.صبحونه به سبک زری به حدی خوشمزه بود حیفم اومد براتون نزارمش من این صبحونه ی بینظیر رو توشمال خوردم خودشون زیاد درستش میکنن عالی بود طعمش حتما برا بچهاتون درستش کنید ️بفرستش برا اونی که عاشق تنوع تو آشپزیه وحتما باید صبحانه بخوره گزینه ی خوبیه براش صیوش کن تا سرفرصت درستش کنی 🫠 مواد لازم پنیر صبحونه به میزان لازم تخم مرغ به میزان دلخواه شوید خشک ۱ق غذاخوری من ریختم شمامیتونید کمتر بریزیدزردچوبه فلفل سیاه به میزان لازم ️نکته: اصلا نمک نریزید چون خود پنیر به اندازه کافی نمک داره #آشپزی#صبحانه#غذای_سنتی#پنیر_برشته@sarashpazan.
۶:۴۹
.هنوزم لب به بادمجون نمیزنی ؟ حیف نیست با این دستور صدرصد عاشق بادمجون میشی با این دستور مواد لازم : بادمجان ۲ عددپیاز ۱ عددسیر ۲ حبه گوجه ۳ عددکشک ۵ ق غ خنعنا ۲ ق غ خ هرسوالی داری بپرس باجون دل جواب'میدم،🥰#غذا#شام#بادمجان#آشپزی#غذا_سنتی.@sarashpazan
۶:۵۳
.کلی زحمت پشت این ویدئو هست پس لطفا تحویلش بگیرید عشقااا🫂فیلم طولانی بود مجبور شدم یکم سرعتشو بیشتر کنم که زیر یک دقیقه و سی بشه برای این صدام اینطوری شد. #آشپزی#اشپزی#اشپزی_ایرانی#اشپزی_خونگی#خانه#مهمونی#مهمونی#میزبان#خوشمزه#شام#غذا#خانواده#شمال.@sarashpazan
۶:۵۸
.مگه داریم روکر انار به این دلبری اونم به سبک سپیده اونم فقط با چهار قلم مواد تو یک ساعت هم آماده بشهرفیق خوش سلیقه سیـــ.وش کن یلدا نزدیکه ها 🥹@sarashpazan #دسر_روکر_انارپودر ژله انار ۲ بستهبیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرمی ۱ بستهخامه صبحانه ۱۰۰ گرمانار درشت ۲ عدد پودر ژله رو با ۲ لیوان اب جوش حل کرده روی حرارت کتری بزارید شفاف شد یک و نیم لیوان اب سرد بریزیدحتما برای فیکس شدن دونه های انار چند قاشق ژله بریزید بزارید یخچال ی کم ببننده که انارها حرکت نکنن بعد بقبشو بریزید و بزارید یخچال قالب هم کمی چرب کنید #دسر#دسر_لیوانی#دسرخانگی#دسر_یلدایی#یلدا#دسر_فوری#دسر_جدید#دسر_مدرن#دسر_شیک#دسر_انار#روکر#شب_چله#دسر_شب_چله.
۷:۰۶
@sarashpazan بچه های شما هم بد غذا هستن🥴بهونه گیری بچه ها برای غذای تکراری دیگه تموم شد 🤌 بیا باهم یه غذای سنتی فوق العاده خوشمزه و مقوی براشون درست کنیم 🤌مواد لازم برای این غذای مشتی:گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم نخود خیس خورده یه کاسه پیاز ۱ عدد برای آبپز گردن ۲عدد برای پیاز داغ سیر ۳ حبهکشک۲۰۰گرمگردو ۷ الی ۸عددادویه ها:نعناخشک فلفل سیاه زردچوبه و نمک @sarashpazan من فراموش کردم شما گردو قبل نعنا و ادویه ها اضافه کنید و یه تفت بدین بعد بقیه مواد رو اضافه کنید. میتونید از کشک محلی هم استفاده کنید و خودتون بسابینش اگه دوست داشتی یه سر به پی.جم بزن که دستورای راحت و فوری دارم که بچه ها عاشقش میشن 🫂 #آشپزی#آشپزی_سنتی#آبگوشت#گوشت.
