عکس پروفایل کاروان عمره ۱۴۰۳ سراج منیرک

کاروان عمره ۱۴۰۳ سراج منیر

۲۰۱عضو
بازارسال شده از مبین
thumnail

۱۷:۳۰

بازارسال شده از مبین
thumnail

۱۷:۳۰

بازارسال شده از مبین
thumnail

۱۷:۳۰

مراسم وداع با مکه و حرکت به سمت فرودگاه جده امروز ساعت ۲:۳۰ بامداد لابی هتل العلیان الماسی

۵:۰۰

نشستن زائرین کاروان در پرواز جهت عزیمت به ایران هم اکنون

۶:۵۹

زائرین بزرگوار در پرواز نشستند و تا دقایقی دیگر پرواز انجام خواهد شد هم اکنون ساعت عربستان ۱۰:۱۵ دقیقه و به وقت ایران ۱۰:۴۵ دقیقه می باشد و طول زمان پرواز حدود ۳ ساعت خواهد بود

۷:۱۵

سلام علیکمبه پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست ای پروردگار بزرگ، از تو سپاسگزارم که مرا شایسته قرار دادی تا در خدمت زائران خانه تو باشم. این نعمت بزرگ را بر من ارزانی داشتی که بتوانم در کاروان‌ عمره به عنوان خادم خدمت کنم.
خدایا، تو را شکر می‌کنم که مرا در این مسیر قرار دادی تا بتوانم به برادران و خواهرانم در راه تو کمک کنم. این فرصت را به من دادی تا در کنار آنها باشم و از نزدیک شاهد خلوص و ایمان آنها باشم.
از تو می‌خواهم که این عمل را برایم قبول فرما و آن را در ترازوی اعمال نیکم قرار دهی. مرا در این مسیر ثابت قدم بدار و به من توفیق ده تا بتوانم به بهترین وجه ممکن به این وظیفه عمل کنم.
ای زائران گرامی، از شما نیز تشکر می‌کنم که با محبت و صبر خود، این مسیر را برای من آسان‌تر کردید. از شما طلب حلالیت می‌کنم اگر در خدمت شما کمبودی داشته‌ام یا اگر نتوانسته‌ام به تمام نیازهای شما پاسخ دهم. امیدوارم که خداوند متعال این سفر را برایتان مقبول و مملو از خیر قرار دهد.
خداوندا از تو می‌خواهم که این عمل را برایم مایه خیر و برکت قرار دهی و مرا در این راه یاری کنی. تو را شکر می‌کنم و از تو طلب آمرزش می‌کنم.از همکاران خودم در کاروان جناب حاج آقای جعفری مدیریت محترم و حاج آقای رمضانی مسئول محترم دفتر و معاونت کاروان نیز تقدیر و تشکر و طلب حلالیت دارم.
التماس دعای فراوان و خداوند نگهدارتان باد
خادم شما محمدحاجی زاده
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۶:۱۲

باسلام .الحمدالله رب العالمین که توفیق زیارت بیت الله الحرام ومدینه النبی را دراین ماه عزیزشعبان نصیب وروزی این بنده حقیرو شما زائر گرامی کرد.همچنین توفیق خدمت گزاری شما عزیزان را داشتم .ضمن سپاس به درگاه خداوند متعال از صبر و حوصله همه شما زائرین عزیز و همچنین از سروران عزیز خودم حاجی اقای حاجیزاده روحانیت محترم کاروان و همچنین حاج آقای رمضانی عزیز معاون محترم تشکر و سپاس فراوان دارم و از همه شما عزیزان طلب حلالیت دارم چنانچه قصوری و کوتاهی از جانب این بنده حقیر صورت گرفت از حضور همه عزیزان پوزش می طلبم انشالله حلال بفرماییدundefinedundefinedundefinedآرزوی قبولی طاعات وعباداتتان رادارم وبرای همه شما از درگاه باریتعالی عمر با عزت وسلامتی را آرزو میکنم. خدمتگذار شما حسین جعفری

۶:۳۴

سلام مجدد یک عدد شال روسری زنانه در سالن فرودگاه جده جا مونده بود از صاحب آن تقاضا می شود به دفتر سراج منیر مراجعه فرمایند و تحویل بگیرند

۶:۴۲

#اهمیت_اخلاص
آیت الله بهجت فرمودند:«از کسی پرسیدم چندبار به حج مشرف شده ای؟» گفت: «یا پنجاه بار یا هیچ»اگر پذیرفته شده باشد، پنجاه بار، و اگرپذیرفته نشده باشد، هیچ!منبع نفس مطمئنه ص۲۴

