عکس پروفایل کانال روایت اولک

کانال روایت اول

۲,۳۷۰عضو
#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان12 آبان 1403
undefined با گذشت سال‌ها از ماجرای تسخیر لانۀ جاسوسی، کماکان شبهات زیادی که عمدتاً هم تکراری است، علیه این اقدام انقلابی دانشجویان پیرو خط امام(ره) بازنشر می شود. امروز که رهبر معظم انقلاب، مجدداً به این موضوع اشاره داشتند، خوب است برخی از این شبهات، با استناد به کتاب تازه‌چاپ «ایستگاه خیابان روزولت»، در قالب مجموعه عکس نوشت پاسخ داده شود. خاطرنشان می شود این کتاب، در نوع خود، جامع‌ترین و تحقیقی‌ترین اثری است که تا این لحظه، درباره واقعۀ تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران چاپ شده است که چند روز پیش نیز آیین رونمایی از تقریظ معظم له بر این کتاب برگزار شد.
undefined رهبر انقلاب امروز فرمودند: «سعی نکنند افراد کوته‌بین و کوته‌نظر... حرکت ملّت ایران در مقابل استکبار را یک حرکت غیرمنطقی جلوه بدهند. نخیر، حرکت منطقی و درست و منطبق با منطق صحیح عقلایی و انسانی و بین‌المللی است. برای همین هم هست که در افکار عمومی ملّت دنیا ملّت ایران عزیز است. » خوب است برای اثبات فراز انتهایی این فرمایش معظم له (عزیز بودن ملّت ایران در افکار عمومی ملّت دنیا)، گزارشی مبتنی بر داده کاوی، مشتمل بر واکنش کاربران محور مقاومت و حتی سایر ملت های آزاده جهان به عملیات های وعده صادق، تنظیم و در قالب های بصری مختلف بازنمایی شود. چرا که در جریان این دو عملیات، حجم زیادی از واکنش های کاربران، به ویژه در میان ملت های منطقه، بازنمایی عزت ملت ایران بود.
undefined در خلال سال های پیش و پس از انقلاب، دانش آموزان و دانشجویان مسلمان و مکتبی، فعالیت های متعددی در مسیر مبارزه با استکبار ترتیب داده اند که تصاویر آنها، در آرشیوهای مختلف موجود است. شایسته است در قالب یک کار رسانه ای، گزیده ای از این عکس ها، با زیرنویس فرازهایی از فرمایشات استکبارستیزانۀ معظم‌له در سال های گذشته تا امروز، بازنشر شود؛ همچون جملۀ امروز که فرمودند: «مبارزه با نظم ظالمانه جهانی را متن زندگی خودتان قرار بدهید.»
undefined رهبر انقلاب فرمودند: «پشتیبانی رژیم شاه، یکی از عوامل ریشه‌دارشدن رژیم صهیونیستی بود... این همان خیانتی است که امروز بعضی کشورهای دیگر هم انجام می‌دهند» مناسب است در اقدامی تطبیقی، فعالیت های خائنانۀ رژیم پهلوی در تقویت رژیم صهیونیستی، با اقدامات خیانت‌آمیزِ امروزِ برخی دولت های منطقه مشابهت سازی شود، ترجیحاً به صورت تصویری.
undefined معظم له در دیدار امروز فرمودند: «حرکت ملت ایران در مبارزه با استکبار، صرفاً انتقام نیست، یک حرکت منطقی و خردمندانه است.» شایسته است در قالب گفت‌وگویی تحلیلی یا برش هایی ویدئویی از سخنان کارشناسان خبره، این فراز از فرمایش معظم له، به درستی تبیین شود؛ اینکه نباید سطح منازعه با نظام سلطه، به گزارۀ «انتقام» تقلیل یابد؛ بلکه سطح مسئله، بسیار فراتر است.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۳:۳۵

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری17 آبان 1403
undefined دیدار امروز، تقریباً مقارن با ایام چهلم شهید سید حسن نصرالله است که شاید به سبب روندهای پرشتاب و پرحجم جنگ امروز منطقه، مجالی برای بازخوانی مناقب و محاسن این شهید والامقام دست نداده است. اما به بهانۀ این چهلم، خوب است گوشه هایی از این مناقب، برگرفته از منابع مکتوب، خاطرات اطرافیان، خاطرات چهره های معروف مقاومت دربارۀ ایشان، جمع آوری و در قالب های مختلف صوتی و تصویری بازخوانی شود.
undefined رهبر معظم انقلاب، در بخشی از بیانات خود، اجمالاً به تاریخچۀ شکلگیری و قدرتگیری گروه های مقاومت فلسطین و لبنان اشاره کردند. شایسته است تفصیل این تاریخچه، به صورت قالب های متنی یا چندرسانه ای، تولید یا بازنشر شود. ضمنا استفاده از تاریخ شفاهی افراد مطلع از این روندها نیز خالی از لطف نیست.
undefined معظم له برای چندمین بار، به عکس تحلیل های مرسوم مادی، ضعیف شدن تشکیلات حزب الله را مردود دانستند و فرمودند: «در لبنان و در جاهای دیگر هم عده‌ای به گمان ضعیف شدن حزب‌الله زبان به طعنه علیه این تشکیلات مجاهد باز کرده‌اند در حالی‌که اشتباه می‌کنند و دچار توهم هستند؛ زیرا با وجود فقدان شخصیت‌های بزرگی همچون سیدحسن نصرالله و سید صفی‌الدین، تشکیلات حزب‌الله با روحیه معنوی بالا و مجاهدان در میدان، در حال مبارزه‌ای قوی است و دشمن نتوانسته و نخواهد توانست بر آن فائق آید.» در صورتی که در گزارش های مستند عربی، لبنانی و بین المللی، اسنادی دال بر این فرمایش معظم له موجود است، در قالب هایی چون ویدئوکامنت یا فتوکامنت دوره شود.
undefined جای خالیِ شهیدان رئیسی و آل هاشم در صندلی های مجلس امروز، قابی احساسی برای بازروایت فقدان آن شهدای عزیز خلق کرد. پیشتر کارهای چندرسانه ایِ مختلفی در فقدان این دو شهید عزیز و سایر شهدای سانحۀ بالگرد تولید شده است که بازنشر همان ها یا تولید کارهایی جدید متناسب با قاب احساسی امروز، می تواند در دستور کار قرار گیرد.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۴:۱۹

راهبردهای قطع شریان اقتصادی رژیم- صهیونیستی.pdf

۶.۷۸ مگابایت

#گزارش_ویژه undefinedاقتصاد نگار/ تحلیل و بررسی راهبردهای قطع شریان های اصلی تأمین اقتصادی رژیم صهیونیستی
undefinedاز اوایل شروع جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه در سال گذشته رهبر حکیم انقلاب «قطع صدور نفت و ارزاق» به سرزمین‌های اشغالی و نیز «قطع شریان های اصلی تأمین اقتصادی رژیم صهیونیستی» را به عنوان سیاست کلانِ قطع فوری جنایات رژیم صهیونیستی ارائه کردند که مداقه از زاویه نگاه اقتصادی نیز به وضوح نشان میدهد عمل به این حکم و فتوای راهبردی رهبر انقلاب در گام اول باعث توقف توحش صهیونیست‌ها در جنگ اخیر میشود و در گام بعدی نقطه شروع و بستری را برای تسریع افول و سپس تسهیل اضمحلال فوری این غده سرطانی فراهم می‌کند.
undefinedنکته بسیار مهم آن است که رژیم صهیونیستی به دلیل حجم بسیار بالای واردات کالا، به شدت اقتصاد وابسته‌ای دارد و از همین رو بسیار آسیب پذیر است، ذکر این نکته مهم است که بدانیم واردات رژیم صهیونیستی با وجود جمعیتی معادل یک‌دهم ایران اما حدود 1.5 برابر واردات ایران است.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۶:۳۵

