بله | کانال معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
عکس پروفایل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه م

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

۸۴۲عضو
thumbnail
#خبر
undefinedسرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:داوطلبان سلامت، بازوان توانمند و همدل نظام سلامت هستند
undefined سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، در پیامی به مناسبت روز جهانی داوطلب، با اشاره به شعار امسال «راه سلامت، همراه می‌خواهد؛ همراه شو، عزیز!» گفت: سلامت بدون مشارکت، همدلی و تلاش جمعی ممکن نخواهد بود و داوطلبان سلامت نمونه‌ای زنده از این همراهی هستند.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۴:۲۳

thumbnail
#خبر#پیام_تبریک
undefinedسرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:حسابداران، نگهبانان امانت‌داری و نظم مالی هستند
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، در پیامی به مناسبت روز حسابدار، از خدمات متعهدانه و خستگی‌ناپذیر حسابداران، به‌ویژه در حوزۀ بهداشت و درمان تقدیر کرد.
متن کامل پیام دکتر هاشم حشمتی در سایت معاونت بهداشت
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۴:۳۴

thumbnail
#خبر
undefinedبا هدف آموزش مردم و دست‌اندرکاران تهیه و توزیع نان؛ پویش ملی «نانو سلامت» در تربت حیدریه آغاز شد
undefined سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به نقش محوری نان در سبد غذایی خانوار و اقشار کم‌درآمد، از اجرای پویش ملی آموزش تغذیه با محوریت «نان و سلامت» از ۱۵ تا ۳۰ آذر ماه در این شهرستان خبر داد.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۴:۴۷

thumbnail
#خبر
undefinedبازخورد مستقیم از خط مقدم؛جلسات فصلی با پزشکان خانواده الزامی است
undefined نشست هم‌اندیشی سرپرست و مسئولین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با نمایندگان پزشکان خانواده این دانشگاه، با هدف بررسی پیشنهادات اجرایی مرتبط با دستورالعمل نسخۀ ۲۵ برنامۀ پزشک خانواده و رفع چالش‌های موجود، برگزار شد.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۷:۵۱

thumbnail
#پویش_ملی_تغذیه_سالم(۱۵ تا ۳۰ آذر ماه)
undefined*نان پای ثابت سفره‌های ماست؛ آیا نانی که می‌خوریم، واقعاً سالم است؟*یک انتخاب هوشمندانه می‌تواند سلامت خانواده‌تان را تضمین کند.
undefined شنبه؛ ۱۵ آذر ماه: انتخاب نان سالم
undefined نان تهیه شده از آرد کامل و سبوس‌دار، با میزان نمک کم، بدون افزودن سبوس جداگانه به خمیر، از نظر تغذیه‌ای گزینه‌ای سالم‌تر محسوب می‌شود.
undefined دفتر بهبود تغذیۀ جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۸:۴۶

thumbnail
#خبر
undefinedبا ۴ گل درخشان؛معاونت بهداشت با اقتدار از سد حفاظت فیزیکی گذشت
undefined تیم فوتسال معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، در دیداری حساس با نتیجه قاطع ۴ بر ۱، تیم حفاظت فیزیکی این دانشگاه را شکست داد و پیروز میدان شد.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۸:۱۱

thumbnail
#خبر
undefinedدر ادامۀ مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت ‌حیدریه؛پیروزی مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی کارکنان نظام سلامت مقابل تیم شبکۀ بهداشت و درمان زاوه
undefined تیم فوتسال مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی کارکنان نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در چهارمین دیدار خود، با ارائۀ یک بازی برتر و حساب شده، توانست تیم شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه را با نتیجه قاطع ۴ بر ۱ شکست دهد و بار دیگر اقتدار خود در این رقابت‌ها را به اثبات برساند.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۸:۳۵

thumbnail
#خبر
undefinedبه مناسبت روز ملی حسابدار؛تجلیل از عامل مالی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
undefined همزمان با فرا رسیدن پانزدهم آذرماه، روز ملی حسابداری، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت‌ حیدریه به پاس تلاش‌های بی‌وقفه در برقراری انضباط، شفافیت مالی و مدیریت کارآمد منابع معاونت با اهدای گل و لوح تقدیر، از زحمات و تعهدات عامل مالی این معاونت تجلیل کرد.
undefined شرح کامل خبر را در سایت معاونت بهداشت بخوانید
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۹:۰۱

