عکس پروفایل سفره آرایی  دیزاین غذا              طنز  خمپاره خنده پاره  لینکدونی   دابسمش  اینستا  کلیپ  عاشقانه  غم  پاکت هدیه  دابسمش  استوری خاص عاشقانه اینستاگرام لایکی چالش پاکت هدیه گسترده کلیپ  موزیک لینکدونی  میکاپ  غمگین طنز  دلشکسته  جوک  غم  خنده  کسب درآمدس

سفره آرایی دیزاین غذا طنز خمپاره خنده پاره لینکدونی دابسمش اینستا کلیپ عاشقانه غم پاکت هدیه دابسمش استوری خاص عاشقانه اینستاگرام لایکی چالش پاکت هدیه گسترده کلیپ موزیک لینکدونی میکاپ غمگین طنز دلشکسته جوک غم خنده کسب درآمد

۲,۲۳۹عضو
thumnail
undefined رولت سیب زمینی undefinedundefined
undefined مواد مورد نیاز :
۱) یک کیلو سیب زمینی ۲) ۳ عدد هویج رنده شده و تفت داده شده ۳) ۵ الی ۶ عدد خیارشور نگینی خرد شده ۴) یک لیوان ذرت ۵) یک کاسه ماست چکیده ۶) ۳ ق.غ مایونز۷) یک حبه سیر رنده شده ۸) یک ق.غ کره ۹) نمک ۱۰) یک دسته جعفری خرد شده
undefined طرز تهیه :
سیب زمینی ها رو آبپز کنید پوستش رو بکنید له کنید کره رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید روی سلفون سیب زمینی رو بریزید خوب پهن کنید ماست ، مایونز ، سیر ، نمک رو با هم مخلوط کنید روی سیب زمینی بریزید و پخش کنید سپس مواد میانی رو لابه لا روش بریزید و پخش کنید با کمک سلفون سیب زمینی رو رُل کنید داخل ظرف مناسبی بزارید یک شب یا حداقل ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرار بدید سپس یواش سلفون رو جدا کنید و برش بدید روش جعفری خرد شده بریزید سرو کنید .نوش جان undefined

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌꧁﹏@soofrearaa

۱۱:۳۴

thumnail
کوکی شکلاتی با طعم بینظیرundefined

undefined مواد لازم برای این کوکی بینظیر:ارد : ۱ و ۱/۴کره حیوانی : ۱/۲ پیمانهپودر قند : ۱/۴ پیمانهشکر قهوه ایی : ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ : ۱ عددوانیل چند قطرهشکلات چیپسی نسوز: ۱ پیمانهبکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوریمغز گردو :۱/۲ پیمانهنمک ۱ پنس.(همه مواد هم دمای محیط باشند)اول از همه کره و شکر قهوه ایی و پودر قند رو ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و روشن شه.تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده مجدد ۲ دقیقه هم میزنیم.ارد و بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده با دست خمیر رو گرفته و ورز ندین خمیر کمی چسنبدست مشکلی نداره.در اخر شکلات و گردو رو اضافه کرده.از خمیر گوله های ۲۰ گرمی جدا کرده داخل سینی فر گذاشته قبل از اینکه داخل فر بذاریم ۱۰ دقیقه داخل یخچال گذاشته بعد داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه میگذاریم تا کمی طلایی شود.نوش جان.@soofrearaa

۱۳:۳۴

thumnail
#کیک_ماستساده و خوش بافت 🤌undefinedطعمش شبیه کیکهای بچگیمونِ🥹
مواد لازمتخم مرغ ۳ عدد بزرگشکر ۱ پیمانه ۲۰۰ گرمundefined(من۱۳۰ گرم شکر زدم)وانیل ۱ ق چ
ماست ۱/۲ پیمانه(۱۲۲ گرم)روغن مایع ۱/۲ پیمانه(۱۱۰ گرم)
آرد ۱و۱/۲ پیمانه. (۱۸۸ گرم)ب پ ۲ ق چنمک ۱ پینچ
سایز قالب ۲۲دمای فر۱۸۰


