عکس پروفایل آموزش کیک و شیرینی🍴                          آشپزی غذا تهیه پخت رستوران ایده پخت بهترینآ

آموزش کیک و شیرینی🍴 آشپزی غذا تهیه پخت رستوران ایده پخت بهترین

۲۶,۹۷۲عضو
بازارسال شده از تبلیغات
تو هم مثل من بخاطر موهای سفیدی که تو سرت در اومده اعصابت خرده ؟undefined
من خیلی راهها رو امتحان کردم تا با ی محصول شگفت‌انگیز آشنا شدم و الان موهام برگشته به رنگ طبیعیشundefined
توام اگر دلت میخاد موهات به رنگ اصلیش برگرده با ی محصول طبیعی بزن رو لینک زیرundefinedundefined

https://www.20landing.com/141/1782
https://www.20landing.com/141/1782

۷:۵۰

thumnail
#كيك_ردولوت
مواد لازم۲ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید۱ و ۱/۲ پیمانه شکر۲ عدد تخم مرغ۱ پیمانه باتر میلک (طرز تهیه در ادامه مطلب)۳/۴ پیمانه روغن مایع۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودرنوک قاشق چایخوری نمک١ قاشق غذاخوری پودر کاکائو۱/۳ قاشق چایخوری وانیل۱ قاشق غذاخوری سر خالی سرکه سفید۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز.مراحل تهیه کیک ردولوتبرای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم و چون تو ایران نمیتونیم از فروشگاه ها بخریم پس خودمون توی خونه خیلی راحت درستش میکنیم. فقط کافیه یک پیمونه شیر که باید پرچرب باشه رو بذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد یک قاشق غذاخوری سركه بهش اضافه کنیم .حالا مخلوط رو کمی هم میزنیم تا شير و سركه مخلوط بشن و میذاریم تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونن بعد این مدت شیرمون یکم میبره و روش یکم غلیظ میشه حالا باتر میلک ما حاضره به همین راحتی.حالا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا مخلوط کشدار و کرم رنگ و غلیظ بشه.بعد روغن و باتر میلک آماده شده و رنگ خوارکی رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرده و با لیسک یا قاشق همشون میزنیم تا مخلوطمون یکدست بشه.در صورتی که از رنگ خوراکی مایع استفاده میکنین میتونین مثل توضیح بالا یکسره به مخلوط اضافه اش کنین اما اگه مثل من از رنگ ژله ای استفاده میکنین بهتره یک مقدار از مخلوط رو بردارین تو یه کاسه بریزین و بعد رنگ ژله ای رو باهاش مخلوط کنین و وقتی یکدست شد دوباره به بقیه مخلوط اضافش کنین تا یه موقع رنگ ژله ای یه تیکه ای یه جا حل نشده نمونه.حالا مخلوط ما تقریبا به رنگ قرمز در اومده و باید بقیه مراحل رو ادامه بدیم.در مرحله بعدی آرد، نمک، بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم ۲ الی ۳ بار الک میکنیم.در مرحله بعد مواد خشکمون رو به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط یکدست بشه.و داخل فر كه از قبل با دمای ۱٨٠ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذارم به مدت ٤٠-٥٠ دقيقه تا کیک بپزه و پف کنه..undefined️نكته: پودركاكائوي تيره استفاده نكنيد چون كيكتونو تيره ميكنه
⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۷:۵۸

بازارسال شده از گسترده تبلیغات برند🎖
thumnail
هنوزم موهای زائدتو لیزر میکنیundefined
در عرض 2 دقیقه از شر موهای مزاحمت خلاص شو 🫡در ضمن کاملا جذبیه و از ریشه موهارو هدف قرار میده و از بین میبره و هیچگونه عوارضی هم نداره🥰شک نکن میتونی یکی از بهترین حس های زندگیتو تجربه کنی با این اسپری دائمی
مشاوره رایگانشو از دست ندهundefinedundefinedhttps://1ta100.ir/qu-ads/4026https://1ta100.ir/qu-ads/4026

