بمب افزایش وزن برای افرادی که میخواهند وزن اضافه کنند
یک عدد موز،یک قاشق عسل،یک قاشق کره بادام زمینی،یک لیوان شیر و دو عدد خرما رابا هم مخلوط کرده میل کنید ورزشکاران از این ترکیب به عنوان بمب افزایش وزن استفاده میکنند استفاده شب ها قبل خواب از این نوشیدنی باعث میشود درماه حداقل ۳الی ۵کیلو وزن اضافه کنید.
@tebe_sonati9
یک عدد موز،یک قاشق عسل،یک قاشق کره بادام زمینی،یک لیوان شیر و دو عدد خرما رابا هم مخلوط کرده میل کنید ورزشکاران از این ترکیب به عنوان بمب افزایش وزن استفاده میکنند استفاده شب ها قبل خواب از این نوشیدنی باعث میشود درماه حداقل ۳الی ۵کیلو وزن اضافه کنید.
@tebe_sonati9
۹:۱۵
درد معده چند ساله را با خوردن این عرقیات درمان کنید !
زنیان
بابونه
شیرینبیان
+ نیم ساعت قبل از غذا و یا ۱ ساعت بعد از غذا این عرقیات را باهم ترکیب کرده و میل کنید
@tebe_sonati9
+ نیم ساعت قبل از غذا و یا ۱ ساعت بعد از غذا این عرقیات را باهم ترکیب کرده و میل کنید
@tebe_sonati9
۹:۱۸
رفع کبد چرب
یک تکه زنجبیل رادرون یک کاسه ماست رنده کرده وآن رابعدازصرف وعدههای غذایی میل کنید
نوشیدن دمنوش زنجبیل نیزمانع ابتلا به کبدچرب می شود.
#طب_سنتی #کبدچرب
یک تکه زنجبیل رادرون یک کاسه ماست رنده کرده وآن رابعدازصرف وعدههای غذایی میل کنید
نوشیدن دمنوش زنجبیل نیزمانع ابتلا به کبدچرب می شود.
#طب_سنتی #کبدچرب
۹:۱۹
*
•☜آیا شام نخوردن واقعا باعث لاغری میشود؟↓↓↓
یکی از باورهای غلط طبـــی و
از اشــتباهات بزرگ افراد برایرژیم های لاغری، نخوردن شاماست! که نه تنهــــا با آن فــــرد
لاغــــــــــر نمیشود، بلکه سببضعــــــــف بـــــــــدنی میگردد.
یکی از باورهای غلط طبـــی و
۹:۲۰
۹:۲۱
.
لیست جامع غذاهای سرد مزاج و گرم مزاج
1- قورمه سبزی : گرم۲- قیمه : گرم۳- فسنجان : گرم۴- بادمجان : گرم۵- کدو : سرد۶- آلو اسفناج : سرد۷- کرفس : گرم۸- بامیه : سرد۹- ریواس : سرد۱۰- مرغ ترش : سرد۱۱- کته : معتدل روبه سرد۱۲- پلو : معندل روبه سرد۱۳- سبزی پلو : گرم۱۴- باقلا پلو : سرد۱۵- زرشک پلو : سرد۱۶- آلبالو پلو : سرد۱۷- لوبیا پلو : سرد۱۸- کلم پلو : سرد۱۹- رشته پلو : سرد۲۰- دم پختک : گرم۲۱- نخود اب :گرم۲۲- عدس پلو : سرد۲۳- مرصع پلو : گرم۲۴- شیرین پلو : گرم۲۵- ماش پلو : سرد۲۶- استانبولی :سرد۲۷- ته چین :معتدل۲۸- کوفته تبریزی : معتدل۲۹- کوفته ریزه : گرم۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۱- تاس کباب : گرم۳۲- کوکو سبزی : گرم۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد۳۴- کتلت : سرد۳۵- شامی :گرم۳۶- آش رشته : معتدل۳۷- آش ساده : سرد۳۸- آش دوغ : سرد۳۹- آش شعله قلم کار : گرم۴۰- اشکنه : گرم۴۱- کله جوش :معتدل به گرم۴۲- آبگوشت : گرم۴۳- سوپ جو :سرد۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد۴۵- شیر