عکس پروفایل کتابهای آشپزی سانازسانیاک

کتابهای آشپزی سانازسانیا

۸۶عضو
thumbnail
undefinedمی دونید ایرانی ترین غذای ایران چیه؟ بله، بله، درست گفتین، «قورمه سبزی» که تاریخ نگاران ِ آشپزی قدمتش رو بین ۲ تا ۵ هزار ساله تخمین می زنن و نه فقط هر گوشه ایران یه مدلی از پختش رو برای خودشون دارن که حتی توی عکس های چند روز پیش از فضا نوردها هم فعالانه حضور داشت و بهمون لبخند می زدundefinedundefined
undefinedیه شایعاتی هست که می گه «قورمه سبزی» یه فرمول سخت وجادویی داره اما این خورش معرکه، اونقدرا هم که می گن سخت نیست، نکات اصلیش رو توی این ویدیو ببینید و انواع مختلفش رو هم در کتاب «دایره المعارف آشپزی ایرانی به روایت سانازسانیا» undefined
undefinedhttps://www.sanazsania.com/books/encyclopedia/---Iranian-Cooking-eghtesadi
#آشپزی_سنتی #قورمه_سبزی #آشپزی_ایرانی

۱۸:۴۰

thumbnail
undefinedبر خلاف تصور همه که فکر می کنن شیرینی های سنتی از کالری و قند زیادی برخوردارن یا خوردنشون باعث چاقی و بالارفتن قند می شه، می خوام بهتون بگم این تصور اصلا درست نیست، فارغ از اینکه درست کردن شیرینی خونگی با توجه به اینکه شیرینی و چربی و همه چیزش دست خودمونه و قابل کم و زیاد شدن، می تونه اتفاقا خیلی هم سالم و رژیمی باشه.undefinedundefinedundefined
undefined این شیرینی ترد و خوشمزه بادام هندی که از کتاب «شیرینی سنتی» انتخابش کردیم به طور دقیق هر دونه اش حدودا ۲۰ کالری داره و خیلی مقوی و سلامته. اگر دستور تهیه انواع شیرینی های خوشمزه و سالم رو می تونید در این کتاب ببینید و از تهیه و خوردنش حسابی لذت ببریدundefinedundefinedhttps://www.sanazsania.com/books/Baking-&-Pastry/Traditional-Pastry
#شیرینی_سنتی #شیرینی_بادام_هندی #کتاب_شیرینی

۵:۵۲

thumbnail
undefinedوقتی برای خوردن غذاهای سالم و کم کردن وزن برنامه ریزی می کنیم، همیشه یکی از بهترین گزینه هایی که کارشناسان تغذیه بهمون پیشنهاد می کنن، غذاهایی هست که با سینه مرغ تهیه می شن، هم سرشار از پروتیین و‌مواد لازم برای بدن هست هم سریع حاضر می شه و هم تنوع غذایی زیادی می شه باهاش ایجاد کرد undefinedundefinedundefined
undefinedتقریبا همه ما می دونیم توی رژیم کتو محدودیت ویژه ای برای خوردن پروتئین وجود نداره حالا فکر کنید با سینه مرغ که چربیش هم خیلی خیلی کم هست چه کارا که نمی شه کرد. متفاوت ترین و خوش طعم ترین دستورهای خوراکهای کتویی رو می‌تونید توی کتاب «کتو به روایت سانازسانیا» ببینید و با خیال راحت و بدون خستگی رژیمتون رو ادامه بدینundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/keto
#رژیم #مرغ_اسفناج #کتاب_کتو

۱۶:۴۸

thumbnail
undefinedنان های رولی یا حلزونی که توی دسته نان های فانتزی قرار دارن علی رغم تصور ما خیلی خیلی قدیمی و دارای تاریخچه طولانی ای هستن، این نان ها که به دلیل زیبایشون از مصر و هند گرفته تا اروپا و آمریکای لاتین همه جا شیوه پخت تقریبا یکسانی دارن، توی نقاط مختلف ایران هم پخته می شدن و توی مراسم های خاص ازش حسابی لذت می بردن از نان رولی ترکمنی تا حلزونی دارچین undefinedundefined
undefinedعلاوه بر نان های رولی ساده و ادویه دار این خانواده بزرگ و جهانی یه زیر مجموعه بی نظیر به نام نان های رولی یا حلزونی های میان پُر دارن که بافت پفالو و مزه فوق العاده اش می تونن همه ذائقه ها رو به خودش جذب کنه. دستور این نان حلزونی میان پر رو از کتاب «نان به روایت ساناز سانیا» براتون انتخاب کردیم که پر از دستورهای دقیق و با جزییات نان پزی هست undefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Baking-&-Pastry/Bread
#نان #نان_پزی #نان_حلزونی #کتاب_نان

