عکس پروفایل مشاورین دبیرستان مفتحم

مشاورین دبیرستان مفتح

۵۱۵عضو
نقش والدين در فصل امتحانات دانش آموزانبه يقين در هر سال تحصيلي ، زمان برگزاري امتحانات ، پرفرازو نشيب ترين ايام براي دانش آموزان ونيز والدين آنان به شمار مي رود و به همين دليل ، اين زمان از حساسيت ويژه اي برخوردار است .فصل امتحان به مثابه فصل برداشت محصول تلاش و فعاليت دانش آموز است اين دوره همواره براي اكثر آنان با بيم و اضطراب فزاینده اي توأم مي گردد .بنابراين شيوه هايي كه اوليا جهت كسب موفقيت فرزندان خود به كارمي برند بسيار مهم است .
وظائف والدين هنگام برگزاري امتحانات :
اوليا درايام برگزاري آزمون ها ، نقش و وظائف ويژه اي به عهده دارند و چنانچه بتوانند وظيفه ي خود را به نحو شايسته و مؤثري به انجام برسانند ، به يقين شاهد موفقيت ، پويايي و رشد بيشتري در پيشرفت تحصيلي فرزندان خويش خواهند بود . در اينجا به چند مورد از آنها اشاره مي كنيم .
1-ايجاد جوي آرام در خانواده :
ضروري است اعضاي خانواده به ويژه پدر و مادر ، ملايمت ، شكيبايي و اصل احترام متقابل را در ارتباط با يكديگر و فرزندانشان رعايت نمايند .

*والدين خصوصاً در زمان امتحانات محبت نسبت به يكديگر را در مقابل فرزندان خود افزايش دهند .

از طرح مسائل و مشكلات اقتصادي و غيره كه موجب هرگونه فشار روحي بر دانش آموزان مي گردد خودداري شود .

* حفظ خونسردي و تلاش در كاهش دادن نگراني هاي مربوط به اين دوره از اهم وظائف اوليا به شمار مي رود .
2- فراهم كردن وسايل و ديگر امكانات آموزشي و كمك آموزشي
منظم نمودن كتب درسي و دفاتر و جزوات آموزشي بر اساس برنامه امتحانات، نظم و آرامش بيشتري به دانش آموزان خواهد داد . بسيار اتفاق افتاده دانش آموز در فرصت پاياني از گم شدن دفاتر و كتب درسي خود شكايت داشته است . بهتراست از قبل از شروع فصل امتحان اين نظم دهي انجام شود . چنانچه امكانات آموزشي و كمك آموزشي مورد نياز دانش آموز است براي آنان فراهم كنيم .
3- تغذيه مناسب :
سفارش متخصصان تغذيه بر آن است كه در اين زمان از تهيه غذاهاي صرفاً پر حجم كه تنها معده را پر مي كند پرهيز شود . و خصوصاً در فصل برگزاري آزمون ها ي مختلف غذاهاي مغذي و مقوي تهيه كنيد .
4- محدوديت در برگزاري ميهماني ها :
   مكرر مشاهده شده كه افت تحصيلي و كسب نتايج نامطلوب امتحاني ، ماحصل ديدو بازديدهاي بسيار خانوادگي و عدم استقرار در مكاني واحد است بنابراين برپايي مجالس و محافل خانوادگي در ايام امتحانات يك نوع فرصت سوزي است.
5- فضا سازي :
پدر و مادر و اعضاي خانواده در طول مدت امتحانات بايستي فضا و محيطي شبيه كتابخانه را براي فرزندان خود فراهم نمايند يعني همان گونه كه افراد بسياري در يك كتابخانه در يك زمان مشخص ، بدون هر گونه سرو صدايي مشغول مطالعه هستند ، دانش آموز نيز در فضاي خانه با همان شرايط مطلوب به درس خواندن بپردازد . استفاده بي رويه از تلويزيون و ديگر ابزارهاي ارتباطي فضاي مطالعه را مخدوش مي نمايد . هماهنگي و رعايت حال فرزندان توصيه مي گردد.
6- اعتماد بخشي:
يكي از مطلوبترين روش هاي برخورد فرزندان در ايام امتحانات بالا بردن حس اعتماد به نفس در آنهاست . والدين بايستي با برخوردهاي منطقي و آرامش بخش و ذكر توانمنديهاي فرزند اعتماد را در وي افزايش دهند . زماني كه دانش آموز خود را باور كند به راحتي مي تواند از عهده سخت ترين امتحان با موفقيت برآيد.
7- ايجاد فرصت و تخصيص آن به استراحت :
يكي ديگر از روش هاي مفيد آن است كه دانش آموز در فاصله ي امتحان ها با يكديگر ، حتماً استراحت نمايد ، حتي اگر اين فرصت زماني بسيار كم باشد . خصوصاً در شب امتحان ايجاد فرصت و فراغت براي استراحت دانش آموز باعث مي شود ، مطالبي را كه مطالعه كرده است درست طبقه بندي نمايد و آن ها را از حافظه كوتاه مدت خود به حافظه بلند مدت منتقل نمايد .
8- نظارت بر برنامه ريزي دانش آموز :
وظائف اوليا نظارت بر برنامه ريزي دانش آموز مي باشد .
برنامه اي كه قبلاً با كمك و مشاوره با وي براي طول مدت امتحانات تدوين شده را بايد براي انجامش نظارت كرد .
9- بزرگ نمايي نكردن در مورد امتحانات :
والديني كه عادي ( نه بي تفاوت ) با دانش آموز خود برخورد مي كنند و ضمن گفتگو با وي به او اميد مي بخشند و امتحان را در نظر او عادي جلوه مي دهند ، از حساسيت امتحان مي كاهند و از كاربرد اين روش مطلوب بهره مي گيرند .
به كار بردن هشدارهاي مكرر با سخن خشن مانند مگر نمي داني كه امتحان داري ؟ و ... حساسيت امتحان براي دانش آموز از سوي اوليا بيشتر جلوه مي نمايد و اضطراب.

