عکس پروفایل آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌آ

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌

۳۹,۳۸۶عضو
thumnail
راز خوش‌رنگی شله زرد undefinedundefined
@Nokat_Ashpazi
روش کاربردی برای پخت شله زرد با یک رنگ عالی و صرفه‌جویی در مصرف زعفران undefinedundefined
undefinedمقدار استفاده آب برای پخت شله‌زرد نسبت به برنج استفاده شده :برای برنج نیم دانه به شرط خیس شدن ۶ برابربرای برنج نیم دانه بدون خیس کردن ۷ برابربرای برنج سالم و خیس خورده ۸ برابر
undefinedمقدار شکر هم :شیرینی ملایم یک و نیم برابرشیرینی مرسوم ۲ برابر
زعفران و گلاب و خلال بادام به مقدار دلخواه
اینجا از برنج نیم دانه طارم کشت دوم استفاده کردم که عطر و ری خییییلی عالی داشت.undefined
#محصول #راز #شله_زرد #پخت_شله_زرد #نکات_شله_زرد #برنج #زعفران #راز_خوشرنگی_شله_زرد #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۰:۵۶

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined راز خوش‌رنگی شله زرد undefinedundefined @Nokat_Ashpazi روش کاربردی برای پخت شله زرد با یک رنگ عالی و صرفه‌جویی در مصرف زعفران undefinedundefined undefinedمقدار استفاده آب برای پخت شله‌زرد نسبت به برنج استفاده شده : برای برنج نیم دانه به شرط خیس شدن ۶ برابر برای برنج نیم دانه بدون خیس کردن ۷ برابر برای برنج سالم و خیس خورده ۸ برابر undefinedمقدار شکر هم : شیرینی ملایم یک و نیم برابر شیرینی مرسوم ۲ برابر زعفران و گلاب و خلال بادام به مقدار دلخواه اینجا از برنج نیم دانه طارم کشت دوم استفاده کردم که عطر و ری خییییلی عالی داشت.undefined #محصول #راز #شله_زرد #پخت_شله_زرد #نکات_شله_زرد #برنج #زعفران #راز_خوشرنگی_شله_زرد #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۰:۵۶

thumnail
سمنوی خونگی با تمام راز و رمزش undefinedundefined
@Nokat_Ashpaziنکات لازم اولیه:undefinedنسبت آرد جوانه گندم به آرد نون سنگک یک به چهار است.یعنی مثلاً یک کیلو آرد جوانه گندم چهار کیلو آرد نان سنگک لازم دارد.اگر خواستین سمنوی شیرین تری داشته باشین نسبت را بکنید یک به سه.یعنی یک کیلو آرد جوانه گندم سه کیلو آرد نان سنگک.دیگ سمنو باید مسی باشه به دیگ های بزرگ سمنو میگن پاتیل.به وسیله ای که سمنو را باهاش هم میزنن میگن حسوم.من اینجا از کفگیر مسی استفاده کردم.آرد جوانه گندم را حتماً از جای معتبر بخرید چون باعث رنگ و طعم سمنوی ما میشه.
undefinedمواد لازمآرد جوانه گندم یک لیوان فرانسویآرد نان سنگک چهار لیوان فرانسویآب اولیه در حدیکه زیر دسته قابلمه باشداب و یخ به میزان کافیبادام با پوست و بدون پوست گردو فندوق به دلخواه
نکات لازم:مغزیجات سمنوی با خاصیت را مقوی تر میکند و باعث روغن انداختن سمنو میشود و طعم بهتری سمنو میگیرد.درست کردن سمنو حداقل ۲۴ ساعت زمان میبرد و باید روی شعله کم با آرامش مدام هم زده شود.بعضیا اول آرد را تفت میدهند در اواخر کار هم شیره انگور اضافه میکنن این کار باعث میشه سمنو زودتر درست بشه و به رنگ دلخواه برسد و روش اصولی همین روشی است که مشاهده فرمودین.حسوم را به صورت عقب جلو محکم کف دیگ میکشیم تا سمنو ته نگیرد و کاملاً یکدست باشد.
undefinedطرز تهیهآرد ها را از الک کرده با آب مخلوط کرده هم زده یکدست که شدن در قابلمه ریخته و هم زده شعله را روشن کرده مدام حسوم زده دورگیری کرده کف دیگ را مدام حسوم زده تا به مرور سمنو تغییر رنگ بده آب که کم کرد آب و یخ اضافه میکنیم مدام هم زده باید مواد سمنو کاملاً یکدست باشه گوله گوله نباشه دو ساعت آخر کار بادام با پوست ریخته اواخر کار مغزیجات بعد دم کنی گذاشته بعد از یک ساعت آمادست.
#محصول #سمنو #سمنو_عید #کاچی #هفت_سین #عید #دسر #آشپزی #غذا #چاشنی #نکات_سمنو #نکات_آشپزی #آموزش_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۰:۳۷

