عکس پروفایل تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زادهت

تحلیل فرهنگی 🇦🇿 / امیررضا عباس زاده

۷۰۷عضو
thumbnail
undefined حسن نجفی، منتقد و کارگردان هنری در اکران مستند کاست‌ها در تبریز، از جریان نفوذ در پرونده قفقاز می گوید.اسنادی که باید منتشر می شد، اماجریانی بی دلیل تا به امروز مهر محرمانه زده است! undefined
چرا نمی‌گذارند این مستند دیده شود؟!
تهیه شده در موسسه رسانه ای شهریارhttps://t.me/sehriyar_media

۱۴:۱۱

thumbnail
undefined امیررضا عباس زاده، مشاور طرح مستند و کارشناس فرهنگی جمهوری آذربایجان در اکران مستند کاست‌ها در تبریز، از شروع یک حرکت نو در روایت روابط مردمی ایران و آذربایجان می گوید.undefinedروایت تاریخ پر افتخار آذربایجان و بنای اسلامی هویت آذربایجان
انتشار تصاویری از سفر آقای هاشمی به باکو قبل از فروپاشی شوروی undefinedhttps://youtube.com/@eynekmedia?si=YENy-oZhbKFN8LyD
تهیه شده در موسسه رسانه ای شهریارhttps://t.me/sehriyar_media

۱۴:۱۳

thumbnail
در اولین قسمت از کافه قفقاز، به “ جنگ قره باغ و تاریخچه‌ی آن “ پرداخته‌ایم.
در این قسمت، آقایان محسن هادی و سینا حسین پور به گفتگو با یکدیگر و تبادل نظر نشسته‌اند.قطعی و برهانی‌ست که گفتمان میان این دو کارشناس و مستندساز، گفتمانی مبتنی بر ادله و واقعیات تاریخی‌ست؛ به همین سبب، از صحت نظرات مطرح شده، اطمینان کامل حاصل است.
شما را دعوت می‌کنیم، تا به تماشای کامل این اپیزود از کافه قفقاز بنشینید.undefined
https://youtu.be/lGntL28tYzU?si=Ysnep0LNaGfnEi7F
لینک این قسمت از برنامهundefined
T.me/caucasuscafe

۱۷:۰۹

thumbnail
روایت تثبیت فرهنگ شورویایی آذربایجانفرهنگ ترس از دولت و موش های دیوار دولت!
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۱۰:۲۷

thumbnail
undefined سینا حسین پور، مشاور کارگردان مستند کاست‌ها در تبریز، از تلاش برای عدم قضاوت در روایت روابط مردمی ایران و آذربایجان می گوید.
تهیه شده در موسسه رسانه ای شهریارhttps://t.me/sehriyar_media

۱۵:۰۴

بی سوادی رسانه ای جمهوری آذربایجانی ها کار دستشان داده و خواهد داد ...
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۲:۲۶

thumbnail
undefined امیررضا عباس زاده، مشاور طرح مستند و کارشناس فرهنگی جمهوری آذربایجان در اکران مستند کاست‌ها در تبریز، از سختی تولید محتوا برای مخاطب جمهوری آذربایجانی می گوید.undefinedیک زبانی دلالت بر یک فرهنگی نیست، دنیای مخاطب جمهوری آذربایجانی با دنیای ما متفاوت است. باید متوجه حساسیت های مخاطب آذری بود.
تهیه شده در موسسه رسانه ای شهریارhttps://t.me/sehriyar_media

۱۱:۳۷

فیلم #پیشمرگ روایت پر افتخار ذکاوت، درایت، شجاعت و غیرت فرزند آذربایجان در تامین امنیت کردستان بود. روایتی انسانی، ملی و غرور آفرین.لذت بردم از تماشایش و پیشنهاد می کنم ببینید.

۲۱:۴۹

thumbnail
undefined مقاله «تحلیل گفتمان رمان علی و نینو؛ بررسی ارتباطات میان فرهنگی مسلمانان و مسیحیان در منطقه قفقاز جنوبی از سال ۱۹۱۰ تا ۱۹۲۰»
undefined نگارندگان: امیررضا عباس زاده باویلی، حسن بشیر و جواد صبوری کزجundefined پژوهشنامه دیپلماسی فرهنگی - سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامیundefinedhttps://cdrj.icro.ir/article_216644.html ـــــــــــــــتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۲۰:۴۴