۱۴:۳۶

thumbnail
undefinedهیچ کس به درستی نمی دونه اولین کوفته قلقلی رو مردمان کدوم سرزمین تهیه کردن و اصالتش به کجا بر می گرده اما چیزی که واضح و روشنه، این هست که از بس غذای سریع، مقرون به صرفه و جذابی بوده، تقریبا به شکلی در فرهنگ غذایی همه جای دنیا حضور داره 🧆
undefined درسته که بزرگترین کوفته جهان رو همین چهار پنج سال پیش توی کارولینای شمالی، آمریکایی ها درست کردن اما «کوفته قلقلی پنیری» که از ایتالیا میاد و از کتاب «آشپزی ملل» براتون انتخابش کردیم تقریبا محبوب ترین مدل کوفته در جهانه. برای دیدن انواع غذاهای جذاب بین المللی، «کتاب آشپزی ملل» رو فراموش نکنید که کلی ذائقه اتون رو تغییر می دهundefined
undefinedhttps://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/Foreign-Cooking
#آشپزی_ملل #کوفته_پنیری #کتاب_ملل

۱۶:۴۹

thumbnail
undefinedتقریبا اکثر خاطرات خوب بچگی همه ما، به خوراکی های خوشمزه گره خورده، از یه کیک شکلاتی که مامان بزرگ درست کرده تا یخ در بهشت های رنگی و تابستونه، اما بهترین خاطره همه ما برمی گرده به روزهایی که شام یا ناهار «لازانیا» بوده، یا حتی همین الان که بزرگتر شدیم چیزی از ارزشهاش توی ذائقه و ذهنمون کم نشدهundefinedundefinedundefined
undefinedاز نرمی و کِرمی بودن سس بِشامل تا عطر پنیر روی لایه های ورقه ایش، همه چیزش جذابه و چیزی نیست که از یاد بره، پس این ویدیو رو حتما تا آخر ببینید و برای ساختن خاطره های فراموش نشدنی که پر از دستورهای بی نظیره کتاب «پاستا، پیتزا و غذاهای خمیری» رو سفارش بدینundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/Pasta-&-Pizza
#لازانیا #کتاب_پیتزا #کتاب_پاستا

۸:۴۳

thumbnail
undefined تا حالا اسم «آبگوشت گیاهی» رو شنیدین یا جایی دیدینش؟ خود من اولین بار که اسمش رو شنیدم حسابی تعجب کردم چون به نظرم بدیهی بودی چیزی که توی اسمش کلمه «گوشت» داشته باشه قاعدتاً نمی تونه توی تهیه اش گوشت نداشته باشه ولی در کمال ناباوری، ذره ای گوشت یا آب گوشت نداشت undefinedundefined🧄
undefinedاگر دقیق و درست به مفهوم آبگوشت فکر کنیم به این نتیجه می رسیدم که مقوی بودن و طعم فوق العاده آبگوشت نباید باعث شه کسانی که به هر دلیلی گوشت مصرف نمی کنن از مزایاش بی بهره بمونن، دستور تهیه اش رو توی ویدیو ببینید و برای دیدن دستور بیش از ۲۰ نوع آبگوشت در کنار سایر غذاهای ایرانی کتاب «دایره المعارف آشپزی ایرانی» رو سفارش بدین undefined
undefinedhttps://www.sanazsania.com/books/encyclopedia/---Iranian-Cooking-eghtesadi
#آشپزی_سنتی #آبگوشت_گیاهی #آشپزی_ایرانی

