راز خوشرنگی شله زرد 

@Nokat_Ashpazi
روش کاربردی برای پخت شله زرد با یک رنگ عالی و صرفهجویی در مصرف زعفران

مقدار استفاده آب برای پخت شلهزرد نسبت به برنج استفاده شده :برای برنج نیم دانه به شرط خیس شدن ۶ برابربرای برنج نیم دانه بدون خیس کردن ۷ برابربرای برنج سالم و خیس خورده ۸ برابر
مقدار شکر هم :شیرینی ملایم یک و نیم برابرشیرینی مرسوم ۲ برابر
زعفران و گلاب و خلال بادام به مقدار دلخواه
اینجا از برنج نیم دانه طارم کشت دوم استفاده کردم که عطر و ری خییییلی عالی داشت.
#محصول #راز #شله_زرد #پخت_شله_زرد #نکات_شله_زرد #برنج #زعفران #راز_خوشرنگی_شله_زرد #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpazi
روش کاربردی برای پخت شله زرد با یک رنگ عالی و صرفهجویی در مصرف زعفران
زعفران و گلاب و خلال بادام به مقدار دلخواه
اینجا از برنج نیم دانه طارم کشت دوم استفاده کردم که عطر و ری خییییلی عالی داشت.
#محصول #راز #شله_زرد #پخت_شله_زرد #نکات_شله_زرد #برنج #زعفران #راز_خوشرنگی_شله_زرد #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۰:۵۶
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
راز خوشرنگی شله زرد 
@Nokat_Ashpazi روش کاربردی برای پخت شله زرد با یک رنگ عالی و صرفهجویی در مصرف زعفران 
مقدار استفاده آب برای پخت شلهزرد نسبت به برنج استفاده شده : برای برنج نیم دانه به شرط خیس شدن ۶ برابر برای برنج نیم دانه بدون خیس کردن ۷ برابر برای برنج سالم و خیس خورده ۸ برابر
مقدار شکر هم : شیرینی ملایم یک و نیم برابر شیرینی مرسوم ۲ برابر زعفران و گلاب و خلال بادام به مقدار دلخواه اینجا از برنج نیم دانه طارم کشت دوم استفاده کردم که عطر و ری خییییلی عالی داشت.
#محصول #راز #شله_زرد #پخت_شله_زرد #نکات_شله_زرد #برنج #زعفران #راز_خوشرنگی_شله_زرد #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۵۶
سمنوی خونگی با تمام راز و رمزش 

