شیرینی نخودچی🥮🥮
مواد لازم:آرد نخودچی مرغوب: ۲۰۰ گرمآرد سفید: ۵۰ گرمروغن جامد: ۱۲۵ گرمپودر قند: ۱۲۵ گرمپودر هل مرغوب: ۱ ق چزعفران غلیظ: ۱ ق چ
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۵:۱۷
نوشمک
شیرینی نخودچی 🥮🥮
مواد لازم: آرد نخودچی مرغوب: ۲۰۰ گرم آرد سفید: ۵۰ گرم روغن جامد: ۱۲۵ گرم پودر قند: ۱۲۵ گرم پودر هل مرغوب: ۱ ق چ زعفران غلیظ: ۱ ق چ 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۱۵:۱۷
دسر شکلاتی 
مواد لازم برای حدودا ۸-۱۰ نفر (ظرف کوچک):آرد سفید (نول): ۱ استکانشکر: ۱ استکانپودر کاکائو: ۳ ق غ سر پُرزرده تخم مرغ: ۲ عددشیر: ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان)کره: ۲۵ گرموانیل خالص: نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت)شکلات تخته ای خرد شده: ۸۰ گرم (شکلات تلخ بهتره)آب یخ: ۱ استکان
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۵:۵۸
نوشمک
دسر شکلاتی 
مواد لازم برای حدودا ۸-۱۰ نفر (ظرف کوچک): آرد سفید (نول): ۱ استکان شکر: ۱ استکان پودر کاکائو: ۳ ق غ سر پُر زرده تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان) کره: ۲۵ گرم وانیل خالص: نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت) شکلات تخته ای خرد شده: ۸۰ گرم (شکلات تلخ بهتره) آب یخ: ۱ استکان 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۱۵:۵۹
دسر لیوانی کاپوچینو 

موادلازم:شیر: ۳لیوان(لیوان فرانسوی)پودر کاپوچینو: ۱ بسته کاملشکر: ۴/۵ ق غنشاسته ذرت: ۴ ق غبسکوییت پتی بور: ۲ بسته
مواد لازم برای لایه سوم:شکلات تختهای: ۱۰۰ گرمخامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۹:۰۵
بستنی معجون

موادلازم:موز: ۳ عددخامه صبحانه: ۲۰۰ گرمبیسکوییت پتی بور: نصف بستهشکلات تخته ای یا سکه ای: ۱۰۰ گرم
نکته:
اگه موادتون شیرین نبود میتونید بهش شکر یا عسل اضافه کنید.
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۴:۵۴
نوشمک
بستنی معجون 
موادلازم: موز: ۳ عدد خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور: نصف بسته شکلات تخته ای یا سکه ای: ۱۰۰ گرم
نکته:
اگه موادتون شیرین نبود میتونید بهش شکر یا عسل اضافه کنید. 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۱۴:۵۵
آیس کافی🧋🧋
مواد لازم:شیر داغ: یک لیواننسکافه: یک ق غشکر: یک ق غاب داغ: نصف لیوانبستنی شکلاتی: ۱ عددیخ فراوان
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۹:۳۶
شربت ژلهای

مواد لازم:ژله: نصف بستهآب جوش: نصف لیوانشکر: ۱ ق م گلاب: ۲ ق غ آب سرد: نصف لیوانتخم شربتی و خاکشیر: مقداری
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۰:۰۸
شکلات دبی

موادلازم:شکلات: ۱۰۰ گرمرشته ی کادایف خشک: ۴۰ گرم( میتونید از رشته ی کادایف تر هم استفاده کنید که در اون صورت وزن رشته ی مصرفی بیشتر میشه)کره: ۲۰ گرمشیر عسلی ۱ ق غ دلخواهکره پسته ۵۰ گرم
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۳:۰۸
نوشمک
شکلات دبی 
موادلازم: شکلات: ۱۰۰ گرم رشته ی کادایف خشک: ۴۰ گرم ( میتونید از رشته ی کادایف تر هم استفاده کنید که در اون صورت وزن رشته ی مصرفی بیشتر میشه) کره: ۲۰ گرم شیر عسلی ۱ ق غ دلخواه کره پسته ۵۰ گرم 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۱۳:۰۸
دسر توت فرنگی
موادلازم:شیرداغ: ۲ پیمانهپودر ژله توت فرنگی: ۱ بستهتوت فرنگی: هفت الی هشت یک بسته بیسکوییت مادر یا نصف بسته بیسکوییت پتی بور
نکات مهم:
شیرحتما داغ باشه که پودرژله حل بشه
اگه شیرداغ نخواستید بریزین نصف پیمانه آبجوش و با پودرژله اتون ترکیب و روحرارت غیرمستقیم کتری بنماری کنید و
بعد بامواد ترکیب کنید دوسه ساعت داخل یخچال بمونه خودش و میگیره.
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۲۰:۵۰
چیزکیک