۷:۲۷

thumbnail
undefinedفرقی نداره کجای ایران به دنیا اومده باشید و زندگی کنید یا حتی ساکن ایران باشید یا نه، اما شک ندارم که تا امروز حتما یک بار قطاب رو امتحان کردین یا اگر هم امتحانش نکردین اسمش ر‌و شنیدین، اصلا من هر وقت اسم شهر یزد رو می شنوم اولین چیزی که به ذهنم می رسه، همین جناب «قطاب» هست undefinedundefinedundefined
undefinedگفته می شه، قطاب رو اولین بار شیرینی پزهای دربار هخامنشی برای عید نوروز تهیه کردن، راست و دروغش با محققان اما اینقدر محبوب و پر طرفداره که چند وقت پیش به عنوان میراث ایرانیان ثبت جهانی شده تا همه ازش لذت ببرن، اگر دنبال یه نسخه قدیمی از این شیرینی یا بقیه شیرینی های سنتی ایران هستین، بهتون توصیه می‌کنم بعد از دیدن ویدیو، «کتاب شیرینی سنتی» رو حتما تهیه کنید تا صاحب اصیل ترین دستورهای شیرینی ایرانی بشیدundefined
undefined https://tinyurl.com/yc8yxeca
undefinedhttps://youtube.com/ @sanazsaniabasanazminae175
#شیرینی #شیرینی_پزی #قطاب #کتاب_شیرینی

۷:۱۰

thumbnail
undefinedسالم غذا خوردن و لاغر شدن، علاوه بر اینکه از نظر جسمی کمک بزرگیه، از نظر روحی هم خیلی به ارتقا  آرامشمون کمک می کنه. حتی با یه سری جذابیت های پنهان هم در ارتباطه، مثلا خوردن غذاهای شیک و خوشگل مثل همین ساندویچ سبز و قشنگ که در عین سلامت هم سیر کننده است هم می شه عکساشو گذاشت اینستاگرام و‌حسابی پُز داد undefinedundefinedundefined
undefinedاین «کاهو پیچ تن ماهی» اینقدر زیبا و خوشمزه است که حتی تو مهمونی ها می شه به عنوان پیش غذا و مزه یا سالاد با خیال راحت ارائه اش داد و از به به و چه چه مهمونها لذت برد . کتاب «طعم لاغری به روایت سانازسانیا» با دستورای شیکش کمک بزرگیه که خوشگل و خوش طعم وزن کم کنیم و شاداب بمونیمundefined
undefined https://sanazsania.com/books/Cooking-Art/books-Cooking-Art-diet
#رژیم #کاهوپیچ  #تن_ماهی #کتاب_لاغری

۶:۳۷

thumbnail
undefinedسالاد ها و غذاهای کشورهای شرقی آسیا واقعا یه میکس عجیب از مزه ها و ادویه ها و سبزیجات هستن که وقتی به صورت مجزا بهشون نگاه می کنیم ترسناک به نظر می رسه اما با هم که مخلوط می شن مزه بهشت می دن، مثلا ادویه کاری، کاهو و کره بادوم زمینی.تصور زدنِ ادویه کاری به سالادی که کاهو داره واقعا آدم رو می ترسونه و در باره امتحان کردنش مردد می کنه undefined🥬
undefinedاین سالاد تایلندی با سس کره بادوم زمینی اینقدر جذاب و مغذی ِ که مثل وعده غذای کامل عمل می کنه و علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، خیلی هم وعده کاملی برای ورزشکارهاست. «کتاب سالاد» که دستور سالادهایی از همه جای جهان رو جمع کرده ، یه بخش مجزا برای سس های خانگی و مهیج داره که حسابی شادتون می کنهundefinedundefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/salad
#سالاد #سالاد_تایلندی #کتاب_سالاد

۱۲:۵۱

thumbnail
undefinedجناب مولوی شاعر بزرگ ایرانی در یکی از اشعار بی نظیر و سرتاسر حکمتش می گه، هین سُخنِ تازه بگو تا دو جهان تازه شود. به نظر می رسه منظورش اینه که حرف های جدید زدن و کارهای نوآورانه توی هر حوزه ای کردن چقدر جهان رو تازه تر می کنه و مسیرها رو هموار تر مخصوصا اگر تو بخشی باشه که به سلامت جسم آدم ها مربوط باشه مثل تغذیه و سالم خوری undefinedundefinedundefined
undefinedاین حرف ها رو زدم که بهتون بگم اگر تصمیم دارید سبک زندگی و تغذیه اتون رو عوض کنید و روش های نو رو تجربه کنید« رژیم کتو» یکی از همون کارهای جدیده که بسیار مفیده و می تونه روی همه بخش های سلامتتون اثر بذاره. اگر این رژیم رو دارین یا تصمیم دارید شروعش کنید، «کتاب کتو» پر از دستورها و جایگزین های بی نظیر و خلاقانه است مثلاً همین «چیپس پنیر و پپرونی» که قراره جای چیپس های سابق رو بگیره، پس بشتابید undefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/keto
#چیپس_پپرونی #رژیم_کتو #کتاب_کتو