@Nokat_Ashpaziنکات لازم اولیه:
نسبت آرد جوانه گندم به آرد نون سنگک یک به چهار است.یعنی مثلاً یک کیلو آرد جوانه گندم چهار کیلو آرد نان سنگک لازم دارد.اگر خواستین سمنوی شیرین تری داشته باشین نسبت را بکنید یک به سه.یعنی یک کیلو آرد جوانه گندم سه کیلو آرد نان سنگک.دیگ سمنو باید مسی باشه به دیگ های بزرگ سمنو میگن پاتیل.به وسیله ای که سمنو را باهاش هم میزنن میگن حسوم.من اینجا از کفگیر مسی استفاده کردم.آرد جوانه گندم را حتماً از جای معتبر بخرید چون باعث رنگ و طعم سمنوی ما میشه.
مواد لازمآرد جوانه گندم یک لیوان فرانسویآرد نان سنگک چهار لیوان فرانسویآب اولیه در حدیکه زیر دسته قابلمه باشداب و یخ به میزان کافیبادام با پوست و بدون پوست گردو فندوق به دلخواه
نکات لازم:مغزیجات سمنوی با خاصیت را مقوی تر میکند و باعث روغن انداختن سمنو میشود و طعم بهتری سمنو میگیرد.درست کردن سمنو حداقل ۲۴ ساعت زمان میبرد و باید روی شعله کم با آرامش مدام هم زده شود.بعضیا اول آرد را تفت میدهند در اواخر کار هم شیره انگور اضافه میکنن این کار باعث میشه سمنو زودتر درست بشه و به رنگ دلخواه برسد و روش اصولی همین روشی است که مشاهده فرمودین.حسوم را به صورت عقب جلو محکم کف دیگ میکشیم تا سمنو ته نگیرد و کاملاً یکدست باشد.
طرز تهیهآرد ها را از الک کرده با آب مخلوط کرده هم زده یکدست که شدن در قابلمه ریخته و هم زده شعله را روشن کرده مدام حسوم زده دورگیری کرده کف دیگ را مدام حسوم زده تا به مرور سمنو تغییر رنگ بده آب که کم کرد آب و یخ اضافه میکنیم مدام هم زده باید مواد سمنو کاملاً یکدست باشه گوله گوله نباشه دو ساعت آخر کار بادام با پوست ریخته اواخر کار مغزیجات بعد دم کنی گذاشته بعد از یک ساعت آمادست.
#محصول #سمنو #سمنو_عید #کاچی #هفت_سین #عید #دسر #آشپزی #غذا #چاشنی #نکات_سمنو #نکات_آشپزی #آموزش_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpaziنکات لازم اولیه:
نکات لازم:مغزیجات سمنوی با خاصیت را مقوی تر میکند و باعث روغن انداختن سمنو میشود و طعم بهتری سمنو میگیرد.درست کردن سمنو حداقل ۲۴ ساعت زمان میبرد و باید روی شعله کم با آرامش مدام هم زده شود.بعضیا اول آرد را تفت میدهند در اواخر کار هم شیره انگور اضافه میکنن این کار باعث میشه سمنو زودتر درست بشه و به رنگ دلخواه برسد و روش اصولی همین روشی است که مشاهده فرمودین.حسوم را به صورت عقب جلو محکم کف دیگ میکشیم تا سمنو ته نگیرد و کاملاً یکدست باشد.
#محصول #سمنو #سمنو_عید #کاچی #هفت_سین #عید #دسر #آشپزی #غذا #چاشنی #نکات_سمنو #نکات_آشپزی #آموزش_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۰:۳۷
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
سمنوی خونگی با تمام راز و رمزش 
@Nokat_Ashpazi نکات لازم اولیه:
نسبت آرد جوانه گندم به آرد نون سنگک یک به چهار است. یعنی مثلاً یک کیلو آرد جوانه گندم چهار کیلو آرد نان سنگک لازم دارد. اگر خواستین سمنوی شیرین تری داشته باشین نسبت را بکنید یک به سه. یعنی یک کیلو آرد جوانه گندم سه کیلو آرد نان سنگک. دیگ سمنو باید مسی باشه به دیگ های بزرگ سمنو میگن پاتیل. به وسیله ای که سمنو را باهاش هم میزنن میگن حسوم. من اینجا از کفگیر مسی استفاده کردم. آرد جوانه گندم را حتماً از جای معتبر بخرید چون باعث رنگ و طعم سمنوی ما میشه.
مواد لازم آرد جوانه گندم یک لیوان فرانسوی آرد نان سنگک چهار لیوان فرانسوی آب اولیه در حدیکه زیر دسته قابلمه باشد اب و یخ به میزان کافی بادام با پوست و بدون پوست گردو فندوق به دلخواه نکات لازم: مغزیجات سمنوی با خاصیت را مقوی تر میکند و باعث روغن انداختن سمنو میشود و طعم بهتری سمنو میگیرد. درست کردن سمنو حداقل ۲۴ ساعت زمان میبرد و باید روی شعله کم با آرامش مدام هم زده شود. بعضیا اول آرد را تفت میدهند در اواخر کار هم شیره انگور اضافه میکنن این کار باعث میشه سمنو زودتر درست بشه و به رنگ دلخواه برسد و روش اصولی همین روشی است که مشاهده فرمودین. حسوم را به صورت عقب جلو محکم کف دیگ میکشیم تا سمنو ته نگیرد و کاملاً یکدست باشد.
طرز تهیه آرد ها را از الک کرده با آب مخلوط کرده هم زده یکدست که شدن در قابلمه ریخته و هم زده شعله را روشن کرده مدام حسوم زده دورگیری کرده کف دیگ را مدام حسوم زده تا به مرور سمنو تغییر رنگ بده آب که کم کرد آب و یخ اضافه میکنیم مدام هم زده باید مواد سمنو کاملاً یکدست باشه گوله گوله نباشه دو ساعت آخر کار بادام با پوست ریخته اواخر کار مغزیجات بعد دم کنی گذاشته بعد از یک ساعت آمادست. #محصول #سمنو #سمنو_عید #کاچی #هفت_سین #عید #دسر #آشپزی #غذا #چاشنی #نکات_سمنو #نکات_آشپزی #آموزش_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۰:۳۷
رازهای آشپزی 

