سلاممممصبح قشنگ بهاریتون بخیر
اولین روز ماه مبارک خدا،من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید
اولین روز ماه مبارک خدا،من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید
۸:۳۲
اینم سفارشات یه خانواده ی عزیز که هرسال دسته جمعی سفارش میدن
فکر کنم وقتی میرن خونه ی هم عید دیدنی همه میدونن با چه شیرینی پذیرایی میشن
هیچ سالی نمیشه از همه ی سفارش ها کنار هم عکس گرفت،چون حجم کار الحمدلله بالاست و مجبورم کم کم سفارش هارو در عرض یک هفته تحویل بدم
ایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
فکر کنم وقتی میرن خونه ی هم عید دیدنی همه میدونن با چه شیرینی پذیرایی میشن
هیچ سالی نمیشه از همه ی سفارش ها کنار هم عکس گرفت،چون حجم کار الحمدلله بالاست و مجبورم کم کم سفارش هارو در عرض یک هفته تحویل بدم
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
۸:۳۶
سلامممروزتون بخیر
بعد اونهمه شیرینی پختن چند روز استراحت حق من بود
بریم هنرنمایی یکی از شما رو با آموزش رایگان ها،ببینیم
بعد اونهمه شیرینی پختن چند روز استراحت حق من بود
بریم هنرنمایی یکی از شما رو با آموزش رایگان ها،ببینیم
۶:۰۲
نورین کیک
🧁 کاپ کیک همه کاره 🧁 مواد اولیه: کره همدمای محیط ۵۰ گرم روغن مایع ۳۰ گرم شکر ۱۸۰ گرم یا سه چهارم پیمانه و سه ق غ تخم مرغ دمای محیط دو عدد شیر یک دوم پیمانه و دو ق غ عصاره وانیل یک قاشق غذاخوری سرخالی یا پودر وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر یک و یک دوم ق چ آرد یک و یک چهارم پیمانه حدود ۱۸۰ گرم طرز تهیه: ابتدا کره و شکر و روغن رو با همزن بزنید تا کاملا ترکیب و سبک بشه حال تخم مرغ و وانیل یا اسانس دلخواه رو اضافه کنید و با همزن،هم بزنید تا کاملا سبک و یکدست بشه سپس شیر و بکینگ پودر رو اضافه کنید و در حد سی ثانیه برای مخلوط شدن هم بزنید حال آرد الک شده رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب بشه برای باز شدن گلوله های آرد میتونید از ویسک استفاده کنید این کاپ کیک همه کارست میتونید ۲۰ تا ۳۰ گرم از آرد رو کم کنید و به جاش پودر کاکائو بزنید و شکلاتیش کنید. میتونید داخلش انواع مغز ها یا شکلات چیپسی بریزید میتونید از انواع رنگ های خوراکی برای رنگی کردنش استفاده کنید حالا مایع کاپ کیک رو داخل کپسول کاپ کیک یا قالب مافینی که با اسپری روغن جدا کننده(من از آلبیک استفاده کردم) چرب شده بریزید،چند ضربه به قالب بزنید. برای قالب مافین،نصف و برای کپسول کاپ کیک تا دو سوم ظرف رو از مایع پر کنید فر رو از یک ربع قبل گرم کنید فر برقی دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد فر گازی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد مدت زمان پخت ۱۵-۲۰ دقیقه برای تست پخت با خلال چک شود.
هر سوالی داشتید برام بفرستید حتما جواب میدم.