۸:۰۹

thumnail
این شما و این قاب ناهار جذاب امروز آیا کسی هست که باقالی پلو با ماهیچه رو دوست نداشته باشه🫠undefinedاونم این فصل با عطر باقالی و شوید تازه که هوش از سر هر آدمی میبرهundefined🥰
رسپی:
خب بچه ها برای درست کردن گوشت یدونه پیاز رو خیلی ریز خردش میکنیم و با یه قاشق روغن تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشتمون یکم سرخ بشه و زرد چوبه و نمک میزنیم و پنج لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا گوشت کاملا بپزه حالا برای باقالی پلو باقالی هارو جداگانه تو یه قابلمه بزارید آب پز بشه برنجمونم میزاریم که بپزه آخرای پخت برنج باقالی های آب پز رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد ابکش میکنیم و برنج رو به این صورت که یه لایه برنج میریزیم و روش کاملا شوید میپاشیم و دوباره برنج و به همین صورت ادامه میدیم تا تموم بشه دم میکنیم و در آخر اگه میخواین باقالی پلوتون طعم باقالی پلوی مامان بزرگارو بده یکم بابونه ی خشک بپاشین روی برنجتون undefinedundefined
#آشپزی #خانه‌داری #چیدمان

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۸:۱۸

بازارسال شده از گسترده تبلیغات برند🎖
thumnail
پیشنهاد میکنم حتما ببینید🫵
آموزش تکنیکی راحت و شدنی برای رهایی دائمی از سفیدی موهاundefinedخودم انجام دادم این راهکاروundefined و تقریبا رنگ اصلی موهام کاملا برگشته🥰دوست داشتم به شما هم معرفی کنم شاید مشکلتون حل بشه
اینم لینک مشاوره رایگانشونundefinedundefinedhttps://1ta100.ir/qu-ads/4025https://1ta100.ir/qu-ads/4025

۱۲:۰۲

thumnail
#دسر_پاناکوتا_زعفرانی
مواد لازمشیر ۳ پیمانهundefinedundefinedشکر ۱ پیمانهخامه صبحانه ۱ بستهپودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوریوانیل ۱/۴ قاشق چایخوریگلاب ۲ قاشق غذاخوریزعفران به مقدار لازم
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
طرز تهیه۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)۲- شیرundefined ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره! ۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم.

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۱۲:۱۲

بازارسال شده از تبلیغات گسترده شاپرک 🦋
thumnail
undefined یکی از رسم های جدید شب یلدا
گرفتن فال حافظهundefined

بعد از این که برای فال گرفتن در شب یلدا آماده شدید، باید نیت کنید.
سپس شعر زیر را بخوانید:

«ای حافظ شیرازی تو محرم هر رازی تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می‌دهم که هر چه برایم صلاح می‌بینی آشکار و آرزوی مرا برآورده کنی»
بعد رو هندوانه ها بزنید و فال خودتونو ببینیدundefinedundefined
undefined undefined
undefined undefined
undefined undefined
undefined undefined undefined undefined
undefined undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefined
undefined undefined

۱۲:۳۸

بازارسال شده از تبلیغات
undefined پاکت هدیه از طرف فالوده undefined
بمناسبت #شب_یلدا پاکت بارونه
undefinedundefined
undefinedundefined undefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefined
undefined
undefinedبزن رو پاکت جا نمونیundefinedundefined

۱۲:۳۸

thumnail
#کباب_دیگی
به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز 🧅رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک🧂 و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز🧅 نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجهundefined رنده شده و یک قاشق غذاخوری ربundefined گوجه فرنگی اضافه کنید کمی که تفت خورد نمک🧂 و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیموundefined یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگیundefined هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید


⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۱۲:۵۷

بازارسال شده از .
thumnail
کیک آلبالو undefined
undefinedمواد لازم :
undefinedآلبالو به مقدار دلخواهundefinedتخم مرغ ۴ عدد undefinedآرد ۲ لیوان(۳۰۰ گرم )undefinedماست دو سوم لیوان undefinedکره ۱۰۰ گرم undefinedروغن مایع نصف لیوان undefinedوانیل نوک ق چایخوری undefinedبکینگ پودر ۱ ق مربا خوری undefinedشکر ۱ و یک سوم لیوان
undefinedطرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و کنار بذارید ،شکر رو با کره نرم شده بزنید تا کرم رنگ بشه و روغن مایع هم بهش اضافه کنید .بعد تخم مرغها رو دونه دونه بهش اضافه کنید و هر کدوم رو حدود سی ثانیه بزنید ، وانیل هم همراه تخم مرغ اضافه کنید تا تخم مرغ پفی و حجیم و روشن بشه . این مرحله رو خیلی خوب بزنید چون رو کیفیت کیک خیلی تاثیر میذاره بعد ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و همزن رو کنار بذارید و آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و دورانی هم بزنید و تو قالب که تهش رو کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و بینش مثل فیلم ، آلبالوهایی رو که به آرد آغشته کردید بریزید و تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بذارید (دمای فرها تفاوت داره حتما بعد نیم ساعت کیک رو چک کنید)
undefined قالب مناسب این کیک اگر مستطیل باشه حدود ۲۵ در ۱۲ تا ۱۵ سانت باشه و دایره حدود قطر ۱۸ تا ۲۰ سانت باشه .قالب کوچک تر استفاده نکنید چون ارتفاع کیکهای میوه ای نباید زیاد باشه چون سنگینه و وسطش ممکنه مغز پخت نشه
undefined سس آلبالوundefined
undefinedآلبالو یک لیوان ( من مقداری از آلبالو ها رو نگه داشتم و undefinedپوره نکردم و درسته داخل سس ریختم تا دیده بشه )undefinedشکر ۴ ق غذاخوریundefinedآب دوسوم لیوانundefinedنشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری
برای سس فقط کافیه آلبالو و شکر و آب رو تو مخلوط کن میکس کنید و نشاسته ذرت هم اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ بشه و داخل یخچال بذارید خنک بشه و برای کیک و دسراتون استفاده کنید .

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۵:۰۰

بازارسال شده از گسترده تبلیغاتی شتاب 🚀
thumnail
این راهکار لاغریِ جهانی به برنامه ی طبیب هم رسیدundefinedاگه اضافه وزن دارید و میخواید با روشی که سازمان بهداشت جهانی تاییدش کرده لاغر بشید این کلیپ رو تا آخر ببینیدundefined
برای سفارش با تخفیف ویژه و تکرار نشدنی این پودر جلبک روی لینک زیر کلیک کنیدundefinedundefinedundefined https://landing.saamim.com/5pMwRhttps://landing.saamim.com/5pMwR

۵:۵۵

بازارسال شده از .
thumnail
undefinedundefinedترشک خانگیundefinedundefined

مواد لازم :
آلو جنگلی سیب خشکزرشک آلبالو خشکه برگ قیسی خشک شدهلواشک میوه های مختلفرب اناردانه های انار
آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوها رسیده بودند نیازی به آب ندارید. بعد از اینکه نرم شدند آن ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود.میوه های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت هستند.چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از 2 الی 3 ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند.ترشک بعد از 24 ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. دانه های انار خشک هم بریزید عالی می شود.

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۶:۱۲

بازارسال شده از .
thumnail
#کیک_بیسکویت_پودینگی undefinedundefinedآرد ۴ ق غبیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بستهشیر ۱ لیترپودر نشاسته (گندم) ۳ ق غشکر ۳/۴ لوانیل ۱ ق چکره ۱ ق غ برای سس شکلاتیخامه صبحانه ۱ پاکتشکلات ۷۰ گرمخامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید و یک روز داخل یخچال نگه دارید.


⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۶:۱۲

بازارسال شده از گسترده تبلیغاتی نور | NOOR 💯 تبلیغ - کانال - گسترده - نور - تبلیغات
thumnail
undefined درآمدت کمه؟؟ نگران درآمدت نباش undefined

undefinedمن احمد هستم، لیسانس گرفتم و فکر میکردم میرم سرکار،اما هیچ شغلی پیدا نکردم و رفتم سراغ کارگری...undefined

undefined خیلی از اوضاع ناراحت بودم تا اینکه دوستم کانال زیر رو بهم معرفی کرد 🪙undefined
ble.ir/join/uuvGythF2S
ble.ir/join/uuvGythF2S
الان خداروشکر روزی بین ۵۰۰ تا ۱ میلیون درآمد دارم
و دیگه برای خودم کار میکنمundefinedundefined

۱۰:۰۸

بازارسال شده از تبلیغات
undefined️ ‌طی اخبار پسر ۱۷ ساله ایرانی تو یه ساعت
۱۵۸ میلیون پول به کارتش واریز شده و
گفته همشو بخاطر شغلی ک تو ۱۴ روز یادگرفته به دست آوردهundefined

undefined ادعای این پسر به همراه اون شغل که ماهانه ۱۵۰ میلیون
میتونی دربیاری تو لینک زیر به مدت ۱۲ ساعت گذاشته شده :undefined
ble.ir/join/uuvGythF2S

