thumnail
undefined کار دست مردم، صحنه دست مردم، ابتکار عمل دست مردم
undefinedاستفاده از منابع، توانمندی‌ها و قابلیت‌های مردم در اداره امور عمومی کشور یکی از بهترین راه‌ها برای رفع مشکل محدودیت منابع مالی و مسائل اجرایی دولت برای ارائه خدمات است. حضور و مشارکت مردم ضمن حل بسیاری از مشکلات عمومی با هزینه بسیار پایین و با کیفیت بالاتر موجب دلگرمی و همبستگی بیشتر مردم با حکومت شده و درنهایت به افزایش سرمایه اجتماعی می‌انجامد.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۷:۳۱

thumnail
undefined تشخیص شایعه از واقعیت در فضای مجازی
undefined کارشناسان معتقدند...undefined به گزارش شاهدان عینی...undefined دانشمندان کشف کردند...undefined پژوهش ها حاکی از آن است که...undefined تیم تحقیقاتی دکتر چوآنگ در توکیو...undefined شبکه آلن نیوز فرانسه...undefined اگه ایرانی هستی اینو منتشر کن...undefined اگه اینو منتشر نکنی، تا شب خبر بدی می شنوی...و ....
undefined اینترنت و گوگل منبع نیست مراقب داستان سازی های تخیلی باشیم
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۲۰:۰۲

بازارسال شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
thumnail
undefined روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۸۲
undefined شامل آیات ۴۷ تا ۵۴ سوره مبارکه #فصلت

undefinedپیامبر اعظم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) می‌فرمایند:
«اَلقَلبُ الَّذی لَیسَ فیهِ شَیءٌ مِنَ القُرآنِ کَالبَیتِ الخَرِبِ»؛قلبی که در آن چیزی از قرآن نباشد، همچون خانه ویران است.
undefined (کشف‌الاسرار میبدی ۷/۴۰۵)
undefined استاد پرهیزگار

undefined #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_فصلت

◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦┘◄undefined سایت |
undefined@sardabir313

۲:۲۸

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumnail
undefined روانشناسی، تبلیغات و ارتباطات اقناعی
undefinedتبلیغات در رسانه‌ها با هدف اقناع مخاطب برای قبول یک عقیده و یا خرید یک کالا انجام می‌شود و رسانه تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا با بهکارگیری روش‌های روانشناسی تبلیغات، مخاطب را با خود همراه کند. گاهی تأثیرات تبلیغات، بسیار نامحسوس و اندک است اما با تکرار آن مخاطب کارآمدی محصول یا عقیده موردنظر را به‌صورت ناخودآگاه باور می‌کند.
undefined جهت دسترسی به ویژه نامه سواد رسانه ای بر روی لینک زیر کلیک نمایید. undefined
undefined https://www.ziaossalehin.ir/fa/node/42268
◦◦◉✿ #پایگاه_خبری_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@news_ziaossalehin

۳:۲۳

thumnail
undefined دنیای رنگارنگ فرهنگ‌ها
undefined چرا به سواد چندفرهنگی در رسانه نیاز داریم؟

undefined بیایید در مورد یه موضوع خیلی مهم صحبت کنیم: سواد چندفرهنگی.

