عکس پروفایل قرآن_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینیق

قرآن_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

۸۴۶عضو
عکس پروفایل قرآن_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینیق
۸۴۶ عضو

قرآن_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

ارسال سوال @pasokhgoo_ir_botارتباط با مدیر@pasokhgoo8

۲۶ شهریور ۱۳۹۸

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedابليس به چه علت مثل خدا همه جا حضور دارد؟
undefinedپاسخ:
undefinedاولا بايد بدانيم حضور ابليس مانند حضور خدا نيست بلکه حضور خدا در همه عالم بالاصاله است و حضور شيطان در برخي از قسمت هاي عالم با اجازه و اذن خداست پس اين دو با هم متفاوت است و محدوده حضور شيطان هم همه جا نيست و مطلق نيست
بلکه شيطان از درگاه الهي رانده شده و در آسمان هاي بالا هيچ جايي ندارد و در عوالم مجردات جايي ندارد بله در عالم ماده و آسمان عالم ماده مي تواند حضور داشته باشد ولي اين حضور هم به صورت مطلق نيست بلکه انسان با اراده خود و عبوديت الهي مي تواند راه نفوذ و حضور شيطان را به وجود خود ببندد همچنين حضور شيطان در مراکز عبادت و ايام مخصوص مانند ماه رمضان هم محدود است
بنا بر اين حضور شيطان مطلق نبوده و محدود است و انسان آنقدر قدرت دارد که مي تواند ابليس را در بند کند و حضور او را محدود سازد
از دليلي وجود ندارد که ثابت کند ابليس در همه جا حضور فيزيکي داشته باشد . وحتي بر اساس مباني چون او از نوع جنيان است وجن از آتش خلق شده ودر واقع جسماني است نمي تواند در همه جا همزمان حضور داشته باشد چون موجود جسماني اين توان را ندارد .
ولي جنيان سرعت شگفت‌انگيزي دارند و مي‌توانند مسيري طولاني را در زماني کوتاه طي کنند و به همين دليل مي توانند از حوادث دورترين مکانها در کمترين زمان ممکن خبردار شوند و يا از موانع به آساني عبور نمايند، بر خلاف انسان که چنين نيست. در روايتي آمده:
سدير صيرفي مي‌گويد: روزي از مدينه عازم کوفه شدم، امام باقر(ع) به من سفارشاتي فرمود، وقتي از مدينه بيرون شدم ،در يکي از منازل بين راه ناگهان مردي را ديدم که نزد من آمد و نامه‌اي به من داد که مرکب مُهر آن هنوز خشک نشده بود، ديدم مُهر امام باقر عليه السلام است ، در نامه دستوراتي بود، چون به آن مرد متوجه شدم کسي را نديدم، بعد از مدتي وقتي دوباره به مدينه آمدم و محضر امام رسيدم، جريان را به حضرت عرض کردم، حضرت فرمودند : « ما خدمتکاراني از جن داريم .وقتي بخواهيم کاري به طوري فوري انجام بپذيرد، آن ها را در پي آن مي‌فرستيم»( علامه مجلسى، بحار الأنوار، مؤسسة الوفاء بيروت - لبنان، 1404 ه ق ، ج 27 ص 17 . )
شيطان بر کساني تسلط دارد که به او گرايش داشته باشند: نَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لاَ تَرَوْنَهُمْ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاء لِلَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ.
اما چرا خدا به شيطان همچين قدرتي دارد که در کنار افعال و نيات انسان حضور داشته باشد و بتواند ما را وسوسه کند تا ما تصميم اشتباهي بگيريم؟
بايد بدانيم که حضور شيطان در حد ووسوسه است و تسلطي بر انسان ندارد امام خدا اراده کرده است که انسان آزمايش شود و قواي انسان به فعليت برسد و رشد کند و به کمال برسد براي همين دو کفه ترازوي هدايت و ضلالت رد مورد انسان را همسنگ کرده تا انسان بتواند در اين تساوي اختيار خود را به کار بگيرد
از يک طرف عقل و فطرت انسان را به خوبي ها دعوت مي کند اما در مقابل نفس انسان رابه بدي ها فرا مي خواند پيامبران انسان را دعوت به خدا و راه خير مي کنند در مقابل خدا شيطان را براي وسوسه انسان قرار مي دهد .
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#اعتقادی

۵:۳۷

thumnail
undefinedمیان آرزوی تو و معجزه ی خداوند دیواری است به نام اعتماد....
undefinedپس اگر دوست داری به آرزویت برسی، با تمام وجود به او توکل و اعتماد کن
undefined @pasokhgoo1 undefined

