یخ در بهشت خونگی
🧊
🧋🥶
مواد لازم:یخ قالبی یا خرد شدهشربت دلخواه (مثل آلبالو، پرتقال، توت فرنگی و…)
دنیای کیک و دسر🧁
مواد لازم:یخ قالبی یا خرد شدهشربت دلخواه (مثل آلبالو، پرتقال، توت فرنگی و…)
۱۷:۵۹
بازارسال شده از عالیجنابیون
خدایا ...اگر فراموش ڪردمڪـہ خداے بزرگے دارم؛تو فراموش نمیڪنی ڪہ بندہڪوچڪے دارے... با نوازشے!یا شاید تلنگرے آرام!وجودت را ، مهربانے و بزرگیت رابہ من یادآورے ڪن...
شب خوش....
عالیجنابیـون
شب خوش....
۱۸:۰۰
بازارسال شده از تبلیغات مجموعه《تگ پلاس》
سلاممتأسفانه ۴خانواده بهمون معرفی شده که صاحب خونه این خانواده های نیازمندمون رو جواب کردن رفتیم با صاحب خونه ها صحبت و ۱ماه فرصت گرفتیم تا بدهی این خانواده رو بدیمبچه ها کم کم داره هوا سرده میشه و نذاریم پدر مادر این خانواده شرمنده بچه هاش بشن
اگه توان دارید ۱۰۰ هزارتومان سهیم بشیدواقعاً این مبلغ دیگه برا خیلی هامون مبلغی نیستپس بسم الله...فقط یادت نره با نیَّت سهیم بشی
شماره کارت
6037997418535531و شماره شباIR580170000000205650519005
به نام #مصطفی_برقبانی
@sardaredelha13130
۰۹۳۶۳۷۴۷۹۸۱مبلغ مورد نیاز ۹۰ میلیون تومان هستش
#کار_خیر_بالاخره_انجام_میشه#حواست_باشه_جانمونی...
@gskademoshohada
http://eitaa.com/joinchat/405471250C05a569b487
اگه توان دارید ۱۰۰ هزارتومان سهیم بشیدواقعاً این مبلغ دیگه برا خیلی هامون مبلغی نیستپس بسم الله...فقط یادت نره با نیَّت سهیم بشی
شماره کارت
#کار_خیر_بالاخره_انجام_میشه#حواست_باشه_جانمونی...
http://eitaa.com/joinchat/405471250C05a569b487
۱۸:۳۵
دنیای کیک و دسر🧁
سلام متأسفانه ۴خانواده بهمون معرفی شده که صاحب خونه این خانواده های نیازمندمون رو جواب کردن رفتیم با صاحب خونه ها صحبت و ۱ماه فرصت گرفتیم تا بدهی این خانواده رو بدیم بچه ها کم کم داره هوا سرده میشه و نذاریم پدر مادر این خانواده شرمنده بچه هاش بشن اگه توان دارید ۱۰۰ هزارتومان سهیم بشید واقعاً این مبلغ دیگه برا خیلی هامون مبلغی نیست پس بسم الله... فقط یادت نره با نیَّت سهیم بشی
شماره کارت
6037997418535531 و شماره شبا IR580170000000205650519005
به نام #مصطفی_برقبانی
@sardaredelha13130
۰۹۳۶۳۷۴۷۹۸۱ مبلغ مورد نیاز ۹۰ میلیون تومان هستش #کار_خیر_بالاخره_انجام_میشه #حواست_باشه_جانمونی...
@gskademoshohada http://eitaa.com/joinchat/405471250C05a569b487
به نیت شادی دل امام زمان که میدونم خیلی بهش ارادت داری هرچقدر در توانت هستش همین الان سهیم شو
اگر با محدودیت در واریز مواجه شدید
از همراه بانک مخصوص بانک استفاده بفرمائید نه آپ و اپلیکیشنهای متفرقه .
از عابر بانک هم امکان انتقال هست ...
اگر با محدودیت در واریز مواجه شدید
از همراه بانک مخصوص بانک استفاده بفرمائید نه آپ و اپلیکیشنهای متفرقه .
از عابر بانک هم امکان انتقال هست ...