بازارسال شده از اندیشکده مرصاد
thumbnail
undefined «فرهنگستان ملعون» چگونه اوجالان را خلع سلاح کرد؟!
undefined نویسنده: حمید عظیمی
undefined برش‌هایی از متن:
undefined«همه می‌دانند فرهنگستان زادهٔ فکر اعلیحضرت فقید نیست، بلکه جماعتی لغت‌ساز که یا از بی‌مایگی یا از شیادی به این کار دست زده‌ بودند... به آن دکتر چنین فهماندند که لغت‌سازی و فارسی سره نوشتن هم از اجزای اصلی وطن‌پرستی و جزء لاینفک ایران‌دوستی است.» اینها بخش‌هایی از مقاله‌ای به عنوان «فرهنگستان ملعون» است که به‌سال 1337 در مجلۀ یغما تحریر شده است. نویسنده را که از قضا عضو ثابت و پیشگام فرهنگستان و از بنیان‌گذاران تاریخ‌نگاری و تصحیح ادبی معاصر ایران بوده خوب می‌شناسیم.
undefinedصد سال پس از تاسیس فرهنگستان، این نهاد باز موضوع هیاهو در صحن علنی پارلمان ایران شده است. یک طرح کاملا محتاطانه و حداقلی که تازه بعد از نیم قرن می‌خواهد حسب اصل 15 قانون اساسی، آزادی «استفاده از زبان‌های محلی و قومی در مطبوعات و رسانه‌های گروهی و تدریس ادبیات آنها در مدارس، در کنار زبان فارسی» را محقق کند. مرجعیت تشخیص زبان‌های محلی طبق تبصره ماده دو این قانون نیز به به فرهنگسان زبان فارسی محول شده است تا فاقد هرگونه رسمیت‌بخشی به سازوکارهای نمایندگی از گویشوران محلی باشد.
undefinedبرای هویت‌گرایان ایرانی شاید راه‌حل، توسعه و تعدیل همان فرمی باشد که اوجالان نتوانست به سرانجام برساند و از آن عقبنشینی کرد. به خلاف تجربۀ احزاب کردی یا فرهنگستان فارسی، در این الگو هویت زبانی نه بر اساس احزاب یا بروکراسی که بر اساس کنفدراسیونی از انجمن‌های زبانی دموکراتیک، توده‌ای و غیردولتی سامان‌دهی و نمایندگی می‌شود.
undefinedرویکرد ملی‌گرایان به مرکزگرایی و همگن‌سازی یک‌سویه و آمرانه، به نفع زبان فارسی و امنیت ملی نیست. بالعکس، این تمرکززدایی و آمیزش حداکثری اما متوازن میان این گروه است که جغرافیای سیاسی و فرهنگی ما را هماهنگ‌تر می‌کند و ناهنجاری‌های آن را به طور طبیعی‌تر کاهش می‌دهد. خصوصا به یاد داشته باشیم که پس از ماجرای سوریه نیاز متقابل ما و کردها برای دسترسی به سواحل مدیترانه و خروج از محاصرۀ ژئوپولتیکی فرصتی برای تغییر رویکردهای سلبی گذشته است. برای گشودن صفحه‌ای جدید در روابط پرتنشی که اسلام‌گرایی و ملی‌گرایی در ایران از زمان استبداد صغیر دچار آن شده‌اند شاید لازم باشد به پیشنهاد کردها بیشتر فکر کنیم.
undefined متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
undefined @mersadcss undefinedundefinedundefined

۱:۵۷

thumbnail
پانترکیسم؛ ایدئولوژی قومی، یا تهدید سیاسی؟ | سیدجواد میری، داوود دشتبانی
undefined در قسمت دوم از برنامه‌ی کافه قفقاز، سید جواد میری و داوود دشتبانی به گفتگو با یکدیگر تحت موضوع “ پانترکیسم “ نشسته‌اند.
در این گفتگوی جذاب، هر دو کارشناس برنامه با آرا و نظریات خود، به تحلیل و ارائه مستندات درباره‌ی این پدیده پرداخته‌اند.
undefined این قسمت از برنامه، چهارشنبه شب، رأس ساعت ۲۰:۰۰ از عصر تی‌وی، و پنچشنبه شب، ساعت رأس ساعت ۲۰:۰۰ از یوتیوب کافه قفقاز پخش خواهد شد.