از کیک هاتون برام عکس بفرستید
حتما این آموزش رو برای دوستاتون بفرستید تا اوناهم استفاده کنن
کپی فقط با ذکر منبع مجاز هست
#آموزش #آموزش_کاپ_کیک #کاپ_کیک_همه_کاره
ایدی بله:@noorincake1
شماره تماس:09922288048 ble.ir/join/NzVlMTZmZD
رضایتشون از دستور کاپ کیک همه کاره 
پاشید شما هم دست به کار بشید یکی از آموزش هارو انتخاب کنید و کام خانواده رو شیرین کنید،عکسشم برای من بفرستید
#آموزش_رایگان#کاپ_کیک_همه_کاره#کاپ_کیک#رضایت
ایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
پاشید شما هم دست به کار بشید یکی از آموزش هارو انتخاب کنید و کام خانواده رو شیرین کنید،عکسشم برای من بفرستید
#آموزش_رایگان#کاپ_کیک_همه_کاره#کاپ_کیک#رضایت
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
۶:۰۸
نورین کیک
اینم از نتیجه نهایی کاپ کیک همه کاره که من داخل قالب مافین درستش کرده بودم 🧁 #آموزش #آموزش_کاپ_کیک #کاپ_کیک_همه_کاره
ایدی بله:@noorincake1
شماره تماس:09922288048 ble.ir/join/NzVlMTZmZD
کاپ کیکشون از یه نمای دیگه
#رضایت#آموزش_رایگان#کاپ_کیک_همه_کاره
ایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
۶:۱۱
دوستای خوبم سلام
نماز روزه هاتون قبول
چند تا از آموزش هامون خیلی برای افطاری مناسب هستند،مثل کاچی چند مغز
یا
حلوا شیر نارگیل
که بسیار مقوی و سالم هستند
اینجا هشتگ هاشو برای دسترسی راحت تر براتون میذارم
هر سوالی هم داشته باشید من پاسخگو هستم
#آموزش_حلوا_شیر_نارگیل
#آموزش_کاچی
ایدی بله:@noorincake1
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
نماز روزه هاتون قبول
چند تا از آموزش هامون خیلی برای افطاری مناسب هستند،مثل کاچی چند مغز
یا
حلوا شیر نارگیل
اینجا هشتگ هاشو برای دسترسی راحت تر براتون میذارم
#آموزش_حلوا_شیر_نارگیل
#آموزش_کاچی
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
۲:۳۴
دوستان خوبم سلامشهادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها رو تسلیت میگم خدمتتون
خیلی التماس دعا دارم از تک تکتون
۹:۲۳
من بعد از یه مدت طولانی بیماری سخت پدرم و عدم فعالیتم در اینجاپدرم رو از دست دادم...
ممنون میشم بر من منت بگذارید، برای پدرم فاتحه ای بخونید
ممنون میشم بر من منت بگذارید، برای پدرم فاتحه ای بخونید
۹:۲۵
بعد از مدتها سلاممم🥰🥰
۱۶:۴۸
امیدوارم که همگی خوب باشین

۱۶:۴۸
آخرین پیامم اینجا،تلخ ترین روزای زندگیم بود
حالا اومدم با خبرای خوب
حالا اومدم با خبرای خوب
۱۶:۴۹
یه وقفه ی طولانی داشتیم تو کانال
که یه علت قشنگ هم داشت
که یه علت قشنگ هم داشت
۱۶:۵۰
اولین نفری که بتونه حدس بزنه
البته به جز دوستام

یکی از فیلم های اموزش مجازیم رو بهش هدیه میدم
البته به جز دوستام
یکی از فیلم های اموزش مجازیم رو بهش هدیه میدم
۱۶:۵۲
۱۶:۵۲
خب خب خب
یه نفر تو جمعمون هست که خیلی سریع جواب داد
🥰
یه نفر تو جمعمون هست که خیلی سریع جواب داد
۱۹:۳۰
۱۹:۳۱
سلام سلاممم
روز سرد پاییزی تون بخیرررر
چند تا قلب خوشگل برام بفرستین یکم انرژی بگیرم
یه آموزش خوشمزه و قشنگ یلداییمون رو براتون یادآوری کنم که باهاش کامتون رو شیرین کنید
@noorincake1
روز سرد پاییزی تون بخیرررر
چند تا قلب خوشگل برام بفرستین یکم انرژی بگیرم
یه آموزش خوشمزه و قشنگ یلداییمون رو براتون یادآوری کنم که باهاش کامتون رو شیرین کنید
@noorincake1
۱۳:۱۲
میخوام آموزش این تارت انار خوشگل و خوشمزه رو براتون تکرار کنم
درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جان کنید
@noorincake1
@noorincake1
۱۳:۲۹
آموزش تارت انار جذاب 
یه آموزش جدید و خیلی خوش طعم براتون آوردم که با درست کردنش توی مهمونی هاتون بدرخشید
فیلم آموزشیش رو هم کامل براتون ضبط کردم،حتما امتحانش کنید 
مواد لازم برای خمیر تارتآرد قنادی: ۳۰۰-۲۵۰ گرم شکر: ۶۰ گرمنمک: ۱/۲ ق چ کره: ۲۰۰ گرمزرده تخم مرغ: ۲عدد وانیل: ۱/۲ ق چخامه صبحانه: ۳۰ گرمرنگ قرمز کمی
طرز تهیه:در ابتدا آرد و نمک را باهم مخلوط میکنیمکره سرد که از حالت فریز خارج شده ولی هنوز سرد هست را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به آرد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان دست شروع به ورز دادن میکنیم،تا به شکل پودری دربیاید.زرده تخم مرغ،وانیل،خامه و رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و با نوک انگشتان دست ورز میدهیم تا یک خمیر منسجم به دست بیاید.سپس خمیر را دو تا سه ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم و بعد از ۲۰ دقیقه ماندن در دمای محیط،روی یک سطح آردپاشی شده باز کرده و داخل قالب تارت انداخته و مجدد یک ربع در یخچال استراحت داده و سپس در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده گذاشته و به مدت ۱۲_۱۴ دقیقه پخت میکنیم.