@Nokat_Ashpazi
دو سال پیش، رازهایی رو براتون فاش کردم که خیلیها رو شوکه کرد! مثل اینکه برای کباب کوبیده، جوش شیرین بزنید، از پیاز زرد استفاده کنید و آبش رو نگیرید، گوشت یخی به جای گوشت گرم استفاده کنید و نمک رو اول پخت بزنید تا گوشت نرمتر بشه.
اون موقع، خیلی از آشپزها بهم حمله کردن و کامنتهای منفی گذاشتن. اما من به کارم ایمان داشتم و میدونستم که این رازها واقعاً جواب میدن.
حالا بعد از دو سال، میبینم که خیلیها از این روشها استفاده میکنن و نتیجه میگیرن. اگر شما هم دنبال رمز و رازهای آشپزی هستید و میخواید دو پله بالاتر از بقیه باشید، حتماً من رو فالو کنید.
#محصول #آشپزی #غذا #رستوران #رستورانگردی #غذای_ایرانی #آموزش_آشپزی #آموزش #کباب #غذای_سالم #آشپزی_ایرانی #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpazi
دو سال پیش، رازهایی رو براتون فاش کردم که خیلیها رو شوکه کرد! مثل اینکه برای کباب کوبیده، جوش شیرین بزنید، از پیاز زرد استفاده کنید و آبش رو نگیرید، گوشت یخی به جای گوشت گرم استفاده کنید و نمک رو اول پخت بزنید تا گوشت نرمتر بشه.
اون موقع، خیلی از آشپزها بهم حمله کردن و کامنتهای منفی گذاشتن. اما من به کارم ایمان داشتم و میدونستم که این رازها واقعاً جواب میدن.
حالا بعد از دو سال، میبینم که خیلیها از این روشها استفاده میکنن و نتیجه میگیرن. اگر شما هم دنبال رمز و رازهای آشپزی هستید و میخواید دو پله بالاتر از بقیه باشید، حتماً من رو فالو کنید.
#محصول #آشپزی #غذا #رستوران #رستورانگردی #غذای_ایرانی #آموزش_آشپزی #آموزش #کباب #غذای_سالم #آشپزی_ایرانی #نکات_آشپزی #فنون_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۸:۰۰
فوت و فن پخت کوکو تره 

@Nokat_Ashpazi مواد لازم پخت کوکو تره برای چهار نفر:
تره خرد شده 200 گرم
تخم مرغ 4 الی 5 عدد
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
روغن مایع 50 گرم
نعنا به دلخواه چند پر
این کوکو خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید و با لایک و کامنت ما رو حمایت کنید.

#محصول #کوکو #کوکو_تره #آشپزی #نکات_آشپزی #نکات_کوکو_تره #آموزش_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpazi مواد لازم پخت کوکو تره برای چهار نفر:
این کوکو خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید و با لایک و کامنت ما رو حمایت کنید.
#محصول #کوکو #کوکو_تره #آشپزی #نکات_آشپزی #نکات_کوکو_تره #آموزش_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۱:۲۹
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
فوت و فن پخت کوکو تره 
@Nokat_Ashpazi مواد لازم پخت کوکو تره برای چهار نفر:
تره خرد شده 200 گرم
تخم مرغ 4 الی 5 عدد
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
روغن مایع 50 گرم
نعنا به دلخواه چند پر این کوکو خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید و با لایک و کامنت ما رو حمایت کنید. 
#محصول #کوکو #کوکو_تره #آشپزی #نکات_آشپزی #نکات_کوکو_تره #آموزش_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۱:۳۰
بدون اشک ریختن، پیاز پوست کن! 

@Nokat_Ashpaziفاجعه با پیاز

یه بار داشتم پیاز پوست میکردم و اشکام بند نمیاومد
بعد از دیدن یه ویدیو تو اینترنت، یه ترفند یاد گرفتم و از اون روز دیگه هیچ وقت موقع پیاز پوست کردن اشک نمیریزم دیگه چون دوستون دارم به شماها هم یاد میدم
🧅
اگه وقت نداشتی پیاز رو تو آب یخ بزاری اما حتما یه تیغه روغن بزن چون واقعا کاربردی هست و اصلا چشم رو نمیسوزونه

