عکس پروفایل طب سنتیط

طب سنتی

۱۵۶عضو

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumnail
بمب افزایش وزن برای افرادی که میخواهند وزن اضافه کنندundefined
یک عدد موز،یک قاشق عسل،یک قاشق کره بادام زمینی،یک لیوان شیر و دو عدد خرما رابا هم مخلوط کرده میل کنید ورزشکاران از این ترکیب به عنوان بمب افزایش وزن استفاده میکنند استفاده شب ها قبل خواب از این نوشیدنی باعث میشود درماه حداقل ۳الی ۵کیلو وزن اضافه کنید.
@tebe_sonati9

۹:۱۵

در حال حاضر نمایش این پیام پشتیبانی نمی‌شود.

thumnail
درد معده چند ساله را با خوردن این عرقیات درمان کنید !undefined
undefinedزنیانundefinedبابونهundefinedشیرین‌بیان
+ نیم ساعت قبل از غذا و یا ۱ ساعت بعد از غذا این عرقیات را باهم ترکیب کرده و میل کنید
@tebe_sonati9

۹:۱۸

thumnail
رفع کبد چربundefined
یک تکه زنجبیل رادرون یک کاسه ماست رنده کرده وآن رابعدازصرف وعده‌های غذایی میل کنید
نوشیدن دمنوش زنجبیل نیزمانع ابتلا به کبدچرب می شود.
#طب_سنتی #کبدچرب

۹:۱۹

thumnail
*undefined•☜آیا شام نخوردن واقعا باعث لاغری می‌شود؟↓↓↓
یکی از باورهای غلط طبـــی وundefinedاز اشــتباهات بزرگ افراد برایرژیم های لاغری، نخوردن شاماست! که نه تنهــــا با آن فــــردundefinedلاغــــــــــر نمی‌شود، بلکه سببضعــــــــف بـــــــــدنی می‌گردد.

۹:۲۰

thumnail
undefined️چرا #فوت_کردن به #غذا و نوشیدنی ممنوع استundefined
undefinedطبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می شود.undefinedهنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط می شود و موجب تولید ماده مضر برای بدن می شود و با خون ترکیب می شود و عامل بیماری های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.undefinedهمچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا می شود و مجددا به بدن بر می گردد.

۹:۲۱

thumnail
.undefined لیست جامع غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
1- قورمه سبزی : گرم۲- قیمه : گرم۳- فسنجان : گرم۴- بادمجان : گرم۵- کدو : سرد۶- آلو اسفناج : سرد۷- کرفس : گرم۸- بامیه : سرد۹- ریواس : سرد۱۰- مرغ ترش : سرد۱۱- کته : معتدل روبه سرد۱۲- پلو : معندل روبه سرد۱۳- سبزی پلو : گرم۱۴- باقلا پلو : سرد۱۵- زرشک پلو : سرد۱۶- آلبالو پلو : سرد۱۷- لوبیا پلو : سرد۱۸- کلم پلو : سرد۱۹- رشته پلو : سرد۲۰- دم پختک : گرم۲۱- نخود اب :گرم۲۲- عدس پلو : سرد۲۳- مرصع پلو : گرم۲۴- شیرین پلو : گرم۲۵- ماش پلو : سرد۲۶- استانبولی :سرد۲۷- ته چین :معتدل۲۸- کوفته تبریزی : معتدل۲۹- کوفته ریزه : گرم۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۱- تاس کباب : گرم۳۲- کوکو سبزی : گرم۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد۳۴- کتلت : سرد۳۵- شامی :گرم۳۶- آش رشته : معتدل۳۷- آش ساده : سرد۳۸- آش دوغ : سرد۳۹- آش شعله قلم کار : گرم۴۰- اشکنه : گرم۴۱- کله جوش :معتدل به گرم۴۲- آبگوشت : گرم۴۳- سوپ جو :سرد۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد۴۵- شیر برنج : سرد۴۶- فرنی : معتدل۴۷- شله زرد : معتدل۴۸- آش شلغم : معتدال۴۹- سوپ شیر : سرد۵۰- نرگسی : معتدل۵۱- عدسی :سرد۵۲- آش اوماج :سرد۵۳- سمنو : گرم۵۴- کاچی : گرم۵۵- کباب کوبیده : گرم۵۶- کباب ترکی : سرد۵۷- ژامبون گوشت : سرد۵۸- رامبون مرغ : سرد۵۹- سوسیس کالباس : سرد۶۰- جوجه کباب : سرد۶۱- کباب برگ : گرم۶۲- بریانی : گرم۶۳- همبر گر : سرد۶۴- فلافل ذرت : سرد۶۵- فلافل نخود : گرم۶۶- چیپس : سرد۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد۶۸- حلیم گندم : گرم۶۹- حلیم بادنجان : سرد۷۰- میرزا قاسمی : سرد۷۱- الویه : سرد۷۲- ماکارونی : سرد۷۳- لازانیا : سرد۷۴- املت با گوجه : سرد۷۵- دلمه برگ مو : معتدل۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد۷۷- دلمه بادنجان : گرم۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد۷۹- خوراک لوبیا قرمز۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد۸۱- بورانی : سرد۸۲- جغوربغور : معتدل۸۳- بافلا قاتق : سرد۸۴- حلوا : گرم۸۵- خرمالو : گرما۸۶- لبو : گرم۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد۹۰- فالوده : سرد۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد۹۳- نوشابه های گازدار : سرد۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد۹۵- سوهان : گرم۹۶- ارده باشیره انگور : گرم۹۷- ارده با عسل : گرم۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم۹۹- فسنجان بادام : گرم۱۰۰- خورش به : گرم۱۰۱- قلیه ماهی : سرد ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد۱۰۳- رنگیینک : گرم۱۰۴- زیره پلو : معتدل۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم۱۰۹- ژله : سرد۱۱۰- نسکافه : سرد۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم۱۱۲- باقلوا : گرم۱۱۳- گز : گرم۱۱۴- قطاب : گرم۱۱۵- نان شیرمال : معتدل

