استاد حواسش به آن ۳۳ خط ساطع شده از خورشید نباشد؛ شما که خود استاد نمادشناسی هستید چرا؟! در دام عدد ۳۳ که عدد مقدس ماسون‌ها و عدد شیطان‌پرستان است افتاده‌اید! شما که خود این‌ها را یادمان دادید!!
این کاربر ادامه داد:undefinedعجیب‌تر این که عنوان ’منتظران صبح ایران فردا’ با ابجد ۲۲۸۸ نمایانگر است که آن هم مضرب ۱۱ است و از قاعده فوق که خود استاد به ما یاد دادند مستثنی نیست! آیا این‌ها اتفاقیست؟! یا ماسون‌ها به این موسسه هم نفوذ کردند! در هر صورت قصدمان خیرخواهیست!
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۱:۰۵

۲۹ بهمن ۱۴۰۲

undefinedمنع از توهین و تهمت در فضای انتخاباتی؛ مخاطب بیانات رهبر معظم انقلاب چه کسانی هستند؟
نواصولگرا نوشت:undefined بیانات واضح رهبر معظم انقلاب در موضوع انتخابات و رفتار کنشگران در زمان تبلیغات، بازهم گره‌گشای این روزهای جریان انقلابی است. جریانی که متاسفانه بخش کوچک اما پرسروصدایی از آن به اسم انقلابی‌گری، انواع تهمت و توهین را نثار مسئولین و نامزدهای انتخاباتی کرده است. رهبر معظم انقلاب در بیانی واضح فرموده‌اند: «افرادی هم که وارد میدان انتخابات شده‌اند، از بداخلاقی، بددهنی و توهین و تهمت به دیگران در تبلیغات و فضای مجازی و همچنین از سیاه‌نمایی و بیان مطالب دروغ و خلاف واقع برای جلب نظر مردم اجتناب کنند چرا که این کارها موجب سلب برکت و عنایت الهی است.»
undefined حال خوب است ببینیم در این چند هفته، چه گروهی اصلی‌ترین جریان توهین و تهمت در فضای مجازی بوده است. گروهی که اسناد رسمی مجلس را بهانه‌ی تهمت به هر منتقدی قرار داد. بزرگتر آنها هشتک تراولیسم زد و کوچک‌ترهایشان به هر کامنت و توییت منتقدی، تهمت دریافت پول می‌زدند. حتی به صورت جریانی تلاش کردند تا این هشتک را بالا بیاورند. البته که این جریان آنقدر در توهین و تهمت و سیاه‌نمایی معروف و شناخته شده است که نیاز به معرفی ندارد.
undefined جریانی که با کمک گروه تازه تاسیس یکی از وزرا، سعی در تخریب و سیاه‌نمایی درباره مجلس انقلابی داشت تا شاید کمی دیده شود. شفافیت را بهانه می‌کردند و حتی روی موج هک منافقین سواری می‌رفتند درحالیکه می‌دانستند شفافیت خرداد 1401 توسط مجلس تصویب شده و علت معطل ماندن آن مجمع تشخیص است.
undefined البته اینان حتما به دنبال تفسیر به رای این بیانات خواهند رفت. کاری که قبلا با جملات مشخص رهبر معظم انقلاب درباره مجلس انقلابی کردند و گفتند اینها انشایی است و نه خبری! متاسفانه در زمینه توهین و تهمت عملکرد اینان مملو از توهین و تهمت است. مواردی که توسط اکانت‌های اصلی این جریان ریپلای یا ریتوییت می‌شد و مشخص بود که جزئی از اکانت‌های سایبری آنهاست.
undefined لذا باید بازهم مثل همیشه از این جریان خواست به جای تهمت و توهین، پاسخگوی عملکرد خودشان باشند و از این رفتار که «موجب سلب برکت و عنایت الهی است» توبه کرده و در فضای عمومی عذرخواهی کنند. خواسته‌ای که در تمام موارد پیشین با مسیری برعکس مواجه شده و متاسفانه به جای پاسخگویی، با تهمت و توهین مضاعف مواجه شده است.
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۲:۰۲

۹ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefined️لیست نهایی حامیان دکتر قالیباف
@melatebidaronline

