۲۰:۲۶
"از سری آموزشهای ویژه سرکار خانم عکاف(حسینی) "در آموزشگاه ملی تهران طرز تهیه مرغ شکم پرمواد اولیه:مرغ متوسط ۱عددفلفل دلمه ای و پیاز از هر کدام ۱ عدد (جهت مرینت)محلول زعفران ۱ قاشق سوپخوری مواد میانی :پیاز ۱ عددگردو پودر شده ۱۰۰ گرمسبزی معطر ۵۰ گرمرب انار ۲ قاشق سوپخوری زرشک ۱ قاشق سوپخوری سیر ۲ حبهآلو به میزان لازم نکته : در صورت پخت غذا داخل فر طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت میباشد .#آموزش#مرغ_شکم_پر#آموزشگاه_ملی_تهران #باماباشید_تاحرفه_ای_شویدوحرفه_ای_بمانید @melli_tehran
۲۰:۳۵