عکس پروفایل سباروک🌸س

سباروک🌸

۵۰عضو
سباروک🌸
undefined آش شله‌قلمکار
#آش_شله‌قلمکار#آش_شله_قلمکار
برای هشت تا ده نفر
گوشت (سردست گوسفند یا ران بوقلمون) ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرملوبیا قرمز ۱۰۰ گرملوبیا سفید ۱۰۰ گرملوبیا چیتی ۲۵ گرملوبیا چشم‌بلبلی ۲۵ گرمعدس ۱۰۰ گرمماش ۱۰۰ گرمبرنج ۲۵۰ گرمگندم یا بلغور گندم ۱۲۵ گرماستاک گوشت یا آب مرغ غلیظ دو لیوانآب‌جوش به میزان لازمسبزی آش ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمکشک ترش ۲۵۰ گرمپیاز یک عدد بزرگپیازداغ یک کاسه آبگوشت‌خوری(یک‌سوم برای تزیین)نعناداغ به میزان لازم.زرچوبه، نمک، فلفل به میزان لازمپودر تخم‌گشنیز یک ق.غ
undefinedلوبیاها و اگر گندم کامل دارید گندم رو هم یک روز قبل خیس کرده و سه بار آبش رو عوض می‌کنیم.undefinedعدس، ماش، برنج و بلغور گندم رو از لحظه شروع پخت باهم خیس می‌کنیم.
ابتدا پیاز بزرگ رو نگینی کرده و در روغن تفت می‌دیم تا سبک بشه. گوشت و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و تفت می‌دیم.حالا استاک یا آب مرغ جوش رو بهش اضافه کرده، لوبیاهای خیس شده رو هم می‌ریزیم با مقدار کافی آب جوش می‌ذاریم تا بپزن. اگر گندم درسته دارید یکساعت بعد اونا رو هم اضافه کنید.بعد از سه ساعت عدس، ماش، برنج و اگر بلغور استفاده کردید اون رو اضافه می‌کنیم.از حدود یک ربع بعد باید آش رو زود به زود هم بزنیم تا ته نگیره.یک تا دو ساعت بعد وقتی بلغور هم کاملا پخت باید آش رو از صافی رد کنیم و آبش رو نگه داریم.گوشت‌ها رو از بقیه مواد جدا کرده و با گوشتکوب حسابی می‌کوبیم.وقتی بقیه مواد خنک شد اون‌هارو داخل غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و خوب پوره می‌کنیم.حالا این مواد پوره شده و گوشت رو مجدد به آب آش که کنار گذاشتیم اضافه کرده و سبزی آش رو هم می‌ریزیم.از این مرحله دیگه مدام باید هم بزنیم.این هم زدن هم برای ته نگرفتنه و هم کشدار شدن آش.این آش کاملا غلیظ و کشداره پس آبش کاملا باید تبخیر و آش شبیه حلیم بشه. حدد دو ساعت دیگه آش آماده‌ست.(مجموع زمان پخت از ابتدا حدود شش ساعت خواهد بود)یک ساعت آخر کشک رو اضافه کرده و هم می‌زنیم. بهتره کشک رو کمی رقیق کرده و جوشانده باشید تا در آش حالت بریده بریده پیدا نکنه.بعد از این‌که کشک بخوبی مخلوط شد دوسوم از پیازداغ، یک ق.غ سرپر پودر تخم‌گشنیز، کمی زرچوبه و نمک و فلفل(بهتره کمی تند باشه) رو اضافه کرده و با هم زدن اجازه می‌دیم تا مزه‌ها به خورد هم بره.بعد از سرو در ظرف با باقی‌مانده پیازداغ و نعناداغ تزیین می‌کنیم.نوش جانundefined

۱۰:۰۳

بازارسال شده از محفل یاران
#پیازداغ_مجلسی
یه قابلمه آب بذار جوش بیاد، پیازات رو ژولین خرد کن توی آب زرچوبه بریز و پیازارو بریز تو قابلمه پنج دقیقه بجوشه بعد آبکش کن بدون شستن و وقتی آبش حسابی رفت توی روغن داغ بریزاولش اصلا هم نزن یه‌کم که طلایی داشت می‌شد هم بزن.ترد و کریسپی و خش‌خشی خواهد شدundefinedundefinedمناسب تزیین و مهمونی