۶:۲۶

۱۲ اسفند ۱۴۰۲

undefinedبازندهٔ انتخابات و اخلاق؛ درس‌هایی از جبهه صبح ایران فردا
undefined انتخابات، تجلی اراده مردم و فرصتی برای انتخاب مسیر آینده کشور است. در این میان، اخلاق انتخاباتی نقشی حیاتی در سالم‌سازی فضای رقابت و حفظ انسجام جامعه ایفا می‌کند.
undefined انتخابات مجلس دورهٔ دوازدهم شورای اسلامی، شاهد ظهور فهرست‌های انتخاباتی متعددی بود. یکی از این فهرست‌ها، "جبهه صبح ایران فردا" به رهبری علی‌اکبر رائفی‌پور بود. اگرچه این فهرست در نهایت هیچ‌یک از نامزدهای خود را به مجلس راهی نساخت، اما حواشی و رفتارهای نامزدها و حامیان این فهرست، به‌ویژه در فضای مجازی، درس‌های مهمی را در خصوص اخلاق انتخاباتی به ما آموخت.
undefined یکی از بارزترین مصادیق غیراخلاقی در جبهه صبح ایران فردا، رواج تخریب و توهین به سایر نامزدها بود. رائفی‌پور و حامیانش در فضای مجازی، با ادبیاتی سخیف و اتهامات بی‌اساس، به تخریب شخصیت و عملکرد رقبای خود پرداختند بدون اینکه حتی یک خط از کارنامهٔ گذشته و برنامهٔ آینده خود بگویند. این رفتار غیرقابل‌قبول، نه‌تنها به انسجام جامعه لطمه زد، بلکه اعتماد عمومی به نهاد انتخابات را نیز خدشه‌دار کرد.
undefined متأسفانه، جبهه صبح ایران فردا در کنار تخریب و توهین، به ترویج دروغ و شایعه نیز در فضای مجازی مبادرت کرد. انتشار اخبار جعلی و اطلاعات نادرست، اذهان عمومی را به گمراهی کشاند و فضای انتخاباتی را مسموم کرد. این اقدام غیرمسئولانه، به بی‌اعتمادی عمومی نسبت به نهادهای حاکمیتی دامن زد.
undefined رفتار و گفتار رائفی‌پور و حامیانش، به‌وضوح نشان‌دهنده روحیه خودشیفتگی و انحصارطلبی است. آن‌ها خود را تنها ناجیان کشور می‌دانند و سایر نامزدها را فاقد صلاحیت و لیاقت می‌پندارند. این نگاه دیکتاتورمآبانه، با اصول دموکراسی و جمهوریت در تضاد کامل است و جامعه را به سمت تفرقه و قطبی شدن سوق می‌دهد.
undefined انتخابات مجلس دورهٔ دوازدهم و تجربه جبهه صبح ایران فردا، درس‌های مهمی را در خصوص اخلاق انتخاباتی به ما آموخت. اینکه نامزدها و حامیان آن‌ها باید در چارچوب اخلاق و احترام متقابل به رقابت بپردازند. تخریب و توهین، دروغ و شایعه‌پراکنی، و خودشیفتگی و انحصارطلبی، آفت‌هایی هستند که فضای انتخاباتی را آلوده می‌کنند و به اعتماد عمومی لطمه می‌زنند. رسانه‌ها موظف‌اند در انتشار اخبار و اطلاعات، بی‌طرفی و راستی‌آزمایی را رعایت کنند. مردم باید با هوشیاری و بصیرت، در برابر رفتارهای غیراخلاقی در انتخابات موضع‌گیری کنند و از نامزدها و رسانه‌ها التزام به اخلاق و صداقت را مطالبه کنند.
undefined انتخابات، فرصتی برای تعالی جامعه و گامی در مسیر پیشرفت کشور است. حفظ اخلاق انتخاباتی، ضرورتی برای صیانت از این فرصت ارزشمند و تضمین سلامت و انسجام جامعه است.
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۳:۳۴