undefined شاید براتون سوال پیش بیاد که اصلا سواد چندفرهنگی یعنی چی؟
سواد چندفرهنگی یعنی اینکه ما بتونیم با فرهنگ‌ها و دیدگاه‌های مختلف آشنا بشیم، اون‌ها رو درک کنیم و بهشون احترام بذاریم. توی دنیای رسانه‌ای که همه ما توش زندگی می‌کنیم، این سواد خیلی مهمه. چرا؟ چون رسانه‌ها پر از داستان‌ها، اخبار و محتواهایی هستن که از فرهنگ‌های مختلف میان.
undefinedیه مثال بزنم؛ فرض کن یه فیلم کره‌ای می‌بینی. برای اینکه بتونی لذت بیشتری از این فیلم ببری و پیام‌های پنهانش رو بفهمی، باید با فرهنگ کره آشنا باشی. مثلا باید بدونی که احترام به بزرگترها توی فرهنگ کره خیلی مهمه یا اینکه بعضی از آداب و رسومشون با ما فرق داره.
undefinedچرا سواد چندفرهنگی توی رسانه مهمه؟
undefinedدرک بهتر دنیا: با داشتن سواد چندفرهنگی، می‌تونی بهتر دنیای اطراف خودت رو درک کنی و با آدم‌های مختلف ارتباط برقرار کنی.
undefinedجلوگیری از قضاوت‌های نادرست: وقتی با فرهنگ‌های مختلف آشنا باشی، دیگه به راحتی قضاوتشون نمی‌کنی و بهشون برچسب نمی‌زنی.
undefinedافزایش آگاهی: سواد چندفرهنگی بهت کمک می‌کنه تا اطلاعاتت رو در مورد دنیا افزایش بدی و دیدت رو نسبت به مسائل مختلف بازتر کنی.
undefinedمبارزه با تعصبات: با شناخت فرهنگ‌های مختلف، می‌تونی با تعصبات و کلیشه‌های ذهنی خودت مبارزه کنی.
undefinedحالا چطور میشه سواد چندفرهنگی خودمون رو افزایش بدیم؟
undefined کتاب بخونیم: کتاب‌های نویسنده‌های مختلف از فرهنگ‌های متفاوت رو بخونیم.
undefinedفیلم و سریال ببینیم: فیلم‌ها و سریال‌هایی از کشورهای مختلف رو ببینیم.
undefinedسفر کنیم: سفر کردن یکی از بهترین راه‌ها برای آشنا شدن با فرهنگ‌های مختلفه.
undefinedبا آدم‌های مختلف ارتباط بگیریم: با آدم‌هایی که از فرهنگ‌های مختلف میان، ارتباط برقرار کنیم و ازشون یاد بگیریم.
undefinedاخبار و رسانه‌های مختلف رو دنبال کنیم: اخبار و رسانه‌های مختلف رو دنبال کنیم و از دیدگاه‌های مختلف آگاه بشیم.
undefined یادمون باشه، سواد چندفرهنگی یه فرایند مداومه و هر روز چیزهای جدیدی برای یادگیری وجود داره. پس بیاین با همدیگه تلاش کنیم تا دنیای بهتری بسازیم، دنیایی که در اون همه فرهنگ‌ها به هم احترام می‌گذارند.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۴:۳۹

