عکس پروفایل تمام‌رخ | TamamRokhت

تمام‌رخ | TamamRokh

۴۴۸عضو
thumnail
undefinedاگر جواب جنگ لبنان را بخواهیم فقط در لبنان بدهیم خواهیم باخت/ باید اردن و بحرین به محل نزاع و جنگ در ناحیه خاکستری اضافه شوند/ در تحلیل بازیگران منطقه‌ای به خودمان دروغ میگوییم
undefinedعلی صمدزاده و مهدی خراتیان در نشست «پس از نصرالله» در تمام‌رخ:
undefinedبین ما و طرف آمریکایی-اسرائیلی از قبل دو ناحیه جنگ خاکستری در عراق و سوریه وجود داشت، اما آنها با اضافه کردن لبنان یک تصعید بسیار بزرگ به وجود آوردند.
undefinedاگر بخواهیم جنگ در لبنان را در همان لبنان جواب بدهیم بازی را خواهیم باخت، چرا که طرف مقابل همه محاسبات آن محیط را انجام داده است.
undefinedتجویز ما اضافه کردن مناطق خاکستری جدید به مناطق محل منازعه است. جایی که ما معادلات را محاسبه کنیم و طرف مقابل کشش نزاع در آن منطقه را نداشته باشد و ورق به هم بخورد.
undefinedاصلی ترین تجویز در این زمینه اردن و بحرین است. حتی اگر یکی از اضلاع مقاومت در این محیطها درگیر شود توازن آنجا از دست میرود. اینکه آمریکا در جواب به یکبار هدف قرار گرفتن پایگاهش در اردن بمب‌افکن از خاک خودش بلند کرد و مواضع مقاومت را زد نشان دهنده این است که توان هضم تبدیل اردن به محل منازعه را ندارد.
undefinedاینها جاهایی است که یک ضربه تاکتیکی میتواند به ساخت یک معادله راهبردی منتج بشود. اگر از ظرفیتهای محاسبه نشده در این جنگ استفاده نکنیم، چهارچوب محاسبات طرف مقابل برای پیروزی طراحی شده است.
undefinedباید کمک کنیم ضربه‌ای که صنعا از آمریکا و انگلیس دریافت میکند در قفقاز پاسخ داده شود. چراکه انگلیسی‌ها ریسک تمام ضرباتی که انصارالله میتواند در جغرافیای دریای سرخ تا خلیج فارس به آنها بزند را محاسبه و بعد وارد جنگ شده‌اند. باید در نقطه‌ای ضربه دریافت کنند که حساب آن را نکرده‌اند. شریک اصلی بهره‌بردار تولید و انتقال نفت از آذربایجان به اسرائیل شرکت بریتیش پترولیوم است.
undefinedهمین قطری که رئیس‌جمهور به آنجا سفر کردند در پدافند وعده صادق2 نقش بازی کرده است. انتخاب قطر به عنوان میانجگری بین ایران و آمریکا در دولت قبل کار غلطی بود. داریم به بازیگران غیرمستقل سهم بیشتری از قدشان میدهیم.
undefinedترکیه وسط این جنگ ایستاده و انتخابهایش هم کرده است و مهم نیست اردوغان چه میگوید. بخشی از جمع‌آوری میدانی علیه حزب الله کار سرویس اطلاعاتی میت ترکیه است. چون تضعیف شیعیان در لبنان فضا را برای نفوذ ترکیه باز میکند.
undefinedجمهوری اسلامی میتواند به خودش دروغ بگوید، اما ترکیه عضو ناتو است، به اسرائیل کمک راداری میکند و 60 درصد سوخت اسرائیل از طریق آن تامین میشود. در کشته شدن تک تک فلسطینیها در نوار غزه ترکیه سهم مستقیم دارد و سوخت جنگنده و تانک را او تامین کرده است.
undefinedاینکه گفته میشود نباید جنگ را بزرگتر کرد، باید پاسخ داد که چون کسانی ذهن کوچک و ایده‌های حقیری دارند، دلیل نمیشود جهان خارج هم همین باشد. جنگ بزرگی برای اهداف بزرگی در حال وقوع است و همه بازیگران منطقه‌ای در آن مشارکت دارند و یک طرف منازعه ایستاده‌اند. مهم نیست دشمنی شان ابراز میشود یا پنهان است.
undefinedاین شما هستید که باید محاسبه کنید سهم این بازیگر در دشمنی با شما چقدر است و چه جوابی در چه سطحی باید به آن بدهید.
undefinedچرا ما در تهران در جایگاه ارزیابی صحنه باید به خودمان دروغ بگوییم که مثلا طرف بحرینی و عربستان با ما کاری ندارند؟ چون در بیانیه شان گفته‌اند بیطرف اند؟ صنعا بدون هماهنگی ریاض بمباران نمیشود. عربستان نقض آتشبس کرده است، شما میتوانید پاسخ بدهید یا ندهید اما سر خودتان را کلاه نگذارید که او آتشبس را نقض نکرده است.
undefinedحرف ما این نیست که موشک بزنیم، ما میگوییم جای دوست و دشمن در روایت رسمی ما جابجا نشود. وقتی ما درباره قطر و ترکیه و ... صحبت میکنیم یک عده به حالت حدی میبرند و میگویند پس آیا باید به آنکارا موشک بزنیم؟ باید با قطر و امارات قطع ارتباط کنیم و با همه بجنگیم؟
undefinedخیر؛ ممکن است رئیس جمهور شما با آنها دست هم بدهد ولی سرویس اطلاعاتی شما با سرویس او با قدرت بجنگد.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/kof9x9s
@tamamrokhmedia

