غذاهای مخصوص دوران بارداری
۱- عسل
۲- انجیر ۷ عدد شبانگاه
۳- زیتون ۷ عدد صبحگاه
۴- کنجد روزی ۱ قاشق مربا خوری
۵- استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود.
۶- مویز روزی ۲۱ عدد
۷- عرق و جوشانده نعناع ( فرح بخش و گرم کننده معده )
۸- خرما روزی ۳ عدد به خصوص در ماه آخر ( باعث افزایش صبر- گرمی رحم و زایمان طبیعی می شود ) .
۹- بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود.
۱۰- ـ انگور - سیب - به - انار - گلابی ـ خربزه
۱- عسل
۲- انجیر ۷ عدد شبانگاه
۳- زیتون ۷ عدد صبحگاه
۴- کنجد روزی ۱ قاشق مربا خوری
۵- استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود.
۶- مویز روزی ۲۱ عدد
۷- عرق و جوشانده نعناع ( فرح بخش و گرم کننده معده )
۸- خرما روزی ۳ عدد به خصوص در ماه آخر ( باعث افزایش صبر- گرمی رحم و زایمان طبیعی می شود ) .
۹- بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود.
۱۰- ـ انگور - سیب - به - انار - گلابی ـ خربزه
۱۰:۰۲
«موضوعی كه مرحوم والد به آن عنايت ويژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بيداری شب و سحرخيزی بود.
میفرمودند «اگر برای نافله شب بيدار شديد و ديديد برای نافله خواندن آمادگی روحی نداريد، بيدار بمانيد. بنشينيد حتی چای بخوريد. انسان بر اثر همين بيداری، آمادگی برای عبادت را پيدا می كند».
همچنين فرمود: «بيداری سحر هم برای مزاج مادی مفيد است و هم برای مزاج معنوی.»
بارها در منبرهايشان مي فرمود: «برای دنيايتان هم كه شده، سحرها بيدار شويد. چون بيداری سحر، وسعت رزق، زيبايی چهره و خوش اخلاقی می آورد».
۱۰:۰۲
شما به آموزش،طب سنتی استاد زارعی دعوت شدهاید. برای ورود به اتاق روی لینک زیر کلیک کنید: https://gharar.ir/r/60eeda64
هر هفته پنج شنبه ها ساعت شش بعد از ظهر
۱۳:۵۷
۷:۰۰
#پیشگیری_از_مشکلات_معده
#سردی_معده
معده اگر سرد باشد هضم کاهش پیدا میکند و معده ای که باید ۷۰ درصد از غذا را جذب کند، به علت سردی فقط ۱۰ درصد غذا را جذب میکند.
افرادی که معده سردی دارند بعد از غذا خوردن دچار تپش قلب،خواب رفتگی دست وپا می شوند وچرتشان می گیرد، زیرا معده سرداست وبرای هضم نیاز به خون بیشتری دارد ومعده خون را از همه بدن جمع میکند وعلائم کم خونی درفرد بروزمی کند تا به هضم غذا کمک کند .
سردی معده مدت هضم را طولانی می کند وتولیدو تخمیرگاز در دستگاه گوارش بیشتر می شود.وباعث نفخ،آروغ، ترش کردن ورفلاکس می شود.
#آداب_غذا_خوردن
1-#کم_خوری_کم_نوشی(مخصوصا آب)
امیرالمومنین علی (ع):چهار چیز از واجبات سفره است شناخت چیزی که می خوری،بسم الله گفتن،شکر،راضی بودن
چهار چیز سنت است:لقمه کوچک ،باسه انگشت غذا خوردن، لیسیدن انگشت، زانو رابغل کردن موقع غذا خوردن( حجم معده کم میشود وکمتر غذا می خورد ).
چهار چیز ادب سفره:شستن دستها،کوچک گرفتن لقمه،زیاد جویدن غذا،نگاه نکردن به صورت دیگران
موارد دیگر روی زمین غذا خوردن،خوردن سبزی باغذا،خوردن سرکه بعد از غذا،بعد از غذا دراز کشیدن وانداختن پای راست روی پای چپ ،آب نخوردن بعد از غذاهای گوشتی وچرب
خوردن روی سیری باعث پیسی می شود.
پر خوری طراوت چهره را از بین میبرد.
