عکس پروفایل طرشت درهط

طرشت دره

۱,۹۶۰عضو
عکس پروفایل طرشت درهط
۲هزار عضو

طرشت دره

سردیس مصطفی احمدی روشن روبروی دانشکده کامپیوتر شریف انتقال نکات، دست‌نوشته ها به @zsfatemi

۱۶ مهر

بازارسال شده از عصر ایران
thumnail
سندیکای شیمیدانان لبنانی:
اسرائیل از بمب های حاوی اورانیوم ضعیف شده در بیروت استفاده کرد
وقتی بمب‌های دارای اورانیوم منفجر می‌شوند رنگ‌های نارنجی تا زرد دیده می‌شود. شراره‌های اورانیوم هم به رنگ نقره‌ای از آن ساطع می‌شود.
asriran.com/004CzY
@MyAsriran

۸:۲۸

۱۷ مهر

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail
undefined گزارش ایسپا از وضعیت فرهنگی اجتماعی دانشجویان
undefinedمرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طرح نظرسنجی ‏وضعیت اجتماعی فرهنگی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی را با همکاری معاونت ‏فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری اجرا کرده است.‏
undefinedبه گزارش روابط عمومی ایسپا؛ در این گزارش که دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی ‏فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در اجرای آن مشارکت داشته است، متغیرهای ‏متعددی مورد بررسی قرار گرفته از جمله؛ اوقات فراغت دانشجویان، میزان استفاده ‏دانشجویان از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، سبک موسیقی مورد علاقه، ‏تماشای فیلم و سریال، منبع پیگیری اخبار و... اعتماد اجتماعی.‏
undefinedدر این نظرسنجی با ۲۲۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی در سراسر کشور ‏مصاحبه حضوری انجام شده است.‏

undefinedبا ما در ارتباط باشید اینستاگرام | X - توئیتر | سایت | ایتا | سروش‌پلاس
undefined مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)undefined @ispa_polling

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

بازارسال شده از مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
thumnail

۱۵:۵۰

۱۸ مهر

thumnail
undefinedنشست نخبگانی «هوش مصنوعی: فرصتی نو یا تهدیدی بزرگ»
undefinedبا حضور آیت‌الله میرباقری
undefined زمان: ۱۹ مهر ماه ساعت ۱۰:۳۰
undefined ظرفیت محدود (حضوری و مجازی)
undefined لینک ثبت نامundefinedhttps://www.digisurvey.net/u/rezghino/0j1zn
undefined@tarashtdareh

۵:۵۷

۱۹ مهر

بررسی سازوکار مدیریت جهانی شبکه تحقیقات.pdf

۱.۳۷ مگابایت

#چکیده_مقاله ارائه شده با عنوان "بررسی سازوکار مدیریت جهانی شبکه تحقیقات و تاثیر آن بر وضعیت علوم انسانی در دانشگاه‌های کشور" در کرسی علمی ترویجی روز یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳
undefined ارائه کننده: دکتر محمدحسین علیخانی
undefined چکیده:undefinedدستیابی به #تمدن_نوین_اسلامی در صورتی ممکن است که دانش متناسب در تمام عرصه های جامعه ایجاد شود. undefinedاین مهم نیز جز با سامان دهی مجموعه تحقیقات مراکز علمی و دانشگاهی کشور در راستای هدف مذکور صورت نمی یابد. این در حالی است که مراکز و موسساتی در دنیا وجود دارند که سعی دارند با انگیزه سازی و مدیریت اعتبار و منابع محققین و پروژه های علمی، تحقیقات را در سطح جهان، در جهت اهداف خود مدیریت کنند. undefinedاگرچه این مراکز و موسسات خدمات مفیدی نیز به محققین می دهد، اما در مجموع در قالب خدمات، عمدتا به صورت شبکه ای و با شیوه های نرم و نامحسوس به مدیریت جامعه علمی در سطح جهانی می پردازند.undefinedاین امر سبب شده بخشی از محققان و دانشگاهیان کشور ما نیز تحت این مدیریت نامحسوس، پژوهش های خود را سامان دهند و به این ترتیب نه تنها سرمایه ها و منابع کشور در مسیر ایجاد تمدن اسلامی قرار نگرفته، بلکه عملا در جهت اهداف مدیریت شبکه جهانی تحقیقات عمل کنند.
undefinedاین مقاله در صدد است با روش اسنادی و کتابخانه ای به تبیین سازوکار «مدیریت جهانی شبکه تحقیقات» در قالب هایی مانند شاخص های علم سنجی، معیارهای طبقه بندی دانشگاه ها و سایر مراکز علمی، قوانین مربوط به مالکیت معنوی و ... پرداخته و مورد بررسی و نقد قرار دهد.
کلیدواژه: #تمدن_اسلامی، #مدیریت_تحقیقات، #شبکه_تحقیقات، مدیریت جهانی شبکه تحقیقات، شاخص های علم سنجی.
فرهنگستان علوم اسلامی قم

۱۰:۵۴

طرشت دره
بررسی سازوکار مدیریت جهانی شبکه تحقیقات.pdf
نقد ونظرات ارسالی درخصوص این ارایه در کانال قرارداده می شود.