۱۴:۵۹

thumnail
پیراشکی کرمدار

۱۱:۳۳

thumnail

۱۱:۳۳

سباروک🌸
undefined پیراشکی کرمدار
#پیراشکی_کرمدار#پیراشکیاول کرم رو درست می‌کنیم.شیر ۳ پیمانه، آرد سفید ۴ ق.غ، نشاسته ذرت ۴ ق.غ شکر ۱/۲ پیمانههمه رو باهم مخلوط و روی حرارت بزارید، مدام همزده تا غلیظ شود.۱ ق.چ وانیل و ۲ ق.غ کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت باید طوری باشه که جای پره همزن دستی روش بمونه. کرم رو به ظرف دیگر انتقال داده. روش سلفون کشیده و بذارید توی یخچال تا خنک بشه. حتما کرم رو اول درست کنید که توی یخچال خوب خنک بشه.
حالا می‌ریم سراغ خمیرمواد لازم:آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرمتخم مرغ ۱ عددشکر ۵۰ گرمشیر ولرم ۱ پیمانهکره ۵۰ گرمخمیرمایه ۱ قاشق غذا خورینمک نوک قاشق چای خوریوانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
برای شروع کار ابتدا خمیر مایه را با ۱ قاشق غذاخوری شکر داخل شیر ولرم بریزید و روش یک بشقاب بذارید تو دمای محیط ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد و پف کنه. داخل کاسه تخم مرغ، وانیل و باقیمانده شکر را با هم مخلوط کنید، کره نرم را افزوده همزده و سپس خمیر مایه عمل اومده را اضافه کنید. حالا آرد را الک کنید و نمک رو بهش اضافه کرده و به مایه اضافه کنید و با دست ورز بدید تا خمیری شود.مقدار آرد گفته شده توی رسپی تقریبی هست چون نوع و جنس آردها باهم متفاوته و ممکنه کمتر نیاز باشه پس تا جایی آرد بزنید که خمیری شود و به دست نچسبه زیاد از حد بزنید دونات سفت میشه باید خمیر لطیفی باشه. با ورز دادن چسبندگی رو بگیرید نه اضافه کردن آرد! خمیر را ده دقیقه ورز دهید سپس داخل ظرف چرب شده بذارید روشو بپوشانید و در دمای محیط ۲ ساعت استراحت کنه، حجمش دو برابر بشه.بعد از دو ساعت پف خمیرو بگیرید به دو قسمت تقسیم کنید، یک قسمت رو داخل کاسه بذارید و سلفون بکشید.روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر ۷الی ۸ میل باز کرده و کاتر گرد یا بیضی که زدید روی خمیر پارچه بذارید و ۳۰ دقیقه استراحت دوم بدید بهش.بعد برید سراغ قسمت دوم خمیر و همین کارو تکرار کنید.داخل قابلمه کوچکی روغن بریزید، رو حرارت بذارید تا داغ داغ بشه، دور تا دور پیراشکی را که زیرش کاغذ روغنیه با قیچی یا چاقو ببرید که خمیرو به کمک کاغذ روغنی بردارید چون با دست کج و کوله میشن.توی روغن بیندازید و با قاشق روغنو روش بریزید که بیشتر پف کنه. موقع سرخ کردن حرارت کم باشه که مغزپخت صافی بزارید روغن اضافه گرفته و خنک بشه.
بعد با قیف داخل پیراشکی‌ها کرم بزنید. من با سیخ چوبی داخل پیراشکی‌ها رو کمی خالی و بعد کرم ریختم.میتونید برش بزنید و بعد کرم بریزید فرق نمی‌کنه. برای تزیینم می‌شه از شکلات بن‌ماری شده و انواع ترافل استفاده کرد.
undefinedمن توی کرمم از اسانس نارگیل استفاده کردم و عالی شد. توصیه می‌کنم حتما از یه اسانس توش استفاده کنین یا کمی گلاب و یا این‌که وانیل رو بیشتر بریزید.

