#دانستنیهای_مدیریتی
شوشین (shushin) چیست؟
شوشین یکی از مفاهیم آموزشی معنای زندگی و آموزههای اثربخشی است شوشین به شما اجازه میدهد که اشتباه کنید، رشد کنید و شرایط را بهتر کنید. شوشین یعنی: به هر چیزی طوری نگاه کردن که انگار بار اول است؛ ذهن باز و بدون پیش فرض داشتن؛ کودکانه و مبتدی بودن؛ حضور حداکثری در لحظهها و عادت نکردن.
شوشین به معنای «ذهن مبتدی» است و بیانگر یکی از تناقض های رفتاری ماست: هرچه بیشتر درباره موضوعی اطلاعات داشته باشیم، احتمال اینکه سراغ یادگیری مسائل جدید در آن حوزه برویم کمتر میشود. براساس این اصل، در ذهن مبتدیان احتمالات زیادی وجود دارد، اما ذهن متخصصان برای هر مسئله احتمالات کمتری را در نظر می گیرد. تنبلی اغلب ناشی از ترس از شکست یا کمال گرایی است. شوشین یا طرز فکر مبتدیان شما را تشویق می کند تا کنجکاوانه و با ذهنی باز سراغ کارها بروید.
بنابراین لازم نیست که از همان ابتدا نگران دانستن تمام پاسخها یا بیعیب بودن خود باشید، بلکه باید روش یادگیری، فراموش کردن و امتحان کردن چیزهای جدید را بیاموزید. به کمک شوشین می توانید قابلیتهای خود را کشف کنید و از موانع تنبلی بگذرید. مغز ما قدرت یادگیری و رشد باورنکردنیای دارد اما فقط در صورتی که به ذهنمان اطلاعات جدید بدهیم به این مرحله میرسیم. دیدگاههای خشک و تعصبهای مختلف مانع از رشد این توانایی میشود.
شوشین به شما اجازه میدهد که اشتباه کنید، رشد کنید و شرایط را بهتر کنید. شوشین به معنی گوش دادن، تلاش کردن برای درک دیگران و آماده بودن برای عذرخواهی است. بزرگترین چالش شوشین اعتقاد داشتن به چیزی بدون تعصب و باز گذاشتن مسیر یادگیری است.
ویژگیهای ذهن شوشین:- کنجکاوی- عدم قضاوت- انعطافپذیری- حضور در لحظه
(دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
(دفتر مدیریت بهرهوری و نوسازی اداری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
۵:۱۷
دبیر هیئت دولت:
@niroo_taghighat
۸:۵۵
(دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
۹:۰۰
#هوش_مصنوعی#فناوری_اطلاعات#امنیت_فضای_مجازی@niroo_tahghighat
۱۳:۱۲
#بهرهوری@niroo_tahghighat
۱۳:۱۷
#روایت_پیشرفت#وزارت_نیرو@niroo_tahghighat
۱۶:۴۱
#روایت_خدمت#وزارت_نیرو@niroo_tahghighat
۵:۱۵
@niroo_tahghighat
۱۴:۲۳
@niroo_tahghighat
۱۴:۳۷
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی ریاست جمهوری:
#دانشبنیان@niroo_tahghighat
۱۴:۴۵
گیف
۰۰:۱۲
(دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
۱۴:۴۸
معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
امنیت سایبری و مساله بک دورها؛ نشانههای حملات درب پشتی ○ کاهش سرعت سیستمها بدون دلیل مشخص: کندی سرعت معمولاً زمانی اتفاق میافتد که درب پشتی منابع شما را مصرف میکند. ممکن است دادهها را آپلود کند یا فعالیتهای کاربر را ثبت کند. اگر فعالیتهای روتین بیش از حد معمول زمان میبرند یا عملکرد سیستم با تاخیر مواجه میشود، احتمال وجود نرمافزار مخفی یا شاید یک بدافزار درب پشتی در سیستم وجود دارد. ○ ترافیک شبکه غیرعادی: افزایش فعالیتهای شبکه بهطور منظم و مداوم، سیگنال مطمئنی از یک درب