بله | کانال طعمینه (آشپز شو)
عکس پروفایل طعمینه (آشپز شو) ط

طعمینه (آشپز شو)

۹۶عضو
thumbnail
سلام عزیزان دل undefined
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۶:۳۵

thumbnail
شیرین قاتق گیلانی، یه خورش خوشمزه و خاص undefined
اگه خورش‌های شیرین دوست نداری، می‌تونی شکر رو حذف کنی و مقدار آلو سیاه رو بیشتر بریزی تا همراه با قیسی یه طعم ملس بهت بده. اما خب از اسمش مشخصه که باید یه مقدار شیرین باشه! undefined
undefined مواد لازم: - ران یا سینه مرغ: ۳ عدد - پیاز: ۳ عدد - آلو خورشتی (سیاه و زرد): هرکدام ۸ عدد - قیسی یا برگ زردآلو: ۱۰ عدد - کشمش پلویی: ۴ قاشق غذاخوری - رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری - شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری، بسته به ذائقه) - نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم - آب: ۱ تا ۲ لیوان - روغن: ½ لیوان
undefined یه غذای خوش‌طعم گیلانی که طعم شیرین و ملسش حتماً عاشقت می‌کنه! undefinedundefined
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۴:۱۶

thumbnail
ژله میوه‌ای چند رنگ undefinedundefined 
یه دسر خوشگل و خوشمزه برای پذیرایی‌های خاص! 
undefined مواد لازم:  - پودر ژله کیوی undefined  - پودر ژله هندوانه undefined  - پودر ژله آلوورا undefined 
undefined نکته مهم:  حتماً کیوی رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر و کمی آب بجوشونید تا اسیدیته اون از بین بره، چون ممکنه باعث نشه ژله خوب ببنده. 
مراحل تهیه:  undefined لایه کیوی:  - یک بسته پودر ژله کیوی رو با ۲ لیوان آب جوش کاملاً مخلوط کنید تا یکدست بشه.  - وقتی کمی خنک شد، روی کیوی‌های جوشیده بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده. 
undefined لایه سفید:  - یک بسته پودر ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب جوش کاملاً حل کنید.  - وقتی خنک شد، با ۱ لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید تا یه بافت خامه‌ای داشته باشه. 
undefined بقیه لایه‌ها رو هم به همین ترتیب اضافه کنید و در آخر یه ژله خوشگل و رنگارنگ خواهید داشت!
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۵:۰۳

thumbnail
امیدت فقط خدا باشه همه چی حلهصبحتون بخیر🥰
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۶:۳۷

thumbnail
شیر طالبی undefined
مواد لازم: طالبی (هندوانه زرد) شیر سرد یخ شیر عسلی خامه
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۷:۵۳

thumbnail
undefined مرغ سوخاری ترد و خوشمزه به سبک فست‌فودها
مواد لازم برای مرغ سوخاری ترد: - ۱ کیلو سینه مرغ - ۲ عدد تخم‌مرغ - نصف لیوان شیر - ۱ لیوان آب - ۱ حبه سیر رنده‌شده - از هرکدام ۱ قاشق چای‌خوری: نمک، فلفل قرمز پودری، کاری، زیره - ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین (کربنات) - ۲ لیوان آرد (مایه باید غلیظ باشه؛ در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید)
برای آغشته‌کردن: - آرد - کمی نمک
برای سرخ‌کردن: - روغن مایع
طرز تهیه: ۱. مرغ‌ها رو به تکه‌هایی نه خیلی ریز و نه خیلی ضخیم خرد کنید. ۲. تمام مواد لازم برای سس رو با هم مخلوط کرده، سپس مرغ‌ها رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام قسمت‌های مرغ آغشته به سس بشه. ۳. روی ظرف رو کاملاً بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید. ۴. برای پوشش، آرد و نمک رو مخلوط کرده و مرغ‌ها رو یکی‌یکی توی این آرد بغلتونید. آرد اضافی رو با ضربه ملایم ازش بگیرید. ۵. مرغ‌ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و ترد بشن.
نوش جان!
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۷:۳۲

thumbnail
undefined مرغ کُردی
undefined مواد لازم :ران و سینه مرغپیاز خلالیگوجه خشکپودر کارینمکپولبیبرپاپریکاادویه مرغرب انار ملسundefinedمقدار مواد به ذائقتون بستگی دارهundefinedبیشتر از یک لیوان آب بهش اضافه نکن، چون خودش آب میندازه و این مدل مرغ اصلا آب ندارهundefinedاگر گوجه خشک داری حتماً اضافه کن، چون طعمش رو خیلی متفاوت و خوشمزه‌تر میکنه
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۱:۱۰

thumbnail
نان پیتای ساندویچی 🤌undefined
برای تهیه‌ی ۱۱ عدد نان پیتا، هرکدام با وزن حدود ۸۰ گرم:
undefined مواد لازم:
آرد نان: ۵۰۰ گرم (من از ۴۰۰ گرم آرد قوی و ۱۰۰ گرم آرد کامل باستانی خراسان استفاده کردم، ولی با هر نوع آرد نانی می‌تونید درستش کنید - فقط آرد شیرینی نباشه!) خمیرمایه فوری: ۱۰ گرم شکر: ۱۰ گرم نمک: ۱۰ گرم روغن زیتون: ۲۰ گرم آب: ۳۰۰ گرم
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۸:۱۷

