عکس پروفایل عسل شاجانع

عسل شاجان

۱۰۸عضو
thumnail
عَسَل
عسل یا انگبین (همچنین "انگُبین" و "اَنگُوین" و "شهد" و در فارسی میانه "کَندی" )، مایعی شیرین و گران‌رو یا گِران‌رَوی است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر نیز تولید می‌شود.زنبورها، عسل را از تراوش شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گل‌ها) یا تراوش‌های برخی دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و بخار آب فرآوری می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو اندوخته می‌کنند.عسل از کلونی‌های زنبورهای عسل وحشی یا از کندوهای زنبورهای پرورشی گردآوری می‌شود،

عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز به‌دست می‌آورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکاروز است. عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد.

۲۲:۰۸

thumnail
اغلب میکروب‌ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.
عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.
قبل از کریستال‌سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین‌کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد.

۲۲:۱۳

thumnail

۲۲:۱۵

thumnail
کریستالیزه شدن عسل (Crystallized honey)
کریستالیزه شدن عسل که به آن رُس بستن یا شکرک زدن نیز میگویند
عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد، خودبخود کریستاله میشود که زنبوردارها رر اصطلاح به آن رُس بستن یا رُس کردن میگویند و عموما مردم به آن شکرک زدن میگویند.
رس بستن تنها یک فرآیند طبیعی است که هیچگونه تاثیر منفی روی خواص بینظیر و شیمیایی و کیفیت آن ندارد
یک تغییر فیزیکی مانند یخ زدن آب
رُس بستن نه تنها هیچ مشکلی در خواص یا کیفیت عسل به وجود نمی‌آورد که حتی در برخی منابع، حتی این نوع عسل رو بهتر معرفی میکنند و ضمن اینکه این رخداد نشانه خالص و ارگانیک بودن عسل استو البته برای بازاریابی میتواند بهتر هم باشد، زیرا کسانی که اطلاعات لازم درباره عسل رو دارن، میدونن این نوع عسل اطمینان آور تر است و این نوع عسل رو بهتر خریداری میکنند، بویژه در خارج از ایران
در کشور های اروپایی و آمریکایی و همچنین کشورهای عربی عسل رُس بسته یا شکرک زده طرفداران زیادی دارد.
یکی از ملاک های ظاهری برای تشخیص ارگانیک بودن عسل همین شکرک زدن یا رُس بستن عسل می باشد.

۲۲:۵۵

thumnail
آیا عسل نامرغوب یا تقلبی هم شکرک میزند؟

۲۳:۰۵

thumnail
زنبور عسل

حشره معجزه گر

۰:۰۱

undefined عسل صنعتی چیست ؟عسل صنعتی عسلی است که زنبور عسل هیچ گونه دخالتی در تولید آن ندارد و در ساخت آن از قند نیشکر و شیره خرما و حتی سیب زمینی و ... استفاده می کنند. مانند عسل خرما و عسل چینی و برخی از عسل های خوانسار .
undefinedدرحالی که زنبورداران ، عسل طبیعی را با مشکلات فراوان و ۵/۱۲ کیلو عسل به طورمیانگین از هر کندو تولید می‌کنند ، به دلیل تولید عسل در دیگ و به طور صنعتی ، روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن عسل وارد بازار شده و توزیع می‌شود .
undefined خواهشمندیم برای اندکی هزینه بالاتر، جان خود را به خطر نیندازید و از این عسل های تقلبی مصرف نکنید .
undefined ما با صداقت تمامی مطالبی که درباره ی عسل های طبیعی هست را به شما میگوییم چون به کار خود اطمینان داریم، خواهشمندیم شما هم به خودتان اهمیت بدهید و فقط عسل طبیعی مصرف کنید .
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
0915 652 9895
@shaajan

۲۰:۱۷

undefinedپنج مورد از فواید خوردن عسل undefined
1- عسل یک روش بی نظیر برای تمیزکردن سیستم گوارش هست. 
2- در درمان جوش صورت موثر است چون خاصیت ضد میکروبی دارد. 
3- استفاده از عسل در ماسک صورت بسیار به پوست شما کمک می کند. 
4- عسل می تواند مشکل کرم های حلقوی را رفع سازد. طب سنتی توصیه می کند که کرم های حلقوی روده را با عسل و زردچوبه درمان کنید. 
5- عسل برای نور چشم و بینایی مفید است. استفاده منظم عسل و آب هویج باعث افزایش قدرت بینایی می شود. این معجون بهتر است اوایل صبح مصرف شود. 
0915 6529895
@shaajan

۲۰:۱۸

thumnail
روزنه ای رو به سلامتی و تندرستیundefinedبا مصرف ژل رویال اصیل و ایرانیundefined
undefinedآیا از خواص دارویی و درمانی ژل رویال آگاهی دارید؟
undefinedآیا میدانید که برای تهیه ی داروهای شفابخش در داروسازی از ژل رویال استفاده میشود؟!
undefinedآیا میدانید که امروزه پزشکان خصوصا پزشکان طب سنتی،همگی بالاتفاق شما را به مصرف ژل رویال تشویق میکنند؟!
undefinedو آیا می دانید که قیمت ژل رویال بسیار گران است؟ولی اگر شما بتوانید خریدی بدون واسطه داشته باشید بسیار منفعت کرده اید!

ما به شما ژل رویال اصیل و ایرانی را به قیمت خیلی خوب و مناسب عرضه میکنیم.
موارد استفاده از ژل رویالundefinedundefined
undefinedدرمان ناباروریundefinedدرمان دیابتundefinedدرمان سرطانundefinedدرمان ام اسundefinedدرمان زخم معدهundefinedپوکی استخوانundefinedتقویت عمومی بدنundefinedکلاژن‌ساز بسیار قوی برای پوستو بسیاری دیگر...
     برای سفارش عسل طبیعیundefined

۰۹۱۵۶۵۲۹۸۹۵مرتضی قراچی
@shaajan
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۲۰:۲۸

thumnail
شاه انگبینژل شاهانهژل رویالغذای ملکه
ژل رویال انرژی حیات است و البته تنها ماده خوراکی دارای انرژی حیات

۲۰:۳۰

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined️از مصرف عسل کارخانه‌اى پرهيز کنيد!در کارخانه، عسل‌ها را براى آن‌که رس نبندد، تا ۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد و حتی بالاتر، حرارت مى‌دهند.در نتيجه دياستاز، که مهم‌ترين خاصيت عسل است و همچنین تمام ويتامين‌هاى عسل از بين مى رود.
علاوه بر اين، فروکتوز تبديل به سمى به نام HMF (هيدروکسى متيل فورفورال)         میگردد و اين سم عوارضى مانند مشکلات کبدى و کليه و سرطان در بدن ايجاد مى‌کند.با کانال عسل ما همراه باشید

برای سفارش عسل طبیعیundefined

۰۹۱۵۶۵۲۹۸۹۵
@shaajan
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

۲۰:۳۰

رنگ عسل اصل و طبیعی روشن است یا تیره؟جدا از بحث سلایق شخصی، رنگ عسل وابسته به پوشش گیاهی منطقه اسکان کندو‌ها است.اگر هنگام خرید عسل طبیعی دیدید، رنگش تیره یا روشن است، دلیل بر کیفیت و عدم کیفیت آن نیست.مثلا رنگ شهد مریم گلی تیره‌، گون طلایی، بهارنارنج زرد روشن مایل به نارنجی و اقاقیا خیلی روشن است.

@shaajan

۲۳:۲۵

تشخیص عسل اصل از تقلبی چگونه است؟بهترین راه، برای این کار ارائه نمونه محصول مورد نظر به آزمایشگاه‌های موادغذایی است.ولی به علت هزینه‌های آزمایشگاه، معمولا این روش برای مصرف کننده خانگی بصرفه نیست.​​​​​​​روش مطمئن، خرید از فروشگاه مطمئن است، سعی کنید از جای معتبر محصول بخرید.روش‌هایی مانند تست با چوب‌کبریت، تست بر روی کاغذ و سایر روش‌ها، هیچگونه منبع علمی ندارد.​​​​​​​

@shajaan

۲۳:۲۶

چرا خرید عسل طبیعی از زنبوردار بهتر است؟خرید عسل طبیعی از زنبوردار این اطمینان را به شما می‌دهد که شما عسل خوب و درجه یک تهیه کرده‌اید.فروش محصول توسط زنبوردار، واسطه‌ها را حذف کرده و شما عسل با قیمت عمده می‌خرید.همچنین این ویژگی را دارد که هر دوره محصول تازه و امساله را می‌خرید.و بطور کلی یکی از راه های اطمینان از خرید عسل طبیعی تهیه آن از زنبورداران مورد اعتماد است.
@shajaan

۲۳:۲۷

خرید عسل وحشی
خرید عسل وحشی به این معنا نیست که ما به زنبورهای وحشی در طبیعت دستبرد میزنیم.همه می‌دانیم زنبورهای وحشی آنقدر اندک هستند هیچگاه کفاف بازار پر تقاضای عسل طبیعی را نمی‌دهند.برخی سودجویان چوب و سنگ را داخل کندو میگذارند تا زنبورها سلول‌های خود را بر روی آن ببافند.و آن را به قیمت گزافی در بازار میفروشند، باید بگوییم تقریبا همه این عسلها تقلبی و تغذیه‌ای است.عسلی که شما از ما تهیه می‌کنید عسل طبیعی وحشی است زیرا ما کندوها را در جوار گیاهان وحشی میگذاریم.
@shajaan

۲۳:۲۸

بره مومخواص بره موم زنبور عسل
مجله بین المللی ماکرومولکول های بیولوژیکیجلد 277 قسمت 2 اکتبر2024134237
طناب جمع کننده لثه چند منظوره با خواص ضد باکتریایی و هموستاز بر پایه کیتوزان / بره موم / اسید ترانگزامیک برای درمان دندان
چکیدهطناب انقباض لثه جدیدی به نام P/TA@CSy با استفاده از نخ های کیتوزان (CSy) بارگیری شده با ترانگزامیک اسید (TA) و بره موم (P) تهیه شد. P/TA@CSy دارای چقرمگی خوب با استحکام شکست 41.3 Pa است که از ساختار پیچشی و پوشش بره موم بهره می برد. زمان انعقاد کوتاه 456 ثانیه برای P/TA@CSy به دلیل توانایی جذب خون قوی از اتصال موثر ترانگزامیک اسید به دست آمد. علاوه بر این، توانایی ضد باکتریایی عالی با نرخ ضد باکتریایی بر علیه E. coli 94.73 درصد، استافیلوکوکوس اورئوس 99.99 درصد و S. mutans 99.99 درصد به دست آمد که به توانایی ضد باکتریایی بره موم کمک می کند. علاوه بر این، سرکوب بیان سایتوکین های پیش التهابی (IL-6 و TNF-α) یافت شد که می تواند از عفونت زخم جلوگیری کند. P/TA@CSy سازگاری بسیار خوبی با فعالیت سلولی 100 درصد پس از 24 ساعت نشان داد. بنابراین، P/TA@CSy می تواند به سرعت به هموستاز لثه و پیشگیری از عفونت پاسخ دهد و پتانسیل بسیار خوبی را در درمان دندان نشان دهد.

۵:۱۳

thumnail
بره مومخواص بره موم زنبور عسل
خواص بیولوژیکی و کاربردهای درمانی بره مومخوزه ام اسفورسیناولین انتشار: 14 مارس 2016 https://doi.org/10.1002/ptr.5605
چکیدهبره موم یک ماده صمغی است که توسط زنبورها از جوانه و ترشحات گیاهان جمع آوری می شود و با آنزیم های زنبور عسل، گرده و موم مخلوط می شود. در این بررسی، خواص بیولوژیکی بره موم و برخی کاربردهای درمانی مورد بحث قرار گرفته است. همین فعالیت های بیولوژیکی تا به امروز با استفاده از نمونه هایی از مناطق مختلف جغرافیایی مورد بررسی قرار گرفته است. بنابراین، مطالعه خواص بیولوژیکی یک نمونه معین باید همیشه با ترکیب شیمیایی و منبع گیاه شناسی آن همراه باشد، که نمونه خاصی از یک منطقه جغرافیایی معین را نشان می دهد، پتانسیل بیولوژیکی آن و نقش اجزای تشکیل دهنده آن را بررسی می کند. تلاش‌هایی برای توضیح مکانیسم‌های عمل بره موم در شرایط in vivo و in vitro انجام شده است ، اما اکثر اهداف و اقدامات بره موم هنوز نامشخص هستند. تعداد فرمولاسیون های حاوی بره موم و ثبت اختراع افزایش یافته است، اگرچه عصاره بره موم عمداً با توصیه های مختلف استفاده شده است و همیشه ترکیب شیمیایی، منبع گیاهی و روش های استخراج ذکر نشده است. مطالعات بالینی به دستیابی به توصیه های معیاری با توجه به نتایج مورد انتظار کمک خواهد کرد. تحقیقات بیشتر باید اثرات ترکیبات رایج موجود در نمونه ها از سراسر جهان را در تلاش برای استانداردسازی تحقیقات بر روی بره موم و به دست آوردن داروهای جدید بررسی کند. حق چاپ undefined 2016 John Wiley & Sons, Ltd.
#بره_موم

۷:۰۴

مقدمهبره موم یک ماده صمغی شناخته شده است که توسط زنبورها از جوانه و ترشحات گیاهان جمع آوری شده و با آنزیم های زنبور عسل، گرده و موم مخلوط می شود. کلمه یونانی "بره موم" استفاده آن را توسط زنبورها در کندو نشان می دهد: pro  = برای یا در دفاع و polis  = شهر به معنای "دفاع از کندو". زنبورها از بره موم برای صاف کردن دیواره های داخلی، مهر و موم کردن سوراخ ها در لانه زنبوری خود و برای پوشاندن لاشه مزاحمینی که در داخل کندو مرده اند استفاده می کنند و از تجزیه آنها اجتناب می کنند (Toreti et al ., 2013 ). بره موم همچنین به دلیل اثر ضد عفونی کننده و خواص ضد میکروبی خود از کلنی در برابر بیماری ها محافظت می کند (Salatino et al ., 2005 ). سیمون و همکاران ( 2009 ) گزارش کرده‌اند که قرار گرفتن در معرض بره موم منجر به کاهش بیان دو ژن مرتبط با ایمنی زنبور عسل (hymenoptaecin و AmEater به ترتیب در بره موم برزیل و مینه‌سوتا) و کاهش بار باکتری در کلنی‌های تحت درمان با بره موم مینه‌سوتا، که ممکن است اثراتی بر سلامتی و سلامت محصول داشته باشد. بیان ژن ایمنی
بره موم به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی و بی حسی موضعی آن به طور گسترده توسط تمدن های مختلف برای درمان سرماخوردگی، زخم ها و زخم ها استفاده شده است. مصری ها از آن برای مومیایی کردن مردگان خود استفاده می کردند و اخیراً در طول جنگ بوئر برای التیام زخم ها و بازسازی بافت استفاده می شد (Ghisalberti, 1979 ). بره موم همچنین به دلیل فعالیت های ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد توموری، تعدیل کننده سیستم ایمنی و آنتی اکسیدانی و غیره در طب مکمل استفاده می شود.
در دهه‌های گذشته، بره موم موضوع مطالعات متعددی شده است که در سرتاسر جهان انجام شده است، و ترکیب شیمیایی و خواص بیولوژیکی آن به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است (Bankova et al ., 2000 ; Sforcin, 2007 ; Sforcin and Bankova, 2011 ; de Groot, 2013 ; al.3et , al.20 ; Król . 2014 ؛ سیلوا-کاروالیو و همکاران ، 2015 ). اخیراً مکانیسم‌های عمل پیشنهاد شده و کاربردهای درمانی آن مورد ارزیابی قرار گرفته است که نشان‌دهنده اهمیت این محصول زنبور عسل است، اگرچه استانداردسازی برای استفاده از بره موم هنوز وجود ندارد. در اینجا، وضعیت هنر تحقیق در مورد بره موم و چشم اندازهایی برای تحقیقات آینده ارائه شده است.
#بره_موم

۷:۰۵