بله | کانال نورین کیک
عکس پروفایل نورین کیکن

نورین کیک

۱,۳۱۲عضو
سلاممممصبح قشنگ بهاریتون بخیرundefined
اولین روز ماه مبارک خدا،من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنیدundefined

۸:۳۲

thumbnail
اینم سفارشات یه خانواده ی عزیز که هرسال دسته جمعی سفارش میدنundefined
فکر کنم وقتی میرن خونه ی هم عید دیدنی همه میدونن با چه شیرینی پذیرایی میشنundefined
هیچ سالی نمیشه از همه ی سفارش ها کنار هم عکس گرفت،چون حجم کار الحمدلله بالاست و مجبورم کم کم سفارش هارو در عرض یک هفته تحویل بدمundefined
undefinedایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD

۸:۳۶

سلامممروزتون بخیر
بعد اونهمه شیرینی پختن چند روز استراحت حق من بودundefined
بریم هنرنمایی یکی از شما رو با آموزش رایگان ها،ببینیمundefined

۶:۰۲

نورین کیک
undefined 🧁 کاپ کیک همه کاره 🧁 مواد اولیه: کره همدمای محیط ۵۰ گرم روغن مایع ۳۰ گرم شکر ۱۸۰ گرم یا سه چهارم پیمانه و سه ق غ تخم مرغ دمای محیط دو عدد شیر یک دوم پیمانه و دو ق غ عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری سرخالی یا پودر وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر یک و یک دوم ق چ آرد یک و یک چهارم پیمانه حدود ۱۸۰ گرم طرز تهیه: ابتدا کره و شکر و روغن رو با همزن بزنید تا کاملا ترکیب و سبک بشه حال تخم مرغ و وانیل یا اسانس دلخواه رو اضافه کنید و با همزن،هم بزنید تا کاملا سبک و یکدست بشه سپس شیر و بکینگ پودر رو اضافه کنید و در حد سی ثانیه برای مخلوط شدن هم بزنید حال آرد الک شده رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب بشه برای باز شدن گلوله های آرد میتونید از ویسک استفاده کنید این کاپ کیک همه کارست میتونید ۲۰ تا ۳۰ گرم از آرد رو کم کنید و به جاش پودر کاکائو بزنید و شکلاتیش کنید. میتونید داخلش انواع مغز ها یا شکلات چیپسی بریزید میتونید از انواع رنگ های خوراکی برای رنگی کردنش استفاده کنید حالا مایع کاپ کیک رو داخل کپسول کاپ کیک یا قالب مافینی که با اسپری روغن جدا کننده(من از آلبیک استفاده کردم) چرب شده بریزید،چند ضربه به قالب بزنید. برای قالب مافین،نصف و برای کپسول کاپ کیک تا دو سوم ظرف رو از مایع پر کنید فر رو از یک ربع قبل گرم کنید فر برقی دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد فر گازی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه برای تست پخت با خلال چک شود‌. undefinedهر سوالی داشتید برام بفرستید حتما جواب میدم. undefinedاز کیک هاتون برام عکس بفرستیدundefined undefinedحتما این آموزش رو برای دوستاتون بفرستید تا اوناهم استفاده کننundefined undefinedکپی فقط با ذکر منبع مجاز هستundefined #آموزش #آموزش_کاپ_کیک #کاپ_کیک_همه_کاره undefinedایدی بله:@noorincake1 undefinedشماره تماس:09922288048 ble.ir/join/NzVlMTZmZD
thumbnail
رضایتشون از دستور کاپ کیک همه کاره undefined
پاشید شما هم دست به کار بشید یکی از آموزش هارو انتخاب کنید و کام خانواده رو شیرین کنید،عکسشم برای من بفرستیدundefined
#آموزش_رایگان#کاپ_کیک_همه_کاره#کاپ_کیک#رضایت
undefinedایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD

۶:۰۸

نورین کیک
undefined اینم از نتیجه نهایی کاپ کیک همه کاره که من داخل قالب مافین درستش کرده بودم 🧁 #آموزش #آموزش_کاپ_کیک #کاپ_کیک_همه_کاره undefinedایدی بله:@noorincake1 undefinedشماره تماس:09922288048 ble.ir/join/NzVlMTZmZD
thumbnail
کاپ کیکشون از یه نمای دیگه undefined#رضایت#آموزش_رایگان#کاپ_کیک_همه_کاره
undefinedایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD

۶:۱۱

دوستای خوبم سلام
نماز روزه هاتون قبولundefined

چند تا از آموزش هامون خیلی برای افطاری مناسب هستند،مثل کاچی چند مغز undefined
یا
حلوا شیر نارگیل undefined که بسیار مقوی و سالم هستندundefined

اینجا هشتگ هاشو برای دسترسی راحت تر براتون میذارم
undefined
هر سوالی هم داشته باشید من پاسخگو هستم
#آموزش_حلوا_شیر_نارگیل
#آموزش_کاچی
undefinedایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD

۲:۳۴

دوستان خوبم سلامشهادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها رو تسلیت میگم خدمتتونundefinedخیلی التماس دعا دارم از تک تکتون