۱۱:۳۳

بازارسال شده از مطبخ حزب‌الله
thumnail

۸:۲۲

بازارسال شده از مطبخ حزب‌الله
#چیکن_استراگانفسبا بانوپیاز خلالی رو در روغن تفت می‌دیم تا عسلی بشه بعد سینه یا ران مرغ خلال شده رو بهش اضافه کرده و سرخ می‌کنیم.قارچ ورقه شده روی مواد میریزیم و زیرشو کم کرده و هم میزنیم تا آبش کشیده و مرغها پخته بشه.در این فاصله در ظرف دیگه‌ای دو ق.غ آرد رو در یک لیوان شیر سرد حل کرده نمک و فلفل سیاه ریخته، روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.یک ق.غ کره رو داخل سس میریزیم و از روی حرارت برمیداریم. سس رو روی مواد مرغ و قارچ ریخته و هم می‌زنیم.نهایتا سه چهار قاشق خامه اضافه کرده و بلافاصله از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم.این غذا رو همراه با خلال سیب زمینی سرو می‌کنن و کلی از خوشمزگیش به همینهundefinedundefinedهمینطور میتونید پاستای فرمی آبکش شده هم در کنارش بذارید.undefinedهمین مراحل رو میشه با گوشت قرمز خلالی هم انجام داد که در اون صورت #بیف_استراگانف خواهید داشت.نوش جانundefined

۸:۲۲

بازارسال شده از مطبخ حزب‌الله
thumnail
#کیک_آلبالو

۲۱:۱۱

thumnail
#کلوچه_فومن

۳:۱۰

#کلوچه_فومنیه کلوچه خوشمزه مناسب افطار.البته من مُهرش رو نداشتم و پیشنهاد می‌کنم شما هم اگر ندارید اصلا از درست کردنش منصرف نشید!
آردگندم ۳۵۰ گرمشکر ۳ قاشق غداخوریتخم مرغ ۱ عددکره ۷۰ گرمنمک ۱/۲ قاشق چای خوریشیر ولرم ۱/۲ پیمانهخمیرمایه ۱ قاشق غداخوری
طرز تهیه خمیر1 قاشق غذاخوری از شکر دستور را داخل شیر ولرم بریزید و مایه خمیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید، روشو بپوشونید و بذارید در دمای اتاق ۱۰دقیقه استراحت کنه و حجمش دو برابر شه، سپس تخم مرغ را داخل کاسه باقیمانده شکر و کره نرم خوب هم بزنید و مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا نمک را به آرد الک شده اضافه کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری شود و به دست نچسبه روی سطح کار ۵ دقیقه ورز بدید حدود ده بار به سطح کار بکوبید. خمیر را جمع کرده و داخل کاسه بزارید روش سلفون بکشید و یک پارچه بکشید و در دمای محیط ۱ ساعت و نیم استراحت دهید تا پف کنه و حجمش دو برابر شه.
مواد میانی کلوچه؛آرد گندم ۱۲۰ گرم/ شکر ۲۰۰ گرم/ گردو پودرشده۳۰گرم/ کره ۱۰گرمروغن صاف ۴۵گرم/ روغن مایع ۲۰گرمپودردارچین۱ قاشق غذاخوری/ پودر هل۱/۲ قاشق چای خوریوانیل۱/۲قاشق چای خوری
طرز تهیه مواد میانی آرد را روی حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه مدام هم بزنید مواظب باشید تغییر رنگ نده، ۳نوع روغن را داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید و شکر را اضافه کرده و سپس آرد ، پودر دارچین، هل، وانیل راهم اضافه و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا مواد منسجم شه طوری که وقتی تو دست گلوله کردید از هم نپاشه و انسجام کافی داشته باشه
مراحل پایانی حالا زمان آن رسیده که مراحل پایانی را انجام دهیم، پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار به شکل لوله درآورده، به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و چونه کنید. هرکدوم ازچونه ها ۱۰۰گرم وزن داره روشون یک نایلون فریزر بکشید که خشک نشن. حالا با دست باز کنید و از مواد میانی داخلش بزارید و جمع کنید و با دست پهن کنید روی کاغذ روغنی که کمی چرب شده بزارید و مهر مخصوص را آغشته به آرد کنید و روی خمیر محکم فشار بدید که طرح مهر حک بشه.روی سینی فر بذارید و رومال بزنید و وسطش کمی تخم خرفه یا کنجد بپاشید و با نوک کارد جاهای مختلفی از کلوچه را سوراخ سوراخ کنید تا کلوچه داخل فرپف نکنه.داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۰الی ۱۵دقیقه بپزید. از فرکه خارج کردید روی کلوچه ها یک پارچه بکشید تا خنک شه.به همین راحتی کلوچه فومن شما آماده شده و میتونید نوش جان کنید.

