عکس پروفایل هسته موضوعی جمهوری آذربایجانه

هسته موضوعی جمهوری آذربایجان

۲۱۲عضو
thumnail
نشست تخصصی بررسی اوضاع کشور مسلمان جمهوری آذربایجانundefined

undefined️ سخنرانان: آقایان میثم اقربایی فام و امیررضا عباس‌زاده، پژوهشگران مسائل قفقاز

undefined زمان : سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۰ الی ۱۲undefined مکان : دانشکده الهیات، سالن شهید مدنی

@basijut_elh

۶:۴۲

رهبر حزب اسلام جمهوری آذربایجان با صدور پیامی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد:
مردم مسلمان جمهوری آذربایجان هم مانند تمامی مردمان آزاده جهان بخاطر جنایات رژیم صهیونیستی در قتل عام وحشیانه مردم غزه به شدت ناراحت و خشمگین هستند.دکتر محسن صمدوف، رهبر حزب اسلام و از الگوهای مقاومت ضدصهیونیستی در قفقاز که بیش از یک دهه از عمر خود را بخاطر روشنگری ها و موضع گیری های موثر در افشای مطامع و خباثتهای رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان در زندان به سر برد، در رد پیام های دروغین رژیم صهیونیستی و عوامل و وابستگانش محلی آن مبنی بر دوستی این رژیم با جمهوری آذربایجان تاکید کرد: رژیمی که روح اشغالگر دارد و جنایتکاری و کشتار مردم بی گناه جزیی از ذاتش است، به هیچ وجه نمی تواند با مردم جمهوری آذربایجان که سالها از اشغال رنج می برد، دوست باشد. حاج محسن صمدوف تاکید کرد : مردم مسلمان جمهوری آذربایجان هم مانند تمامی مردمان آزاده جهان بخاطر جنایات رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم غزه به شدت ناراحت و خشمگین هستند و این جنایات را به شدت محکوم می کنند. دکتر صمدوف تبلیغات جاری در جمهوری آذربایجان و رسانه های رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه جمهوری آذربایجان با کمک و تسلیحات ساخت رژیم صهیونیستی در جنگ سال ۲۰۲۰ به پیروزی رسیده و اراضی خود را از ارمنستان بازپس گرفته است، دروغی بزرگ دانست که برای فریب افکار عمومی جمهوری آذربایجان مطرح و تکرار می شود. رهبر حزب اسلام جمهوری آذربایجان گفت تسلیحاتی که از رژیم صهیونیستی اسراییل به قیمت های سنگین خریداری شده است، به علت کدگذاری شدن و هدایت و هدف گیری ماهواره ای اصلا قابل استفاده توسط ارتش جمهوری آذربایجان در جنگ بازپس گیری اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان نبود و مهماتی که نیروهای جمهوری آذربایجان در بازپس گیری اراضی خود استفاده کردند، همان مهماتی بود که از جمهوری اسلامی ایران تهیه شده بود. رهبر حزب اسلام جمهوری آذربایجان افزود کرد: از طریق رسانه های جمهوری آذربایجان تلاش می شود اسراییل دوست و یاری کننده جمهوری آذربایجان در جنگ ۴۴ روزه سال ۲۰۲۰ قلمداد شود. حال آنکه این ادعا از ریشه نادرست است. زیرا هدف اصلی رژیم صهیونیستی نه تامین تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان، بلکه ایجاد پایگاه در جمهوری آذربایجان و تشدید اختلافات و اغتشاشات و بهره گیری از آن است. همانطور که طی سه دهه مردم جمهوری آدربایجان شاهد بودند که حامیان اسراییل از جمله فرانسه و آمریکا در قالب گروه مینسک که به ظاهر میانجی حل مساله قراباغ بود، هیچ گاه از جمهوری آذربایجان حمایت نکردند و بر عکس طی ۳۰ سال تلاش کردند اشغال اراضی جمهوری آدربایجان را به بوته فراموشی بسپارند. جنگ ۴۴ روزه برای بازپس گیری اراضی جمهوری آذربایجان نیز ناشی از اراده مردم این کشور بود و هیچ کدام از نیروهای مسلط داخلی و خارجی از جمله رژیم صهیونیستی مایل به آن نبودند.