شاید سوال دوستت هم همین باشه پس بفرست براش
#محصول #پیاز #پوست_کن #پیاز_خورد_کردن #نکات_آشپزی #بلاگر_آشپزی #ترفند_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpaziفاجعه با پیاز
یه بار داشتم پیاز پوست میکردم و اشکام بند نمیاومد
اگه وقت نداشتی پیاز رو تو آب یخ بزاری اما حتما یه تیغه روغن بزن چون واقعا کاربردی هست و اصلا چشم رو نمیسوزونه
شاید سوال دوستت هم همین باشه پس بفرست براش
#محصول #پیاز #پوست_کن #پیاز_خورد_کردن #نکات_آشپزی #بلاگر_آشپزی #ترفند_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۲:۲۹
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
بدون اشک ریختن، پیاز پوست کن! 
@Nokat_Ashpazi فاجعه با پیاز
یه بار داشتم پیاز پوست میکردم و اشکام بند نمیاومد
بعد از دیدن یه ویدیو تو اینترنت، یه ترفند یاد گرفتم و از اون روز دیگه هیچ وقت موقع پیاز پوست کردن اشک نمیریزم دیگه چون دوستون دارم به شماها هم یاد میدم
🧅
اگه وقت نداشتی پیاز رو تو آب یخ بزاری اما حتما یه تیغه روغن بزن چون واقعا کاربردی هست و اصلا چشم رو نمیسوزونه
شاید سوال دوستت هم همین باشه پس بفرست براش
#محصول #پیاز #پوست_کن #پیاز_خورد_کردن #نکات_آشپزی #بلاگر_آشپزی #ترفند_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۲:۲۹
سبزی مناسب هر غذا 

@Nokat_Ashpazi
هر سبزی، یه طعم خاص به غذای تو میده
راز خوشمزگی غذا علاوه بر ادویه ، تو سبزیشه
اونم سبزی تازه
بیایید با هم کشف کنیم کدوم سبزی، کدوم غذای شما رو تکمیل میکنه
حتما بفرست برای اونی که میخواد غذاهاش خوشمزه تر از هرکس دیگه بشه
یادت نره سیوش کنی که به دردت میخوره! 

#محصول #رستوران #سبزی #اش #سبزی_تازه #کوکو #قرمه_سبزی #سبزی_غذا #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #سبزی_هر_غذا #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpazi
راز خوشمزگی غذا علاوه بر ادویه ، تو سبزیشه
حتما بفرست برای اونی که میخواد غذاهاش خوشمزه تر از هرکس دیگه بشه
#محصول #رستوران #سبزی #اش #سبزی_تازه #کوکو #قرمه_سبزی #سبزی_غذا #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #سبزی_هر_غذا #نکات_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۹:۳۰
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
سبزی مناسب هر غذا 
@Nokat_Ashpazi
هر سبزی، یه طعم خاص به غذای تو میده
راز خوشمزگی غذا علاوه بر ادویه ، تو سبزیشه
اونم سبزی تازه
بیایید با هم کشف کنیم کدوم سبزی، کدوم غذای شما رو تکمیل میکنه
حتما بفرست برای اونی که میخواد غذاهاش خوشمزه تر از هرکس دیگه بشه
یادت نره سیوش کنی که به دردت میخوره! 
#محصول #رستوران #سبزی #اش #سبزی_تازه #کوکو #قرمه_سبزی #سبزی_غذا #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #سبزی_هر_غذا #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۳۰
چند نوع پیاز داریم؟! 


@Nokat_Ashpazi
پیاز، چاشنی مخفی هر غذای خوشمزه!

تا حالا فکر کردی چرا بعضی غذاها طعم بهتری دارن؟
راز تو نوع پیازی که استفاده میکنی!
پیاز سفید: طعم ملایم، مناسب سالاد و غذاهای مکزیکی 

پیاز زرد: پایهی اصلی آشپزی، طعم دلپذیر و مناسب سرخکردنیها 

پیاز قرمز: ترد و خوشطعم، ایدهآل برای ساندویچ و کباب 

پیاز قهوهای: شیرین و کاراملی، مناسب برای سوپ و خورشتها 

تو بیشتر از کدوم پیاز استفاده میکنی؟ تو کامنتا بگو

#محصول #پیاز #رستوران #راز_طعم_خوب #آشپزی_حرفهای #پیاز_جادویی #غذای_ایرانی #غذا #انواع_پیاز #کاربرد_پیاز #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
@Nokat_Ashpazi
پیاز، چاشنی مخفی هر غذای خوشمزه!
تا حالا فکر کردی چرا بعضی غذاها طعم بهتری دارن؟
#محصول #پیاز #رستوران #راز_طعم_خوب #آشپزی_حرفهای #پیاز_جادویی #غذای_ایرانی #غذا #انواع_پیاز #کاربرد_پیاز #نکات_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۹:۴۶
راز و رمز شور خونگی خوشمزه 