۱۰:۰۸

بازارسال شده از .
thumnail
تخم مرغ ۴ عددآرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان)شیر گرم ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)روغن مایع ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)پودر کاکائو ۲ ق غبیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)وانیل ۱/۴ ق چ
گاناش ۱۵۰ گرم شکلات ۱۰۰ گرم خامه
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کردم . (برای زدن سفیده و فرم گرفتن سفیده خنک باشه ) سفیده رو با همزن که تمیز و خشک هستش ، با دور تند همزن شروع به زدن کردم و نصفی از شکر رو ریختم و تا جایی زدم تا فرم بگیره ‌.زرده رو با مابقی شکر زدم ، حدود ۳ تا ۴ دقیقه ، وانیل هم ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و کمی زدم . پودر کاکائو رو هم ریختم . شیر گرم (undefinedتوی این کیک شیر هم دما با محیط نیست و گرم بشه و ریخته بشه ) رو ریختم و در حد مخلوط شدن زدم .آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم .داخل مواد زرده از ترکیب مواد آردی و سفیده به تدریج طی ۲ تا ۳ مرحله ریختم و دورانی ترکیب کردم .قالب من به قطر ۲۱ سانت هستش ، کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم .undefinedدمای فرفر برقی : دمای ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ،المنت پایین روشن ، طبقه وسط ، حدود ۴۵ دقیقه .فر گازی : دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۴۵ دقیقهبدون فر در فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست .بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج و روی توری گذاشتم خنک بشه . undefinedتا همین جا کافیه ،می تونید بدون مرطوب کردن سرو کنید.(اون قدر بافتش نرمه که همین لحظه که از فر بیرون اومد میگی یه برش بزنم و بخورمundefinedundefined)
undefinedمی تونید برای مرطوب کردن از شیر یا شیر نسکافه (کافی میکس) ، کاکائو و ... استفاده کنید ،( توجه این ترکیب خنک بشه)کیک که خنک شد داخل قالب قرار دادم و چند تا سوراخ ایجاد کردم و شیر نسکافه (خنک) رو ریختم و گذاشتم بمونه تا خوب جذب کیک بشه (یخچال هم بزارید عالیهundefined )undefinedگاناش : خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد شکلات خرد شده رو ریختم و تا زمانی که یکدست بشه روی حرارت بمونه . undefinedمیزان شکلات رو نسبت به خامه زیادتر ریختم ، می خوام گاناش سفت تر باشه ، می تونید به نسبت مساوی خامه و شکلات بریزید .

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۱۱:۳۱

بازارسال شده از .
thumnail
طالبی باشه و یه نوشیدنی خوش طعم و عطر رو درست نکنی undefined
برای ۳ نفرطالبی ۱ عددشیر نصف لیوانبستنی طالبی یا بستنی وانیلی ۱ لیوانشکر یا عسل در صورتی که نیاز باشدموز ( دل به خواه ، و البته خوشمزه تر می کنه undefined)
طالبی رو پوست کندم و برش دادم . undefinedبهتره از چند ساعت قبل بزارید فریزر که هم حسابی خنک و کمی یخی هم بشه عالیه ، دیگه توی میلک شیک یخ نریزید . undefinedشیر هم توی این میلک شیک بهتره کمتر باشه ، چون که طالبی آب دار هست ، شیر هم کمتر باشه . undefinedاز بستنی وانیلی و بستنی طالبی می تونید توی این نوشیدنی استفاده کنید ‌ . موز هم اگر دوست داشتید بریزید عالیه هم طعمش رو خوشمزه تر می کنه و هم نیازی به ریختن شکر و عسل نمیشه و شیرینی هم میده .undefinedاگر طالبی تون شیرین نیست می تونید داخل نوشیدنی تون شکر یا عسل بریزید ، طالبی من شیرین بود و موز هم ریختم ، دیگه شکر و عسل استفاده نکردم .undefinedخامه هم می تونید داخل این نوشیدنی بریزید(من استفاده نکردم)
همه مواد رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم و داخل لیوان ها ریختم .

⁣﹆ׂׂundefinedundefined ˖
─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─
𓂃⭒۟ @shirini_deser

۱۱:۳۱