۱۳:۵۵

thumnail
undefinedنباید منتظر ضربه اسرائیل بمانیم، پینگ پونگ که نیست! / پاسخ متوسط به‌موقع بهتر از پاسخ بزرگ دیرموقع است/ نمیزنیم و نمیزنیم تا در اضطرار یک کار بزرگ کنیم، این عقلایی نیست / ضربات ما بیشتر برای تخلیه فشار داخلی است تا ساخت معادله
undefinedعلی صمدزاده و مهدی خراتیان در نشست «پس از نصرالله» در تمام‌رخ:
undefinedبعد از ترور شهید هنیه بارها گفتیم اثر پاسخ متوسط ولی به‌موقع بیشتر از پاسخ بزرگ اما دیرموقع است.
undefinedمیشد ضربات جداگانه‌ی انصارالله، حزب‌الله و کتائب را همزمان کرد و با یک دوز بالاتری به موقع انجام میشد. یا مثلا یک گروهی یک پهباد انتحاری به یکی از شریانهای اقتصادی رژیم میزد.
undefinedلزومی هم نداشت گردن بگیریم و سپاه بیانیه بدهد. مهم اسمش نیست، مهم آن کار است. این کار را نمیکنیم و نمیزنیم و نمیزنیم تا در اضطرار یک کار بزرگ میکنیم. این اسمش فرمول نیست. این روش کنش عقلایی نیست.
undefinedالبته بعد از ترور شهید نصرالله چاره ای نبود و باید کاری انجام میشد. اما ما از اول نباید خودمان را به اضطرار بندازیم. از زمان ترور سیدرضی معلوم بود کمپین ترور ادامه خواهد داشت اما عده‌ای همان موقع گفتند ترور ایشان اتفاقی بوده یا دستاورسازی نتانیاهو بوده! نه آقا، اسرائیل میخواست لجستیک مقاومت در سوریه را اخته بکند که بعدا برود سراغ حزب‌الله. از همان موقع باید سیگنالها را درک و با قدرت تلافی میکردیم که نکردیم.
undefinedباید جواب ترور هنیه به موقع و به شکل شبکه ای داده میشد و هزینه‌اش هم از تبعات وعده صادق کمتر بود. اتفاقا این فرمول جلوی جنگ را میگرفت. اگر نگاه ما همان نگاه قبلی باشد حتی وعده صادق هم هیچ تفاوتی ایجاد نخواهد کرد.
undefinedضربات ما واکنشی و پس از ضربات بزرگ طرف مقابل است و بیشتر با هدف تخلیه فشار داخلی صورت میگیرد تا ساختن معادله. طرف اسرائیلی میگوید ایرانی ها ضربه میزنند که نجنگند.
undefinedدلیلی ندارد منتظر ضربه اسرائیل بمانیم، پینگ پونگ که نیست! مگر بعد ترور هنیه او ایستاد تا ما نوبتمان را بازی کنیم؟ رفتار پس از عملیات وعده صادق نشان میدهد هنوز درک درستی از اتفاقاتی که دارد میفتد نداریم.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/kof9x9s
@tamamrokhmedia

