بی تردید، حکمت رعايت حجاب اسلامي زن در حال نماز، پنهان کردن خود از خدا نيست؛ زيرا چيزي از علم خدا پنهان نيست؛ (1) اما حکمت هاي ديگري در کار است که ممکن است موارد زير بعضی از آن حکمت ها باشد.
همانگونه که رعايت پوشش زن در برابر ديگران و حتي والدين نوعي حفظ حرمت محسوب ميشود، نماز خواندن با پوشش لازم و کامل هم نوعي حفظ حرمت نسبت به خداوند يا به جايگاه نماز به حساب ميآيد. در اديان ديگر هم، حفظ حجاب براي زنان در وقت عبادت، وجود داشته است. (2) به همین دلیل است که براى مرد نيز پوشیدن عبا و پوشاندن سر در نماز، مستحب است.
(2) تاريخ تمدن ويل دورانت، ج 9، ص242، به نقل از مجله پيام زن، ش20، ص80-83.
۱۸:۵۵
ـ با رسیدن به مدینه به اقامه نماز جمعه پرداختند
ـ بعد از نماز جمعه مدینه، تا مدتی مشغول ساخت مسجد شدند. بحارالأنوار، ج19، ص122
#شیوه_دعوت_به_نماز
۱۸:۵۵
#عطر_بهشت#استاد_علی_اکبر_وحیدی
۱۸:۵۵
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
وسواس از قديمي ترين اختلالات شناخته شده رواني می باشد که زمينه ساز بسياري از انحراف هاي ديني در انسان است، این بیماری داراي روشهاي درماني متعدد است؛ مانند درمان دارويي، مشاوره و درمان رواني و توصيه هاي ديني که ما به برخي از روشهاي كلي درمان آن اشاره مي نماييم:
در روايت ديگري پيامبر خدا ( صلی الله عليه و آله ) براي در امان ماندن از وسواس به حضرت علي عليه السلام خواندن آيه 45 و 46 سوره اسرا را توصيه فرمودند: « إِذا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ جَعَلْنا بَيْنَكَ وَ بَيْنَ الَّذِينَ لا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ حِجاباً مَسْتُوراً وَ جَعَلْنا عَلى قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَ فِي آذانِهِمْ وَقْراً وَ إِذا ذَكَرْتَ رَبَّكَ فِي الْقُرْآنِ وَحْدَهُ وَلَّوْا عَلى أَدْبارِهِمْ نُفُورا»
(2) (از خداوند و از نام او يارى ميجويم، و بخداوند توكّل ميكنم و پناه ميبرم به خدائى كه شنوا و دانا است از شرّ شيطان راندهشده درگاه الهى) پس (چون اين كلمات را بگوئى) شيطان را مي كشى و زجرش ميكنى و از خود ميرانى) ؛ (الكافي، ج3، ص 358)
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
#شیوه_دعوت_به_نماز
۱۸:۵۵
#شیوه_دعوت_به_نماز
۱۸:۵۵
#شیوه_دعوت_به_نماز
۱۸:۵۵
شخصی از امام رضا (علیه السلام) پرسيد: اگر وسوسه هاي فراواني در درونم باشد چه كنم؟ حضرت فرمود: مشكلي نيست، هنگام هجوم وسوسه بگو: «لا اِلهَ اِلّا الله». (3)
حضرت صادق (علیه السلام) فرمود: حضرت آدم (علیه السلام) از حديث و وسوسه نفس و غم و غصه به خداوند شكايت كرد، جبرئيل نازل شد و به ايشان فرمود: اي آدم! چنين بگو: «لاحول و لاقوه الا بالله» آدم اين ذكر را گفت و وسوسه و اندوه از او برطرف گرديد. (4)
(1) دو راهکار دیگر که در غیر نماز می توان آن را انجام داد، عبارتند از :منحرف ساختن فکر به سوی محاسبات ذهنی. مثلاً اعداد دو رقمی را در ذهن با هم جمع کنید یا از عدد هزار به سوی عددهای پایین تر بشمرید. جایگزین کردن موضوعات مهم و جذاب دیگر در ذهن.
(2) اين بيماري در صورتي ادامه مي يابد و تشديد مي شود كه به نداهاي دروني آن كه مبتني بر تكرار عمل، يا دقت بي مورد و يا قضاوت غير منطقي و افراطي نسبت به امور است، پاسخ عملي داده شود.
(3) (بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج69 ؛ ص127)
(4) (وسائل الشيعة ؛ ج7 ؛ ص217)
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
برخی راهکارها عبارتند از:
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
سه حالت ممكن است پيش بيايد :
(2) محمد وحيدي، دانستني هاي لازم از نماز، ص 193
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
در مورد این روایت نکاتی وجود دارد که عدم توجه به آن موجب برداشت غلط از روایت می شود:
لذا اگر مراد این روایت تنبیه بدنی هم باشد، برای کسانی است که در تربيت اولاد خود انواع تدبيرهاي لازم را به كار گرفته اند و در این مسیر نه تندي اعمال كرده اند و نه كندي و مسامحه نموده اند اما همچنان فرزندشان از خواندن نماز سرباز می زند. در این صورت كتك زدن ـ آن هم نه شديد ـ به حكم « آخرين درمان داغ كردن است» (4) لازم مي شود.
(2) « لَا تَضْرِبْهُ وَ اهْجُرْهُ وَ لَا تُطِلْ.» ؛ (بحارالأنوار، ج101، ص 99)
(3) (جامع الأخبار، ص 158)
(4) «آخِرُ الدَّوَاءِ الْكَي» ؛ این جمله ضرب المثل معروف عرب به عنوان آخرین راه درمان مریضی ها می باشد؛ (بحارالأنوار، ج31 ص 505)
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
برای تثبیت آموزههای دینی در کودکان باید به این مسائل توجه شود:
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
﷽؛
جناب شیخ رجبعلی خیاط : شیطان را دیدم بر جایی که انسان در نماز می خاراند ، بوسه می زند. 
مرکز تخصصی نماز
@namazmt
۱۸:۵۵
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
﷽؛
نماز شب رزق و روزی را زیاد می کند 
البته رزق و روزی فقط پول نیست، همسر مؤمن، سلامتی، دوستان خوب، آرامش و... رزق و روزی محسوب می شوند
مرکز تخصصی نماز
@namazmt
۱۸:۵۵
برای این مسأله، هرگز از زور و اهرم فشار استفاده نکنید؛ چرا که از مسجد متنفر خواهد شد. راهکارهای ذیل به شما کمک خواهد کرد:
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵
امام صادق (علیه السلام) در یکی از این مناظرات به ابن ابى العوجاء فرمود: «اگر امر چنان باشد كه تو مي گویى؛ و حال آنكه چنان نيست كه تو مي گویى ما نجات يافتيم و تو نجات يافتى؛ و اگر امر چنان باشد كه ما مي گویيم و حال آنكه آن چنان ست كه ما مي گویيم ما نجات يافتيم و تو هلاك شده ای.» (1)
#پرسمان_نماز
۱۸:۵۵