۱۳ اسفند ۱۴۰۲

undefined تندروها در مجلس دوازدهم؛ مردم ایران منتظر چه چیزی باشند؟
undefined دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با پیروزی اقلیت اکثریت پندار جناح تندرو به پایان رسید. این جناح که به رادیکال‌ها معروف‌اند در کارنامهٔ خود هیچ عملی ندارند و صرفاً دارای کوله‌باری از وعده‌های پوپولیستی و طرح‌های غیرکارشناسی هستند.
undefined پیروزی رادیکال‌ها در انتخابات مجلس دوازدهم پیام‌های متعددی دارد، مردم از وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور ناراضی هستند و به دنبال تغییرات اساسی هستند؛ اما رادیکال‌ها به دنبال تغییراتی خارج از خواست مردم می‌گردند؛ مانند پیگیری طرح صیانت و این نشان از فاصلهٔ بسیار میان خواست مردم و جماعت تازه به قدرت رسیده است که با توجه میزان آرا به افراد واجد شرایط رأی‌دهی تنها نمایندهٔ درصد جزئی از عام مردم هستند و این فاصله شکاف اجتماعی میان مردم و حاکمیت را بیشتر خواهد کرد.
undefined جناح اصلاح‌طلب در این دوره از انتخابات ضعیف عملکرد و نتوانست نظر مردم را جلب کند. این موضوع نشان می‌دهد که مردم از عملکرد اصلاح‌طلبان نیز ناامید هستند.
undefined با پیروزی رادیکال‌ها، قدرت جناح اصول‌گرای تندرو در مجلس به طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت. این موضوع می‌تواند به افزایش تنش در داخل کشور و تشدید اختلافات با جامعه جهانی منجر شود.
undefined باتوجه‌به ترکیب مجلس دوازدهم، می‌توان انتظار داشت که در سال‌های آینده شاهد تحولات زیادی باشیم، رادیکال‌ها به دنبال محدودکردن آزادی‌های مدنی و اجتماعی هستند.
undefined آنها به طور سنتی روابط خصمانه‌ای با غرب داشته‌اند. بااین‌حال، ممکن است در شرایط فعلی، به دلیل مشکلات اقتصادی، به دنبال تنش‌زدایی با غرب باشند. همچنین مواضع تند و تیزی در قبال کشورهای منطقه دارند. این موضوع می‌تواند به افزایش تنش در منطقه منجر شود.
undefined هنوز زود است که با قاطعیت درباره آینده ایران پیش‌بینی کرد زیرا انتخاب رئیس مجلس و هیات رئیسهٔ قوی و مقتدر و همراهی نمایندگان معتدل می‌تواند توانایی اثربخشی اقلیت پرحاشیه را به نفع مردم کم کند. ترکیب مجلس دوازدهم تنها یکی از عوامل تعیین‌کننده آینده کشور است. پیروزی رادیکال‌ها در انتخابات مجلس دوازدهم تحولات مهمی را در ایران رقم خواهد زد. این تحولات می‌توانند هم فرصت‌ها و هم چالش‌هایی را برای کشور به وجود آورند. مردم ایران با هوشیاری و دقت تحولات و اعمال افراد را دنبال می‌کنند و این تجربه چراغ روشنی برای آینده ایران خواهد بود.
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۰:۲۴

۱۵ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefined خبر انصراف قالیباف از مجلس تکذیب شد
undefined سیدمحمود رضوی مشاور قالیباف خبر انصراف محمدباقر قالیباف از مجلس دوازدهم را تکذیب کرد. رضوی درحالی این خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها را تکذیب کرد که طی چند روز گذشته برخی از کانال‌ها و افراد در فضای مجازی شایعه انصراف قالیباف از مجلس دوازدهم را مطرح کرده بودند که این شایعه توسط مشاور رئیس مجلس تکذیب شد.
undefined رضوی ضمن تکذیب این خبر نوشت: "این خبر شایعه‌سازی و عملیات روانی طراحی شده توسط کسانی است که از شکست پروژه ترور شخصیتی و حذف آقای دکتر محمدباقر قالیباف از مجلس دوازدهم عصبانی هستند."
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۰:۲۳