هر دردی از پر خوری است مگر تب که ناگهانی است.
ناهار خوردن موجب فساد بدن می شود.
#اهمیت_شام_خوردن
پیامبر(ص)درباره پیامدهای شام نخوردن میفرمایند:خوردن شام را وامگذارید، هر چند به مشتی خرما باشد؛ زیرا وا گذاشتن آن، انسان را پیر میکند.
امیرالمومنین علی(ع) شام را وامگذارید؛ چرا که واگذاردن آن، ویرانی تن است.
رسول خدا(ص) خوردن شام را وا مگذارید، هر چند به خوردن دانهای خرمای خشکیده باشد. من بر امّت خویش، از این بیم دارم که از وا گذاردن شام، پیری (در هم شکستگی) به سراغشان آید؛چرا که شام، مایه نیرومندیِ پیر و جوان است.
امام صادق(ع) خوردن شام را وا مگذار، هر چند به سه لقمه نان با نمک باشد،هر کس شام را واگذارد، رگی در بدن وی میمیرد و هرگز زنده نمیشود .
امام صادق (ع) : اصلی ترین عامل نابودی بدن ترک شام است کسی که دوشب پشت سر هم شام را ترک کند قوایی از بدنش می رود که تا ۴۰ روز بر نمی گردد.
زمان خوردن غذا ابتدای صبح وشب است.(بعد از وقت نماز عشا)
شام بهترین وعده برای جذب وساختن بدن است.
ایرانیان قدیم دووعده غذا میخوردند،صبحانه وشام
2-#هضم_بزاقی
جذب بزاقی سریعترین هضم است.
برای هرنوع غذا یک نوع بزاق ترشح می شود.
خوب جویدن غذاباعث جذب بزاغی وهضم سریع غذامی شود برای دیابت عالی جواب می دهد .
آب خوردن بین غذا باعث عدم تولید بزاق می شود وهضم را با مشکل مواجه میکند همچنین باعث سردی معده می شود .
#ترشح_بیشتر_بزاق:
نمک قبل از غذا،با دست غذا خوردن، گرسنگی قبل از غذا ،لیسیدن انگشتان بعدازغذا،نگاه کردن به غذا ،آب نخوردن بین غذا ،آرام خوردن ،کوچک گرفتن لقمه،یک نوع غذا خوردن،خوب جویدن غذا
#مضرات_صندلی
نشستن روی صندلی موقع غذا خوردن باعث می شود معده جایش بازتر شود وفرد غذای بیشتری بخورد.
آویزان بودن پاگردش خون راسخت میکند وبه قلب فشارمی آوردوباعث سردی معده می شود.
آویزان بودن پا باعث ایجاد واریس ولخته خون در پاوخشکی مفاصل می شود.
قی عمدی یکی از روشهای پیشگیری از مشکلات معده است. ( سالی ۲ مرتبه)
#سردی_معده
معده اگر سرد باشد هضم کاهش پیدا میکند و معده ای که باید ۷۰ درصد از غذا را جذب کند، به علت سردی فقط ۱۰ درصد غذا را جذب میکند.
افرادی که معده سردی دارند بعد از غذا خوردن دچار تپش قلب،خواب رفتگی دست وپا می شوند وچرتشان می گیرد، زیرا معده سرداست وبرای هضم نیاز به خون بیشتری دارد ومعده خون را از همه بدن جمع میکند وعلائم کم خونی درفرد بروزمی کند تا به هضم غذا کمک کند .
سردی معده مدت هضم را طولانی می کند وتولیدو تخمیرگاز در دستگاه گوارش بیشتر می شود.وباعث نفخ،آروغ، ترش کردن ورفلاکس می شود.
#آداب_غذا_خوردن
1-#کم_خوری_کم_نوشی(مخصوصا آب)
امیرالمومنین علی (ع):چهار چیز از واجبات سفره است شناخت چیزی که می خوری،بسم الله گفتن،شکر،راضی بودن
چهار چیز سنت است:لقمه کوچک ،باسه انگشت غذا خوردن، لیسیدن انگشت، زانو رابغل کردن موقع غذا خوردن( حجم معده کم میشود وکمتر غذا می خورد ).