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از اعضای جامعة الزهراء30 آبان 1403
undefined رهبر معظم انقلاب با تأکید بر لزوم به‌روز شدن حوزه های علمیه و ایجاد تحول در ساختار و کارکرد آنها متناسب با سیر تحولات جامعه فرمودند: «اینکه حوزه خود را از لوازم حاکمیت دینی بر کنار بدارد این نامعقول است...» در همین راستا، خوب است سیر مطالبۀ سالیان گذشتۀ معظم‌له تا به اکنون، مبنی بر لزوم تحول در حوزه های علمیه، در قالبی نمایشی، تحلیل محتوا شود.
undefined نظر به تأکید رهبر انقلاب بر اینکه حوزه‌های علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدیدی چون مسائل پولی، اقتصادی و رمزارزها نظر بدهند، خوب است در قالب گزارشی کوتاه، پیگیری شود که حوزه های علمیه و مراجع بزرگوار تقلید، در قبال اینگونه مسائل جدید، چه واکنشی داشته‌اند؟ آیا اساساً به مسئله ورود کرده‌اند؟ اگر پاسخ مثبت است، ورود به مسئله و پاسخ فقهی به آن به چه شکل بوده است؟
undefined حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار امروز، درخصوص تشکیل جامعة‌الزهرا(س) فرمودند: «نفس تشکیل مجموعه‌ای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبوده‌اند.» شایسته است در صورتی که در خلال سالیان گذشته تا امروز، حوزه های علمیۀ بانوان در سراسر کشور، دستاوردهایی اجتماعی در سطوح مختلف محلی، استانی و کشوری داشته اند، این دستاوردها، در قالب های مختلف رسانه‌ای بازخوانی شود؛ مثلاً کمک به کادر آموزش و پرورش در جبران کسری معلمان در سطح کشور؛ آموزش های مختلف اجتماعی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای به زنان و کودکان مناطق محروم؛ هم‌افزایی با سایر نهادهای انقلاب در کمکرسانی به مناطق محروم و...
undefined رهبر معظم انقلاب، به‌روزرسانی کتاب‌ها و شیوه‌های درسی در حوزه‌های علمیه را از جمله الزامات تحول در حوزه علمیه خواندند. خوب است در قالب گزارشی از درون حوزه (با کمک بازوهای رسانه‌ایِ محافل حوزوی کشور) میزان انطباق متون درسی حوزه با تحولات روز و سرعت پرشتاب روندهای فکری و فرهنگی و اجتماعی کشور و عرصۀ بین‌الملل آسیب‌شناسی و واکاوی شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۳:۲۵

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان5آذر1403
undefined رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز فرمودند: «بسیج مستضعفین در کشور یک پدیده بی نظیر بود.» خوب است در صورتی که مستند، گزارش یا کار چندرسانه ایِ دیگری در باب تاریخچۀ بسیج مستضعفین تولید شده است، بازنشر شود؛ به ویژه کارهایی که به نوعی مقصود معظم‌له از بی نظیر بودنِ این پدیده را نشان می دهد.
undefined رهبر انقلاب در دیدار امروز، با اشاره به اصیل بودن و ریشه‌دار بودنِ پدیدۀ بسیج، آن را برگرفته از فرهنگ ملی و تاریخِ ما ایرانی ها دانستند؛ نکتۀ بدیعی که بیان می کند خاستگاه بسیج، فقط آموزه های دینی نبوده است، بلکه آموزه های ملی و هویت ایرانی نیز در شکلگیری آن نقش داشته است. در همین راستا، پیشنهاد می شود نمادها و مؤلفه هایی که بیانگر ریشه های هویتی و ملیِ بسیج است، حتی به صورت مصداقی، در قالب یک موشن گرافی یا مجموعه عکس نوشت بازنمایی شود.
undefined در نگاه عامه، بیشتر وجوه نظامی و شبه‌نظامی بسیج پررنگ است، اما معظم له سایر وجوه بسیج را هم در همان درجه از اهمیت می دانند. مبتنی بر این نگاه معظم له، مناسب است دستاوردهای بسیج به صورت تفکیکی (به تفکیک حوزه های فعالیت؛ اعم از بسیج علمی، بسیج پزشکی، بسیج اجتماعی و...) در یک یا چند اینفوگرافی یا عکس نوشت بازخوانی شود.
undefined بازخوانی سلطه‌جوییِ استکبار جهانی و قدرت های بزرگِ امروز، از منظر آن دسته از آیات قرآن که به ماجرای سلاطین و طواغیت بزرگ تاریخ همچون فرعون و عناصر برتری‌جوییِ آنان اشاره دارد، در قالب اینفوگرافی یا مجموعه عکس نوشت.
undefined عموما باور جامعه این است که بسیج، محصول حوادث بعد از پیروزی انقلاب بوده است؛ حال آنکه رهبر انقلاب در دیدار امروز فرمودند: «امام خمینی، تفکر بسیجی را در ۱۵ سال اول نهضت تولید کرد»؛ لذا ریشه و بنیان این شجرۀ طیبه، در طول سالیان منتهی به پیروزی انقلاب پی‌ریزی شد. شایسته است در قالب مثلاً چند پادکست، ریشه های تاریخیِ شکلگیری تدریجیِ این تفکر در جامعۀ ایرانی مرور شود.
undefined معرفی برخی چهره های بسیجیِ توانمند در تاریخ انقلاب اسلامی (از پیروزی انقلاب تا کنون) که در بزنگاه هایی حساس (همچون ماجرای لو رفتن خباثت آمریکایی ها در معاملۀ ایورانیوم 3.5درصد با 20درصد)، کشور و ملت را از خطری بزرگ نجات دادند و افتخار آفریدند.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۰:۵۵

روایت اول ایام فاطمیه.pdf

۴۴۰.۶۹ کیلوبایت

#روایت_اول
undefinedسیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای مرتبط با بزرگداشت ایام فاطمیه(س)
undefinedسالگرد شهادت حضرت زهرا(س)، همه‌ساله فرصت خوبی برای شیعیان و محبان آن حضرت است تا علاوه بر پاسداشت حزن و اندوهِ برگرفته از شهادت آن مادر یگانه، فضائل و مناقب حضرتش را نیز مرور کنند و برای الگوپذیری از ایشان تلاش کنند؛ چنانکه امام زمان(عج)، به‌عنوان فرزند آن حضرت و حتی به عنوان یک مرد، حضرت زهرا(س) را الگویی مطلوب برای خودشان معرفی می‌کنند و می‌فرمایند: «وَفِيْ اِبْنَةِ رَسُولِ الله(ص) لِي أُسُوةٌ حَسَنَة»؛ «همانا در [زندگی و شخصیت] دختر رسول خدا، الگویی نیکو برای من است.»
بر همین اساس، ارائۀ سیاست‌ها و ایده‌هایی رسانه‌ای مرتبط با این مناسبت، در تحقق این الگوپذیری مؤثر خواهد بود که در ادامه تقدیم می‌شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما
@revayateaval

۱۳:۴۰

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای درخصوص بزرگداشت 16 آذر، روز دانشجو12آذر1403
undefined خاستگاه جنبش اصیل دانشجویی، بحث استکبارستیزی، به‌ویژه تقابل با آمریکا بوده است. از همین رو، ذات این مناسبت، یعنی 16 آذر، با این تقابل گره خورده است. اما گذشته از این وجه مهم، گرامیداشت 16 آذر، فرصت خوبی است تا سایر وجوه جنبش دانشجویی، به‌ویژه وجوه ایجابی آن را مرور کنیم؛ وجوهی چون مطالبات اصیل دانشجویان، گره‌خوردگی دانشجو با مردم، فاصله‌گذاری میان دو انگارۀ «دانشجو» و «اغتشاشگر»، برکات جنبش دانشجویی برای کشور و...بر همین اساس، در ادامه سعی کرده‌ایم سیاست‌ها و ایده‌هایی متناسب با بزرگداشت این مناسبت تقدیم کنیم.
undefined تهیه اینفوگرافی، مشتمل بر برکاتی که جنبش دانشجویی برای کشور داشته است؛ در عرصه‌های مختلف علمی، سازندگی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، پزشکی و...
undefined تلاش برای پیوند دادن دانشجو با مردم. در این خصوص، خوب است در قالب پویشی، از دانشجویان بخواهیم خرده‌روایت های خود را از گره‌خوردگیِ دوران دانشجویی‌شان با اقشار مختلف مردم، در بسترهای مرتبط روایت کنند؛ مثلاً اگر یک دانشجوی پزشکی، بخشی از دوران دانشجویی خود را در قالب کارآموزی یا دورۀ تخصصی، در یک بیمارستان دولتی یا مثلاً مناطق بهداشت و درمانِ مناطق محروم گذرانده است و در این دوره ها، مشاهدات یا تجربه های جالبی داشته است، این خرده‌روایت ها را بیان کند.
undefined بازسازی تصویریِ سیر دشمنیِ دولت های مستکبر غربی علیه ایران، از قبل از وقوع حادثه ۱۶ آذر تا بعد از آن (ترجیحاً در قالب موشن گرافی)؛ خصوصاً که می دانیم این ماجرا، درست چهار ماه پس از واقعه کودتای ۲۸ مرداد همان سال بوده است.
undefined نماد‌سازی از شهدای جنبش دانشجویی تاریخ انقلاب اسلامی، ازجمله شهدای ۱۶ آذر، شهید دیالمه، شهید علم‌الهدی، شهید رجب‌بیگی، شهید شریف‌واقفی و...
undefined نمادسازی از دانشجویان شهیدشده در اعتراضات سال‌های اخیر، به ویژه اغتشاشات موسوم به «زن، زندگی، آزادی»، با برجسته‌سازی ابعاد مختلف زندگی این شهدا.
undefined تقبیح مطالبات بی‌ارزش و نامشروع برخی دانشجویان، در مقابل مطالبات اصیل دانشجویی. مثلاً در شرایطی که مطالباتی چون بهبود معیشت دانشجویان (به ویژه دانشجویان متأهل و تحصیلات تکمیلی)، بهبود فضای کسب‌وکار برای مشاغل دانشجویی، ساماندهی خوابگاه ها، ارتقای دسترسی به منابع علمیِ جهانی و... در اولویت است، اساساً رفع حجاب یا مختلط کردن سلف دانشگاه و... چه محلی از اعراب دارد؟! خوب است این تناقضات در قالب ویدئواستوری‌های طنزآمیزِ انتقادی، ویدئوکلیپ مستند یا عکس‌نوشت بازنمایی شود.
undefined برجسته سازی عفو یا تخفیف مجازاتِ دستگاه قضا، به ویژه برگرفته از دستور عفو رهبری که شامل حال تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه های کشور شد که در خلال امواج اعتراضی مختلف، خصوصاً اغتشاشات 1401 پرونده داشتند.
undefined جا انداختن این گزاره که «دانشجو، اغتشاشگر نیست». برای این منظور، چنانچه مستند یا لااقل گزارشی از نحوۀ ساماندهی جریان های اعتراضی در کف دانشگاه ها در خلال برخی امواج اعتراضی همچون سال 1388، آبان 1398، پاییز 1401 یا... تهیه شده است، در این ایام بازنشر شود.
undefined خوب است این محتواها ذیل هشتگ #16آذر و #روز_دانشجو منتشر شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۹:۴۱