۱۶:۴۷

thumnail
آذربایجان خالقیشرفلی بیر خالق

۱۲:۴۴

thumnail
صادرات نفت جمهوری آذربایجان به رژیم صهیونسیتی فورا باید قطع شود

۸:۰۵

thumnail
معمای کیسه ..!

۱۳:۵۲

بازارسال شده از تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده
thumnail
معامله مرگ با اسرائیل

۱۹:۱۹

thumnail
Uşaqların beynəlxalq müdafiəsi günü mübarək

۲۲:۳۵

thumnail

۲۱:۲۹

بازارسال شده از کانال رسمی مجمع شهید باکری 🇮🇷

ماهنامه.pdf

۳۶.۹۸ مگابایت

undefined ماهنامه رصد و تحلیل
قفقاز و آناتولی
undefinedundefinedundefinedundefined
undefined ماهنامه آبان ماه ۱۴۰۲
undefinedمدیر مسئول : مصطفی پورصمدundefinedسردبیر : هادی عطازاده
undefined هيئت تحريريه: صدرا داوودیعلی اشرفیامیرمحمد جلیلیامیرحسین بهرو امیر حسین زارعیمهدی پناهی__مجمع شهید باکری دانشگاه امام صادق(علیه السلام)undefined@isu_bakeri undefined

۱۷:۴۸

بازارسال شده از کانال رسمی مجمع شهید باکری 🇮🇷

ماهنامه.pdf

۳۶.۹۸ مگابایت

undefined ماهنامه رصد و تحلیل
قفقاز و آناتولی
undefinedundefinedundefinedundefined
undefined ماهنامه آبان ماه ۱۴۰۲
undefinedمدیر مسئول : مصطفی پورصمدundefinedسردبیر : هادی عطازاده
undefined هيئت تحريريه: صدرا داوودیعلی اشرفیامیرمحمد جلیلیامیرحسین بهرو امیر حسین زارعیمهدی پناهی__مجمع شهید باکری دانشگاه امام صادق(علیه السلام)undefined@isu_bakeri undefined

۱۷:۴۸

thumnail
Rajab Mario

۲۰:۵۷

بازارسال شده از چای ترکی☕
thumnail
undefinedمثلث قرمزundefined
روایت هایی جدید از جامعه ترکیهحمایت متفاوت مردم undefined از undefined


undefinedبا ما همراه شوید:undefined@mosallas_germez

۱۰:۵۳

thumnail
undefined ای ازل قبله میز
بازخوانی ترکی سرود این روز های مردم غزه با مطلع سوف نبقی هنا در شهر تبریز

۱۶:۲۴

thumnail
undefined گزارش شبکه ۱۳ اسرائیل: وابستگی بیش‌از حد اسرائیل به کالاهای ترکیه‌ای
undefined حتی شرکت‌هایی که به نظر می‌رسد کاملاً اسرائیلی هستند و محصولات‌شان را در اسرائیل تولید می‌کنند، محصولات نهایی را از ترکیه وارد می‌کنند.
undefined برخلاف تصور رایج، نفوذ ترکیه در قفسه‌های سوپرمارکت‌های اسرائیل بسیار فراتر از گوجه فرنگی‌های ترکیه‌ای است.

