بله | کانال مزاج شناسی استاد زارعی
عکس پروفایل مزاج شناسی استاد زارعیم

مزاج شناسی استاد زارعی

۳۲۱عضو
غذاهای مخصوص دوران بارداری
۱- عسل
۲- انجیر ۷ عدد شبانگاه
۳- زیتون ۷ عدد صبحگاه
۴- کنجد روزی ۱ قاشق مربا خوری
۵- استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود.
۶- مویز روزی ۲۱ عدد
۷- عرق و جوشانده نعناع ( فرح بخش و گرم کننده معده )
۸- خرما روزی ۳ عدد به خصوص در ماه آخر ( باعث افزایش صبر- گرمی رحم و زایمان طبیعی می شود ) .
۹- بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود.
۱۰- ـ انگور - سیب - به - انار - گلابی ـ خربزه

۱۰:۰۲

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined undefinedundefinedundefinedundefinedسحرخیزی و اعتدال مزاج
undefinedآيت الله شاه آبادی، استاد عرفان حضرت امام خمينی رحمه الله بودند درباره پدر بزرگوارشان می فرمايند:
«موضوعی كه مرحوم والد به آن عنايت ويژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بيداری شب و سحرخيزی بود.
میفرمودند «اگر برای نافله شب بيدار شديد و ديديد برای نافله خواندن آمادگی روحی نداريد، بيدار بمانيد. بنشينيد حتی چای بخوريد. انسان بر اثر همين بيداری، آمادگی برای عبادت را پيدا می كند».
همچنين فرمود: «بيداری سحر هم برای مزاج مادی مفيد است و هم برای مزاج معنوی.»
بارها در منبرهايشان مي فرمود: «برای دنيايتان هم كه شده، سحرها بيدار شويد. چون بيداری سحر، وسعت رزق، زيبايی چهره و خوش اخلاقی می آورد».
undefinedمعاونت پژوهشى بنيادشهيد شاه آبادى، عارف كامل، 1380، ص48
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۱۰:۰۲


شما به آموزش،طب سنتی استاد زارعی دعوت شده‌اید. برای ورود به اتاق روی لینک زیر کلیک کنید: https://gharar.ir/r/60eeda64
هر هفته پنج شنبه ها ساعت شش بعد از ظهر

۱۳:۵۷

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined undefinedundefinedundefined undefinedدمنوش هایی که نباید بخوریم اگر...؟
undefinedدمنوش به لیمو:undefinedاگر اگزما داریundefinedاگر مشکل کلیه داریundefinedاگر در دوره بارداری یا شیردهی هستی
undefinedدمنوش زنجبیل:undefinedاگر سنگ کلیه داریundefinedاگر فشار خون بالا داریundefinedاگر افت قند شدید داری
undefinedدمنوش رزماری و گل محمدی:undefinedاگر تشنج داریundefinedاگر اسهال هستیundefinedاگر افت فشار و افت قند داری
undefinedدمنوش چای سبز:undefinedاگر فقر آهن داریundefinedاگر افت فشار داریundefinedاگر کبد چرب داری روزی بیشتر از یک بار نخور
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۷:۰۰