۱۶ اسفند ۱۴۰۲

آقای رسایی به جای حاشیه‌سازی و سیاسی‌بازی، از برنامه و ایده‌ بگویید
روزنامه جوان نوشت:undefined حمید رسایی در نخستین واکنشی که به انتخاب خود در مجلس داشت، با نوعی حاشیه‌سازی مکروه و ضد‌مردمی و در جملاتی متوهمانه که نشان می‌دهد خود را یک جریان یا چیزی بیش از یک منتخب، تصور کرده است، از همین‌حالا برای انتخاب رئیس مجلس خط‌ونشان کشید تا نشان دهد نه دغدغه مردم را دارد و نه درکی از خواسته‌های رهبری‌معظم از نمایندگان را و نه چارچوب فکری‌اش کار و انجام وظایف نمایندگی است و بیش‌از هرچیز درگیر توهم قدرت و ریاست شده است. از آنجا که برخی چهره‌های دیگر نیز در همین رویکرد و توهم غوطه می‌خورند، باید گفت این حرف‌ها نه نیاز کشور و نه نیاز مردم است، این‌ها فقط هوای نفس سیاسی است که مردم با آن خوب آشنا هستند و برای همین تا نیمی از نمایندگان هر دوره را کنار می‌ریزند، چون می‌دانند که از این هواگردی‌ها چیزی برای مردم درنمی‌آید.
undefined انتظار از یک نماینده متعهد و متخصص که رسایی و برخی همفکران او از هر دو بی‌بهره هستند، آن است که درک درستی از وظیفه نمایندگی و فلسفه سیاسی اسلام و فهم حکومتداری داشته باشند. اینکه اولین پیام یک نماینده به جای عرضه برنامه‌ها و راهکار‌های برون‌رفت از مشکلات و تبیین چرایی انواعی از مشکلات اقتصادی و ساختاری، این باشد که با جملاتی به‌واقع خارج از ادب و عرف سیاسی و مشی اسلامی، که به‌نوعی هم توهین به شمار دیگری از منتخبان و هم توهین به مردم است، حاشیه‌سازی کند، یک فاجعه تمام‌عیار است.
undefined رسایی -ردصلاحیت‌شده چند دوره پیش - این‌بار با تکرار واژه‌هایی که شبکه‌های صهیونیستی اینترنشنال و منوتو در دهان معاندان انداختند، مثل «کیف‌کشی» و «روابط فامیلی» برخی افراد را «رشدیافته بدون صلاحیت در عرصه سیاست» نامیده است. این حرف، گزاره بسیار دقیق و درستی است، اما مصداق عینی و اول آن خود اوست و باید نشان دهد که مراحل رشد سیاسی خودش چه بوده و از کجا آغاز کرده تا به اینجا رسیده است که در نخستین سخنان پس از انتخاب، همه دغدغه‌های دلسوزان نظام و رهبری معظم برای وحدت و انجام وظایف نمایندگی بدون ورود به حاشیه‌ها را به کنار زده و با یک فرمان تفرقه‌افکن و توهم قدرت و ریاست مجلس به جلو آمده است.
undefined رسایی قبلاً با توهین آشکار به قهرمان ملی ایرانیان و مقایسه او با ابوموسی اشعری و کمتر دانستن این شهید بزرگوار از فریب‌خوردگان صدر اسلام، دقیقاً همان رفتار وحدت‌گرایانه حاج قاسم را که خود اکنون خلاف آن عمل می‌کند، زیرسؤال برده بود. شخصاً در جلساتی حضور داشتم که برخی از همین خودپسندان هنگام انتشار عکس‌های حاج‌قاسم در سوریه بر سر تپه‌ها، شهید بزرگوار را به ریاکاری متهم می‌کردند.
undefined رسایی حتی عنوان «مجلس انقلابی» را که رهبر معظم انقلاب به مجلس یازدهم دادند، تحقیر و تخریب کرده و راه عبور از این مجلس را هم تغییر رئیس مجلس دانسته است: «مردم خواستار این هستند که مجلس دوازدهم، تصمیمات غلط مجلس انقلابی یازدهم در مجلس دوازدهم تکرار نشود. خب این امر چگونه و با چه ابزاری محقق می‌شود؟ یکی از راه‌های این مسئله تغییر ویترین مجلس دوازدهم از جمله هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌ها و مراکز اصلی قوه مقننه مثل مرکز پژوهش‌های مجلس است.»
undefined این حد از جسارت و تیکه‌پرانی به عنوان «مجلس انقلابی» که شخصی پس از انتخاب در یک فرآیند، گمان کند مردم او را انتخاب کرده‌اند که رئیس شود و مثلاً جایی از قبیل مرکز پژوهش‌ها را جولانگاه خود قرار دهد، بدون اینکه حتی یک پژوهش علمی و تحقیقاتی در پرونده خود داشته باشد، نباید با سکوت نهاد‌های انقلاب همراه باشد. کیست که نداند عنوان «مجلس انقلابی» عنوان مؤکد رهبری معظم به مجلس یازدهم بود که چندبار آن را تکرار و تأکید کردند که بر این عنوان اصرار دارند. حالا یک تازه منتخب با این جسارت بگوید که مردم به من رأی دادند تا تصمیمات غلط مجلس انقلابی تکرار نشود!
undefined رسایی در مغالطه‌ای آشکار کاهش رأی پایین امثال قالیباف را نسبت به دوره قبل، نشانه اقبال به خود اعلام کرده است! درحالی‌که رأی مردم در این دوره هم متکثر بود، هم متنوع و هم با میانگین پایین‌تر رأی نسبت به دوره قبل و همه این‌ها موجب پراکندگی رأی مردم شد که اتفاقاً گواهی بر نداشتن مرجعیت سیاسی و حیرت مردم و فقدان آمادگی برای انتخاب یک فهرست واحد بود که این هرچه باشد، از کاسه تفرقه‌افکنان بیرون می‌آید. کافی است بدانیم منتخب اول امسال که سال ۹۴ با ۶۹۲ هزار رأی نفر پنجاه‌ودوم تهران شد و امسال با صدهزار رأی کمتر نفر اول شد تا معلوم شود آن مغالطه چقدر تأسف‌آور است.
در ملت بیدار بخوانید:https://melatebidaronline.ir/1402121601@melatebidaronline