۷:۲۵

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال :
undefinedنام مادرحضرت رقيه (ع)جه بود؟
undefinedپاسخ:
undefinedعلامه حائری در کتاب معالی السبطین درباره مادر حضرت رقیه (سلام الله علیها) می‌نویسد: مادرش “شاه زنان“(شهربانو) دختر یزجرد بود(1).ولی برخی منابع نام مادر او را ام اسحاق ذکر کرده اند(2)
undefinedبا توجه به اینکه طبق نقل منابع از همسران امام حسین(علیه السلام) فقط بانو رباب در کربلا حضور داشته است،بنابراین مادر حضرت رقیه(سلام الله علیها) در کربلا نبوده است.
undefinedپی نوشتها:(1)-سرگذشت جانسوز حضرت رقیه ( عليها سلام ) ،ص 9 به نقل از معالی السبطین، ج 2، ص 214.(2)- الاربلى، على بن عيسى، كشف الغمة فى معرفة الائمة، تهران، كتاب فروشى اسلاميه، بى‏تا، ج2، ص216 ؛ الطبرسى، ابوعلى فضل بن الحسن، اعلام الورى بأعلام الهدى، بيروت، دار المعرفة، 1399 ه .ق، ص251. اعیان الشیعه،ج2،ص389 و ج13،ص48.
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#تاریخی

۷:۲۶

۲۷ شهریور ۱۳۹۸

undefined امروز: شمسی: چهارشنبه - ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ میلادی: Wednesday - 18 September 2019 قمری: الأربعاء، 18 محرم 1441
undefined امروز متعلق است به: undefinedامام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلامundefinedالسلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلامundefinedجواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلامundefinedامام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
undefined اذکار روز: - یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
undefined وقایع مهم شیعه: undefinedامروز مناسبتی نداریم
undefined روزشمار:undefined7 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلامundefined17 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیهاundefined32 روز تا اربعین حسینیundefined40 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلامundefined41 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
undefined @pasokhgoo1 undefined

۸:۳۵

thumnail
undefinedامام على عليه السلام:
undefinedمن دامَ كَسَلُهُ خابَ أمَلُهُ
undefinedكسى كه پيوسته تنبلى كند، در رسيدن به آرزويش ناكام ماند
undefinedميزان الحكمه جلد10 صفحه 131
undefined @pasokhgoo1 undefined
#حدیث

۸:۳۵

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedدختري که خود سوزي کرده و به گفته مدر و مادرش مشکل عصبي داشته که اين کار را کرده اين کار او که باعث مرگش شد خود کشي حساب ميشود و جايگاه او در جهنم است؟
undefinedپاسخ:
undefinedبه طور کلي بايد گفت : در اسلام، خودکشى، حرام و گناه نابخشودنى است . کسى که خودکشى کند، يقيناً جهنّمى خواهد بود. در قرآن کريم است :
undefined«و لاتقتلوا أنفسکم إنّ اللّه کان بکم رحيمًا * و مَن يفعل ذلک عدوناً و ظلما فسوف نصليه نارًا و کان ذلک على اللّه يسيرًا; (1)
undefinedخودکشى نکنيد! خداوند، نسبت به شما، مهربان است. هر کس، اين عمل را از روى تجاوز و ستم انجام دهد، به زودى، او را در آتشى وارد خواهيم ساخت. اين کار، بر خدا، آسان است.»
undefinedظاهر آيه به قرينه «ان الله کان بکم رحيمًا» نهى از خودکشى و انتحار است، يعنى خداوند مهربان نه تنها راضى نمى شود که ديگران شما را به قتل رسانند; بلکه به خود شما هم نيز اجازه اين کار را نمى دهد. روايات اهل بيت(عليهم السلام) نيز ما را به همين معنا رهنمون ساخته اند.
undefinedامام صادق(عليه السلام) فرمود: «کسى که خودکشى کند، براى هميشه، در آتش جهنّم خواهد بود.»(2)
undefinedپي نوشت ها:1. نسا(4) 29ـ30.2. بحار، ج 6، ص 243. تفسير نمونه، آيت الله مکارم شيرازى و ديگران، ج 3، ص 356، دارالکتب الاسلاميه.
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#اعتقادی