#یک_بشقاب_سلامتی
undefined پویش اطلاع‌رسانی تغذیه سالم (۱۵ تا ۳۰ آذرماه) با موضوع نان و سلامت و اهمیت نان در سلامت جامعه
undefined ارزش غذایی نان
undefined نان مواد مغذی متعددی مانند کربوهیدرات، پروتئین، آهن، کلسیم و انواع ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.undefined نان پرمصرف‌ترین غذای خانوارهای ایرانی است و سلامت آن مستقیم بر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.undefinedشواهد متعدد علمی حاکی از این است که نان کامل (تهیه‌شده از آرد کامل)، در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌‌ها ازجمله مشکلات قلبی-عروقی، دیابت، مشکلات گوارشی، سرطان‌ها، چاقی و مشکلات متابولیکی تأثیر به‌سزایی دارد.undefinedآرد کامل آردی است که در کارخانه از ۲ تا حداکثر ۶ درصد سبوس‌گیری شود. این نوع آرد حاوی فیبر بالاتر، پروتئین بیش‌تر، ویتامین‌ها و املاح بسیار بالاتری خواهد بود.undefinedنوع دیگری از آرد که با نام آرد سبوس‌دار عرضه می‌شود از ۶ کم‌تر از ۱۰ درصد سبوس‌گیری می‌شود که نان‌هایی که از این نوع آرد تهیه می‌شوند با عنوان نان سبوس‌دار بوده و برای سلامت بسیار مفیدتر از نان‌های سفید هستند.undefinedبررسی‌های انجام شده در ایران نشان داده است که مردم ایران نان کامل را کم‌تر و نان سفید را بیش‌تر مصرف می‌کنند.undefined خواص بالای نان کامل بر سلامتی و مضرات متقابل نان سفید، باید به کرات برای مردم بیان شود تا با تغییر آگاهی و نگرش، عملکرد افراد جامعه به سمت مصرف نان کامل و نان سالم پیش رود.
undefined واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۹:۱۳

thumbnail
#اطلاعیه
undefinedقصه دست‌های مهربان؛ روایتی از ناب‌ترین لحظات خدمت داوطلبان سلامت به مردم!
undefinedشما داوطلب عزیز، حتماً خاطراتی از لحظات ایثارگرانه و الهام‌بخش دارید که در دل شما جاودانه شده است.دعوت‌تان می‌کنیم تا این «دست‌های مهربان» صدا پیدا کنند:
undefined خاطرات واقعی، صادقانه و الهام‌بخش خود را روایت کنید و برای ما بفرستید.
undefined آثار برگزیده در قالب مجموعه پادکست منتشر شده و جوایز ارزنده دریافت خواهند کرد.
undefined مهلت ارسال: تا پایان وقت اداری ۲۱ آذرماه
undefined جزئیات و نحوه ارسال اثر: undefined به آیدی @behdasht_moavenat پیام رسان بله

undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۹:۲۴

thumbnail
#گزارش_تصویری
undefined برگزاری کارگاه آموزشی طرح هادیان زندگی
undefinedبه همت گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دوره جامع هادیان زندگی در طول ۲ روز و به مدت ۱۶ ساعت، با حضور ۴۰ نفر از کارکنان نظام سلامت برگزار می‌شود.
undefined ۱۶ آذرماه/ هم‌اکنون
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail

۵:۱۰

thumbnail
#پوستر
undefined تغذیه در آنفلوآنزا
undefined منابع غذایی غنی از ویتامین‌ها و املاح: شامل سبزیجات رنگارنگ، میوه‌های تازه، خشکبار، مغزها، کشمش و بادام.undefined مصرف کافی مایعات: از طریق آب، آبمیوه‌های طبیعی و سوپ‌های رقیق.undefined مواد غذایی حاوی پروتامین: انواع گوشت، تخم مرغ، حبوبات، آجیل و خشکبار.undefined جوانه‌ها: جوانه ماش و شبدر سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین‌های B و C.undefined همچنین از مصرف غذاهای پرچرب، پرنمک و شیرینی‌جات به دلیل تضعیف سیستم ایمنی پرهیز شده است.
undefined گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۵:۲۲

thumbnail
#اطلاعیه
undefined به مناسبت روز جهانی داوطلبان سلامت؛ قاب‌های مهربانی را به اشتراک بگذارید!
undefined مسابقه عکاسی «روایت ایثارگری‌های داوطلبان سلامت»این بار می‌خواهیم تصویر ماندگار خدمت‌های کوچک و دل‌های بزرگ شما را در یک قاب جمع کنیم.
undefined چه عکس‌هایی؟لحظات خدمت، همراهی، آموزش و هر صحنه‌ای که عشق و همدلی شما را روایت کند.
undefined شرایط شرکت:· ارسال عکس + شرح کوتاه (رویداد، زمان و احساس شما)· ارسال به آی‌دی: @behdashi_mavenat در بله· مهلت: پایان ۲۱ آذر
undefined جوایز ارزشمند به آثار منتخب اهدا می‌شود.
undefined بیایید با تصاویرمان، تار و پود همدلی را محکم‌تر ببافیم.undefined خدمت، تصویری است که هرگز پاک نمی‌شود.
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۵:۳۳

thumbnail
#پویش_ملی_تغذیه_سالم(۱۵ تا ۳۰ آذر ماه)
undefined با نان سالم، سلامتی را به خانواده‌تان بیاورید
undefined نان کامل و سبوس‌دار را به سبد تغذیه خانواده اضافه کنید تا گامی مؤثر در پیشگیری از چاقی، اضافه‌وزن و بیماری‌های غیرواگیر بردارید.
undefined آموزش انتخاب‌های سالم غذایی از کودکی، بهترین سرمایه‌گذاری برای آینده سالم فرزندانمان است.
undefined یکشنبه؛ ۱۶ آذر: نان سالم و خانواده
undefined روابط عمومی معاونت بهداشت
undefinedآخرین اخبار و اطلاعیه‌های حوزۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را اینجا دنبال کنیدundefinedundefined @moavenatbehdasht

۱۰:۱۵