عکس پروفایل نوشمکن

نوشمک

۶۸۳عضو
thumbnail
شیرینی نخودچی🥮🥮undefinedمواد لازم:آرد نخودچی مرغوب: ۲۰۰ گرمآرد سفید: ۵۰ گرمروغن جامد: ۱۲۵ گرمپودر قند: ۱۲۵ گرمپودر هل مرغوب: ۱ ق چزعفران غلیظ: ۱ ق چ
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۵:۱۷

نوشمک
undefined شیرینی نخودچی 🥮🥮 undefinedمواد لازم: آرد نخودچی مرغوب: ۲۰۰ گرم آرد سفید: ۵۰ گرم روغن جامد: ۱۲۵ گرم پودر قند: ۱۲۵ گرم پودر هل مرغوب: ۱ ق چ زعفران غلیظ: ۱ ق چ 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۱۵:۱۷

thumbnail
دسر شکلاتی undefinedundefined undefinedمواد لازم برای حدودا ۸-۱۰ نفر (ظرف کوچک):آرد سفید (نول): ۱ استکانشکر: ۱ استکانپودر کاکائو: ۳ ق غ سر پُرزرده تخم مرغ: ۲ عددشیر: ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان)کره: ۲۵ گرموانیل خالص: نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت)شکلات تخته ای خرد شده: ۸۰ گرم (شکلات تلخ بهتره)آب یخ: ۱ استکان
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۵:۵۸

نوشمک
undefined دسر شکلاتی undefinedundefined undefinedمواد لازم برای حدودا ۸-۱۰ نفر (ظرف کوچک): آرد سفید (نول): ۱ استکان شکر: ۱ استکان پودر کاکائو: ۳ ق غ سر پُر زرده تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان) کره: ۲۵ گرم وانیل خالص: نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت) شکلات تخته ای خرد شده: ۸۰ گرم (شکلات تلخ بهتره) آب یخ: ۱ استکان 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۱۵:۵۹

thumbnail
دسر لیوانی کاپوچینو undefinedundefinedundefinedموادلازم:شیر: ۳لیوان(لیوان فرانسوی)پودر کاپوچینو: ۱ بسته کاملشکر: ۴/۵ ق غنشاسته ذرت: ۴ ق غبسکوییت پتی بور: ۲ بسته

undefinedمواد لازم برای لایه سوم:شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرمخامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
🧁نوشمکundefined༢➥

۹:۰۵

thumbnail
بستنی معجونundefinedundefinedundefinedموادلازم:موز: ۳ عددخامه صبحانه: ۲۰۰ گرمبیسکوییت پتی بور: نصف بستهشکلات تخته ای یا سکه ای: ۱۰۰ گرم

undefinedنکته:undefined اگه موادتون شیرین نبود میتونید بهش شکر یا عسل اضافه کنید.
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۴:۵۴

نوشمک
undefined بستنی معجون undefinedundefined undefinedموادلازم: موز: ۳ عدد خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور: نصف بسته شکلات تخته ای یا سکه ای: ۱۰۰ گرم undefinedنکته: undefined اگه موادتون شیرین نبود میتونید بهش شکر یا عسل اضافه کنید. 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۱۴:۵۵

thumbnail
آیس کافی🧋🧋undefinedمواد لازم:شیر داغ: یک لیواننسکافه: یک ق غشکر: یک ق غاب داغ: نصف لیوانبستنی شکلاتی: ۱ عددیخ فراوان
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۹:۳۶

thumbnail
شربت ژله‌ایundefinedundefinedundefinedمواد لازم:ژله: نصف بستهآب جوش: نصف لیوانشکر: ۱ ق م گلاب: ۲ ق غ آب سرد: نصف لیوانتخم شربتی و خاکشیر: مقداری
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۰:۰۸

thumbnail
شکلات دبیundefinedundefinedundefinedموادلازم:شکلات: ۱۰۰ گرمرشته ی کادایف خشک: ۴۰ گرم( می‌تونید از رشته ی کادایف تر هم استفاده کنید که در اون صورت وزن رشته ی مصرفی بیشتر میشه)کره: ۲۰ گرمشیر عسلی‌ ۱ ق غ دلخواهکره پسته‌ ۵۰ گرم
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۳:۰۸