برنج : سرد۴۶- فرنی : معتدل۴۷- شله زرد : معتدل۴۸- آش شلغم : معتدال۴۹- سوپ شیر : سرد۵۰- نرگسی : معتدل۵۱- عدسی :سرد۵۲- آش اوماج :سرد۵۳- سمنو : گرم۵۴- کاچی : گرم۵۵- کباب کوبیده : گرم۵۶- کباب ترکی : سرد۵۷- ژامبون گوشت : سرد۵۸- رامبون مرغ : سرد۵۹- سوسیس کالباس : سرد۶۰- جوجه کباب : سرد۶۱- کباب برگ : گرم۶۲- بریانی : گرم۶۳- همبر گر : سرد۶۴- فلافل ذرت : سرد۶۵- فلافل نخود : گرم۶۶- چیپس : سرد۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد۶۸- حلیم گندم : گرم۶۹- حلیم بادنجان : سرد۷۰- میرزا قاسمی : سرد۷۱- الویه : سرد۷۲- ماکارونی : سرد۷۳- لازانیا : سرد۷۴- املت با گوجه : سرد۷۵- دلمه برگ مو : معتدل۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد۷۷- دلمه بادنجان : گرم۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد۷۹- خوراک لوبیا قرمز۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد۸۱- بورانی : سرد۸۲- جغوربغور : معتدل۸۳- بافلا قاتق : سرد۸۴- حلوا : گرم۸۵- خرمالو : گرما۸۶- لبو : گرم۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد۹۰- فالوده : سرد۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد۹۳- نوشابه های گازدار : سرد۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد۹۵- سوهان : گرم۹۶- ارده باشیره انگور : گرم۹۷- ارده با عسل : گرم۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم۹۹- فسنجان بادام : گرم۱۰۰- خورش به : گرم۱۰۱- قلیه ماهی : سرد ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد۱۰۳- رنگیینک : گرم۱۰۴- زیره پلو : معتدل۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم۱۰۹- ژله : سرد۱۱۰- نسکافه : سرد۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم۱۱۲- باقلوا : گرم۱۱۳- گز : گرم۱۱۴- قطاب : گرم۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
️فهرست مُصلِحات غذاها :به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند ، مُصلِح می گویند .
ماده های غذایی ومصلحات آن:
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل).
سردي گرمي طبع ميوه جات و سبزيجات
ماست: سرد و تر
شیر: کمی سرد و تر
کره: سرد و تر
دوغ: خیلی سرد و تر
سرشیر:سرد و تر
خامه: سرد و تر
پنیر: سرد و خشک
کشک: سرد و خشک
قره قروت: سرد و خشک
مزاج حبوبات و غلات
نخود: گرم و خشک
لوبیا سفید: کمی گرم و تر
لوبیا چیتی: گرم و تر
لوبیا قرمز: گرم و تر
لوبیا چشم بلبلی:کمی گرم و تر
عدس: سرد و خشک
دال عدس: گرم و خشک
گندم: گرم و تر
جو: سرد و تر
جو دوسر: معتدل