۷:۰۷
.یکبار ذرت مکزیکی و اینجوری درست کن عاشقش میشیراز کش اومدن پنیر پیتزارو میدونی یا بهت بگم🫣 @sarashpazan مواد لازمذرت ۳ عددقارچ ۱۲ عددکره ۵۰ گرمیسس مایونز ۳ تا ۴ قاشق پنیرپیتزا ۱ لیوانفلفل سیاه/پودر آویشن/نمک خیلی کم اول ذرت و بپزید بعد کره رو ذوب کنید قارچ و بهش اضافه کنید و با حرارت بالا سرخ کنید که آب نندازه بعد به ترتیب ذرت و سس و ادویه ها و پنیر پیتزارو اضافه کنید چند دقیقه در تابه رو بذارید تا پنیرا آب بشه در آخر با چیپس خلالی نوش جون کنید #ذرت#ذرت_مکزیکی#آشپزی#آشپزخانه#خانه#آموزش.
۷:۳۴
.تاحالا اینجوری درست کردین؟ مواد لازم:مرغ ۶تکهپیاز ۲عددهویج ۱ عددفلفل دلمه ۱ عددرب گوجه ۲ ق غزعفران آب شده ادویه:نمک، فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه کاری نصف قاشق چای خوری(درصورت دلخواه بیشتر بزنین) طرز تهیه:مرغها رو داخل تابه که روغنش داغه بذارید مرغ سرخ شده رو روی مواد بچینین و ۲لیوان آب جوش اضافه کنید درب تابه رو بزارید و بهش نیم ساعت روی حرارت ملایم زمان بدین نوش جان @sarashpazan #مرغ#دانشجو#شیراز#مرغ_شیرازی#خورشت_مرغ.
۹:۱۲
@sarashpazanخوراك مرغ مجلسي اينو درست كن برا مهموني هات بعد ببين چجور همجا تعريف از دستپختت بدن؟؟؟ مواد لازم:مرغبرگ بونمكادويه:زردچوبه،ادويه خورشي،دارچين،فلفل سياه،ادويه كارىپيازهويجفلفل دلمهرب گوجهآبليموروغنآب اندازه مواد اوليه چشمي هست ميتوني مقدارش كم و زياد كنى.كنار اين خوراك مرغ هم سيب زميني سرخ كنيد كه خيلى خوشمزه ميشه.مرغ ها وقتى آب پز ميكنيد حدود٨٠درصد پخت اوليش انجام بشه يعني تا حدودى پخت بياد. #مرغ#خوراك_مرغ#تاس_كباب#آشپزي#مرغ_مجلسي#زرشك_پلو_با_مرغ.
۹:۱۳
@sarashpazanمطمئنم يكبار مرغتو اينطوري درست كني ديگه جور ديگه درست نميكني واسه مهمونيت🥰 مواد لازم :ران يا سينه مرغ پياز دو عدد بزرگ فلفل دلمه رب گوجهكره گياهي هويج نمك فلفل زرد چوبه پودر سير زعفران فراوون ليمو ترش اول مرغاتونو بدون هيچ ادويه اي با يكم نمك كامل دو طرفشو سرخ كنيد بزاريد كنار ته تابه يا قابلمه رو پياز خلالي بريزيد و مرغارو روش مرتب بچينيد و روش يكم ليمو ترش و زعفرون فراوون بده بعد فلفل دلمه و هويجم بچين لا به لاي مرغابزاريد رو شعله ي ملايم تا پياز آب بندازه بريم واسه سسش رب فراوونو تو كره سرخ كن و بهش زردچوبه و فلفل سياه و نمك بزن يه كوچولو آب بريز بزار جوش بياد و قل قل كنه تا بوي خاميه رب گرفته بشه بعد كم كن به مرغت اضافه كن و بزار مرغ به مدت يك ساعت نم نم بپزه حا بيوفته به روغن بيوفته بعد از يكساعت روي مرغ دوست داشتين زعفرون بدين و تمام نه مرغ خشك ميشه و نه بو ميگيره و نه نياز به پخت زياد داره چون از قبل سرخ شده و خيلي مجلسيه.