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم21آذر1403
undefined رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز، با اشاره به تحولات اخیر سوریه فرمودند: «نباید تردید کرد که عامل اصلی آنچه در سوریه اتفاق افتاد، در اتاق فرمان آمریکا و اسرائیل طراحی شده است؛ برای این قرائنی داریم... یک دولت همسایه سوریه هم در آن نقش دارد، ولی نقشه‌کش اصلی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.» خوب است در صورت امکان، قرائن مد نظر معظم‌له، در قالب گفت‌وگوی تخصصی با یک مقام ارشد نظامی یا سیاسی که مسلط به این قرائن است، تشریح شود و اصل گفت‌وگو یا برش هایی از آن، در بسترهای مجازی بازنشر شود.
undefined رهبر انقلاب فرمودند: «مقاومت این است: هرچه فشار بیاورید محکم‌تر می‌شود، هرچه جنایت کنید، پرانگیزه‌تر می‌شود. هرچه با آنها بجنگید، گسترده‌تر می‌شود...» این الگوی به‌ظاهر معکوس در گفتمان مقاومت، قدمتی تاریخی دارد و معظم‌له نیز بر اساس همان تجربه های تاریخی بر این الگو تأکید دارند. شایسته است در قالب سلسله توئیت یا عکس نوشته هایی، چند نمونۀ تاریخیِ بارز از این الگوی ارزشمند، بازخوانی شود؛ مثلاً در تاریخِ گروه های مقاومت منطقه علیه رژیم صهیونیستی یا حرکت های مقاومتیِ ملت های منطقۀ ما علیه توطئه های استعماریِ چند قرن اخیر یا حتی مشاهیری که سرتاسر حیاتشان به چنین الگوهایی شناخته می شود؛ اشخاصی چون میرزای شیرازی، عمر مختار و...
undefined ایشان فرمودند: «این مهاجمینی که گفتم هرکدام یک غرضی دارند. اهدافشان با هم متفاوت است، بعضی‌ها از شمال سوریه یا جنوب سوریه دنبال تصرف سرزمین‌اند. آمریکا به دنبال این است که جاپای خودش را در منطقه محکم کند...» مناسب است در قالب یک موشن گرافی، گونه های مختلف بازیگران دولتی و غیردولتیِ حاضر در خاک سوریه، مناطق تمرکز هر کدام و نیز اهدافشان از حضور در خاک این کشور به طور کامل معرفی شود؛ به ویژه اگر این معرفی، در بستر زمان و از جنگ داخلی سال 2011 به این سو باشد.
undefined این روزها که مبتنی بر برخی شبهه ها و غرض‌ورزی ها، فلسفۀ حضور نیروهای مستشاری ایران در سال 2011 به بعد در خاک سوریه، حفظ حکومت بشار اسد عنوان می شود، خوب است برای رفع این شبهه ها، دلایل واقعیِ حضور آن زمانِ ایران در خاک سوریه، به زبان ساده و به صورت شسته‌رفته برای مخاطب تشریح شود (مثلاً در قالب یک کلیپ یا موشن گرافی) و البته برای تکمیل بحث، ترجیحاً از بیانات امروز رهبری نیز که در همین خصوص ایراد فرمودند، وام گرفته شود.
undefined ایشان فرمودند: «ما به دولت سوریه کمک کردیم، لکن قبل از اینکه ما به دولت سوریه کمک کنیم، در یک مقطع حساسی دولت سوریه یک کمک حیاتی به ما کرد. این را اغلب اطلاع ندارند... [لذا] آنها اول کمک کردند...» ماجرای کمک های سوریه به ایران در خلال جنگ تحمیلی، از مقاطع مهم شناخت روابط دو کشور است و لازم است در شرایط حساس فعلی که هجمه ها علیه روابط کشورمان با این دولت عربی زیاد است، آن مقطع مهم به نحوی مناسب بازخوانی شود؛ مثلاً در قالب چند پادکست، مهمترین خدمات و کمک های دولت وقت سوریه به ایران بازخوانی شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۰:۳۶

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان27آذر1403
undefined رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز با اشاره به لزوم اهتمام ورزیدن به امور مسلمانان، این دغدغه را مختص آقایان ندانستند. شایسته است در قالب برنامه ای گفت‌وگومحور یا مجموعه کلیپ هایی با حضور یک کارشناس خبره و البته صاحب شم رسانه ای، مصادیق اهتمام‌ورزیِ بانوان به امور مسلمانان برشمرده و تشریح شود.
undefined رهبر انقلاب فرمودند: «غرب با ظاهر انسان‌دوستانه، نفوذ سیاسی و استعماری خود را گسترش می‌دهد... سرمایه‌داران غربی با شعار آزادی و استقلال مالی زن، بهره‌کشی از زنان را سازماندهی کردند.» در همین رابطه، خوب است محتواهایی تولید یا بازنشر شود که در آن، زنان خارجی یا حتی ایرانیانِ به‌خارج‌رفته، اعتراف می‌کنند که تکریم جایگاه زن در دین اسلام و حتی ایران اسلامی، بسیار فراتر از تمدن غرب است.
undefined معظم‌له فرمودند: «از خصوصیات اسلام، ملاحظات و محدودیت‌های معاشرتی بین زن و مرد است... حتی در غرب هم این بی‌بندوباری‌ها جدید است و سابقه تاریخی نداشته است... انسان وقتی می‌خواند بعضی از کتابها، بعضی از رمان‌های مربوط به قرن هجده را، قرن نوزده را توصیف زن اروپایی را انسان آنجا مشاهده میکند می‌بیند ملاحظات زیادی وجود داشته که امروز آن ملاحظات در بین غربی‌ها نیست.» پیشنهاد می شود در قالب مجموعه عکس نوشت هایی، اسکرین هایی از برخی صفحات رمان های معروف غربی که مؤید این فرمایش رهبری هستند، گرفته شود و همراه کپشنی مناسب منتشر شود.
undefined ایشان فرمودند: «...در علم زن و مرد هر دو میتوانند مسابقه بدهند اینجور نیست که مردها عالم‌تر از زنها باشند نه، زنهای بزرگی، والایی، دارای مقامات برجسته‌ای از لحاظ علمی در تاریخ بودند. امروز البته صدها برابر بیشترش هم در دانشگاه هم در حوزه وجود دارند. از لحاظ علم، از لحاظ هنر، از لحاظ نوآوری‌های فکری و عملی، از لحاظ اثرگذاری اجتماعی و فکری و سیاسی، از لحاظ فعالیتهای اقتصادی این توانایی‌ها در هر دو جنس وجود دارد.» جالب است اگر این فرمایشات، به نحوی هنرمندانه، با آن اظهارات معروفِ تحقیرآمیز محمدرضاشاه دربارۀ زنان مقایسه شود تا رویکرد حقیقی گفتمان انقلاب اسلامی در قبال مسئلۀ زن با گفتمان طاغوتی قیاس شود.
undefined ایشان در دیدار امروز فرمودند: «مادری یک افتخار است... تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است.» برای اثبات این گزاره، کافی است بدانیم نه فقط در فرهنگ و تمدن اسلامی، بلکه در بسیاری از فرهنگ ها و تمدن ها نیز نقش مادری، نقشی تحسین‌برانگیز است و این امر مختص جوامع سنتی هم نیست؛ بلکه همین الان در جوامع مدرن نیز هستند جریانات فراوانی که در امر احیای نقش زن، مادر و خانواده بسیار فعال اند. خوب است برخی مستندها، کتاب ها یا تولیدات رسانه ایِ اینگونه جریانات که به زبان اصلی موجود است، دوبله و گزینش شود و در قالب های مختلف رسانه ای بازنشر شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۳:۱۲