۲۰:۱۸

با توجه به اینکه امروز به تمامی دانش آموزان پایه هفتم که در آزمون غربالگری تا به حال شرکت نکرده بودند ( رمز عبور ) داده شد و فرصت داده شد که بتوانند آزمون غربالگری را ثبت کنند ، در صورتی که تا فردا این آزمون ها را انجام ندهند متاسفانه از ورود دانش آموزان پایه هفتم به سالن امتحانات جلوگیری خواهد شد .
این اخطار صرفا برای دانش آموزان پایه هفتم نمی باشد بلکه ( دانش آموزان پایه هشتم ) نیز نهایتا تا دوشنبه باید این آزمون ها را به اتمام برسانند .

۲۰:۲۲

دانش آموزان پایه ( نهم )
تا (( سه شنبه )) فرصت ثبت آزمون های (( رغبت و توانایی )) وجود دارد .در غیر اینصورت اجازه ورود دانش آموزان به امتحان روز سه شنبه داده نخواهد شد .از طرفی تابستان امسال حتی با کسب نمره ۲۰ نمی توانید انتخاب رشته کنید و برگه (( هدایت تحصیلی )) برای شما صادر نخواهد شد .

۲۰:۲۶

undefined دانش‌آموزان عزیز پایه‌های هفتم، هشتم
سلام به همه شما پرانرژی‌ها



undefined چرا مهمه؟این آزمون برای کمک به شما طراحی شده تا کیفیت و توانایی‌های خودتون رو بهتر بشناسید و از مزایای فوق‌العاده‌اش بهره‌مند بشید. پس حتما تکمیلش کنید و گزینه تأیید نهایی رو بزنید.
undefined چطور انجامش بدیم؟
undefined وارد سامانه my.medu.ir بشید.
undefined اطلاعات ورود:•نام کاربری: کد ملی شما•رمز عبور: شماره سریال 6 رقمی شناسنامهاگر نشد:•از پنل والدین یا رمزهای مدرسه استفاده کنید.
undefined از قسمت خدمات پرورشی، گزینه ماژول نماد رو انتخاب کنید.
undefined وارد بخش آزمون خودارزیابی بشید و در قسمت لیست آزمونها بر روی علامت سوال کلیک کنید و به 85 سوال پاسخ بدید.
undefined در انتها بر روی علامت سبزرنگ پایین صفحه کلیک کنید تا پیام اطلاعات شما با موفقیت ذخیره شد را مشاهده کنید.
undefined امروز که در کنار دوستان خوبتان هستید  وقتش رو غنیمت بدونید! وضمن دعوت همکلاسی های خودتان  آزمونتون رو انجام بدید تا هم خیال خودتون راحت بشه، هم والدین راحت بشود .