#پیشگیری_از_مشکلات_معده
#سردی_معده
معده اگر سرد باشد هضم کاهش پیدا می‌کند و معده ای که باید ۷۰ درصد از غذا را جذب کند، به علت سردی فقط ۱۰ درصد غذا را جذب می‌کند.
افرادی که معده سردی دارند بعد از غذا خوردن دچار تپش قلب،خواب رفتگی دست وپا می شوند وچرتشان می گیرد، زیرا معده سرداست وبرای هضم نیاز به خون بیشتری دارد ومعده خون را از همه بدن جمع می‌کند وعلائم کم خونی درفرد بروزمی کند تا به هضم غذا کمک کند .
سردی معده مدت هضم را طولانی می کند وتولیدو تخمیرگاز در دستگاه گوارش بیشتر می شود.وباعث نفخ،آروغ، ترش کردن ورفلاکس می شود.
#آداب_غذا_خوردن
1-#کم_خوری_کم_نوشی(مخصوصا آب)
امیرالمومنین علی (ع):چهار چیز از واجبات سفره است شناخت چیزی که می خوری،بسم الله گفتن،شکر،راضی بودن
چهار چیز سنت است:لقمه کوچک ،باسه انگشت غذا خوردن، لیسیدن انگشت، زانو رابغل کردن موقع غذا خوردن( حجم معده کم می‌شود وکمتر غذا می خورد ).
چهار چیز ادب سفره:شستن دستها،کوچک گرفتن لقمه،زیاد جویدن غذا،نگاه نکردن به صورت دیگران
موارد دیگر روی زمین غذا خوردن،خوردن سبزی باغذا،خوردن سرکه بعد از غذا،بعد از غذا دراز کشیدن وانداختن پای راست روی پای چپ ،آب نخوردن بعد از غذاهای گوشتی وچرب
خوردن روی سیری باعث پیسی می شود.
پر خوری طراوت چهره را از بین می‌برد.
هر دردی از پر خوری است مگر تب که ناگهانی است.
ناهار خوردن موجب فساد بدن می شود.
#اهمیت_شام_خوردن
پیامبر(ص)درباره پیامدهای شام نخوردن می‌فرمایند:خوردن شام را وامگذارید، هر چند به مشتی خرما باشد؛ زیرا وا گذاشتن آن، انسان را پیر می‏‌کند.
امیرالمومنین علی(ع) شام را وامگذارید؛ چرا که واگذاردن آن، ویرانی تن است.
رسول خدا(ص) خوردن شام را وا مگذارید، هر چند به خوردن دانه‏‌ای خرمای خشکیده باشد. من بر امّت خویش، از این بیم دارم که از وا گذاردن شام، پیری (در هم شکستگی) به سراغشان آید؛چرا که شام، مایه نیرومندیِ پیر و جوان است.
امام صادق(ع) خوردن شام را وا مگذار، هر چند به سه لقمه نان با نمک باشد،هر کس شام را واگذارد، رگی در بدن وی می‏‌میرد و هرگز زنده نمی‏‌شود .
امام صادق (ع) : اصلی ترین عامل نابودی بدن ترک شام است کسی که دوشب پشت سر هم شام را ترک کند قوایی از بدنش می رود که تا ۴۰ روز بر نمی گردد.
زمان خوردن غذا ابتدای صبح وشب است.(بعد از وقت نماز عشا)
شام بهترین وعده برای جذب وساختن بدن است.
ایرانیان قدیم دووعده غذا می‌خوردند،صبحانه وشام

2-#هضم_بزاقی
جذب بزاقی سریعترین هضم است.
برای هرنوع غذا یک نوع بزاق ترشح می شود.
خوب جویدن غذاباعث جذب بزاغی وهضم سریع غذامی شود برای دیابت عالی جواب می دهد .
آب خوردن بین غذا باعث عدم تولید بزاق می شود وهضم را با مشکل مواجه می‌کند همچنین باعث سردی معده می شود .
#ترشح_بیشتر_بزاق:
نمک قبل از غذا،با دست غذا خوردن، گرسنگی قبل از غذا ،لیسیدن انگشتان بعدازغذا،نگاه کردن به غذا ،آب نخوردن بین غذا ،آرام خوردن ،کوچک گرفتن لقمه،یک نوع غذا خوردن،خوب جویدن غذا
#مضرات_صندلی
نشستن روی صندلی موقع غذا خوردن باعث می شود معده جایش بازتر شود وفرد غذای بیشتری بخورد.
آویزان بودن پاگردش خون راسخت می‌کند وبه قلب فشارمی آوردوباعث سردی معده می شود.
آویزان بودن پا باعث ایجاد واریس ولخته خون در پاوخشکی مفاصل می شود.
قی عمدی یکی از روشهای پیشگیری از مشکلات معده است. ( سالی ۲ مرتبه)