۱۰:۵۵

۲۱ مهر

بازارسال شده از کوثرانه ها
thumnail
مادرانه های ما و اف ۳۵
undefinedهیولای راهبردی اف ۳۵،همان که در چند دقیقه صدها نوزاد را خونین لابلای بقایای ساختمان وا میگذارد و مادران را بی جان و غرق خون درحالیکه نوزادی را بغل کرده اند روی دست پدرانی زنده یا مرده رها میکند.
undefinedهمان هواپیمایی که اگر نبود، کار اسراییل تمام بود و با این قدرت جنگ زمینی بالای حزب الله تا کنون ده ها بار مردم غزه کلید به دست وارد خانه هایشان شده بودند و چیزی به نام اسراییل نبود.

undefinedundefinedتکلیف ما در برابر این هیولا چیست؟
undefinedشاید باورتان نشود، این هیولا یک هیولای نسبتا زنانه است. بریجید لودردیل ، مادر الکساندرایی که لابد حالا خودش دختر جوانی شده، ولی در بچگی اش از علاقه مندی ها مادرش این بود که با او کتاب بخواند، سالهاست مدیر این محصول بود و ظرف این دو سه روز بعد از ۳۸ سال کار در لاکهیدمارتین، غول تسلیحاتی، بازنشسته شد.

undefinedبله ما میتوانیم آش نذری درست کنیم برای سلامتی مادران غزه و در محله مان پخش کنیم،undefinedبله ما میتوانیم طلاهایمان و پس اندازهایمان را به مقاومت کمک کنیم،undefinedبله ما باید با جهاد فرزند آوری این جبهه را یاری کنیمundefinedاما آن دسته از ما که در بهتریندانشگاه های کشور تخصص های خوبی دارند، اگر می‌توانستند قدری زمان را از کارهای فرهنگی غیرتخصصی به سمت جهاد علمی و تخصصی ببرند، بدابحالشان....
undefinedبدا بحال مسولینی که همچنان علیرغم بارها تاکید رییس جمهور شهید بستری برای ادامه حیات ولو پژوهشی مادران جوان تازه فارغ التحصیل حوزه های فناوری که اتفاقا داغ و به روز هستند فراهم نکردند
undefinedنیمی از نسل حزب اللهی جوان تحصیلکرده ما زنان هستند، مطمان باشید هرچه بجای پس زدن فعالیت اجتماعی و استمرار دوقطبی های سنت مدرنیته، بسترسازی خوبی برای آنها صورت دهید، هم مساله جمعیت بدون درد و خونریزی بهتر پیش میرود و هم رستاخیز علمی مورد نیاز این روزهای گام دوم انقلاب ...
#جهاد_اجتماعی_زن_مسلمان#فرض_جهاد#بسترسازی_اجتماعی_حلال_مسایل_جمعیتی#امهات_المتخصصات_للقدس#ترک_فعل@kosaraneh_ha

۷:۰۴

۲۴ مهر

بازارسال شده از پویش حضرت خدیجه (دیجیتال)
thumnail
undefinedتا حالا فکر کردید فناوری دیجیتالی چه کمکی می‌تواند به جبهه مقاومت کند؟
undefinedخانم های ایرانی که توانایی‌ کاربری عمومی و یا تخصصی از فناوری های دیجیتالی دارند، چطور می‌توانند بخشی از درآمد خود را وقف مقاومت کنند؟
undefinedآیا فرصت‌های توانمندسازی بانوان در جغرافیای مقاومت در حوزه های دیجیتالی وجود دارد؟
undefined پویش حضرت خدیجه (س) با همین اهداف با پشتیبانی بخش خصوصی و با همکاری امور بانوان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شده است.
undefined اگر درآمدی دارید و میتوانید ولو چند اسکناس از هر سفارش یا پروژه مرتبط با فناوری به مقاومت تخصیص دهید به جمع حامیان پویش بپوندید.
undefinedاگر سفارش دهنده خدمات دیجیتال هستید نیز با خرید خدمت از حامیان پویش با یک تیر دو نشان زده آید: هم خدمت مورد نظرتان را دریافت کردید و هم از مقاومت حمایت کرده اید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در پویش به @zsfatemiiدر پیامرسان‌های داخلی پیام دهید.
#پویش_حضرت_خدیجه_سلام‌الله‌علیها#این_وقف_بی‌انتهاست.#رسانه_باشید#امهات_المتخصصات_للقدس#فعالیت_اقتصادی_خانواده_محور_تراز_انقلاب
@pouyesh_hazrat_khadije_gaza