۰:۱۹

بازارسال شده از تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده

عباس زاده- پایان نامه- نسخه نهایی.pdf

۳.۸۵ مگابایت

نسخه کامل پایان نامه کارشناسی ارشد
عنوان: تحلیل گفتمان مقایسه ای سرود «سلام فرمانده» در حوزه فرهنگی قفقاز
نگارنده: امیررضا عباس زاده استاد راهنما: دکتر حسن بشیراستاد مشاور: دکتر سید مجید امامی
__undefinedتحلیل فرهنگی undefined را دنبال کنید undefined https://t.me/tahlilfarhangi_az

۱۵:۵۵

بازارسال شده از تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده
undefined فردا رئیس جمهور undefined همراه با رئیس جمهوری undefined، سد قیز قلعه‌سی را افتتاح خواهند کرد.
undefined این افتتاح را ساده نگیرید؛ این افتتاح نتیجه قطعی موفقیت عملیات وعده صادق می باشد. این افتتاح بعد از گذر از تنش های بین دو کشور درحالی صورت می گیرد که نشان دهنده دیپلماسی فعال و موفق دولت آقای رئیسی بوده و همچنین نشان دهنده تغییر موازنه های قدرت در منطقه بعد از #طوفان_الاقصی هست؛ دولتی که به پشتوانه رژیم در منطقه الدورم بولدورم راه انداخته بود، بعد از شکست مفتضحانه رژیم از نیروهای مقاومت، حالا از شاخ فیل پایین آمده و به خواست های ایران سر خم کرده است. undefined افتتاح سد قیرقلعه سی نمادی از شروع دوره جدیدی از روابط ایران و آذربایجان است؛ شروعی که می تواند در ادامه به افتتاح سفارت آذربایجان در مکان جدید و باز شدن مرزهای زمینی دو کشور بیانجامد و حضور دوباره تاجران، گردشگران، زائران(خصوصا زائران #اربعین که با باز شدن مرز زمینی می تواند سیل زائران را شاهد باشیم) را شاهد باشیم.undefined همچنین در آینده نزدیک به افتتاح کریدور ارس بیانجامد که نقش مهمی در توسعه راه های ارتباطی جهانی و قرار گرفتن ایران در مسیر ارتباطی شرق به غرب داشته باشد. این موفقیت نشان می دهد می توان در موضوعات اختلافی دیگر بین دو کشور مثل رژیم حقوقی دریای #خزر نیز به توافق رسید.undefinedایده این سد در اواخر دوره شوروی مطرح شده بود اما تا سال ۱۳۸۵ که بار دیگر از سوی دولت جمهوری آذربایجان مطرح شد، مسکوت مانده بود. در سال ۸۵ توافق شد که به دلیل اشغالی بودن مناطق پیرامون قره باغ از جمهوری آذربایجان، ایران به صورت یک طرفه دو سد قیز قالاسی و خدا آفرین را بسازد و بعداً ۵۰ درصد هزینه ساخت این سد را جمهوری آذربایجان بپردازد. بهره برداری از این سد به صورت مشترک بین ایران و آذربایجان خواهد بود؛ بحمدلله بعد از آزادی مناطق اشغالی جمهوری آذربایجان، امکان بهره برداری از این سدها هم فراهم شد و حال بعد از گذشت چهار سال از آزادی قره باغ، این سد آماده افتتاح می شود.undefined در این چهار سال، عوامل مختلفی که در راس آن ها می توان از فتنه انگیزی رژیم صهیونسیتی نام برد، مانع افتتاح این سد شدند و خسارت بسیاری بر اقتصاد منطقه وارد آوردند.undefinedحجم این سد ۶۲ میلیون متر مکعب آب می باشد و توان تولیدی سالانه آن ۲۷۰ گیگاوات و در مجموع باعث اشتغال ۷۰ هزار نفر می شود. همچنین با افتتاح این سد، ۷۴ هزار هکتار اراضی دیم و ۱۵ هزار هکتار اراضی بهبود، زیر آب می روند.undefined احتمال آنکه این روزها دوباره اخبار منفی برای روابط دو کشور در دو سو منتشر شود، بسیار زیاد است که در ادامه فتنه انگیزی عناصر رژیم صهیونسیتی در منطقه معنا می شود. بنابراین باید بسیار مراقبت کرد.undefined افتتاح این سد همچنین موفقیت خوبی برای کارنامه ریاست جمهوری آقای رئیسی نیز می باشد. علارغم آماده بودن این سد در دوره آقای روحانی و پس از آزادی قره باغ، امکان توافق و بهره برداری از سد فراهم بود، اما علارغم ادعای دولت قبل بر آنکه زبان دنیا را می داند، مشخص شد چندان هم زبان آذربایجانی را بلد نبود و نتوانستند با دولت آذربایجان توافق کنند، اما دولت آقای رئیسی با اولویت دانستن ارتباط با همسایگان و بعد از موفقیت مقاومت در شکست رژیم صهیونسیتی، بالاخره با دولت آذربایجان به توافق رسیدند و این سد افتتاح می شود.
undefined مورد بعدی در این باره حضور دو رئیس جمهور در کنار رود ارس می باشد؛ این حضور نیز نمادین است و نشان از به رسمیت شناختن حاکمیت و اقتدار طرف مقابل بر اراضی سوی دیگر ارس می باشد. سال ها در جمهوری آذربایجان تبلیغات منفی شده که سوی دیگر ارس نیز متعلق به جمهوری آذربایجان و به اصطلاح آذربایجان جنوبی است؛ در این سو نیز برای مقابله ادعاهایی مانند ایران شمالی نیز مطرح می شد. اما این حضور و دیدار ریاست جمهوری ها در کنار رود ارس، این ادعاها را بی اعتبار خواهد ساخت.
__undefinedتحلیل فرهنگی undefined را دنبال کنید undefined https://t.me/tahlilfarhangi_az