۱۹:۵۱

undefined عامل وحدت ملت ایران زبان فارسی نیست؛ دین اسلام است.
سعی بر این است که مسأله قومیتها در ایران عمده شود. عدّه‌ای با تحریک احساسات قومی و نفی عامل حقیقی وحدت - یعنی اسلام و دین - دنبال این قضیه هستند. کسانی که خیال می‌کنند عامل وحدت کشور ما زبان فارسی است، دلبستگی‌شان به زبان فارسی یقیناً به قدر بنده نیست؛ یکصدم تلاشی هم که بنده برای زبان فارسی کرده‌ام، آنها نکرده‌اند و نخواهند کرد! عامل وحدت ملت ایران زبان فارسی نیست؛ دین اسلام است؛ همان دینی که در انقلاب و نظام اسلامی تجسّم پیدا کرد؛ نتیجه این می‌شود که تُرک‌زبان هم با زبان ترکیِ خودش می‌گوید: «آذربایجان اُیاختی، انقلابا دایاختی»؛ کُردی هم با زبان کردیِ خودش همین را می‌گوید؛ بلوچ هم با زبان بلوچیِ خودش همین را می‌گوید؛ عرب هم بازبان عربیِ خودش همین را می‌گوید. عدّه‌ای سعی می‌کنند اهمیت عامل پیوند مستحکم دلهای ملت ایران - یعنی ایمان اسلامی - را کم کنند؛ نه، کشور و ملت یکپارچه است؛ البته یکپارچگی‌اش به خاطر تاریخ و جغرافیا و سنتها و فرهنگ است؛ اما عمدتاً به خاطر دین و مسأله رهبری است که اجزای این ملت را به هم وصل کرده و همه احساس یکپارچگی می‌کنند.بیانات حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب، در دیدار کارگزاران نظام - 1379/04/19

۱۲:۴۸

thumbnail
میخانه یکی از جوانان باکویی راجب فلسطین
برخلاف سیاست دوستی دولت آذربایجان با اسرائیل، مردم آذربایجان راه متفاوتی در پیش گرفتند.
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۹:۰۰

یا علی گفتیم و سال جدید آغاز شد ...

۹:۲۰

بازارسال شده از قرارگاه قفقاز بسیج دانشجویی
thumbnail
undefined فرهنگ ایرانی در قفقاز؛ میراثی تاریخی که نفس می‌کشد!
در قسمت سوم از فصل اول کافه قفقاز، آقایان رسول اسماعیل‌زاده و مصطفی قلی‌زاده علیار، به گفتگو و مناظره با یکدیگر نشسته‌اند.همانطور که از عنوان ویدیو پیداست، دو کارشناس محترم به بررسی جنبه‌های تاریخی و وضعیت حالِ فرهنگ ایرانی در قفقاز پرداخته‌اند.
undefined این قسمت از کافه قفقاز، چهارشنبه ۶ فروردین، رأس ساعت ۲۰ از عصر تی‌وی؛undefined و پنجشنبه ۷ فروردین، رأس ساعت ۲۰، از یوتیوب کافه قفقاز پخش خواهد شد.
( لینک یوتیوب کافه قفقاز، در بایو کانال موجود است. )
T.me/caucasuscafe

undefined@international_Qafqaz

۲۱:۱۰

بازارسال شده از چای ترکی☕
thumbnail
undefined حمایت از فلسطین؛ آزمون انسانیت ... !
هنگام خواب بچه ها ساکت باشید، نه هنگام مرگشانروز قدس امسال، پرشور از همه
__undefined برا دیدن کلیپ های ترکی ما رو دنبال کنید: undefined @chay_turky

۱۹:۲۸

thumbnail
اردوغان در سخنرانی خود به مناسبت سالگرد نبرد چاناق‌قلعه، از این همه شهر تبریز و موصل را انتخاب و برجسته می کند؛ گور بالای جماعت ایرانشهری، از منافع ملی دفاع کنید و خوش خیال هم نباشید.
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۲۰:۱۹

بازارسال شده از خانه طراحان انقلاب اسلامی
thumbnail
#پوستر | غزه ۲۰۲۵
undefinedهدیه آمریکایی
undefined دریافت نسخه‌ی باکیفیت

#قدس | #روز_جهانی_قدس | #فلسطینundefinedخانه‌ی طراحان انقلاب اسلامی@KHATTMEDIA

۲۳:۳۷

thumbnail
undefined روایت فغان ممدوف از سفر زیارتی اربعین خود و تفاوت فرهنگ اسلامی که در عراق دیده بود با خرافات رایج در فرهنگ مردم جمهوری آذربایجان در برنامه صبحگاهی شبکه خزر آذربایجانundefined اربعین پدیده ای بی نظیر در عالم است که منتج به ظهور خواهد شد. پدیده‌ای عالم گیر که مبلغ اسلام مهدوی است، اسلام حقیقی است؛ دل ها را گرفتار خود کرده و به خدمت به عشاق آل الله علیهم السلام خواهد کشاند.
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۱:۱۱

thumbnail
از واکنش مردم جمهوری آذربایجان به اخراج دبیری تا احساس غرور ملی
ــــــــــــــــــــundefinedتحلیل فرهنگی جمهوری آذربایجانundefined @tahlilfarhangi_az

۲۱:۵۰