دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید
۴ شهریور
فرج آلادین دبیر اجرایی دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم و عکس دانشجویی امید شد.
با حکمی از سوی مدیر پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، #فرج_آلادین به عنوان دبیر اجرایی دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم و عکس دانشجویی امید انتخاب شد. آلادین بازیگری را از حدود سی سال پیش ( ۱۳۷۴ ) یعنی از سنین کودکی با بازی در سریالهای شبکهی یک سیمای خانواده شروع کرد که این فعالیت تا به امروز ادامه داشته است.وی در اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد به عنوان نویسنده در برنامه های مختلفی از جمله : هفت رنگ ، گلبرگ ، کلمه الله و ... فعالیت داشت؛ افزون بر نویسندگی در #مطبوعات و #مجلات مختلف ، #نویسندگی فیلم سینمایی خواستگاری ، شوخی انتخاباتی ، سرهنگ و... را نیز در کارنامهی خود دارد. وی در اواسط دهه هشتاد علاوه بر بازیگری و نویسندگی در عرصهی اجرا نیز ورود کرد و برنامههای مختلفی از جمله گزارش هفتگی، هفتروز ، یک سبد سلامتی و ... را تا به امروز اجرا کرده است. برنامه دهه شصتی با اجرا و #کارگردانی فرج آلادین از پر بیینندهترین برنامههای شبکه دو در سال ۱۳۹۹ بود ؛ همچنین او از تهیه کنندگان و گویندگان با سابقه رادیو نیز بوده است. آلادین کارگردانی فیلمها و مجموعههای مختلف را نیز به عهده داشته است که از جمله می توان به تولید هزار دقیقه #مستند ساخته شده برای شبکه چهار سیما اشاره کرد. وی جوایز متعددی را از جشنوارههای مختلف برای ساخت فیلمهای کوتاهی چون خواب شیرین ، بعضیها زنده ماندن و ... دریافت کرده است. فیلم قرار نبود اینجوری شه از دیگر کارهای فرج آلادین که با بازی سیروس گرجستانی ، ارژنگ امیر فضلی ، خسرو احمدی و ... در اذهان ببیندگان به جای مانده است. وی در اوایل دهه نود به عنوان تهیه کننده به فعالیت مشغول و عضو کانون صنفی تهیه کنندگان ایران شد. آلادین هم اکنون علاوه بر فالیتهای ذکر شده به عنوان مدرس در مؤسسات مختلف فرهنگ و هنری مشغول به کار است.
با حضور وزیر علوم ؛ پوستر دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید رونمایی شد. " /> به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، با اعلام این خبر افزود : این جشنواره با هدف ترویج و توزیع آثار فاخر ، اعتلای فرهنگ و هنر جامعهی دانشجویی کشور و همچنین ایجاد امید ، آگاهی و حمایت از دانشجویان هنرمند برای آیندهای روشن در مسیر حرفهای طراحی شده است. وی افزود : این جشنواره در دو بخش ملی و بینالمللی و در رشتههای فیلمهای کوتاه داستانی ، مستند ، انیمیشن ، عکس فیلم و عکس با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و مشارکت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم ، ستاد مبارزه با موارد مخدر کشور و سازمان امور اجتماعی کشور برگزار خواهد شد.
حسن عليكرمي دبیر علمی دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید شد
️با حکمی از سوی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسن علیکرمی به عنوان دبیر علمی دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید منصوب شد. ️ علیکرمی از سال 1365 با بازی در نمایشهای دیوان بلخ و تازیانه بهرام، زیر نظر استاد علیرضا نادری، فعالیت خود را آغاز نمود و تاکنون بعد از تولید30 نمایش، آخرین نمایش خود را با نام «گربه جان» در اردیبهشت 1403 در سالن سایه مجموعه تئاترشهر به روی صحنه برد. ایشان دارای دیپلم گرافیک و کارشناسی و کارشناسی ارشد هنرهای نمایشی با گرایش ادبیات نمایشی هستند و ضمن تالیف چندین کتاب و مقاله، از سال 1380 تاکنون در کنار تدریس دروس هنری در دانشگاههای سراسر کشور، کارگاههای آموزشی متعددی را نیز برگزار نمودهاند. حسن علیکرمی در کنار فعالیتهای علمی و پژوهشی، در طراحی و دبیری چندین جشنواره ملی و بینالمللی نیز نقش بسزایی داشتهاند. تاسیس و راهاندازی مراکز، خانهها و گروههای فرهنگی و هنری متعدد و همچنین فعالیت و اعزام گروههای هنری در خارج کشور از نمونههای بارز فعالیتهای ملی و بینالمللی ایشان محسوب میشود. تشکیل تیمهای داوری در رویدادهای مختلف حرفهای هنر، دانشگاهی و مدارس، فعالیت در زمینه هنرهای تجسمی، برگزاری اکرانها و نشستهای متعدد در دانشگاههای کشور، گویندگی حرفهای کتابهای صوتی، فعالیت رسانهای و در نهایت بازی و نقش آفرینی در بیش از 25 فیلم و سریال، از دیگر فعالیتهای بارز فرهنگی هنری ایشان محسوب میشود.
دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید. بخش ها: فیلم کوتاه داستانی ، انیمیشن ، عکس فیلم ، تک عکس، مجموعه عکس.
موضوعات : ترویج فناوری و نوآوری ، میراث فرهنگی و علمی ( تاریخ علم ) ، آسیب های اجتماعی ، پیشگیری از اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی ، فلسطین ، انتفاضه و مقاومت و موضوع آزاد.
مجتبی صفری معاون مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری درباره جشنواره امید گفت : جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید برای حمایت از کانونها فرهنگی هنری دانشجویی آماده سازی شده ، وی همچنین افزود : تلاشمان این است که بستری را فراهم کنیم که آثار باکیفیتی از نظر مفهومی و هنری در بخشهای متنوع جشنواره تولید شود. آقای صفری گفت : در فرایند این رویداد ، تلاش میکنیم که اساتید متنوعی دعوت کنیم و کارگاهها و نشستهایی را در دانشگاهها با مشارکت خود دانشگاه برگزار کنیم ؛ همچنین برای اکران فیلم های کوتاه و مستندهای منتخب ایران و جهان در دانشگاهها ، جدولی را خواهیم داشت که کانونهای فیلم و عکس دانشجویی در دانشگاههای مختلف اعلام خواهند کرد که در چه زمانی و چه ساعاتی اکران فیلم خواهند داشت معاون مدیر کل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از صحبتهایش گفت : در فرصت دو ماهه حجم فعالیت بالایی در دانشگاهها توسط دانشجوها در زمینه فیلم و عکس خواهیم داشت امید است در دانشگاهها از حیث برنامههای تخصصی در حوزه فیلم و بحث اکران فیلم بیش از گذشته تقویت شود. وی درباره تیم اجرایی جشنواره نیز گفت : هم در حوزه دبیرخانه علمی و هم در حوزه دبیرخانه اجرایی افراد متخصص و کارکردهای مشغول فعالیت هستند و امیدواریم که اختتامیه بسیار باشکوهی را با حضور دانشجویان داشته باشیم و این جشنواره در تقویم رسمی جشنوارههای حرفهای فیلم و عکس کشور جای خودش را پیدا کند. آخرین مهلت ارسال آثار : ۳۰ آبان ۱۴۰۳