چهار چیز ادب سفره:شستن دستها،کوچک گرفتن لقمه،زیاد جویدن غذا،نگاه نکردن به صورت دیگران
موارد دیگر روی زمین غذا خوردن،خوردن سبزی باغذا،خوردن سرکه بعد از غذا،بعد از غذا دراز کشیدن وانداختن پای راست روی پای چپ ،آب نخوردن بعد از غذاهای گوشتی وچرب
خوردن روی سیری باعث پیسی می شود.
پر خوری طراوت چهره را از بین میبرد.
هر دردی از پر خوری است مگر تب که ناگهانی است.
ناهار خوردن موجب فساد بدن می شود.
#اهمیت_شام_خوردن
پیامبر(ص)درباره پیامدهای شام نخوردن میفرمایند:خوردن شام را وامگذارید، هر چند به مشتی خرما باشد؛ زیرا وا گذاشتن آن، انسان را پیر میکند.
امیرالمومنین علی(ع) شام را وامگذارید؛ چرا که واگذاردن آن، ویرانی تن است.
رسول خدا(ص) خوردن شام را وا مگذارید، هر چند به خوردن دانهای خرمای خشکیده باشد. من بر امّت خویش، از این بیم دارم که از وا گذاردن شام، پیری (در هم شکستگی) به سراغشان آید؛چرا که شام، مایه نیرومندیِ پیر و جوان است.
امام صادق(ع) خوردن شام را وا مگذار، هر چند به سه لقمه نان با نمک باشد،هر کس شام را واگذارد، رگی در بدن وی میمیرد و هرگز زنده نمیشود .
امام صادق (ع) : اصلی ترین عامل نابودی بدن ترک شام است کسی که دوشب پشت سر هم شام را ترک کند قوایی از بدنش می رود که تا ۴۰ روز بر نمی گردد.
زمان خوردن غذا ابتدای صبح وشب است.(بعد از وقت نماز عشا)
شام بهترین وعده برای جذب وساختن بدن است.
ایرانیان قدیم دووعده غذا میخوردند،صبحانه وشام
2-#هضم_بزاقی
جذب بزاقی سریعترین هضم است.
برای هرنوع غذا یک نوع بزاق ترشح می شود.
خوب جویدن غذاباعث جذب بزاغی وهضم سریع غذامی شود برای دیابت عالی جواب می دهد .
آب خوردن بین غذا باعث عدم تولید بزاق می شود وهضم را با مشکل مواجه میکند همچنین باعث سردی معده می شود .
#ترشح_بیشتر_بزاق:
نمک قبل از غذا،با دست غذا خوردن، گرسنگی قبل از غذا ،لیسیدن انگشتان بعدازغذا،نگاه کردن به غذا ،آب نخوردن بین غذا ،آرام خوردن ،کوچک گرفتن لقمه،یک نوع غذا خوردن،خوب جویدن غذا
#مضرات_صندلی
نشستن روی صندلی موقع غذا خوردن باعث می شود معده جایش بازتر شود وفرد غذای بیشتری بخورد.
آویزان بودن پاگردش خون راسخت میکند وبه قلب فشارمی آوردوباعث سردی معده می شود.
آویزان بودن پا باعث ایجاد واریس ولخته خون در پاوخشکی مفاصل می شود.
قی عمدی یکی از روشهای پیشگیری از مشکلات معده است. ( سالی ۲ مرتبه)
۴:۰۸
#خوراکی_های_ناسالم1
#مواد_کارخانه_ای
موادکارخانه ای به علت افزودنی های شیمیایی جزمواد سردوخشک وسودا زا محسوب می شوند.
درمواد کارخانه ای پنج دسته اصلی مواد شیمیایی وجود دارد.
۱-اسیدهای صنعتی:به عنوان طعم دهنده یا تسریع کننده فعال وانفعالات شیمیایی مثل اسید سیتریک،اسید مالیک،اسید فسفریک و...
۲-شیرین کننده های مصنوعی:مثل آسپارتام وساخارین و...به منظور کاهش استفاده ازشکروکاهش هزینه تولید ودر مشکلات مغزی (MS ،صرع ،اختلات عصبی)ومشکلات گوارشی تاثیر گذار اند.
۳-نگهدارنده ها: جلوگیری میکنندازاکسید شدن یا تغییردررنگ و طعم موادغذایی مثلبنزوات سدیم که درانواع کنسروها،کمپوت هاوآبمیوه هاوجود دارد وباعث عوارض وخیم کبدی می شوند.