thumnail
undefined میم‌ها: ویروس‌های خنده‌دار یا مهندسان افکار؟
undefined میم چیه؟ undefinedمیم (Meme) مخفف "Mimeme" است که از واژه یونانی "mimema" به معنای "چیز تقلیدی" گرفته شده. میم به واحد فرهنگی اطلاعاتی گفته میشه که از فردی به فرد دیگر در جامعه منتقل شده و می‌تونه شامل تصاویر، ویدیوها، متن‌ها و حتی ایده‌ها و رفتارها باشه. میم‌ها می‌تونن به سرعت در فضای مجازی پخش شده و تبدیل به پدیده‌های ویروسی بشن.این عکس‌ها و ویدیوهای کوتاه و بامزه نه تنها باعث خنده‌مون میشن، بلکه میتونن روی افکار و رفتارهامون هم تاثیر زیادی بذارن.
میم چه کار می‌کنه؟ undefined میم‌ها مثل ویروس‌ها هستن، اما به جای اینکه ما رو بیمار کنن، ایده‌ها رو بین مردم پخش می‌کنن. یه تصویر، جمله یا کلیپ کوتاه که به سرعت بین افراد دست به دست میشه و همه جا دیده میشه.مثلا انواع تصاویری رو یادتونه که نوشته «وقتی اینترنت قطع میشه...»؟ یا تصاویر هنرمندان و شخصیت‌های سیاسی در واکنش‌های مختلف؟ این‌ها همه میم هستن و خیلی سریع تو فضای مجازی پخش شدن.
undefinedچرا میم‌ها اینقدر تاثیرگذارن؟
undefined احساسات رو هدف می‌گیرن: میم‌ها معمولا با احساسات ما بازی می‌کنن. ممکنه مارو بخندونن، عصبانی کنن، یا حتی احساس همدلی رو در ما برانگیزن.undefined زبان ساده و قابل فهم دارن: میم‌ها از زبان ساده و روزمره استفاده می‌کنن و به همین خاطر همه می‌تونن اون‌ها رو درک کنن.undefined تکرار و پراکندگی گسترده: وقتی یه میم بارها و بارها دیده بشه، احتمال اینکه توی ذهن ما ماندگار بشه خیلی زیاده.
undefinedمیم‌ها چطور رفتار ما رو تغییر میدن؟ undefined شکل‌دهی به نگرش‌ها: میم‌ها می‌تونن نگرش ما رو نسبت به افراد، رویدادها و مسائل اجتماعی شکل بدن. مثلاً یه میم منفی درباره یه گروه خاص می‌تونه باعث بشه که ما به اون گروه با دید بدتری نگاه کنیم.
undefined ترویج یا مخالفت با ایده‌ها: میم‌ها می‌تونن به ترویج ایده‌های جدید یا مخالفت با ایده‌های قدیمی کمک کنن. مثلاً میم‌هایی که از محیط زیست دفاع می‌کنن، می‌تونن باعث بشن که ما بیشتر به این موضوع اهمیت بدیم.
undefined ایجاد هنجارهای اجتماعی: میم‌ها می‌تونن به ایجاد هنجارهای اجتماعی جدید کمک کنن. مثلاً میمی که استفاده از ماسک رو به تمسخر می‌گیره، می‌تونه باعث بشه که مردم تمایل کمتری به استفاده از ماسک داشته باشن.
undefined نقش میم‌ها در جامعه ایران
undefined در جامعه ایران، میم‌ها به شدت محبوب هستن و نقش مهمی در شکل‌دهی به گفتمان عمومی ایفا می‌کنن. میم‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به طور گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شن و می‌تونن بر نتایج انتخابات، اعتراضات و حتی روند شکل‌گیری افکار عمومی تاثیرگذار باشن.
🟡 حواسمون به میم‌ها باشه! undefined ممکنه بگید که خب، میم‌ها که چیز بدی نیستن و فقط برای خنده هستن. اما واقعیت اینه که میم‌ها می‌تونن خیلی قدرتمند باشن و اگر به درستی استفاده نشدن، می‌تونن به جامعه آسیب بزنن.
undefinedاطلاعات نادرست: خیلی از میم‌ها بر اساس اطلاعات نادرست یا گمراه کننده ساخته می‌شن.
undefined ترویج نفرت: بعضی از میم‌ها برای تحریک نفرت و دشمنی بین گروه‌های مختلف استفاده می‌شن.
undefined سطحی‌نگری: میم‌ها معمولا مسائل پیچیده رو به صورت ساده و سطحی نمایش می‌دن.
پس چطور میشه از میم‌ها به شکل درست استفاده کرد؟
undefined حقیقت‌یابی: قبل از اینکه یه میمی رو باور کنیم یا پخش کنیم، باید صحت اطلاعاتش رو بررسی کنیم.
undefined انتقاد به جای توهین: اگه با یه میمی مخالفیم، به جای اینکه به سازنده‌اش توهین کنیم، بهتره به نقاط ضعف اون میم اشاره کنیم.
undefined تفکر انتقادی: نباید به هر میمی که می‌بینیم به راحتی اعتماد کنیم. باید با تفکر انتقادی به محتواش نگاه کنیم.
undefined میم‌ها یه پدیده جذاب و پرطرفدار هستن، اما نباید فریبشون رو بخوریم. undefined میم‌ها می‌تونن هم مفید باشن و هم مضر. مهم اینه که ما بتونیم ازشون به شکل آگاهانه استفاده کنیم و از تاثیرشون آگاه باشیم.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۸:۴۷