موادلازم برای لایه پنیری:پنیر ماسکارپونه: ۳۵۰ گرمخامه صبحانه: ۱ بستهپودر قند: ۳/۴ پیمانهژلاتین: ۲ ق غآب سرد: نصف پیمانهشکلات سکه ای: ۲۰۰ گرم
نکات مهم:
ژلاتین رو با اب سرد ترکیب کنید تا حالت اسفنجی پیدا کنه، بعد بزارید روی بخار کتری تا بن ماری بشه.
یادتون باشه لایه پنیری باید حدود ۶ ساعت داخل یخچال استراحت کنه.
برای گاناش روی چیز کیک هم کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو به همراه ۲۰۰ گرم شکلات سکه ای روی بخار اب بن ماری کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه؛ کمی که از داغی افتاد روی چیز کیک بریزید.
اگه خواستید داخل قالب بزرگ درست کنید این مقدار مواد مناسب قالب سایز ۲۰ یا ۲۳ است.
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۷:۰۶
دسر موزی

موادلازم:پودر ژله موز: ۱ عددآبجوش: نصف لیوانشیر: ۱ لیوانموز: ۱ عدد بزرگخامه: نصف بستهپودر پسته برای تزئین
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۲۰:۴۲
کیک شکلاتی

مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد آرد سفید: یک پیمانه(۱۲۵گرم) شکر: یک پیمانه( ۲۰۰ گرم میتونید۱۸۰ گرم هم بریزید) شیر: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) روغن: نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) بکینگ پودر: ۱ ق چ سر پر پودر کاکائو: دو ق غ سر پر(۳۰ گرم)وانیل: کمی
مواد لازم سس شکلاتی:شیر: یک پیمانه روغن: ۴ ق غ شکر: ۳ ق غ پودر کاکائو: ۳ ق غ
نکات مهم:
از تابه تفلون استفاده کنید تا کیک بعد پخت نچسبه.
حتما مواد وخوب هم بزنید تا یکدست بشه.
برای اطمینان وراحتی بیشتر میتونید داخل یک ظرف دیگه هم بزنید تا مواد کامل یکدست بشه بعد تابه رو کمی چرب کنید مواد وداخل بریزید. حرارت کم باشه تایم پخت۴۵ دقیقه حتما چک کنید.
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۷:۴۴
نوشمک
کیک شکلاتی 
مواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد آرد سفید: یک پیمانه(۱۲۵گرم) شکر: یک پیمانه( ۲۰۰ گرم میتونید۱۸۰ گرم هم بریزید) شیر: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) روغن: نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) بکینگ پودر: ۱ ق چ سر پر پودر کاکائو: دو ق غ سر پر(۳۰ گرم) وانیل: کمی
مواد لازم سس شکلاتی: شیر: یک پیمانه روغن: ۴ ق غ شکر: ۳ ق غ پودر کاکائو: ۳ ق غ
نکات مهم:
از تابه تفلون استفاده کنید تا کیک بعد پخت نچسبه.
حتما مواد وخوب هم بزنید تا یکدست بشه.
برای اطمینان وراحتی بیشتر میتونید داخل یک ظرف دیگه هم بزنید تا مواد کامل یکدست بشه بعد تابه رو کمی چرب کنید مواد وداخل بریزید. حرارت کم باشه تایم پخت۴۵ دقیقه حتما چک کنید. 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۷:۴۵
کیک شکلات گردویی

موادلازم:تخم مرغ: ۴ عددآرد قنادی: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی با ۴ ق غشکر: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی پرپودرکاکائو: نصف لیوانگردو: به مقدار لازمشیر: ۱ لیوان روغن: نصف لیوان به علاوه ۳ ق غوانیل: ۱ ق چ بکینگ پودر: ۱ ق چ
نکات مهم:
براای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید.
دمای فر برقی۱۷۰درجه
دمای تستر۱۷۰درجه
دمای فر گازی۱۸۰درجه
مدت زمان۵۰
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۵:۵۹
نوشمک
کیک شکلات گردویی 
موادلازم: تخم مرغ: ۴ عدد آرد قنادی: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی با ۴ ق غ شکر: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی پر پودرکاکائو: نصف لیوان گردو: به مقدار لازم شیر: ۱ لیوان روغن: نصف لیوان به علاوه ۳ ق غ وانیل: ۱ ق چ بکینگ پودر: ۱ ق چ
نکات مهم:
براای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید.
دمای فر برقی۱۷۰درجه
دمای تستر۱۷۰درجه
دمای فر گازی۱۸۰درجه
مدت زمان۵۰ 🧁نوشمک
༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیم


۱۵:۵۹
دسر طالبی

موادلازم:طالبی ژله طالبی: ۱ عددبیسکویت: ۱ بستهشیر داغ: ۲ لیوان
طرزتهیه:
همه مواد روداخل میکسر بریزد داخل ظرف سرو بریزید اجازه بدید داخل یخچال تا ببنده.
🧁نوشمک
༢➥
🧁نوشمک
۱۵:۳۳