۹:۵۴

بازارسال شده از تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده
thumnail
افتتاح سد قیزقالاسینتیجه قطعی عملیات وعده صادق
__undefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجان را دنبال کنید undefined https://t.me/tahlilfarhangi_az

۲:۰۱

بازارسال شده از اتاق فکر اصحاب رسانه و مسئولان
thumnail

۱۴:۳۱

بازارسال شده از تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده
thumnail
علی راستی، دانشجوی دکتری سیاست گذاری فرهنگی: انتخاب شدن آقای پزشکیان، پیام ظرف بزرگ ایران و عدالت جمهوری اسلامی را به کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان که افکار عمومی آن انتظار این انتخاب را نداشت، می رساند.
__undefinedتحلیل فرهنگی undefined را دنبال کنید undefined https://ble.ir/tahlilfarhangi_az

۲۰:۱۱

بازارسال شده از آخرین خبر
undefined undefined طائب: اسرائیل و آمریکایی‌ها دنبال این بودند که حتما ما با آذربایجان درگیر باشیم/ راهبرد اسرائیل تصاعد در جنگ است
مشاور فرمانده کل سپاه:undefined️اینکه می‌گویند اگر ایران زودتر انتقام شهید هنیه را می‌گرفت شاید اسرائیل سدحسن نصرالله را نمی‌زد تحلیل درستی نیست. راهبرد اسرائیل در تصاعد در جنگ است و کسی که در تصاعد در جنگ است به بازدارندگی دیگر فکر نمی‌کند؛ شما اگر بازدارندگی ایجاد بکنی برای آمریکایی‌ها ایجاد می‌کنی؛ نتانیاهو تصاعد در جنگ را می‌خواهد.
undefined️بعد از آنکه وعده صادق ۲ را انجام دادیم بلافاصله اسرائیل با ۸۵ تن بمب مقر حزب الله و شیخ صفی‌الدین را زد.اینکه به راهبرد تساعد در جنگ اسرائیل باید سرعت داد یا کم کرد همه اینها در میدان مشخص می‌شود.@Akharinkhabar | akharinkhabar.ir

۱۸:۳۴