تخم مرغ،شکر و وانیل را تو‌یه طرف بریز با دور تند همزن بزن تا سفید،سبک و کشدار بشه
حالا بهش ماست و روغن اضافه کن یه کم مخلوطش کن
مخلوط آرد،ب پ و نمک را الک کن تو دو یا سه مرحله اضافه و  با همزن دستی مخلوط کن
حالا بریز تو قالب با سیخ چوبی هوای مواد کیک را بگیر
بذار تو فر تا پخته بشه
اگر خواستی خامه بزنی ،بذار خنک بشه و با قیف یا هر مدلی که دوست داشتی خامه بزن روی کیکو با توت فرنگی یا هر میوه ای که دلت خواست سرو کن
نوش جانundefined@soofrearaa

۱۳:۳۴

thumnail
اگه کیکات حسابی پف میکنه دیگه کپشنو نخونundefined
ولی اگه کیکات خوب پف نمیکنن یا اسفنجی نمیشن تا آخر با من باش مواد لازم:تخم مرغ ۴عددشکر یک لیوانآرد دو لیوانشیر ۱ لیوانروغن مایع نصف لیوانوانیل نصف قاشق چای خوریبیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
undefinedتمام مواد باید به دمای محیط برسن و سرد نباشن
تخم مرغ و شکر و وانیل رو حسااااابی باید بزنین و وسطای کارهم کاسه رو دورگیری کنین تا وقتی مواد کاملا حجم بگیره و رنگش مول فیلم روشن بشه لاید هم بزنین و این خیلی مهمه
روغن و شیر(یا آبمیوه) رو اضافه کنین و کمی هم بزنین
undefinedحتما حتما آرد رو چند بار الک کنین تا حجم بگیرهundefinedبعد از اضافه کردن آرد با دور کند همزن یا با هم زن دستی مواد رو در حد مخلوط شدن هم بزنین تا پف مواد نخوابه
undefinedقالبتونو با لیوان فرانسوی اندازه بگیرین قالبی که به تعداد دو برابر تعداد تخم مرغ لازم،لیوان فرانسوی آب داخلش جا بشه اندازه س!
undefinedفر دستساز با فر رو از قبل بذارین گرم بشه
undefinedدمای فر نباید خیلی زیاد باشه که کیک همون اول کار یهویی پف کنه و مغزش خام بمونه
undefinedکیک رو بذارین کمی خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین
undefinedمن با دمای۱۸۰ درجه به مدت پنجاه دقیقه پختم@soofrearaa

۱۳:۳۴

thumnail
undefined#ترافل_شکلاتی undefined undefined
undefined6 پیمانه کیک پودر شده(تیتاپ یا هر نوع کیکی که داشتین)undefined1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)undefined1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم)undefined1 پاکت شکلات شیری (80 گرم)undefined1 پیمانه فندق بو داده
undefinedاول از همه شکلات شیری و شکلات تلخ رو بزارید روی بخار کتری تا آب بشن. خامه و کیک و یه قاشق شکلات رو با هم مخلوط کنین و سپس فندق رو بزارین وسطش و گلوله کنین و اونو یکم توی شکلات بزنین. میتونین برای تزیین از ترافل یا پودر پسته و... استفاده کنین

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefinedundefined@soofrearaa

۱۱:۴۳

thumnail
#مسقطی هویجundefined
undefined️پوست1کیلو هویج را کنده و خورد میکنیم. داخل قابلمه ریخته،1لیتر آب را هم افزوده و میگذاریم بخارپز شود.هویج های نرم شده را از روی اجاق برداشته و آبش را میگیریم. undefined️از آب ِ بدست آمده 1 لیوان برداشته و روی هویج ها میریزیم و با غذاساز بصورت پوره در میاوریم. پوره را داخل قابلمه ریخته،5ق.غ نشاسته و1پ شکر را می افزاییم. حدود 5 دقیقه روی اجاق در حینِ هم زدن میپزیم.
undefined️ از روی اجاق برداشته،1ق.م وانیل و فندق خورد شده را هم می افزاییم. داخل یک ظرف پیرکس  را خیس میکنیم. پوره ی هویج را داخل ظرف میریزیم و رویش را صاف میکنیم. حدود 3-4 ساعت در فریزر و یا یک شب داخل یخچال استراحت میدهیم. به شکل دلخواه برش داده و پودر نارگیل میپاشیم. چند ساعت دیگر هم داخل یخچال استراحت داده و بعد سرو میکنیم.@soofrearaa