۱۸:۳۶
بازارسال شده از دنیای دانستنی
۶:۵۵
بازارسال شده از دنیای آشپزی 🍔
شیرینی دانمارکی رولی
مواد لازم:برای خمیرارد سفید قنادی ۲ لیوانپودر خمیر مایه ۱ ق غشکر ۴ ق غنمک نوک ق چتخم مرغ ۱ عددشیر ولرم نصف لیوانکره به دمای محیط رسیده یا روغن جامد ۴۰ گرم
مواد لازم برای کرم میانی:شیر ۱ و نیم لیوانشکر ۱ لیوانآرد سفید قنادی نصف لیوانگلاب ۱/۳ لیوانوانیل نصف ق چ
طرز تهیه:اول کرم میانی را آماده میکنیم. شکر،شیر،آرد را داخل قابلمه بریزید. بهم بزنید تا آرد حل بشه.روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا کاملا غلیظ شود.سپس گلاب و وانیل را اضافه کنید و بهم بزنید تا طعم دار شود.این کرم نباید شل باشد،چون از خمیر بیرون میزند.وقتی کرم آماده شد،بذارید کنار تا سفت و سرد شود.میتونید چند ساعت زودتر آماده کنید و بذارید یخچال. برای خمیر ،تمام مواد را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید .سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت ،در دمای محیط استراحت بدید. اگر خمیر شل بود،یکی دو قاشق آرد اضافه کنید. اگر خمیر سفت بود یکی دو قاشق شیر بریزید.خمیر باید نرم و لطیف باشد.بعد از ۱ ساعت ،پف خمیر را بگیرید و کمی ورز بدید .خمیر را به کمک وردنه به ابعاد ۳۰ در ۴۰ باز کنید.از کرم میانی روی خمیر بریزید. خمیر را رول کنید.به کمک نخ دندان ،خمیر را مثل کلیپ، برش بزنید.قالب پای را با مقداری روغن و آرد چرب کنید.خمیر های برش خورده را داخل قالب بذارید.پلاستیک را چرب کنید و به مدت نیم ساعت، روی قالب بذارید.بعداز نیم ساعت،رومال زرده تخم مرغ بزنید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس گریل بزنید تا روی شیرینی طلائی بشه.
✿ دنیای آشـــپــزی
مواد لازم:برای خمیرارد سفید قنادی ۲ لیوانپودر خمیر مایه ۱ ق غشکر ۴ ق غنمک نوک ق چتخم مرغ ۱ عددشیر ولرم نصف لیوانکره به دمای محیط رسیده یا روغن جامد ۴۰ گرم
مواد لازم برای کرم میانی:شیر ۱ و نیم لیوانشکر ۱ لیوانآرد سفید قنادی نصف لیوانگلاب ۱/۳ لیوانوانیل نصف ق چ
طرز تهیه:اول کرم میانی را آماده میکنیم. شکر،شیر،آرد را داخل قابلمه بریزید. بهم بزنید تا آرد حل بشه.روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا کاملا غلیظ شود.سپس گلاب و وانیل را اضافه کنید و بهم بزنید تا طعم دار شود.این کرم نباید شل باشد،چون از خمیر بیرون میزند.وقتی کرم آماده شد،بذارید کنار تا سفت و سرد شود.میتونید چند ساعت زودتر آماده کنید و بذارید یخچال. برای خمیر ،تمام مواد را با هم مخلوط کنید. به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید .سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت ،در دمای محیط استراحت بدید. اگر خمیر شل بود،یکی دو قاشق آرد اضافه کنید. اگر خمیر سفت بود یکی دو قاشق شیر بریزید.خمیر باید نرم و لطیف باشد.بعد از ۱ ساعت ،پف خمیر را بگیرید و کمی ورز بدید .خمیر را به کمک وردنه به ابعاد ۳۰ در ۴۰ باز کنید.از کرم میانی روی خمیر بریزید. خمیر را رول کنید.به کمک نخ دندان ،خمیر را مثل کلیپ، برش بزنید.قالب پای را با مقداری روغن و آرد چرب کنید.خمیر های برش خورده را داخل قالب بذارید.پلاستیک را چرب کنید و به مدت نیم ساعت، روی قالب بذارید.بعداز نیم ساعت،رومال زرده تخم مرغ بزنید.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس گریل بزنید تا روی شیرینی طلائی بشه.
✿ دنیای آشـــپــزی
۷:۴۴
بازارسال شده از دنیای آشپزی 🍔
✿ دنیای آشـــپــزی
۱۴:۳۵
بازارسال شده از تبلیغات مجموعه《تگ پلاس》
چـــــــــاقی نصف خوشکلیه آدمو میگیره!