۹:۲۳

من بعد از یه مدت طولانی بیماری سخت پدرم و عدم فعالیتم در اینجاپدرم رو از دست دادم...undefined
ممنون میشم بر من منت بگذارید، برای پدرم فاتحه ای بخونیدundefined

۹:۲۵

بعد از مدتها سلاممم🥰🥰

۱۶:۴۸

امیدوارم که همگی خوب باشینundefinedundefined

۱۶:۴۸

آخرین پیامم اینجا،تلخ ترین روزای زندگیم بودundefined
حالا اومدم با خبرای خوبundefined

۱۶:۴۹

یه وقفه ی طولانی داشتیم تو کانال
که یه علت قشنگ هم داشتundefined

۱۶:۵۰

اولین نفری که بتونه حدس بزنه
البته به جز دوستامundefinedundefined
یکی از فیلم های اموزش مجازیم رو بهش هدیه میدمundefined

۱۶:۵۲

منتظر حدس هاتون هستممممم🥰🥰🥰
@noorincake1

۱۶:۵۲

خب خب خب
یه نفر تو جمعمون هست که خیلی سریع جواب دادundefined🥰

۱۹:۳۰

thumbnail
undefinedundefinedundefined

۱۹:۳۱

سلام سلامممundefined
روز سرد پاییزی تون بخیررررundefined
چند تا قلب خوشگل برام بفرستین یکم انرژی بگیرم
یه آموزش خوشمزه و قشنگ یلداییمون رو براتون یادآوری کنم که باهاش کامتون رو شیرین کنیدundefined
@noorincake1

۱۳:۱۲

thumbnail
میخوام آموزش این تارت انار خوشگل و خوشمزه رو براتون تکرار کنمundefinedدرست کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنیدundefined
@noorincake1

۱۳:۲۹

thumbnail
آموزش تارت انار جذاب undefined
یه آموزش جدید و خیلی خوش طعم براتون آوردم که با درست کردنش توی مهمونی هاتون بدرخشید undefinedفیلم آموزشیش رو هم کامل براتون ضبط کردم،حتما امتحانش کنید undefined
مواد لازم برای خمیر تارتآرد قنادی: ۳۰۰-۲۵۰ گرم شکر: ۶۰ گرمنمک: ۱/۲ ق چ کره: ۲۰۰ گرمزرده تخم مرغ: ۲عدد وانیل: ۱/۲ ق چخامه صبحانه: ۳۰ گرمرنگ قرمز کمی
طرز تهیه:در ابتدا آرد و نمک را باهم مخلوط میکنیمکره سرد که از حالت فریز خارج شده ولی هنوز سرد هست را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به آرد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان دست شروع به ورز دادن میکنیم،تا به شکل پودری دربیاید.زرده تخم مرغ،وانیل،خامه و رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و با نوک انگشتان دست ورز میدهیم تا یک خمیر منسجم به دست بیاید.سپس خمیر را دو تا سه ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم و بعد از ۲۰ دقیقه ماندن در دمای محیط،روی یک سطح آردپاشی شده باز کرده و داخل قالب تارت انداخته و مجدد یک ربع در یخچال استراحت داده و سپس در فری که از یک ربع‌ قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده گذاشته و به مدت ۱۲_۱۴ دقیقه پخت میکنیم.
بعد از سرد شدن تارت ها را از قالب جدا کرده و با کرم انار پر میکنیم.
مواد لازم برای کرم انارزرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱۲۰_۱۵۰ گرم شیر: ۲۵۰ میلی لیترآب انار: ۲۵۰ میلی لیتر خامه صبحانه: ۱۰۰ گرمآرد نشاسته ذرت: ۳ ق غ
طرز تهیه:ابتدا زرده تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن،هم میزنیم تا کاملا روشن شود.شیر و آب انار و نشاسته ذرت را باهم ترکیب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود.بعد از گرم شدن به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شده و زرده و نشاسته گلوله نشود و سپس روی حرارت ملایم گذاشته و دائم هم میزنیم تا کاملا به غلظت برسد.بعد از غلیظ شدن روی ظرف کرم را با سلفون میپوشانیم و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت با قیف داخل تارت ها را پر میکنیم و روی تارت ها را با انار تزئین میکنیم.
undefinedهر سوالی داشتید برام بفرستید حتما جواب میدم.
undefinedاز کیک هاتون برام عکس بفرستیدundefined
undefinedحتما این آموزش رو برای دوستاتون بفرستید تا اوناهم استفاده کننundefinedundefinedکپی فقط با ذکر منبع مجاز هستundefined
#آموزش#آموزش_تارت_انار#تارت_انار
undefinedایدی بله:@noorincake1
undefinedشماره تماس:09922288048
ble.ir/join/NzVlMTZmZD

۱۳:۳۸

سلام سلامممم
عیدتون مباررررکککککundefinedundefined
خانوم های عزیز الهی که همیشه در پرتو الطاف صدیقه طاهره سلام الله علیها باشیدundefinedundefined

۱۶:۴۶