تو فصل سرما واقعا خوردن شور کنار غذا خیلی میچسبه اما برای بیرون و شرکتی ها شوری زیادی داره و برای بدن مضره، با این تکنیک ۱۸-۱-۱ همیشه یه شور خونگی و سالم و در عین حال کم نمک درست میکنی، حتی اونایی که فشار خون هم دارن میتونن بخورن، بفرست برای دوست شور خورت


@Nokat_Ashpaziمواد لازم:گل کلم
هویج
خیار
کرفسفلفل تند
سیر 🧄ترخون و شوید
برای آب:۱۸ پیمانه آب۱ پیمانه سرکه سفید۱ پیمانه نمک
میزان کم و زیاد کردن مواد بستگی به سلیقه شما داره، مثلا من دوست دارم گل کلمش زیاد باشه پس زیادتر از موادم میریزم.
#شور #ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشیجات #ترشی_مخلوط #ترشی_شور #کلم_شور #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
تو فصل سرما واقعا خوردن شور کنار غذا خیلی میچسبه اما برای بیرون و شرکتی ها شوری زیادی داره و برای بدن مضره، با این تکنیک ۱۸-۱-۱ همیشه یه شور خونگی و سالم و در عین حال کم نمک درست میکنی، حتی اونایی که فشار خون هم دارن میتونن بخورن، بفرست برای دوست شور خورت
@Nokat_Ashpaziمواد لازم:گل کلم
برای آب:۱۸ پیمانه آب۱ پیمانه سرکه سفید۱ پیمانه نمک
میزان کم و زیاد کردن مواد بستگی به سلیقه شما داره، مثلا من دوست دارم گل کلمش زیاد باشه پس زیادتر از موادم میریزم.
#شور #ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشیجات #ترشی_مخلوط #ترشی_شور #کلم_شور #نکات_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۱۴:۱۳
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
راز و رمز شور خونگی خوشمزه 
تو فصل سرما واقعا خوردن شور کنار غذا خیلی میچسبه اما برای بیرون و شرکتی ها شوری زیادی داره و برای بدن مضره، با این تکنیک ۱۸-۱-۱ همیشه یه شور خونگی و سالم و در عین حال کم نمک درست میکنی، حتی اونایی که فشار خون هم دارن میتونن بخورن، بفرست برای دوست شور خورت 

@Nokat_Ashpazi مواد لازم: گل کلم
هویج
خیار
کرفس فلفل تند
سیر 🧄 ترخون و شوید برای آب: ۱۸ پیمانه آب ۱ پیمانه سرکه سفید ۱ پیمانه نمک میزان کم و زیاد کردن مواد بستگی به سلیقه شما داره، مثلا من دوست دارم گل کلمش زیاد باشه پس زیادتر از موادم میریزم. #شور #ترشی #ترشیجات_خانگی #ترشیجات #ترشی_مخلوط #ترشی_شور #کلم_شور #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۱۴:۱۳
@Nokat_Ashpaziباور نمیکنید؟
یه مرغ کامل 8 تکه رو با سبزیجات معطر و ادویه های ساده، بدون نیاز به آب زیاد، بپزید و از طعم فوقالعادش لذت ببرید!
ویدیو رو ببینید و خودتون امتحان کنید!
#محصول #مرغ #مرغ_مجلسی #طبخ_مرغ #آشپزی_ایرانی #آشپزی #غذا #رستوران #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #غذای_ایرانی #آموزش #غذای_سالم #نکات_آشپزی
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۹:۰۰
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
️راز پخت مرغ مجلسی با فقط یک لیوان آب! 
@Nokat_Ashpazi باور نمیکنید؟ یه مرغ کامل 8 تکه رو با سبزیجات معطر و ادویه های ساده، بدون نیاز به آب زیاد، بپزید و از طعم فوقالعادش لذت ببرید! ویدیو رو ببینید و خودتون امتحان کنید!
#محصول #مرغ #مرغ_مجلسی #طبخ_مرغ #آشپزی_ایرانی #آشپزی #غذا #رستوران #آشپزی_آسان #آموزش_آشپزی #غذای_ایرانی #آموزش #غذای_سالم #نکات_آشپزی
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۹:۰۰
بازارسال شده از ویترین تبلیغات هوشمند سرآشپز
🦠دیابتی های عزیز!
اگر نمیتوانید قندخونتان را کنترل کنید تک تک عوارض دیابت
در کمین شماست
آیا دیگر در راجع به دیابت و قندخون نمیتونی به کسی اعتماد کنی؟
درمانگر بهشتی با بیش از چند سال سابقه به شما کمک میکند تا از #بیماری راحت بشی
https://survey.porsline.ir/s/dLelrXkUhttps://survey.porsline.ir/s/dLelrXkU
اولین کانال معتبر درمورد دیابت 
ble.ir/join/HoNLxuBkqQble.ir/join/HoNLxuBkqQble.ir/join/HoNLxuBkqQدست به دست هم بدیم تا بیماری دیابت را از #کشورمون ریشه کن کنیم
۱۸:۲۵
راز پخت گردن رستورانی اینجاست!