thumnail
undefined مصرف‌کنندگان فرهیخته یا شهروندان فرهیخته؟
undefinedتبلیغات متنوع کالا در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و سهولت خرید اینترنتی باعث شده تا برخی از مردم به‌نوعی مصرف‌گرا شوند و بدون اینکه واقعاً به کالا و محصولی نیاز داشته باشند، صرفاً به دلیل اینکه آن کالا را دوست دارند و یا می‌خواهند خرید اینترنتی انجام دهند اقدام به خرید می‌کنند. بهتر است با کسب دانش سواد رسانه‌ای، به‌جای اینکه مصرف‌کنندگان فرهیخته باشیم، شهروندانی فرهیخته باشیم.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۲:۳۰

thumnail
undefined کامنت گذاشتن هم مهارت می‌خواد!
undefined همه ما تو فضای مجازی چرخ می‌زنیم، پست می‌ذاریم و کامنت می‌خونیم. اما یه سوال مهم: آیا همه ما بلدیم کامنت‌های خوب و بامزه بذاریم؟ کامنتی که نه فقط نظر خودمون رو بگه، بلکه به درد بقیه هم بخوره و یه جورایی مکالمه رو جذاب‌تر کنه؟
🟡 چرا کامنت‌های بد بده؟
undefined دل آدمو می‌شکونه: یه کامنت تند و تیز می‌تونه کلی انرژی منفی بده و حال آدمو خراب کنه.undefined اعتماد به نفسو کم می‌کنه: مخصوصا اگه به یه نفر تازه کار یا مبتدی باشه، یه کامنت بد می‌تونه کلی بهش آسیب بزنه.undefined اطلاعات غلط پخش می‌کنه: یه کامنت دروغ یا شایعه می‌تونه خیلی سریع پخش بشه و به همه جا برسه.undefined جنگ راه می‌اندازه: کامنت‌های تند و تیز می‌تونن باعث بحث و جدل بشن و یه جو بد تو کامنت‌ها ایجاد کنن.
🟢 پس چجوری کامنت خوب بذاریم؟
undefined احترام بذار: حتی اگه با نظر کسی مخالفی، با احترام باهاش برخورد کن.undefined زبان شیرین: از کلمات زشت و بد دور بمون.undefined قضاوت نکن: به جای اینکه به شخص حمله کنی، به حرفش انتقاد کن.undefined موضوع اصلی رو یادت نره: کامنتی بذار که به پست مربوط باشه.undefined قبلش یه کم فکر کن: قبل از اینکه کامنت بذاری، چند ثانیه فکر کن که آیا این کامنت مفیده یا نه.undefined شوخی کن، اما با ادب: طنز می‌تونه کامنتت رو جذاب کنه، اما مراقب باش که به کسی بر نخوره.چند تا نکته طلایی دیگه هم هست:undefined به جای انتقاد، پیشنهاد بده: مثلاً به جای اینکه بگی "این کارت اشتباهه"، بگو "به نظرم اگه اینجوری انجام بدی بهتر میشه".undefined از ایموجی‌ها استفاده کن: ایموجی‌ها می‌تونن به کامنتت روح بدن.undefined حریم خصوصی بقیه رو رعایت کن: اطلاعات شخصی کسی رو منتشر نکن.undefined اگه اشتباه کردی، عذرخواهی کن: همه ما اشتباه می‌کنیم. مهم اینه که بتونیم اشتباهمون رو قبول کنیم.
undefined کامنت گذاشتن یه هنره. undefined با تمرین و رعایت این نکات، می‌تونی کامنت‌های جذاب و مفیدی بذاری و کسی رو هم نرنجونی. یادمون باشه، فضای مجازی جای دوست داشتن و احترام گذاشتن به همدیگه‌ست. پس بیا با همدیگه یه فضای مجازی شاد و پر انرژی بسازیم.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۷:۰۶

