نور
صدا
تصویر
حرکت
دوباره زندگی 
بلند شو و زندگیت روجوری بساز که دوست داری..

صبحتون بخیر و شادی
https://ble.ir/parpinsaffron
بلند شو و زندگیت روجوری بساز که دوست داری..
https://ble.ir/parpinsaffron
۴:۰۰
اینم رضایت مشتری ثابتمون
این همه حس خوب یه جا خیلی قشنگه
#رضایت
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
۱۳:۴۰
Haamim Ay Setare.mp3
۰۲:۳۵-۶.۶۵ مگابایت
۱۵:۱۱
۱۵:۱۱
باز جمعه شد و نمیدونی غذا چی بپزی؟
بیا بهت یه پیشنهاد خوشمزه و هیجان انگیز بدم
ته چین
مهم ترین قسمت ته چینم زعفرونشه که باعث رنگ بهتر و عطر و طعم دل انگیزش میشه
برای خوشمزه تر شدنش تو این یه مورد خاص به هیچ وجه در ریختن زعفرون خساست به خرج ندین .
مهم ترین نکتش هم دم کردن درست زعفرونه تا رنگ و لعاب خوبی به این غذای خوشمزه بده
نوش جان 
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
۱۹:۲۴
در هر حجمی که بخواین
@parpin2@parpin3
https://ble.ir/parpinsaffron
۱۹:۳۶
*اگر شماهم در طول روز ، محیط کارتون انرژی زیادی ازتون میگیره حتما مطلب زیر رو بخونید* 
مصرف زعفران، انرژی بخش است

کاروتنوئیدهای موجود در زعفران، ذخیره انرژی و قدرت را در عضلات بدن افزایش می دهد. هم چنین قدرت عکس العمل و هماهنگی بین ذهن و چشم ها با این ترکیبات افزایش می یابد.

با افزایش فشار خون و رسیدن اکسیژن به عضلات، زعفران می تواند انتخاب خوبی برای ورزشکاران باشد.
https://ble.ir/parpinsaffron
با افزایش فشار خون و رسیدن اکسیژن به عضلات، زعفران می تواند انتخاب خوبی برای ورزشکاران باشد.
https://ble.ir/parpinsaffron
۴:۰۸
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
۱۶:۳۲
https://ble.ir/parpinsaffron@parpin2@parpin3
۱۶:۳۹
در هر حجمی که بخواین
@parpin2@parpin3
https://ble.ir/parpinsaffron
۱۶:۴۱
صبح مایل به ظهرتون بخیر باشه زعفرونی ها
یادتون نره امروز هم مثل بقیه روزها به درخشیدنتون ادامه بدید
@parpinsaffron
یادتون نره امروز هم مثل بقیه روزها به درخشیدنتون ادامه بدید
@parpinsaffron
۹:۰۴
نظرتون راجع به یه دستور پخت خوشمزه چیه؟





۹:۰۵
هویج_پلو_گوشت
برنج
هویج نگینی شده نیم پز
🧅پیاز
🫑دلمه نگینی
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل زردچوبه
، تفاله پیاز
،
🧂 تخم مرغ ، آرد
🥰گوشت رو با ارد و ادویه و تفاله پیاز و یدونه تخم مرغ میکس میکنیم قلقلی میکنیم
🥰و داخل تابه سرخ میکنیم میذاریم کنار ، پیاز نگینی و زردچوبه رو تفت میدیم ، هویج نیم پز نگینی رو اضافه و نمک میزنیم و تفت میدیم ،
🥰 دلمه رو اضافه میکنیم ، میذاریم کنار ، برنج رو آبکش کرده زنده تر آبکش کنین ، کف قابلمه رو روغن و زعفران و نون لواش بزارین
🥰یه لایه برنج یه لایه مواد هویجی یکم زعفرون و دوباره برنج تا ته،برنجو دم میذاریم ، موقع سرو قلقلی هارو دورش میچینیم و با پلوی زعفرونی تزیین میکنیم.
@parpinsaffron
🧅پیاز
🫑دلمه نگینی
، تفاله پیاز
،
🥰گوشت رو با ارد و ادویه و تفاله پیاز و یدونه تخم مرغ میکس میکنیم قلقلی میکنیم
🥰و داخل تابه سرخ میکنیم میذاریم کنار ، پیاز نگینی و زردچوبه رو تفت میدیم ، هویج نیم پز نگینی رو اضافه و نمک میزنیم و تفت میدیم ،
🥰 دلمه رو اضافه میکنیم ، میذاریم کنار ، برنج رو آبکش کرده زنده تر آبکش کنین ، کف قابلمه رو روغن و زعفران و نون لواش بزارین
🥰یه لایه برنج یه لایه مواد هویجی یکم زعفرون و دوباره برنج تا ته،برنجو دم میذاریم ، موقع سرو قلقلی هارو دورش میچینیم و با پلوی زعفرونی تزیین میکنیم.
@parpinsaffron
۹:۱۰
نمکدان را که پُر میکنی، توجهی به ریختن نمکها نداری. اما زعفران را که میسابی، به دانه دانهاش توجه میکنی. حال آنکه بدون نمک، هیچ غذایی خوشمزه نیست، ولی بدون زعفران ماهها و سالها میتوان آشپزی کرد و غذا خورد. مراقب نمکهای زندگیات باش. ساده و بی ریا و همیشه دم دست هستند. ولی روزی اگر نباشند، وای بر سفره زندگی …
صبحتون بخیر
صبحتون بخیر
۶:۰۵