15کیلو لاغریِ بی وقفه عین کوره چربی بسوزونید.
بدونِ یبوست، بدون ضعف، بدون گرسنگی کشیدن طولانی مدت
مناسب برای کسانی که استپ وزنی شدید تیروئید و کسانی که سن بالا و سوخت و ساز کمی دارند
#کاهش_وزن 
️فقط کافیه عضو کانال بشی راه حلش بهت بگم
️
ble.ir/join/ArfbgHt5Vjble.ir/join/ArfbgHt5Vj
۱۴:۳۷
#شیرینی_موزائیکی_هویج
مواد لازم :
هویج یک کیلو شکر یک و نیم کیلو گردوی نگینی یک فنجان پسته نگینی نصف فنجان وانیل مقداریبیسکوئیت پتی بور 500 گرم کره 125 گرم پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج ها را با رنده ریز رنده کنید داخل ظرف مناسب ریخته شکر را به ان اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و آبش کشیده شود کره و وانیل و گردو و پسته را افزوده مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و بیسکوییت ها را که با دست خرد کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس روی کاغذ روغنی پودر نارگیل می پاشیم مواد را روی ان ریخته و رول می کنیم و به مدت یک ساعت در فضای بیرون قرار می دهیم تا شیرینی کاملا خنک شود در آخر به اندازه دل خواه برش زده و با پودر پسته تزئین می کنیم .
دنیای کیک و دسر🧁
مواد لازم :
هویج یک کیلو شکر یک و نیم کیلو گردوی نگینی یک فنجان پسته نگینی نصف فنجان وانیل مقداریبیسکوئیت پتی بور 500 گرم کره 125 گرم پودر نارگیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج ها را با رنده ریز رنده کنید داخل ظرف مناسب ریخته شکر را به ان اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و آبش کشیده شود کره و وانیل و گردو و پسته را افزوده مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و بیسکوییت ها را که با دست خرد کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس روی کاغذ روغنی پودر نارگیل می پاشیم مواد را روی ان ریخته و رول می کنیم و به مدت یک ساعت در فضای بیرون قرار می دهیم تا شیرینی کاملا خنک شود در آخر به اندازه دل خواه برش زده و با پودر پسته تزئین می کنیم .
۱۵:۱۱
#لوز_زعفرانی_تبریز
شکر: ۱ پیمانهآب: نصف پیمانهبادام: ۲۰۰ گرمپودر قند: ۲ قاشق سوپ خوریزعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپ خوری پسته کوبیده: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام است. می توانید آماده تهیه کرده یا اینکه بادام خام را در آب خیس کرده، پوستش را بگیرید. بعد به مدت یک روز گذاشته تا خشک شود بعد آن را آسیاب کرده و از الک ریز رد کنید. پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاید (مانند مربا شیره کشدار شود) بعد بگذارید تا شیره حسابی خنک شده بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ۱۵ دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشد تا فقط یک قاشق به مایع خوب رنگ دهد.) چند دقیقه دوباره هم بزنید.
در آخر پودر بادام را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا مایع شیرینی به شکل خمیر درآمده و به دست نچسبد.
بعد داخل قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی را در آن بریزید و پهن کنید. بعد پسته ها را رویش پاشیده و با پشت قاشق صاف کنید. تقریبا ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته بعد برش بزنید
دنیای کیک و دسر🧁
شکر: ۱ پیمانهآب: نصف پیمانهبادام: ۲۰۰ گرمپودر قند: ۲ قاشق سوپ خوریزعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپ خوری پسته کوبیده: به مقدار لازم
برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام است. می توانید آماده تهیه کرده یا اینکه بادام خام را در آب خیس کرده، پوستش را بگیرید. بعد به مدت یک روز گذاشته تا خشک شود بعد آن را آسیاب کرده و از الک ریز رد کنید. پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاید (مانند مربا شیره کشدار شود) بعد بگذارید تا شیره حسابی خنک شده بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ۱۵ دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشد تا فقط یک قاشق به مایع خوب رنگ دهد.) چند دقیقه دوباره هم بزنید.
در آخر پودر بادام را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا مایع شیرینی به شکل خمیر درآمده و به دست نچسبد.