۱۵:۱۷

thumnail
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
قسم خداوند به شهر مدینه
خداوند به شهر مدینه قسم یاد کرده آنجا که می‌فرماید:«وَالتِّينِ وَالزَّيْتُونِ «.» وَطُورِ سِينِينَ «.» وَهَذَا البَلَدِ الأَمِينِ»
در روایت است که امام(ع) فرمود: «تین» یعنی مدینه، «زیتون» یعنی بیت‌المقدس، «طور سینین» یعنی کوفه (نجف اشرف)، «البلد الامین» یعنی مکه مکرمه.
علی ساکنها سلام اللهundefinedاللّهم‌صل‌ّعلی‌محمّد‌و‌آل‌محمّدو‌عجّل‌فرجهمundefined

۱۵:۲۳

thumnail
حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها دعاگوی زائران و راهیان کوی دوستحاجی زاده

۱۷:۲۱

thumnail

۱۷:۲۱

هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
undefinedاباصلت می‌گوید:
در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیه‌السلام رسیدم. فرمودند :
ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهی‌های روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
undefined ۱. زیاد دعا کن.
undefined ۲. زیاد استغفار کن.
undefined ۳. زیاد قرآن تلاوت کن.
undefined ۴. از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی.
undefined ۵. هر امانتی که گردنت هست ادا کن.
undefined ۶. تمام کینه‌هایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن.
undefined ۷. هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
undefined ۸. و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
undefinedاللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ... خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز...

undefinedعیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱.undefinedبحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳.
•┈••๑❀๑undefinedundefinedundefinedundefinedundefined๑❀๑••┈•

۸:۰۷

thumnail
undefined خداحافظ ای ایرانی‌ترین ایرانیundefined
undefinedبرای تک تک این کلمات باید خون گریه کردundefined
انا_علی_العهدسید_حسن_نصرالله
☫نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامیundefined http://eitaa.com/joinchat/2000027835Ce5ccd89770

۴:۴۵

thumnail
سلام علیکم
undefined حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در حال چک کردن صحت قرائت نماز
undefined یادآوری: سنت ها و رفتارهای نیکی که در سفرهای زیارتی انجام می‌شود(مثل دقت در رعایت احکام شرعی ،قرائت نماز، نافله ها،گذشت و ایثار و....) باید همچنان تمرین شود که در انسان ماندگار شود.دعاگو هستمالتماس دعاundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۱۴:۴۳

بازارسال شده از عمره اسفند۴۰۳
thumnail
حضرت خدیجه (سلام الله علیها) یکی از بزرگ‌ترین زنان تاریخ اسلام هستند.ایشان همسر پیامبر اکرم، حضرت محمد (ص) بودند و نقش بسیار مهمی در حمایت از ایشان در آغاز رسالت داشتند.ایشان اولین زنی بودند که به اسلام ایمان آوردند و همواره پشتیبان پیامبر (ص) در سختی‌ها بودند.وفات ایشان در سال دهم بعثت و در زمان محاصره مشرکان در شعب ابی طالب یکی از داغ‌های بزرگ برای پیامبر (ص) و مسلمانان بود.رحلت این بانوی با عظمت و فداکار را به شما بزرگواران تسلیت عرض مینماییم.