۸:۳۸

thumnail
undefinedامام على عليه السلام:
undefinedإنَّ الفُرَصَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ فَانتَهِزوها إذا أمكَنَت في أبوابِ الخَيرِ ، وإلّا عادَت نَدَماً
undefinedفرصت ‏ها چون ابر بهارى در میگذرند. پس آن را در انجام دادن انواع خير غنيمت بدانيد؛ زيرا در غير اين صورت، پشيمانى به بار می‌آيد
undefinedغررالحكم حدیث 3598
undefined @pasokhgoo1 undefined
#حدیث

۹:۵۹

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedآيا خواندن قرآن در تلفن همراه ثواب خواندن قرآن واقعي را دارد؟
undefinedپاسخ:
undefinedيكى از دستورهايى كه پيشوايان دين در باب تلاوت قرآن به ما داده اند، خواندن از روى آن است و روى اين مسئله تاكيد فراوانى كرده اند.
احاديثى از معصومين عليه السلام رسيده است كه : انسان هر وقت مى خواهد قرآن بخواند. از روى خط قرآن تلاوت كند، زيرا قرائت از روى قرآن ثواب بيشترى دارد.
از جمله احاديثى كه بر اين مطلب صراحت دارد، روايت اسحاق بن عمار است كه به امام صادق عليه السلام عرضه داشت: جانم به قربانت، من قرآن را حفظ كرده ام آيا از حفظ بخوانم يا از روى آن؟ امام عليه السلام فرمودند: از روى آن بخوان. زيرا كه قرائت از روى قرآن ثواب بيشترى دارد. مگر نمى دانى كه نگاه كردن به قرآن علاوه بر خواندن آن، مستقلا عبادت محسوب مى گردد.(1)
باز در حديث ديگري امام صادق عليه السلام فرمودند: هر كس قرآن را از روى آن تلاوت كند چشم وى نيز از قرآن بهره بردارى مى نمايد و از عذاب او و پدر و مادرش هم كاسته مى شود گرچه با كفر از دنيا رفته باشند.(2)
رسول خدا صلى الله عليه و آله نيز در اين باره فرمودند: هيچ چيز بر شيطان سخت تر از آن نيست كه انسان قرآن را از روى آن بخواند. و نيز روايت شده كه فرمود: سهم چشم هايتان را از عبادت بپردازيد. پرسيدند: يا رسول الله ! سهم چشم از عبادت چيست ؟ فرمود: نگاه كردن به قرآن و تفكر در آن و پند گرفتن از شگفتى هاى آن است (3). و نيز چنين فرمودند: برترين عبادت امت من تلاوت قرآن با نگاه به آن است (4).
از روايات فوق به دست مى آيد كه تنها خواندن قرآن، تلاوت كامل و مطلوب نيست . بلكه علاوه بر خواندن اگر به آيات الهى، نگاه شود و قرآن در مقابل فرد تلاوت كننده قرار داشته باشد بهتر است.
چه بسا علت اين تاكيد، بهره گرفتن از نورانيت قرآن است، تا مسلمانان از آن بهره بيشترى ببرند و نورانيش در آنان اثر گذارد.
و شايد يکي از علل آن اين باشد که خواندن قرآن از روى خط آن، به تدبر و تفكر نزديكتر است و سبب مى شود كه خواننده در قرآن بيشتر دقت كند و از نكات دقيق و لطايفى كه در آيات آن به كار رفته ، لذت و بهره بيشترى ببرد.
و اما در مورد سوال شما:
قرائت قرآن از روي کامپيوتر، موبايل و... از جهت شرعي که مسلما هيچ اشکالي ندارد بلکه نيکو و پسنديده هم هست؛ ولي اگر منظورتان از جهت برابري ثواب اين قرائت با قرائت از روي کتاب قرآن هست، اين مساله را به قطع و يقين نه مي توان رد کرد و نه اثبات.
چون با توجه به رواياتي که در بالا ذکر شد، قرائت قرآن از روي خط قرآن ثواب بيشتري دارد تا اينکه از حفظ قرائت شود، و حالا آيا بتوان خط کتابت قرآن را تعميم داد و به خط هاي مجازي نيز تطبيق کنيم، مطمئن نيستم.
اما چيزي که يقيني هست، تلاوت از روي نرم افزار و... نيز يقينا ثواب و آثار خاص خودش را خواهد داشت ان شاءالله. اما از جهت برابري ثواب با قرائت از روي کتاب قرآن، نمي دانم.
undefinedمنابع:
1- اصول كافى ، ج 4، كتاب فضيلت قرآن . ص 418، حديث 5.2- ثواب الاعمال ، ص 231. اصول كافى ، ج 4، ص 417، حديث 1 و 4.3- الجامع الصغير.4- آداب المتعلمين ، ص 151.
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#قرآن_حدیث