سوربات پتاسیم ،هیدروکسی تولوئن که در روغنهای مایع ،چیپس وماکارونی به کار می رود.
سولفیت سدیم که در محصولات گوشتی ودریایی منجمد به کار می رود.
نیتریت و نیترات سدیم نگهدارنده سوسیس و کالباس که سمیت زیادی دارد وباعث سرطان می شود.
۴-استابلایزر ها: ( قوام آور)
در خامه،بستنی،شیر وماست پاستوریزه به کار می رود .
۵-رنگهای مصنوعی:
که در بسیاری از مواد غذایی به کار می رود.
#عوارض_نگهدارنده_ها
بیماری های قلبی وعروقی،سرطان ها،چاقی،رسوبات مفصلی،خستگی،کسالت،لک وجوش صورت،دیابت ،بیماریهای کبدی و...
#سوسیس_کالباس:
جزء فاسدترین خوراکی ها است از گوشت منجمد ،دام های بیمار وآلوده،لاشه حیوانات تلف شده،ضایعات مرغ فروشی هاوکشتارگاه ها،نان خشککپک زده،کنجاله سویا،طعم دهنده شیمیایی،ونگهدارنده نیتریت و نیترات که سرطان زا هستند تشکیل شده اند.
#مرغ_های_پرورشی:
به علت تغییر ژنتیک این مرغ باعث ایجاد سردی وپف آلودگی در بدن می شوند.
تحرک کم جوجه ها باعث تجمع سموم در بدنشان می شود.
استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از تلفاتبرخی مرغداران جوجه های مریض درحال مرگ وحتی لاشه مرغ ها را به رستورانها می دهند.
#روغن_های_صنعتی:
شیوه استخراج روغن بامواد شیمیایی مثل گاز هگزان است.فرآوری روغن برای تغییر رنگوطعم روغن که باعث مشکلات کبدی می شود.بخش عمده ای از روغن های صنعتی پالم وپارافین است تا مقرون به صرفه باشد.روغنهای گیاهی ۶۰_۷۰ سال هست که وارد تغذیه بشر شده است وواقعا گیاهی نیست.مصرف همین روغن های صنعتی باعث بیماری های قلبی_عروقی،مشکلات گوارشی سرطان،دیابت،کبد چرب،مشکلات مغزی وعصبی از جمله آلزایمر و...شده است.
#مواد_کارخانه_ای
موادکارخانه ای به علت افزودنی های شیمیایی جزمواد سردوخشک وسودا زا محسوب می شوند.
درمواد کارخانه ای پنج دسته اصلی مواد شیمیایی وجود دارد.
۱-اسیدهای صنعتی:به عنوان طعم دهنده یا تسریع کننده فعال وانفعالات شیمیایی مثل اسید سیتریک،اسید مالیک،اسید فسفریک و...
۲-شیرین کننده های مصنوعی:مثل آسپارتام وساخارین و...به منظور کاهش استفاده ازشکروکاهش هزینه تولید ودر مشکلات مغزی (MS ،صرع ،اختلات عصبی)ومشکلات گوارشی تاثیر گذار اند.
۳-نگهدارنده ها: جلوگیری میکنندازاکسید شدن یا تغییردررنگ و طعم موادغذایی مثلبنزوات سدیم که درانواع کنسروها،کمپوت هاوآبمیوه هاوجود دارد وباعث عوارض وخیم کبدی می شوند.
سوربات پتاسیم ،هیدروکسی تولوئن که در روغنهای مایع ،چیپس وماکارونی به کار می رود.
سولفیت سدیم که در محصولات گوشتی ودریایی منجمد به کار می رود.
نیتریت و نیترات سدیم نگهدارنده سوسیس و کالباس که سمیت زیادی دارد وباعث سرطان می شود.
۴-استابلایزر ها: ( قوام آور)
در خامه،بستنی،شیر وماست پاستوریزه به کار می رود .
۵-رنگهای مصنوعی:
که در بسیاری از مواد غذایی به کار می رود.
#عوارض_نگهدارنده_ها
بیماری های قلبی وعروقی،سرطان ها،چاقی،رسوبات مفصلی،خستگی،کسالت،لک وجوش صورت،دیابت ،بیماریهای کبدی و...