۶:۵۳

thumnail
undefinedنگاه فدرالی به محور مقاومت ناشی از مسئولیت ناپذیری است نه ابتکار عمل/ بعد از حاج قاسم فرماندهی محور مقاومت به اتحادیه تبدیل شد/ نیاز به درک، فرماندهی و کنش مشترک داریم/ اسرائیل به منبع لایزال ناتو و آمریکایی متصل است که اراده کرده‌اند هزینه نظم نوین را بدهند/ باید ولو بلغ ما بلغ نگذاریم حزب‌الله در لبنان شکست بخورد
undefinedمهدی خراتیان و علی صمدزاده در نشست «پس از نصرالله» در تمام‌رخ:
undefinedیک تلقی وجود دارد که محور مقاومت یکسری عناصر خودمختار است، لذا ما صحنه را واگذار میکنیم به اتفاقاتی که کنشگران رقم میزنند. این تلقی خطاست.
undefinedوقتی آمریکاهایی جنگ ائتلاف‌ها و کریدورها را شعله ور کردند، امواجش منطقه ما را هم درنوردید. بدون اینکه ما بخواهیم، رقابت استراتژیک چین و آمریکا روی رقابت استراتژیک ایران و اسرائیل مطابق شده است.
undefinedکنشگرانی مثل انصارالله یا حزب‌الله قدرت تحلیلی درک این پارادایم شیفت و تحولات سریع را ندارند لزوما. ما به عنوان یک دولت-ملت با داشتن بخش اطلاعاتی قوی‌تر باید زودتر متوجه این مسائل میشدیم و محور را برای مواجهه هماهنگ با این تحولات به منظور جلوگیری از بلعیده شدن و هضم شدن در آن بسیج میکردیم.
undefinedرک میگویم؛ نگاه فدرالی به محور مقاومت در جهت ابتکار عمل نبوده و در جهت رفع مسئولیت از سیستم عاقله مرکزی انجام میشود.
undefinedبلافاصله بعد از شهادت سردار سلیمانی اسرائیلیها این ارزیابی را ارائه دادند که با حذف ایشان فرماندهی محور مقاومت به اتحادیه گروه‌های مقاومت تبدیل شد.
undefinedدر ترور شهید هنیه میگفتیم که باید اتفاق جمعی بیفتد تا پیام تغییر نگاه منتقل بشود. متاسفانه در تهران این نگاه وجود نداشت. اگر ما بعد از وعده صادق همان نگاه اتحادیه‌ای را داشته باشیم بسیار خطرناک خواهد بود.
undefinedالان این تلقی وجود دارد که بچه‌های حزب الله خودشان میتوانند جلوی اسرائیل در هجوم به جنوب لبنان را بگیرند، ولی خب این تلقی درباره غزه هم وجود داشت. بله، رزمندگان حماسه رقم میزنند اما طرف مقابل به مخزن لایتناهی آمریکا وصل است و آمریکا دارد هزینه نظم نوین را میپردازد.
undefinedبدانیم اگر تحلیلمان غلط باشد و فکر کنیم حزب الله الی الابد میتواند مقاومت کند و نگاه فدرالی داشته باشیم، به شما میگویم که نیروی زمینی حزب الله هم بعد از مدتی فشل میشود. ما نباید اجازه بدیم حزب الله ولو بلغ ما بلغ شکست بخورد چرا که آن وقت باید دور هم بنشینیم و درباره بلاهایی که بر سر کشور خودمان خواهد آمد صحبت کنیم.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/kof9x9s
@tamamrokhmedia