۵:۵۱

۱۹ اسفند ۱۴۰۲

چراغ اول تلخ‌کامی سیاسی را تلویزیون روشن کردکشاندن دعواهای سیاسی به رسانه ملی برخلاف اظهارات رهبر انقلاب نیست؟
undefined مواضع و اختلاف‌افکنی‌های برخی از منتخبان نمایندگی مجلس علیه رئیس مجلس و مجلس یازدهم واکنش رهبر انقلاب را به همراه داشت. رهبر انقلاب اظهارات اینچنینی را عامل تلخ کردن کام مردم و موثر در کارایی مجلس دوازدهم دانستند.
undefined روزنامه فرهیختگان در این ارتباط نوشته: برخی این گزاره را مطرح می‌کردند که یکی از افرادی که منظور صحبت‌های رهبری بوده، حمید رسایی است. با این حال همان روز صداوسیما فردی را که به‌نظر می‌رسید یکی از مخاطبان صحبت رهبر انقلاب است به تلویزیون آورد و البته به جای کنترل دعواها و اختلافات حالا پای این جنجال‌ها به رسانه ملی نیز باز شد.
undefined رسایی در گفت‌وگوی تلویزیونی خود دقیقا اظهاراتی را مطرح کرد و به آن دامن زد که رهبر انقلاب بر اجتناب از صحبت‌های اینچنینی صحبت به میان آورده بودند.
گویا برخی به دنبال عقده‌گشایی یا تسویه‌حساب خود قصد ورود به مجلس دارند و حالا بهارستان فرصت خوبی برای این تسویه‌حساب در اختیار آنها قرار داده است.
undefined ایستادن برنامه [سیما] روی اختلافات سیاسی میان نمایندگان منتخب اساسا چه خروجی یا آورده‌ای برای آنها دارد؟ اگر تنها انگیزه از پخش این برنامه‌ها را بالابردن آمار بازدید مخاطبان ندانیم، خروجی این برنامه‌ها جدای از اینکه هیچ مشکلی را حل نمی‌کند، حتی باب تازه‌ای از دعواها را باز می‌کند و البته با دغدغه مردم و اظهارات رهبر انقلاب نیز تفاوت جدی دارد.
در ملت بیدار بخوانید:https://melatebidaronline.ir/1402121901@melatebidaronline

۶:۴۸

thumnail
undefinedسردبیر خبرگزاری مجلس: در شب حضور رسایی در تلویزیون، خدابخشی، معاون برکنار شده صداوسیما در اتاق پخش بود و سوال‌ها را در گوشی به مجری می‌گفت تا بپرسد
undefined محمد عکاف، سردبیر خبرگزاری مجلس در واکنش به برکناری معاون سیاسی صداوسیما نوشت: ‏پرسیدم در آن شب کذایی که رسایی مهمان برنامه بود چه کسی در رژی پخش بود؟ گفت خدابخشی. گفتم چه کسی توی گوشی به مجری برنامه می‌گفت آن سوالات را علیه ‎قالیباف و سپاه بپرسد گفت: شخص خدابخشی. گفتم الان چه خبر؟ گفت تا به امروز این حجم از شادی کارکنان ‎صداوسیما  ندیده بودم./انتخاب
melatebidaronline.ir@melatebidaronline

۱۶:۰۹

۲۰ اسفند ۱۴۰۲

undefined طیفی در مجلس آینده حضور خواهند داشت که تعریف دلخواه خود را از انقلاب دارندیک تحلیلگر سیاسی گفت: آنهایی که رسایی را در لیست خود گذاشتند باید پاسخگوی سخنان امروزش باشند
undefined رهبر معظم انقلاب اخیرا به طور جدی تأکید کردند که نباید کشمکش‌های سیاسی ادامه یابد و نباید با ستیزه‌جویی‌ها شیرینی انتخابات به کام مردم تلخ شود. تأکیدات رهبری در حالی است که متأسفانه برخی افراد همچنان بر طبل مجادلات می‌کوبند.
undefined حسین کنعانی‌مقدم، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع به «مثلث‌آنلاین» گفت: «سخنان رهبر انقلاب بیدارباش و هشدار به همه منتخبان مجلس دوازدهم؛ به نوعی بشیرا و نذیرا بود. رهبر انقلاب هم از شیرینی انتخابات به کام مردم سخن گفتند و هم هشدار دادند که باید بداخلاقی‌ها تمام شود و مباد که تبدیل به نزاع شود‌. متأسفانه برخی از کسانی که پیروز انتخابات شده‌اند رقبای خود را با الفاظ بدی خطاب می‌کنند؛ در صورتی که اکنون و بعد از انتخابات باید رقابت‌ها کنار برود و وحدت شکل بگیرد».
undefined او ادامه داد: «اتهام‌زنی‌‌ها و بدگویی‌ها باعث می‌شود طرف مقابل هم پاسخ بدهد و این روال ادامه می‌یابد دعوای سیاسی درمی‌گیرد در صورتی که مجلس محل نزاع‌های طیف‌هایی سیاسی نیست».
undefined این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «مشخصا می‌گویم، کسانی که رسایی را در لیست خود گذاشتند و باعث شدند رأی بیاورد امروز باید پاسخگوی سخنانش باشند و نمی‌شود با سکوت از کنار حرف‌هایش عبور کنند».
undefined کنعانی‌مقدم در پایان گفت: «این را هم بگویم که برخی از افراد ممکن است اعتبارنامه‌شان تأیید نشود زیرا نمایندگان حق دارند که اگر مشکلی در فردی دیدند اعتبارنامه او را نپذیرند. متأسفانه طیفی در مجلس آینده حضور خواهند داشت که سوپرانقلابی‌‌اند یعنی تعریف دلخواه خود را از انقلاب دارند و همین افراد باعث می‌شوند که نمایندگانی که واقعا انقلابی هستند به انزوا بروند و مجبور به سکوت شوند».
https://melatebidaronline.ir/1402122001@melatebidaronline