۱۱:۴۳

thumnail
به وقت خوشمزگی undefinedundefined
پوست پرتقال یا لیمو رو ۵ دقیقه ابپز کنید و روش خیلی کم شکر بریزید و بزارید خشک بشه وقتی خشک شد میتونید روش شکلات اب شده بریزید و میل کنید undefinedundefined

undefined undefined undefined
undefined برا دوستاتونم بفرستینundefined
@soofrearaa

۱۱:۴۴

بازارسال شده از گسترده پلاس
thumnail
#پیشاپیش روز مادر به همه #مادران سرزمینم تبریک عرض میکنم undefinedundefined


undefined پاundefinedکت هدیـundefinedـه بمناسبت undefinedروز مادر undefinedundefinedundefined

undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA
undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA
undefined ble.ir/join/14Kgjk8BdA

پاکت بعدی #100 نفر فرداشب تقدیم میشهundefined
بفرست برا دوستـundefinedـات

۱۸:۴۰

thumnail
#ماقوت_بستني
مواد لازم :
پودر ژلاتين : ٣ ق غآب سرد :نصف ليوانبستني : ٣ عدد(١٨٠ گرم)خامه صبحانه : ٣ ق غشير :٢/٥ ليواننشاسته ذرت : ٣ ق غشكر : نصف ليوانزغفرون ابشده : ٢ ق غگلاب : نصف ليوانبيسكوييت پتي بور : نصف يك بسته
اول از همه پودرژلاتين و با آب سرد مخلوط كنيد و روي كتري با بخار آب بنماري و يكدست كنيد حالا بستني و خامه رو با هم مخلوط كنيد بزاريد روي كتري تا با بخار آب يكدست بشه.شير،نشاسته ذرت و داخل قابلمه اي بريزيد با همزن دستي مخلوط كنيد حالا شكر،زعفرون و گلاب،پودرژلاتين بنماري شده و مخلوط بستني و خامه رو بهش اضافه كنيد بزاريد روي حرارت ملايم مدام هم بزنيد تا بجوشه و كمي غليظ بشه قالب مورد نظر و با كمي روغن مايع چرب كنيد و مواد و داخل قالب بريزيد بمدت ٣ ساعت بزاريد داخل يخچال تا ببنده سپس دسر و از ديواره هاي قالب با نوك كارد آزاد كنيد و از قالب جدا كنيد روشو پودر بيسكوييت پتي بور الك و كاور كنيد.آموزش انواع دسر و نوشیدنی undefinedundefined@soofrearaa

۱۲:۵۷

thumnail
#انبه بستنیانبه ۲ عددبستنی دو لیوان شیر یک استکانانبه میشورم پوست میکنم و خورد میکنم.بستنی و شیر داخل مخلوط کن میریزم و انبه اضافه میکنم باهم میکس میکنمداخل لیوان سرو میکنم، خیلی خیلی لذیذ خوشمزه میشهآموزش انواع دسر و نوشیدنی undefinedundefined@soofrearaa

۱۲:۵۷

thumnail
#کیک_وگان_شکلاتی undefined
2 فنجان آرد 2/3 فنجان پودر کاکائو تلخ3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری جوش شیرین1/4 قاشق چایخوری نمک صورتی1 و 1/2 فنجان شیر بادام / سویا1/2 قاشق چایخوری سرکه سیب1 فنجان شکر نیشکر (من از ½ فنجان استفاده کردم)2/3 فنجان روغن نارگیل2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.قالب را با کمی روغن چرب کنید و کاغذ روغنی در آن قرار دهید.شیر و سرکه را هم بزنید و کنار بگذارید.مواد خشک را در یک کاسه بزرگ الک کرده و مخلوط کنید. برای ترکیب مواد مرطوب از یک کاسه جداگانه استفاده کنید.مواد خشک و مرطوب را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا تبدیل به یک خمیر نرم و لطیف شود. (بیش از حد مخلوط نکنید!)آن را درون فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه پخته شود (یا تا زمانی که با خلال دندان از پخت آن مطمئن می شوید).بگذارید کیک در قالب خنک شود (15 دقیقه).به آرامی آن را به یک توری منتقل کنید ، تا کاملاً سرد شود.می توانید این کیک را همانطور که هست میل کنید یا آن را با حوصله با شکلات و میوه ها تزیین کنیدآموزش انواع دسر و نوشیدنی undefinedundefined@soofrearaa