thumnail
undefined چرا بومی‌سازی شبکه‌های اجتماعی مهم است؟
undefinedیکی از خطرات جدی شبکه‌های اجتماعی که مخاطبان نوجوان و جوان را تهدید می‌کند این است که آن‌ها را از فرهنگ بومی کشورمان دور می‌کند و این کار به‌تدریج و آرام‌آرام اتفاق می‌افتد. بهترین راه این است که شبکه‌های اجتماعی بومی را ساماندهی کنیم که مطابق با قوانین و مقررات کشورمان باشند. اما برای رسیدن به این هدف چه‌کارهایی باید انجام شود؟ این ویدئو راهکارهای خوبی در این زمینه ارائه می‌دهد.

◦◦◉✿ #پایگاه_خبری_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦┘◄undefined سایت | بله
undefined@news_ziaossalehin

۱۹:۴۴

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از استیکرهای مناسبتی

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

بازارسال شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
thumnail
undefined روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۸۳
undefined شامل آیات ۱ تا ۱۰ سوره مبارکه #شوری

undefinedپیامبر اعظم (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) می‌فرمایند:
«لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ»؛خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمی‌کند.
undefined (امالی طوسی ۱/۶)
undefined استاد پرهیزگار

undefined #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_شوری

◦◦◉✿ #سردبیر_سایت_ضیاءالصالحین ✿◉◦◦┘◄undefined سایت |
undefined@sardabir313

۴:۳۲

thumnail
🟢 نسل بتا، نسل دنیای دیجیتال
undefined نسل بتا یعنی بچه‌هایی که از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ متولد می‌شوند، در دنیایی کاملاً متفاوت از ما بزرگ خواهند شد. دنیایی که فناوری و هوش مصنوعی در آن نقش محوری دارند.
نسل بتا کیست؟ undefined نسل بتا، نسل بعدی پس از نسل آلفا است. این نسل در دنیایی متولد می‌شود که فناوری‌های پیشرفته مثل هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و اینترنت اشیا بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره هستند. این بچه‌ها از همان کودکی با گجت‌ها و ابزارهای دیجیتال بزرگ می‌شوند و به طور طبیعی با آن‌ها تعامل خواهند کرد.
پیش‌بینی‌هایی از ویژگی‌های نسل بتا
undefined بومیان دیجیتال: نسل بتا اصلاً نمی‌دانند دنیایی بدون اینترنت و گوشی‌های هوشمند چگونه است! آن‌ها به طور ذاتی با فناوری ارتباط برقرار می‌کنند و از آن برای یادگیری، بازی و ارتباط با دیگران استفاده می‌کنند.
undefined ‌ خلاق و نوآور: این نسل با دنیایی از اطلاعات روبروست و به راحتی می‌تواند ایده‌های جدید را کشف و توسعه دهد. آن‌ها مهارت‌های حل مسئله قوی دارند و به دنبال راه‌های نوین برای انجام کارها هستند.
undefined ‌ همکار: نسل بتا به همکاری و کار گروهی عادت دارند. آن‌ها از طریق شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های آنلاین به راحتی با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند و به صورت جمعی به حل مشکلات می‌پردازند.
undefined آگاه به محیط زیست: نسل بتا در دنیایی زندگی می‌کنند که تغییرات آب و هوایی و مسائل زیست محیطی چالش‌های بزرگی هستند. آن‌ها نسبت به این مسائل آگاهی دارند و به دنبال راه‌هایی برای ایجاد یک آینده پایدار هستند.
ارتباط نسل بتا با دنیای دیجیتال و هوش مصنوعی چگونه خواهد بود؟
undefined هوش مصنوعی، معلم جدید: نسل بتا از همان کودکی با هوش مصنوعی تعامل خواهند کرد. هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان یک معلم خصوصی، به آن‌ها در یادگیری کمک کند و به سوالاتشان پاسخ دهد.
undefined واقعیت مجازی، دنیای جدید: واقعیت مجازی به نسل بتا این امکان را می‌دهد تا دنیای اطرافشان را به روشی کاملاً جدید تجربه کنند. آن‌ها می‌توانند از این فناوری برای آموزش، بازی و حتی کار استفاده کنند.
undefined اینترنت اشیا، زندگی هوشمند: نسل بتا در خانه‌هایی زندگی خواهند کرد که همه چیز به هم متصل است. از یخچال هوشمند گرفته تا لامپ‌های هوشمند، همه چیز با یک فرمان صوتی قابل کنترل خواهد بود.

آیا سواد رسانه‌ای اهمیتش را در تربیت نسل بتا از دست می‌دهد؟ undefined اتفاقاً برعکس!undefined در دنیایی که اطلاعات به سرعت در حال تغییر است، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه، به خصوص نسل بتا، ضروری است. سواد رسانه‌ای به کودکان کمک می‌کند تا:
undefinedبین واقعیت و مجازی تفاوت بگذارند: آن‌ها یاد می‌گیرند که به هر چیزی که در فضای مجازی می‌بینند، به راحتی اعتماد نکنند و منابع معتبر را پیدا کنند.
undefinedاز فناوری به صورت هوشمندانه استفاده کنند: آن‌ها می‌آموزند که چگونه از فناوری برای یادگیری، رشد و برقراری ارتباط استفاده کنند، بدون اینکه به خود یا دیگران آسیب برسانند.
undefinedشهروندان دیجیتال مسئول شوند: آن‌ها یاد می‌گیرند که چگونه در دنیای دیجیتال به صورت مسئولانه عمل کنند و به حفظ حریم خصوصی خود و دیگران اهمیت دهند.
undefinedاطلاعات درست را از نادرست تشخیص دهند: با کمک سواد رسانه‌ای، کودکان می‌توانند به راحتی بین اخبار واقعی و شایعات تمایز قائل شوند.
undefined ولی خب حتماً باید از شیوه‌های تربیتی و آموزشی جدید و متناسب با این نسل استفاده کرد. آینده در دستان نسل بتا است. بیایید با هم به آن‌ها کمک کنیم تا آینده‌ای روشن و پر از امید بسازند.
undefined جهت دسترسی به ویژه نامه سواد رسانه ای بر روی لینک زیر کلیک نمایید. undefined
undefined https://www.ziaossalehin.ir/fa/node/42268
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۵:۰۱

thumnail
undefined یکی بخرید دوتا ببرید...!
undefinedیکی از تکنیک‌های اقناع مخاطب توسط رسانه‌ها ماجرای بازارگرمی‌های فضای مجازی است. روشی است که رسانه به‌وسیله آن دیگران را ترغیب و آن‌ها را در رسیدن به اهداف مورد نظرش کمک می‌کند. واکنش شما در مواجهه با این نوع تبلیغات چیست؟ بهتر است اساس انتخابمان را بر کیفیت محصول بگذاریم نه براساس پیشنهادهای تشویقی. به عبارت دیگر تشویق‌ها باعث نشود که چشمانمان را بر روی ضعف‌های یک محصول ببندیم و گرفتار ماجرای یکی بخر دوتا ببر بشویم.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۵:۲۷

thumnail
undefined اینفوگرافیک/ قوانین قاره سبز برای مدیریت فضای مجازی
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۷:۳۵