۱۸:۵۷

undefined امروز 10 رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه کبری همسر گرامی پیامبر اسلام (ص) است . ضمن عرض تسلیت شایسته است اطلاعات اندکی پیرامون این بانوی بزرگ اسلام بدانیم
مزار مطهر حضرت خدیجه کبری (س) همسر گرامی پیامبر اسلام (ص) undefinedundefined
۱- حضرت خدیجه (س) در قبیله قریش ، از نسل پاک ابراهیم خلیل (ع) و اسماعیل ذبیح (ع) و از پدرانی موحد و خداپرست در شهر مکه ولادت یافتاو با سه واسطه به قصی بن کلاب جد گرامی پیامبر اسلام (ص) می رسید ( خدیجه بنت خویلد بن أسد بن عبدالعزیز بن قصی بن کلاب ) و از عمو زادگان پیامبر (ص) محسوب می شد.۲- پس از آنکه به رشد و شایستگی رسید از بانوان ثروتمند و مشهور قریش شد که تجار امین مکه با سرمایه او به تجارت می پرداختند و بدین جهت حضرت ابوطالب (ع) به پیامبر (ص) پیشنهاد داد تا برای شروع تجارت مستقل ، با سرمایه حضرت خدیجه (س) شروع به کار کنند۳- هنگامیکه پیامبر (ص) با سرمایه تجاری خدیجه (س) و همراهی خدمتکار وی به سفر تجاری شام رفتند ، در بازگشت با گزارش تحسین برانگیز خدمتکار خدیجه (س) و بروز شایستگی های رسول خدا (ص) ، حضرت خدیجه (س) به پیامبر (ص) پیشنهاد ازدواج داد و در ۲۸ سالگی به ازدواج آن حضرت درآمد .۴- حضرت خدیجه (س) در خانه رسول خدا (ص) دو پسر بنام قاسم و عبدالله بدنیا آورد که هر دو در کودکی درگذشتند اما با ولادت حضرت فاطمه (س) ، خداوند متعال نسل پیامبر (ص) را از دامن پاک حضرت خدیجه (س) و حضرت فاطمه (س) قرار داد.۵- با بعثت پیامبر اسلام (ص) ، اولین بانویی که اسلام اختیار نمود خدیجه کبری (س) بود و تا پایان عمر ، با انفاق مال و تلاش و مجاهدت وصف ناپذیر خویش ، حامی بزرگ رسول خدا (ص) در راه تحقق اهداف الهی بود۶- روزهایی که رسول خدا (ص) در غار حراء با خدای خود خلوت نموده بود ، همسر فداکار او همراه با آذوقه لازم ، از خانه خویش در کنار مسجد الحرام تا فراز جبل النور و غار حراء ، رنج راه بر جان می خرید و بسوی دیدار حضرت می شتافت ،روزی جبرئیل (ع) در غار حراء بر پیامبر (ص) نازل شد و بشارت آمدن خدیجه (س) را داد و گفت :« خداوند به خدیجه (س) سلام می رساند و خانه ای در بهشت برای او مقرر فرموده است۷- در روزهای سخت و طاقت فرسای محاصره اقتصادی مشرکین ، خدیجه (س) دوشادوش رسول خدا (ص) همه مشکلات را به جان خرید و با ثروت خود و شهرت و اعتبار خویش در بین قریش از پیامبر (ص) و مسلمانان حمایت نمود۸- پس از سپری شدن دوران پرمشقت محاصره اقتصادی ، حضرت خدیجه (س) دهم ماه رمضان سال دهم بعثت ( سه سال قبل از هجرت ) در شهر مکه رحلت نمود و پیکر مطهرش در قبرستان حجون بخاک سپرده شد۹- رسول خدا (ص) به مناسبت های مختلف ، یاد خدیجه (س) را گرامی می داشتند :پیامبر (ص) هنگام مراسم تدفین ، خود بداخل قبر رفتند و از همسر با وفای خود تجلیل نمودند ،تا وقتیکه خدیجه (س) زنده بود ، پیامبر (ص) هیچ همسر دیگری اختیار نکردندپس از هجرت ، در مدینه نیز با هدیه دادن به دوستان خدیجه (س) یاد او و زحمات و فداکاری های او را گرامی می داشتند ،هنگامیکه پیامبر (ص) در سال هشتم هجری در فتح مکه ، وارد مکه شدند بدلیل اینکه برخی از اهالی مکه خانه حضرت را بدون اجازه تصرف کرده بودند ، بر روی کوه حجون و در نزدیکی مزار مطهر حضرت خدیجه (س) خیمه ای برپا کردند و حضرت در آنجا اقامت نمودند.
undefined قبرستان ابوطالب (ع)۱ - در شمال شرقی مسجد الحرام ، ابتدا و سمت چپ خیابان « طریق المسجد الحرام » ، و در کنار کوه « حجون » ، قبرستان قدیمی شهر مکه قرار دارد که قدمت آن به قبل از اسلام باز می گردد۲ - پیش از اسلام ، بدلیل اینکه شمال شرقی مسجد الحرام و دامنه کوه ابوقبیس ، منطقه « معلاة » یعنی محله بالا نامیده می شد و یکی از درب های ورودی شهر مکه که پیش از این قبرستان بود به نام « باب المعلاة » شناخته می شد ، بر این اساس مردم نیز این قبرستان را با نام « جنة المعلاة » ( باغ محله بالا ) می شناختند۳ - گاهی نیز بدلیل اینکه قبرستان در دامنه کوه حجون قرار دارد آن را با نام « قبرستان حجون » یاد می کردندالبته بین ایرانیان با نام « قبرستان ابوطالب » شناخته می شود۴ - اجداد گرامی پیامبر (ص) مثل قصی بن کلاب ، عبدمناف و عبدالمطلب و همچنین حضرت ابوطالب (ع) عموی فداکار پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) همسر باوفای رسول خدا (ص) و پسرهای پیامبر (ص) از آرمیدگان در این سرزمین هستند۵ - قبرستان ابوطالب در گذشته دارای ساختمان و گنبد بود که متاسفانه پس از تسلط وهابیون تخریب شد .

۶:۲۹

undefined اکمال حج
undefinedپیامبر خدا(ص):undefined مَعاشِرَ النّاسِ!
حَجُّوا الْبَیْتَ بِکَمالِ الدّینِ وَالتَّفَقُّهِ
ولا تَنْصَرِفُوا عَنِ الْمَشاهِدِ الّا بِتَوْبَةٍ وَاقْلاعٍ.

undefinedای مردم!با دین‌شناسی کامل و عمیق، خانه خدا را زیارت کنیدو جز با توبه و دل کندن (از گناه و بدی) از مشاهد مشرفه و زیارتگاه‌ها بازنگردید.
undefined الاحتجاج، ج۱، ص۸۱‌

۸:۰۰

thumnail
میلاد باسعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد

۱۰:۲۳