۹:۳۰

thumnail
undefined چکار کنیم قالیباف رئیس مجلس نشود؟روایت سردبیر خبرگزاری مجلس از علت حضور حمید رسایی در مجلس
undefined️محمد عکاف سردبیر خبرگزاری مجلس در واکنش به چرایی حضور حمید رسایی در مجلس شورای اسلامی نوشت: پرسیدم چه خبر از ‎رسایی ؟ گفت: امروز توی راهروهای ‎مجلس و اتاق های هیئت رییسه می چرخید. گفتم برای سلام و احوال پرسی آمده بود؟ گفت: نه! دوره افتاده بود پیش این و آن که «چکار کنیم ‎قالیباف رییس مجلس نشود؟» پرسیدم بعدش چه شد؟ گفت: خیلی راه رفت امروز، منزل خستگی در می کند.
@melatebidaronline

۱۸:۰۵

۲۱ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefined ابطحی: پیش‌بینی قاطعی دارم که ریاست مجلس همچنان آقای قالیباف خواهد بود
عضو مجمع روحانیون مبارز: ریاست مجلس آرزوی خوبی است/ نظام حاکمیت با صدر قرارگرفتن افراطی‌گری در مجلس دوازدهم موافق نیست
undefinedمحمدعلی ابطحی، فعال سیاسی: تعیین ریاست مجلس به بالاترین میزان رأی مردمی نیاز ندارد، آقای عارف از تهران رأی بسیار بالایی داشتند؛ اما آقای لاریجانی از قم که تعداد آرای قابل قیاسی از نظر تعداد آرای مردم نداشتند بر صندلی ریاست مجلس نشستند همچنین در ششمین دوره مجلس نیز با وجود تعداد آرا بیشتر آقای رضا خاتمی، آقای کروبی رئیس مجلس شدند.
undefinedریاست مجلس به تمام نمایندگان منتخب در مجلس ربط دارد، عوامل بیرونی در آن مؤثر است، در این مجلس کل نظام حاکمیت متمایل نیست افراطی‌گری در صدر مجلس قرار بگیرد و من پیش‌بینی قاطعی دارم که ریاست مجلس همچنان آقای قالیباف خواهد بود.
https://melatebidaronline.ir/1402122102@melatebidaronline

۸:۱۷

۲۲ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefinedزاکانی در یک قدمی استیضاح/ عضو شورای شهر تهران: دوره کارآموزی تمام شده است
undefinedمهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران، در دویست و دومین جلسه علنی شورای اسلامی: هر دو خط پله برقی پل عابر پیاده مجاور بیمارستان بوعلی، خراب است و شهروندان به سختی از این پله‌ها عبور می‌کنند و چاره‌ای جز تردد از مسیر پل نیست.
undefinedبه نظر می‌رسد تذکرات اعضا به آقای زاکانی منتقل نمی‌شود و گویا ایشان در دنیایی زندگی می‌کنند که متفاوت از دنیای ماست.
undefinedشهردار تهران پشت تریبون شورا اعلام کرد که تا پایان سال ۱۴۰۲ دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تحویل داده می‌شود و تاکنون کمتر از هزار دستگاه اتوبوس تحویل داده شده است
undefinedچنانچه تعداد مشخصی از اعضا نسبت به عملکرد شهردار اعتراض داشته باشند، ابتدا باید به‌صورت روشن از مسیر رئیس شورا به شهردار تذکر دهند و در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر، استیضاح مطرح می‌شود.
undefinedوی در ادامه یادآور شد: سه سال فرصت دادن به شهردار برای کارآموزی و آشنایی با مسائل شهر کفایت می‌کند و سال ۱۴۰۳ زمانی است که یا باید به وعده‌ها عمل شود و یا باید تصمیم دیگری گرفت.
https://melatebidaronline.ir/1402122201@melatebidaronline

۹:۵۷

thumnail
undefinedپزشکیان: افرادی که به قالیباف نقد می‌کنند، کجای مملکت را توانسته‌اند درست کنند؟
undefinedنماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اینکه بیایم هنوز از راه نرسیده و کار نکرده، فردی را نقد کنیم که کارهای زیادی انجام داده است، منطقی نیست؛ افرادی که به قالیباف نقد می‌کنند، کجای مملکت را توانسته‌اند درست کنند؟
undefinedبا توجه به فضایی که در روزهای گذشته به وجود آمده، بنظر می‌رسد که باید با آقای قالیباف در رابطه موضوع ریاست مجلس دوازدهم صحبت کرد.
undefinedاگر قرار باشد افرادی که در روزهای گذشته، اظهارات غیراخلاقی و غیرمنطقی مطرح کردند در قامت ریاست مجلس قرار بگیرند، قطعا ریاست آقای قالیباف منطقی‌تر بنظر می‌رسد.
https://melatebidaronline.ir/1402122202@melatebidaronline