۱۰:۰۴

thumnail
undefinedامام صادق (ع):
undefinedهركه مؤمن بينوايى را حقير شمارد، خداوند پيوسته او را تحقير كند و دشمنش دارد تا آن گاه كه از تحقير او دست بردارد
undefinedميزان الحكمه جلد3 صفحه 143
undefined @pasokhgoo1 undefined
#حدیث

۱۲:۲۷

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedآيا مي شود پول خمس را که بر ما واجب شده به يک نيازمند داد؟
undefinedپاسخ:
undefinedواجب است خمس را به دفتر يا نماينده مرجع تقليد خود بدهند.
undefinedسوال:
undefinedلباس زير خوني باشه تو لباسشويي بندازيم بعد از شست و شو جاي خون باشه آیا اين لباس زير پاک شده يا نجس هست؟
undefinedپاسخ:
undefinedاگر جرم خون شسته شده وبرطرف شده وفقط لک آن باقي مانده است پاک شده است ولباسها هم پاک است.
undefinedسوال:
undefinedاگه حين نوشتن چيزي، دستم روي آيه‌ي قرآن و يا حديثي باشه اشکال داره؟رهبري
undefinedپاسخ:
undefinedاگر بدون وضو باشد و نام خدا يا قرآن باشد حرام مي باشد.
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#احکام

۱۲:۳۶

thumnail
undefinedپيامبر خدا (ص):
undefinedهر كه مال خود را به اختيار از نيكان دريغ كند، خداوند مالش را به اجبار نصيب بدان گرداند
undefinedميزان الحكمه جلد12 صفحه 385
undefined @pasokhgoo1 undefined
#حدیث