۱۰:۳۳

۲۸ مهر

طرشت دره
undefined تصویر
thumnail
ما، مقاومت و بسیج نسبتا خواب آلوده اساتید متخصصقسمت دوم
undefinedاول : بالستیک ها تا ابد موفقند؟ ضدهوایی های تاد و پدافند های زمینی که اینقدر دیر مطلع می شوند که موشک بالای سر هدف سردراورده است و سرعت اصابت موشک مانع کارکردشان است. اسراییل اما در حال قرارداد با شرکتی است که در یک یا چندپرتاب، انبوه ماهواره های ارزان و کوچک را برایش پرتاب نماید. طوری که همیشه سایه شأن بر سر ما باشد و به محض پرتاب مطلع شوند. این سیاستی همراه با گرایش جهانی اینترنت اشیا فضایی است که به اشیا ارزان و سبک فضایی اشاره دارد و موازی با سیاست ماهواره های گران جاسوسی اوفک رژیم جلو خواند رفت.
undefinedدوم: در دنیای این ماهواره های جمع و جور ، یک زمینه تحقیقاتی شروع شده که چگونه به ماهواره (بخصوص ماهواره های لئو)حمله کنیم. یعنی چطور ماهواره ممکن است عکس نامربوط به اپراتورش برگرداند و او را بی آنکه بداند سرکار بگذارد!
undefinedحمله جذاب ترش این است که چطور جایی که ماهواره نداریم کنترل دسترسی ماهواره را دور بزنیم و چندین عکس مورد نیاز را از خود آمریکایی ها قرض بگیریم!!! عکس های فضایی را ببینید هر لحظه روی سر رفح چند ماهواره آمریکایی و چینی و روسی و ... دارد دور میزند. چه بسا یک ایستگاه زمینی در کشورهای دوست و برادر اطراف بتوانند آن حرف سیدنا را جامه عمل بپوشانند که نگران نیستیم و این امکانات به زودی به دست مجاهدان میفتند‌!
undefinedعکسش هم ممکن است، ما ماهواره داشته باشیم ولی گویا نداریم. هرشب عملیات و نیاز، بلایی سرش بیاورند و پاسخگو نباشد و حتی ممکن است نفهمیم از کجا خوردیم و بیانیه بدهیم که نه اشکال عادی فنی بود و نفوذی در کار نبود.
undefinedسوم: ایستگاه زمینی داشتن هم این روزها خیلی ارزان شده است. آمازون و سایر زیرساختی ها سرویس ایستگاه زمینی ارایه می‌دهند و به لطایف الحیلی میتوان از خود تکنولوژیست های آمریکایی بجای سرمایه گذاری های گران قیمت در این باب کمک هایی گرفت.
undefinedاصل حرف : قدرت امنیت سایبری در فضا موضوعی است در لبه دانش، بسی راهبردی و کاربردی . همان‌قدر که پهبادهای ارزان، جنگ نامتقارنی علیه موشک ها و هواپیماهای گران دشمن رقم زدند، نفوذ سایبری میتواند در شرایط دارایی های نامتقارن نیز ما را به پشتیبانی ماهواره ای از مقاومت برساند. شرط حصول این فناوری همگرایی فناورانه حوزه های رایانشی و سایبری با دانشکده های هوا و فضاست. در برنامه هفتم هم اثری از این همگرایی در امنیت سایبری نیست و این نگرانی هست که از این حیث عقب بمانیم.
undefinedچهارم: اگر بپرسید جلسه آخر بسیج اساتید در اغلب دانشگاهها را سال گذشته بوده و آن هم درباره چگونه بهتر شدن جو فرهنگی دانشگاه صحبت های رجما بالغیبی زده شده و بعد از آن هم نخود نخود هرکه رفته خانه خود! اگر جای خداوند ذوانتقام بودم، یقه بسیجی های چرت آلوده را ده برابر محکم تر از شش تیغ‌های ملی گرا می‌گرفتم.
undefinedحاشیه: هیچکدام از مواردی که نامبرده شد آب خوردن نیست و لبه است. لبه یعنی نیاز به وقت و پول و کار ... این برای دوستانی است که در حوزه فنی نیستند و فردا روز از فلانی و فلانی میپرسند و آن ها هم اگر بگویند نه، این می شود نه علمی و سیاستی کشور!
undefined ماهواره های لئو در لحظه اخذ تصویر روی سر رفح . فکر اگر اگر ...در خصوص پشتیبانی ماهواره ای از یحیی سنوار به سرتان زد؟ رهایش کنید. او که با تفنگ چسب زده راهش را رفت. ما ماندیم و ماموریت خودمان.
#العلم_سلطان#اینترنت_اشیا_فضایی#دانشکدگان_حوزه_رایانشی#نوجوانهای_جسور_پیش_بسوی_رشته_ریاضی#جهاد_علمی#بخوابیم_دشمن_نمیخوابد
@tarashtdareh