نوشمک
undefined شکلات دبی undefinedundefined undefinedموادلازم: شکلات: ۱۰۰ گرم رشته ی کادایف خشک: ۴۰ گرم ( می‌تونید از رشته ی کادایف تر هم استفاده کنید که در اون صورت وزن رشته ی مصرفی بیشتر میشه) کره: ۲۰ گرم شیر عسلی‌ ۱ ق غ دلخواه کره پسته‌ ۵۰ گرم 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۱۳:۰۸

thumbnail
دسر توت فرنگیundefinedundefined undefinedموادلازم:شیرداغ: ۲ پیمانهپودر ژله توت فرنگی: ۱ بستهتوت فرنگی: هفت الی هشت یک بسته بیسکوییت مادر یا نصف بسته بیسکوییت پتی بور

undefinedنکات مهم:undefinedشیرحتما داغ باشه که پودرژله حل بشه undefinedاگه شیرداغ نخواستید بریزین نصف پیمانه آبجوش و با پودرژله اتون ترکیب و روحرارت غیرمستقیم کتری بنماری کنید و undefinedبعد بامواد ترکیب کنید دوسه ساعت داخل یخچال بمونه خودش و میگیره.
🧁نوشمکundefined༢➥

۲۰:۵۰

thumbnail
چیزکیکundefinedundefinedundefinedموادلازم برای لایه پنیری:پنیر ماسکارپونه: ۳۵۰ گرمخامه صبحانه: ۱ بستهپودر قند: ۳/۴ پیمانهژلاتین: ۲ ق غآب سرد: نصف پیمانهشکلات سکه ای: ۲۰۰ گرم

undefinedنکات مهم:undefinedژلاتین رو با اب سرد ترکیب کنید تا حالت اسفنجی پیدا کنه، بعد بزارید روی بخار کتری تا بن ماری بشه.undefined یادتون باشه لایه پنیری باید حدود ۶ ساعت داخل یخچال استراحت کنه.undefinedبرای گاناش روی چیز کیک هم کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو به همراه ۲۰۰ گرم شکلات سکه ای روی بخار اب بن ماری کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه؛ کمی که از داغی افتاد روی چیز کیک بریزید.undefined اگه خواستید داخل قالب بزرگ درست کنید این مقدار مواد مناسب قالب سایز ۲۰ یا ۲۳ است.
🧁نوشمکundefined༢➥

۷:۰۶

thumbnail
دسر موزیundefinedundefinedundefinedموادلازم:پودر ژله موز: ۱ عددآبجوش: نصف لیوانشیر: ۱ لیوانموز: ۱ عدد بزرگخامه: نصف بستهپودر پسته برای تزئین
🧁نوشمکundefined༢➥

۲۰:۴۲

thumbnail
کیک شکلاتیundefinedundefinedundefinedمواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد آرد سفید: یک پیمانه(۱۲۵گرم) شکر: یک پیمانه( ۲۰۰ گرم میتونید۱۸۰ گرم هم بریزید) شیر: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) روغن: نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) بکینگ پودر: ۱ ق چ سر پر پودر کاکائو: دو ق غ سر پر(۳۰ گرم)وانیل: کمی

undefinedمواد لازم سس شکلاتی:شیر: یک پیمانه روغن: ۴ ق غ شکر: ۳ ق غ پودر کاکائو: ۳ ق غ

undefinedنکات مهم:undefinedاز تابه تفلون استفاده کنید تا کیک بعد پخت نچسبه. undefinedحتما مواد وخوب هم بزنید تا یکدست بشه.undefinedبرای اطمینان وراحتی بیشتر میتونید داخل یک ظرف دیگه هم بزنید تا مواد کامل یکدست بشه بعد تابه رو کمی چرب کنید مواد وداخل بریزید. حرارت کم باشه تایم پخت۴۵ دقیقه حتما چک کنید.
🧁نوشمکundefined༢➥