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined سمنوی خونگی با تمام راز و رمزش undefinedundefined @Nokat_Ashpazi نکات لازم اولیه: undefinedنسبت آرد جوانه گندم به آرد نون سنگک یک به چهار است. یعنی مثلاً یک کیلو آرد جوانه گندم چهار کیلو آرد نان سنگک لازم دارد. اگر خواستین سمنوی شیرین تری داشته باشین نسبت را بکنید یک به سه. یعنی یک کیلو آرد جوانه گندم سه کیلو آرد نان سنگک. دیگ سمنو باید مسی باشه به دیگ های بزرگ سمنو میگن پاتیل. به وسیله ای که سمنو را باهاش هم میزنن میگن حسوم. من اینجا از کفگیر مسی استفاده کردم. آرد جوانه گندم را حتماً از جای معتبر بخرید چون باعث رنگ و طعم سمنوی ما میشه. undefinedمواد لازم آرد جوانه گندم یک لیوان فرانسوی آرد نان سنگک چهار لیوان فرانسوی آب اولیه در حدیکه زیر دسته قابلمه باشد اب و یخ به میزان کافی بادام با پوست و بدون پوست گردو فندوق به دلخواه نکات لازم: مغزیجات سمنوی با خاصیت را مقوی تر میکند و باعث روغن انداختن سمنو میشود و طعم بهتری سمنو میگیرد. درست کردن سمنو حداقل ۲۴ ساعت زمان میبرد و باید روی شعله کم با آرامش مدام هم زده شود. بعضیا اول آرد را تفت میدهند در اواخر کار هم شیره انگور اضافه میکنن این کار باعث میشه سمنو زودتر درست بشه و به رنگ دلخواه برسد و روش اصولی همین روشی است که مشاهده فرمودین. حسوم را به صورت عقب جلو محکم کف دیگ میکشیم تا سمنو ته نگیرد و کاملاً یکدست باشد. undefinedطرز تهیه آرد ها را از الک کرده با آب مخلوط کرده هم زده یکدست که شدن در قابلمه ریخته و هم زده شعله را روشن کرده مدام حسوم زده دورگیری کرده کف دیگ را مدام حسوم زده تا به مرور سمنو تغییر رنگ بده آب که کم کرد آب و یخ اضافه میکنیم مدام هم زده باید مواد سمنو کاملاً یکدست باشه گوله گوله نباشه دو ساعت آخر کار بادام با پوست ریخته اواخر کار مغزیجات بعد دم کنی گذاشته بعد از یک ساعت آمادست. #محصول #سمنو #سمنو_عید #کاچی #هفت_سین #عید #دسر #آشپزی #غذا #چاشنی #نکات_سمنو #نکات_آشپزی #آموزش_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۰:۳۷

thumnail
رازهای آشپزی undefinedundefined
@Nokat_Ashpazi
دو سال پیش، رازهایی رو براتون فاش کردم که خیلی‌ها رو شوکه کرد! مثل اینکه برای کباب کوبیده، جوش شیرین بزنید، از پیاز زرد استفاده کنید و آبش رو نگیرید، گوشت یخی به جای گوشت گرم استفاده کنید و نمک رو اول پخت بزنید تا گوشت نرم‌تر بشه.
اون موقع، خیلی از آشپزها بهم حمله کردن و کامنت‌های منفی گذاشتن. اما من به کارم ایمان داشتم و می‌دونستم که این رازها واقعاً جواب میدن.
حالا بعد از دو سال، می‌بینم که خیلی‌ها از این روش‌ها استفاده می‌کنن و نتیجه می‌گیرن. اگر شما هم دنبال رمز و رازهای آشپزی هستید و می‌خواید دو پله بالاتر از بقیه باشید، حتماً من رو فالو کنید.
#محصول #آشپزی #غذا #رستوران #رستورانگردی #غذای_ایرانی #آموزش_آشپزی #آموزش #کباب #غذای_سالم #آشپزی_ایرانی #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۸:۰۰

thumnail
فوت و فن پخت کوکو تره undefinedundefined
@Nokat_Ashpazi مواد لازم پخت کوکو تره برای چهار نفر:undefinedتره خرد شده 200 گرمundefinedتخم مرغ 4 الی 5 عددundefinedآرد سفید 2 قاشق غذاخوریundefined پودر سیر یک قاشق چای‌خوریundefined نمک نصف قاشق چای‌خوریundefined زنجبیل نصف قاشق چای‌خوریundefined فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوریundefined روغن مایع 50 گرمundefined نعنا به دلخواه چند پر
این کوکو خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید و با لایک و کامنت ما رو حمایت کنید. undefinedundefined
#محصول #کوکو #کوکو_تره #آشپزی #نکات_آشپزی #نکات_کوکو_تره #آموزش_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۱:۲۹