undefined دانش‌آموزان عزیز: همین امروز اقدام کنید، چون فرصت محدود است!
undefined توجه: آزمون فقط با تأیید نهایی تکمیل می‌شود، پس حتماً این مرحله را فراموش نکنید.
undefined از مدرسه لذت ببرید و کارهاتون رو به بهترین شکل پیش ببرید!

۹:۴۱

.undefined ۲۰ راز مهم در خصوص مطالعه_کردن
undefined۱-سعی کنید آن چه را که می خوانید در ذهن خود تجسم کنید زیرا تجسم، سنگ بنای حافظه استundefined.
undefined۲- توجه داشته باشید که هرکس نمره ی بیش تری می گیرد، باهوش نیست بلکه از وقت و نیروی خود استفاده ی خوبی می کند و شیوه ی صحیح مطالعه را می داندundefinedundefined.
undefined۳- اساس خواندن فعال، طرح سؤال است. خواننده ی فعال در حین خواندن، دائماً سؤال طرح می کندundefined.
undefined۴- اگر میخی بیش تر در چوب فرو رود دیرتر جدا می شود. اگر مطالب به خوبی فهمیده و به درستی در حافظه ی بلند مدت ثبت شوند دیرتر فراموش می شوندundefined.
undefined۵- وقتی می خواهید کتابی را بخوانید آن را به بخش های کوچک تقسیم و زمان خواندن آن ها را مشخص کنید، زیرا هرچه مطالب به بخش های کوچک تر تقسیم شوند یادگیری آن ها راحت تر خواهد بودundefinedundefinedundefinedundefinedundefined.
undefined۶- درس خواندن مؤثر، خط کشیدن زیر سطرهای کتاب نیست.مطالعه ی فعال شامل خواندن، نوشتن، تکرار و مرور استundefined.
undefined۷- ۶۰ تا ۹۰ دقیقه مطالعه و ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت را همیشه به خاطر بسپاریدundefined.
undefined۸- بعد از گذشت ۲۴ ساعت از مطالعه، حدود ۸۰ درصد از مطالب فراموش می شوند با مرور صحیح از این فراموشی جلوگیری کنیدundefined.
undefined۹- از نشستن به حالت لمیده پرهیز کنید، درست نشستن، درست نفس کشیدن و تابیدن نور از لزومات یادگیری هنگام مطالعه استundefined.
undefined۱۰- نکته های مهم درسی و کلاسی را به صورت کلیدی بنویسید
undefined۱۱- نکته های کلیدی، کلماتی هستند که بیش ترین معنی را در بر می گیرند.
undefined۱۲- جواب های زیبا، همیشه به دنبال سؤال های زیبا می آیند. (اهمیت طرح سؤال قبل از خواندن).
undefined۱۳- سعی کنید تا حد امکان در یک مکان مطالعه کنید. از مطالعه در پارک ها و مکان های شلوغ خودداری کنیدundefined.
undefined۱۴- قبل از شروع مطالعه و بعد از پایان مطالعه، کمی استراحت کنیدundefined.
undefined۱۵- با علاقه و اشتیاق و برای رسیدن به هدف درس بخوانید نه از روی اجبارundefined.
undefined۱۶- سعی کنید هنگام شب و قبل از خوابیدن، آن چه را که در مدت روز خوانده اید یک بار دیگر مرور کنیدundefined.
undefined۱۷- موضوع های مشابه (مانند زبان عربی و زبان انگلیسی) را پشت سرهم مطالعه نکنید و بین آن ها فاصله بیندازید
undefined۱۸- بعضی از دانش آموزان هنگام مطالعه، سرشان را پائین انداخته و از صفحه ی اول شروع به خواندن می کنند که این روش نادرست است.
undefined۱۹- خواب، به بهبود حافظه ی بلند مدت کمک می کند بنابراین هنگام امتحان، مدت زمان خواب خود را خیلی کم نکنید و به اندازه ی کافی (۶ تا ۸ ساعت) بخوابیدundefined.
undefined۲۰- مطالب را حفظ نکنید چون به زودی فراموش می شوند سعی کنید مفهوم آن ها را بفهمید زیرا زمانی اطلاعات به خوبی در حافظه ی بلند مدت جای می گیرند که کاملاً فهمیده شوند.
undefinedundefinedundefined

