پ

پیوست | Peivast

۷۱۲عضو
پ
۷۱۲ عضو

پیوست | Peivast

کانال رسمی ماهنامه پیوست:@peivast
وب سایت ماهنامه پیوست:www.peivast.com
آدرس شبکه‌های اجتماعی پیوست:zil.ink/peivast

۲۱ مهر

thumnail
undefined مرور اخبار فناوری؛ مطالبه از وزیر ارتباطات
undefined در اخبار هفته سوم مهر در مورد کیفیت اینترنت و عملکرد ستار هاشمی در مواجهه با آن صحبت می‌کنیم.
undefined در ادامه از‌مذاکره پلتفرم‌های سلامت دیجیتال و تامین اجتماعی خواهیم گفت.

undefined @peivast

۱۰:۳۰

thumnail
undefined معاون توسعه محصول داتین: دوره تمرکز به پایان رسیده است
undefined حمید رضا آموزگار، معاون توسعه محصول داتین درباره Coreless گفت: منظور ما از Coreless لایه‌های حسابداری و مالی نیست. قاعدتاً که نمی‌توان GL جدیدی تولید کرد. صحبت و منظور یک سطح بالاتر از این سطح است. بیشترین هزینه‌ای که بانک‌ها در طول این زمان صرف کردند اتفاقاً در بخش هسته‌ای نبود. اگر بررسی کنید، خواهید دید بانک‌ها چگونه و بر چه اساسی به پیمانکاران پول پرداخت کردند؛ با دو المان روبه‌رو خواهید شد: نخست بانک مرکزی است. این بدین معناست که بانک‌ها بیشترین هزینه‌ای که صرف کرده‌اند در راستای تطبیق‌ پیدا کردن سیستم‌های بانک با حرف‌های بانک مرکزی بوده است. دوم، تولید محصولات جدید است.
undefined او در ادامه گفت:برای بانک‌هایی که جلوتر هستند همیشه موضوع یا دغدغه بزرگ‌تر شدن یا اسکیل (scale) کردن مطرح است. همان‌طور که افراد را در نسل‌های زد و آلفا طبقه‌بندی می‌کنیم، همین مفاهیم برای طبقه‌بندی کسب‌وکارها نیز صدق می‌کند. یعنی بانک‌ها باید به بخش‌‌های خیلی ریزتری از بازار توجه کنند.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j2o

۱۲:۰۷

thumnail
undefined نگاهی به پرونده وزارت دادگستری آمریکا علیه ویزا؛ انحصار در بازار شبکه‌های پرداخت بانکی

undefined وزارت دادگستری ایالات متحده در ۲۴ سپتامبر امسال، پرونده‌ آنتی‌تراست جدیدی را علیه شرکت ویزا (VISA Inc.)، شرکت خدمات مالی آمریکایی آغاز کرد. طبق دادخواستی که نزد دادگاه فدرال بخش جنوبی نیویورک مطرح شده است، وزارت دادگستری، ویزا را به انحصارطلبی در بازار کارت‌های نقدی (debit cards) متهم کرده است.
undefined به گزارش @peivast، شکایت جدید مطرح‌شده، ممکن است تحولات مهمی را در نظام آنتی‌تراست این کشور پدید آورد و در همین مرحله نیز بحث‌های زیادی درباره آن در بین فعالان بازار، کارشناسان و حقوق‌دانان شکل‌ گرفته‌است.
undefined باید دید که آیا جنگ دولت دموکرات در برابر رویه‌های انحصاری شرکت‌های عظیم آمریکایی می‌تواند تاثیر مثبتی بر فضای رقابت این کشور و به‌خصوص نحوه برخورد دادگاه‌ها با بازارهای دو وجهی همچون ویزا که امروزه نقش بسیار پررنگی در اقتصاد دیجیتال ایفا می‌کنند بگذارد یا خیر.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:‏https://pvst.ir/j5x

