س

سلامتی حق توست ❤️

۱۸۶عضو
thumnail
undefinedسلام ودرود بر شما دوست عزیزundefinedسکینه زمندی هستم مشاور سلامتیundefinedتخصص من مزاج شناسی و زبان شناسی هست به این معنی که میتونم با دیدن عکس زبان افراد نوع بیماری و ریشه ی بیماریهاشون رو تشخیص بدم.undefinedundefinedدچار هر بیماری که هستین جهت دریافت مشاوره عکس زبان خود را طبق نمونه برای من ارسال کنید.undefined️مشخصات خواسته شده حتما درج شود در غیر این صورت مشاورین پاسخگوی شما نیستنundefinedundefinedundefinedسنundefinedقدundefinedوزنundefinedاسم و فامیلundefinedساکن کدام شهر هستیدundefinedشماره تماس(مشاوره ها بصورت تماس تلفنی برگزار می‌شود بمدت ۲۰ دقیقه و رایگان) یا حقundefinedundefined

۷:۳۱

thumnail
undefined بهبود نفخ شکم
undefined ترک آب خوردن بین غذاundefined ترک آب خیلی سرد خوردن
undefined درمان
undefined مصرف عسل ناشتاundefined مصرف اسفند یا زیره شبانگاهundefined ترک سردی هاundefined

۷:۳۳

thumnail
روش 3 مرحله ای استفاده از شیر برای داشتن پوست شفاف و روشن undefined
گام 1 پاکسازیundefinedبرای پاکسازی پوست باید از شیر خام استفاده کنید.دو قاشق شیر خام را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1ق آب لیمو اضافه کرده و ترکیب کنیدبا پنبه روی کل صورت بمالید این کار را دو دقیقه انجام دهید و سپس صورت را بشویید.
گام 2 لایه برداریundefinedدو قاشق آرد برنج را داخل کاسه ای بریزید و به آن یک قاشق عسل ویک قاشق شیر خام اضافه کرده و خوب ترکیب کنیدماسک را روی صورت به شکل دورانی 5 دقیقه ماساژ دهید و بعد با آب بشویید.
گام 3 فشرده سازیundefinedداخل کاسه ای 2 قاشق آرد سفید یک قاشق عسل و1 قاشق گلاب را ترکیب کنید20 تا 25 دقیقه روی صورت ماسک کنید بعد بابشویید.با انجام صحیح این سه مرحله پوست شفاف و روشن خواهید داشت که هم پاکسازی شده و هم بعد از لایه برداری ماساژ زیبایی به آن داده اید.


undefinedundefined

۷:۳۸

undefinedundefined️#هشدار
undefinedدیر ناهار نخورید !
undefined نهار بعد از ساعت ۳، موجب افزایش دور شکم ، چاقی و ‌دیابت می شود.undefinedبدن ما پس از ساعت ۳ انسولین کمتری جذب کرده و چربی و قند مواد غذایی که می‌خوریم در بدن ما تجمع بیشتری پیدا می‌کنند که این چربی اضافه عمدتا در دور کمر جمع می شودصرف ناهار پس از ساعت ۳ بعد از ظهر روند کاهش وزن را به کلی مختل میکند.undefinedundefined

۵:۰۶

undefinedundefinedبهترین پیشنهادات برای نهار:
undefinedانواع خورشت های سنتی همراه ادویه های گرم مثل دارچین، فلفل سیاه، سیر، هل، زنجبیل، زردچوبه، جوزهندیundefinedبرنج ترجیحا آبکش شود به همراه ادویه جاتی مثل زیره وشوید مصرف شودundefinedگوشت های پرندگان ازجمله شترمرغ، بلدرچین، کبک، قرقاول واردک گرم وخشک است.undefinedبهترین گوشت مصرفی این افرادگوشت گوسفندی است. undefinedگوشت های آبزیان دررده گوشت هایی با طبع سردوتراست اما میگواستثناست وطبع گرم وتردارد.undefinedازمصرف گوشت هایی با طبع سردوتر درفصول سردسال خودداری شود.

undefined┏━━━undefinedundefinedundefined━━━

۵:۰۶