۲۰:۲۲

undefined پاسخ به نگرانی والدین: چرا فرزندم درس نمی‌خواند و با گوشی مشغول استundefined
undefined والدین عزیز،می‌دانم که وقتی فرزندتان از درس فاصله می‌گیرد و بیشتر به گوشی یا فعالیت‌های دیگر روی می‌آورد، ممکن است احساس کنید که او با شما لج می‌کند یا از وظایفش فرار می‌کند. اما بیایید این مسئله را از زاویه دیگری ببینیم:
undefined علت‌یابی کنید:فرزند شما ممکن است به یکی از دلایل زیر از درس خواندن فاصله بگیرد:•احساس خستگی یا فشار زیاد.•نداشتن هدف مشخص از درس خواندن.•وجود دروس یا موضوعاتی که برای او دشوار یا کسل‌کننده است.•جاذبه‌های دنیای مجازی که جایگزین فعالیت‌های دیگر شده‌اند.
undefined به جای سرزنش، همراهی کنید:undefined به او نگویید: “چرا درس نمی‌خوانی؟”undefined بگویید: “می‌توانم کمکت کنم برنامه‌ریزی کنیم؟”undefined به جای کنترل مستقیم، فضایی آرام و حمایتگرانه ایجاد کنید تا او احساس فشار یا قضاوت نداشته باشد.
undefined تعامل مثبت با گوشی:•به جای ممنوع کردن کامل گوشی، ساعات مشخصی را برای استفاده تعیین کنید.•می‌توانید استفاده از گوشی را به‌عنوان جایزه زمانی بدهید که تکالیفش را انجام می‌دهد.
undefined هدف‌گذاری کنید:undefined با فرزندتان بنشینید و درباره رؤیاها و اهدافش صحبت کنید. شاید او نیاز داشته باشد بداند که درس خواندن چگونه به آینده او کمک می‌کند.
undefined الگوی آرامش باشید:اگر شما همواره نگران و عصبانی باشید، او ممکن است بیشتر عقب‌نشینی کند. تلاش کنید آرامش و اطمینان را به او منتقل کنید.
undefined به یاد داشته باشید: نوجوانان گاهی در مقابل فشار مستقیم مقاومت می‌کنند، اما وقتی بفهمند که شما در کنارشان هستید، راحت‌تر به مسیر درست برمی‌گردند.

۲۰:۴۷

undefinedنکات مهم و قابل توجه برای موفقیت بیشتر به دانش آموزان در ایام امتحات ترم اول(دیماه) ۱۴۰۴-۱۴۰۳