۴:۰۸

#خوراکی_های_ناسالم1
#مواد_کارخانه_ای
موادکارخانه ای به علت افزودنی های شیمیایی جزمواد سردوخشک وسودا زا محسوب می شوند.
درمواد کارخانه ای پنج دسته اصلی مواد شیمیایی وجود دارد.
۱-اسیدهای صنعتی:به عنوان طعم دهنده یا تسریع کننده فعال وانفعالات شیمیایی مثل اسید سیتریک،اسید مالیک،اسید فسفریک و...
۲-شیرین کننده های مصنوعی:مثل آسپارتام وساخارین و...به منظور کاهش استفاده ازشکروکاهش هزینه تولید ودر مشکلات مغزی (MS ،صرع ،اختلات عصبی)ومشکلات گوارشی تاثیر گذار اند.
۳-نگهدارنده ها: جلوگیری می‌کنندازاکسید شدن یا تغییردررنگ و طعم موادغذایی مثلبنزوات سدیم که درانواع کنسروها،کمپوت هاوآبمیوه هاوجود دارد وباعث عوارض وخیم کبدی می شوند.
سوربات پتاسیم ،هیدروکسی تولوئن که در روغنهای مایع ،چیپس وماکارونی به کار می رود.
سولفیت سدیم که در محصولات گوشتی ودریایی منجمد به کار می رود.
نیتریت و نیترات سدیم نگهدارنده سوسیس و کالباس که سمیت زیادی دارد وباعث سرطان می شود.
۴-استابلایزر ها: ( قوام آور)
در خامه،بستنی،شیر وماست پاستوریزه به کار می رود .
۵-رنگهای مصنوعی:
که در بسیاری از مواد غذایی به کار می رود.
#عوارض_نگهدارنده_ها
بیماری های قلبی وعروقی،سرطان ها،چاقی،رسوبات مفصلی،خستگی،کسالت،لک وجوش صورت،دیابت ،بیماریهای کبدی و...
#سوسیس_کالباس:
جزء فاسدترین خوراکی ها است از گوشت منجمد ،دام های بیمار وآلوده،لاشه حیوانات تلف شده،ضایعات مرغ فروشی هاوکشتارگاه ها،نان خشک‌کپک زده،کنجاله سویا،طعم دهنده شیمیایی،ونگهدارنده نیتریت و نیترات که سرطان زا هستند تشکیل شده اند.
#مرغ_های_پرورشی:
به علت تغییر ژنتیک این مرغ باعث ایجاد سردی وپف آلودگی در بدن می شوند.
تحرک کم جوجه ها باعث تجمع سموم در بدنشان می شود.
استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از تلفاتبرخی مرغداران جوجه های مریض درحال مرگ وحتی لاشه مرغ ها را به رستورانها می دهند.
#روغن_های_صنعتی:
شیوه استخراج روغن بامواد شیمیایی مثل گاز هگزان است.فرآوری روغن برای تغییر رنگ‌وطعم روغن که باعث مشکلات کبدی می شود.بخش عمده ای از روغن های صنعتی پالم وپارافین است تا مقرون به صرفه باشد.روغنهای گیاهی ۶۰_۷۰ سال هست که وارد تغذیه بشر شده است وواقعا گیاهی نیست‌.مصرف همین روغن های صنعتی باعث بیماری های قلبی_عروقی،مشکلات گوارشی سرطان،دیابت،کبد چرب،مشکلات مغزی وعصبی از جمله آلزایمر و...شده است.

۱۵:۵۷

#خوراکی_های_ناسالم2
#مواد_کارخانه_ای
#شیر_پاستوریزه:
چربی شیر که قسمت گرم شیر هست از آن جدا می شود وقسمت سرد آن می ماند وبرای چرب کردن دوباره شیر به آن روغن پالم ومارگارین اضافه می کنند واین شیر سرد باعث بروز بیماری های سرد مثل بی حالی،کسالت،آسم،حساسیت پوستی و... می شود.
#خامه_پاستوریزه:
در ساخت آن از خامه مصنوعی که یک پودر شیمیایی هست استفاده می شودکه باشیر خشک ترکیب می شود واین خامه تقلبی درشیرینی پزی ها استفاده می شود
#ماست_پاستوریزه:
حاوی شیرخشک،چرب کننده مصنوعی مثل روغن پالم است که باعث بیماریهای گوارشی وسرد می شود.
#کره_پاستوریزه:
بخش زیادی ازآن رامارگارین(چربی بیماری زا) تشکیل می دهد و در آن از رنگهای مصنوعی مثل بتاکاروتن استفاده می شود واستابلایزرها وامولسیفایر برای سفت شدن ویکنواخت شدن کره لازم است.
#آبمیوه_های_صنعتی:
ترکیبی ازآب ومواد شیمیایی مثل طعم دهنده،نگه دارنده،رنگهای شیمیایی ،کافئین ،شیرین کننده های مصنوعی، اسیدسیتریک هستند مثل انواع نوشابه ها،دلستر ،پودر شربت
#کنسروها:
دارای مواد شیمیایی نگه دارنده وپایدار کننده هستند
#چیپس:
مولد سرطان وبیماری های مزمن زمین گیر کننده می باشدزیرا در روغن با حرارت بالا تهیه می شود که ماده سمی که چند برابر سیانور خاصیت سرطان زایی دارد تولید می‌کند.
#پفک:ترکیب رنگ مصنوعی،پنیر پخته ونشاسته است با خوردن آن معده پرمی شود و جایگزین غذای سالم می شود، همچنین عامل چاقی ونازایی وناباروری می باشد
#بیسکویت_کیک:ترکیبی از روغن های صنعتی ،اسانس،طعم دهنده شیمیایی،آسپارتام،مارگارین می باشد .
#لواشک_ترشک_صنعتی: ترکیبی ازرنگهای مصنوعی،اسانس، اسیدسیتریک واز نامرغوبترین وارزان ترین میوه های دور ریز ،فاسد شده،کرم زده وحتی سیب زمینی نیز در آنها استفاده می شود.
#نوشیدنی_های_صنعتی:به صورت پودر از مواد مصنوعی تهیه می شوند وترکیبی از شیر خشک وخامه مصنوعی هستند که همه مولد سودای سوخته در بدن می باشند.مثل کافه میکس ها،کاپوچینوو.‌. undefined
#آبلیمو_صنعتی:ترکیبی از آب ،مواد مصنوعی،ونگهدارنده ها می باشد.
#نمک_ید_دار :مصرف بیش از حد ید باعث سرکوبی غده تیروئید وکم کاری یا هیپوترویئدیسم می شود.
#غذاهای_آماده :
دارای مواد افزودنی ونگه دارنده شیمیایی زیاد هستند مثل الویه ،سالاد اندونزیایی،ساندیچ و..
#سس:ترکیبی ازروغن مایع وتخم مرغ به همراه سوربات پتاسیم وافزودنی هایشیمیایی میباشد.
#ماکارونی:
ترکیبی از آرد ناسالم ،مواد شیمیایی شامل امولسیفایر، سدیم استات ،استئن،وگلوتن مصنوعی می باشد.
#سویا :بومی ایران نیست وکنجاله آن مناسب نیست.
#ژله_ها_ژلاتین: ترکیبی از مواد شیمیایی ،رنگها،طعم دهنده های مصنوعی وژلاتین می باشد ( تقریبا ۱۰۰ درصد ژلاتین ها وارداتی هستند.)

