۱۷:۰۰
۳:۰۷
۳:۰۸
دستور پخت تارت شورینی
کره سرد خورد شده ۱۴۰ گرمتخم مرغ زده شده که از حالت لختگی در بیاد ۱ عددآب سرد یک تا دو ق سوپخوری- ابتدا مواد خشک رو با کره سرد یخچالی که به قطعات کوچک برش داده شده خوبترکیب میکنیدتا شبیه به خورده نان شود.-میتوان از دستگاه همزن استفاده کرد یا با نوک انگشتان انقدر مواد را ورز داده تا تبدیلبه خورده نان شود.سپس تخم مرغ را کم کم اضافه کنید تاخمیر جمع شود.اگر خمیر سفت بود و جمع نمیشد کمی از آب را اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شدکافیست .در نایلون قرار دهید و در یخچال نیم ساعت استراحت کند- سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار را آردپاشی کنید ، خمیر را قرارداده یک نایلون رو خمیر گذاشته و با وردنه آن را به قطر ۳میل و با سایز قالب بازکنید.سپس خمیر را بلند کرده داخل قالب تارت قرار دهید و خمیر را داخل قالب خوبفیکس و مرتب کرده و اضافات خمیر را برش دهید .حاال کف تارت را چنگال بزنید.در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵تا۱۸ دقیقه بپزید.وقتی بوی تارت بلند شد و کمیطالیی شد پخته است .-دما برای فر برقی،توستر،سوالردم ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه، بنا به نوع فر-دما برای فر گازی ۱۷۰ درجه است
کره سرد خورد شده ۱۴۰ گرمتخم مرغ زده شده که از حالت لختگی در بیاد ۱ عددآب سرد یک تا دو ق سوپخوری- ابتدا مواد خشک رو با کره سرد یخچالی که به قطعات کوچک برش داده شده خوبترکیب میکنیدتا شبیه به خورده نان شود.-میتوان از دستگاه همزن استفاده کرد یا با نوک انگشتان انقدر مواد را ورز داده تا تبدیلبه خورده نان شود.سپس تخم مرغ را کم کم اضافه کنید تاخمیر جمع شود.اگر خمیر سفت بود و جمع نمیشد کمی از آب را اضافه کنید و وقتی خمیر جمع شدکافیست .در نایلون قرار دهید و در یخچال نیم ساعت استراحت کند- سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار را آردپاشی کنید ، خمیر را قرارداده یک نایلون رو خمیر گذاشته و با وردنه آن را به قطر ۳میل و با سایز قالب بازکنید.سپس خمیر را بلند کرده داخل قالب تارت قرار دهید و خمیر را داخل قالب خوبفیکس و مرتب کرده و اضافات خمیر را برش دهید .حاال کف تارت را چنگال بزنید.در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵تا۱۸ دقیقه بپزید.وقتی بوی تارت بلند شد و کمیطالیی شد پخته است .-دما برای فر برقی،توستر،سوالردم ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه، بنا به نوع فر-دما برای فر گازی ۱۷۰ درجه است
۵:۳۴
۹:۱۸
۹:۱۸
۹:۱۹
۹:۲۰
۹:۲۱
۹:۲۲
۹:۲۳
۹:۲۵
۹:۲۸
۹:۲۸
۹:۲۸
۴:۴۰
۱۶:۳۴
بازارسال شده از صفرنواده
کیک سیبو دارچین
تخم مرغ ۲عددروغن مایع یک دوم پیمانهشیر یک پیمانهسیب رنده شده یک لیوان
ابتدا سیب را رنده و اب اضافه آن را بگیریدتخم مرغ هارا ۵تا۷دقیقه هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید در آخر مواد پودری و سیب رنده را اضافه کنید قالب مناسب ۲۰تا۲۳سانتزمان پخت ۵۰دقیقه فرگازی ۱۸درجهبرقی ۱۶۵درجه
تخم مرغ ۲عددروغن مایع یک دوم پیمانهشیر یک پیمانهسیب رنده شده یک لیوان
ابتدا سیب را رنده و اب اضافه آن را بگیریدتخم مرغ هارا ۵تا۷دقیقه هم بزنید روغن و شیر را اضافه کنید در آخر مواد پودری و سیب رنده را اضافه کنید قالب مناسب ۲۰تا۲۳سانتزمان پخت ۵۰دقیقه فرگازی ۱۸درجهبرقی ۱۶۵درجه
۸:۵۵
کیک باقلواتخم مرغ۳عددشیر۱۴۰گرم یا سه چهارم پیمانهروغن۸۰گرم یا نصف پیمانه
شربت کیکشکر ۱ پیمانهآب ۳چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهابتدا شربت کیک را آماده میکنیمشکر آب و گلاب و زعفران را مخلوط کرده و میپزیم تا در نقطه جوش ۱۵دقیقه بپزدپخت کیک:تخم مرغ هارا هم زده تا حجیم شود شیر و روغن را اضافه کرده سپس مواد پودری اضافه میشد.این کیک با قطر کم پخته میشودقالب ۲۵را اماده کرده مایه کیک را اضافه میکنیم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گازی و فر برقی ۱۶۵درجه به مدت ۴۰دقیقه میپزیمبعد از اینکه کمی از داغی افتاد(اگر کاغذ روغنی دارد جدا کرده و دوباره به قالب برمیگردانیم)کیک را در قالب برش زده و شربت را آرام به همه جای کیک میریزیم تا به خورد کیک برودروی کیک انواع پودر مغزیجان و نارگیل و پودرهل و گل محمدی بریزیدبعد از یک ساعت کیک آماده سرو است
شربت کیکشکر ۱ پیمانهآب ۳چهارم پیمانهگلاب یک چهارم پیمانهابتدا شربت کیک را آماده میکنیمشکر آب و گلاب و زعفران را مخلوط کرده و میپزیم تا در نقطه جوش ۱۵دقیقه بپزدپخت کیک:تخم مرغ هارا هم زده تا حجیم شود شیر و روغن را اضافه کرده سپس مواد پودری اضافه میشد.این کیک با قطر کم پخته میشودقالب ۲۵را اماده کرده مایه کیک را اضافه میکنیم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه گازی و فر برقی ۱۶۵درجه به مدت ۴۰دقیقه میپزیمبعد از اینکه کمی از داغی افتاد(اگر کاغذ روغنی دارد جدا کرده و دوباره به قالب برمیگردانیم)کیک را در قالب برش زده و شربت را آرام به همه جای کیک میریزیم تا به خورد کیک برودروی کیک انواع پودر مغزیجان و نارگیل و پودرهل و گل محمدی بریزیدبعد از یک ساعت کیک آماده سرو است
۱۱:۰۱
دستور پخت مافین کدو حلوایی
تخم مرغ ۳تاماست ۳ق غروغن مایع نصف لیوانپوره کدو حلوایی یک لیوان
۱۸۰درجه گازی ۴۰دقیقهبعد نیم ساعت چک کنید
تخم مرغ ۳تاماست ۳ق غروغن مایع نصف لیوانپوره کدو حلوایی یک لیوان
۱۸۰درجه گازی ۴۰دقیقهبعد نیم ساعت چک کنید
۸:۴۷