undefined توصیه‌های پیش از آزمون:
۱. مرور و تثبیت مطالب:مطالعه‌ی هدفمند را جایگزین مطالعه‌ی پراکنده کنید. مفاهیم کلیدی، نکات برجسته و مطالب پرتکرار را مرور کنید.از روش‌های علمی مثل مرور فعال (Active Recall) و تکرار با فاصله (Spaced Repetition) استفاده کنید.
۲. آمادگی جسمی و ذهنی:خواب کافی (7-8 ساعت شبانه) برای بهبود عملکرد حافظه و تمرکز ضروری است.مصرف مواد مغذی مانند کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم به افزایش سطح انرژی کمک می‌کند.
پرهیز از مصرف کافئین زیاد، به‌ویژه در شب قبل از آزمون، توصیه می‌شود.
۳. آمادگی روانی:مدیریت استرس از طریق تکنیک‌های تنفس عمیق، مدیتیشن یا تجسم موفقیت (Visualization) امکان‌پذیر است.
با استفاده از جملات تأکیدی مثبت، خودکارآمدی و اعتمادبه‌نفس را تقویت کنید.
۴. تنظیم ابزارهای آزمون:لوازم ضروری (مداد، خودکار، پاک‌کن، ماشین‌حساب، کارت ورود) را از شب قبل آماده کنید. این کار اضطراب صبح روز آزمون را کاهش می‌دهد

۲۰:۴۹

thumnail
اسامی دانش آموزانی که تا به الان آزمون های رغبت و توانایی را انجام داده اند
صرفا تا شنبه فرصت دارید وارد سامانه شوید در غیر اینصورت اجازه ورود به امتحان داده نمی شود و نمره درس روز و سایر امتحانات تا انتها (( صفر )) می شود .
دانش آموزان که مشکل رمز ورود دارند (( یکشنبه )) با تلفن همراه در مدرسه حضور یابند

۱۲:۳۹

thumnail

۱۲:۳۹

thumnail

۱۲:۳۹

((( نهم )))

با توجه به اتمام زمان اصلی آزمون های رغبت و توانایی و دادن فرصت اضافه از طرف اداره آموزش و پرورش لذا به تمامی دانش آموزانی که هنوز آزمون های رغبت و توانایی را به اتمام نرسانده اند تاکئید می شود تا نهایتا تا سه شنبه این آزمون ها را به اتمام برسانید .
یا در غیر اینصورت سه شنبه آخرین فرصت برای حضور در مدرسه و انجام این آزمون ها می باشد .
در غیر اینصورت ((( کارنامه ترم دوم برای دانش آموز صادر نخواهد شد و دانش آموز نمی تواند حتی با معدل ۲۰ انتخاب رشته کند )))

۱۳:۱۲

thumnail
اسامی دانش آموزانی که تا کنون اقدام به آزمون غربالگری نکرده اند و نمره انظباط ترم اولشان هر چه باشد به خاطر عدم مسئولیت پذیری و انجام وظیفه یک رتبه تنزل پیدا خواهد کرد.

۲۱:۲۳

thumnail
((( نهم )))
با سلام عرض ادب خدمت دانش آموزان گرامی
خواهشمندم با توجه به ویدیو بالا لطفا هرچه سریع تر مراحل زیر را انجام دهید
۱_سایت my.medu.ir
۲_ دانش آموز
۳_هدایت تحصیلی
۴_ فرم نظر خواهی( والدین و دانش آموز )
تکمیل فرم با توجه به وجود ۱۲ رشته موجود .
خواهشمندم معارف اسلامی و علوم های کشاورزی را در انتهای لیست قرار بدید .

۲۰:۱۷

undefined نگاهی به مدارس سمپاد؛ پرورش نخبه‌ها و استعدادهای درخشان

سال‌هاست که نام سمپاد با نخبه‌پروری و آموزش برتر در ایران گره خورده است. این مدارس که با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان فعالیت می‌کنند، توانسته‌اند نقش مهمی در توسعه علمی کشور ایفا کنند. مدارس سمپاد با جذب دانش‌آموزان مستعد از طریق آزمون‌های ورودی رقابتی، محیطی پویا برای رشد و شکوفایی نخبگان آینده کشور فراهم می کند
undefinedتاریخچه و معرفی سمپاد
سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) در سال ۱۳۵۵ تأسیس شد. این سازمان که به عنوان متولی اصلی مدارس تیزهوشان شناخته می‌شود، مسئولیت نظارت و هدایت این مدارس را بر عهده دارد. مدارس سمپاد به عنوان مدارس دولتی غیر وابسته شناخته می‌شوند که از نظر مالی مستقل هستند و درآمد خود را از طریق شهریه و هزینه‌های ثبت‌نام تأمین می‌کنند.