۱۳:۰۶

۲۷ اسفند ۱۴۰۲

undefinedآیت‌الله صدیقی واکنش نشان داد | امضایم جعل شده است رسیدگی کنید
حجت الاسلام صدیقی درباره حواشی پیش آمده پیرامون واگذاری یک باغ در حوزه علمیه امام خمینی (ره) توضیحاتی ارائه داد.
تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) در نامه‌ای خطاب به دادستان تهران نوشت: معروض می‌دارد، حوزه علمیه امام خمینی در چارچوب اساسنامه خود، سال‌ها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی و‌حوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوز‌های قانونی لازم نمود.
undefinedدر ادامه نامه صدیقی آمده است: بر همین اساس لازم بود تا موسسه‌ای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود. بر این اساس فردی به نام آقای ** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد.
undefinedاما متاسفانه فرد مذکور با سواستفاده از اعتماد مجموعه اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء، تسهیم سهام به آن کیفیت و ثبت موسسه بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی نزدیکان اینجانب نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء برخی اعضا این قضیه صورت پذیرفته است.
undefinedبنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانه‌ها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب و مدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است.
undefinedلذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم مردم عزیز خاصه مومنین روشن و شفاف شود.
https://melatebidaronline.ir/1402122702@melatebidaronline

۸:۰۰

undefinedعیدی مجلس به سربازان | تقلیل مدت سربازی به ۱۴ ماه و افزایش ۱۴ برابری حقوق سربازان
undefinedفردا نوشت: اقداماتی که مجلس یازدهم به نفع سربازان انجام داد را می توان کم نظیر و مثال زدنی در بین مجالس مختلف کشور دانست. تقلیل مدت سربازی به ۱۴ ماه و افزایش ۱۴ برابری حقوق سربازان دو اقدامی است که با پیگیری مجلس یازدهم به ویژه رییس مجلس به نتیجه رسید.
undefinedاین دو اقدام به اندازه ای بزرگ و اثربخش است که اگر قبل از آغاز مجلس یازدهم یک نماینده مجلس وعده آنها را می داد، ممکن بود از سوی افکار عمومی این وعده ها باور نشود اما مجلس یازدهم در همکاری با ستاد کل نیروهای مسلح توانست آنها را به نفع سربازان تصویب کند.
undefinedاکنون فرصت مناسبی است که مدعیان عدالت خواهی که در حمایت از حقوق سربازان سخن می گفتند پس از این موفقیت بزرگ به نفع سربازان از اقدام مجلس یازدهم به نیکویی یاد کنند و درباره نقش رییس مجلس در این باره سخن بگویند. در غیر این صورت این فرض بیشتر از همیشه قوت می گیرد که انگار این گروه تنها وظیفه حمله به قالیباف را به عهده دارند و برای مواقع این چنینی گذشتن از نقش نهاد پیش برنده این اقدام ها را به سخن گفتن درباره شان ترجیح می دهند.
@melatebidaronline

۹:۲۰

۲۸ اسفند ۱۴۰۲

thumnail
undefinedحوزه علمیه امام خمینی تهران: اشکالات شکلی پیش آمده بود که رفع شد
undefinedدر پی انتشار خبر انتقال باغ ۴۲۰۰ متری حوزه علمیه امام خمینی تهران به نام موسسه‌ای با سهامداری آیت الله کاظم صدیقی و پسرانش، این حوزه اعلام کرد که اشکالات شکلی پیش آمده بود که در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۴ رفع شد.
https://melatebidaronline.ir/1402122801@melatebidaronline

۷:۱۸

۱۹ فروردین

thumnail
undefinedنبویان برابر قالیباف ادعایی ندارد
undefined️حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درخصوص دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم گفت: ائتلاف‌ها با مرحله اول خیلی تفاوت ندارد البته ائتلاف‌ها در مرحله دوم محدودتر می‌شوند.
undefined️وی درخصوص تاثیر ۴۵ کرسی مجلس مشخص نشده برای انتخاب رئیس مجلس گفت: هر جریانی که سرمایه‌گذاری کند، قطعاً در انتخاب رییس مجلس تاثیر دارد.
undefined️وی درخصوص اقبال جریان‌های شریان و پایداری برای معرفی گزینهٔ ریاست مجلس دوازدهم توضیح داد: فکر نمی‌کنم شریان و گروه‌های نظیر آن زمینه‌ای برای ریاست مجلس داشته باشند چراکه آن‌ها ۴،۵ نفر اصلی دارند و بقیه را از لیست‌های مشترک انتخاب و به نام خودشان معرفی کردند که از نظر سیاسی کار درستی نیست. به بیان دیگر درست نیست وقتی دو تشکل معروف و مشخص فردی را قبول داشته باشند، آن فرد را به نام خود ثبت کنند، این کار غلطی است.
undefined️ترقی درخصوص رقابت برای گزینهٔ ریاست مجلس گفت: نبویان برابر قالیباف ادعایی ندارد ضمن اینکه اخیراً از قالیباف تعریف کرده است، برای نائب رییسی مجلس هم افرادی نظیر پزشکیان، نیکزاد و حاجی بابایی مطرح هستند.