۱۲:۵۲

thumnail
undefined مسموم‌سازی داده‌ها امنیت هوش مصنوعی را به خطر انداخته است

undefined حملات مسموم سازی داده، به عنوان یکی از تهدیدات بزرگ امنیتی، امنیت سیستم‌های هوش مصنوعی را به‌شدت تحت تاثیر قرار داده است. داده‌های مسموم‌شده شامل اطلاعاتی هستند که به‌طور عمدی دستکاری یا تخریب شده‌اند تا مدل‌های هوش مصنوعی را به سمت تولید نتایج نادرست و خطرناک هدایت کنند.
undefined به گزارش @peivast، به نقل از نیسوس، حملات تخریب داده به‌عنوان یکی از خطرناک‌ترین تهدیدات امنیتی برای سیستم‌های هوش مصنوعی شناخته شده است. این حملات به مهاجمان اجازه می‌دهد تا داده‌های مخرب یا گمراه‌کننده را وارد مجموعه‌ داده‌های آموزشی کنند، که منجر به تولید نتایج اشتباه و آسیب‌پذیری در تصمیم‌گیری‌های کلیدی می‌شود.


undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:‏https://peivast.com/p/209883

۱۳:۴۱

thumnail
undefinedاستفاده از کلمه پرستار «آسانیسم» استارت‌آپ حوزه سلامت را پلمب کرد
undefinedدفتر پلتفرم آسانیسم، استارت‌آپ حوزه مراقبت از سالمندان با شکایت وزارت بهداشت در روز چهارشنبه پلمب شد. طبق توضیحات وزارت بهداشت، پلمب این دفتر به دلیل استفاده از کلمه «پرستار» بود. در این توضیحات گفته شده است استفاده از کلمه پرستار نیاز به مجوز این وزارتخانه دارد.
undefinedحامد عزیزی مدیرعامل آسانیسم، درباره پلمب‌شدن دفتر آسانیسم در لینکدین مطلبی به اشتراک گذاشت و در آن از پلمب شدن دفتر این استارت‌آپ گله کرد. او در گفتگو با پیوست گفت: هر فرآیند قانونی یک سری مقدماتی مانند ابلاغیه و تذکرات قبل از پلمب شدن دارد. در حالی که بدون اینکه از قبل توضیحاتی داده شود، دفتر آسانیسم با شکایت وزارت بهداشت پلمب شده است.
undefined @peivast
undefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:peivast.com/p/211160

۱۳:۵۶

۲۲ مهر

#تیتراخبارفناوری‌امروز(یک‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳)
undefinedابرار اقتصادی:undefinedپروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها به کجا رسید؟ توسعه فیبر نوری در ایران یک الزام استundefinedامنیت سایبری در کشور باید صدای واحد داشته باشدundefinedمهم‌ترین انتظاراتی که از آیفون ۱۷ اپل داریمundefinedغول‌های مخابراتی آمریکا نقره‌داغ می‌شوند
undefinedدنیای اقتصاد:undefinedعدم شفافیت؛ پاشنه آشیل مالیات‌ستانی از اینفلوئنسرهاundefinedاپل به نقض حقوق کارکنان خود متهم شدundefinedروباتی که از جوانه تربچه ساخته شده استundefined۳۰ هزار شرکت‌ دانش‌بنیان تا پایان برنامه هفتمundefinedاخراج صدها ناظر محتوا در تیک‌تاک با ورود هوش مصنوعی

۶:۰۲

thumnail
undefined آمار واردات قطعات موبایل رکورد شکست؛ دنیا به کام تولیدکنندگان موبایل بومی
undefinedآمار واردات قطعات موبایل به صورت CKD و SKD به بالاترین حد خود در چند سال اخیر رسید. گزارش منتشر شده از سوی گمرک نشان می‌دهد واردات منفصله موبایل در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۳، از کل واردات منفصله در سال ۱۴۰۱ بیشتر بوده است. این واردات با ارز نیمایی انجام می‌شود.
undefinedدر چند سال اخیر دولت تسهیلات متنوعی در اختیار تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه قرار داده و واردات قطعات موبایل برای سرهمبندی کردن آن تحت عنوان موبایل ملی، راحت‌تر از واردات موبایل به صورت کامل است.
undefinedارزش کل واردات گوشی به صورت CKD و SKD در سال ۱۴۰۱، ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بود، این در حالی است که فقط در ۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، این عدد ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار بوده است.
undefinedطبق آمارها به نظر می‌آید اواخر دولت سیزدهم بیشترین تخصیص ارز به این نوع واردات داده شده است و واردات سیر صعودی داشته است؛ مرداد ماه بیشترین ارز تخصیصی به واردات موبایل‌های منفصله بود.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این گزارش را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j5t