۱۲:۵۸

thumbnail
undefinedتقریبا همه ما درجریانیم که جهانی ترین چهره کشور مکزیک کیه؟نه یه نقاش معروفه و نه یه مبارز اجتماعی، «تاکو» شناخته شده ترین صورتِ مکزیکه که در همه جای جهان به سرعت درست می شه و مدتهاست که دیگه فقط خوراکی مکزیکی نیست بلکه یه شخصیت پرطرفدار و جهانیه در حد رونالدو یا حتی مِسی undefinedundefinedundefined
undefinedچیزی که این مکزیکی خوشمزه رو جهانی می کنه قابلیت تطبیق پذیرش هست، یه نون مخصوصش رو که دستور تهیه اش توی ویدیو هست بردارید و با هرچیزی توی یخچال مونده پر کنید گوشت، مرغ،ماهی،سبزیجات حتی لوبیا پلوی سه شنبه هفته پیش. اگر دیدین هیچی نیست بازم ایرادی نداره، سیب زمینی همه جا دم دسته، از روی دستوری که می بینید «تاکوی سیب زمینی» درست کنید که جان و جهان است. دستور تهیه انواع غذاهای ملل از این سر تا اون سر دنیا رو هم در کتاب «آشپزی ملل» ببینیدundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/Foreign-Cooking

#آشپزی_ملل #تاکو_سیب_زمینی #کتاب_ملل

۶:۴۴

thumbnail
undefinedپیتزاها انواع مختلفی دارن، پیتزای ایتالیایی، آمریکایی که خود این دو مدل کلی زیر شاخه دارن پیتزای ناپولی پیتزای دیترویت و کلی مدل دیگه اما با همه این اختلاف ها و تفاوت ها یه نقطه مشترک هم دارن که اون چیزی نیست جز «خمیر پیتزا» undefinedundefinedundefined
undefined «خمیر پیتزا» مثل یه بوم نقاشی می مونه که کارهای متنوعی رو می شه روش انجام داد یا تکنیک های ویژه ای روش پیاده کرد، هرچقدر تردتر و نرم تر باشه پیتزا خوش طعم تر و دلپذیر تر می شه،بیاین با هم‌ این خمیر ساده و سریع رو از کتاب «پاستا پیتزا و غذاهای خمیری » یاد بگیریم و با سس های متنوع و تاپینگهای ویژه که اونم توی کتاب هست تبدیل به استاد ساخت و ساز انواع پیتزا بشیمundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/Pasta-&-Pizza
#پیتزا #خمیر_پیتزا #کتاب_پیتزا #کتاب_پاستا

۱۲:۲۱

thumbnail

۱۳:۲۷

thumbnail
undefined یه هدیه کوچیک برای خوش طعم تر شدن «یلدا» و جذاب تر شدن «روز مادر» undefinedundefined
🟥 «شب یلدا» بعد از نوروز، خاطره انگیز ترین، خانوادگی و دوستانه ترین شب ما ایرانی هاست اگر تصمیم دارید با یه منوی متنوع، امسال متفاوت برگذارش کنید یا برای تشکر از سه نعمت بی نظیری که همه مادران سرزمینمون بدون هیچ چشم داشتی در اختارمون می ذارن؛عشقشون، توجه بی بدیلشون و دستپخت بی نظرشون، لبخند روی لبهاشون بیارید، تخفیف ۲۰ درصدی مجموعه کتابهای «سانازسانیا» روی تمام کتابهاش رو از دست ندید هم می تونید از طریق واتس اپ، تلگرام و اینستاگرام با ما تماس بگیرید هم تماس تلفنی مستقیم:
undefined شماره های تماس :
undefined09128899770undefined09120265485