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای درخصوص گرامیداشت روز زن و مراسم شب یلدا27آذر1403
undefined هم‌زمانیِ دو مناسبت شیرین و شادی‌بخش در تقویم امسال، یعنی شب یلدا و سپس فرارسیدن روز زن با فاصله‌ای اندک از آن، فرصت مغتنمی است تا با هم‌افزایی این دو مناسبت، افزون بر تقویت فضای رسانه‌ایِ مثبت و شاد، بر بار ارزشی و نمادین این مناسبت‌ها بیفزاییم؛ به‌ویژه در باب گرامیداشت جایگاه بی‌بدیل حضرت زهرا(س) و مقام والای زن و مادر که در تلاقی با دورهمی‌های یلدا، ظرفیت دارد تا رنگ‌وبوی زیباتری به خود گیرد.بر همین اساس، در ادامه سعی کرده‌ایم سیاست‌ها و ایده‌هایی متناسب با بزرگداشت این دو مناسبت را تقدیم کنیم.
undefined بازخوانی مفاهیم والای مکتب اسلام و تشیع در تکریم مقام زن و مادر؛ در همین راستا، بازخوانی آیات قرآن، احادیث، روایات، کلام بزرگان دین و علما در تکریم شخصیت زن و مقام مادر، در قالب هایی چون عکس‌نوشت، پوستر، فتوکامنت یا ویدئوکامنت.undefined نقل داستان‌های تاریخی با محوریت فضائل و اتفاقات مهم دوران حیات حضرت زهرا(س) برای کودکان و نوجوانان؛ مثلاً تولید یا بازنشر سلسله انیمیشن ها یا کامیک هایی با این موضوع.undefined بازنمایی نمادها و المان‌هایی که در سایر کشورهای دنیا برای گرامیداشت مقام زن مسلمان یا مشخصاً گرامیداشت دختر پیغمبر(ص)، مورد توجه عامه یا بخشی از مردم آن سرزمین است.undefined تهیه نمایش های رادیویی با محوریت زندگی روزمرۀ مادران جوان یا برخی فعالیت های شاخص آنان.undefined راه‌اندازی موج جهانی مطالبه‌گری در توئیتر ذیل هشتگ expulsion# با این محوریت که از کشورهای جهان خواسته شود تا اسرائیل را به خاطر نقض حقوق زنان، مادران و کودکان در غزه و لبنان و کشتار وحشیانه آنان، از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراج کنند یا حتی جرم‌انگاری های دیگری هم در دستور کار قرار گیرد.undefined معرفی سرگرمی ها و مراسمات جذاب، سنتی و دلنشین خانوادگی در دورهمی شب یلدا در قالب پوستر، عکس نوشت و موشن استوری؛ ازجمله شاهنامه‌خوانی، حافظ‌خوانی، مشاعره، اسم‌وفامیل، پانتومیم و... سپس درخواست از کاربران فضای مجازی برای به اشتراک گذاشتن این لحظات دلنشین در بسترهای مختلف فضای مجازی با هشتگ هایی چون #یلدای_قشنگ_ایرانی و تبلیغ محتواهای برتر در شبکه های تلویزیونی و رسانه های پربازدید فضای مجازی با هدف همراهی بیشتر مردم با این پویش.undefined به منظور ارج نهادن به مقام بزرگان خانواده، به‌ویژه پدربزرگ ها و مادربزرگ ها، خوب است تصاویری از احترام به والدین و بزرگان فامیل در اقوام مختلف ایرانی به تصویر کشیده شود، با استفاده از هشتگ هایی چون #دلگرمی_خانواده یا #چراغ_خانه.undefined تهیه ویدئوکلیپ‌ها یا استوری‌موشن هایی مشتمل بر سکانس های احساسی و تأثیرگذار فیلم‌ها و سریال‌ها با موضوع قدر و منزلت بانوان، به‌ویژه مادران و نیز شب یلدا.undefined بازنمایی مراسم های اقوام گوناگون، به ویژه در کشورهایی چون افغانستان، تاجیکستان و... که هنوز هم سنت های تاریخیِ گذشتۀ ایرانی همچون شب یلدا را زنده نگه داشته اند؛ در قالب های مختلف تصویری.undefined از آنجایی که هندوانه نماد مشترک شب یلدا و کشور فلسطین است، می‌توان در این شب هنداونه خوردن را به نمادی از نفرت به رژیم صهیونیستی تبدیل کرد و برای مثال با بیانی طنز، اقدام به تهیه و انتشار محتواهایی طنزگونه تحت عنوان «هندونۀ من، اسلحۀ من» برای اعلام انزجار از این رژیم کرد. همچنین است تولید محتواهایی که در آن، اعضای خانواده در دورهمی یلدا، با دردست‌داشتن هندوانه، جملاتی را در حمایت از مردم مظلوم فلسطین بیان می کنند یا حرکت‌هایی در اعلام این حمایت ترتیب می دهند.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۴:۱۷

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام2دی1403
undefined لزوم بازتعریف مفهوم «مداحی»، مبتنی بر فرمایش امروز رهبر معظم انقلاب: «مداحی، پیروی از فاطمۀ زهراست در تبیین... مداحی، یک رسانۀ تمام‌عیار و ابزار مهم تبیین است.» از آنجا که پایۀ اصلی غالب مداحی های ما، هنوز هم صِرف ابراز عاطفه، عشق و محبت به اهل‌بیت (علیهم‌السلام) است، خوب است نمونه هایی از مداحی هایی که به معیار رهبر انقلاب نزدیکتر است (در هر کجای کشور عزیزمان)، بیش از پیش در چنین مناسبت هایی بازنشر شود تا این سبک از مدح اهل‌بیت (علیهم‌السلام) بیشتر جا بیفتد.
undefined ضرورت تبیین درستِ این فرمایش رهبری که گروه های مقاومت منطقه، نیروهای نیابتی ایران نیستند و از سرِ ایمان دینی می جنگند. از آنجا که این تعبیر، در رسانه ها و محافل فکری و تصمیم‌سازیِ ناهمسو با جبهۀ مقاومت زیاد استفاده می شود، خوب است در قالب مجموعه مستندهایی کوتاه، رویکرد این قبیل رسانه ها و محافل برای مخاطب تشریح شود و سپس این فرمایش رهبری، برای تبیین درست صحنه، به شیوه‌ای هنرمندانه و مستدل بازگو شود.
undefined رهبر معظم انقلاب با نام بردن از دو بانوی برجستۀ تاریخ، مستند به آیات قرآن، اشاره کردند که این دو نمونه، برای همۀ آحاد بشر، اعم از زن و مرد الگو هستند. شایسته است در میان منابع معتبر دینی و کلام بزرگان دین، مصادیق مختلف الگو بودن این بانوان بازخوانی و معرفی شود؛ خصوصاً آن مصادیقی که برای مخاطب، جدیدتر و جذاب‌تر به نظر می رسد.
undefined در باب صحنۀ پیش روی سوریه و بلکه کل منطقه، سناریوهای مختلفی مطرح است؛ به ویژه از سوی محافل فکری خارجی. مناسب است این قبیل سناریوها، در قالب یک یا چند گفت‌وگوی تخصصی، تشریح و واکاوی شود و حتماً در کنار این سناریوها، پیش‌بینیِ رهبر معظم انقلاب نیز به عنوان سناریوی مطلوب و بلکه کاملاً محتمل تبیین شود؛ چنانکه معظم‌له در دیدار امروز فرمودند: «من پیش‌بینی می‌کنم سر برآوردن یک مجموعه شرافتمند قوی در سوریه هم اتفاق خواهد افتاد... فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود... جوانهای غیور شجاع سوری هم بلاشک شما [صهیونیست‌ها] را از اینجا بیرون خواهند کرد.»
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۲:۱۱