۷:۰۲

thumnail

۷:۰۲

thumnail
undefined فروشگاه‌های اینترنتی فاقد اینماد به پلیس امنیت اقتصادی معرفی می‌شوند
undefined وحید مجید، رئیس پلیس فتا فراجا با اشاره به فروشگاه‌هایی که بدون داشتن اینماد اقدام به خرید و فروش کالا می‌کنند، گفت: سکو‌هایی که فعالیت اقتصادی می‌کنند باید اینماد داشته باشند و وزارت صمت به عنوان صادر‌کننده اینماد باید ضمانتی بر حسن انجام فعالیت آنان باشد. ما نیز در پلیس فتا سایت‌های اینترنتی که اینماد ندارد اما فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند را به پلیس امنیت اقتصادی معرفی می‌کنیم.
undefined علیرضا شاه میرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صنعت، گفت: بار‌ها مشاهده شده است که عرضه طلا و فلزات گرانب‌ها در بستر تجارت الکترونیکی با مشکلات متعدد و خالی فروشی انجام می‌شود. برخی سامانه‌ها بدون داشتن اعتبار، اقدام به فروش طلا می‌کنند که این امر منجر به ورود خسارت به خریداران می‌شود به همین منظور سامانه هوشمند معاملات طلا و فلزات گرانب‌ها برای جلوگیری از خالی فروشی طلا توسط سکو‌های فروش طلا در بستر فضای مجازی ایجاد شد.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j61

۷:۵۹

thumnail
undefined سخنگوی قوه قضائیه: ۳۰۰ بیمارستان به سامانه رهگیری دارو متصل نیستند

undefined حدود ۸۰۰ بیمارستان کشور سامانه‌های خود را از طریق وب‌سرویس‌ها به سامانه رهگیری دارو متصل کرده‌اند. به گفته سخنگوی قوه قضائیه، همچنان حدود ۳۰۰ بیمارستان به سامانه رهگیری دارو متصل نیستند که نیازمند بررسی و پیگیری است.
undefined به گزارش @peivast، سخنگوی قوه قضائیه، اصغر جهانگیر درباره ثبت اطلاعات در سامانه‌های دارویی گفت: بیمه‌ها موظف هستند اقدامات لازم را در بخش سرپایی و بستری برای ثبت اطلاعات خودشان در سامانه دارویی به طور کامل انجام دهند؛ تا الان بیمه سلامت و بیمه تامین اجتماعی این اطلاعات را وارد کرده‌است.

undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:‏https://pvst.ir/j63

۸:۵۱

thumnail
undefined درک و استدلال مدل‌های بزرگ زبانی با افزایش طول محتوا کاهش می‌یابد
undefined مدل‌های بزرگ زبانی که پنجره محتوایی طولانی دارند به تازگی توجه بسیاری را به خود جلب کردند. توان پردازش صد‌ها هزار یا حتی میلیون‌ها توکن در یک پرامپت باعث ایجاد فرصت‌های زیادی برای توسعه دهندگان شده است. اما این LLMها در درک و استفاده از این اطلاعات طولانی چطور عمل می‌کنند؟
undefinedپژوهشگران گوگل دیپ‌مایند از سنجه جدیدی به نام مایکل‌انجلو رونمایی کرده‌اند که قرار است توانمندی استدلال LLMها در محتوای طولانی را بررسی کند.
undefinedیافته‌های آنها که در یک مقاله تحقیقاتی جدید منتشر شد نشان می‌دهد با اینکه مدل‌های پیشتاز در استخراج اطلاعات از داده‌های موجود در درون متن‌های بزرگ پیشرفت کرده‌اند، اما هنوز در کارهایی که نیازمند استدلال درمورد ساختار داده است با مشکل مواجه هستند.

undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j64

۹:۵۳

thumnail
undefined مطالعه آکسفورد: ارتباط مستقیم اضطراب و افسردگی با استفاده از شبکه اجتماعی، دختر‌های نوجوان بیشتر از پسرها مشکلات سلامت ذهن را تجربه می‌کنند
undefined براساس یک تحقیقات جدید توسط پژوهشگران دانشگاه آکسفورد، استفاده نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی رابطه قدرتمندی با افزایش اضطراب و افسردگی دارد و داده‌های سرویس سلامت ملی انگلستان (NHS) نشان می‌دهد تعداد کودکانی که در حوزه سلامت ذهن تحت درمان قرار دارند در سال‌های اخیر بیشتر شده است.
undefined پژوهشگران دانشگاه آکسفورد که در حال انجام بزرگترین پژوهش مربوط به سلامت ذهن نوجوانان هستند در تحقیقات اولیه دریافتند که حدود ۶۰ درصد از ۱۶ تا ۱۸ ساله‌ها بین ۲ تا ۴ ساعت از روز خود را در سایت‌های شبکه‌ اجتماعی سپری می‌کنند.
undefined جان گالاکر، استاد سلامت ذهن و رهبر این مطالعه، می‌گوید: «ما یک رابطه مستقیم بین افزایش نرخ اضطراب و افسردگی و زمان سپری شده در سایت‌های شبکه اجتماعی پیدا کردیم. در بدترین موارد، ما افراد جوانی را مشاهده کردیم که می‌گویند تا ۸ ساعت در روز را به استفاده از این سایت‌ها مشغول هستند.»
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j60

۱۰:۱۲

thumnail
undefinedانتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی سرانجام ۳۰ مهر برگزار می‌شود
undefinedهیات اجرایی اتحادیه کشوری کسب‌و‌کارهای مجازی با انتشار اطلاعیه‌ای تاریخ برگزاری انتخابات این اتحادیه را ۳۰ مهر اعلام کرد.
undefinedاین انتخابات به منظور تعیین هفت نفر اعضای هیات مدیره و سه نفر علی البدل همچنین دو نفر بازرس «اصلی و علی‌البدل» اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی برگزار می‌شود.
undefinedانتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی قرار بود سال ۱۴۰۰ برگزار شود اما در این سه سال برگزاری این انتخابات دو بار به تعویق افتاده است.
undefinedدر این انتخابات هفت نفر از کاندیداها شامل سام مدن‌پور، پشوتن پورپزشک، رضا الفت‌نسب، کسری صادقی‌زاده، صادق محمدی، محمد امین روانبخش و ایمان راد منش انتلاف تاد را تشکیل داده‌اند.
undefined @peivast
undefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j68

۱۳:۲۸

thumnail
undefinedپیوست سی؛ مدیرعامل جاباما : تا ۳ سال آينده نصف بازار برای ماست
undefined بازار پلتفرم‌های اجاره روزانه ویلا و اقامتگاه یکی از داغ‌ترین گرایش‌های بازار تجارت الکترونیک و گردشگری آنلاین کشور به حساب می‌آید.
undefined جاباما که ابتدا به عنوان بخشی از پلتفرم علی‌بابا شناخته می‌شد در سال‌های اخیر تلاش‌ کرده که هویت، ارزش و حتی دفاتر خاص خود را داشته باشد و مدیرعامل این شرکت اکنون ادعا دارد ارزشگذاری آن حتی به ارزشگذاری جاهایی مانند علی بابا هم نزدیک شده است.
undefined در این گفتگو به این موضوع پرداختیم که سهم از بازار این مجموعه تا کجا است و آیا می‌توان آن را سریع‌ترین بازار تجارت الکترونیک ایران به شمار آورد یا نه
undefinedاین گفت‌و‌گوی سریع و جذاب را با ما همراه باشید.
undefined ویدیو کامل را در یوتیوب و آپارات پیوست ببینید.
undefined لینک ویدیو در کانال یوتیوب پیوست‌
undefined لینک ویدیو در کانال آپارات پیوست
undefined@peivast