۹:۵۸

۳۰ مهر

بازارسال شده از پویش حضرت خدیجه (دیجیتال)
thumnail
undefined این چراغ پویش حضرت خدیجه را چه کسی روشن میکند؟
به یک مدرس ابزار هوش مصنوعی برای آموزش کاربردی به دختران دانش آموز دوره متوسطه ی دوم و دانشجویان و علاقه مندان تولید محتوای دیجیتال نیازمندیم.
50 درصد شهریه اخذ شده از شرکت کنندگان در کارگاه صرف کمک به جبهه مقاومت خواهد شد. متقاضیان می توانند به @ashourim  در پیام رسان ایتا و بله پیام دهند.#متقاضی_مدرس#پویش_حضرت_خدیجه_سلام‌الله‌علیها#این_وقف_بی‌انتهاست.#رسانه_باشید#فعالیت_اقتصادی_خانواده_محور_تراز_انقلاب
@pouyesh_hazrat_khadije_gaza

۱۱:۵۷

بازارسال شده از معلم تاریخ
thumnail
در مضر بودن انرژی هسته ای!!
اخ اخ برای ما، مسیر آینده آنها

تقریبا بیست سال پیش ، در اوج سروصدای هسته ای شدن ایران، این چهره، یعنی احمد شیرزاد که به سبب داشتن دکترای فیزیک از شریف اعتبار خوبی در این زمینه داشت در مجلس و مطبوعات حرف هایی درباره مضر بودن صنعت هسته ای، اغراق درباره کاربرد و تاثیر هسته ای در سایر علوم، نیاز نبودن برق هسته ای و اکتفا به سایر فعالیت های ضعیف تر دیگر، و.... می زد‌ و وسط مذاکرات هسته ای، چنان گل بخودی به ما زد که کروبی به او گفت مشابه رادیو اسراییل صحبت کرده است.
حالا بعد از دو دهه تک تک جملاتی که در خبرها درباره علت روی آوردن غول‌های فناوری به سمت برق هسته ای را اگر بخوانید به ساده لوحی این انسان تحصیل کرده بیش از پیش پی می برید. جملاتی درباره قابل اتکا بودن، خالی از کربن بودن و.... درباره برق هسته ای علیرغم گرانی اش و اینکه این صنعت بالغ در طول این ده ها امروز مسیری برای توسعه هوش مصنوعی در سطح وسیع و خنک سازی مراکز داده عظیم مرتبط با آن است.
آقای شیرزاد، تاریخ نطق تاریخی شما را فراموش نمی‌کند. خودتان هم بد نیست جملاتتان را بار دیگر مرور کنید تا دریابید که شما حداکثر یک فیزیک دان ناامید و بدبین به وطن بودید و هیچ سوادی در خصوص آینده پژوهی مسیر فناوری در جهان نداشته اید. تکرار مدعاهای مشابه در رسانه های خارجی در دهه اخیر شما نشان میدهد همچنان همان‌قدر در این حوزه ها کم سواد هستید.
#العلم_سلطان#کش_و_قوس_تاریخی_برسر_صنعت_هسته_ای#غضنفر_را_بگیرید
@moalemtarikh

۲۳:۴۱

بازارسال شده از معلم تاریخ
thumnail
فیلمی حاوی روایت مقام معظم رهبری از ماجرا و بخشی از نطق احمد شیرزاد در مجلس ششم همزمان با مذاکرات هسته ای .
جالب است که انتظار داشتند با این مقدار فهم و خیرخواهی برای کشور تایید صلاحیت هم بشوند و بار دیگر در مجلس قرار بگیرند.
#آنتی_الزایمر#انرژی_هسته_ای
@moalemtarikh

۲۳:۴۱