بعد از سرد شدن تارت ها را از قالب جدا کرده و با کرم انار پر میکنیم.
مواد لازم برای کرم انارزرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱۲۰_۱۵۰ گرم شیر: ۲۵۰ میلی لیترآب انار: ۲۵۰ میلی لیتر خامه صبحانه: ۱۰۰ گرمآرد نشاسته ذرت: ۳ ق غ
طرز تهیه:ابتدا زرده تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن،هم میزنیم تا کاملا روشن شود.شیر و آب انار و نشاسته ذرت را باهم ترکیب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود.بعد از گرم شدن به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شده و زرده و نشاسته گلوله نشود و سپس روی حرارت ملایم گذاشته و دائم هم میزنیم تا کاملا به غلظت برسد.بعد از غلیظ شدن روی ظرف کرم را با سلفون میپوشانیم و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت با قیف داخل تارت ها را پر میکنیم و روی تارت ها را با انار تزئین میکنیم.
هر سوالی داشتید برام بفرستید حتما جواب میدم.
از کیک هاتون برام عکس بفرستید
حتما این آموزش رو برای دوستاتون بفرستید تا اوناهم استفاده کنن
کپی فقط با ذکر منبع مجاز هست
#آموزش#آموزش_تارت_انار#تارت_انار
ایدی بله:@noorincake1
شماره تماس:09922288048
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
یه آموزش جدید و خیلی خوش طعم براتون آوردم که با درست کردنش توی مهمونی هاتون بدرخشید
مواد لازم برای خمیر تارتآرد قنادی: ۳۰۰-۲۵۰ گرم شکر: ۶۰ گرمنمک: ۱/۲ ق چ کره: ۲۰۰ گرمزرده تخم مرغ: ۲عدد وانیل: ۱/۲ ق چخامه صبحانه: ۳۰ گرمرنگ قرمز کمی
طرز تهیه:در ابتدا آرد و نمک را باهم مخلوط میکنیمکره سرد که از حالت فریز خارج شده ولی هنوز سرد هست را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به آرد اضافه میکنیم و با نوک انگشتان دست شروع به ورز دادن میکنیم،تا به شکل پودری دربیاید.زرده تخم مرغ،وانیل،خامه و رنگ خوراکی را هم اضافه کرده و با نوک انگشتان دست ورز میدهیم تا یک خمیر منسجم به دست بیاید.سپس خمیر را دو تا سه ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم و بعد از ۲۰ دقیقه ماندن در دمای محیط،روی یک سطح آردپاشی شده باز کرده و داخل قالب تارت انداخته و مجدد یک ربع در یخچال استراحت داده و سپس در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده گذاشته و به مدت ۱۲_۱۴ دقیقه پخت میکنیم.
بعد از سرد شدن تارت ها را از قالب جدا کرده و با کرم انار پر میکنیم.
مواد لازم برای کرم انارزرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۱۲۰_۱۵۰ گرم شیر: ۲۵۰ میلی لیترآب انار: ۲۵۰ میلی لیتر خامه صبحانه: ۱۰۰ گرمآرد نشاسته ذرت: ۳ ق غ
طرز تهیه:ابتدا زرده تخم مرغ،وانیل و شکر را با همزن،هم میزنیم تا کاملا روشن شود.شیر و آب انار و نشاسته ذرت را باهم ترکیب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود.بعد از گرم شدن به مخلوط زرده و شکر اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شده و زرده و نشاسته گلوله نشود و سپس روی حرارت ملایم گذاشته و دائم هم میزنیم تا کاملا به غلظت برسد.بعد از غلیظ شدن روی ظرف کرم را با سلفون میپوشانیم و در یخچال به مدت دو تا سه ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت با قیف داخل تارت ها را پر میکنیم و روی تارت ها را با انار تزئین میکنیم.
#آموزش#آموزش_تارت_انار#تارت_انار
ble.ir/join/NzVlMTZmZD
۱۳:۳۸
سلام سلامممم
عیدتون مباررررککککک

خانوم های عزیز الهی که همیشه در پرتو الطاف صدیقه طاهره سلام الله علیها باشید

عیدتون مباررررککککک
خانوم های عزیز الهی که همیشه در پرتو الطاف صدیقه طاهره سلام الله علیها باشید
۱۶:۴۶