#سوسیس_کالباس:
جزء فاسدترین خوراکی ها است از گوشت منجمد ،دام های بیمار وآلوده،لاشه حیوانات تلف شده،ضایعات مرغ فروشی هاوکشتارگاه ها،نان خشککپک زده،کنجاله سویا،طعم دهنده شیمیایی،ونگهدارنده نیتریت و نیترات که سرطان زا هستند تشکیل شده اند.
#مرغ_های_پرورشی:
به علت تغییر ژنتیک این مرغ باعث ایجاد سردی وپف آلودگی در بدن می شوند.
تحرک کم جوجه ها باعث تجمع سموم در بدنشان می شود.
استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از تلفاتبرخی مرغداران جوجه های مریض درحال مرگ وحتی لاشه مرغ ها را به رستورانها می دهند.
#روغن_های_صنعتی:
شیوه استخراج روغن بامواد شیمیایی مثل گاز هگزان است.فرآوری روغن برای تغییر رنگوطعم روغن که باعث مشکلات کبدی می شود.بخش عمده ای از روغن های صنعتی پالم وپارافین است تا مقرون به صرفه باشد.روغنهای گیاهی ۶۰_۷۰ سال هست که وارد تغذیه بشر شده است وواقعا گیاهی نیست.مصرف همین روغن های صنعتی باعث بیماری های قلبی_عروقی،مشکلات گوارشی سرطان،دیابت،کبد چرب،مشکلات مغزی وعصبی از جمله آلزایمر و...شده است.
۱۵:۵۷
#خوراکی_های_ناسالم2
#مواد_کارخانه_ای
#شیر_پاستوریزه:
چربی شیر که قسمت گرم شیر هست از آن جدا می شود وقسمت سرد آن می ماند وبرای چرب کردن دوباره شیر به آن روغن پالم ومارگارین اضافه می کنند واین شیر سرد باعث بروز بیماری های سرد مثل بی حالی،کسالت،آسم،حساسیت پوستی و... می شود.
#خامه_پاستوریزه:
در ساخت آن از خامه مصنوعی که یک پودر شیمیایی هست استفاده می شودکه باشیر خشک ترکیب می شود واین خامه تقلبی درشیرینی پزی ها استفاده می شود
#ماست_پاستوریزه:
حاوی شیرخشک،چرب کننده مصنوعی مثل روغن پالم است که باعث بیماریهای گوارشی وسرد می شود.
#کره_پاستوریزه:
بخش زیادی ازآن رامارگارین(چربی بیماری زا) تشکیل می دهد و در آن از رنگهای مصنوعی مثل بتاکاروتن استفاده می شود واستابلایزرها وامولسیفایر برای سفت شدن ویکنواخت شدن کره لازم است.
#آبمیوه_های_صنعتی:
ترکیبی ازآب ومواد شیمیایی مثل طعم دهنده،نگه دارنده،رنگهای شیمیایی ،کافئین ،شیرین کننده های مصنوعی، اسیدسیتریک هستند مثل انواع نوشابه ها،دلستر ،پودر شربت
#کنسروها:
دارای مواد شیمیایی نگه دارنده وپایدار کننده هستند
#چیپس:
مولد سرطان وبیماری های مزمن زمین گیر کننده می باشدزیرا در روغن با حرارت بالا تهیه می شود که ماده سمی که چند برابر سیانور خاصیت سرطان زایی دارد تولید میکند.
#پفک:ترکیب رنگ مصنوعی،پنیر پخته ونشاسته است با خوردن آن معده پرمی شود و جایگزین غذای سالم می شود، همچنین عامل چاقی ونازایی وناباروری می باشد
#بیسکویت_کیک:ترکیبی از روغن های صنعتی ،اسانس،طعم دهنده شیمیایی،آسپارتام،مارگارین می باشد .
#لواشک_ترشک_صنعتی: ترکیبی ازرنگهای مصنوعی،اسانس، اسیدسیتریک واز نامرغوبترین وارزان ترین میوه های دور ریز ،فاسد شده،کرم زده وحتی سیب زمینی نیز در آنها استفاده می شود.
#نوشیدنی_های_صنعتی:به صورت پودر از مواد مصنوعی تهیه می شوند وترکیبی از شیر خشک وخامه مصنوعی هستند که همه مولد سودای سوخته در بدن می باشند.مثل کافه میکس ها،کاپوچینوو..