۱۷:۴۳

thumnail
undefinedچرا روسیه و چین در این شرایط بحرانی منطقه پای کار و کمک جدی به ایران نمی‌آیند؟
undefinedمهدی خراتیان و علی صمدزاده در نشست «پس از نصرالله» در تمام‌رخ:
undefinedروسها زمانی در سوریه به کمک ما آمدند که یک بازی برده به آنها ارائه شد نه وقتی که در آستانه باخت قرار داریم. الان هم اگر رگه‌های پیروزی را نشان ندهیم، هیچ کس در معادله شکست خورده مشارکت نخواهد کرد.
undefinedما نباید التماس روسیه یا چین را بکنیم، ما حتی نمیخواهیم چیزی را به آنها بفروشیم، بلکه میخواهیم مشارکت تعریف کنیم و ائتلاف بسازیم. میخواهیم بگوییم اگر کسی در این منطقه دنبال کار و توسعه است باید از مسیر ما عبور کند. این نیاز به سیادت دارد و باید این سیادت را در میدان نشان بدهیم.
undefinedرهبر انقلاب به سردار سلیمانی گفته بودند میروی مسکو دقت کن که شما نیروی زمینی او نیستی، او نیروی هوایی تو است. یعنی طراحی باید با ما باشد. ما حمال آنها نیستیم، آنها هم دنبال منافع خودشان هستند. ما باید طرحی ارائه بدهیم که منافع آنها هم در آن لحاظ شده باشد، در اینصورت پای کار می‌آیند.
undefinedالبته روسها به دلیل نیاز به محتاج نگه داشتن چین به مسیر جاده ابریشمی که از روسیه میگذرد، علاقه‌ای به کمک جدی به ایجاد امنیت در مسیرهای آلترناتیو زمینی و دریایی ندارند.
undefinedچین میفهمد که پیمان امنیتی و نظامی امارات و عربستان با آمریکا برایش مشکل درست میکند و برای محدود کردن اوست، میفهمد کریدور آیمک به نفعش نیست. اما وقتی میبیند ما متوجه تحولات جهانی و هدف از ضرباتی که بهمان میخورد نیستیم، چرا با ما کار کند؟
undefinedاو از ما میپرسد طرح اقتصادی و سیاسی تو برای منطقه و در نسبت به متحدین خودت چیست؟ آیا 50 صفحه طرح وجود دارد به او ارائه بدهیم؟ والله وجود ندارد.
undefinedما همین الان هیچ طرحی برای آینده غزه نداریم. حتی برای بازسازی غزه یک کلام با چینی‌ها هم صحبت نکرده‌ایم. لذا دیگران ما را به عنوان بازی خراب کن در جهان معرفی می‌کنند نه کسی که طرحی برای آینده دارد.
undefinedباید حواسمان باشد؛ همیشه این خطر برای قدرتهای منطقه‌ای وجود دارد که در صورت عدم تعریف بازی صحیح با قدرتهای بین‌المللی، نه تنها مشارکتی جلب نکنند بلکه وجه المعامله نیز قرار بگیرند.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/kof9x9s
@tamamrokhmedia

۱۲:۵۳

thumnail
‏«بانکداری در میانه‌ی بحران» | گفتگو درباره الزامات سیاست پولی در شرایط رکود اقتصادی و مخاطرات امنیتی
میزگردی با حضور:undefinedدکتر حسین درودیانundefinedدکتر عباس دادجوی توکلیundefinedدکتر مجید شاکری
undefinedپخش به زودی در تمام‌رخ ...
@tamamrokhmedia

۱۲:۲۲

thumnail
undefined«بانکداری در میانه‌ی بحران» | گفتگو درباره الزامات سیاست پولی در شرایط رکود اقتصادی و مخاطرات امنیتی
undefinedتیزر و ویدئوی کامل نشست منتشر شد!
مباحثه پیرامون توصیف وضعیت پولی کشور، ارزیابی سیاست کنترل ترازنامه، تجویز سیاست‌های توسعه‌ای هدایت شده روی پایه‌ی پولی و نقدینگی، نحوه‌ی مواجهه با بانک‌های بد، نقد سیاست بانک مرکزی در زمینه نرخ بهره، تجویز الزامات بانکداری در شرایط التهابات امنیتی و مرور تجربه بانک مرکزی روسیه؛ در نشستی با حضور:
undefinedدکتر حسین درودیانundefinedدکتر عباس دادجوی توکلیundefinedدکتر مجید شاکری
undefinedمدت زمان: 111 دقیقه
undefinedنسخه صوتی و بریده‌های این گفتگو به تدریج در تلگرام تمام‌رخ منتشر خواهد شد.
undefinedتماشا ویدئوی کامل گفتگو از طریق لینک زیر در آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/nuwk4jp
@tamamrokhmedia

۱۷:۴۴

نسخه صوتی- بانکداری در میانه بحران.mp3

۰۱:۵۱:۲۰-۷۶.۹۷ مگابایت
undefined نسخه صوتی
«بانکداری در میانه‌ی بحران»
undefined صوت کامل گفتگوی پیرامون الزامات سیاسی پولی در شرایط رکود اقتصادی و مخاطرات امنیتی؛ با حضور:
undefinedحسین درودیانundefinedمجید شاکریundefinedعباس دادجوی توکلی
undefinedمدت زمان: 111 دقیقه

undefinedتماشا ویدئوی کامل گفتگو از طریق لینک زیر در آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/nuwk4jp
@tamamrokhmedia

