عکس پروفایل میزبان سلامتی🌹🌹لیلا آقاییم

میزبان سلامتی🌹🌹لیلا آقایی

۹۵عضو
thumnail

۷:۲۲

thumnail

۷:۳۱

توقع چیزهای بزرگ رو داشته باش!!!
@zehneh_servatmand

۱۰:۰۰

thumnail

۱۰:۰۱

thumnail

۱۰:۱۶

با پاکسازی بهاره .سردی بدن خارج میشه و اندامها تقویت میشن و این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن،بهبودی بیماری ها و پیشگیری از بیماری میشه .
اگر هنوز پاکسازی بهارت رو شروع نکردی بهم پیام بده undefinedundefined
لیلا آقایی ۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸

۱۰:۱۶

سلام و درود بر شما همراهان عزیزم شما عوارض مبتلا بودن ب یبوست را میدونید؟
عوارض یبوست
⇦چه کار کنیم که به یبوست مبتلا نشویم؟
⇦بین غذاها آب نخوریم⇦از آب جوشیده استفاده کنیم⇦خاکشیر وبارهنگ مصرف کنیم⇦غذا رو شمرده شمرده میل کنیم⇦از میوه جات بیشتر استفاده کنیم⇦از مصرف سرخ کرده ها پرهیز کنیم⇦حتما روزانه پیاده روی داشته باشیم⇦ماست به همراه غذای اصلی میل نشود⇦از روغن‌های سالم مثل کره محلی، روغن دنبه روغن ارده کنجد و روغن زیتون استفاده کنیم.

آیا شما شخصی رو میشناسید که یبوست داره؟این پیام رو حتما براش ارسال کنید.

خانم لیلا آقایی مشاور طب سنتی۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸
لینک کانال:
https://ble.ir/mizban_salamaty

۱۰:۴۵

thumnail

۱۰:۵۷

همین اعتماد شمابه یک دنیا می‌ارزهundefinedخوشحالیم از نتایج خوبتان
@natayej_bama

۱۰:۵۷

سلام دوستان عزیزم تا حالا شده به این فکر کنید که بدنتون کدوم ویتامین رو کم داره ؟؟و اصلا چه علائمی داره؟
این پیام رو انتها بخونیدش
1) گرفتگی عضلانی و درد در انگشت ها، پشت ساق و کف پاها
علت: کمبود کلسیم، پتاسیم، سديم ومنیزیم بخصوص در افراد ورزشکار درمان :مصرف میوه هایی مانند گیلاس، سیب، انگور، موز، سبزیجات سبز رنگ و نمك
2)شکاف در لب ها
علت : کمبود ویتامین B3,B2,B12,روی، آهن درمان :مصرف ماهی، مرغ، حبوبات، بادام زمینی، گوجه‌فرنگی
3)احساس خستگی زیاد
علت :کمبود ویتامین B2درمان :مصرف محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشت های کم چرب مانند بوقلمون
4)خواب رفتن و کرختی دست و پا
علت :کمبود اسید فولیک، ویتامین های B6,B12درمان :مصرف چغندر، مارچوبه، اسفناج و تخم مرغ
5)جوش های قرمز کوچک در پشت، ران ها، بازوها و گونه ها
علت :کمبود ویتامین های A,Dو اسیدهای چرب درمان :مصرف سبزیجات رنگی، ماهی آزاد، ماهی ساردین، قارچ، گوجه‌فرنگی و روزانه . قرار گرفتن در معرض نور آفتاب
6)افسردگی
علت :کمبود ویتامین Dدرمان :استفاده از کپسول ویتامین Dزیر نظر پزشک،روزانه 15دقیقه قرار گرفتن در معرض نور آفتاب
7)ریزش موی شدید
علت :کمبود بیوتین (از خانواده ویتامین B)درمان :مصرف گل کلم، قارچ، موز، تمشک،ماهی آزاد
8)اختلالات دید شبانه
علت :کمبود ویتامین Aدرمان :مصرف هویج و سبزیجات زرد رنگ
9)بی اشتهایی
علت :کمبود بیوتین درمان :مصرف بادام، حبوبات، تخم مرغ، توت فرنگی، تمشک
10)حالت تهوع، یبوست و نفخ
علت :کمبود ویتامین B12درمان :مصرف جگر، قلوه، بوقلمون،ماهی تن
11)خونریزی لثه‌ها و زخم هایی که میلی به بهبودی ندارند
علت :کمبود ویتامین Cدرمان :مصرف پرتقال، کیوی، فلفل دلمه قرمز، پاپایا
12)سردرد و سرگیجه
علت :کمبود ویتامین B3 درمان :مصرف جگر گاو و گوساله، مرغ، ماهی
13)اسهال
علت :کمبود ویتامین B9 درمان :مصرف دل و جگر مرغ، جگر گاو یا گوساله، حبوبات پخته شده
14)اینسومیا یا بی خوابی
علت :کمبود ویتامین B5 درمان :مصرف قارچ شیتک، جگر بره، جوشیده گل گاو زبان و یا دم نوش بابونه، یک لیوان شیر گرم و لبنیات
15)خشکی پوست
علت :کمبود ویتامین های A,B,E درمان :مصرف سبزیجات برگ دار، آجیل، غلات، ماهی های چرب به خصوصا ماهی آزاد
اگر شما شخصی رو میشناسید که چنین مشکلاتی داره و علتش رو نمیدونه این پیام رو بفرستید براش
لینک کانال:
https://ble.ir/mizban_salamaty
خانم لیلا آقایی مشاور طب سنتی۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸

۱۱:۰۵

ادویه‏ های مورد استفاده در چای ماسالا بر اساس منطقه، اقلیم و فرهنگ، متفاوت هستند و طبق سلیقۀ شخصی انتخاب می‏ شوند.این چای که منشاء آن هندوستان است، اکنون به محبوبیت جهانی رسیده و در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی پیدا کرده ‏است.تاریخچۀ چای ماسالا به هزاران سال پیش برمی‏ گردد.قدمت آن را برخی 9000 سال و برخی دیگر 5000 سال می‏دانند.مدت‏ها قبل از کشف گیاه چای، چای ماسالا را بدون چای سیاه و با ادویه‏ های متنوع تهیه می‏ کردند.چای ماسالا یا «چای ادویه‏ ای» قبل از اینکه انگلیسی‏ ها وارد هندوستان شوند، استفاده می‏ شد.این نوشیدنی را با انواع گوناگونی از ادویه‏ ها و به روش‏های متفاوت تهیه و  به هر دو صورت داغ و سرد سرو می‌‏ کردند.این چای مزایای زیادی برای سلامتی دارد و در قدیم برای درمان بیماری‏ های خفیف استفاده می‏ شد. امروزه ورزشکاران المپیک، برای کاهش درد، التهاب و خستگی پس از تمرینات، مقدار زیادی چای ماسالا مصرف می‏ کنند.پلی‏ فنل‏ های چای سیاه، به همراه مواد مؤثر هر کدام از گیاهان موجود در این نوشیدنی، با ویژگی آنتی‏ اکسیدانی و ضدالتهابی خود، مجموعه‏ ای از خواص درمانی را گرد هم آورده‏ اند.زنجبیل، برای کاهش دردهای آرتروز و افسردگی مفید است و هل اثر مثبتی بر عملکرد کلیه دارد. همچنین زنجبیل و هل در بهبود عملکرد قلب و عروق، دستگاه گوارش، کاهش فشار خون و کاهش وزن موثر هستند. زنجبیل و میخک در بهبود حافظه نقش دارند و میخک و دارچین سبب تقویت سیستم ایمنی می‏ شوند. زنجبیل، میخک و دارچین هم در بهبود عملکرد جنسی و پیشگیری از سرطان موثرند. علاوه بر این، زنجبیل و دارچین سبب کاهش قند خون می‏ شوند. برای مصرف چای ماسالا، سه گرم از آن را در یک قوری به مدت 10 دقیقه دم کنید.جهت تهیه این چای خوشمزه و پرخاصیت پی وی پیام بدید:شماره من جهت سفارش: ۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸

۱۱:۱۰

thumnail

۱۱:۱۰

نکات طلایینکات_غذایی_روزه_داری
توصیه‌های غذایی در ماه مبارک رمضان:
۱. غذای افطاری در یک_وعده میل شود.۲. از خوردن تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر خودداری شود و روزه‌ داران برای خوردن وعده سحر کمی زودتر از خواب برخیزند.۳. در وعده سحر از آشامیدن آب_زیاد باید پرهیز نمود، زیرا موجب ایجاد نفخ و اختلال در هضم می‌شود. ۴. هنگام افطار نیز از آغاز کردن تغذیه با آب سرد، نوشابه و .. خودداری شود. به جای آن میتوان از مقداری آب جوشیده ولرم، آب گرم و عسل استفاده کرد.۵. مصرف بعضی از غذاها که در هنگام افطار متداول است مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه، سیراب شیردان و .. مناسب نیست. به جای آن روزه داران با توجه به مزاج خود می‌توانند از آش‌ها و سوپ‌ها، حریره‌ها، مرباها و شیرینی‌جات طبیعی مثل عسل کشمش، مویز، خرما و .. استفاده نمایند.۶. معده خالی در زمان ‌افطار تحمل غذای سنگین را ندارد بنابراین استفاده از غذاهایی با هضم راحت مانند آشهای محلی و ساده، سوپ و حلیم در این وعده توصیه می‌شود.
لینک کانال:https://ble.ir/mizban_salamaty