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined فوت و فن پخت کوکو تره undefinedundefined @Nokat_Ashpazi مواد لازم پخت کوکو تره برای چهار نفر: undefinedتره خرد شده 200 گرم undefinedتخم مرغ 4 الی 5 عدد undefinedآرد سفید 2 قاشق غذاخوری undefined پودر سیر یک قاشق چای‌خوری undefined نمک نصف قاشق چای‌خوری undefined زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری undefined فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری undefined روغن مایع 50 گرم undefined نعنا به دلخواه چند پر این کوکو خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید و با لایک و کامنت ما رو حمایت کنید. undefinedundefined #محصول #کوکو #کوکو_تره #آشپزی #نکات_آشپزی #نکات_کوکو_تره #آموزش_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۱:۳۰

thumnail
بدون اشک ریختن، پیاز پوست کن! undefinedundefined
@Nokat_Ashpaziفاجعه با پیازundefinedundefined
یه بار داشتم پیاز پوست می‌کردم و اشکام بند نمی‌اومدundefinedبعد از دیدن یه ویدیو تو اینترنت، یه ترفند یاد گرفتم و از اون روز دیگه هیچ وقت موقع پیاز پوست کردن اشک نمی‌ریزم دیگه چون دوستون دارم به شماها هم یاد میدمundefined🧅undefined
اگه وقت نداشتی پیاز رو تو آب یخ بزاری اما حتما یه تیغه روغن بزن چون واقعا کاربردی هست و اصلا چشم رو نمیسوزونهundefinedundefined
شاید سوال دوستت هم همین باشه پس بفرست براشundefined
#محصول #پیاز #پوست_کن #پیاز_خورد_کردن #نکات_آشپزی #بلاگر_آشپزی #ترفند_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۲:۲۹

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined بدون اشک ریختن، پیاز پوست کن! undefinedundefined @Nokat_Ashpazi فاجعه با پیازundefinedundefined یه بار داشتم پیاز پوست می‌کردم و اشکام بند نمی‌اومدundefined بعد از دیدن یه ویدیو تو اینترنت، یه ترفند یاد گرفتم و از اون روز دیگه هیچ وقت موقع پیاز پوست کردن اشک نمی‌ریزم دیگه چون دوستون دارم به شماها هم یاد میدمundefined🧅undefined اگه وقت نداشتی پیاز رو تو آب یخ بزاری اما حتما یه تیغه روغن بزن چون واقعا کاربردی هست و اصلا چشم رو نمیسوزونهundefinedundefined شاید سوال دوستت هم همین باشه پس بفرست براشundefined #محصول #پیاز #پوست_کن #پیاز_خورد_کردن #نکات_آشپزی #بلاگر_آشپزی #ترفند_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۲:۲۹

thumnail
سبزی مناسب هر غذا undefinedundefined
@Nokat_Ashpazi
undefined هر سبزی، یه طعم خاص به غذای تو میدهundefined
راز خوشمزگی غذا علاوه بر ادویه ، تو سبزیشهundefinedاونم سبزی تازه undefinedبیایید با هم کشف کنیم کدوم سبزی، کدوم غذای شما رو تکمیل می‌کنهundefined
حتما بفرست برای اونی که میخواد غذاهاش خوشمزه تر از هرکس دیگه بشهundefined
undefinedیادت نره سیوش کنی که به دردت میخوره! undefinedundefined
#محصول #رستوران #سبزی #اش #سبزی_تازه #کوکو #قرمه_سبزی #سبزی_غذا #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #سبزی_هر_غذا #نکات_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۹:۳۰