۱۲:۵۷

thumnail
#حلوا_پسته_اي_مدرن_مجلسي
مواد لازم:پودر پسته ١ ليوان آرد گندم سفيد ١ ليوان پودر قند نصف ليوانروغن جامد ٥٠ گرم كره ٥٠ گرم پودر هل يك ق چگلاب يك ق غرنگ سبز خوراكي(به دلخواه) كه من نريختم ولي توي فيلم مرحله اي كه بايد اضافه كنينش رو گذاشتم براتون.خمير فوندانت و قالب گل و نگين خوراكي(خمير هر رنگي كه دوس دارين ، قالب گل هر طرحي كه دوس دارين)من خمير فوندانت رو آماده از لوازم قنادي فروشي تهيه كردمنگين ها هم كاملا خوراكي هست و پايه شكري داره.قالب براي حلوا ( هرطرح و اندازه اي كه دوس دارين)
طرز تهيه : آرد رو توي تابه ي داغ با شعله ملايم گاز به مدت ١٠ دقيقه تفت ميديم تا بوي خامي آرد گرفته بشه،دقت كنين كه نبايد رنگ عوض كنه بعد كه خاميش گرفته شد كره و روغن جامد رو اضافه ميكنيم،بعد خوب تفت ميديم ، گلاب رو اضافه ميكنيم و تابه رو از روي گاز ورميداريم ، يه كوچولو ميزاريم سرد بشه بعد پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه ميكنيم و با قاشق خوب هم ميزنيم كه حالت پودري داره و منسجم نيست بعد اگه رنگ حلواتون زياد سبز نبود

۱۱:۵۰

thumnail
undefined #شیرینی_لیمویی یا پرتقالیundefined
undefined مواد لازم برای 30 عدد:250 گرم آرد125 گرم کره125 گرم شکر1 تخم مرغپوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش)
undefinedبرای آیسینگ رویال یا همون سس روش:1 سفیده تخم مرغ220 گرم پودر قند10 میلی لیتر آب لیمو
undefined طرز تهیه:کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین.

۱۱:۵۰

thumnail
#کیک_گیلاس_شکلاتی😋
روغن : 1/2 پیمانه پودر کاکائو : 1/4 پیمانه شکر : یک پیمانه تخم مرغ : 2 عدد undefinedundefinedوانیل : 1/8 ق چ مواد بالا را داخل پارچ مخلوط کن بریزید و دو دقیقه بلند (blend) کنید آرد : یک و 1/3 پیمانه بکینگ پودر : 2 ق چایخوری
آرد و بکینگ پودر را داخل ی کاسه الک کنید و مایه شکلاتی آماده شده را بهش اضافه و به کمک لیسک فولد کنید ماست : 1/4 پیمانه آبلیموی تازه : یک ق غ ماست را به مایه کیک افزوده و در آخر آبلیمو قالب مورد نظرتون را چرب و چون کیکمون شکلاتیه قالب را با کاکائو کاور کنید مایه کیک را داخل قالب بریزید چند بار قالب را روی میز بکوبید گیلاسundefined یا آلبالوی بدون هسته را روی مایه بچینید ( وقتی گیلاس ها را بدون هسته کردید روی دستمال بچینید تا آب اضافی گیلاس گرفته بشه ) و داخل فر گرم با دمای 180 نیم ساعت بپزید به سلیقه خودتون دیزایین و سرو کنید بیس این کیک ی کیک شکلاتی خوشمزه هست که بدون گیلاس و آلبالو هم میتونید درست کنید .