۹:۱۴
.این مدلی تا حالا خورده بودی؟ سلام به روی ماهتونمرغزعفرانپیازکرفسهویجفلفل دلمهرب گوجهسرکهلیمو اَمانیآلو ادویه ها : نمک ، فلفل ، زردچوبه ، فلفل قرمز ، ادویه مرغ مرغ رو ۱۵ دقیقه با آب بپزید بعد بشورید و سرخ کنید از ساقه ی کرفس استفاده کنید @sarashpazan
۹:۱۵
.وعده ناهار برای روزهای ورزشی- گوشت تیکه ایی ( یا گوشت چرخرکرده ) - فرق نمیکنه- قارچ- پوره سیب زمینی با یک لیوان شیر.سس:- رب انار + گردو@sarashpazan.
۹:۱۶
.مرغ باسس زرشك امتحان كردى؟ بى نظيره @sarashpazan موادلازم:ران ياسينه مرغ سه عدد،پيازرنده شده دوعددمتوسط،ادويه هم زردچوبه وفلفل وپودرهل وزيره وپاپريكاوزعفرون، موادلازم سس زرشك:زرشك تازه ياخشك١٢٠گرم،شكريك قاشق،آب ٨٠ ميلى ليترمرغ به سليقه ى خودتون آماده كنيدوبراي سس زرشك من اززرشك تازه استفاده كردم كه حدوديك ربع زمان نيازداره براى طبخ ومن هم توى تابه به مرغ اضافه كردم كه فيلم نگرفته هم انتهاى كار پيشنهادميدم امتحان كنيدعالى وبى نهايت خوش طعم🫶
@sarashpazanچلو ماهی شکمپر برای سس :اول پیاز رو روی حرارت ملایم کاراملی کنید، و هر موقع داشت میشوخت یه چیکه آب بریزید، بعد از اینکه کاراملی شد، موارد زیر رو اضافه کنید:سیر تازهفلفل سبز (تند یا شیرین رو به شلیقه خودتون انتخاب کنید)جعفری تازهنمکفلفلسیاهرب انار۵ دقیقه بعد آماده هست.من از ماهی قزل استفاده کردم، بهتره که از قسمت پشت ماهی اون رو باز کنید، موقع خرید میتونید به قصاب هم بگید براتون این کارو بکنه.بعد از اینکه ماهی رو تمیز کردید، روی هر طرف چندتا خط بندازید، نمک و فلفلسیاه و پودر سیر بزنید و توی اون رو از سس پیاز با کمی پوست لیمو رنده شده پر کنید. و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید:اگه میخواید آبدار باشه: ۴۵ دقیقهاگه میخواید برشته باشه: ۱ ساعتالبته این به فر شما هم بستگی داره اما حدود زمان رو بدونید.تو این مدت کته هم درست کنید..غذا رو مثل من سرو کنید و نوش جون کنید..
@sarashpazanببریم برای یه فسنجون مشتی گردو ۷۰۰ گرم سینه مرغ۲ عدد اگه فیله میزنید ۷،۸ تا رب انار من ۳۰۰ گرم زدم ولی بستگی به ذائقه خودتون کم و زیاد میشهشکر۴ قاشق غذاخوری بازم میتونین کم و زیاد کنید توضیحات کامل تو ویدئو هست امیدوارم دوست داشته باشین
#فسنجون#فسنجان#غذای_اصیل_ایرانی#مجلسی.
