عکس پروفایل 🏡 ترفندهای خانه‌داری مدرن 🏡

🏡 ترفندهای خانه‌داری مدرن 🏡

۲,۶۸۲عضو
thumnail
undefined ترفند پخت سریع گوشت! undefinedundefinedundefined

#ترفند_خانه‌داری
undefined @tarfand_modern undefined

۱۷:۵۴

thumnail
undefined ۵ ترفند پخت برنج! undefinedundefined

#ترفند_خانه‌داری
undefined @tarfand_modern undefined

۱۷:۵۸

thumnail
undefined ترشی مخلوط ترکیه ای undefined
undefined مواد لازم: undefined
کلم برگ نیم کیلو هویج ۲ عددخیار بوته ای ۲ عددفلفل سبز تند ۱ عدد نمک ۲ قاشق غذاخوری سرکه ۱/۲ لیوان دسته دارآب جوشیده ولرم رو به داغ ۲ لیوان دسته دار
undefined این ترشی مخلوط مختص کشور ترکیه undefined است ، یه ترشی راحت و خوش خوراک ...undefinedundefined حتما سبزیجات رو بعد از شستن بر روی پارچه پهن کنید تا خشک شود.undefined سبزیجات باید درشت خورد شود (ویژگی بارز این ترشی درشت بودن سبزیجات استundefined)undefined میزان دقیق آب جوشیده و نمک و سرکه را رعایت بفرمایید...undefined این ترشی را دو هفته در محیط آشپزخانه نگهداری نمایید و بعداز دو هفته قابل استفاده می باشد.undefined در طول مدت دو هفته درب شیشه ترشی اکیدا باز نشود!
نوشِ جاااااان undefined
#ترشی #ترشی_خانگی #ترشی_مخلوط #ترشی_کلم
undefined @tarfand_modern undefined

۱۸:۱۷

thumnail
undefined روش گرفتن تلخی لیمو عمانی undefinedundefined

#ترفند_خانه‌داری #ترفند_آشپزی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۸:۴۲

thumnail
undefined اگه به خورشت‌تون زیاد چاشنی زدید ، یاد بگیرید چطوری مشکلش رو رفع کنید.undefinedundefined


#ترفند_خانه‌داری #ترفند_آشپزی

undefined @tarfand_modern undefined

۱۸:۴۹

thumnail
undefined یه ترفند کاربردی برا نصف کردن زمان دم کشیدن برنج! undefinedundefined

#ترفند_خانه‌داری #ترفند_آشپزی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۰:۲۰

thumnail
undefined محلول همه کاره ی جرم زدا و چربی زدا! undefinedundefined

#ترفند_خانه‌داری
undefined @tarfand_modern undefined

۱۰:۲۵

thumnail
🥰 جذابترین استیک رستورانی! 🥰
undefined از خوردن استیک سفت و نپخته خسته شدی؟؟!
undefined من از گوشت گوسفندی استفاده میکنم که بهترین گوشته بنظرم undefined
undefined برای مرینیت از کیوی، سیر، رزماری، روغن زیتون، برگ بو و آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل استفاده میکنم. مواد که میکس شد روی گوشت میریزم (داخل پلاستیک فریزر) و به‌مدت پانزده دقیقه میزارم فریزر و بعد بیرون میارم و اضافات مواد رو از روش برمیدارم و گریل میکنم.
undefined حواستون باشه بیشتر از ده الی پانزده دقیقه گوشت داخل فریزر نمونه وگرنه گوشت پودر میشه.
undefined موقع پخت ظرف گریل خیلی داغ بشه و بعد گوشت رو روش قرار بدین.
نوش جان undefined
#استیک #استیک_رستورانی #مرینیت #مزه‌دارکردن_استیک #ترفند_آشپزی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۳:۲۰

thumnail
undefinedundefined ژله‌ی یلدایی undefinedundefined
undefined مواد لازم: undefined
پودر ژله آناناس ۱ بسته undefinedپودر ژله هندوانه ۱ بسته undefinedبستنی وانیلی ۲ لیوان undefinedدانه‌های انار undefined‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#ژله #ژله_یلدایی #دسر #ترفند_آشپزی‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined @tarfand_modern undefined

۱۳:۳۹

thumnail
undefined کیک یلدایی بدون خامه کشی و راحت undefined
undefined مواد لازم:شکر ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱.۵ ق چرنگ خوراکی قرمز و سبزخامه قنادی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمتخم مرغ بزرگ ۵ عددروغن ¼ پیمانهشیر ¼ پیمانهوانیل ۱ ق چآرد ۲ پیمانه
#کیک #کیک_یلدایی #ترفند_آشپزی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined @tarfand_modern undefined

۱۵:۱۷

thumnail
undefined کد‌و حلوایی یلدا undefined
پوست کدو رو بگیرید و برش بزنیدتو تابه با کمی کره تفت بدیدته استکان، خیلی کم آب بریزید در تابه رو بذارید با حرارت کم تا کدو بپزهدر آخر کمی شکر زعفرون و چوب دارچین بریزید دوباره درشو بذارید تا شکر حل بشهنوش جونتون باشه undefined
undefinedنکته: undefined
undefined میتونید به جای شکر، عسل یا شیره انگور بریزید، و در آخر با گردو تزیین و نوش جان کنید undefined
‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌#دسر #کدو_حلوایی #یلدا‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌undefined @tarfand_modern undefined