۱۶:۴۸

سلام و درود بر شما همراهان عزیز خیلی ازم سوال میپرسید که برای فلان بیماری چی بخوریم ؟؟؟
این پیام رو تا انتها بخونید

undefinedبراي چربي خون آش سماق بخوريد
undefinedبراي سنگ كليه از تخم كرفس استفاده شود
undefinedبراي سنگ صفرا از ريوند چيني با شير خشت استفاده شود
undefinedبراي كبد چرب از تخم خرفه استفاده شود
undefinedبراي سياهي زير چشم كمپرس زيرفون و خوردن آب پنير توصيه ميشود
undefinedبراي پوكي استخوان از روغن موميايي مالشي و كشك استفاده نمایید
undefinedبراي تصفيه خون بعد حجامت آب انار بخوريد
undefinedبراي شب ادراري كودكان عرق پونه با بارهنگ تف داده با عسل بخورند
undefinedبراي روماتيسم قولنجان بخورند
undefinedبراي سردرد روغن مرزنجوش بمالن و اسطوخودوس باعسل بخورند
undefinedبراي درد مفاصل سورنجان بخورند
undefinedبراي آرتروز زنجبيل
undefinedبراي سياه كردن موي سفيد روغن آمله بمالند و شلتوك برنج با ليموعماني بخورند
undefinedبراي استرس مرزنجوش بخورند
undefinedبراي انگل برنگ كابلي بخورند
undefinedبراي سينوزيت روغن سياهدانه بمالن و اسطوخودوس بخورند
undefinedبراي پرخاشگري سنبل الطيب بخورند
undefinedبراي فشار پايين بادرنجبويه و شيرين بيان بخورند
undefinedبراي ساخت غضروف از پاچه گوسفند با سير و زنجبيل استفاده كنید
undefinedبراي لاغري از زيره سياه با ماست استفاده كنید
undefinedبراي درمان احتلام و سيلان مني از چاي ترش استفاده كنید
undefinedبراي سبك شدن سر از انفيه كندش استفاده كنید
undefinedبراي جلوگيري از ريزش مو از روغن مورد استفاده كنيد
undefinedبراي زردي نوزاد از ترنجبين استفاده كنيد
undefinedبراي ترك اعتياد از شاهدانه استفاده كنيد
undefinedبراي رفع مسموميت مشروب و ترياك از آبليمو استفاده کنید.

خانم لیلا آقایی مشاور طب سنتی۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸
لینک کانال:
https://ble.ir/mizban_salamaty

۱۷:۰۵

thumnail

۱۷:۲۵

تا حالا حتما اسم بِه دانه را شنیده اید.یه عالمه خواص دارهحالا چند نمونه از خواصش و بهتون میگمشما هم مثل من عاشقش میشویدundefined

دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند.

به دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی است. می توانید از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت های دهان استفاده کنید.

لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید.

لعاب موجود در به دانه به رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می کند.

به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد. از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند. زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد.

به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند. به دانه برای درمان زخم معده مفید است، یبوست و اسهال را برطرف می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است.

نکته ی جالب دیگر این است که زمانی که با مواد غذایی ترکیب می شود، به گوارش آن ها کمک می کند؛ به عنوان نمونه، اگر به گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود.

مصرف به دانه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. به دانه حاوی پکتین است که کلسترول خون را پایین می آورد. به دانه به استحکام بیشتر رگ ها و جلوگیری از تصلب شراین کمک می کند و می تواند فشار خون را کاهش دهد.

* به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است. سرطان معمولاً در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید. به دانه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می کنند.اگه این دانه های معجزه آسا را برای خودت یا عزیزانت خواستی تهیه کنید بهم پیام دهیدundefined.
لیلا آقایی مشاور طب سنتی۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸
لینک کانالundefined
https://ble.ir/mizban_salamaty

۱۷:۲۵

سلام به عزیزان .آیا مطالبی که تو کانال میفرستم رو مطالعه میکنید و براتون مفیده؟اگر مطالعه میکنید ممنون میشم تو پی وی بهم بگین ۰۹۲۲۶۲۴۶۲۰۸

۱۰:۰۱