۶:۵۴

thumnail
undefinedترامپ 2025؛ صلح‌جو یا جنگ‌طلب؟
undefinedتیزر گفتگو پیرامون سناریوهای پیش‌روی ایران در مواجه با ترامپ، با حضور:
undefined️مهدی خراتیانundefined️مصطفی محمدیundefined️مجید شاکری
undefinedمشاهده فیلم کامل گفتگو از صفحه آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/umdd6q5
@tamamrokhmedia

۱۳:۳۶

ترامپ2025- نسخه صوتی.mp3

۰۱:۲۹:۳۱-۸۲.۸۳ مگابایت
undefined نسخه صوتی- پادکست
«ترامپ 2025؛ صلح‌جو یا جنگ‌طلب؟»
undefined صوت کامل گفتگو پیرامون سناریوهای پیش‌روی ایران در مواجه با ترامپ؛ با حضور:
undefinedمهدی خراتیانundefinedمصطفی محمدیundefinedمجید شاکری
undefinedمدت زمان: 90 دقیقه
تماشای فیلم کامل در آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/umdd6q5
@tamamrokhmedia

۸:۳۲

thumnail
undefinedتبعات چالش کسری بودجه آمریکا بر سیاست خارجی ترامپ چه خواهد بود؟
undefinedمجید شاکری در نشست «ترامپ 2025؛ صلح‌جو یا جنگ‌طلب؟» در تمام‌رخ
undefinedترامپ در این دوره با یک چالش داخلی و سوال بزرگ کسری بودجه مواجه است. این اولین بار است که یک دولت دموکرات کسری بودجه در ارقام بیسابقه برای یک دولت جمهوری خواه به ارث میگذارد و معمولا ماجرا برعکس است.
undefinedاز طرفی ترامپ انواع و اقسام شعارهای کاهش و معافیت مالیاتی داده و درآمدهای ناشی از افزایش تعرفه گمرکی نیز به سرعت حاصل نمیشود. پس سوال کسری بودجه چالشی‌تر هم خواهد شد.
undefinedمن فکر میکنم موقعیت دلار مستحکم است و نرخ کسری بودجه به نسبت جی‌دی‌پی آمریکا هم از بسیاری از کشورهای صنعتی کمتر است. اما خودشان دلایلی برای نگرانی دارند. مثل تجربه شکست لیز تراس در انگلستان و یا بدون خریدار ماندن اوراق بهره فدرال رزرو در مقاطعی در سال 2021 و ...
undefinedپس اگر ترامپ بخواهد برنامه‌های داخلی‌اش را جلو ببرد باید برنامه کاهش هزینه‌های نظامی داشته باشد. نگرانی از سوال کسری بودجه و اثر آن بر جهانروایی دلار بر رفتار سیاست خارجی ترامپ اثر خواهد گذاشت.
undefinedاما این محدودیت‌ها به آن معنی نیست که ترامپ وارد ماجراجویی نظامی نمیشود، معنای آن این است که بدون تامین‌کننده مالی وارد نمیشود.
undefinedدرباره ایران میتوان گفت که؛ اولا ترامپ ناچار است چند پرونده خارجی سهل‌الوصول داشته باشد. دوما ایران را حلقه ضعیف بین سایر حلقه‌ها میبند. سوما گوشش برای پیشنهادات امثال عربستان و امارات تیز خواهد بود. اما ایران هم دست بسته نیست.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/umdd6q5undefinedشنیدن صوت کامل نشستble.ir/tamamrokhmedia/49439717415285944/1731745931890
@tamamrokhmedia