۱۳:۳۱

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedدختري هستم تو خانواده معمولي چند ساله هر چي خواستگار مياد از نظر اعتقادي تفاهم نداريم..من معتقد به نماز، خمس، حجاب ، اهل موسيقي وعروسي هاي حرام نيستم. ولي اکثر خاستگارا بر عکس منن.!!
خانواده هم اصرار دارن که به يکيشون جواب مثبت بدم چون سنم داره بالا ميره.!!
من خيلي دعاکردم کسي که مذهبي باشه خداخودش سر راهم قراربده ولي موردي نبوده تا حالا هميشه وقتي زندگي نامه شهدارو ميخونم غبطه ميخورم به نوع ازدواج و زندگيشون..
حالا مجبورم ازدواج کنم.بايکي ازخاستگارا ولي نميدونم چرادعام قبول نشد؟من که چيز بدي از خدا نخواستم؟
undefinedپاسخ:
undefinedمهم ترين ملاك ازدواج كفويت است يعني دختر و پسر در اموري مثل ايمان و اعتقادات، فرهنگ و آداب و رسوم، توقّعات از زندگي، نوع نگاه به زندگي، ويژگي هاي اخلاقي، وضعيّت خانوادگي، سن، تحصيلات، اقتصاد، هوش، زيبايي كفو و همتاي هم باشند و تفاوت زيادي با هم نداشته باشند.خواهر گرامي، ازدواج، مهم ترين اتفاق در زندگي يك جوان مي باشد كه ارزش صرف كردن انرژي زياد براي آن و صبر كردن براي يافتن فرد مناسب را دارد. دوره ازدواج همانند پيله سازي براي كرم ابريشم مي باشد كه كرم ابريشم زماني كه پيله مي سازد و مدتها در آن محبوس مي شود شايد سختي زيادي را متحمل شود ولي بعد از مدتي آنچنان زيبا و رنگارنگ و توانا در پرواز كردن مي گردد كه قابل مقاسه با سختي آن نيست شايد كرم ابريشم مي دانست كه روزي به پروانه تبديل خواهد شد و براي همين مدتها خود را در جاي تنك و تاريك محبوس ساخت. ما انسان ها نيز گاهي سختي هايي را در زندگي تحمل مي كنيم كه بعد از آن سختي ها آساني هايي غير قابل توصيف وجود دارد. اگر ما بدانيم كه تحمل چند سال ما را به شخصي كه از خوشبختي آينده ما را به تامين مي كند، مي رساند با كمال ميل آن را تحمل مي كنيم.پرسشگر گرامي، هر ميوه اي فصل رسيدني دارد. بعضي از ميوه ها در تابستان به رشد مطلوب مي رسند و بعضي ديگر در پاييز وقت چيدن آنها مي رسد. همه اين اندازه گيري‌ها را خداوند متعال با علم بي نهايت خود كه تمام نظم و نظام عالم را مي داند قرار داده است. در مورد انسانها نيز امر به همين گونه است يعني برخي از دختر ها زود ازدواج مي كنند برخي ديگر اندكي ديرتر مي توانند فرد مناسب خود را پيدا كرده و به خوشبختي و سعادت خود برسند گاهي دختري مومنه و متديّنه (مانند شما) سالها منتظر مي ماند ولي زماني كه وقت مناسب فرامي رسد و خداوند دعاي او را مستجاب مي كند فردي را مناسب و هم شان و هم رتبه خود مي يابد كه مي تواند در زندگي به او تكيه نموده و با او به رشد و كمال انساني برسد و زندگي آرامش بخشي را در كنار او داشته باشد. تنها مطلب صبر و طاقت و عجله نداشتن ما انسانهاست. شايد در همين تاخير حكمتي باشد كه ما انسانها از آن آگاهي نداريم و اگر از دليل و حكمت آن آگاهي پيدا كنيم خود آن را بپذيريم. پس بنابراين به وعده خداوند كه در قران مي فرمايد مومنان بايد با مومنان ازدواج كنند و افراد فاسق با افراد فاسق ايمان داشته باشيم. علاوه براين تجربه نشان داده است كه معمولا افراد با هم شان و هم رتبه خود از نظر ايمان ازدواج مي كنند. شايد اين هم قانون الهي براي انسانها باشد كه علم و حكمت الهي اقتضاي آن را دارد.در ادامه چند توصيه براي حل اين مشكل مطرح مي كنيم:1. بزرگ جلوه دادن مشكل، منفي بافي، سوء ظن و افكار پوچ انسان را مستأصل و مأيوس مي كند و باعث تخريب روح و جسم انسان مي شود و بايد به طور جد از اين وضعيت خود را نجات داد بنابراين روح خود را نيازاريد و خودخوري و ناراحتي را كنار بگذاريد و به فضل و رحمت بي منتهاي خداوند اميدوار باشيد.2. شما بايد در زمينه ازدواج فعال باشيد يعني ديگران و افرادي كه در زمينه ازدواج و معرفي خواستگار هستند بدانند كه شما در زمينه ازدواج سخت گير نيستيد و ملاك ازدواج شما ايمان و تديّن مي باشد.3. مثلا اگر افرادي را در فاميل مي شناسيد كه مي تواند نقش مؤثر داشته باشند مشكل را با آنها در ميان بگذاريد تا زمينه معرفي افراد با ايمان براي ازدواج با شما ايجاد گردد.4. در مكانهاي سالم مثل مساجد در رفت و آمد باشيد، دركانون هاي مذهبي فعاليت كنيد و در مجالس مذهبي بيشتر شركت كنيد. افراد مؤمن اكثراً در اين مكانها در رفت و آمد هستند. از اين رو بستر مناسبي است،1. نقش فعّال خانواده، فاميل و اطرافيان شما نيز بسيار مهم است. به عنوان مثال يكي از راهكارها كه باعث گرديده تا به امروز دختران زيادي راهي خانه بخت گردند آن است كه اگر پسري را متناسب با شرايط شما ديدند از طريق واسطه‏اى مورد اعتماد با ظرافت خاص و بيان اين¬كه دختري با فلان شرايط و ... آمادگي ازدواج و تشكيل زندگي را دارد و در صورتي كه او مايل باشد خود در اين مسير به وي كمك مي¬كند، نظر وي را در مورد شما جويا شود.