۲:۴۱
@sarashpazanشامی کباب اصیل لرستان گوشت چرخ کردهسبزی معطر جعفری گشنیز ترخون ریحونرب انار گردوتخم مرغ آرد نخود چینمک فلفل زردچوبه گوشت چرخ کرده با پیاز آب گرفته تخم مرغ گردو سبزی ادویه وارد نخودچی خوب ورز میدهیم مدت دوساعت در یخچال بعد شکل میدهیم سرخ میکنیم پیاز رب انار گردو سبزی وادویه ها رو خوب تفت میدهیم شامی هارو درون سس قرار میدهیم و زمان میدهیم خوب جا بیفته #لری#لرستان#غذا#آشپزی#لر#لرستانیها#غذای_سالم.
۲:۴۲
@sarashpazanیه روش سنتی پخت کله پاچه.روش پخت سیرابی شکم پر: سیرابی رو به صورت تکه های درشت بریدمپیاز ،کشمش ،زردچوبه و یک قاشق رب انار رو مخلوط کردم وداخل سیرابی گذاشتم وسیرابی رو دوختم وقتی آب کله پاچه جوش اومد سیرابی رو اضافه کردمروش پخت کله پاچه: کله پاچه رو با نخ میبندیم که مغر کله پاچه تو آب نریزه اول کله پاچه رو با آب ونمک وزردچوبه گذاشتم چند جوش بزنه بعد آب رو ریختم وکله پاچه رو شستم پیاز تفت دادم وکله پاچه و زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه کردم یکم که تفت خورد آب اضافه کردم وبعد از قل زدن سیرابی شکم پر رو اضافه کردم ۳ساعت بعد کله پاچه آماده اس #غذای_ایرانی#غذای_سنتی#غذای_محلی#کله_پاچه#اهواز#جنوب#کلهپاچه#باچه#آشپزی_خاص#آشپزی.
۲:۴۶
.جوجه ترش به سبک غزاله چالش ۱۰کباب رستورانی چهارمیش جوجه ترش گیلانی سینه مرغ یک کیلویی۱۰۰گرم گردویه دونه پیاز۴حبه سیردو قاشق سبزی خورد شدهدو قاشق ماستیه قاشق رب انارنصف فنجون آب اناردو قاشق روغننمک و فلفل و گلپر ترکیب سبزی جوجه ترش چوچاق و جعفریه اگه چوچاق نداشتین پونه بریزین حتما تفاله پیاز رودور بریزید و فقط از آب پیاز استفاده کنین @sarashpazan #جوجه_کباب#کباب#کباب_ترش#جوجه_ترش.
۲:۴۹
#سالاد#سالاد_پختنیسالاد مرغ و کلم بروکلیمواد لازم :رینگ ثابت سایز ۲۰ یک بسته نون تست (تست شده)کلم بروکلی حدود ۳۰۰ گرمسینه مرغ یک عددنصف کنسرو لوبیا چیتییک قاشق غذاخوری خامه صبحانهدو قاشق غذاخوری سس مایونز ادویه مرغ و ماهی و فلفل قرمز@sarashpazan کلم بروکلی رو باید ده دقیقه با آبجوش بجوشونین و آبکش کنین و بزارین خنک بشه. سینه مرغ پخته شده با زعفرون رو ریش ریش میکنیم. نصف قوطی کنسرو لوبیا چیتی همراه با سسش باشه . با قاشق بردارین از تو قوطیش که هم سسش برداشته بشه هم لوبیاش. همه مواد رو با مخلوط میکنیم.(خیلی هم نزنین که له نشه) برای تست کردن نون اگه دستگاه ندارین میتونین از قابلمه استفاده کنین. اول نون تست ها رو بچینین بعد دو لایه نون تست بزارین و بعد سالاد هارو روش بریزید میتونین لایه لایه هم اینکارو انجام بدین.و در نهایت روشو با بروکلی پخته شده تزیین میکنیم. حدود یک ربع داخل یخچال بمونه که موقع برداشتن رینگ نون تست ها نریزه. و تمام... نوش جان @sarashpazan