۱۱:۵۰

thumnail
.این دسر بیسکوییتی جز دسرهای خیلی شیک و جذابه که دل هر کسی رو که امتحانش کنه میتونه ببره پس پیشنهاد میکنیم امروز تا آخر ویدیو با ما همراه باشیدundefined
.مواد لازمundefined
شیر: ۲لیوانپودر کرم کارامل: ۲بستهبا هم مخلوط میکنیم رو حرارت ملایم میذاریم تا زمانیکه فقط شیر گرم بشه و پودرا توش حل بشن اصلا نباید بجوشه بعد بلافاصله تو مخلوط کن میریزیم.حالاخامه صبحانه: ۲۰۰گرمبیسکوییت پتی بور: ۲۰۰گرمبه ترکیبمون اضافه و مخلوط میکنیم.وقتی کاملا یکدستو کرمی شد تو ظرف سرومون میربزیم و دو سه ساعت تو یخچال یا حدود یکساعت تو فریزر میذاریم تا ببنده..کرم بیسکوییت ۴ق.غتو ظرف میریزیم و روی بخار آب میذاریم تا روون بشه. بعد از اینکه دسر آماده شد روش میریزیمو دوباره تو یخچال میذاریم تا زمانیکه کرم بیسکوییتی که روش دادیم سفت بشهundefinedدر آخرم روشو تزئین میکنیم.این دسرو میتونید تو شاتهای تکنفره هم برای مهمونیاتون درست کنیدundefinedهر چی از طعم جذابو بافت لطیف این دسر بگیم کمه حتما امتحانش کنیدundefined@soofrearaa

۱۲:۱۱

thumnail
#حلوا_شکلاتی_بوتیکی
مواد لازمآرد سفید ۱۵۰ گرمآرد نخودچی ۷۵ گرمپودر قند ۹۵ گرمشکلات ۸۰ گرمکره ۵۰ گرمروغن نیمه جامد ۵۰ تا ۷۰ گرمدارچین یا هل ۱ ق چ
طرز تهیهآرد سفید رو داخل تابه الک کنید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید مدام هم بزنید تا ته نگیره بعد آرد نخودچی رو روش الک کنید و ۱۰ دقیقه دیگه تفت بدید تا خامی آردها گرفته بشهمخلوط کره و روغن نیمه جامد رو اضافه کنیدundefinedمیزان روغن به جنس آرد بستگی دارهاول ۵۰ گرم کره و ۵۰ گرم روغن نیمه جامد بریزید اگه مواد خیلی حالت پودری داشت ۲۰ گرم روغن نیمه جامد رو کم کم اضافه کنید تا مواد مثل اون حالتی بشه که تو ویدئو میبینیدبعد از اینکه روغن و کره با مواد مخلوط شد پودر قند و دارچین رو الک کنید و با پشت کفگیر خوب مواد رو یکدست کنید شکلات رو روی بخار کتری بزارید تا ذوب بشه بعد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا یکدست بشهحلوای گرم رو داخل قالب سیلیکونی بریزید قالب رو چند بار روی میز بکوبید تا حبابهای هوای داخل حلوا خارج بشه@soofrearaa

۱۲:۱۱

thumnail
#حلوا_ارده#حلوا_شکری
شیرخشک ۱ پیمانه از لوازم قنادی بگیرید حواستون باشه شور نباشه اگه از مارک نیدو استفاده کنید که عالیه اگه نشد همین که لوازم قنادی هم داره خوبهپودر قند یا پودر شکر ۱ پیمانهاَرده ۳/۴ پیمانه اگه دیدید مواد جمع نمیشه و حالت خمیری پیدا نمیکنه یه کم دیگه اَرده بریزیدکنجد ۱ ق غ دلخواهکنجد و پسته برای تزئین به میزان لازم (دلخواه)به دلخواه میتونید مقداری هل داخل مواد بریزید من نریختم
طرز تهیهشیر خشک و پودر قند رو با ویسک مخلوط کرده و الک کنید به دلخواه کنجد رو اضافه کنید و بعد اَرده رو بریزید اول با قاشق و بعد با دست مواد رو مخلوط کنیداولش خشک و گلوله ست نگران نباشید و اَرده بیشتری نریزید چون بعداً حالت شل و آبکی پیدا میکنه کمی صبر کنید تا پودر قند آب بشه همینطور با دست مواد رو ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه@soofrearaa