۱۵:۳۰

۲۳ مهر

#تیتراخبارفناوری‌امروز(دوشنبه، ۲۳ مهر ١۴٠٣)
undefinedجهان صنعت:undefinedناکامی فیلترینگ؛«تلگرام» پلتفرم محبوب و پرکاربرد ۹۰ درصد از دانشجویان ایرانی استundefinedیک بام و دو هوای فیلترشکن‌هاundefinedدانشمند ارشد متا: نگرانی درباره تهدید بشریت توسط هوش مصنوعی «کاملا مزخرف» استundefined جمعیت کاربران اینترنت به ۵/۵ میلیارد نفر نزدیک شدundefinedتاثیر منفی روی سلامت ذهنی؛ «تیک‌تاک» کودکان را معتاد می‌کندundefined«گوگل» حاضر به رقابتی کردم پلی استور نیست
undefinedابرار اقتصادی:undefinedتلگرام پلتفرم محبوب و پرکاربرد ۹۰ درصد از دانشجویان ایرانی استundefinedمیلیاردها کاربر جیمیل در معرض حملات هوش مصنوعیundefinedنظارت بر امنیت فضای سایبری نیازمند یک نهاد بالادستس استundefinedبرخورد با فروشندگان فیلترشکن‌ها موثر است؟undefinedانتخابات اتحادیه کسب و کارهای مجازی ۳۰ مهر برگزار می‌شودundefinedفروشگاه‌های اینترنتی بدون اینماد به پلیس امنیت اقتصادی معرفی می‌شوندundefinedبهبود عملکرد مرکز تماس پست با بهره‌گیری از هوش مصنوعیundefinedظاهرا مدیران تیک‌تاک از آثار منفی این پلتفرم بر نوجوان‌ها آگاهند
undefinedدنیای اقتصاد:undefinedسرمایه‌گذاری خطرپذیر در آستانه دولتی‌سازی؟undefinedگوگل حاضر به رقابتی کردم پلی استور نیستundefinedآتش جنگ در استارت‌آپ‌های اسرائیلیundefinedتعدادی از اعضای جبهه پایداری به دنبال ادامه فیلترینگ هستندundefinedجمعیت کاربران اینترنت به ۵.۵ میلیارد نفر نزدیک شد
undefinedهفت صبحundefinedپروژه نفس‌گیر رفع فیلتر
undefined جمهوری اسلامیundefined فیلترینگ با حرف‌درمانی رفع نمی‌شود
undefinedامروز:undefinedردپای هوش مصنوعی در صنعت پست ایران
undefinedآسیا:undefinedدهکده اینترنت جهانی

۵:۴۴

thumnail
undefined آیا شرایط فنی دسترسی پلیس به دوربین کسب‌وکارها فراهم است؟ فیبر نرسیده، نرم‌افزار هست

undefined «پلیس به تصاویر ضبط شده دوربین‌های مغازه‌ها دسترسی خواهد داشت.» انتشار این خبر با واکنش‌های متفاوتی روبرو شد؛ اما دست‌اندرکاران نصب و راه‌اندازی دوربین‌های مدار بسته هنوز مطمئن نیستند به زودی اتصال میان واحدهای کسب‌وکاری و سامانه پلیس برقرار شود.
undefined به گزارش @peivast، بهزاد فاتح، عضو شرکت مهندسی اهتمام گفت: ما می‌‌توانیم دوربین‌ها را از طریق فیبر نوری به مراکزی که پلیس نیاز دارد وصل کنیم اما باید زیرساخت برای انجام این کار، موجود باشد، در شهر تهران زیرساخت خیلی آماده نیست.
undefined علی اسدی، مسئول فروش شرکت پویش رایان داتیس توضیح داد: دوربین‌های مداربسته علاوه‌بر بخش سخت‌افزاری یک بخش نرم‌افزاری هم دارند که به امنیت بیشتر این موضوع کمک می‌‌کند. ما براساس سامانه سپاد در تلاشیم که گواهی‌های مربوطه‌ را بگیریم، روی دستگاه‌ها آزمون انجام دهیم و در مرحله بعد همکاری‌های لازم با پلیس انجام شود.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:‏https://pvst.ir/j6b