۱۴:۰۱

thumnail
undefinedسه اهرم فشار آمریکا علیه ایران در سال اول ترامپ/ ایران چه سناریوهایی در مواجهه دارد؟
undefinedدکتر مصطفی محمدی در نشست «ترامپ 2025؛ صلح‌جو یا جنگ‌طلب؟» در تمام‌رخ:
undefinedآمریکا در یک سال آینده سه اهرم فشار علیه ایران دارد: 1-آزادی عمل دادن به رژیم صهیونیستی یا حتی مشارکت عملیاتی علیه ایران 2- فعال کردن اسنپ‌بک 3- تشدید فشار اقتصادی و تحریم با هدف ایجاد شورش در ایران
undefinedالبته دست ایران بسته نیست و اینطور نیست که تنها سناریوی پیشرو، سناریوی بدبینانه باشد که آن وقت تنها بدیل آن تسلیم شدن باشد.
undefinedاصلا در فضای دوگانه نابودی-تسلیم قرار نداریم. اگر فضای سیاستگذاری را خودمان برای خودمان به این دو گزینه محدود کنیم، طبیعتا پذیرش قطعنامه‌‌های598 جدید و تحمیلی برای جلوگیری از نابودی تجویز خواهد شد، اما ما سناریوهای دیگری هم داریم.
undefinedدر چهار سال آتی، سه سناریو در ارتباط با آمریکاییها وجود دارد: 1- رسیدن به توافق محدود یا گسترده 2- مدیریت کشور در شرایط عدم توافق و عدم بحران 3- ورود به بحران
undefinedاینها 3 سناریوی جدا از هم نیستند. امکان ندارد فقط یکی از اینها برای ما رخ بدهد. در چهار سال آتی هر سه این اتفاق برای ما خواهد افتاد. مسئله این است که هر کدام چه زمانی و با چه شدتی رخ بدهد. میشود جوری رفتار کرد که سناریوی توافق در سه سال دولت ترامپ برقرار باشد یا برعکس سه سال اول دوره جنگ و بحران باشد و همچنین حالتهای دیگر.
undefinedاما در سال اول ترامپ، چون تصورش این است که ایران ضعیف است و میشود با فشار آوردن به دستاورد رسید به احتمالا بالاتر وارد سناریو توافق نخواهد شد و وارد فشار سیاسی، اقتصادی یا نظامی خواهد شد.
undefinedاگر میخواهیم ترامپ به نقطه آمادگی برای تعامل برسد، در برخورد اولیه به جای غلاف کردن موشکها و یا ارسال پیغام آمادگی مذاکره برای توافق بزرگ مثل نامه سال 2003، باید نشان بدهیم تاب‌آوری اقتصادی، توانایی ایجاد انسجام اجتماعی، توانایی ائتلاف‌سازی بین‌المللی و همچنین در حوزه نظامی حداقل توانایی بازدارندگی و ایجاد هزینه متقابل داریم.
undefinedاگر در سال اول به جای این چهار حوزه سراغ امور فرعی برویم، که الان وضعیت اینچنین است، آن وقت در خوشبینانه‌ترین حالت وضعیت عدم توافق-عدم بحران جلو خواهد رفت اما در بدترین حالت با توجه به موعد اسنپ بک به سمت مدل به‌روزشده پلن بی حرکت خواهیم کرد.
undefinedاگر تصویری از یک ایران قوی و در عین حال اهل تعامل نشان ندهیم، در جایی که قدرت لازم است تعامل نشان بدهیم و برعکس، از ساده‌انگاری فاصله نگیریم و غلط انتخاب کنیم، اتفاقات ناخوشایند در انتظار ما خواهد بود.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/umdd6q5undefinedشنیدن صوت کامل نشستble.ir/tamamrokhmedia/49439717415285944/1731745931890
@tamamrokhmedia

۱۷:۲۵

thumnail
undefinedبه زودی ...
@tamamrokhmedia

۱۳:۵۹

thumnail
«آخرین گروهی بودیم که از حمص خارج شد... دو ساعت بعد از سقوط دمشق همچنان مقاومت میکردیم!»/ «میگویند اسد معامله کرد، ایران سوریه را تنبیه کرد، روسیه سوریه را فروخت و ...، بازیگر عاقل که در میانه جنگ به پای خودش شلیک نمی‌کند!»
undefinedروایت دست اول هادی معصومی زارع از روزهای سقوط دولت سوریه. آیا معامله‌ای صورت گرفته بود؟
undefinedبریده‌ای از نشست «چرا اسد شکست خورد؟» با هدف بررسی چرایی، درس‌ها و تبعات سقوط دولت سوریه؛ با حضور:
undefinedعلی صمدزادهundefinedهادی معصومی زارع
undefinedفیلم کامل نشست امشب (27 آذر 1403) در یوتیوب تمام‌رخ منتشر خواهد شد.
youtube.com/@TamamRokhMedia
@tamamrokhmedia

