مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران: با توجه به اهتمام صنعت نفت، ملی حفاری چشم انداز روشنی پیش رو دارد مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده و حمایت های وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران از این شرکت ، ملی حفاری چشم انداز روشنی پیش رو دارد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، مهندس مهران مکوندی روز پنجشنبه (هشتم آذر ۱۴۰۳ ) در جریان بازدید از عملیات ایمن سازی ، تعمیر و تکمیل چاه ۳۴۴ اهواز که با کاربست دستگاه حفاری ۸۷ فتح در حال انجام است در جمع کارکنان این دستگاه ، افزود: برنامه های مفصلی برای روز آمدسازی دستگاه های حفاری و تجهیزات مرتبط با عملیات حفاری و خدمات جانبی یکپارچه فنی و مهندسی تدوین شده است. وی با تقدیر و قدردانی از زحمات و تلاش های بی وقفه کارکنان سختکوش این مجموعه بزرگ صنعتی که به عنوان یکی از شرکت های بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران نقش اساسی و محوری در امر تولید نفت و گاز برعهده دارد، بر اهمیت پیگیری مستمر جهت رفع مشکلات و دغدغههای کارکنان تاکید کرد. در این بازدید که تعدادی از مدیران ارشد شرکت حضور داشتند، مدیرعامل روند فعالیت دستگاه حفاری و پیشرفت برنامه چاه به ویژه در خصوص مشکلات به وجود آمده در خارج کردن شیر ایمنی زیر سطحی (3SV) از چاه را از نزدیک بررسی و با متخصصان و کارشناسان این شرکت و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت و گو و به تبادل نظر پرداخت. در این بازدید گزارشی از همکاری و هم افزایی تيم فني- مديريتي شرکت ملی حفاری ایران و شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در راستای برنامه ریزی و اجرای طرحی که برای نخستین بار در صنعت حفاری کشور با امکانات موجود عملیات ايمني سازي چاه و خارج سازی موفقیت آمیز شیر ایمنی زير سطحي (3SV) تحت فشار نامتعارف صورت گرفته است، ارائه گردید. در این عملیات ابتکاری برای اولین بار از دو مجموعه شیرهای فوران گیرکامل که بر روی هم نصب شده بود ( زیر و بالای سکوی حفاری) به همراه دو دستگاه کومی یونیت و دو عدد چند راهه کاهنده بکارگیری شده است.شايان ذكر است مراحل تكميلي چاه شماره ٣٤٤ اهواز در حال انجام مي باشد . روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران
سه هزار و ۱۲۴ عملیات در قالب خدمات یکپارچه فنی به چاه های نفت وگاز ارائه شد مدیر خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران گفت: سه هزار و ۱۲۴ عملیات تخصصی در قالب خدمات یکپارچه فنی در هشت ماه امسال به چاه های نفت و گاز در مناطق خشکی و دریایی کشور ارائه شد. به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، عبدالله ویسی آرا روز سه شنبه (۱۳ آذرماه ۱۴۰۳) در تشریح عملکرد این مدیریت افزود: این تعداد عملیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶.۳۷ و نسبت به سال قبل از آن ۸.۸۱ درصد افزایش دارد.
وی با اشاره به تلاش شبانه روزی کارکنان این مدیریت برای انجام به موقع درخواست های شرکت های متقاضی و مدیریت های عملیات حفاری شرکت ، افزود: خدمات ارائه شده شامل ۸۹ عملیات اسیدکاری گسترده و ویژه ، یک هزار و ۳۸ عملیات سیمانکاری، یک هزار و ۱۷۰ عملیات تزریق پذیری می باشد.
ویسی آرا اظهار کرد: ۱۷۲ عملیات لوله مغزی سیار، ۲۴۰ عملیات آزمایش چاه با ساق مته، ۲۶۷ عملیات لوله گذاری چاه ، ۲۱ عملیات نصب آویزه و ۶۳ عملیات آزمایش بهره دهی چاه بخش دیگری از خدمات ارائه شده در این مدت به شمار می آید.