۱۵:۵۷

undefined خونسازها
undefined در درمان #کم_خونی که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می شود میتوان از #خونسازهای زیر استفاده کرد:
undefinedسویق گندمundefinedانجیرundefinedبرگ چغندرundefinedسویق سنجدundefinedسه شیره انگور خرما توتundefinedباقلای زرد رسیدهundefinedسبزی تره نعنا جعفریundefinedشکر سرخundefinedفالوده سیبundefinedدمنوش بهundefinedبرگه زردآلو + آلو (در افراد با مزاج گرم)undefined۲۱ مویز ناشتاundefinedکشمش بادامhttps://ble.ir/mezajshena

۷:۰۹

چه مواد غذایی را نباید با هم خورد؟ اگه بخوریم مگه چی میشه؟
undefinedلبنیات + گوشت سفید؛ درد مفاصل و عوارض گوارشیundefinedمصرف شیر+ انجیر؛ مشکلات قلبی، سردرد، تهوع undefinedتخم مرغ + ماهی؛ امراض پوستی، نقرص، بواسیرundefinedترشی+ پلو؛ کولیت روده و درد شکمundefinedلبنیات+ ترشی؛ پیری زودرس و انجماد فرآورده‌های لبنی در معده و فساد غذاundefinedپنیر+ تخم مرغ؛ اختلال در گوارش و دردهای گوارشیundefinedماست+ ترب؛ سوء هاضمهundefinedتخم مرغ+ قارچ؛ ایجاد رسوب در دیواره رگهاundefinedخربزه+ عسل؛ احتمال سنکوبundefinedماست + باقالی؛ دل درد شدید، اسهال وتهوع undefinedمصرف سیر+ پیاز؛ روی بینایی(به مرور چشم را ضعیف میکند)undefinedچای+ هندوانه؛ مضر برای معدهundefinedمیوه+ غذای گوشتی؛ فساد میوه در معده(بین میوه و غذا باید 3ساعت فاصله باشد)https://ble.ir/mezajshena

۸:۳۳

undefinedبرکت در قرآن و حدیثundefined
undefinedکلیه موارد بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام است.
undefinedمعنای برکت چیست؟ «بركت» به معناي خير، فضل و زیاده چه مادي و چه معنوی و به معنای ثبوت و استقرار است.
undefinedآنچه برکت ندارد یا برکت را می برد
undefined دروغundefined گناه آشکار undefined غذای داغ خوردنundefined قسم خوردن در تجارتundefined ناسزا گفتن به برادر مسلمانundefined اسراف کردنundefined فساد نیت (سوء نیت داشتن)undefined رفتن نزد سلطان جائرundefined حبس (ندادن)حق مومنundefined خیانتundefined شراب خواریundefined زناundefined سرقتundefined منع زکاهundefined ترک نماز جمعه
undefinedآنچه برکت دارد یا برکت می آورد