پشتی فعال است که به مهاجمان در انتقال دادههای دزدیده شده به یک سرور خارجی سرویس میدهد. ○ اصلاحات پیکربندی غیرمجاز: تنظیمات تغییر یافته ی سیستم یا مجوزهای کاربری یا تغییرات پیش بینی نشده در تنظیمات امنیتی باید مشکوک تلقی شوند. در بیشتر موارد، چنین تغییراتی توسط مهاجمان برای قفل کردن دسترسی، غیرفعال کردن برخی از عملکردهای امنیتی یا ایجاد آسیبپذیریهای جدید انجام میشود. ○ خرابی یا خطاهای مکرر: خرابیهای مداوم نرم افزار، خطاها یا هر شکلی از بیثباتی سیستم میتواند نتیجه درب پشتی پنهانی باشد که در اجرای عملکرد عادی اختلال ایجاد می کند. گاهی اوقات، مهاجمان به عمد این نوع خطاها را القا میکنند تا فعالیتهای خود را پوشش دهند یا در عملیات عادی تجاری اختلال ایجاد کنند./ متسا #فناوری_اطلاعات #امنیت_فضای_مجازی @niroo_tahghighat
○ تروجان: تروجانها بدافزارهایی هستند که ظاهر موجهی دارند اما برای دسترسی غیرمجاز به دستگاههای هدف طراحی شدهاند. وقتی تروجان روی دستگاه نصب میشود، دری مخفی میگشاید و نفوذگر میتواند به فایلها و برنامههای دستگاه دسترسی یابد و یا بدافزارهای بیشتری روی آن نصب کند تا برای مثال، دادههای خاصی را به سرقت ببرد یا رایانه را برای اهداف دیگری (مثلا ترتیب دادن حمله DDoS) به کار بگیرد.
○ روتکیت: روتکیتها بدافزارهای پیچیدهتری هستند و میتوانند فعالیتهایشان را از دید سیستمعامل مخفی کنند تا سیستمعامل آنها را اشتباهاً مجاز تشخیص دهد و بهآنها مجوز دسترسی وسیع یا اصطلاحا ریشه (root) بدهد.روتکیت ممکن است با فریب دادن سیستمعامل، وانمود کند که نرمافزار مجاز یا حتی تراشهی رایانه است.
○ درِ پشتیِ سختافزاری: به تراشهها یا سایر سختافزارها یا حتی سختافزارهای دستکاری شده که به کاربر غیرمجاز اجازه دسترسی میدهند، در پشتی سختافزاری میگوییم. تلفنها، مسیریابهای شبکه و وسایل اینترنت اشیاء از آن جملهاند. درِ پشتیِ سختافزاری میتواند دادههای کاربر را برای نفوذگر بفرستد و برایش دسترسی راه دور فراهم کند یا نفوذگر برای پاییدن فعالیتهای کاربر از آن بهره ببرد. گاهی نیز مجرم با دسترسی مستقیم به خود دستگاه، روی آن در پشتی سختافزاری میگشاید.
○ در پشتی رمزگشا: درهای پشتیِ رمزگشا (cryptographic) مثل شاهکلید هستند، یعنی هر نوع دادهای را که با پروتکل خاصی رمزنگاری شده است، میگشایند.
(متسا)
#فناوری_اطلاعات#امنیت_فضای_مجازی@niroo_tahghighat
۶:۱۵
@niroo_tahghighat
۷:۰۷
گیف
۰۰:۳۰
#روایت_خدمت#وزارت_نیرو@niroo_tahghighat
۸:۲۶
○ وَ مِنَ النَّاسِ مَن يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيُشْهِدُ اللَّهَ عَلَىٰ مَا فِي قَلْبِهِ وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصَامِ
○ و از مردم کسی است که گفتارش در زندگی دنیا تو را خوش آید، و -برای اینکه چنین وانمود کند که زبانش با دلش یکی است- خدا را بر آنچه در دل دارد شاهد میگیرد، در حالی که سرسختترین دشمنان است.
#سوره_مبارکه_بقره#قرآن_کریم#تدبری_در_قرآن@niroo_tahghighat
۱۵:۲۰
@niroo_tahghighat
۵:۲۴
#فناوری_اطلاعات#امنیت_فضای_مجازی@niroo_tahghighat
۸:۰۰
(سازمان اداری و استخدامی کشور)
@niroo_tahghighat
۴:۴۸