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای درخصوص گرامیداشت 9 دی

undefined روز 9 دی، در تقویم تاریخِ پس از انقلاب، با عنوان روز ملی «بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری شده است؛ یادآور قیام مردمیِ 9 دی در سال 1388 که زمینۀ اولیۀ آن، حواشیِ فتنه‌گونِ پس از انتخابات بود اما علت اصلیِ شکل‌گیری آن، اهانت به مقدسات دینی مردم، به‌ویژه عاشورای حسینی(ع) بود که خشم مردم را برانگیخت و بهانه‌ای به دست امت داد تا پرده از چهرۀ واقعی فتنه بردارند. اکنون، چند سال از آن ماجرا می‌گذرد؛ اما درس‌هایی که در آن واقعه نهفته است، به‌ویژه در مواجهه با بزنگاه‌های فتنه‌گون، ممکن است برای روندهای فتنه‌گون بعدی، الگوآفرین باشد؛ چنانکه می‌توانست برای وقایع 1401 نیز عبرت‌انگیز باشد.نظر به اهمیت این رخداد تاریخی، توجه به زمینه‌های شکل‌گیری و نیز دستاوردهای آن، برخی سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای را متناسب با بزرگداشت این مناسبت تقدیم خواهیم کرد:
undefined بازتاب ناامیدی دشمن از بزنگاه هایی چون 9 دی، با کمک گرفتن از اعترافات خودشان در این خصوص.
undefined بازخوانی کارکردها و دستاوردهای یوم‌الله 9 دی، ترجیحاً با تکیه بر روایت های مردمی؛ مثلاً تجدیدمیثاق امت با ولایت‌فقیه، اثرگذاری شگرف 9 دی در جمع شدن بساط فتنه، عیان شدنِ چهرۀ واقعیِ فتنه در ضدیت با فرهنگ دینی ایرانیان، واکسینه کردن کشور حتی علیه فتنه‌انگیزیِ 25 بهمن 89 و...
undefined زمینۀ قیام 9 دی، حواشیِ فتنه‌گونِ پس از انتخابات ریاست جمهوری بود؛ اما علت اصلیِ شکل‌گیری آن، اهانت به مقدسات دینی مردم، به‌ویژه عاشورای حسینی(ع) بود که خشم مردم را برانگیخت و بهانه‌ای به دست امت داد تا پرده از چهرۀ واقعی فتنه بردارند. بازنشر فیلم ها و تصاویر مستند از این اهانت، به ویژه فیلم ها و عکس های کمتر دیده‌شده، در قالب ویدئوکلیپ، ویدئوکامنت یا فتوکامنت تصیه می شود.
undefined رهبر معظم انقلاب اخیراً فرمودند: «ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه [اغتشاشگری در ایران] قبول کند، در زیر گام‌های محکم خود لگدمال خواهد کرد.» شایسته است نقش بی‌بدیل معظم‌له در مدیریت فتنه‌های چندین‌باره از این جنس، در طول سال های پس از انقلاب، خصوصاً در فتنۀ 88 تبیین شود.
undefined تولید عکس‌نوشت با استفاده از تصاویر حضور همه اقشار مردم، با گرایش‌های سیاسی مختلف، در راهپیمایی تاریخیِ 9 دی 88.
undefined تولید یا بازنشر داستان ها یا مصاحبه های کوتاه، با موضوع زمینه‌های شکلگیری قیام 9 دی و نیز روایت چندساعته از راهپیمایی مردم در آن روز.
undefined مروری بر نقش تأثیرگذارِ مؤثران اجتماعی، به ویژه سلبریتی‌ها، بر جهت‌دهی به افکارعمومی؛ مثلاً بازنشر هنرمندانۀ آن دسته از روایت‌های نزدیک به گفتمان انقلاب از واقعۀ 9 دی که سلبریتی‌ها در سال‌های قبل مطرح کرده‌اند؛ یا به عکس، نقش مخربی که سلبریتی ها در دمیدن در آتش فتنۀ 88 ایفا کردند.
undefined ارائۀ خلاصه ای از گزارش‌ها، تحلیل‌ها و اظهارنظرهای خارجی دربارۀ 9 دی 88، در یک یا چند قالب تولیدی مناسب.
undefined تولید کمیک استریپ، شاید با درونمایۀ طنز، در قالب گفت‌وگو میان چند شخصیت درباره 9 دی؛ مثلاً پرسش و پاسخ دانش‌آموزان با معلم؛ گپ‌وگفت یک پدر با فرزندانش و... بیشتر برای قشر کودک و نوجوان.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۰:۴۰

پنجمین سالگرد شهید سلیمانی.pdf

۱.۰۷ مگابایت

#روایت_اول
undefinedسیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای مرتبط با موضوع گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار شهیدحاج #قاسم_سلیمانی#سرباز_وظیفه
undefined اکنون که در آستانۀ پنجمین سالگرد شهادت سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی قرار داریم و منطقه، شاهد تحولات شگرفی با محوریت آرمان قدس شریف است، شایسته است سیرۀ «شهید القدس» و ابعاد مختلف شخصیتی، مدیریتی و مکتبیِ آن شهید والامقام را به سهم خود پاس بداریم. در همین راستا، برخی سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای متناسب با بزرگداشت این سالگرد تقدیم شما خوانندگان گرامی می گردد.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۱:۱۷

#روایت_اولundefinedسیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی12دی1403
undefined عطف به فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب، بازخوانی بخش هایی از ادعیه، زیارات و مضامین الهیِ ماه رجب در قالب هایی کوتاه و جذاب توصیه می شود؛ مثلاً برش برخی فرازهای کوتاه به همراه ترجمه و انتشار در قالب عکس نوشت یا پوستر؛ یا در صورتی که برخی علما یا اهل منبر، بعضی از این فرازها را شرح کرده اند، این شروح در قالب پادکست های کوتاه تولیدی منتشر شود.
undefined رهبر انقلاب، به ماجرای کمک‌رسانیِ شهید سلیمانی به جوانان پناه‌برده به حرم امیرالمؤمنین(ع) در نجف اشرف در ابتدای حملۀ دشمنان به این اعتاب مقدسه اشاره داشتند. خوب است در صورتی که روایت هایی مستند، تصویری و ترجیحاً مردمی از این ماجرا موجود است، در قالب کلیپ یا مستندی کوتاه بازخوانی شود. توجه شود که مطابق فرمایش معظم‌له، از نقش مؤثر مرجعیت نجف در این ماجرا و ماجراهای مشابه، غفلت نشود.
undefined به فرمایش رهبر انقلاب، «راهبرد همیشگی شهید سلیمانی، احیای جبهه مقاومت بود»؛ از طریق سازماندهی ظرفیتِ جوانانِ آماده‌به‌کارِ کشورهای عضو جبهۀ مقاومت و استفاده از بسیج عمومی آن‌ها. باز هم در صورتی که روایت هایی مستند، تصویری و ترجیحاً مردمی از این واقعیت موجود است، در قالب کلیپ یا مستندی کوتاه بازخوانی شود.
undefined دفاع از حریم های مقدس و اعتاب مقدسه، یکی از اصول شهید سلیمانی بود؛ چنانکه ایران را هم «حرم» اطلاق کردند تا گمان نشود حریم های الهی، صرفاً محدود به حرم‌های ظاهریِ اهل‌بیت (علیهم السلام) و صحابه هستند. این منطق، خصوصاً پس از هجمۀ شبهاتی که در پی تحولات اخیر سوریه، متوجه جبهۀ مقاومت و مدافعان حرم شد، نیازمند تشریح، تبیین و بازخوانیِ هنرمندانه است که شایسته است این بازخوانی، به هر نحو ممکن و در قالب هر تولید رسانه ای مقتضی انجام شود. اهمیت این منطق بدان جهت است که معظم‌له، امروز نیز در مقام پاسخ به این‌دست شبهات فرمودند: «عده‌ای از روی عدم تحلیل درست و عدم فهم درست و عدم شناخت لازم از مسائل تصور می‌کنند و به زبان می‌آورند و شاید ترویج می‌کنند که با حوادث اخیر منطقه، خون‌هایی که در راه دفاع از حرم ریخته شد، هدر رفت! خطای بزرگ و این اشتباه بزرگ را این‌ها می‌کنند. اگر این جان‌ها نمی‌رفتند و این مبارزه انجام نمی‌گرفت و این حاج قاسم سلیمانی توی کوه‌ها و بیابان‌های این منطقه با آن شهامت حرکت نمی‌کرد و دنبال خودش [این شهدا را] نمی‌کشاند، امروز از این اعتاب مقدسه خبری نبود. »
undefined براساس منطق قرآن، هر خونی که در راه خدا ریخته شود، هدر نخواهد رفت و اثرگذار خواهد بود. مناسب است نمونه های شاخصی از خون‌های ریخته‌شدۀ اهلِ حق و اهالی جبهۀ حق که در طول تاریخ، برکاتی کوتاه یا بلندمدت را به همراه داشته است، بازروایت شود؛ خصوصاً برای کودکان و نوجوانان تا گمان نکنند که خون قهرمانانی چون شهید سلیمانی، هدر رفته است. برای چنین تولیداتی، استفاده از قالب های روایتگریِ جذاب برای این گروه های سنی اولویت دارد.
undefined رهبر انقلاب فرمودند: «برخی کشورها اگر دچار اشتباه بزرگ شوند و عوامل ثبات و اقتدار خود را که همان جوان‌های مومن هستند، از صحنه خارج کنند، همانند سوریه خواهند شد.» در صورتی که روایت هایی عینی و منطبق بر واقع، برای این فرمایش معظم‌له وجود دارد، ترجیحاً در باب کشورهایی غیر از ایران، خوب است برای مخاطب بازروایت شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۲:۲۲