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined سبزی مناسب هر غذا undefinedundefined @Nokat_Ashpazi undefined هر سبزی، یه طعم خاص به غذای تو میدهundefined راز خوشمزگی غذا علاوه بر ادویه ، تو سبزیشهundefined اونم سبزی تازه undefined بیایید با هم کشف کنیم کدوم سبزی، کدوم غذای شما رو تکمیل می‌کنهundefined حتما بفرست برای اونی که میخواد غذاهاش خوشمزه تر از هرکس دیگه بشهundefined undefinedیادت نره سیوش کنی که به دردت میخوره! undefinedundefined #محصول #رستوران #سبزی #اش #سبزی_تازه #کوکو #قرمه_سبزی #سبزی_غذا #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #سبزی_هر_غذا #نکات_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۳۰

thumnail
چند نوع پیاز داریم؟! undefinedundefinedundefined
@Nokat_Ashpazi
پیاز، چاشنی مخفی هر غذای خوشمزه! undefinedundefined
تا حالا فکر کردی چرا بعضی غذاها طعم بهتری دارن؟ undefined
undefined راز تو نوع پیازی که استفاده می‌کنی!undefined
undefined پیاز سفید: طعم ملایم، مناسب سالاد و غذاهای مکزیکی undefinedundefined
undefined پیاز زرد: پایه‌ی اصلی آشپزی، طعم دلپذیر و مناسب سرخ‌کردنی‌ها undefinedundefined
undefined پیاز قرمز: ترد و خوش‌طعم، ایده‌آل برای ساندویچ و کباب undefinedundefined
undefined پیاز قهوه‌ای: شیرین و کاراملی، مناسب برای سوپ و خورشت‌ها undefinedundefined
undefined تو بیشتر از کدوم پیاز استفاده می‌کنی؟ تو کامنتا بگوundefinedundefined
#محصول #پیاز #رستوران #راز_طعم_خوب #آشپزی_حرفه‌ای #پیاز_جادویی #غذای_ایرانی #غذا #انواع_پیاز #کاربرد_پیاز #نکات_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۹:۴۶

thumnail
راز و رمز شور خونگی خوشمزه undefinedundefined
تو فصل سرما واقعا خوردن شور کنار غذا خیلی میچسبه اما برای بیرون و شرکتی ها شوری زیادی داره و برای بدن مضره، با این تکنیک ۱۸-۱-۱ همیشه یه شور خونگی و سالم و در عین حال کم نمک درست میکنی، حتی اونایی که فشار خون هم دارن میتونن بخورن، بفرست برای دوست شور خورت undefinedundefinedundefined
@Nokat_Ashpaziمواد لازم:گل کلم undefinedهویج undefinedخیار undefinedکرفسفلفل تند undefinedسیر 🧄ترخون و شوید
برای آب:۱۸ پیمانه آب۱ پیمانه سرکه سفید۱ پیمانه نمک
میزان کم و زیاد کردن مواد بستگی به سلیقه شما داره، مثلا من دوست دارم گل کلمش زیاد باشه پس زیادتر از موادم میریزم.
#شور #ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشیجات #ترشی_مخلوط #ترشی_شور #کلم_شور #نکات_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۱۴:۱۳

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined راز و رمز شور خونگی خوشمزه undefinedundefined تو فصل سرما واقعا خوردن شور کنار غذا خیلی میچسبه اما برای بیرون و شرکتی ها شوری زیادی داره و برای بدن مضره، با این تکنیک ۱۸-۱-۱ همیشه یه شور خونگی و سالم و در عین حال کم نمک درست میکنی، حتی اونایی که فشار خون هم دارن میتونن بخورن، بفرست برای دوست شور خورت undefinedundefinedundefined @Nokat_Ashpazi مواد لازم: گل کلم undefined هویج undefined خیار undefined کرفس فلفل تند undefined سیر 🧄 ترخون و شوید برای آب: ۱۸ پیمانه آب ۱ پیمانه سرکه سفید ۱ پیمانه نمک میزان کم و زیاد کردن مواد بستگی به سلیقه شما داره، مثلا من دوست دارم گل کلمش زیاد باشه پس زیادتر از موادم میریزم. #شور #ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشیجات #ترشی_مخلوط #ترشی_شور #کلم_شور #نکات_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۱۴:۱۳

thumnail
undefined️راز پخت مرغ مجلسی با فقط یک لیوان آب! undefinedundefined
@Nokat_Ashpaziباور نمی‌کنید؟
یه مرغ کامل 8 تکه رو با سبزیجات معطر و ادویه های ساده، بدون نیاز به آب زیاد، بپزید و از طعم فوق‌العادش لذت ببرید!
ویدیو رو ببینید و خودتون امتحان کنید! undefined
#محصول #مرغ #مرغ_مجلسی #طبخ_مرغ #آشپزی_ایرانی #آشپزی #غذا #رستوران #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #غذای_ایرانی #آموزش #غذای_سالم #نکات_آشپزی
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۹:۰۰