undefined گفتن بسم الله الرحمن الرحیم undefined عسلundefined ترید و لو با سرکه و روغن زیتونundefined راس ترید(غذا از اطراف خورده شود)undefined غذای گرمundefined آب شستن دست بعد از غذا (پاک نکنیم)undefined پختن گوشت با شیرundefined سبزی بقله الفاطمهundefined خربزهundefined خیار خوردن از انتهاundefined گوسفند، گاو و خروسundefined داشتن اسب undefined نگهداشتن گربه درخانهundefined آبundefined آتشundefined سحریundefined افطار روز فطر با انجیر undefined خرماundefined زمینundefined درخت زیتونundefined سفره ی غذای پر جمعیتundefined وضو قبل و بعد غذاundefined دواء(دارو)undefined سویقundefined چاه آبundefined سنگ چخماقundefined آسیاب دستیundefined کوچک بودن قرص نانundefined لقمه ی کوچک برداشتن undefined طول ظرفundefined پوشاندن روی ظرف غذاundefined پوشاندن روی خمیرundefined کشاورزیundefined بسم الله اول غذاundefined عیادت مریضundefined نشستن در کنار بیمار فرورفتن در برکت است.
undefined اسماء اللهundefined اهل بیت علیهم السلامundefined محبت امام علی علیه السلامundefined ولایت حضرت امیر علیه السلام undefined اقرار به فضیلت امیرالمؤمنین عundefined مومن برای مومن برکت استundefinedقرآن undefined بزرگسالundefined کودکان undefined مسجد کوفهundefined شب لیله القدرundefined رفق(مدارا کردن)undefined خانه ای که قرآن و ذکرخدا باشدundefinedمصافحه کردنundefined صدقهundefined مکیل(خرید و فروش با وزن نه عدد)undefined حسن عملundefined زیادی مالundefined داشتن تنور نان و پختن در خانهundefined جماعتundefined نامگذاری به اسم پیامبرundefined زیارت الحسین علیه لسلامundefined کم هزینه بودن زنundefined زن با مهریه کمundefined در مخالفت زنانundefined سلم (آرامش و دوستی)در خانهundefined رحم زن زائوundefined شیر مادرundefined پیرامون مسجد الاقصیundefined آب آسمانundefined تجارتundefined زکاتundefined صداقت در شراکتundefined جلب رضایت خداundefined بامداد شنبه و پنج شنبهundefined ازدواج در ماه رمضانundefined دانشمند و عالمundefined پارچه فروشیundefined در اجرای عدالتundefined عیب کالا را گفتن هنگام فروشundefined اذان نمازundefined نمازundefined نماز شبundefined صف اول نماز undefined نماز جماعتundefined تشهدنماز(همراهی نماز در جماعت)undefined امربه معروف و نهی از منکرundefined همسایه خوبundefined همسایه شیعهundefined شنیدن سخن خدا و پیامبرundefined ظهور امام زمان (عج) undefined ایمان و تقوا undefined نشستن نزد فقیه undefined مشورت با عاقل خيرخواهundefined سحرخیزی برای کسب رزقundefined نیکوکاری و نیکوییundefined رضایت به رزقundefined داشتن دختر undefined راستگوییundefined سفره ای که یتیم بر سرش باشد undefined ماه رمضانundefined سلام گفتن در ورود به خانه به افرادundefined سلام دادن در هنگام ورود به خانه خالی و خواندن سوره توحیدhttps://ble.ir/mezajshena

۱۴:۴۶

undefinedدرمان کبد چربundefined
undefinedکبد عضو گرم و تر بدن ماست و با حرارتی که دارد کیلوسی(کشک آب) که از معده وارد کبد می شود را به خون تبدیل می کند و در سراسر بدن توزیع میکند...
undefinedچگونه کبد چرب می شود؟با خوردن آب یخ صفرای موجود در کبد فعال شده و چربی موجود در کبد که خیلی سبک است به جداره کبد که به شکل لانه زنبوری است فرا میخواند و درون آن جا میگیرد خصوصا در قسمتی که به معده متصل است.
شما اگر دقت کرده باشید وقتی آب یخ میخورید تشنه تر میشویم چون حرارت کبد دو چندان می شود تا از دمای معده که بر اثر آب یخ و....سرد شده را کاهش دهد و این حالت آنقدر تکرار میشود که لایه ای از چربی لطیف حفره های لانه زنبوری حاشیه کبد را میگیرد.اما با خوردن نوشیدنی گرم صفرای کبد به حد نرمال باقی میماند صفرا را پاک میکند و فقط رطوبت مورد نیاز جذب کبد میشود.درزمان قدیم در فصل تابستان مردم قم و کاشان شیره ارده میخوردند که گرمای هوا را تحمل کنند...ولی الان ؟؟ یخ که ضرر دارد میخورند و تشنه تر میشوند و دچار بیماری