بعد داخل قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی را در آن بریزید و پهن کنید. بعد پسته ها را رویش پاشیده و با پشت قاشق صاف کنید. تقریبا ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته بعد برش بزنید
۱۸:۰۳
بازارسال شده از شبکه سلامتی 🍏
●◇° شـبکه سلامتـــــی 🩺
۱۸:۲۱
بازارسال شده از دنیای موسیقی🎶
دنیــــای موسیقی
۶:۳۷
بازارسال شده از دنیای آشپزی 🍔
✿ دنیای آشـــپــزی
۶:۴۶
بازارسال شده از دنیای آشپزی 🍔
دسر خرما شیک و خوشمزه
مواد لازم :مغز گردو ۳۰۰ گرمخرما خشک تازه۷۰۰ گرمشکلات تخته ای ۱۰۰ گرمکنجد حدودا ۱۰۰ گرم
✿ دنیای آشـــپــزی
مواد لازم :مغز گردو ۳۰۰ گرمخرما خشک تازه۷۰۰ گرمشکلات تخته ای ۱۰۰ گرمکنجد حدودا ۱۰۰ گرم
✿ دنیای آشـــپــزی
۱۴:۲۲
بازارسال شده از تبلیغات مجموعه《تگ پلاس》
۱۴:۳۱
بازارسال شده از دنیای آشپزی 🍔
سوهان کنجدیاین سوهان کنجدی حتما درست کن مثل قند تو دهنت آب میشه
مواد لازم
کنجد ۱۰۰ گرم ،معادل یک پیمانهشکر ۵۰ گرم ،نصف پیمانهکره ۲۰ گرم ،نصف قاشق غذا خوریخامه صبحانه ۳۰ گرم، نصف قاشق غذا خوریمغز های مختلف ،بادام گردو پسته به دلخواه ۵۰ گرم
نکته مهم این سوهان کنجدی اینه که حتما کنجد و مغز ها رو تفت بدین تا بو داده بشهو عطرش عالی بشه و تا داغه پهنش کنید و برش بزنید
✿ دنیای آشـــپــزی
✿ دنیای آشـــپــزی
۱۵:۲۲
بازارسال شده از شبکه سلامتی 🍏
۱۸:۰۵
بازارسال شده از تبلیغات مجموعه《تگ پلاس》
از زانو درد و کمر درد خسته نشدی
تا کی میخوایی درد رو تحمل کنی
چقدر هزینه فیزیوتراپی و مسکن کردی
یکبار برای همیشه طی یک دوره ۲۱ روزه مشکلت رو برطرف کن
️
رفع و درمان تضمینی مشکلات
آرتروز
کمر درد
دیسک
گردن درد
سیاتیک
زانو درد
میگرن
جایگزین قطعی داروهای شیمیایی
بدون نیاز به عمل جراحی 
بدون عوارض
@darmantalayi1aramia_lifeبرای درمان حتما به اینجا سر بزن
رفع و درمان تضمینی مشکلات
جایگزین قطعی داروهای شیمیایی
۱۸:۴۳
بازارسال شده از عالیجنابیون
برخیز که خورشید به بام است...
شب رفته کنون وقتِ قیام است...از دسته گلِ رویشِ خورشید...بی شک به تو ای دوست سلام است
سلام صبحتون بخیر
عالیجنابیـون
شب رفته کنون وقتِ قیام است...از دسته گلِ رویشِ خورشید...بی شک به تو ای دوست سلام است
سلام صبحتون بخیر
۷:۱۹
#پای_آناناس🍰🍍
کره ۱۰۰گرمروغن مایع ۸۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرمآرد ۲۰۰ گرمنشاسته ذرت ۱ ق ستخم مرغ ۴ عددشیر ۱/۴ پیمانه سرخالیوانیل ۱/۲ق چبکینگ پودر ۱ق چپودر نارگیل ۴ق غآب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی
کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هممیزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم .
اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید
دنیای کیک و دسر🧁
کره ۱۰۰گرمروغن مایع ۸۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرمآرد ۲۰۰ گرمنشاسته ذرت ۱ ق ستخم مرغ ۴ عددشیر ۱/۴ پیمانه سرخالیوانیل ۱/۲ق چبکینگ پودر ۱ق چپودر نارگیل ۴ق غآب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی
کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هممیزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم .
۷:۲۷