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined undefined️راز پخت مرغ مجلسی با فقط یک لیوان آب! undefinedundefined @Nokat_Ashpazi باور نمی‌کنید؟ یه مرغ کامل 8 تکه رو با سبزیجات معطر و ادویه های ساده، بدون نیاز به آب زیاد، بپزید و از طعم فوق‌العادش لذت ببرید! ویدیو رو ببینید و خودتون امتحان کنید! undefined #محصول #مرغ #مرغ_مجلسی #طبخ_مرغ #آشپزی_ایرانی #آشپزی #غذا #رستوران #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #غذای_ایرانی #آموزش #غذای_سالم #نکات_آشپزی undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۹:۰۰

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
thumnail
🦠دیابتی های عزیز!
undefinedاگر نمی‌توانید قندخونتان را کنترل کنید تک تک عوارض دیابتundefined در کمین شماستundefined
undefinedآیا دیگر در راجع به دیابت و قندخون نمیتونی به کسی اعتماد کنی؟
undefinedدرمانگر بهشتی با بیش از چند سال سابقه به شما کمک میکند تا از #بیماری راحت بشیundefinedhttps://survey.porsline.ir/s/dLelrXkUhttps://survey.porsline.ir/s/dLelrXkUundefinedاولین کانال معتبر درمورد دیابت undefinedundefinedble.ir/join/HoNLxuBkqQble.ir/join/HoNLxuBkqQble.ir/join/HoNLxuBkqQدست به دست هم بدیم تا بیماری دیابت را از #کشورمون ریشه کن کنیمundefined

۱۸:۲۵

بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
برای کنترل دیابت چی مصرف میکنی ؟ undefined۱_ قرص۲_ انسولینراه کاره فوری برای درمان دیابت undefined

۱۸:۲۵

thumnail
راز پخت گردن رستورانی اینجاست!undefinedundefinedundefined
با ما همراه باشید. undefinedundefined
@Nokat_Ashpaziمواد مصرفی:پیاز خلالی به اندازه کف تابه و روی گردنها رو کاملا پوشش بدهسیر خشک کم پوست کنده و هم چند عدد گل سیرادویه ترکیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر جوز هندی، پودر خردل، پودر تخم گشنیز، چوب دارچین، پودر برگ بو، نمکروغن مایع همراه با کره محلی آب شده ۸۰ درصد حجم تابهزعفران دمکردهآب ۲۰ درصد حجم تابهسیر ترشیسرکه سیر ترشی
طرز تهیه:ابتدا گردنها رو شسته بعد در آبجوش کفگیری انجام میشه که رنگ گردن تیره نشه بعد طبق مراحل ویدئو پخت طی ۳ ساعت انجام میشهundefinedundefinedامیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰
#محصول #برنج #رستوران #گردن #گردن_رستورانی #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #چلو_گوشت #نکات_آشپزی #فوت_و_فن
undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined
undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined

undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسرundefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی)undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا)undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داریundefinedدنیای آشپزی مدرنundefinedگروه بزرگ آشپزباشی

۸:۱۳

آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
undefined راز پخت گردن رستورانی اینجاست!undefinedundefinedundefined با ما همراه باشید. undefinedundefined @Nokat_Ashpazi مواد مصرفی: پیاز خلالی به اندازه کف تابه و روی گردنها رو کاملا پوشش بده سیر خشک کم پوست کنده و هم چند عدد گل سیر ادویه ترکیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر جوز هندی، پودر خردل، پودر تخم گشنیز، چوب دارچین، پودر برگ بو، نمک روغن مایع همراه با کره محلی آب شده ۸۰ درصد حجم تابه زعفران دمکرده آب ۲۰ درصد حجم تابه سیر ترشی سرکه سیر ترشی طرز تهیه: ابتدا گردنها رو شسته بعد در آبجوش کفگیری انجام میشه که رنگ گردن تیره نشه بعد طبق مراحل ویدئو پخت طی ۳ ساعت انجام میشهundefinedundefined امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰 #محصول #برنج #رستوران #گردن #گردن_رستورانی #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #چلو_گوشت #نکات_آشپزی #فوت_و_فن undefinedلاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نرهundefinedundefined اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیهundefined undefinedکپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!undefined undefinedآموزش شیرینی، کیک و دسر undefinedآموزش آشپزی (غذای اصلی) undefinedآموزش آشپزی (پیش غذا) undefinedآموزش نکات آشپزی و خانه داری undefinedدنیای آشپزی مدرن undefinedگروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه undefinedundefinedundefinedundefinedفرصت تا ساعت ۱۲ امشب

۸:۱۴