️
#آبلیمو_صنعتی:ترکیبی از آب ،مواد مصنوعی،ونگهدارنده ها می باشد.
#نمک_ید_دار :مصرف بیش از حد ید باعث سرکوبی غده تیروئید وکم کاری یا هیپوترویئدیسم می شود.
#غذاهای_آماده :
دارای مواد افزودنی ونگه دارنده شیمیایی زیاد هستند مثل الویه ،سالاد اندونزیایی،ساندیچ و..
#سس:ترکیبی ازروغن مایع وتخم مرغ به همراه سوربات پتاسیم وافزودنی هایشیمیایی میباشد.
#ماکارونی:
ترکیبی از آرد ناسالم ،مواد شیمیایی شامل امولسیفایر، سدیم استات ،استئن،وگلوتن مصنوعی می باشد.
#سویا :بومی ایران نیست وکنجاله آن مناسب نیست.
#ژله_ها_ژلاتین: ترکیبی از مواد شیمیایی ،رنگها،طعم دهنده های مصنوعی وژلاتین می باشد ( تقریبا ۱۰۰ درصد ژلاتین ها وارداتی هستند.)
#مواد_کارخانه_ای
#شیر_پاستوریزه:
چربی شیر که قسمت گرم شیر هست از آن جدا می شود وقسمت سرد آن می ماند وبرای چرب کردن دوباره شیر به آن روغن پالم ومارگارین اضافه می کنند واین شیر سرد باعث بروز بیماری های سرد مثل بی حالی،کسالت،آسم،حساسیت پوستی و... می شود.
#خامه_پاستوریزه:
در ساخت آن از خامه مصنوعی که یک پودر شیمیایی هست استفاده می شودکه باشیر خشک ترکیب می شود واین خامه تقلبی درشیرینی پزی ها استفاده می شود
#ماست_پاستوریزه:
حاوی شیرخشک،چرب کننده مصنوعی مثل روغن پالم است که باعث بیماریهای گوارشی وسرد می شود.
#کره_پاستوریزه:
بخش زیادی ازآن رامارگارین(چربی بیماری زا) تشکیل می دهد و در آن از رنگهای مصنوعی مثل بتاکاروتن استفاده می شود واستابلایزرها وامولسیفایر برای سفت شدن ویکنواخت شدن کره لازم است.
#آبمیوه_های_صنعتی:
ترکیبی ازآب ومواد شیمیایی مثل طعم دهنده،نگه دارنده،رنگهای شیمیایی ،کافئین ،شیرین کننده های مصنوعی، اسیدسیتریک هستند مثل انواع نوشابه ها،دلستر ،پودر شربت
#کنسروها:
دارای مواد شیمیایی نگه دارنده وپایدار کننده هستند
#چیپس:
مولد سرطان وبیماری های مزمن زمین گیر کننده می باشدزیرا در روغن با حرارت بالا تهیه می شود که ماده سمی که چند برابر سیانور خاصیت سرطان زایی دارد تولید میکند.
#پفک:ترکیب رنگ مصنوعی،پنیر پخته ونشاسته است با خوردن آن معده پرمی شود و جایگزین غذای سالم می شود، همچنین عامل چاقی ونازایی وناباروری می باشد
#بیسکویت_کیک:ترکیبی از روغن های صنعتی ،اسانس،طعم دهنده شیمیایی،آسپارتام،مارگارین می باشد .
#لواشک_ترشک_صنعتی: ترکیبی ازرنگهای مصنوعی،اسانس، اسیدسیتریک واز نامرغوبترین وارزان ترین میوه های دور ریز ،فاسد شده،کرم زده وحتی سیب زمینی نیز در آنها استفاده می شود.
#نوشیدنی_های_صنعتی:به صورت پودر از مواد مصنوعی تهیه می شوند وترکیبی از شیر خشک وخامه مصنوعی هستند که همه مولد سودای سوخته در بدن می باشند.مثل کافه میکس ها،کاپوچینوو..
#آبلیمو_صنعتی:ترکیبی از آب ،مواد مصنوعی،ونگهدارنده ها می باشد.
#نمک_ید_دار :مصرف بیش از حد ید باعث سرکوبی غده تیروئید وکم کاری یا هیپوترویئدیسم می شود.