۱۳:۴۰

2. خواندن قران و نماز اول وقت و رضايت به تقدير و قضا و قدر الهي به شما آرامش مي بخشد و با بالا بردن ايمانتان و اعتمادتان به خداوند آرامش تان را تا زمان پيدا شدن همسري مومن حفظ نماييد.3. نيكي به پدر و مادر را سرلوحه اعمال خود قرار دهيد.4. سعي كنيد بر ايمانتان بيفزاييد و به رشد معنوي خود ادامه دهيد مطمئنا پسرهاي متديّن زيادي هستند كه آرزوي ازدواج با دختران مومن و متديّني چون شما را دارند ولي به علل مختلف مثل عدم شناخت اين اتفاق نيفتاده است ولي گذر زمان اين شناخت اتفاق خواهد افتاد بنابراين تا آن زمان شما بايد بر ايمان خود استوار باشيد و آن را تقويت نماييد.5. سعي كنيد صبر پيشه كنيد و بدانيد كه همه اتفاقات اين عالم با تقدير و حساب و كتاب الهي انجام مي شود و هر اتفاق نيك و بد در زمان خود واقع خواهد شد. خيلي از مشكلات با گذر زمان و صبر حل مي شود.6. سعي كنيد دوستانتان افرادي مومن و متدين باشد زيرا در اين صورت احتمال معرفي شدن شما براي ازدواج با فردي متدين بيشتر مي گردد.7. در صورتي كه در محله و محيط فرد با ايمان و مذهبي كم باشد راه حل مهاجرت و تغيير محل سكونت مي باشد.8. اگر مورد مناسبي براي ازدواج در اطرافيان كه فرموديد وجود هم دارد سراغ داريد كه احتمال علاقه به شما از ناحيه ايشان وجود دارد مي توانيد با واسطه مورد اطمينان مساله را مطرح نماييد و زمينه اقدام عملي براي ازدواج را ايجاد كنيد.چند توصيه مفيد:1. از قرار گرفتن در تنهايي بايد پرهيز نمود.2. از بيكاري بايد دوري كرد و همواره خود را به كاري مشغول نمود.3. بيشتر در جمع شركت كنيد و به هيچ وجه خود را از ديگران جدا نكنيد و در انزوا قرار نگيريد.مطمئن باشيد اگر به خداوند متعال توكل كنيد و تمام امور زندگى خود را به او واگذار كنيد، خداوند به بهترين وجه و شكل به آن رسيدگى خواهد كرد زيرا او خير و صلاح بندگانش را بهتر از من و تو مى‏داند.چه بسا اين انتظار زمينه امتحان الهي براي شما باشد، امتحاني كه شما بايد به آنچه از قران آموخته ايد عمل كنيد به آنچه باور داريد عمل كنيد، صبر را در زندگي تجربه كنيد. و ببينيد چقدر به خداوند ايمان داريد. همچنين توصيه مي کنيم به هيچ وجه به ازدواج ناخواسته و غير هم کفو خودتان تن ندهيد و صبر کنيد تا خداي متعال بهترين را بر سر راه شما قرار دهد.
موفق باشيد.
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#مشاوره

۱۳:۴۰

به همسرم سوء ظن پیدا کردمundefined
undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedهمسرم بازاري واکثرا باخانما سروکارداره متاسفانه درطول اين مدت زندگي يکي دوبار خطاهايي از ايشون ديده ام که منجربه سوءظن من به ايشون شده به آرامي وبا لحني مهربانانه مشکل رادروقت مناسب باايشون درميون گذاشتم وبالاخره طوري حل شده و همسرم گفته من اشتباه ميکنم ومن براي ادامه زندگي وکش ندادن مشکل قبول کردم
حالامشکلي که دارم واقعا اينه که اين سوءظن منو بيمارم کرده نميتونم باهاش ادامه زندگي بدم خداميدونه تو زندگي هم ازهيچ لحاظي براش کم نذاشتم خواهش ميکنم مشکلم رابه دقت خونده و راه حل اساسي برام بذارين که منو قانع بکنه چون ديگه قانع نميشم دوتا هم فرزنددارم و بعد خدا پناهگاهي هم ندارم
بفرماييدبا اين سوءظن بيش ازحدکه باعث شده شباهم کابوس ببينم وآرامشمو کلا بهم ريخته چيکارکنم ؟
undefinedپاسخ:
undefined هيچ چيز مانند بدبيني در خراب كردن يك رابطه خوب زناشويي و ويران نمودن يك كانون گرم خانواده قدرتمند نيست و لذا شيطان از اين حربه در به آشوب كشيدن خانواده هاي غافل، استفاده بسيار مي‌كند. بدبيني خالق تشويش و استرس، عصبانيت، تنفر و ترس است. هيچ فرد بدبيني نمي تواند به روشني فكر كند و تصميم بگيرد. بدبيني و سوءظن از آفت هاي مهم زندگي زناشويي است.
اگر با اين مشكل مقابله نكنيد زندگي زناشويي و جان و جسم و روان تان نابود ميشود. بدبيني و شکاکیت مانع عشق و مهرباني و محبت كه لازمه زندگي زناشويي سالم است، مي شود، و لذا ما نبايد اجازه بدهيم جوّ بدبيني در زندگي ما ايجاد شود؛ خصوصاً اگر بدبيني ما منشأ بيروني نداشته و زاييده افكار و تخيلات ما باشد. يكي از علل جدي بدبيني ها، سوء تفاهم است؛ هنگامي كه به همسر و شريك زندگي خود بدبين مي‌شويد، در حقيقت به ارتباطاتي خيالي و مخفي مظنون شده ايد، كه باعث رنجش شما مي گردد.
درست است که چند باری این اتفاق افتاده که شوهر شما اشتباهاتی داشته است، ولی در همه اظهار پشیمانی کرده و به اغوش خانواده برگشته است، که این گنج بزرگی است که شما باید قدر بدانید و از این فرصت برای زندگی خود استفاده کنید.
انرژي منفي ندهيد؛ فكر كردن دست خود انسان است و ما مي توانيم فكر كردن را كنترل بكنيم. روزانه بطور متوسط، شش هزار فكر در ما جريان پيدا مي كند كه بيشتر آن هم منفي است و مي توانند اثر سوء بر ما بگذارند، در حاليكه به راحتي مي‌توان جلوي آن را گرفت