undefinedنحوه پذیرش دانش‌آموزان
پذیرش در مدارس سمپاد از طریق آزمون‌های ورودی صورت می‌گیرد که سالانه یک بار به صورت سراسری برگزار می‌شود. این آزمون‌ها در دو مقطع تحصیلی برگزار می‌شوند:
برای ورود به پایه هفتم (دانش‌آموزان پایه ششم)برای ورود به پایه دهم (دانش‌آموزان پایه نهم)داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه رسمی سمپاد، اطلاعات مربوط به ثبت‌نام و شرایط شرکت در آزمون را دریافت کنند.
undefinedویژگی‌های خاص مدارس سمپاد
مدارس سمپاد با برخورداری از امکانات ویژه و کادر آموزشی مجرب، محیطی متمایز برای تحصیل فراهم می‌کنند. این مدارس با ایجاد فضای رقابتی سالم، زمینه را برای پیشرفت علمی دانش‌آموزان فراهم می‌کنند. علاوه بر رشته‌های نظری، سمپاد در حوزه فنی و حرفه‌ای نیز فعالیت دارد و مدارس مهارتی خاصی را برای دانش‌آموزان علاقه‌مند به این حوزه‌ها در نظر گرفته است.
undefinedفعالیت‌های فوق برنامه
سمپاد علاوه بر آموزش‌های معمول، برنامه‌های ویژه‌ای مانند جشنواره‌های هنری نیز برگزار می‌کند که به دانش‌آموزان امکان می‌دهد استعدادهای خود را در زمینه‌های مختلف نشان دهند. این فعالیت‌ها به پرورش همه‌جانبه دانش‌آموزان کمک می‌کند.
undefinedمدارس سمپاد
مدارس سمپاد به عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای آموزشی کشور، نقش برجسته‌ای در شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان ایفا می‌کنند. این مدارس با ترکیبی از آموزش با کیفیت، محیط رقابتی سالم و امکانات ویژه، بستری مناسب برای رشد نخبگان آینده کشور فراهم می‌کنند. سیستم پذیرش رقابتی و برنامه‌های آموزشی متنوع، سمپاد را به یکی از معتبرترین نهادهای آموزشی کشور تبدیل کرده است که همچنان به رسالت خود در زمینه نخبه‌پروری ادامه می‌دهد

۷:۱۴

thumnail
#هدایت_تحصیلی #نظرخواهی

مراحل تکمیل فرم نظرخواهی اولیا و دانش‌آموز (پایه نهم)

دانش آموزان و والدین عزیز؛برای ثبت فرمهای نظرخواهی می‌توانید مراحل زیر را طی کنیدundefinedundefined
undefinedابتدا وارد پنجره خدمات یکپارچه وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir شوید.
undefined سپس از طریق پنل دانش‌آموزی وارد سیستم شوید.
undefined به بخش «خدمات پرورشی دانش‌آموز» بروید.
undefinedگزینه «هدایت تحصیلی» را انتخاب کنید.
undefined فرم نظرخواهی را باز کنید.
undefined در این مرحله، چیدمان فرم نظرخواهی والدین و دانش‌آموز را تکمیل نمایید.
undefined پس از انتخاب هر کدام از رشته‌ها، روی گزینه «افزودن» کلیک کرده و تا ۱۲ رشته را ادامه دهید.
undefined در پایان، بر روی گزینه «ذخیره چیدمان» کلیک کنید.

۸:۲۵

thumnail

۱۰:۳۹

thumnail
بسم الله الرحمن الرحیم
(( به نام آنکه هستی نام ازو یافت))
((فلک جنبش ، زمین آرام ازو یافت))
(( نظامی ))
با سلام و عرض ادب خدمت اولیای گرامی پایه (( نهم ))
با توجه به اهمیت هدایت تحصیلی فرزندان وانتخاب رشته عزیزانتان لذابرآن شدیم تا جلسه ای به این منظور در تاریخ ۳۰ / ۱۱ / ۱۴۰۳ روز سه شنبه ساعت ۴۵ : ۱۴ درمکان نمازخانه برگزار نماییم ‌.
حضور اولیای گرامی نشان از حسن توجه به آینده فرزندان خواهد بود .