۱۶:۰۱

thumnail
«تفکری که از ابتدا هیچ وقت پای کار مقاومت نبود و در زمان پیروزی مقاومت عزادار بود، حالا با خوشحالی نسخه تسلیم می‌پیچد» / «اینکه بگوییم همچنان همه چیز در مشتمان است جلوی اصلاح را میگیرد، باید شکست فعلی را هضم و تدبیر کنیم.»
undefinedتحلیل علی صمدزاده از چرایی شادی جریان مدافع تسلیم؛ آیا مصلحت کشور بین دو لبه قیچی تسلیم و تحمیق قربانی خواهد شد؟
undefinedبریده‌ای از نشست «چرا اسد شکست خورد؟» با هدف بررسی چرایی، درس‌ها و تبعات سقوط دولت سوریه؛ با حضور:
undefinedعلی صمدزادهundefinedهادی معصومی زارع
undefinedفیلم کامل نشست امشب (27 آذر 1403) در یوتیوب تمام‌رخ منتشر خواهد شد.
youtube.com/@TamamRokhMedia
@tamamrokhmedia

۱۷:۳۷

ضمن پوزش از مخاطبین عزیز؛ به اطلاع میرسانیم علیرغم تلاش بسیار و استفاده از انواع اینترنت همراه و ثابت در چند ساعت اخیر، هنوز موفق به آپلود ویدئو نشست در یوتیوب نشده‌ایم!به محض بارگذاری موفق ویدئو، لینک تماشای نشست اطلاع‌رسانی خواهد شد.
#موقت#از_رنجی_که_میبریم🫤

۲۰:۲۴

thumnail
undefined منتشر شد..
undefinedچرا اسد شکست خورد؟
undefinedگفتگو پیرامون دلایل، درس‌ها و تبعات سقوط دولت سوریه؛ با حضور:
undefined️هادی معصومی زارعundefined️علی صمدزاده
undefinedمشاهده فیلم کامل گفتگو از طریق یوتیوب تمام‌رخ:youtu.be/P-nWOTDsBms
@tamamrokhmedia

۴:۰۰

thumnail
undefined در آپارات هم منتشر شد..
undefinedچرا اسد شکست خورد؟
undefinedتیزر گفتگو پیرامون دلایل، درس‌ها و تبعات سقوط دولت سوریه؛ با حضور:
undefined️هادی معصومی زارعundefined️علی صمدزاده
undefinedمشاهده فیلم کامل گفتگو در آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/vme4mv7
@tamamrokhmedia

۲:۲۶

سقوط اسد- نسخه صوتی.mp3

۰۲:۵۰:۱۳-۷۸.۳۹ مگابایت
undefined نسخه صوتی- پادکست
«چرا اسد شکست خورد؟»
undefined صوت کامل گفتگو پیرامون دلایل، درس‌ها و تبعات سقوط دولت سوریه؛ با حضور:
undefinedهادی معصومی زارعundefinedعلی صمدزاده
undefinedمدت زمان: 170 دقیقه
جهت اطلاع از شیوه حمایت مالی از تمام‌رخ به آی‌دی زیر در بله پیام بدهید:@sfzarandi
undefinedمشاهده فیلم کامل گفتگو در آپارات تمام‌رخ:aparat.com/v/vme4mv7
@tamamrokhmedia