#غذاهای_آماده :
دارای مواد افزودنی ونگه دارنده شیمیایی زیاد هستند مثل الویه ،سالاد اندونزیایی،ساندیچ و..
#سس:ترکیبی ازروغن مایع وتخم مرغ به همراه سوربات پتاسیم وافزودنی هایشیمیایی میباشد.
#ماکارونی:
ترکیبی از آرد ناسالم ،مواد شیمیایی شامل امولسیفایر، سدیم استات ،استئن،وگلوتن مصنوعی می باشد.
#سویا :بومی ایران نیست وکنجاله آن مناسب نیست.
#ژله_ها_ژلاتین: ترکیبی از مواد شیمیایی ،رنگها،طعم دهنده های مصنوعی وژلاتین می باشد ( تقریبا ۱۰۰ درصد ژلاتین ها وارداتی هستند.)
۱۵:۵۷
۷:۰۹
چه مواد غذایی را نباید با هم خورد؟ اگه بخوریم مگه چی میشه؟
لبنیات + گوشت سفید؛ درد مفاصل و عوارض گوارشی
مصرف شیر+ انجیر؛ مشکلات قلبی، سردرد، تهوع
تخم مرغ + ماهی؛ امراض پوستی، نقرص، بواسیر
ترشی+ پلو؛ کولیت روده و درد شکم
لبنیات+ ترشی؛ پیری زودرس و انجماد فرآوردههای لبنی در معده و فساد غذا
پنیر+ تخم مرغ؛ اختلال در گوارش و دردهای گوارشی
ماست+ ترب؛ سوء هاضمه
تخم مرغ+ قارچ؛ ایجاد رسوب در دیواره رگها
خربزه+ عسل؛ احتمال سنکوب
ماست + باقالی؛ دل درد شدید، اسهال وتهوع
مصرف سیر+ پیاز؛ روی بینایی(به مرور چشم را ضعیف میکند)
چای+ هندوانه؛ مضر برای معده
میوه+ غذای گوشتی؛ فساد میوه در معده(بین میوه و غذا باید 3ساعت فاصله باشد)https://ble.ir/mezajshena
۸:۳۳
۱۴:۴۶
شما اگر دقت کرده باشید وقتی آب یخ میخورید تشنه تر میشویم چون حرارت کبد دو چندان می شود تا از دمای معده که بر اثر آب یخ و....سرد شده را کاهش دهد و این حالت آنقدر تکرار میشود که لایه ای از چربی لطیف حفره های لانه زنبوری حاشیه کبد را میگیرد.اما با خوردن نوشیدنی گرم صفرای کبد به حد نرمال باقی میماند صفرا را پاک میکند و فقط رطوبت مورد نیاز جذب کبد میشود.درزمان قدیم در فصل تابستان مردم قم و کاشان شیره ارده میخوردند که گرمای هوا را تحمل کنند...ولی الان ؟؟ یخ که ضرر دارد میخورند و تشنه تر میشوند و دچار بیماری
۵:۱۹
۱۸:۴۹
۱_ مسواک زدن۲_ روزه گرفتن۳_قرائت قرآن۴_ عسل ۵_کندر
علت فراموشی اغلب ازغلبه سردی و رطوبت در مغز است.
#تقویت_حافظه#غلبه_بلغم#روزه#قرائت_قرآن#سردی_مغز#سودای_مغز
۱۳:۱۳
امام صادق (ع) فرمودند
برخی از فواید حجامت جهت اطفال
نکاتی پیرامون حجامت اطفال
۵:۳۹
۷:۰۰
عنوان دوره: نسخهنویسی طب سنتی
مدرس: حکیم خسرو زارعی غمام
محتوای دوره:1. مقدمه به نسخهنویسی در طب سنتی
2. اصول نسخهنویسی در طب سنتی
3. تجویز درمانهای گیاهی
4. نسخهنویسی برای بیماران با مزاجهای مختلف
5. مطالب عملی
هدف اصلی دوره:هدف اصلی این دوره آموزشی، آموزش توانایی نسخهنویسی در طب سنتی و تدوین نسخههای درمانی متناسب با نیازهای بیماران است. این توانایی به افراد امکان میدهد تا به عنوان نسخهنویسان ماهر در زمینه طب سنتی عمل کنند و بیماران را به تجویز درمانهای طبیعی و مؤثر راهنمایی کنند.