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم قم19دی1403
undefined خوب است بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درخصوص کار نرم‌افزاری دشمن، در پیوند با پیام اخیر معظم‌له به نشست «افق تحول رسانه ملی» دیده و فهم شود؛ اینکه پیروزی یک جبهه را توانایی آن جبهه در گرفتن و رساندنِ پیام و روایت او از واقعیت رقم می‌زند، حتی بسیار پیش و بیش از آنکه ابزارهای نظامی وارد میدان شوند. لذا برای تولید محتوای مرتبط، شایسته است این‌دست محتواها با هم دیده شوند.
undefined فرق گذاشتن جمهوری اسلامی ایران میان ارتباط‌گیریِ با آمریکا و اروپا، با بهره‌گیری از شواهد و ادلۀ تاریخی، مثلاً در قالب موشن گرافی تشریح شود و در خلال تشریح نیز از فرمایشات امروز معظم‌له در همین رابطه استفاده شود.
undefined رهبر انقلاب فرمودند: «اگر مسئولان کشورمان در هر دوره‌ای، در تصمیم‌گیری در موضوعات مختلف به توقع بی‌جای آمریکایی‌ها یعنی درنظر گرفتن ملاحظه منافع آنها، گوش فرا بدهند، مردم سالاری و جمهوریت کشور را تهدید کرده‌اند.» شایسته است در قالب مجموعه تولیداتی، مثلاً با هشتگی واحد همچون #ملاحظه_منافع_آمریکا مصادیق مختلف این فرمایش معظم‌له، با دلیل و مدرک برای مخاطب بازگو شود تا مخاطب بداند چرا ایشان، تأمین منافع آمریکا را ضدیت با مردم‌سالاری در کشورمان می بینند.
undefined لزوم بازخوانی حادثۀ ۱۹ دی سال ۵۶ به مثابۀ یکی از قله‌های تاریخ کشور ما که می‌بایست از آن درس بگیریم. از آنجا که این قلۀ تاریخی، عموماً برای نسل های قدیمی‌تر شناخته شده است، خوب است به فکر بازخوانی آن برای نسل های جدید باشیم و به این بهانه، کلیت نهضت امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی را برایشان بازگو نماییم.
undefined بازخوانی شاخص های ایرانِ مطلوب آمریکا در قالب چند پادکست که هر یک، بخشی از شاخص های تصریح شده در بیانات امروز رهبر انقلاب را پوشش دهد.
undefined معظم‌له فرمودند: «[دشمنان آن روزِ انقلاب] باید کاری می‌کردند که آن ذوالفقاری که از کنار قبر امیرالمؤمنین این دلها را برمی‌آشفت و این حرکت عظیم را به وجود می‌آورد، این ذوالفقار را از بین ببرند، زبان مبارک امام بزرگوارمان...» مناسب است در قالب پوستری فاخر و مفهومی، این تعبیر زیبای رهبری برای امام راحل(ره) به تصویر کشیده شود.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۱:۴۰

بسته جامع محتوایی ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر.pdf

۱.۳۸ مگابایت

#روایت_اول
undefined بسته جامع محتوایی مرتبط با 13 رجب، سالروز ولادت
مولا امیرالمؤمنین(ع) و روز پدر
#روز_پدر
undefined13 رجب، سالروز ولادت مولا امیرالمؤمنین(ع)، گرامیداشت مقام پدر و روز مرد است. عظمت آن شخصیتِ یگانۀ تاریخ و الگوبرداری از ایشان در جایگاه مردی یگانه و پدری بی‌مانند، ایجاب می‌کند تا به عنوان سیاستگذاران عرصۀ رسانه، سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ایِ در خورِ شأن آن حضرت و نیز گرامیداشت این مناسبت بزرگ را ارائه کنیم که در ادامه، نمونه‌هایی از این ارائه را خدمت شما تقدیم خواهیم کرد.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما
@revayateaval

۱۲:۱۳

undefinedایده های رسانه ای مرتبط با 13 رجب، سالروز ولادت مولا امیرالمؤمنین(ع) و روز پدربخش اول
1. مرور اقدامات شاخص و جالبِ مردمی و همچنین پست‌ها و توییت‌های برتر، ذیل هشتگ هایی چون #به_عشق_علی یا #فقط_به_عشق_علی که در سال های گذشته در این خصوص تولید شده است.
2.بازخوانی برخی فضائل و مناقبِ «منحصربه‌فرد» آن حضرت (همچون حادثه شکافته شدن دیوار کعبه برای وضع حمل مادر ایشان، احادیث قدسی و احادیث پیامبر(ص) در شأن و منزلت امیرالمؤمنین، صفت دعایی «کرّم الله وجهه» در لسان اهل‌سنت برای بزرگداشت مقام علی‌بن‌ابی‌طالب، مقام و منزلت حضرت در لیلةالمبیت، در حدیث منزلت، در آیه مباهله و...)؛ در قالب‌هایی چون عکس‌نوشت یا پادکست سریالی.
3.بازنشر نماهنگ، تواشیح یا سرودهای نشاط‌انگیز مربوط به این مناسبت؛ مثلاً کلیپ «خانه پدری»، کاری از سیدحمیدرضا برقعی.
4.دعوت از شعرای آیینی برای تولید برنامه با موضوع مشاعره در مدح امیرالمؤمنین (توجه شود که فضای برنامه، می‌بایست با غلبۀ فضای دورهمی و دوستانه باشد، نه فضای رقابتی و مسابقه‌ای)
5.تولید کلیپ کولاژِ شعرخوانی یا سرود بچه‌ها در خصوص مقام آن حضرت یا مقام پدر.
6.پخش شعر «علی ای همای رحمت» با صدای مرحوم شهریار یا بازپخش آن در قالب برشی از سریال شهریار.
7.روایتگری قضاوت‌های امیرالمومنین در قالب‌های نمایشی، نریشن، کمیک استریپ و عکس‌نوشت (ترجیحاً در با قید سند روایات.
8.روایتگری برخورد امیرالمومنین با مردم در قالب های نمایشی، نریشن و عکس‌نوشت.
9.اشاره به شیوه برخورد امیرالمومنین با والیانی که برای شهرهای مختلف انتخاب کرده بودند؛ همچون نامه معروف حضرت به مالک اشتر (تولید ویدیوکامنت ویا ویدیوگرافی با این مضمون)؛ مثلاً بازپخش سکانس‌هایی از سریال امام علی(ع) که به موضوع انتخاب یا نحوه برخورد با والیان مربوط می‌شود.
10.ایجاد یک پویش با هدف تشویق کاربران به جمع‌آوری کمک های مالی جهت آزادسازی پدران زندانی به مناسبت میلاد امام علی (ع) و روز پدر. در همین راستا پیشنهاد می شود که با تهیه یک کلیپ احساسی و همچنین تهیه پوسترهایی با هشتگ و شعار محوری #دیگه_ بابا_کنارته در راستای ایجاد و تقویت این پویش تلاش شود.
11.بازپخش همه یا برشی از فیلم‌ها، کارتون‌ها یا انیمیشن‌های ایرانی یا غیرایرانی که به نوعی در تکریم مقام پدر بوده است.
12.در قالب یک ویدئو می توان لحظات ناب و زیبای خبر دادن به پدری را که سال ها در آرزوی تجربه حس پدری بوده و الان به لطف مراکز ناباروری، درمان شده است، به تصویر کشید؛ به ویژه اگر این خبررسانی، مثلاً (به شکلی نمادین) در روز پدر باشد تا واکنش های جالب تری ثبت شود.
13.عنوان #داستان_دستان_پدر می تواند سرفصل جذابی در باب تولید و انتشار خرده‌روایت هایی از ایثار و زحمات پدران ایران باشد که در قالب کمیک یا نقاشی دیجیتال به اجرا درآید.
14.بازخوانی هنرمندانه حسرت‌ها و آرزوهای آنانی که اکنون از نعمت پدر بی‌بهره‌اند؛ به منظور یادآوری لزوم قدردانی از مقام پدر، تا وقتی که در قید حیات است؛ در قالب‌هایی چون وی‌سی، نماهنگ و... دقت شود با توجه به اینکه چنین تِم‌هایی به لحاظ احساسی، ممکن است باعث رنجش خاطر مخاطب شود، لذا می‌بایست دقت کرد که در پرداخت به لایه های احساسیِ این‌دست سوژه‌ها، زیاده‌روی نشود.
15.انتخاب فرازهایی کوتاه و جذاب از داستان های علوی (ع) در برخی کتاب های صوتیِ منتخب و بازنشر در قالب مجموعه پادکست؛ به ویژه برای مخاطب کودک.

undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما
@revayateaval

۱۲:۲۷

کانال روایت اول
undefinedایده های رسانه ای مرتبط با 13 رجب، سالروز ولادت مولا امیرالمؤمنین(ع) و روز پدر بخش اول 1. مرور اقدامات شاخص و جالبِ مردمی و همچنین پست‌ها و توییت‌های برتر، ذیل هشتگ هایی چون #به_عشق_علی یا #فقط_به_عشق_علی که در سال های گذشته در این خصوص تولید شده است. 2.بازخوانی برخی فضائل و مناقبِ «منحصربه‌فرد» آن حضرت (همچون حادثه شکافته شدن دیوار کعبه برای وضع حمل مادر ایشان، احادیث قدسی و احادیث پیامبر(ص) در شأن و منزلت امیرالمؤمنین، صفت دعایی «کرّم الله وجهه» در لسان اهل‌سنت برای بزرگداشت مقام علی‌بن‌ابی‌طالب، مقام و منزلت حضرت در لیلةالمبیت، در حدیث منزلت، در آیه مباهله و...)؛ در قالب‌هایی چون عکس‌نوشت یا پادکست سریالی. 3.بازنشر نماهنگ، تواشیح یا سرودهای نشاط‌انگیز مربوط به این مناسبت؛ مثلاً کلیپ «خانه پدری»، کاری از سیدحمیدرضا برقعی. 4.دعوت از شعرای آیینی برای تولید برنامه با موضوع مشاعره در مدح امیرالمؤمنین (توجه شود که فضای برنامه، می‌بایست با غلبۀ فضای دورهمی و دوستانه باشد، نه فضای رقابتی و مسابقه‌ای) 5.تولید کلیپ کولاژِ شعرخوانی یا سرود بچه‌ها در خصوص مقام آن حضرت یا مقام پدر. 6.پخش شعر «علی ای همای رحمت» با صدای مرحوم شهریار یا بازپخش آن در قالب برشی از سریال شهریار. 7.روایتگری قضاوت‌های امیرالمومنین در قالب‌های نمایشی، نریشن، کمیک استریپ و عکس‌نوشت (ترجیحاً در با قید سند روایات. 8.روایتگری برخورد امیرالمومنین با مردم در قالب های نمایشی، نریشن و عکس‌نوشت. 9.اشاره به شیوه برخورد امیرالمومنین با والیانی که برای شهرهای مختلف انتخاب کرده بودند؛ همچون نامه معروف حضرت به مالک اشتر (تولید ویدیوکامنت ویا ویدیوگرافی با این مضمون)؛ مثلاً بازپخش سکانس‌هایی از سریال امام علی(ع) که به موضوع انتخاب یا نحوه برخورد با والیان مربوط می‌شود. 10.ایجاد یک پویش با هدف تشویق کاربران به جمع‌آوری کمک های مالی جهت آزادسازی پدران زندانی به مناسبت میلاد امام علی (ع) و روز پدر. در همین راستا پیشنهاد می شود که با تهیه یک کلیپ احساسی و همچنین تهیه پوسترهایی با هشتگ و شعار محوری #دیگه_ بابا_کنارته در راستای ایجاد و تقویت این پویش تلاش شود. 11.بازپخش همه یا برشی از فیلم‌ها، کارتون‌ها یا انیمیشن‌های ایرانی یا غیرایرانی که به نوعی در تکریم مقام پدر بوده است. 12.در قالب یک ویدئو می توان لحظات ناب و زیبای خبر دادن به پدری را که سال ها در آرزوی تجربه حس پدری بوده و الان به لطف مراکز ناباروری، درمان شده است، به تصویر کشید؛ به ویژه اگر این خبررسانی، مثلاً (به شکلی نمادین) در روز پدر باشد تا واکنش های جالب تری ثبت شود. 13.عنوان #داستان_دستان_پدر می تواند سرفصل جذابی در باب تولید و انتشار خرده‌روایت هایی از ایثار و زحمات پدران ایران باشد که در قالب کمیک یا نقاشی دیجیتال به اجرا درآید. 14.بازخوانی هنرمندانه حسرت‌ها و آرزوهای آنانی که اکنون از نعمت پدر بی‌بهره‌اند؛ به منظور یادآوری لزوم قدردانی از مقام پدر، تا وقتی که در قید حیات است؛ در قالب‌هایی چون وی‌سی، نماهنگ و... دقت شود با توجه به اینکه چنین تِم‌هایی به لحاظ احساسی، ممکن است باعث رنجش خاطر مخاطب شود، لذا می‌بایست دقت کرد که در پرداخت به لایه های احساسیِ این‌دست سوژه‌ها، زیاده‌روی نشود. 15.انتخاب فرازهایی کوتاه و جذاب از داستان های علوی (ع) در برخی کتاب های صوتیِ منتخب و بازنشر در قالب مجموعه پادکست؛ به ویژه برای مخاطب کودک. undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما @revayateaval
بخش دوم
16.می توان در قالب کلیپ هایی کوتاه، بخش هایی از سخنان روانشناسان و مشاوران خانواده را که مرتبط با روش های تحکیم روابطِ پدروفرزندی در خانواده است، بازنشر نمود. برای الگوگیری و تقریب به ذهن، بهره گیری از محتواهای مشاوره ایِ صفحه مجازی موسسه «کرامت»، مفید به نظر می رسد.
17.از آنجایی که رسانه های معاند تنها به دنبال نشان دادن تلخی زندگی مردم و رنج پدرها هستند، می توان آن روی سکه این زندگی را در رسانه برجسته نمود تا نیمۀ پر لیوان نیز نشان داده شود؛ به طور مثال «پول رفاه میاره، ولی دلخوشی نه» را می توان در قالب خوشی های سادۀ مردم عادی به صورت ویدئوهای کوتاه احساسی از روابط پرشور یک خانواده (مثلاً خانوادۀ یک کارگر) در جشن های کوچک تولد یا دورهمی های خانوادگی نشان داد.
18.بازخوانی نظرات اندیشمندان و صاحبنظران اهل‌سنت و حتی غیرمسلمان در مورد امیرالمومنین (ع) (مثلاً جرج جرداق مسیحی) در قالب‌هایی چون مجموعه پوستر، عکس نوشت یا فتوکامنت با ارائه تصاویری از صفحات کتاب های این دانشمندان در ذکر مناقب آن حضرت.
19.تهیه کمیک‌استریپ های داستانی و جذاب از خاطرات جالب خانواده ها با موضوع گرامیداشت جایگاه پدر، به شیوه هایی متناسب با اقتضای هر زمان. هدف از این اقدام، تثبیت انگاره احترام همیشگی به جایگاه والای پدر در خانواده است.
20.پیشنهاد می‌شود به منظور تکریم مقام پدر و بازنمایی تصویری تلاشگر و ایثارگر از وی، در قالب یک کلیپ تصویری، چندین پدر که در مشاغل سختی همچون کارگری در ارتفاع، کار در معدن، پاکبان در خیابان و... مشغول کارند، شناسایی و در روز پدر توسط فرزندانشان غافلگیر و در همان محل کار تکریم شوند و مثلاً جشن مختصری هم برایشان گرفته شود و واکنش‌های این غافلگیری در قالب کلیپی ذیل #نان_حلال_پدری منتشر شود.
21.یکی از واقعیات تقریباً فراگیر و البته جالب در باب پدر و مادر، مدت زمان صحبت با آنان است؛ به عنوان مثال مدت زمان مکالمه تلفنی با پدران عمدتاً کوتاه و مختصر و به عکس، زمان صحبت با مادران طولانی است و لذا می توان بر اساس همین الگو، کلیپی تهیه کرد که نخست از مصاحبه شوندگان خواسته شود که مدت زمان آخرین مکالمه تلفنی‌شان با پدر و مادر را نشان دهند و سپس در قالب یک چالش از آن ها خواسته شود که با پدرشان تماس بگیرند و بیشتر از مدت زمان آخری که با مادر صحبت کرده‌اند، با پدر مشغول صحبت شوند که در این چالش احتمالاً واکنش های جذابی را می‌توان ثبت نمود.
22.ساخت یک کلیپ احساسی و زیبا با محوریت کاراکتر پدر در سکانس‌های ماندگارِ فیلم‌های سینمایی و سریال‌های خاطره‌انگیز.
23.پیشنهاد می‌شود در قالب یک گفت‌وگو با کودکان، از آنان سؤالاتی با محوریت پدر پرسیده شود تا پاسخ‌های کودکانه، خالصانه و بی‌پیرایه‌ آنان، جذابیت و تلنگرهای زیبایی را در پی داشته باشد؛ به طور مثال می‌توان از آن‌ها پرسید (به شکلی هدفمند): «بابا رو به خاطر چی دوست داری؟ بابا چه رنگیه یا مثل چه میوه ای هست و چرا؟ دوست داری بابا برات چیکار کنه که تو خوشحال بشی؟ روز پدر برای بابا چیکار میکنی؟ و...»
24.مردم ایران همیشه چیزهای زیادی از زندگی پدرانشان یاد گرفته‌اند و اصلاً این حس خوبی است که پدر به فرزندش راه زندگی را یاد دهد. لذا می‌توان از این گزاره برای تعمیق روابط عاطفی میان نسل قبل با نسل جدید و نیز اشاعه فرهنگ ایرانی‌اسلامی در میان نسل های بعدی بهره برد. این اقدام را می‌توان در قالب داستان‌های کوتاه و شنیدنی پادکستی یا ویدئوهای کوتاه و احساسیِ چنددقیقه‌ای انجام داد و ذیل هشتگ #از_بابام_یاد_گرفتم_که منتشر کرد.
25.تهیه آیه و حدیث‌گرافی‌هایی با موضوع ضرورت حفظ احترام به پدر و حفظ حرمت همسر (شوهر).
26.چهره‌سازی از قهرمانانی چون شهید سلیمانی، در کسوت پدری مهربان و دلسوز، هم برای خانوادۀ خود و هم برای فرزندان شهدا.

undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما
@revayateaval

۱۲:۲۸

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای درخصوص بیانات رهبر انقلاب در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی3بهمن1403
undefined نظر به اشارۀ امروز رهبر معظم انقلاب به کم‌کاری رسانه‌ای درخصوص نشان دادن پیشرفت‌های بخش خصوصی، خوب است تاریخچۀ پیشرفت‌های حوزه های مختلف این عرصه، در تولیداتی جداگانه (هر قسمت، مربوط به یک حوزه) به نمایش دربیاید.
undefined با توجه به ارزش و اهمیتِ کاری که فعالان بخش خصوصی انجام می دهند، مناسب است مثلاً در قالب مجموعه پادکست هایی، گلایه ها و موانع پیشِ روی این فعالان تشریح و سپس راهکارهای رفع موانع نیز از زبان کارشناسان مرتبط، پاسخ داده شود؛ بدین صورت که مثلاً هر پادکست، مشتمل بر دو بخش باشد: بخش نخست مربوط به نقل گلایه ها و موانع و بخش دوم مربوط به ذکر راهکارها.
undefined اشارۀ امروزِ ایشان به لزوم رفع موانع از پیش پای بخش خصوصی توسط دستگاه‌های دولتی یا نظارتی، این ایده را به ذهن می رساند که در صورتی که آمارش موجود است، مشخص شود که در چرخۀ کامل یک بنگاه اقتصادی خصوصی (از مقدماتِ شروع‌به‌کارش گرفته تا مرحلۀ راه‌اندازی خط تولید و سپس فروش و بازاریابی و...)، چه تعداد مجوز باید اخذ کند؟ میانگین زمان اخذ هر کدام تقریباً چقدر است؟ چه مراحل دیگری از زنجیرۀ تولید، توزیع و فروش، نیازمند نظارت و مداخلۀ بخش دولتی و نظارتی است و این مراحل چقدر زمان‌بر است؟ خوب است این پرسش ها، مثلاً در قالب چند موشن گرافی مطرح شود و در خلال موشن گرافی، با آمار و ارقام، به این سوالات پاسخ داده شود.
undefined معظم‌له ضمن اشاره به لزوم افزایش کمک به بخش خصوصی، تصریح فرمودند که برخی به عنوان سرمایه‌گذار وارد میشوند، ولی در واقع سوءاستفاده میکنند؛ چنانکه مثال سوءاستفاده در قضیه ارز ترجیحی را هم زدند. شایسته است در قالب یک اینفرگرافی یا مجموعه عکس نوشت، مصادیق مختلف اینگونه سوءاستفاده ها مرور شود، ترجیحا با عدد و رقم و ذکر مثال.
undefined حذف یا لااقل کاهش وابستگی به دلار، ازجمله راهکارهای برون‌رفت از وضعیت اقتصادیِ کنونی است. ایشان سامانه مالی بریکس و تبادلات مالی با ارزهای کشورهای عضو آن را کمک بزرگی در مسیر حل این مشکل دانستند. از آنجا که برخی کارشناسان اقتصادی، این فرایند حذف یا کاهش وابستگی را امری نشدنی یا لااقل دشوار تلقی می کنند و در مقابل، برخی دیگر آن را دست‌یافتنی می پندارند، خوب است در قالب مجموعه گفت‌وگوهای کارشناسیِ اقتصادی، مدافعان این دو نگاه با یکدیگر به گفت‌وگو بپردازند.
undefined رهبر انقلاب بار دیگر به زنده بودن مقاومت اشاره کردند. مناسب است برخی تحرکاتِ مثبت و روبه‌جلوی محور مقاومت، به ویژه حماس که در همین چند روز اخیرِ پس از شروع اجرای توافق آتش‌بس در غزه صورت گرفته و احتمالا چندان هم رسانه‌ای نشده است، بازخوانی شود؛ ترجیحاً با روایتی جذاب و غرورآفرین.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۱:۵۸

#روایت_اولundefined سیاست‌ها و ایده‌های تولید رسانه‌ای درخصوص گرامیداشت عید مبعث6بهمن1403
undefined 27 رجب، سالروز بعثت رسول خدا(ص) در تقویم قمری است که هرساله کشورهای اسلامی، خاصه جمهوری اسلامی ایران، آن را گرامی می‌دارند. ماجرای بعثت رسول‌الله (ص) در مکه، گذشته از ابعاد تاریخی و حتی گرامیداشت آن به صورت جشن، ابعاد معرفتی و دینیِ عمیقی دارد که می‌طلبد با تولید و انتشار قالب‌های رسانه‌ای فاخر و جذاب، این ابعاد را تا حد امکان بررسی و تشریح کنیم.با این مقدمه، برخی سیاست‌ها و ایده‌های رسانه‌ای را متناسب با گرامیداشت عید مبعث تقدیم خواهیم کرد.
undefined بازنشر نظرات اندیشمندان برجسته دنیا همچون ویل دورانت، گاندی، گوته، برناردشاو، آرمسترانگ، ولتر و... درباره شخصیت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، در قالب عکس‌نوشت، با استفاده از هشتگ #حدیث_دیگران که اشاره به بیت «خوشتر آن باشد که سر دلبران / گفته آید در حدیث دیگران» دارد.
undefined راه‌اندازی پویش «دابسمش» با استفاده از ترانه های نام‌آشنای مبعث، با خوانندگیِ خوانندگانی چون حامد زمانی، محمد اصفهانی، ماهر زین، محسن چاوشی، پیام عزیزی، مجید اخشابی و...
undefined اجرای پویش «مسأله‌آموز صد مدرّس» برای بالا بردن شأن و منزلت پیامبر(ص) در اذهان دانش‌آموزان، در بستر شاد. بدین منظور تولید کمیک‌استریپ‌های جذاب و انتشار آن در شاد با هدف تبیین وجوه مختلف آن حضرت توصیه می‌شود.
undefined تولید حدیث‌گرافی‌هایی با محوریت احادیث آن حضرت (ص) در حوزه‌های مختلف روانشناسی، تغذیه، اخلاق، ساختارهای تمدنی، هنر، علم، آزادی‌های فردی، آداب معاشرت و... سپس انتشار گسترده آن‌ها در فضای مجازی با تکیه بر هشتگ #روایت_رسول.
undefined از آنجا که سرمنشأ گفتمان انقلاب اسلامی، بعثت پیامبر(ص) بوده است، خوب است آن قسمت از مستندهای شهید آوینی که در پی تبیین ارتباط انقلاب اسلامی با نهضت آن حضرت است، در قالب هایی چون پادکست یا ویدئوکلیپ بازخوانی شود.
undefined تمام ادیان ابراهیمی دربارۀ ظهور آخرین پیامبر مصلح در آخرالزمان بشارت داده‌اند که به طور مفصل در مقاله «پیوند ناگسستنی مذاهب» نوشته احمد هشتی آمده است. سزاوار است در این خصوص، ویدئوکلیپی تولید و با تکیه بر هشتگ #پیامبر_موعود منتشر شود.
undefined انجام دیوارنویسی و ماشین‌نویسی با طرح‌ها و شعارهایی بر محور حضرت رسول (ص) و سپس بازنشر تصاویر آن با هشتگ پیشنهادی #ایران_محمدی.
undefined تهیه کمیک‌موشن‌هایی با موضوع بازنمایی هر دو وجهِ جاذبه‌گونه و دافعه‌گونۀ پیامبر خاتم(ص) در بستر تاریخ اسلام و در صورت لزوم، پرداختِ هنرمندانۀ این دو وجه به منظور مقابله با پروژه اسلام‌هراسیِ غربی ها.
undefined مروری بر مواضع، جملات و تولیدات متنیِ شاخص کاربران در بسترهای مختلف مجازی، مرتبط با این مناسبت. بدین منظور، رصد و احصاء برترین محتواها (پربازدیدترین ها یا پرلایک‌ترین ها) از طریق داده‌کاوی و گرفتن ارزش افزوۀ بصری از نتایج داده‌کاوی و سپس انتشار در مبادیِ مجازیِ پرمخاطب.
undefined ساخت پک‌های استیکری خلاقانه با موضوعاتی غیرکلیشه‌ای متناسب با بعثت پیامبر (ص) برای استفاده در پلتفرم‌هایی چون بله، ایتا، واتس‌اپ، روبیکا و... و تبلیغ گسترده آن‌ها در فضای مجازی.
undefined اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما@revayateaval

۱۵:۱۴