۳:۱۰

بازارسال شده از محفل یاران
سه تا سفیده تخم‌مرغ از دیروز داشتم می‌خواستم حلالش کنمیه دستور شیرینی با سفیده غیر از مرنگ پیدا کردم!یه چیز معمولی خوبهبرای وقتایی که سفیده دارید نمی‌دونید چکار کنید..ادا مدا هم نداره دستورش.الان می‌فرستممن روغن صاف زدم، با کره هم می‌شه با روغن جامدم می‌شه با مخلوطشونم می‌شه.پودرقند نداشتم شکر آسیاب کردموانیلم خیـــــــلی بیشتر ریختمundefined
بافتش نرمه بیشتر تا بیسکوییتی.

۱۱:۱۱

بازارسال شده از محفل یاران
thumnail

۱۱:۱۱

بازارسال شده از محفل یاران
thumnail
ایشونه

۱۱:۱۱

#شیرینی#شیرینی_,با_سفیده_تخم_مرغundefinedundefinedundefined

۱۱:۱۲

بازارسال شده از محفل یاران
سلاممن این‌طوری درست می‌کنم همیشه یه‌جور درمیادundefined
شیرمو می‌جوشونم یا اگه پاستوریزه باشه فقط داغ می‌کنمبعد می‌ذارم تا داغیش کم بشهفوت و کوزه و اینا همین مرحله‌ستداغی باید در چه حد باشه؟درحدی که انگشت مبارک رو که وارد شیر کردی و حرکت دادی(رفت و برگشت) انگشتتو نسوزونه!مهمه که مدام امتحان کنی تا این مرحله رد نشهیعنی ولرم یا گرم نباید باشه که طبیعتا اونام انگشتو نمی‌سوزونه دیگهلب مرزه خلاصه..بعد یک ق.غ سر پر ماست رو از یه گوشه وارد قابلمه و بدون هم زدن قاشقو خارج می‌کنیم.در قابلمه رو پارچه می‌پیچم و می‌ذارم روی قابلمهچرا؟ واسه این‌که قطره‌های بخار نچکه توی ماست و شل نشه.بعد دورشو پتویی چیزی می‌پیچم و می‌ذارم جای گرم.من زمستون می‌ذارم کنار شوفاژتابستونم جایی که باد کولر نخورهسه چهار ساعت که موند درشو برمی‌دارم و می‌بینم ماستم گرفته!حالا می‌خوریش؟نه عمرا!می‌ریزیش تو یه ظرف دیگه؟نه عمرا!با همون قابلمه می‌ذاریش یخچال. درشم با همون پارچه می‌ذاری روش؟چرا؟باز به همون دلیل بخار و قطره و اینا.چند ساعتم تو یخچال بمونه آماده خوردنه.نوش جان
undefinedاگه از همین اول هم بزنی و بریزی توی ظرف دیگه آب نمی‌ندازه ماستت.undefinedاگر می‌خوای ماستت رویه ببنده شیرچرب سنتی نیازهوقتی جوشوندیش و زیرشو خاموش کردی روش که می‌بنده به همش نزنو اون مرحله امتحان با انگشت رو از یه گوشه کنارش انجام بدهتوی جابجا کردنم تکون زیاد نخوره قابلمه.undefinedچندجا شنیدم هرچی مایه رو کمتر بزنی مثلا یک ق.چ ماستت غلیظ‌تر می‌شهولی من که امتحان کردم هیــــــچ فرقی نکرد با بقیه دفعات که یک ق.غ می‌زنم.#ماست