۸:۱۰

thumnail
undefined هدست گران‌قیمت اپل بدون استقبال توسعه دهندگان جذابیت چندانی ندارد
undefined شرایط به گونه‌ای است که در ماه سپتامبر تنها ۱۰ اپلیکیشن جدید در فروشگاه ویژن اپ معرفی شده‌اند و بسیاری از توسعه دهنگان به نظر دلیلی برای ورود به این حوزه نمی‌بینند و در انتظار عرضه نسخه ارزان‌قیمت و فراگیر شدن این محصول هستند. نبود اپلیکیشن‌های کاربردی و دیگر مشکلات باعث شده تا خریداران این هدست ۳۵۰۰ دلاری، آن را با قیمتی حدود ۲۵۰۰ دلار در بازار محصولات دست دوم به فروش برسانند.
undefined به گزارش پیوست، اپل آمار رسمی فروش ویژن پرو را منتشر نکرده است اما تحلیلگران می‌گویند این هدست فروش خوبی نداشته و طبق گفته مینگ-چی کو، تحلیلگر زنجیره عرضه، این شرکت تعداد مرسوله‌های اولین سال خود را از ۷۰۰ و ۸۰۰ هزار واحد به ۴۰۰ و ۴۵۰ هزار واحد کاهش داده است.

undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j6c

۹:۴۰

thumnail
undefined استارت‌آپ فرانسوی برای همکاری با اپراتور‌ها و عرضه اینترنت 5G از فضا تلاش می‌کند
undefined شرکت فرانسوی Constellation Technologies and Operations به دنبال تحول تازه‌ای در عرضه خدمات نسل پنجم ارتباطات است و سعی دارد در قالبی شبیه به اینترنت استارلینک، از تجهیزات موجود اوپراتورها برای ارائه اینترنت 5G از فضا استفاده کند. این استارت‌آپ فرانسوی با رویکردی متفاوت به اینترنت ماهواره‌ای در تلاش است تا جایگاه اپراتور‌های قدیمی را در عصر اینترنت ماهواره‌ای تضمین کند.
undefined این استارت‌آپ فرانسوی به دنبال ساخت منظومه‌ای از ماهواره‌های در مدار بسیار پایین زمین است و می‌خواهد با همکاری مستقیم اوپراتور‌های حوزه تلکام، اینترنت پرسرعت را از طریق یک سری ترمینال‌های کوچک (اما ثابت) در اختیار کاربران بگذارد.
undefined این شرکت قصد دارد تا با تغییر کاربری طیف زمینی 5G، از آن برای اتصال فضایی استفاده کند. این منظومه ظرفیت و درگاه لازم را فراهم می‌کند اما مشتریان باید هزینه اشتراک خود را به شرکت تلکام پرداخت کنند و درآمد بین دو شرکت تقسیم می‌شود.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j6e