مدیر خدمات فنی حفاری شرکت ملی حفاری ایران گفت: در مدت پیش گفته همچنین با انجام ۲۳ عملیات کامل و ویژه حفاری با هوا به متراژ چهارهزار و ۱۲۹ متر حفاری صورت پذیرفت و در حفاری به روش فرو تعادلی نیز ۴۱ عملیات ویژه ثبت شد. وی به طرح بارسازی و نوسازی تجهیزات کاربردی در حوزه این مدیریت اشاره کرد و افزود: با توجه به حجم توافقنامه ها و قراردادهای همکاری میان شرکت ملی حفاری و شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران و بخش خصوصی، تلاش می شود تا ظرفیت های فنی و تخصصی این حوزه به نحو مطلوب به کارگیری و بهره برداری شود. روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران
در نشست مشترک مدیران و روسای HSE شرکت های ملی حفاری و نفت و گاز پارس و مسئولان جزیره کیش مسائل ایمنی، بهداشت و محیط زیست مربوط به تاسیسات، تجهیزات و دکل های حفاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت در نشست های مشترک مدیران و روسای HSE شرکت های ملی حفاری و نفت و گاز پارس و مسئولان جزیره کیش، مسائل مربوط به ایمنی، بهداشت و محیط زیست مرتبط با فعالیت ها، تاسیسات، تجهیزات و دستگاه های حفاری این شرکت در جزیره کیش مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران نخستین نشست مشترک در شعبه کیش برگزار شد که مدیران HSE شرکت ملی حفاری ایران و شرکت نفت و گاز پارس در ارتباط با فعالیت های صورت گرفته در این حوزه؛ به بررسی چالش های پیش رو ، راهکارها و پیشنهادات مطرح شده بحث و تبادل نظر کردند.
در این نشست که با حضور حمید باران گر مدیر HSE، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، منان سنجری رئیس HSE پروژه های حفاری، حسن نفیسی فر مدیر شعبه کیش و محمود ظفر جو مدیر پروژه حفاری ۱+۱۲ حلقه چاه گازی میدان کیش به نمایندگی از شرکت ملی حفاری ایران و علیرضا نجومی رئیس HSE، عبداله محرابی مجری طرح توسعه میدان کیش و محمدرضا فخارزاده رئیس سایت طرح از مجموعه شرکت نفت و گاز پارس حضور، داشتند، هم افزائی و همکاری مستمر و موثر میان دو شرکت و همیاری در جهت پیشبرد برخی موارد مطرح در موضوعات HSE و پروژه ها مورد تاکید قرار گرفت در دومین نشست که با حضور خانم محمدی رئیس اداره حفاظت محیط زیست کیش و کارشناسان این اداره تشکیل شد، ضمن بازدید از دستگاه حفاری ۶۱ فتح، اقدامات اثر بخش انجام شده از سوی دو شرکت نفتی در خصوص حفاظت و صیانت از محیط زیست در میدان گازی کیش تشریح و مقرر گردید در راستای ادامه همکاری دوجانبه پاره ایی از دغدغه ها و مشکلات زیست محیطی جزیره با همکاری و حمایت همه جانبه شرکت های ملی حفاری و نفت و گاز پارس مرتفع گردد.
نشست با رئیس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی کیش از دیگر برنامه های مدیران و روسای شرکت ملی حفاری ایران بود که در آن درباره ایجاد زمینه های همکاری و تعامل هر چه بیشتر در شرایط و مواقع اضطراری مذاکره و ضمن آشنایی مسئولان آتش نشانی کیش با فعالیت دستگاه های حفاری ،حساسیت و ریسک بالای عملیات حفاری ، مقرر گردید برگزاری تمرین مشترک واکنش در شرایط اضطراری بر روی دستگاه های حفاری اجرائی شود.
همچنین دیگر نشست مهم مدیران و مسئولان شرکت ملی حفاری ایران و نفت و گاز پارس با حضور محمدی رئیس بنادر و فرودگاه کیش برگزار شد که در این جلسه با اشاره به اهمیت فعالیت ها ، خدمات و همکاری در شتاب بخشی به اجرای پروژه های حفاری در میدان گازی کیش و پشتیبانی از دکل های حفاری در آب های خلیج فارس، درباره تعیین تکلیف قطعات و تجهیزات مستعمل و از رده خارج که از اهم عدم انطباق زیست محیطی در کارگاه ها و انبارها این شرکت در جزیره کیش به شمار می آید، رایزنی به عمل آمد. روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران
(يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي) جناب آقای پاک نژادوزیر محترم نفت مصیبت جانسوزآسمانی شدن برادر گرانقدر جنابعالی همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س)رابه شما وخانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن عزیز از دست رفته غفران و رحمت واسعه الهی و همنشینی با ائمه معصومین (علیهم السلام) و برای بازماندگان معززّ، صبر و اجر جزیل مسئلت مینمایم. مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران
به میزبانی شرکت ملی حفاری ایران برگزار شد نشست هماندیشی کارگروه ارزیابی عملکرد روابط عمومی ها در جشنواره شهید رجایی به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، در این نشست که روز شنبه (۱۷ آذرماه ۱۴۰۳) در سالن جلسات ساختمان مرکزی شرکت در اهواز برگزار گردید، نماینده روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران ،رئیس و کارشناسان روابط عمومی و نمایندگان مدیریتهای برنامهریزی تلفیقی و فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی حفاری حضور داشتند.