با ما همراه باشید.

@Nokat_Ashpaziمواد مصرفی:پیاز خلالی به اندازه کف تابه و روی گردنها رو کاملا پوشش بدهسیر خشک کم پوست کنده و هم چند عدد گل سیرادویه ترکیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر جوز هندی، پودر خردل، پودر تخم گشنیز، چوب دارچین، پودر برگ بو، نمکروغن مایع همراه با کره محلی آب شده ۸۰ درصد حجم تابهزعفران دمکردهآب ۲۰ درصد حجم تابهسیر ترشیسرکه سیر ترشی
طرز تهیه:ابتدا گردنها رو شسته بعد در آبجوش کفگیری انجام میشه که رنگ گردن تیره نشه بعد طبق مراحل ویدئو پخت طی ۳ ساعت انجام میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰
#محصول #برنج #رستوران #گردن #گردن_رستورانی #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #چلو_گوشت #نکات_آشپزی #فوت_و_فن
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره

اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
با ما همراه باشید.
@Nokat_Ashpaziمواد مصرفی:پیاز خلالی به اندازه کف تابه و روی گردنها رو کاملا پوشش بدهسیر خشک کم پوست کنده و هم چند عدد گل سیرادویه ترکیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر جوز هندی، پودر خردل، پودر تخم گشنیز، چوب دارچین، پودر برگ بو، نمکروغن مایع همراه با کره محلی آب شده ۸۰ درصد حجم تابهزعفران دمکردهآب ۲۰ درصد حجم تابهسیر ترشیسرکه سیر ترشی
طرز تهیه:ابتدا گردنها رو شسته بعد در آبجوش کفگیری انجام میشه که رنگ گردن تیره نشه بعد طبق مراحل ویدئو پخت طی ۳ ساعت انجام میشه
#محصول #برنج #رستوران #گردن #گردن_رستورانی #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #چلو_گوشت #نکات_آشپزی #فوت_و_فن
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
۸:۱۳
آموزش نکات آشپزی و خانه داری 👌
راز پخت گردن رستورانی اینجاست!

با ما همراه باشید. 
@Nokat_Ashpazi مواد مصرفی: پیاز خلالی به اندازه کف تابه و روی گردنها رو کاملا پوشش بده سیر خشک کم پوست کنده و هم چند عدد گل سیر ادویه ترکیب زرد چوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پودر جوز هندی، پودر خردل، پودر تخم گشنیز، چوب دارچین، پودر برگ بو، نمک روغن مایع همراه با کره محلی آب شده ۸۰ درصد حجم تابه زعفران دمکرده آب ۲۰ درصد حجم تابه سیر ترشی سرکه سیر ترشی طرز تهیه: ابتدا گردنها رو شسته بعد در آبجوش کفگیری انجام میشه که رنگ گردن تیره نشه بعد طبق مراحل ویدئو پخت طی ۳ ساعت انجام میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🥰 #محصول #برنج #رستوران #گردن #گردن_رستورانی #غذای_ایرانی #غذا #رستوران_سنتی #چلو_گوشت #نکات_آشپزی #فوت_و_فن
لاااااااایک و پیشنهاد به «مجله» یادت نره
اینجا یه کلاس تخصصی رایگان نکات آشپزیه
کپی مطالب بدون درج لینک ممنوع!
آموزش شیرینی، کیک و دسر
آموزش آشپزی (غذای اصلی)
آموزش آشپزی (پیش غذا)
آموزش نکات آشپزی و خانه داری
دنیای آشپزی مدرن
گروه بزرگ آشپزباشی
دوستان لایک استوری و پست و پیشنهاد به «مجله» فراموش نشه 


فرصت تا ساعت ۱۲ امشب
۸:۱۴