۷:۴۴

نوشمک
undefined کیک شکلاتی undefinedundefined undefinedمواد لازم: تخم مرغ: ۲ عدد آرد سفید: یک پیمانه(۱۲۵گرم) شکر: یک پیمانه( ۲۰۰ گرم میتونید۱۸۰ گرم هم بریزید) شیر: یک پیمانه(۱۲۰ گرم) روغن: نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) بکینگ پودر: ۱ ق چ سر پر پودر کاکائو: دو ق غ سر پر(۳۰ گرم) وانیل: کمی undefinedمواد لازم سس شکلاتی: شیر: یک پیمانه روغن: ۴ ق غ شکر: ۳ ق غ پودر کاکائو: ۳ ق غ undefinedنکات مهم: undefinedاز تابه تفلون استفاده کنید تا کیک بعد پخت نچسبه. undefinedحتما مواد وخوب هم بزنید تا یکدست بشه. undefinedبرای اطمینان وراحتی بیشتر میتونید داخل یک ظرف دیگه هم بزنید تا مواد کامل یکدست بشه بعد تابه رو کمی چرب کنید مواد وداخل بریزید. حرارت کم باشه تایم پخت۴۵ دقیقه حتما چک کنید. 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۷:۴۵

thumbnail
دالگانو🧋🧋undefinedمواد لازم:قهوه فوری: پنج ق غعسل یا شکر: پنج ق غآب گرم: پنج ق غ
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۶:۲۷

thumbnail
کیک شکلات گردوییundefinedundefinedundefinedموادلازم:تخم مرغ: ۴ عددآرد قنادی: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی با ۴ ق غشکر: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی پرپودرکاکائو: نصف لیوانگردو: به مقدار لازمشیر: ۱ لیوان روغن: نصف لیوان به علاوه ۳ ق غوانیل: ۱ ق چ بکینگ پودر: ۱ ق چ

undefinedنکات مهم:undefinedبراای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید.undefinedدمای فر برقی۱۷۰درجه undefinedدمای تستر۱۷۰درجهundefinedدمای فر گازی۱۸۰درجهundefinedمدت زمان۵۰
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۵:۵۹

نوشمک
undefined کیک شکلات گردویی undefinedundefined undefinedموادلازم: تخم مرغ: ۴ عدد آرد قنادی: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی با ۴ ق غ شکر: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی پر پودرکاکائو: نصف لیوان گردو: به مقدار لازم شیر: ۱ لیوان روغن: نصف لیوان به علاوه ۳ ق غ وانیل: ۱ ق چ بکینگ پودر: ۱ ق چ undefinedنکات مهم: undefinedبراای اینکه گردوها ته نشین نشه با ارد مخلوطش کنید. undefinedدمای فر برقی۱۷۰درجه undefinedدمای تستر۱۷۰درجه undefinedدمای فر گازی۱۸۰درجه undefinedمدت زمان۵۰ 🧁نوشمکundefined༢➥
با ری اکشن مختلف پستمون رو راهی مجله کنیمundefinedundefinedundefined

۱۵:۵۹

thumbnail
دسر طالبیundefinedundefinedundefinedموادلازم:طالبی ژله طالبی: ۱ عددبیسکویت: ۱ بستهشیر داغ: ۲ لیوان

undefinedطرزتهیه:undefinedهمه مواد رو‌داخل میکسر بریزد داخل ظرف سرو بریزید اجازه بدید داخل یخچال تا ببنده.
🧁نوشمکundefined༢➥

۱۵:۳۳