undefinedپیشگیری از کبد چرب با تغییر سبک زندگی...
undefinedنخوردن بستنی سرد undefinedنخوردن بستنی یخی ویخ در بهشت undefinedمکیدن آب و هر نوع نوشیدنی شبیه نوشیدن با نی undefinedآب سرد و آب یخ نخورید undefinedهمراه غذا آب و نوشیدنی نخوریم undefinedخوب جویدن غذاundefinedناشتا آب سرد و نوشیدنی سرد ننوشیم undefinedشب ایستاده آب و هر نوع نوشیدنی ننوشیم undefinedبعد از غذای چرب آب و نوشیدنی ننوشیم undefinedروی میوه آب و هر نوع نوشیدنی ننوشیم undefinedدر خوردن تخمرغ افراط نکنید undefinedورزش کردنundefinedچاقی و اضافه وزنundefinedشام سر شب undefinedترک ناهار undefinedغذاهای خیلی سرد مزاجی و یخچالی و خیلی گرم مزاجی و داغ را با هم نخورید مانند خوردن ساندویچ تند همراه با نوشابهundefinedتا نیم ساعت قبل و بعد غذا آب و نوشیدنی ننوشیم undefinedدوری از استرس undefinedافراط در خوردن غذاهای غلیظ مانند ماکارونی سالاد الویه گوشت گاو و گوساله و کله پاچه undefinedپرهیز از پرخوری
undefinedعلائم کبد چرب
undefinedخستگی و بی حالی undefinedضعف عمومی بدنundefinedبالا بودن آنزیم های کبد undefinedبالا بودن انسولین undefinedبالا بودن تری گلیسرید undefinedاز دست دادن اشتها undefinedتهوع و استفراغ undefinedدرد شکم خصوصل در سمت راست بالای معده undefinedزرد شدن چشم و پوست undefinedترک خوردن زبان undefinedسفت شدن شکم undefinedبزرگ شدن کبد
undefinedافرادی که بیشتر در معرض کبد چرب هستند؟undefinedکسانی که یبوست دارند. undefinedدیابتی هاundefinedهپاتیت نوع B و Cundefinedکسانی که داروهای خاص شیمیایی و آنتی بیوتیک مصرف می کنند undefinedکسانی که آنزیمهایی کبدی بالایی دارند کسانی که یهو وزن کم میکنند undefinedکسانی که آب آلوده و شیر و جگر مانده میخورند undefinedخوردن الکل و شراب undefinedکسانی که مصرف تخم مرغ بالایی دارند undefinedکسانی که در معرض تشعشعات رادیواکتیو هستند undefinedمصرف بی رویه قرص آهن

undefinedپیشگیری و درمان کبد چرب با تجربیات
undefinedنوشیدن شربت شاتوت با عسل undefinedنوشیدن شربت رب انار با عسلundefinedنوشیدن شربت آبلیمو با عسل undefinedآب زرشک و عسلundefinedعرق کاسنی ناشتا نصف لیوان undefinedعرق شاهتره ناشتا نصف لیوانundefinedعرق خارشتر undefinedعرق بید undefinedترنجبینundefinedچای سبز undefinedماءالجبن undefinedخار مریم undefinedحجامت کبد undefinedسالاد کاهو کلم هویچ روغن زیتون و آبغورهundefinedآش آبغوره نخود ماش برنج جو سبزی گشنیز و چغندر undefinedچای ترش undefinedورزش undefinedپیاز عُنصلی(پیاز دشتی)undefinedسرکه سیبundefinedانجیر undefinedمویز undefinedزعفرانundefinedانارundefinedآلوundefinedزرشکundefinedهلو undefinedسیبundefinedانگور undefinedآلبالوundefinedحجامت ناحیه کبد undefinedفصد کردن
undefinedاستاد خیر اندیشundefined
undefinedسرکنگبین تا ۶ ماه undefinedپیاده روی undefinedناهار نخوردundefinedابتدای شب، شام خوردن
undefinedاستاد ضیائی
undefinedسرکنگبین عُنصلی (پیاز دشتی)undefinedکنگر خوراکیundefinedیک مشت برگه زردآلو undefinedخوردن ۷ برگ کاسنی undefinedعرق کاسنی undefinedعرق شاهتره undefinedنیم گرم زعفران undefinedکلم بروکلی undefinedنوشیدن آب و عسل با پودر نعنا undefinedسرکنگبین
undefinedاستاد روازاده
undefinedروغن نباتی جامد و مایع را حذف و جای آن روغن کنجد و زیتون مصرف کنید.undefinedسرکنگبین undefinedشربت شیره انگور undefinedجوشانده یک تا دو قاشق خاکشیر ناشتاundefinedپوشیدن پهلوها با لباس بلند و...
undefinedاستاد تبریزیان
undefined۳۰ گرم سنای مکی و گل سرخ حدود دو ق غ خ نیم کوب و یک ساعت قبل از ناهار دم کنید تا دو هفته چربی دور شکم و چربی کبد را از بین می بردundefinedمرکب ۱undefinedداروی بلغم امام صادق مصطکی سیاهدانه زنیان رازیانه آویشن را میل کنید.
undefinedاستاد کرد افشار
undefinedخاکشیر و عسل و آب لیموی ترش و تازه و آبundefinedسیاهدانه عسل یک ق چ خ صبح و شب undefinedتخم کاسنی ۱۰ گ تخم خرفه ۱۵ گ تخم خیار ۱۰ گ تخم خربزه ۱۰ گ در عرق کاسنی و شاهتره بخیسانید و صاف و صبح و ظهر مصرف کنید البته نیم ساعت قبل غذا
undefinedآش نخود و ماش و برنج و جو پوسکنده و سبزی گشنیز و چغندر را با آبغوره و پودر زیره و زنیان یا رازیانه و آویشن و گلپر میل کنید.
undefinedممنوعات undefinedنوشابه های گاز دار و صنعتیundefinedسوسیس و کالباس undefinedقند و شکر و شیرینی های مصنوعی undefinedتنقلات مصنوعی undefinedآب میوه های صنعتی undefinedسرخ کردنی ها وفست فودها undefinedترشیجات undefinedسس undefinedنمک زیادundefinedسیرداغ و پیازداغ