۱۵:۲۳

thumnail
undefined ترفندهای گلکاری undefined🪴undefined


undefined @tarfand_modern undefined

۱۷:۳۳

thumnail
undefined ۱۲ گیاه دارویی که باید همیشه در خانه داشته باشید undefined
undefined 1. نعناع:  ضد نفخ، دل درد، ناراحتی معده، دلپیچه کودکان پس از خوردن سردی ها، رفع اسهال.
undefined 2. پونه:  ضد نفخ، بادشکن، گرم کننده کلیه ها، رفع شب ادراری کودکان، تقویت روده، رفع اسهالی.
undefined 3. خاکشیر:  رفع گرمازدگی، رفع گرمی کردن (مصرف بیش از حد خوراکی های طبع گرم)، گر گرفتگی، کهیر و خارش پوست.
undefined 4. سنبل الطیب: آرامبخش، رفع کم خوابی، ضد استرس.
undefined 5. سیر:  کاهش سریع فشار خون، کاهش چربی خون و کلتسرول مضر، آنتی بیوتیک گیاهی.
undefined 6. سنجد: آرد سنجد کامل ( با پوست و دانه): رفع درد معده و سوزش مری، رفع و پیشگیری از پوکی استخوان و ارتروز.
undefined 7. گشنیز:  کاهش سریع فشار خون، خوشبو کننده دهان، ضد نفخ برای افراد گرم مزاج به جای نعناع و پونه، ضد آفت.
undefined 8. گل گاوزبان:  آرامبخش اعصاب، رفع تپش قلب و بهبود زکام و سرفه خشک.
undefined 9. زنجبیل: ضد تهوع و استفراغ، رفع درد عادت ماهانه، بهبود سرما خوردگی وسردی، ضد رماتیسم، تقویت نیروی جنسی.
undefined 10. گزنه:  رفع سنگ و عفونت کلیه و مثانه، رفع کم خونی ، ضد عفونت لوزه ها، کاهش قند خون.
undefined 11. سماق: کاهش اسید اوریک خون و رفع مقداری از عوارض گوشت قرمز، جلوگیری از بیماری نقرص، استحکام لثه و رفع خونریزی آن.
undefined 12. بابونه: تقویت سیستم ایمنی، تقویت معده و ضد میکروب معده، رفع سردرد و آرامبخش قوی، تقویت موی سر، مفید برای روده تحریک پذیر.
#گیاهان_دارویی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۹:۰۹

thumnail
undefined مربای انجیر زرد undefined
undefined مواد لازم:انجیر یک کیلوشکر ۸۰۰ گرمزعفران آب شده سه قاشق غذاخوری آب نصف لیوان تا ۳/۴ لیوانجوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
undefined مربا را بعداز پخت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک سود و به غلظت برسد، بعد استفاده نمایید....
#مربا #مربای_انجیر #مربای_خانگی #ترفند_آشپزی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۴:۳۱

thumnail
undefined سس سالاد undefined
undefined مواد لازم:
سس مایونز ۱/۵ قاشق غذاخوریماست پُرچرب ۲ قاشق غذاخوریآب نارنج ۲ قاشق غذاخوریآب لبوی پخته شده ۱ قاشق غذاخورینعنا خشک ۱ قاشق مرباخورینمک نصف قاشق چایخوریشکر ۱ قاشق چایخوری
undefined ماندگاری این سس ۵-۶ روز است.undefined حتما در یخچال نگهداری شود.undefined منظور از آب لبوی پخته شده: لبوها را بهمراه آب درون قابلمه بریزید تا کاملا بپزد ، بعد از پخت، آب درون قابلمه را دور نریزید و در یخچال نگهداری کنید برای تهیه انواع سس .....undefined
#سس #سس_سالاد #سس_سالاد_رژیمی #ترفند_آشپزی
undefined @tarfand_modern undefined

۱۴:۳۸

thumnail
undefined صبح ها با معده خالی خرما بخورید!
کسی که با معده خالی خرما میخورد ، کمتر دچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم در برابر باکتریها و ویروسها دارد. همچنین بخاطر افزایش سوخت و ساز بدن باعث لاغری میشود.
#ترفند
undefined @tarfand_modern undefined

۱۹:۱۴

thumnail
undefined ایده‌ی ساخت چراغ خواب با ساده ترین وسایل undefinedundefined
‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌#ترفند_خانه‌داری‍‌‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‍‌‌‎‌‍‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎undefined @tarfand_modern undefined

۱۹:۲۲

بازارسال شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ | FaraTabligh
thumnail
undefined #معما undefinedسطح :خیلی سخت

کدام فرد در این تصویر یک بچه دزد هست؟

undefined️ گزینه A
undefined️ گزینه B
undefined️ گزینه C


🟢مشاهده پاسخ
🟢مشاهده پاسخ
.

۱۹:۲۲

بازارسال شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ | FaraTabligh
thumnail
undefinedمزاج خطرناک بلغمundefinedundefined
undefined 8 نشانه التهاب و تجمع سموم در بدن
undefined مشکلات گوارشی(نفخ،یبوست،رفلاکس...)
undefined علائم افسردگی و بیخوابی
undefined خستگی مزمن و خواب آلودگی
undefined خلط پشت حلق وخارج شدن آب دهان هنگام خواب
undefined مشکلات پوستی(جوش،لک پوستی،خارش،اگزما و‌.‌‌‌‌....)
undefined سردردهای مکرر
undefined رنگ پریدگی زبان و تلخی دهان
undefined چربی زیاد شکمی و کبد چرب
undefinedاگه یک یا چند مورد از این موارد رو داری،مشاوره‌ی تخصصی طبع ومزاج بگیر فرم زیر و پر کن تا در نوبت درمان قرار بگیری
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
https://formafzar.com/form/ad0ct
https://formafzar.com/form/ad0ct

۱۹:۲۲

بازارسال شده از آشپزی با بهترین ها 🥰
بـزن رو تخم‌ مرغ ها تا جـوجـه بشن undefinedundefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined
undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined


undefined بــچه‌ مــچه نیــادundefinedundefined

۱۹:۲۲