۱۹:۲۸

سلاممن این‌طوری درست می‌کنم همیشه یه‌جور درمیادundefined
شیرمو می‌جوشونم یا اگه پاستوریزه باشه فقط داغ می‌کنمبعد می‌ذارم تا داغیش کم بشهفوت و کوزه و اینا همین مرحله‌ستداغی باید در چه حد باشه؟درحدی که انگشت مبارک رو که وارد شیر کردی و حرکت دادی(رفت و برگشت) انگشتتو نسوزونه!مهمه که مدام امتحان کنی تا این مرحله رد نشهیعنی ولرم یا گرم نباید باشه که طبیعتا اونام انگشتو نمی‌سوزونه دیگهلب مرزه خلاصه..بعد یک ق.غ سر پر ماست رو از یه گوشه وارد قابلمه و بدون هم زدن قاشقو خارج می‌کنیم.در قابلمه رو پارچه می‌پیچم و می‌ذارم روی قابلمهچرا؟ واسه این‌که قطره‌های بخار نچکه توی ماست و شل نشه.بعد دورشو پتویی چیزی می‌پیچم و می‌ذارم جای گرم.من زمستون می‌ذارم کنار شوفاژتابستونم جایی که باد کولر نخورهسه چهار ساعت که موند درشو برمی‌دارم و می‌بینم ماستم گرفته!حالا می‌خوریش؟نه عمرا!می‌ریزیش تو یه ظرف دیگه؟نه عمرا!با همون قابلمه می‌ذاریش یخچال. درشم با همون پارچه می‌ذاری روش؟چرا؟باز به همون دلیل بخار و قطره و اینا.چند ساعتم تو یخچال بمونه آماده خوردنه.نوش جان
undefinedاگه از همین اول هم بزنی و بریزی توی ظرف دیگه آب نمی‌ندازه ماستت.undefinedاگر می‌خوای ماستت رویه ببنده شیرچرب سنتی نیازهوقتی جوشوندیش و زیرشو خاموش کردی روش که می‌بنده به همش نزنو اون مرحله امتحان با انگشت رو از یه گوشه کنارش انجام بدهتوی جابجا کردنم تکون زیاد نخوره قابلمه.undefinedچندجا شنیدم هرچی مایه رو کمتر بزنی مثلا یک ق.چ ماستت غلیظ‌تر می‌شهولی من که امتحان کردم هیــــــچ فرقی نکرد با بقیه دفعات که یک ق.غ می‌زنم.#ماست