۱۲:۱۲

thumnail
#نوشیدنی #کاپوچینو undefinedمواد لازمپودر كاكائو : 1قاشق چایخوریآب : 1قاشق غذاخوری (گرم)زعفران : 1چهارم قاشق چایخوریفلفل سیاه : 1چهارم قاشق چایخوریدارچین : 1چهارم قاشق چایخوریشكر : 1قاشق غذاخورینسكافه : 4قاشق غذاخوری (پودر)شیر  : به میزان لازم undefinedطرز تهیه کاپوچینو :ابتدا مقداری شیر در ظرفی مناسب میریزیم و آن را به جوش می اوریم و شعله را كم میكنیم تا آب اضافه آن تبخیر شود.مواد خشك را با هم مخلوط كرده و با آب گرم به صورت خمیردر می آوریم.خمیر را آن قدر میزنیم كه رنگ آن به صورت شكلاتی روشن در بیاید.حال یك قاشق مربا خوری از این مخلوط را در یک فنجان قهوه‌ خوری ریخته و شیر در حال جوش را به روی آن می‌ ریزیم. undefinedنكات :1) استفاده از زعفران و دارچین به خوشمزه شدن این نوشیدنی كمك زیادی میكند ولی جزو مواد اصلی نیست و میتوانید آن را حذف كنید.2) اگر دوست دارید به جای اینكه كامل از شیر استفاده كنید نیمی از فنجان را با آب جوش پر كنید.3) بهتر است كمی اسپری خامه هم روی فنجان بریزید.
┏━━━undefinedundefined━━━┓@soofrearaa

۱۱:۵۹

thumnail
#مرغ_شکم_پر_بدون_فر

مواد لازم :undefined
مرغ دوکیلویی یک عددسبزی خرد شده: ۱لیوان(جعفری، گشنیز، نعناع و ترخون) مغز گردوی چرخ شده: ۱فنجان آلو و قیسی: نصف فنجان پیاز سرخ شده: ۲قاشق سوپ‌خوری زعفرون: نصف قاشق چای‌خوری زرشک: ۲قاشق سوپ‌خوری شکر: ۱قاشق سوپ‌خوری آبلیمو: ۳قاشق سوپ‌خوری نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه :undefined
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران آبکرده مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپ‌خوری روغن کمی تفت می‌دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.مخلوط را در شکم مرغ جای می‌دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می‌دوزیم و در قابلمه‌ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده لادن طلایی، با شعله ملایم سرخ می‌کنیم. ۲-۳ فنجان آب را در چند بار اضافه می‌کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد. نوش جان
┏━━━undefinedundefined━━━┓@soofrearaa

۱۱:۵۹

thumnail
#کرم_کارامل
مواد لازم :undefined
«« تخم مرغ :: ۵ عدد »»«« شکر :: ۲۲۰ گرم »»«« شیر :: نیم لیتر »»«« وانیل :: نصف قاشق مرباخوری »»
طرز تهیهundefined
برای تهیه کرم کارامل مجلسی ابتدا باید شربت آنرا تهیه کنیم و سپس به تهیه خود کرم مشغول شویم . برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به خوبی بجوشد ، به حدی که ذرات شکر کاملا در شربت حل و غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید، در این لحظه ، شربت شما آماده است . پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.  سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت ۳۵۰ درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.پس از گذشت مدت زمان 90 دقیقه ای حالا باید مطمئن شویم که کرم کارامل ما کاملا آماده شده است ، برای این منظور یک شی تیز مانند چنگال را داخل کرم فرو می کنیم اگر کرم به چنگال چسبید باید کمی صبر کنیم در غیر اینصورت کرم کارامل ما آماده است . آنرا از فر خارج می کنیم ، داخل ظرف مناسب می گذاریم و درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود . بعد از خنک شدن کارامل ما آماده مصرف است
┏━━━undefinedundefined━━━┓@soofrearaa

۱۱:۵۹