شیرین قاتق گیلانی، یه خورش خوشمزه و خاص
اگه خورشهای شیرین دوست نداری، میتونی شکر رو حذف کنی و مقدار آلو سیاه رو بیشتر بریزی تا همراه با قیسی یه طعم ملس بهت بده. اما خب از اسمش مشخصه که باید یه مقدار شیرین باشه!
مواد لازم: - ران یا سینه مرغ: ۳ عدد - پیاز: ۳ عدد - آلو خورشتی (سیاه و زرد): هرکدام ۸ عدد - قیسی یا برگ زردآلو: ۱۰ عدد - کشمش پلویی: ۴ قاشق غذاخوری - رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری - شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری، بسته به ذائقه) - نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم - آب: ۱ تا ۲ لیوان - روغن: ½ لیوان
یه غذای خوشطعم گیلانی که طعم شیرین و ملسش حتماً عاشقت میکنه! 

لایک فراموش نشه
@tamineh_chanell
اگه خورشهای شیرین دوست نداری، میتونی شکر رو حذف کنی و مقدار آلو سیاه رو بیشتر بریزی تا همراه با قیسی یه طعم ملس بهت بده. اما خب از اسمش مشخصه که باید یه مقدار شیرین باشه!
لایک فراموش نشه
۱۴:۱۶
ژله میوهای چند رنگ 
یه دسر خوشگل و خوشمزه برای پذیراییهای خاص!
مواد لازم: - پودر ژله کیوی
- پودر ژله هندوانه
- پودر ژله آلوورا
نکته مهم: حتماً کیوی رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر و کمی آب بجوشونید تا اسیدیته اون از بین بره، چون ممکنه باعث نشه ژله خوب ببنده.
مراحل تهیه:
لایه کیوی: - یک بسته پودر ژله کیوی رو با ۲ لیوان آب جوش کاملاً مخلوط کنید تا یکدست بشه. - وقتی کمی خنک شد، روی کیویهای جوشیده بریزید و داخل یخچال قرار بدید تا ببنده.
لایه سفید: - یک بسته پودر ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب جوش کاملاً حل کنید. - وقتی خنک شد، با ۱ لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید تا یه بافت خامهای داشته باشه.
بقیه لایهها رو هم به همین ترتیب اضافه کنید و در آخر یه ژله خوشگل و رنگارنگ خواهید داشت!
لایک فراموش نشه
@tamineh_chanell
یه دسر خوشگل و خوشمزه برای پذیراییهای خاص!
مراحل تهیه:
لایک فراموش نشه
۱۵:۰۳
۷:۵۳
مواد لازم برای مرغ سوخاری ترد: - ۱ کیلو سینه مرغ - ۲ عدد تخممرغ - نصف لیوان شیر - ۱ لیوان آب - ۱ حبه سیر رندهشده - از هرکدام ۱ قاشق چایخوری: نمک، فلفل قرمز پودری، کاری، زیره - ۱ قاشق چایخوری جوششیرین (کربنات) - ۲ لیوان آرد (مایه باید غلیظ باشه؛ در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید)
برای آغشتهکردن: - آرد - کمی نمک
برای سرخکردن: - روغن مایع
طرز تهیه: ۱. مرغها رو به تکههایی نه خیلی ریز و نه خیلی ضخیم خرد کنید. ۲. تمام مواد لازم برای سس رو با هم مخلوط کرده، سپس مرغها رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام قسمتهای مرغ آغشته به سس بشه. ۳. روی ظرف رو کاملاً بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید. ۴. برای پوشش، آرد و نمک رو مخلوط کرده و مرغها رو یکییکی توی این آرد بغلتونید. آرد اضافی رو با ضربه ملایم ازش بگیرید. ۵. مرغها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و ترد بشن.
نوش جان!
