دانلود «بله»
۲۱ تیر
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۰:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 63,673$
ETH: 1,791$
BNB: 571$
SOL: 76$
DOGE: 0.0731$
XRP: 1.0939$
تتر: 179,855 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,817,266 تومان
اونس جهانی طلا: 4,102$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۵۸
۶:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۱:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 63,881$
ETH: 1,797$
BNB: 572$
SOL: 77$
DOGE: 0.0733$
XRP: 1.0983$
تتر: 178,879 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,820,284 تومان
اونس جهانی طلا: 4,102$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۵۶
۷:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۲:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 64,010$
ETH: 1,804$
BNB: 573$
SOL: 77$
DOGE: 0.0735$
XRP: 1.0999$
تتر: 178,649 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,812,236 تومان
اونس جهانی طلا: 4,102$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۶۴
۸:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۳:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 63,860$
ETH: 1,801$
BNB: 573$
SOL: 77$
DOGE: 0.0733$
XRP: 1.0979$
تتر: 178,864 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,820,284 تومان
اونس جهانی طلا: 4,102$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۴۳
۹:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۴:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 63,895$
ETH: 1,801$
BNB: 574$
SOL: 77$
DOGE: 0.0735$
XRP: 1.1027$
تتر: 178,520 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,802,176 تومان
اونس جهانی طلا: 4,103$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۱۸
۱۰:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۵:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 63,959$
ETH: 1,802$
BNB: 576$
SOL: 77$
DOGE: 0.0736$
XRP: 1.1025$
تتر: 178,959 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,794,128 تومان
اونس جهانی طلا: 4,104$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۲۰۲
۱۱:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۶:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 64,068$
ETH: 1,808$
BNB: 582$
SOL: 77$
DOGE: 0.0739$
XRP: 1.1054$
تتر: 179,139 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,796,140 تومان
اونس جهانی طلا: 4,102$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۱۸۴
۱۲:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۷:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 64,057$
ETH: 1,808$
BNB: 581$
SOL: 78$
DOGE: 0.0739$
XRP: 1.1063$
تتر: 179,346 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,817,266 تومان
اونس جهانی طلا: 4,101$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۱۵۵
۱۳:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۸:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 64,010$
ETH: 1,806$
BNB: 581$
SOL: 77$
DOGE: 0.0736$
XRP: 1.104$
تتر: 179,267 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,787,086 تومان
اونس جهانی طلا: 4,100$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۱۲۶
۱۴:۳۰
#قیمت_لحظهای
بازار
۱۹:۰۰ | ۲۱ تیر ۱۴۰۵
BTC: 64,243$
ETH: 1,825$
BNB: 581$
SOL: 78$
DOGE: 0.0743$
XRP: 1.1095$
تتر: 178,779 تومان
طلای ۱۸ عیار: 17,767,972 تومان
اونس جهانی طلا: 4,104$
الان چند | مرجع قیمت بازارهای مالی
۶۶
۱۵:۳۰
بله | کانال الان چند؟؟