دریافت مدرک معتبر و رسمی بین المللی و داخلی پس از امتحان پایان دوره
شروع کلاس ۲۹ آذر ماه محل برگزاری فرهنگسرای خاوران روزهای چهارشنبه هر هفته ساعت سه تا چهار بعد از ظهر برای شرکت در این دوره کافیست با این شماره در تایم اداری بگیرید۰۲۱۳۳۷۱۷۰۳۵مسئول ثبت نام خانم محمدی
مدرس: حکیم خسرو زارعی غمام
محتوای دوره:1. مقدمه به نسخهنویسی در طب سنتی
2. اصول نسخهنویسی در طب سنتی
3. تجویز درمانهای گیاهی
4. نسخهنویسی برای بیماران با مزاجهای مختلف
5. مطالب عملی
هدف اصلی دوره:هدف اصلی این دوره آموزشی، آموزش توانایی نسخهنویسی در طب سنتی و تدوین نسخههای درمانی متناسب با نیازهای بیماران است. این توانایی به افراد امکان میدهد تا به عنوان نسخهنویسان ماهر در زمینه طب سنتی عمل کنند و بیماران را به تجویز درمانهای طبیعی و مؤثر راهنمایی کنند.
دریافت مدرک معتبر و رسمی بین المللی و داخلی پس از امتحان پایان دوره
شروع کلاس ۲۹ آذر ماه محل برگزاری فرهنگسرای خاوران روزهای چهارشنبه هر هفته ساعت سه تا چهار بعد از ظهر برای شرکت در این دوره کافیست با این شماره در تایم اداری بگیرید۰۲۱۳۳۷۱۷۰۳۵مسئول ثبت نام خانم محمدی
۱۰:۵۷
۱۶:۳۱
گیاه هفت بند طبعی گرم و خشک دارد.
۱) قابض است و برای رفع اسهال و اسهال خونی بکار می رود
۲)در بند آوردن خونریزی مفید است
۳)آسم و برونشیت را درمان می کند
۴)تب را پائین می آورد
۵)برای برطرف کردن اگزما بکار می رود
۶)ورم روده بزرگ را برطرف می کند
۷)برای رفع ترشحات زنانه فمید است
۸)آنهائیکه به بیماری قند مبتلا هستند با استفاده از گیاه هفت بند می توانند قند خون خود را کنترل کنند
۹)سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد
۱۰)برای رفع دردهای معده مفید است
۱۱)برای درمان استسقاء مفید است
۱۲)در معالجه میگرن موثر است
۱۳)درد سیاتیک و درد کمر را برطرف می کند
۱۴)نفخ را برطرف کرده و هضم غذا را تسهیل می کند
۱۵)تاول و سوختگی را با کمپرس این گیاه معالجه کنید
۱۶)برای تسکین دردهای نقرس و رماتیسم از کمپرس این گیاه استفاده کنید
۱۷)برای درمان زخم های چرکی ، گرد این گیاه را روی زخم ها بریزید
۱) قابض است و برای رفع اسهال و اسهال خونی بکار می رود
۲)در بند آوردن خونریزی مفید است
۳)آسم و برونشیت را درمان می کند
۴)تب را پائین می آورد
۵)برای برطرف کردن اگزما بکار می رود
۶)ورم روده بزرگ را برطرف می کند
۷)برای رفع ترشحات زنانه فمید است
۸)آنهائیکه به بیماری قند مبتلا هستند با استفاده از گیاه هفت بند می توانند قند خون خود را کنترل کنند
۹)سنگ کلیه و مثانه را خارج می سازد
۱۰)برای رفع دردهای معده مفید است
۱۱)برای درمان استسقاء مفید است
۱۲)در معالجه میگرن موثر است
۱۳)درد سیاتیک و درد کمر را برطرف می کند
۱۴)نفخ را برطرف کرده و هضم غذا را تسهیل می کند
۱۵)تاول و سوختگی را با کمپرس این گیاه معالجه کنید
۱۶)برای تسکین دردهای نقرس و رماتیسم از کمپرس این گیاه استفاده کنید
۱۷)برای درمان زخم های چرکی ، گرد این گیاه را روی زخم ها بریزید
۸:۲۶