لایک فراموش نشه
۱۷:۳۲
لایک فراموش نشه
۱۱:۱۰
نان پیتای ساندویچی 🤌
برای تهیهی ۱۱ عدد نان پیتا، هرکدام با وزن حدود ۸۰ گرم:
مواد لازم:
آرد نان: ۵۰۰ گرم (من از ۴۰۰ گرم آرد قوی و ۱۰۰ گرم آرد کامل باستانی خراسان استفاده کردم، ولی با هر نوع آرد نانی میتونید درستش کنید - فقط آرد شیرینی نباشه!) خمیرمایه فوری: ۱۰ گرم شکر: ۱۰ گرم نمک: ۱۰ گرم روغن زیتون: ۲۰ گرم آب: ۳۰۰ گرم
لایک فراموش نشه
@tamineh_chanell
برای تهیهی ۱۱ عدد نان پیتا، هرکدام با وزن حدود ۸۰ گرم:
آرد نان: ۵۰۰ گرم (من از ۴۰۰ گرم آرد قوی و ۱۰۰ گرم آرد کامل باستانی خراسان استفاده کردم، ولی با هر نوع آرد نانی میتونید درستش کنید - فقط آرد شیرینی نباشه!) خمیرمایه فوری: ۱۰ گرم شکر: ۱۰ گرم نمک: ۱۰ گرم روغن زیتون: ۲۰ گرم آب: ۳۰۰ گرم
لایک فراموش نشه
۸:۱۷
کروسان دونات 
درستکردنش خیلی آسونه و با چند تا مادهی ساده و در دسترس میتونی این خوشمزه رو درست کنی!
خب چی لازم داریم؟
آرد قنادی: ۳۷۵ گرم (معادل ۳ پیمانه)
کره: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۲ قاشق غذاخوری
خمیرمایه: ۲ و ½ قاشق چایخوری شیر: ۲۰۰ گرم (معادل ۱ پیمانه)
تخممرغ: ۱ عدد* نمک: ½ قاشق چایخوری
برای سرو، میتونی روی دوناتها شکلات داغ بریزی یا اونها رو در مخلوط شکر قهوهای و دارچین بغلتونی 
موقع سرخکردن، روغن باید داغ باشه ولی حتما با حرارت خیلی کم سرخ کن تا دوناتها کاملاً مغزپخت بشن.
لایک فراموش نشه
@tamineh_chanell
درستکردنش خیلی آسونه و با چند تا مادهی ساده و در دسترس میتونی این خوشمزه رو درست کنی!
خب چی لازم داریم؟
آرد قنادی: ۳۷۵ گرم (معادل ۳ پیمانه)
کره: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۲ قاشق غذاخوری
خمیرمایه: ۲ و ½ قاشق چایخوری شیر: ۲۰۰ گرم (معادل ۱ پیمانه)
تخممرغ: ۱ عدد* نمک: ½ قاشق چایخوری
لایک فراموش نشه
۱۲:۴۳
مواد لازم:
طرز تهیه:
لایک فراموش نشه
۸:۳۷
کافه باتیدو با اورئو
️🤎
مواد لازم:• خامه با طعم کوکیز اند کریم• یخ• برای تهیه خامه قهوه: ۲ قاشق قهوه فوری، ۱ قاشق شکر و آب به اندازهای که سطح مواد را بپوشاند (حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیلیتر)• بیسکویت اورئوی خردشده• شیر
لایک فراموش نشه
@tamineh_chanell
لایک فراموش نشه
۱۱:۲۵
مواد لازم برای ۴ نفر:
۲ عدد ماهیچه گوسفندی۵ عدد پیاز۱ بوته سیرچوب دارچین، برگ بو، رزماری، نمک و فلفلزعفران دمکرده غلیظکره
لایک فراموش نشه
۸:۲۲
ترکیب توتفرنگی تازه، موز شیرین، آبلیموی طبیعی و عسل، این سوربت رو به یه انتخاب ایدهآل برای عصرای تابستونی تبدیل میکنه. بافت برفکی سوربت در کنار لایه نازک شکلات تلخ آبشده، طعمی بینظیر خلق میکنه.
۲. پوره رو داخل ظرف بریز و ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بذار تا بافتی برفکی پیدا کنه.
۳. شکلات رو به روش بنماری ذوب کن و بلافاصله بعد از خارج کردن دسر از فریزر روی اون بریز تا لایهای نازک و شکننده ایجاد بشه.
لایک فراموش نشه
۱۱:۰۰
ملون یا طالبی ۱ عددموز ۱ عددبستنی وانیلی لیوانی ۱ عددشیر نصف لیوانیخ ۱ استکان
همه ی مواد رو بریزید توی مخلوط کن، میکس کنید و نوش جان کنید
لایک فراموش نشه
۶:۲۵
مواد لازم:مرغ خورد شده: سیصد گرم پیاز: یک عدد (پیاز رنده کنید و اب بگیرید)زعفران دم کرده: دوقاشق غذاخوریآبلیموترش: دوقاشق غذاخوریروغن مایع: دوقاشق غذاخورینمک: دو قاشق چایخوریفلفل سیاه: نصف قاشق چایخوریفلفل قرمز: نصف قاشق چایخوریکره: بیست وپنج گرم
لایک فراموش نشه
۷:۴۲
یادتون نره ما رو به دوستاتون معرفی کنید
لایک فراموش نشه
۵:۳۵