مهدی احمدی رئیس روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران ، در ابتدای نشست، با تشکر از اهتمام روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران در برگزاری این جلسات، گفت: بیان دستاوردها و اقدامات و فعالیت های دستگاه های اجرایی، می تواند تاثیر بسزایی در امید آفرینی و تنویر جامعه نسبت به آثار عملکرد دستگاه ها داشته باشد و در این ارتباط نقش جشنواره شهید رجایی بسیار مهم و ارزشمند است. در این جلسه احسان میرزایی مسئول ارزیابی عملکرد و نماینده روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به تاریخچه برگزاری جشنواره شهید رجایی، گفت: طبق ابلاغ بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، روابط عمومی دستگاههای دولتی برای اولین بار از سال ۱۴۰۱ ذیل جشنواره شهید رجایی مورد ارزیابی قرار گرفتهاند.
وی افزود: به منظور صيانت از تلاش و زحمات تمامی همکاران روابطعمومی، همچنین تسهیل و بهبود فرایند ارزیابی و رفع موانع احتمالی، پیشنهادهایی در زمینه بهبود عملکرد سایت رسمی روابطعمومیها و چگونگی آرشیو و ارائه مستندات و تنوع بخشیدن در تولیدات رسانهای ارائه میشود که هرکدام حاصل تجربه سه سال گذشته در تعامل با چهار نهاد ارزیاب روابط عمومیها در فرایند جشنواره شهید رجایی است. میرزائی ضمن تقدیر از روابطعمومی شرکت ملی حفاری در میزبانی و برگزاری جلسه کارگروه ارزیابی عملکرد که به منظور بررسی گزارش ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ روابطعمومی شرکت ملی حفاری انجام شد، به اهمیت برگزاری جلسات کارگروه اشاره کرد و گفت: ارتباط موثر و تقویت همدلی و همافزایی میان "خانواده بزرگ روابطعمومی صنعت نفت" در ابتکار جلسات کارگروه به ما کمک میکند تا علاوه بر تبیین دقیق اهمیت سنجههای ابلاغی از سوی نهادهای ارزیاب، بتوانیم به تبادل تجربه و تعامل حرفهای بپردازیم و در نهایت گزارشی درخور جایگاه روابطعمومی و متناسب با شیوهنامه ابلاغی ارائه گردد. این جلسه با طرح پرسش و پاسخ از سوی کارشناسان مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری و نماینده روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران به کار خود پایان داد.
انجام ۹۸۱ عملیات ویژه تخصصی حفاری در ۸ ماه امسال / رشد ۱۹.۴ در قیاس مدت مشابه پارسال مدیر خدمات ویژه حفاری شرکت ملی حفاری ایران از انجام ۹۸۱ عملیات تخصصی ویژه حفاری در ۸ ماه سال جاری خبر داد به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران، رضا کبیری روز دوشنبه ( ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳) با تقدیر از مجموعه متخصصان این مدیریت در شتاب بخشی و ارائه به موقع خدمات به شرکت های متقاضی، گفت: عملکرد سال جاری در مقایسه با سال گذشته ۱۹.۴ و نسبت به سال قبل از آن ۶۳.۲ درصد افزایش دارد. وی افزود: خدمات ویژه حفاری که در قالب خدمات یکپارچه به موازات عملیات حفاری و تکمیل چاه های اکتشافی، توسعه ای ، توصیفی و چاه های تعمیری و در حال بهره برداری ارائه می گردد، شامل حفاری جهت دار، نمودارگیری، نمودارگیری سطحی، چاه پیمایی ، عبور از جداره و مغزه گیری می باشد. کبیری شمار خدمات ویژه از ابتدای فروردین تا پایان آبان ماه سال جاری را به تفکیک ۳۱۴ عملیات نمودارگیری، ۳۵۴ عملیات نمودارگیری سطحی، ۲۶۷ عملیات چاه پیمایی ، ۱۰ عملیات مغزه گیری به متراژ ۹۵۲ متر وحفاری جهت دار و افقی بر روی ۳۷ حلقه چاه به متراژ ۱۵ هزار و ۴۴۵ متر عنوان کرد. مدیر خدمات ویژه اظهار کرد: تقویت گروه های تخصصی، تامین و به روز رسانی تجهیزات با استفاده از ظرفیت های دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در راستای پاسخگویی به موقع به درخواست شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران و سایر شرکت های بخش خصوصی فعال در عرصه صنعت حفاری در دستور کار این مدیریت قرار دارد و با جدیت دنبال می شود. روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران