برنج کم محصول چیست؟
برنج های کم محصول کیفیت بالاتری دارند و به واسطه اینکه در هر هکتار مقدار کمتری از آن ها به دست می آید،قیمت بیشتری نسبت به برنج های پر محصول دارند.از جمله برنج های کم محصول میتوان صدری دم سیاه ،هاشمی و طارم را نام برد.
@shali_zar87
برنج های کم محصول کیفیت بالاتری دارند و به واسطه اینکه در هر هکتار مقدار کمتری از آن ها به دست می آید،قیمت بیشتری نسبت به برنج های پر محصول دارند.از جمله برنج های کم محصول میتوان صدری دم سیاه ،هاشمی و طارم را نام برد.
@shali_zar87
۱۱:۴۲
برنج پر محصول
این برنج ها در مقایسه با برنج کم محصول ،دارای کیفیت و قیمت نسبتا پایین تری هستند ودر هر هکتار مقدار بیشتری از آن ها به دست می آید.از برنج های پر محصول میتوان به فجر،ندا،شیرودی اشاره کرد.
@shali_zar87
این برنج ها در مقایسه با برنج کم محصول ،دارای کیفیت و قیمت نسبتا پایین تری هستند ودر هر هکتار مقدار بیشتری از آن ها به دست می آید.از برنج های پر محصول میتوان به فجر،ندا،شیرودی اشاره کرد.
@shali_zar87
۱۱:۴۳
امیدوارم در آخرین شنبه آبان ماه
بهترین پیشرفت هابهترین روزی هابهترین خوشی هابهترین لبخندهابهترین زندگی روپیش رو داشته باشید
تقدیم به شما خوبانشروع هفته تون عالی
بهترین پیشرفت هابهترین روزی هابهترین خوشی هابهترین لبخندهابهترین زندگی روپیش رو داشته باشید
تقدیم به شما خوبانشروع هفته تون عالی
۶:۵۸
برنج سفید و قهوه ای چه فرقی باهم دارند ؟
هردانه برنج شامل ۴ لایه است که این لایه ها به ترتیب از خارج به داخل شامل :شلتوک سبوس(غنی از فیبر)جوانه (غنی از ویتامین ها و مواد معدنی) و اندوسپرم (بخش نشاسته ای برنج)است.شلتوک اولین لایه ی برنج است که نمیتوان آن خورد .در برنج قهوای ،تنها شلتوک جدا شده و لایه زیرین آن،یعنی سبوس و جوانه حفظ میشود .اما در برنج سفید تنها لایه باقیو مانده آن ،اندوسپرم است؛به همین علت این دو نوع برنج ارزش غذایی و خواص متفاوتی دارند که ما در زیر به طور خلاصه ،به خواص هریک از این دو نوع برنج اشاره کرده ایم.
@shali_zar87
هردانه برنج شامل ۴ لایه است که این لایه ها به ترتیب از خارج به داخل شامل :شلتوک سبوس(غنی از فیبر)جوانه (غنی از ویتامین ها و مواد معدنی) و اندوسپرم (بخش نشاسته ای برنج)است.شلتوک اولین لایه ی برنج است که نمیتوان آن خورد .در برنج قهوای ،تنها شلتوک جدا شده و لایه زیرین آن،یعنی سبوس و جوانه حفظ میشود .اما در برنج سفید تنها لایه باقیو مانده آن ،اندوسپرم است؛به همین علت این دو نوع برنج ارزش غذایی و خواص متفاوتی دارند که ما در زیر به طور خلاصه ،به خواص هریک از این دو نوع برنج اشاره کرده ایم.
@shali_zar87
۹:۱۹
برنج قهوای چه خواصی دارد؟
برنج قهوای از دسته غلات کامل محسوب میشود.هر لیوان از برنج قهوای حدودا ۲۰۰ کیلو کالری انرژی دارد و منبع بسیار خوبی از فیبر ،ویتامین های گروه ب ،منگنز،سلنیوم،آهن، کلسیم،پتاسیم و منیزیم است .ما در زیر به چند مورد از خواص برنج قهوه ای اشاره کرده ایم :
@shali_zar87
برنج قهوای از دسته غلات کامل محسوب میشود.هر لیوان از برنج قهوای حدودا ۲۰۰ کیلو کالری انرژی دارد و منبع بسیار خوبی از فیبر ،ویتامین های گروه ب ،منگنز،سلنیوم،آهن، کلسیم،پتاسیم و منیزیم است .ما در زیر به چند مورد از خواص برنج قهوه ای اشاره کرده ایم :
@shali_zar87
۱۵:۲۰
الهی که روز جدید برات پر از برکت باشهخدایا شکرت که شروع روز جدید برای من و عزیزانم سرشار ازنعمت و فراوانیست و تو هر لحظه هوای من و عزیزانم رو داریالهی به امید تو:) ♡
۷:۳۷
برنج قهوه ایی ....
۱.به دلیل دارا بودن منگنز ،خطر ابتلا به سندروم متابولیک ،پوکی استخوان،کاهش رشد و باروری را کاهش میدهد .
۲.به دلیل داشتن فیبر ،می تواند سبب کاهش وزن و چرمی شکمی و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود.
۳.به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و فلاونوییدهای گوناگون ،میتواند التهاب و استرس اکسداتیو در بدن را کاهش دهد.
۴.این برنج به کنترل قند خون ،انسولین و کنترل اشتها کمک می کند؛لذا برای افراد دیابتی یا مستعد دیابت انتخاب مناسبی است.
@shali_zar87
۱.به دلیل دارا بودن منگنز ،خطر ابتلا به سندروم متابولیک ،پوکی استخوان،کاهش رشد و باروری را کاهش میدهد .
۲.به دلیل داشتن فیبر ،می تواند سبب کاهش وزن و چرمی شکمی و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود.
۳.به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و فلاونوییدهای گوناگون ،میتواند التهاب و استرس اکسداتیو در بدن را کاهش دهد.
۴.این برنج به کنترل قند خون ،انسولین و کنترل اشتها کمک می کند؛لذا برای افراد دیابتی یا مستعد دیابت انتخاب مناسبی است.
@shali_zar87
۱۱:۴۴
۶:۳۰
۹:۳۲
برنج سفید چه خواصی دارد؟
پر مصرف ترین نوع برنج بین انواع گونه های برنج،برنج سفید است که دارای خواص زیادی می باشد.
@shali_zar87
پر مصرف ترین نوع برنج بین انواع گونه های برنج،برنج سفید است که دارای خواص زیادی می باشد.
@shali_zar87
۹:۳۳
سهشنبه زیباتون بخیر ان شاءالله امروزهمون روزی بشه که آرزوشوداریدپراز خبر های خوب سرشار از دلخوشی لبریز از خیروبرکتهمراه با موفقیت های پی در پیومحبت خدا دنیا دنیا نصیبتون
۷:۲۰
1.برنج سفید به دلیل داشتن فیبر کم و هضم آسان ،برای افرادی که بیماری های گوارشی دارند و یا پس از مصرف غذا تجریه تهوع،ریفلاکس یا سوزش سر دل دارند ، میتواند مفید باشد.
۲.از آنجا که برنج سفید یک منبع خوب از کربو هیدرات سریع جذب می باشد ،برای ورزشکارانی که ورزش حرفه ای شدید انجام میدهند،گزینه مناسبی است.
۳.برنج ایرانی فاقد گلوتن میباشد ؛بنابراین برای افرادی که مبتلا به سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستند،خوردن آن ضرری ندارد.
@shali_zar87
۲.از آنجا که برنج سفید یک منبع خوب از کربو هیدرات سریع جذب می باشد ،برای ورزشکارانی که ورزش حرفه ای شدید انجام میدهند،گزینه مناسبی است.
۳.برنج ایرانی فاقد گلوتن میباشد ؛بنابراین برای افرادی که مبتلا به سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستند،خوردن آن ضرری ندارد.
@shali_zar87
۱۲:۳۷
۱۱:۵۵
دوستان خوبم ظهرتون به زیبایی قلبهای پاکتون روزگارتون به وقت عشق و مهربانی ساعت هاتون به رنگ امیدو لحظه هاتون گرم محبت و سر شار از زیبایی باشهظهرتون بخیر
۱۰:۰۳
همانطور که اشاره کردیم برنج قهوه ایی به دلیل داشتن سبوس،خواص بیشتری نسبت به برنج سفید دارد؛ولی در هر حالت کلی بهتر است رژیم غذاییتان به گونه ایی باشد که شامل هردو نوع برنج باشد.باید توجه داشت که برای افرادی که مشکلات گوارشی شدید دارند،برنج سفید به دلیل هضم آسان و داشتن فیبر کمتر،بهتر است.از طرف دیگر برنج سفید برای افراد دیابتی،کسانی که سندروم متابولیک دارند و افراد چاق و کم تحرک زیاد خوب نیست و بهتر است در حد تعادل مصرف شود .
@shali_zar87
@shali_zar87
۱۰:۳۲
۷:۴۵
برنج نیم دانه چیست؟؟
زمانی که برنج از شالیزار برداشت میشود،به کارخانه برده میشود تا فرآیند سفید شدن را طی کند و قابل مصرف شود.در طی این فرآیند ،مقداری از دانه های برنج شکسته شده در انتها حدود ۱۰تا ۲۰ در صد از برنج را این دانه های شکسته و ریز تشکیل می دهند که اصطلاحا به آن " برنج نیم دانه " گفته می شود .
@shali_zar87
زمانی که برنج از شالیزار برداشت میشود،به کارخانه برده میشود تا فرآیند سفید شدن را طی کند و قابل مصرف شود.در طی این فرآیند ،مقداری از دانه های برنج شکسته شده در انتها حدود ۱۰تا ۲۰ در صد از برنج را این دانه های شکسته و ریز تشکیل می دهند که اصطلاحا به آن " برنج نیم دانه " گفته می شود .
@shali_zar87
۱۲:۳۹
برنج ها از نظر این که شامل نیم دانه باشند یا نه ،به دو نوع برنج بوجاری شده ،برنج بوجاری نشده تقسیم می شوند.
@shali_zar87
@shali_zar87
۱۲:۴۰
۷:۳۰
۱۴:۵۰