۶:۴۳

امروز می‌خوام راجع به یک موضوع بسیار مهم و جذاب صحبت کنم: تندخوانی ! undefinedundefinedundefined آیا تا به حال به کسی که تمام تلاشش را می‌کند ولی نمی‌تواند به هدف آزمونش برسد، "کندخوان" می‌گویید؟ undefinedundefined بیایید با هم علل کندخوانی را بررسی کنیم. undefinedundefined
اولین مورد: وسواس مطالعاتی ! undefinedundefined یعنی اینکه شما یک متن را چندین بار خوانده‌اید و به خوبی حفظ شده‌اید، اما هنوز هم فکر می‌کنید که مطلب را یاد نگرفته‌اید! undefinedundefined
دومین مورد: حواس پرتی هنگام مطالعه ! undefinedundefinedundefined حتماً برای شما هم پیش آمده که در زمان مطالعه، نتوانید تمرکز کنید و ذهنتان مدام در حال پرش به سمت چیزهای دیگر باشد! undefinedundefined
سومین مورد: ضعیف بودن پایه ! undefinedundefined برخی از شما در سال دوازدهم به فکر درس خواندن می‌افتید، اما پیشرفت مطالب طبق خواسته‌تان پیش نمی‌رود. این به این دلیل است که مباحث ابتدایی لازم را نمی‌دانید و برای یادگیری آن‌ها زمان نیاز دارید. undefined🧩
چهارمین مورد: بلندخوانی ! undefinedundefined این عامل همزمان چشم، گوش و تکلم شما را به کار می‌گیرد و باعث می‌شود زود خسته شوید. undefinedundefined
حالا بیایید نکاتی که باید رعایت کنید برای برطرف کردن کندخوانی را مرور کنیم! undefinedundefined
۱️⃣ صبر و حوصله : در مسیر یادگیری صبور باشید. undefinedundefined  ۲️⃣ منابع مناسب : منابعی را انتخاب کنید که با شرایط شما سازگار باشد. undefinedundefined  ۳️⃣ شروع از پایه : یادگیری و تکمیل مطالب را از دوازدهم شروع نکنید! بعضی مطالب دوازدهم پیش‌نیازهایی از سال‌های قبل دارند که باید یاد بگیرید. undefinedundefined برای مثال، قبل از شروع شیمی دوازدهم، حتماً باید روی مطالب شیمی دهم تسلط داشته باشید. undefinedundefined
حال بیایید به درمان کندخوانی بپردازیم! undefinedundefined
undefined گام اول : درمان وسواس مطالعاتی! برنامه حجمی و زمانی مناسب خود را تعیین کنید و با سرعت مناسب پیش بروید. undefinedundefined  undefined گام دوم : درمان حواس پرتی! از یک راهنما مثل خط‌کش یا مداد استفاده کنید و زمان مطالعه را با تمرکز بیشتر سپری کنید. undefinedundefined  undefined گام سوم : به هیچ عنوان مطالب را بلند نکنید! فقط با چشم و لب بخوانید. بلندخوانی یعنی از دست رفتن انرژی! undefinedundefined

۱۳:۳۷

undefined اطلاعیه رسمیثبت‌نام آزمون مدارس سمپاد و نمونه دولتی
به اطلاع داوطلبان گرامی می‌رساند که ثبت‌نام آزمون ورودی پایه‌های هفتم و دهم مدارس سمپاد و نمونه دولتی از روز شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ آغاز و تا روز جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
undefined نحوه ثبت‌نام: از طریق سامانه my.medu.ir
undefined زمان برگزاری آزمون:undefined پایه هفتم:پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ – ساعت ۸ صبحundefined پایه دهم:جمعه ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ – ساعت ۸ صبح

۱۹:۲۸

thumnail

۱۲:۲۹