۱۰:۱۱

پیوست | Peivast
undefined undefined گفت‌و‌گو با امیرحسین شبیری، مدیرعامل شاپرک: خصوصی‌ها دغدغه ما را بشنوند undefined شش ماه از مدیرعاملی امیرحسین شبیری در شاپرک می‌گذرد و کم‌کم چهره جدیدی از شاپرک در حال رونمایی است. چهره‌ای که مرزهای نظارتی جدیدی برای بخش خصوصی ترسیم کرده و همزمان به دنبال ایجاد نوعی همدلی و درک متقابل با بخش خصوصی است. undefinedشبیری می‌خواهد بخش خصوصی دغدغه‌های شاپرک را بشنوند و در راه نوآوری با شاپرک همراهی کنند. مدیرعامل شاپرک در این گفت‌وگو به تشریح مسائل پرداخت‌یاری‌ها، شرکت‌های پرداخت الکترونیکی و دستگاه‌های کارتخوان قاچاق می‌پردازد و از راهکارهای شاپرک برای حل مسائل این دو بخش از صنعت پرداخت می‌گوید. undefinedدر این گفت‌وگو که توسط مهرک محمودی سردبیر پیوست انجام شده است موضوعات مختلفی همچون وضعیت پرداخت‌یارها، مجوزشرکت‌های پرداخت الکترونیک، دستگاه‌های کارت‌خوان، کهربا و موارد دیگر مطرح می‌شود. undefined @peivast undefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید: https://pvst.ir/j31
thumnail
undefined رئیس هیأت مدیره انجمن پرداخت الکترونیکی به اظهارات مدیرعامل شاپرک واکنش نشان داد
undefined رامیار قنبری، رئیس هیأت مدیره انجمن پرداخت الکترونیکی با اشاره به صحبت‌های مدیرعامل شاپرک درباره سهولت اعطای درگاه پرداخت توسط پرداخت‌یاران گفت:«چارچوب‌های نظارتی پیچیده‌ای که شاپرک وضع کرده است، عملاً دست پرداخت‌یاران را برای تسریع و تسهیل فرآیندهای اعطای درگاه بسته است. انتظار داریم نظارت‌ها به نحوی اصلاح شوند که رقابت سالم و فرصت بهبود خدمات برای همه پرداخت‌یاران فراهم شود.»
undefined قنبری در مورد اعطای مجوز APSP به جلسه‌ای با حضور مدیران شاپرک و شرکت‌های پرداخت‌یار اشاره کرد و گفت: «در جلسه‌ای با حضور مدیران شاپرک و شرکت‌های پرداختیار، صراحتاً بیان شد که این مجوز تنها به دو پرداختیار تعلق خواهد گرفت. این تصمیم نه تنها به نفع بازار نیست، بلکه رقابت را محدود می‌کند و بر همین اساس، ما اعتراض خود را بر اساس ماده ۵۲ قانون تسهیل رقابت و منع انحصار به شاپرک و بانک مرکزی اعلام کرده‌ایم.»

undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:https://pvst.ir/j66

۱۱:۰۶

thumnail
undefined ستاد تسهیل و رفع موانع تولید واردات موبایل به روش ODM را تولید ندانست

undefined ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، سفارش تولید تلفن همراه از طرف ایران به کشور دیگر یا ODM را تولید ندانست و اعلام کرد این روش تولید فاقد وجاهت قانونی است.
undefined به گزارش @peivast، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پس از اعتراض انجمن تخصصی صنایع همگن تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ و تجهیزات جانبی کشور و جمعی از شرکت‌های فعال در حوزه تولید تلفن همراه موضوع تولید تلفن همراه به روش ODM و تخصیص ارز به آن را مورد بررسی قرار داد و اعلام کرد این روش تولید علاوه بر اینکه مغایر طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات مصوب شورای عالی فضای مجازی است، با مخالفت جدی سازمان پدافند غیر عامل نیز مواجه شده است.
undefined تولید به روش ODM در جلسه قرارگاه نوآوری، فناوری، سایبری و هوش مصنوعی در اردیبهشت ماه گذشته به تصویب رسیده بود و مقرر شده بود تا بخشی از پیش‌بینی انجام شده برای بومی کردن ۲۰ درصد بازار موبایل از این محل صورت گیرد اما این مصوبه با اعتراض انجمن تخصصی صنایع همگن تلفن همراه، همراه بود.
undefined @peivastundefinedمتن کامل این خبر را در سایت پیوست بخوانید:‏https://pvst.ir/j6g

۱۲:۳۰