undefined️فهرست مُصلِحات غذاها :به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
undefinedماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل).
سردي گرمي طبع ميوه جات و سبزيجات

undefined ماست: سرد و ترundefined شیر: کمی سرد و ترundefined کره: سرد و ترundefined دوغ: خیلی سرد و ترundefined سرشیر:سرد و ترundefined خامه: سرد و ترundefined پنیر: سرد و خشکundefined کشک: سرد و خشکundefined قره قروت: سرد و خشکundefinedundefined مزاج حبوبات و غلات

undefined نخود: گرم و خشکundefined لوبیا سفید: کمی گرم و ترundefined لوبیا چیتی: گرم و ترundefined لوبیا قرمز: گرم و ترundefined لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و ترundefined عدس: سرد و خشکundefined دال عدس: گرم و خشکundefined گندم: گرم و ترundefined جو: سرد و ترundefined جو دوسر: معتدل

۹:۲۳

thumnail
undefinedعلل  #ریزش آب دهان در شب 

۱- سردی مغز و درد در ناحیه پشت سر
۲- سردشدن گوارش و ترشیدگی و سکسکه و #آروغ
ترش ،در( معده و روده بزرگ و کوچک )
۳- بیماری #سینوسها و نزله سرد۴- #فلج صورت و کم کاری غده های بزاقی دهان۵- مسمومیت و بالارفتن #سموم بدن۶- بزرگی  #لوزه _سوم۷- غلبه خلط بلغم در بالا تنه بالاخص در سنین بالاundefined با اصلاح مزاج مشکل را حل کنید.

۹:۲۵

thumnail
اگر صبح‌ها احساس گلودرد و سرماخوردگی دارید، این معجون را بنوشید undefined
undefinedیک فنجان آب داغundefined۲ قاشق چای‌خوری عسلundefined۲ قاشق چای‌خوری سرکه سیبundefined۲ قاشق چای‌خوری آب لیموترشundefinedمقداری دارچین

۹:۲۶

thumnail
undefinedسنگ‌های کلیه دردهای شدیدی ایجاد می‌کنند و در طب سنتی درمان‌های مختلفی برای آن ذکر شده که عرق خارخاسک یک نمونه از این درمان‌ها است.
undefinedمیزان و نحوه مصرف عرق خارخاسک: به صورت متداول و معمول یک سوم استکان عرق را در دو لیوان آب مخلوط کرده و به صورت یک جا مصرف شود. 
undefinedبرای تاثیرگذاری بهتر سعی شود هنگام مصرف آب فراوان نوشیده شود. 

۱۰:۵۳

thumnail
هرگز چای را فوت نکنید !undefined
ترکیب اسیدی حاصل از واکنش Co2 بازدم شما با چای داغ، باعث پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کاهش حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و روی باروری مردان تاثیر سوء میگذارد.

۱۰:۵۶

thumnail
آبریزش بینی کلافه‌تان کرده؟
undefined ڪافیست ۲ فنجان چای گشنیز بنوشید تا به سرعت آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی و حساسیت درمان شودundefined

۱۰:۵۸

thumnail
ترخون خشک را جایگزین نمک کنید.
ترخون خشک را نرم بساييد و جای نمک در غذا بريزيد !undefined
هم طعم نمک را احساس ميكنيد هم فشار خون را تنظيم ميكند و هم چاقی ايجاد شده در اثر تجمع آب در بافت هاي بدن را بر طرف ميسازد

۱۱:۰۴

thumnail
اگه مشکلات گوارشی دارین از دمنوش گل همیشه بهار استفاده کنید.
دمنوش گل همیشه بهار برای تسکین علائم بیماری‌های روده التهابی یا کولیت بسیار مفید است. همچنین این گیاه برای درمان ورم معده، رفلاکس معده، زخم معده، کاهش معده درد و دردهای قاعدگی نیز بکار می‌رود؛ بنابراین، به افرادی که از اختلالات گوارشی رنج می‌برند توصیه می‌شود که از دمنوش این گیاه به صورت روزانه استفاده کنند.

۱۱:۲۸

thumnail
undefined️درمان تنبلی تخمدان.
undefinedاگر هر شب یک قطره روغن سیاهدانه را در ناف بچکانید و اندکی ماساژ دهید اینکار سبب می شود که از ایجاد کیستهای رحمی و تخمدانی جلوگیری گردد و همچنین سبب تقویت تخمدان و از بین بردن انواع کیستهای بانوان می گردد.

۱۸:۰۷