مرکز اطلاعات و سواد رسانه‌ای
undefined undefinedپرونده «فضای مجازی و حکمرانی کشورها»-4 undefined فتح قلمرو قانون توسط فناوری آمریکایی/ چرا اتحادیه اروپا برای خود شبکه اجتماعی ندارد؟ undefined 88 درصد شهروندان اتحادیه اروپا در سال 2024، بطور روزانه از اینترنت استفاده کرده‌اند درحالی که اکثر کشورهای این اتحادیه از سکوهای وابسته به شرکت آمریکایی متا استفاده می‌کنند undefinedاروپا تاحد زیادی تلاش کرده در زمینه قانون‌گذاری فضای مجازی پیشرو باشد اما ضعف عمده آن نداشتن یک شبکه اجتماعی یا پیام‌رسان اروپایی است تا توسط اعضای این اتحادیه مورد استفاده قرار بگیرد undefinedدر سومین گزارش از پرونده ویژه «فضای مجازی و حکمرانی کشورها»، به بررسی قوانین و سیاست‌های اتحادیه اروپا برای حفاظت از داده‌های شخصی، ایمنی آنلاین و امنیت سایبری می‌پردازیم. undefined جهت دسترسی به ویژه نامه سواد رسانه ای بر روی لینک زیر کلیک نمایید. undefined undefined https://www.ziaossalehin.ir/fa/node/42268 undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی undefined undefined @savad_resanehi
thumnail
undefinedپرونده «فضای مجازی و حکمرانی کشورها»-5:
undefined وضعیت سکوهای بومی و غیربومی در روسیه؛ حکمرانی با تکیه بر Odnoklassniki و VKontakte
undefinedروسیه برخلاف کشورهای اروپایی علاوه بر تاکید بر بومی‌سازی زیرساخت‌های فضای مجازی خود مجموعه‌ای از قوانین و سیاست‌ها را به‌کار گرفته است که به مقابله با تهدیدات سایبری و مدیریت بحران‌های دیجیتال می‌پردازد
undefinedدر این کشور استفاده از پلتفرم‌های خارجی مانند اینستاگرام و فیسبوک پس از اعمال محدودیت‌های گسترده به شدت کاهش یافته است و کاربران روسی به استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی روی آورده‌اند
undefinedقوانین و مقررات و سیاست‌های روسیه به دنبال کاهش وابستگی به فناوری‌های خارجی و ایجاد یک اکوسیستم دیجیتال مقاوم و مستقل هستند
undefinedدر پنجمین گزارش از پرونده ویژه «فضای مجازی و حکمرانی کشورها»، به بررسی قوانین و سیاست‌های کشور روسیه برای حفاظت از داده‌های شخصی، ایمنی آنلاین و امنیت سایبری می‌پردازیم.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۹:۵۰

thumnail
undefined رسانه چگونه مخاطب را با اهداف خود همسو می‌کند؟
undefinedما به‌صورت مداوم از طریق رسانه‌های گوناگون در معرض تبلیغات قرار داریم. این مسئله جزو جدایی‌ناپذیر زندگی امروز شده است. رسانه‌ها برای اینکه تبلیغاتشان به هدف برسد مراحل مختلفی را طی می‌کنند تا مخاطب خود را اقناع کنند. بنابراین برخورداری از سواد رسانه‌ای در زمینه تبلیغات بسیار ضروری است. این ویدئو نشان می‌دهد که رسانه چگونه مخاطب را با اهداف خود همسو می‌کند.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۲:۳۷

thumnail
undefined روسیه داده های شهروندانش را در مرزهای خود نگه میدارد
undefined قانون فدرال حفاظت از داده های شخصی در روسیه چارچوبی سخت گیرانه برای جمع آوری پردازش و ذخیره سازی داده های شهروندان ایجاد کرده است. این قانون شرکتها را ملزم میکند که داده های کاربران روسی را در سرورهای داخلی ذخیره کنند و بر حفظ حریم خصوصی و امنیت اطلاعات نظارت دقیقی داشته باشند. این مقررات نه تنها بر شرکتهای داخلی بلکه بر شرکتهای خارجی ارائه دهنده خدمات آنلاین نیز اعمال میشود.
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۴:۵۸

thumnail
undefined اینفوگرافیک/ قوانین مهم روسیه برای مدیریت فضای مجازی
undefined #سوادرسانه | #سواد_رسانه #فضای_مجازی
undefinedundefined @savad_resanehi

۱۹:۲۳