۱۲:۴۴

بازارسال شده از محفل یاران
#لازانیا #لازانیا_گوشت گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرمقارچ نیم کیلوپیاز ۱ عدد بزرگسیر ۲ حبهفلفل دلمه یک عدد کوچکرب گوجه فرنگی دو ق.غپنیر سفید فتا ۴۰ گرم(یک قوطی کبریت)نمک، فلفل، آویشن، زرچوبه و ادویه لازانیا به میزان لازمپنیر پیتزا نیم کیلوورق لازانیا به میزان لازم#سس_بشاملکره ۵۰ گرمپیاز ۱ عدد متوسطشیر ۲ لیوانآرد ۲ ق.غخامه ۲ ق.غ سر پرنمک، فلفل سیاه، جوز هندی، آویشن به میزان لازم
اول سس بشامل رو درست می‌کنیم.پیاز رو ساطوری ریز کرده و همراه کره تفت می‌دیم تا ررنگش طلایی بشه. آرد رو اضافه کرده و در حدی تفت می‌دیم که بوی خامیش بره. در این مرحله شیر سرد رو می‌ریزیم و هم می‌زنیم. نمک، فلفل سیاه، کمی آویشن و مقدار قابل توجهی جوز هندی به سس اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا به غلظت فرنی برسه. ادویه اصلی سسمون جوز هندی هست پس به اندازه بریزید.وقتی به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت برداشته و خامه رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست بشه.در قابلمه سس رو بسته و کنار می‌ذاریم.قارچ‌ها رو ورقه کرده و بدون روغن روی حرارت می‌ذاریم تا آب بندازه و کاملا آبش تبخیر بشه. این رو هم می‌ذاریم کنار.حالا بریم سراغ مایه گوشتی.پیاز رو نگینی کرده و در روغن تفت می‌دیم تا طلایی بشه. بعد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و زرچوبه می‌زنیم. همین‌طور که هنوز گوشتمون خامه دو حبه سیر متوسط رنده شده اضافه می‌کنیم.فلفل دلمه‌ای نگینی رو هم ریخته و تفت می‌دیم. حالا رب رو اضافه می‌کنیم و بعد از این‌که به قدر کافی رب هم تفت خورد فلفل، آویشن و ادویه لازانیا رو اضافه می‌کنیم. (الان نمک نزنین!) اگر ادویه لازانیا ندارید فلفل آویشن، جوز هندی رو در حدی که ذائقه‌تون بپسنده اضافه کنین. بعد از این مرحله می‌ریم سراغ فوت کوزه‌گری لازانیای خوشــــمزه! یعنی پنیر!! پنیر فتای صبحانه بی‌نهایت مایه گوشتی رو خوش‌طعم و متفاوت می‌کنه و بافت یک‌دستی هم بهش می‌ده.وقتی پنیر رو در مواد کاملا باز کردید بچشید و متناسب با نمکی که پنیر داره نمک اضافه کنید. برای این گفتم اون موقع اضافه نکنید که با اضافه کردن پنیر، مایه‌تون شور نشه.خـــــب مایه هم آماده شد.اگر ورق لازانیاتون پیش‌پخت بود فقط چهار دقیقه در آب ولرم قرارش بدین و بعد استفاده کنید. اگر پیش‌پخت نبود باید ورق‌ها رو در آبجوش و نمک روی گاز بندازید تا نرم بشن و بعد آبکش کرده و سریع روشون آب سرد بریزید.ظرف مخصوص لازانیا رو بیاریدکفش یه لایه سس بشامل با برس بکشیدبعد ورق‌های لازانیا رو بچینید. حالا مجدد سس بشامل بریزیدمایه گوشتی قارچ‌ها رو دو قسمت کنین و یه قسمت از مایه رو پهن کنین روی ورق‌های لازانیا بعد یه قسمت از قارچ‌ها رو بریزید. در این مرحله حتما باکف دستتون مواد رو فشرده کنین.پنیر پیتزا بریزید.مجدد ورق لازانیا، بشامل، مایه گوشتی، قارچو با دست فشرده کنین.لایه آخرمون هم به این ترتیب: ورق لاانیا، بشامل(مقدار بیشتری از اونی که بین لایه‌ها ریختین)پنیر پیتزا.برای زیبایی هم می‌تونین فلفل دلمه خرد شده روش بریزید.بره در فر گرمبا دمای ۱۸۰ تا زمانی که پنیرها آب بشن.در صورت تمایل یکی دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.لازانیای خوششششمزه‌مون آماده‌ست.نوش جانundefinedundefinedاین مقدار برای پنج نفر مناسبه.undefinedمقدار مواد مایه گوشتی و قارچ مطابق سلیقه شما قابل کم و زیاد شدنه.undefinedاین دستور پر پنیره، اگر کم‌پنیر دوست دارید می‌تونین کمتر استفاده کنین.