ذهن، معمار زندگي ماست، و هرگونه كه بينديشيد زندگي تان به همانگونه شكل مي گيرد.

افكار منفي، فكر زائد محسوب مي شوند، و فكر زائد مال وقت زائد است و وقت زائد مال بيكاري است؛ پس يكي از راه هاي هجوم افكار منفي به انسان ها بيكاري است و انسان هايي كه بيكار هستند افكارمنفي شان بيشتر است

ديگر اينكه شما بايد تغيير موقعيت داشته باشيد. اگر افكار منفي در موقعيتي به سراغتان مي آيد آن موقعيت را تغيير بدهيد. دنبال كاري برويد و مشغول بشويد . مي توانيد خودتان را سرگرم كنيد

در روايات از معصومين صلوات الله عليهم اجمعين آمده است كه : بدگماني انسان را دچار اضطراب مي‌كند. لذا اگر مي خواهيد اضطراب و استرس نداشته باشيد، حسن ظن داشته باشيد. حسن ظن باعث راحتي قلب و آرامش روح است. بدگماني باعث غصه مي گرددد و حسن ظن غم و غصه ها را از بين مي برد. اگر مي خواهيد دلتان صفا و طهارت نفس داشته باشد خوش گمان باشيد و به خدا توكل كنيد.

بي‌شك شما همسرتان راخيلي دوست داريد ولي بدانيد بدگماني اين عشق را از بين مي برد؛ چون بدگماني روي رفتار شما اثر مي گذارد و آرم آرام اين عشق شما را از بين مي برد و در مقابل او از شما فاصله گرفته و فكر منفي شما به وقوع مي پيوندد. اگر شما خوش گمان باشيد و رفتارهاي شايسته داشته باشيد محبت شوهر شما بيشتر مي شود.

undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#مشاوره

۱۳:۵۲

۲۸ شهریور ۱۳۹۸

thumnail
undefinedامام علی (ع):
undefinedاز تكبّر حذر كن؛ كه آن ريشه طغيان و نافرمانى خداى مهربان استهر كس كه خودش را بى ارزش مى شمارد، به او اميد خير نداشته باش
undefinedغررالحكم حدیث 2609 و 9087
undefined @pasokhgoo1 undefined
#حدیث