۵:۱۹

thumbnail

۱۸:۴۹

undefined تقویت حافظه و روزه داری
undefined پیامبر خدا(ص): ۵ چیز فراموشی را از میان می‌برد، حافظه را می‌افزاید و بلغم را از بین می‌برد:
۱_ مسواک زدن۲_ روزه گرفتن۳_قرائت قرآن۴_ عسل ۵_کندر
undefined مغز یکی از اعضای رئیسه‌ی بدن است که مزاج آن سرد و تر است و اگر این گونه نبود نمی‌توانست حجم زیادی از اطلاعات را دریافت و پردازش کند.
علت فراموشی اغلب ازغلبه سردی و رطوبت در مغز است.
undefined مواردی که روایت به آنها اشاره کرده، بدن را گرم می‌کنند، مثلا مزاج روزه گرم و خشک است و باعث افزایش صفرای بدن و به تبع آن گرمی مغز می‌شود.
undefined قرآن نیز گرمابخش به تن است و تلاوت آن باعث از بین رفتن بلغم بدن می‌شود.
undefined عسل و کندر نیز صفرازاست ولی نکته مهم این است که هر کس متناسب با مزاج خود باید از این موارد استفاده کند تا تعادل مزاجی خود را حفظ کند.
undefined گاهی در اثر غلبه صفرا نیز فراموشی رخ می‌دهد که صفرا تبدیل به سودا می‌شود. برای رفع سودای مغز، سرکنگبین، شربت سرکه‌شیره و انار موثر است.
undefined اسطوخودوس نیز مغز را از سودا جارو می‌کند البته سودایی که از بلغم (سردی وتری) پدید آمده باشد.
undefined تقویت مغز و حافظه هم می‌تواند با مصرف مغزها (بخصوص بادام)، مویز، ماساژ سر و شانه چوبی کشیدن به سر باشد و هم می‌توان با استشمام عطریات طبیعی متناسب مزاج که غذایی لطیف‌تر از غذای خوراکی است، باشد. مثلا گل محمدی، گلاب، نرگس، مریم، دود اسفند... که گلاب و گل محمدی رو به اعتدال است ولی نرگس، مریم و دود اسفند گرم هستند.
#تقویت_حافظه#غلبه_بلغم#روزه#قرائت_قرآن#سردی_مغز#سودای_مغز

۱۳:۱۳

undefinedحجامت اطفال وکودکانundefined

امام صادق (ع) فرمودندundefined اثر حجامت برای بدن طفل مثل اثر هرس است بر روی درختان .

undefinedهرس باعث میشود درخت شاخ وبرگ جدید زده رشدکند وشکوفا شود.

undefinedطبق تحقیقات علمی پزشکان متخصص داخل و خارج کشور حجامت موجب افزایش توان سیستم ایمنی و قدرت دفاعی بدن کودک شده و پس از حجامت ، درصد سرما خوردگی و عفونتهای گوش و گلو و ریه در طفل بسیار کاهش می یابد
برخی از فواید حجامت جهت اطفالundefined
undefinedحجامت موجب افزایش قد و وزن و جهش رشددر کودکان و نوجوانان می گردد.


undefinedحجامت موجب افزایش اشتهای نوزادان و کودکان و نوجوانان میگردد.


undefined رفتارهای عصبی ، تند خویی ، پرخاشگری ، و لجبازی و به طور کلی اختلافات رفتاری نوجوانان حجامت شده ، به حد اقل می رسد .

undefined برخی از کودکان دارای عیوب انکساری چشم ، پس از حجامت شدن دیگر نیازی به عینک ندارند و ضعف دید آنان اصلاح شده است .


undefined اکثر بیماریهای پوستی کودکان و نوجوانان با حجامت مرتفع می گردد.


undefinedحجامت ضریب هوشی ، قدرت حافظه و توان یادگیری اطفال و نوجوانان را به شدت بالا می برد .


undefinedحجامت خونسا زی بدن اطفال و نوجوانان را تحریک میکند و درمان کم خونی است.


undefinedحجامت نوجوانان ایجاد آرامش روانی و تعادل جسمی و عصبی طی بحرانهای دوره بلوغ جنسی آنان میگردد ( حجامت تمایلات نا مطلوب جنسی نوجوانان را تعدیل مینماید)


undefined درمان زردی (یرقان ) نوزادان فقط یک حجامت سطحی و ساده پشت گوش می باشد ( مقایسه کنید با درمان مرسوم زردی که شامل بستری و تعویض خون و … می باشد که بسیار پر هزینه و پر عارضه می باشد .)


undefined حجامت در تنظیم و متعادل کردن قاعدگی دختران نوجوان و کاهش درد وناراحتی عادت ماهیانه بسیارمؤثراست.