۸:۵۱

بازارسال شده از محفل یاران
thumnail

۸:۵۱

بازارسال شده از محفل یاران
آرد قنادی دو پیمانهتخم‌مرغ سه عددشکر یک پیمانهشیر نصف پیمانهروغن مایع نصف پیمانهوانیل یک ق.چ سر پربکینگ‌پودر یک ق.مرنگ خوراکی سبز و قرمز یا صورتیشکلات اشکی به میزان لازم
اول از همه کتریتونو پر کنین و بذارید تا آب به جوش بیاد.تخم‌مرغ و وانیل رو در حد مخلوط شدن با دور کند همزن می‌زنیمبعد شکر رو اضافه کرده و با دور تند تا جاییکه حجمش دوبرابر بشه و کرم و کشدار بشه هم می‌زنیم.شیر و روغن رو اضافه کرده و ده ثانیه دیگه به هم زدن ادامه می‌دیم.همزن رو خاموش کرده و آردی که با بکینگ‌پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله اضافه و به لیسک مخلوط می‌کنیمنهایتا همزن رو روشن کرده و تا مخلوط شدن کامل مواد حدود پانزده ثانیه هم می‌زنیم.حالا مواد رو در سه تا کاسه تقسیم می‌کنیم ولی بهتره یکی از کاسه‌ها کمتر از بقیه باشه که برای همون قسمت سفیدمونه.به یکی از اون دوتا کاسه دیگه، رنگ سبز و به یکیش رنگ قرمز یا صورتی اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم.رنگ مایع هم جواب می‌ده و لازم نیست حتما ژله‌ای باشه. رنگ سبز من مایع ایرانی و قرمزم ژله‌ای ایرانی بود.حالا فنجان‌ها رو که از قبل چرب کردیم میاریم و اول از رنگ سبز توش می‌ریزیم.بهتره برای تمیزی کار دو رنگ بعدی رو با قیف بریزیم ولی اگر نداشتین با قاشق و حوصله و دقت می‌تونین رنگ‌های بعدی رو مرتب و کامل روی رنگ قبلی بیارین.من هم عجله داشتم و هم از قیف استفاده نکردم چون مایع کیک رو برای چیزای دیگه هم استفاده کردم، مایع قرمز و سفیدم کم بود و نتونستم کامل روی رنگ قبلی رو باهاش بپوشونم خلاصه اگر می‌خواین بی‌نقص باشه کارتون شما حتما کااااملا هر رنگ رو روی رنگ زیری بریزین تا روشو بپوشونه.پس بعد از مایع سبز، مایع سفید رو آروم روش می‌ریزیم و بعد هم قرمز رو.حالا فنجان‌ها رو داخل قابلمه چیده و بعد آب جوش رو آهسته از کنار قابلمه توش بریزید در حدی که تا نصفه بیرون فنجان‌ها رو آب گرفته باشه.دقت کنید که آب داخل فنجان‌ها ریخته نشه.بعد روی قابلمه دم‌کنی بذارید و شعله رو روشن و ملایم کنید.حدود ۲۵ دقیقه بعد دم‌کنی رو بردارید و با یه سیخ چوبی امتحان کنید اگر تمیز دراومد سریع باز دمکنی رو بذارید و زیرشو خاموش کنید تا کیک‌ها یک ربع هم با شعله خاموش بمونن توی قابلمه.بعد کیک‌ها رو ‌از فنجان دربیارید و تا هنوز گرمه شکلات‌های اشکی رو روش بذارید. گرمی کیک‌ها باعث می‌شه شکلات آب بشه و به سطح کیک بچسبه. نگران نباشید فرم اشکیشو از دست نمی‌ده فقط مراقب باشید تا مجدد کاملا سفت نشده دست بهش نخوره و جابجا نشه.کیک‌های فنجونی خوشگلمون آماده‌ست.undefinedهمین دستور رو داخل فر و توی سینی کاپ‌کیک هم می‌تونید درست کنید ولی رنگ‌ها در فر به این زنده‌ای نمی‌مونن و تیره می‌شن.

۸:۵۴

بازارسال شده از محفل یاران
thumnail
از این جیگرام بپزین.رو گازهپست جدیدمه

۸:۵۴