۷:۳۱
۷:۳۳
۷:۳۸
️#هشدار
دیر ناهار نخورید !
نهار بعد از ساعت ۳، موجب افزایش دور شکم ، چاقی و دیابت می شود.بدن ما پس از ساعت ۳ انسولین کمتری جذب کرده و چربی و قند مواد غذایی که میخوریم در بدن ما تجمع بیشتری پیدا میکنند که این چربی اضافه عمدتا در دور کمر جمع می شودصرف ناهار پس از ساعت ۳ بعد از ظهر روند کاهش وزن را به کلی مختل میکند.
دیر ناهار نخورید !
نهار بعد از ساعت ۳، موجب افزایش دور شکم ، چاقی و دیابت می شود.بدن ما پس از ساعت ۳ انسولین کمتری جذب کرده و چربی و قند مواد غذایی که میخوریم در بدن ما تجمع بیشتری پیدا میکنند که این چربی اضافه عمدتا در دور کمر جمع می شودصرف ناهار پس از ساعت ۳ بعد از ظهر روند کاهش وزن را به کلی مختل میکند.
۵:۰۶
بهترین پیشنهادات برای نهار:
انواع خورشت های سنتی همراه ادویه های گرم مثل دارچین، فلفل سیاه، سیر، هل، زنجبیل، زردچوبه، جوزهندیبرنج ترجیحا آبکش شود به همراه ادویه جاتی مثل زیره وشوید مصرف شودگوشت های پرندگان ازجمله شترمرغ، بلدرچین، کبک، قرقاول واردک گرم وخشک است.بهترین گوشت مصرفی این افرادگوشت گوسفندی است. گوشت های آبزیان دررده گوشت هایی با طبع سردوتراست اما میگواستثناست وطبع گرم وتردارد.ازمصرف گوشت هایی با طبع سردوتر درفصول سردسال خودداری شود.
┏━━━━━━
انواع خورشت های سنتی همراه ادویه های گرم مثل دارچین، فلفل سیاه، سیر، هل، زنجبیل، زردچوبه، جوزهندیبرنج ترجیحا آبکش شود به همراه ادویه جاتی مثل زیره وشوید مصرف شودگوشت های پرندگان ازجمله شترمرغ، بلدرچین، کبک، قرقاول واردک گرم وخشک است.بهترین گوشت مصرفی این افرادگوشت گوسفندی است. گوشت های آبزیان دررده گوشت هایی با طبع سردوتراست اما میگواستثناست وطبع گرم وتردارد.ازمصرف گوشت هایی با طبع سردوتر درفصول سردسال خودداری شود.
┏━━━━━━
۵:۰۶