۳:۵۲

thumnail
undefined با این نسلی که بر سر کار است و این دست‌فرمان، وضعیت تغییر پیدا نمی‌کند/ درب اتاق آقایان برای مداحان و سلبریتی‌های سیاسی باز است اما برای کارشناسان وقت ندارند
undefinedدکتر هادی معصومی زارع در نشست «چرا اسد شکست خورد؟» در تمام‌رخ:
undefinedرویکرد غیرعلمی، قضا و قدری (در معنی منفی‌اش)، مدیریت گعده‌ای و محفلی و آخرالزمانی و اهمال در اتخاذ تصمیمات تعیین‌کننده از برجسته‌ترین شاخصه‌های سبک اداره کشور است. تا اتفاقی می‌افتد می‌گویند یقینا کله خیر! پس تدبیر تو کو؟ پیامبر خدا هم در جنگ تدبیر می‌کرد. سیدالشهدا در شب عاشورا با وجود اطمینان از شهادتش، تدابیر نظامی را رعایت کرد. تنبلی برخی را به توحید عملی رسانده است!
undefinedنسل منسوخی بر سر کار است و با این دست فرمان وضعیت تغییر نخواهد کرد. باید دید آیا آقایان تصمیم دارند به جریان سومی که جوان‌تر، به‌روزتر و برخوردار از نگاه فنی است و نه اسیر شعار و نه درگیر خودباختگی میدان بدهند یا خیر؟
undefinedصاحب‌نظران یک حوزه کاری گاه باید دو سال دنبال یک مسئول پرونده بگردند تا بتوانند نظراتشان را منتقل کنند، اما همان وقت می‌بینی یا می‌شنوی که همان مسئول با فلان مداح یا فلان سلبریتی سیاسی نشسته و قلیان می‌کشد و جوجه می‌زند! دائم از این مراسم به آن مراسم. از این جلسه به آن جلسه. پس شما کی وقت می‌کنید کار کنید؟
undefinedخداوند نصرتش را از دل اسباب و علل طبیعی می‌رساند. نصرت الهی بعد از زحمت است. با تنبل‌بازی نمی‌شود. خدا چک سفید امضا به کسی نمی‌دهد. اسامی و نام‌ها به داد کسی نمی‌رسد. مهم رفتار است. با رویکرد بدوی و سنتی و بدون شناخت نمی‌شود گامی برداشت. این سبک مدیریت بخواهد ادامه پیدا کند شکست پشت شکست می‌آید. از تاریخ درس بگیریم. تاریخ بهترین معلم است. هر قومی که نشست و همه چیز را به دست تقدیر سپرد سقوط کرد. حتی بزرگ‌تر از ما.
undefinedنمی‌شود با انسان‌های کوتوله، درگیر منیت و حسادت و رقابت و با عقل تاکتیکی چند دهه قبل که سالی یک کتاب هم در حوزه کاری خودش نمی‌خواند، نهضت عظیم 1357 که با خون‌ِ دل‌ها به دست آمد را در این زمانه مدیریت کرد.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/vme4mv7undefinedشنیدن صوت کامل نشستble.ir/tamamrokhmedia/7453009234903716/1734580320021
@tamamrokhmedia

۱۳:۵۱

thumnail
undefined حالا وقت بازی سلبی و ضدسیستمی است ...
undefined علی صمدزاده و هادی معصومی زارع در نشست «چرا اسد شکست خورد؟» در تمام‌رخ:
undefinedدرست است با شکست در سوریه، جمهوری اسلامی از سطح قدرت منطقه‌ای به قدرت صاحب‌نفوذ در منطقه تنزل پیدا کرد، اما فراموش نکنیم ما در همه سالهای پیش از این همواره یک قدرت صاحب نفوذ بوده‌ و بیشتر نقش سلبی داشته‌ایم تا ایجابی.
undefinedاگر به جای وادادگی به خودآگاهی برسیم که شکست اخیر جلوی بازی سلبی ما را نمی‌گیرد، خلل جدی به قدرت ما وارد نخواهد شد.
undefinedایران در گذشته و مثلا در عراق با رفتار سلبی و ضدسیستمی درست، پروژه‌های راهبردی ابرقدرتها را در منطقه به هم زده و منجر به فرسایش آنها و افزایش نفوذ ایران شده است.
undefinedهمین الان بار رفتار ایجابی و حل مسائل پیچیده سوریه که ما از پسش برنیامدیم، به گردن ترکیه افتاده و بستر گسترده فعالیت سلبی برای ما ایجاد کرده است. ما تا قبل از این نقش ایجابی داشتیم وگرنه بازی بین منافع متضاد و خراب کردن رویای نوعثمانی‌‌گری برای ما کاری ندارد.
undefined در دل هر تهدید برای ما فرصتهایی وجود دارد، مشروط به اینکه نترستیم، نترسانیم و مقهور نشویم.
undefinedهمواره مزیت نسبی جمهوری اسلامی رویکرد ضدسیستمی بوده است. اینکه کنار بایستد و هوشمندانه و عاقلانه بازی دیگران را به هم بزند و از این بین منافع اش را تامین و دستش را در مذاکرات پر کند.
undefinedتماشای ویدئوی کامل نشستaparat.com/v/vme4mv7undefinedشنیدن صوت کامل نشستble.ir/tamamrokhmedia/7453009234903716/1734580320021
@tamamrokhmedia

۱۳:۴۳