thumbnail
کروسان دونات undefined
درست‌کردنش خیلی آسونه و با چند تا ماده‌ی ساده و در دسترس می‌تونی این خوشمز‌ه رو درست کنی! undefined
خب چی لازم داریم؟
آرد قنادی: ۳۷۵ گرم (معادل ۳ پیمانه)
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
خمیرمایه: ۲ و ½ قاشق چای‌خوری
شیر: ۲۰۰ گرم (معادل ۱ پیمانه)
تخم‌مرغ: ۱ عدد
* نمک: ½ قاشق چای‌خوری
undefined برای سرو، می‌تونی روی دونات‌ها شکلات داغ بریزی یا اون‌ها رو در مخلوط شکر قهوه‌ای و دارچین بغلتونی undefinedundefined موقع سرخ‌کردن، روغن باید داغ باشه ولی حتما با حرارت خیلی کم سرخ کن تا دونات‌ها کاملاً مغزپخت بشن.
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۲:۴۳

thumbnail
صبح اول هفتتون بخیر undefined
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۵:۲۹

thumbnail
undefined کیک دو رنگ
مواد لازم:undefined تخم‌مرغ: ۴ عددundefined شکر: ۱۲ قاشق غذاخوریundefined وانیل: نصف قاشق چای‌خوریundefined شیر: نصف لیوانundefined روغن: نصف لیوانundefined آرد: ۳ لیوانundefined بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:undefined تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً کرمی و کش‌دار شود. سپس شیر و روغن را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
undefined در ادامه، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در دو مرحله به مخلوط اضافه کنید. با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود.
undefined در پایان، مایه را به دو قسمت تقسیم کنید. به یکی از آن‌ها ۳ قاشق پودر کاکائو و به دیگری ۳ قاشق آرد اضافه کنید. سپس مانند ویدیو (الگوی زبرا یا راه‌راه) مواد را در تابه بریزید و بپزید.

لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۸:۳۷

thumbnail
کافه باتیدو با اورئو undefined️🤎
undefined مواد لازم:• خامه با طعم کوکیز اند کریم• یخ• برای تهیه خامه قهوه: ۲ قاشق قهوه فوری، ۱ قاشق شکر و آب به اندازه‌ای که سطح مواد را بپوشاند (حدود ۶۰ تا ۷۰ میلی‌لیتر)• بیسکویت اورئوی خردشده• شیر
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۱:۲۵

thumbnail
undefined ماهیچه با باقالی‌پلو
مواد لازم برای ۴ نفر:
۲ عدد ماهیچه گوسفندی۵ عدد پیاز۱ بوته سیرچوب دارچین، برگ بو، رزماری، نمک و فلفلزعفران دم‌کرده غلیظکره
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۸:۲۲

thumbnail
undefined سوربت توت‌فرنگی و موز، یه دسر سالم و خنک برای روزای گرم!
ترکیب توت‌فرنگی تازه، موز شیرین، آب‌لیموی طبیعی و عسل، این سوربت رو به یه انتخاب ایده‌آل برای عصرای تابستونی تبدیل می‌کنه. بافت برفکی سوربت در کنار لایه نازک شکلات تلخ آب‌شده، طعمی بی‌نظیر خلق می‌کنه.
undefinedمواد لازم:– ۴۰۰ گرم توت‌فرنگی undefined– ۲۰۰ گرم موز undefined– آب یک عدد لیمو ترش تازه undefined– ۴۰ گرم عسل undefined–۸۰ گرم شکلات تلخ undefined
undefinedطرز تهیه:۱. همه مواد (به جز شکلات) رو داخل بلندر پوره کن.
۲. پوره رو داخل ظرف بریز و ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بذار تا بافتی برفکی پیدا کنه.
۳. شکلات رو به روش بن‌ماری ذوب کن و بلافاصله بعد از خارج کردن دسر از فریزر روی اون بریز تا لایه‌ای نازک و شکننده ایجاد بشه.
undefined نکات:– از پوست رنده‌شده لیمو (زست) برای عطر بیشتر استفاده کن.– سوربت نباید کاملاً یخ بزنه، باید بافت برفکی و لطیف داشته باشه.– برای شکلات، دمای بالا و سرعت عمل مهمه چون خیلی سریع سفت میشه.
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۱۱:۰۰

thumbnail
undefinedاین شیک جون میده برای روزای گرم تابستونی
ملون یا طالبی ۱ عددموز ۱ عددبستنی وانیلی لیوانی ۱ عددشیر نصف لیوانیخ ۱ استکان
همه ی مواد رو بریزید توی مخلوط کن، میکس کنید و نوش جان کنیدundefined
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۶:۲۵

thumbnail
undefined جوجه کباب تابه‌ای ساده و خوشمزه
مواد لازم:مرغ خورد شده: سیصد گرم پیاز: یک عدد (پیاز رنده کنید و اب بگیرید)زعفران دم کرده: دوقاشق غذاخوریآبلیموترش: دوقاشق غذاخوریروغن مایع: دوقاشق غذاخورینمک: دو قاشق چایخوریفلفل سیاه: نصف قاشق چایخوریفلفل قرمز: نصف قاشق چایخوریکره: بیست وپنج گرم
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۷:۴۲

thumbnail
undefined یکی از خفن‌ترین مدل‌های درست کردن املت
یادتون نره ما رو به دوستاتون معرفی کنید
لایک فراموش نشه undefined
undefined @tamineh_chanell

۵:۳۵