نکاتی پیرامون حجامت اطفالundefined
undefinedشروع حجامت از چهار ماهگی می باشد و هر شش ماه یکبار می توان کودک را حجامت کرد (بهترین زمان حجامت اطفال ، بهار و پاییز می باشد ) undefinedحجامت نوزادان و اطفال بسیارظریف و ملایم بوده و مقدار خون ریزی حدود۲تا ۵ سی سی می باشدوفقط چند خراش سطحی و یک میلیمتری روی پوست ایجاد میگردد.undefinedتاثیرات مثبت حجامت در سلامت جسم و رفتارهای کودک و نوجوان به قدری قابل توجه است که اغلب اوقات ، والدین کودک اصرار بر تکرار حجامت کودک و نوجوان خود دارند .undefinedحجامت اطفال فقط ۳ دقیقه طول می کشد ! به دلیل سادگی و سهولت کار ، اطفال به ندرت در طول حجامت گریه و بیقراری می کنند!

undefinedدکتر منتظر از پزشکان زحمتکش طب سنتی واسلامی ودلسوزسلامتی مردم میفرمایند:undefinedفرزندان بنده كه 8 و 5 سال دارند، از بدو تولد سرماخوردگى شدید نداشته و تاكنون هیچ یك از انواع داروهاى آنتى بیوتیك یا پنى سیلین را نیز دریافت نكرده اند. آن ها را صرفاً سالى دو نوبت حجامت می كنم و در سلامت كامل به سر مى برند و تعجب مى كنید اگر بگویم، برنامه ى واكسیناسیون را كه براى همه ى اطفال از بدو تولد انجام مى شود، براى آن دو انجام نداده ایم. فرزند اولم تا 9 ماهگى واكسن دریافت كرده ولى دومى اصلاً واكسیناسیون نشده و از قضا از نظر تغذیه و رشد جسمى از اولى نیز سالم تر است.https://eitaa.com/joinchat/1876492307C6ae7089700

۵:۳۹

thumbnail

۷:۰۰

عنوان دوره: نسخه‌نویسی طب سنتی
مدرس: حکیم خسرو زارعی غمام
محتوای دوره:1. مقدمه به نسخه‌نویسی در طب سنتی
2. اصول نسخه‌نویسی در طب سنتی
3. تجویز درمان‌های گیاهی
4. نسخه‌نویسی برای بیماران با مزاج‌های مختلف
5. مطالب عملی
هدف اصلی دوره:هدف اصلی این دوره آموزشی، آموزش توانایی نسخه‌نویسی در طب سنتی و تدوین نسخه‌های درمانی متناسب با نیازهای بیماران است. این توانایی به افراد امکان می‌دهد تا به عنوان نسخه‌نویسان ماهر در زمینه طب سنتی عمل کنند و بیماران را به تجویز درمان‌های طبیعی و مؤثر راهنمایی کنند.
دریافت مدرک معتبر و رسمی بین المللی و داخلی پس از امتحان پایان دوره
شروع کلاس ۲۹ آذر ماه محل برگزاری فرهنگسرای خاوران روزهای چهارشنبه هر هفته ساعت سه تا چهار بعد از ظهر برای شرکت در این دوره کافیست با این شماره در تایم اداری بگیرید۰۲۱۳۳۷۱۷۰۳۵مسئول ثبت نام خانم محمدی

۱۰:۵۷

thumbnail

۱۶:۳۱

thumbnail
گیاه هفت بند طبعی گرم و خشک دارد.
۱) قابض است و برای رفع اسهال و اسهال خونی بکار می رود
۲)در بند آوردن خونریزی مفید است
۳)آسم و برونشیت را درمان می کند
۴)تب را پائین می آورد
۵)برای برطرف کردن اگزما بکار می رود
۶)ورم روده بزرگ را برطرف می کند
۷)برای رفع ترشحات زنانه فمید است
۸)آنهائیکه به بیماری قند مبتلا هستند با استفاده از گیاه هفت بند می توانند قند خون خود را کنترل کنند
۹)سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد
۱۰)برای رفع دردهای معده مفید است
۱۱)برای درمان استسقاء مفید است
۱۲)در معالجه میگرن موثر است
۱۳)درد سیاتیک و درد کمر را برطرف می کند
۱۴)نفخ را برطرف کرده و هضم غذا را تسهیل می کند
۱۵)تاول و سوختگی را با کمپرس این گیاه معالجه کنید
۱۶)برای تسکین دردهای نقرس و رماتیسم از کمپرس این گیاه استفاده کنید
۱۷)برای درمان زخم های چرکی ، گرد این گیاه را روی زخم ها بریزید

۸:۲۶