https://melatebidaronline.ir/1402011901@melatebidaronline

۷:۲۵

thumnail
undefinedدور دوم انتخابات مجلس، ضامن تصمیم‌گیری برای آینده کشور با عقلانیت
undefined️در دوره‌ٔ دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی، با به دور دوم کشیده شدن انتخابات در برخی از استان‌ها، مردم دارای فرصتی بی‌نظیر برای انتخاب نمایندگانی هستند که تطابق بیشتری با ارزش‌ها و نیازهای آنان دارند. این فرصت، فرصتی است که تضمین کننده‌ی آینده‌ای پویا و عقلانی برای کشور ما می‌تواند باشد.
undefined️در هر انتخابات، مشارکت مردمی، ستون اساسی و اصلی دموکراسی است. مشارکت مردم در دور دوم انتخابات، از اهمیت بسیاری برخوردار است حتی می‌توان گفت برابری می‌کند با دور اول آن زیرا در این مرحله، انتخاب نهایی و تصمیم‌گیری دربارهٔ نمایندگانی که در مجلس حضور خواهند داشت و تصمیم‌ساز هستند، اتفاق می‌افتد. به ویژه در تهران که هنور تکلیف ۱۶ کرسی آن مشخص نشده است.
undefined️دور دوم انتخابات با توجه به نتایج دور اول فرصتی برای انتخابی دقیق‌تر فراهم می‌کند. در این مرحله، مردم می‌توانند با بررسی بیشتر نتایج و سوابق کاندیداها، به انتخابی آگاهانه‌تر بپردازند و فردی را انتخاب کنند که به رشد و توسعه کشور کمک می‌کند.
undefined️در شرایط کنونی، توجه به مشارکت مردم در انتخابات اهمیتی دوچندان پیدا کرده است. با وجود اینکه این فرآیند ممکن است زمان‌بر و پر از چالش باشد، اما آینده‌ای پر از عقلانیت و تعادل را برای کشور به ارمغان خواهد آورد. افراد تندرو که به قدرت می‌رسند، با نقاط ضعفی که در تصمیم‌گیری عقلانی دارند، می‌توانند به ضرر کشور و مردم عمل کنند.
undefined️باید به یاد داشت که آینده کشورمان در دست ماست و تنها با مشارکت فعال و عقلانی مردم، می‌توان آن را به سوی روزهای بهتر هدایت کنیم. دور دوم انتخابات، فرصتی است که نباید از آن گذشت تا مانع ورود تفکرات رادیکال و تندرو به مجلس شد.
https://melatebidaronline.ir/1402011902@melatebidaronline

۱۱:۴۵

۴ اردیبهشت

thumnail
undefinedآخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولتطرح ساماندهی کارکنان دولت چه زمانی به نتیجه می‌رسد؟
undefinedطرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در جلسه اول تیرماه و کلیات آن در پنجم تیرماه سال ۱۴۰۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
undefinedاین طرح پس از تصویب در صحن مجلس از سوی شورای نگهبان مورد ایراد واقع شد و به مجلس بازگشت.
undefinedالبته تعیین تکلیف این طرح و تبدیل شدن آن به قانون برای نمایندگان مجلس اهمیت بالایی داشت، زیرا این طرح نوع همکاری نیروهای شرکتی که بر اساس قانون کار در دستگاه‌های مختلف اجرایی و حتی شهرداری‌ها، شرکت‌های دولتی و موسسات عمومی غیردولتی یا دولتی فعالیت هستند، را از لحاظ امنیت شغلی و توان مالی تحت تاثیر قرار می دهد.
undefinedبر خلاف ادعای دولتی ها و سازمان امور استخدامی نمایندگان معتقدند که این طرح نه تنها هیچ بار مالی برای دولت به همراه ندارد.
undefinedدر آخرین جلسه مجلس پیش از انتخابات ایرادات شورای نگهبان به این طرح در بهمن ماه ۱۴۰۲ رفع شد و برای تائید نهایی به شورای نگهبان رفت.
undefinedحسین گودرزی، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص آخرین وضعیت این طرح گفت: هنوز در شورای نگهبان است.
@melatebidaronline

۱۳:۰۳