۸:۰۴

undefinedundefinedundefined
undefinedسوال:
undefinedآيا اين حرف درسته که خدا به هر کس در دنيا کمتر نعمت بدهد در قيامت جبران ميکنه و کساني که بيشتر در دنيا بهشون داده شده خدا در قيامت کمتر ميده؟
undefinedپاسخ:
undefinedملاک در این مطلب زیاد و یا کم دادن نعمت در دنیا نیست بلکه ملاک این است که آن فرد با این نعمت(چه کم و چه زیاد) در دنیا چگونه برخورد کرده است.
چه بسا نعمت کمی در این دنیا برای فرد فاسقی (بدکار) که در آن دنیا باید جوابگو باشد و به واسطه همان به جهنم می رود و نعمت زیادی که برای یک مومن باعث بهشتی شدن و پاداش فرد می شود.
مثال می زنم : آدم فقیری را در نظر بگیرید که جز لباس تنش چیزی ندارد اگر همین فرد به خدا کفر بورزد و با دست و پایی که خدا به او داده است گناه انجام دهد فردای قیامت از همین نعمت کمی هم که به او داده شده بازخواست می شود و به جهنم می رود (نمونه واقعی آن استیون هاوکینگ فیزیک دان مطرح معاصر است که تمام بدنش فلج است و فقط انگشت او تکان می خورد و نظریات خود را با انگشت تایپ می کند او در نظریه اخیر خود خدا را انکار کرده است این فرد با این که خدا در این دنیا چیزی به او نداده(اعضای بدنش تحلیل رفته) در آخرت هم مورد غضب خدا قرار خواهد گرفت و هیچ تکریم نمی شود)
در مقابل مومن ثروتمندی را تصور کنید که این ثروت را در راه خداو رفاه بندگان خدا صرف می کند و این نعمت را زمینه ای برای عبادت بیشتر خود قرار داده است. این فرد نه تنها در قیامت این نعمت از او بازخواست نمی شود بلکه به خاطر این عملکردش تکریم نیز می شود.
آنچه که در برخی از روایات دیده می شود که خدا در روز قیامت از فقیر عذر خواهی می کند و به او نعمت های فراوانی می دهد درباره فقیر مومن است :
امام صادق(ع) می‌فرماید: همانا روز قیامت خداوند از بنده مؤمن که در دنیا فقیر و محتاج بوده دلجویی می‌کند چنان که برادری از برادرش عذر می‌خواهد.
خداوند به او می‌فرماید: به عزت و جلالم سوگند! تو را به خاطر اهانت و خواری‌ات در نظرم محتاج کردم؛ پس پرده‌ها را بردار و ببین به جای دنیا چه چیزها به تو داده‌ام.
پس پرده‌ها را بردارد و آنچه را که خدای متعال از عوض دنیا به او داده بنگرد و سپس به خدای عزوجل می‌دارد: پروردگارا! با این عوضی که به من عطا فرمودی، زیانی به من ندارد آنچه از دنیا از من بازگرفتی.(کافی، ج2، ص264، ح18)
undefinedارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
undefinedundefinedundefinedhttps://ble.im/pasokhgoo_ir_bot
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined @pasokhgoo1 undefined
#اعتقادی

۸:۰۴

۲۷ اسفند ۱۳۹۸

بازارسال شده از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
thumnail
خدمتی دیگر از مرکز ملی پاسخگویی:undefinedتولید نرم افزار اندرویدی «پرسش کرونا»undefinedپرسش و پاسخ هایی با رویکردundefinedقرآنیundefinedحدیثیundefinedکلامیundefinedتاریخیundefinedاخلاقیundefinedمشاوره و روانشناسیundefinedاحکام شرعیundefinedارائه پاسخ ها به دو صورت اجمالی و تفصیلیundefinedذکر منابع پاسخ ها undefinedارائه پاسخ ها به دو صورت متنی و صوتیundefinedامکان ارسال پرسشundefinedدریافت از سایت مرکز ملی پاسخگوییلینک مستقیم دریافت نرم افزارhttp://pasokhgoo.ir/system/tdf/field/software/corona.apk?file=1&type=node&id=98116&force=1۸

۱۶:۵۶

۲۸ اسفند ۱۳۹۸

بازارسال شده از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
thumnail

خدمتی دیگر از مرکز ملی پاسخگویی:undefinedتولید نرم افزار اندرویدی «پرسش کرونا»undefinedپرسش و پاسخ هایی با رویکردundefinedقرآنیundefinedحدیثیundefinedکلامیundefinedتاریخیundefinedاخلاقیundefinedمشاوره و روانشناسیundefinedاحکام شرعیundefinedارائه پاسخ ها به دو صورت اجمالی و تفصیلیundefinedذکر منابع پاسخ ها undefinedارائه پاسخ ها به دو صورت متنی و صوتیundefinedامکان ارسال پرسشundefinedدریافت از سایت مرکز ملی پاسخگوییلینک مستقیم دریافت نرم افزارhttp://dte.bz/porsesh-coronaلینک نرم افزار در کافه بازار:https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.corona

۹:۱۴

۱ فروردین ۱۳۹۹

بازارسال شده از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
thumnail

۱۶:۳۹

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

thumnail
یا زهرا سلام الله علیها:undefinedنرم افزار اندرویدی پاسخگو؛ درگاه ورودی پرسشگران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
undefined امکانات این نرم افزار :undefined بخش گفتگوی زنده (گفتگو به صورت چت با کارشناسان بر خط مرکز)undefined ارسال سوال به صورت آفلاینundefinedنمایش کارشناسان آنلاین به تفکیک تخصص (مشاوره ، احکام ، اعتقادات و ...)undefined زمان بندی پاسخگویی در ایام هفتهundefined آرشیو گفتگو های آنلاین و آفلاینundefined کانال های تخصصی پاسخگویی
undefinedدانلود از کافه بازار cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
undefined مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

۱۲:۵۵