۷:۳۹

thumbnail
undefinedسلام کردن به دیگران بعد از اینکه از خواب بیدار شدیم اولین و یکی از مودبانه ترین رفتارهایی هست که در کودکی بهمون آموزش می دن اما فکر کردین سلام کردن و روز بخیر گفتن به خودمون و بدنمون چه شکلیه؟🫑undefined🫑
undefined یه صبحانه خوب در واقع روز بخیر گفتن به خودمونه که بتونیم یه شروع پر انرژی و مفید داشته باشیم و اهمیتش وقتی بیشتر می شه که تصمیم به کم کردن وزن داشته باشیم، پس این «صبحانه در فلفل» رو به عنوان روز بخیر از ما بپذیرید و برای درست کردن صبحانه های سالم و مقوی و رژیمی حتما کتاب «طعم لاغری» رو تهیه و ازش استفاده کنیدundefined
undefined https://sanazsania.com/books/Cooking-Art/books-Cooking-Art-diet
#رژیم #صبحانه #کتاب_لاغری

۵:۴۱

thumbnail
undefinedدر بین غذاهای محبوب مردم دنیا از هر کشوری می شه تعدادی غذای خوشمزه و خیلی پرطرفدار دید اما کشور روسیه، یه غذای فوق العاده داره که هرجای جهان اسمشو ببری، چشمای همه برق می زنه بس که طعم خامه ای و نرمی سسش بیداد می کنه و اونم چیزی نیست جز «بیف استروگانف» undefinedundefinedundefined
undefined «بیف استروگانف» یه غذای تمام عیار و مقویه که هم سریع حاضر می شه و مناسب مهمونای سرزده است هم می شه از قبل پختش و فقط در مواقع ضروری گرمش کرد و هیچی از طعم و بافتش کم نشه، خیلی هم رژیمی و مناسبه و به درد کسایی که حتی رژیم «کتو» هم دارن می خوره، دستورش رو از «کتاب کتو» براتون انتخاب کردیم، اگر توی رژیم کتو دچار خستگی و تکراری بودن شدین حتما درستش کنید و برای تنوع دستورها حتما کتاب «کتو» رو تهیه کنیدundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/keto
#بیف_استروگانف #رژیم_کتو #کتاب_کتو

۷:۳۴

thumbnail
undefined«خوراک بندری» یا همون «سوسیس بندری» اینقدر توی فرهنگ ما ایرانی ها جای خودش رو باز کرده و به دلمون نشسته و بخشی از خاطرات چند نسل شده که سخته قبول کنیم این غذا اصالتا ایرانی و جنوبی نیست و یه خوشمزه است که از بیرون مرزها از قلب اروپا و روسیه به ایران مهاجرت کرده undefinedundefinedundefined
undefinedبر خلاف چیزی که همه فکر می کنن «سوسیس بندری» یه غذای تند و تیز از بندرهای جنوب ایران نیست، تاریخچه تهیه اش بر می گرده به سال ۱۳۰۷ که جناب «اوفونامو» خان روسی برای اولین بار توی بندر انزلی سوسیس رو به ذائقه ما ایرانی ها معرفی کرد، مدتها طول کشید تا سوسیس ِعزیزمون ترکیب برنده خودش رو با فلفل و ادویه های بی نظیر توی جنوب پیدا کرد و شد بهترین ورژن از خودش، دستورش رو توی ویدیو ببینید و برای تهیه انواع غذاهای ملل از این سر تا اون سر دنیا به کتاب «آشپزی ملل» سر بزنیدundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Cooking-Art/Foreign-Cooking
#آشپزی_ملل #سوسیس_بندری #کتاب_ملل

۷:۳۴

thumbnail
undefinedاز هر سرآشپزی که بپرسیم خیلی سریع بهمون می گه دنیای پختن کیک و کاپ کیک با دنیای آشپزی و شیرینی پزی خیلی متفاوته، می شه آشپز خوبی بود اما کیک ها باهات راه نیان، خمیر شن، پف نکنن یا حتی کفشون بسوزه و رو خام باشه🧁undefined🧁
undefined توی یه کتاب خوندم، مهمونای مراسم عروسی خواهر یه کیک پز مشهور مکزیکی با خوردن کیک عروسی به طلسم زاری دچار می شن و برای تنهایی کیک پز گریه می کنن، کیک ها دنیای عجیبی دارن که باید قلقش رو پیدا کرد و به حساسیت هاشون احترام گذاشت، برای این کار نیاز داریم از دنیای درونشون سر دربیاریم پس اگه به این دنیا علاقه دارین، «کتاب کیک» می تونه نقطه اتصال شما و این دنیای شیرین و پف آلو باشهundefined
undefined https://www.sanazsania.com/books/Baking-&-Pastry/cake

#کیک #کتاب_کیک

۱۲:۰۲

thumbnail

۵:۵۶