1- قورمه سبزی : گرم۲- قیمه : گرم۳- فسنجان : گرم۴- بادمجان : گرم۵- کدو : سرد۶- آلو اسفناج : سرد۷- کرفس : گرم۸- بامیه : سرد۹- ریواس : سرد۱۰- مرغ ترش : سرد۱۱- کته : معتدل روبه سرد۱۲- پلو : معندل روبه سرد۱۳- سبزی پلو : گرم۱۴- باقلا پلو : سرد۱۵- زرشک پلو : سرد۱۶- آلبالو پلو : سرد۱۷- لوبیا پلو : سرد۱۸- کلم پلو : سرد۱۹- رشته پلو : سرد۲۰- دم پختک : گرم۲۱- نخود اب :گرم۲۲- عدس پلو : سرد۲۳- مرصع پلو : گرم۲۴- شیرین پلو : گرم۲۵- ماش پلو : سرد۲۶- استانبولی :سرد۲۷- ته چین :معتدل۲۸- کوفته تبریزی : معتدل۲۹- کوفته ریزه : گرم۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۰- کوفته برنجی : سرد۳۱- تاس کباب : گرم۳۲- کوکو سبزی : گرم۳۳- کوکو سیب زمینی : سرد۳۴- کتلت : سرد۳۵- شامی :گرم۳۶- آش رشته : معتدل۳۷- آش ساده : سرد۳۸- آش دوغ : سرد۳۹- آش شعله قلم کار : گرم۴۰- اشکنه : گرم۴۱- کله جوش :معتدل به گرم۴۲- آبگوشت : گرم۴۳- سوپ جو :سرد۴۴- سوپ رشته فرنگی : سرد۴۵- شیر برنج : سرد۴۶- فرنی : معتدل۴۷- شله زرد : معتدل۴۸- آش شلغم : معتدال۴۹- سوپ شیر : سرد۵۰- نرگسی : معتدل۵۱- عدسی :سرد۵۲- آش اوماج :سرد۵۳- سمنو : گرم۵۴- کاچی : گرم۵۵- کباب کوبیده : گرم۵۶- کباب ترکی : سرد۵۷- ژامبون گوشت : سرد۵۸- رامبون مرغ : سرد۵۹- سوسیس کالباس : سرد۶۰- جوجه کباب : سرد۶۱- کباب برگ : گرم۶۲- بریانی : گرم۶۳- همبر گر : سرد۶۴- فلافل ذرت : سرد۶۵- فلافل نخود : گرم۶۶- چیپس : سرد۶۷- کشک بادنجان(کشک زیاد): سرد۶۸- حلیم گندم : گرم۶۹- حلیم بادنجان : سرد۷۰- میرزا قاسمی : سرد۷۱- الویه : سرد۷۲- ماکارونی : سرد۷۳- لازانیا : سرد۷۴- املت با گوجه : سرد۷۵- دلمه برگ مو : معتدل۷۶- دلمه،فلفل،گوجه : سرد۷۷- دلمه بادنجان : گرم۷۸- خوراک لوبیا سبز : سرد۷۹- خوراک لوبیا قرمز۸۰- املت با فلفل سبزو فارچ : سرد۸۱- بورانی : سرد۸۲- جغوربغور : معتدل۸۳- بافلا قاتق : سرد۸۴- حلوا : گرم۸۵- خرمالو : گرما۸۶- لبو : گرم۸۷- بستنی سنتی : معتدل روبه گرم۸۹- بستنی میوه ای : معتدل روبه سرد۹۰- فالوده : سرد۹۱- ماءالشعیر ساده : سرد۹۲- ماءشعیر میوه ای : سرد۹۳- نوشابه های گازدار : سرد۹۴- سالاد کاهو خیار گوجه : سرد۹۵- سوهان : گرم۹۶- ارده باشیره انگور : گرم۹۷- ارده با عسل : گرم۹۸- نیمروی پیاز تخم مرغ : گرم۹۹- فسنجان بادام : گرم۱۰۰- خورش به : گرم۱۰۱- قلیه ماهی : سرد ۱۰۲- خوراک قارچ : سرد۱۰۳- رنگیینک : گرم۱۰۴- زیره پلو : معتدل۱۰۵- آب دوغ خیار : سرد۱۰۶- کله جوش:معتدل روبه گرم وخشک۱۰۷- خوراک کنگر : گرم وخشک۱۰۸- خوراک کدوحلوائی : گرم۱۰۹- ژله : سرد۱۱۰- نسکافه : سرد۱۱۱- پشمک : معتل روبه گرم۱۱۲- باقلوا : گرم۱۱۳- گز : گرم۱۱۴- قطاب : گرم۱۱۵- نان شیرمال : معتدل
پنیر: ( گردو ، زیتون ، سبزی های معطر)
کره:( عسل ، مربا ، شکر سرخ)
شیر: ( گلاب ، هل ، شکر ، عسل)
عدسی: (گلپر)
انار: ( گلاب ، گلپر گلپر)
دوغ: ( نعنا ، کاکوتی ، گلسرخ)
آب گوشت:(دنبه ،آویش،پیاز،ترشی ها)
چای سیاه:(آب لیمو،لیموعمانی)
خیار:(نمک، نعناع، گلسرخ)
روغن حیوانی:(عسل، سرکه،آب لیمو)
کاهو:(سکنجبین)
ماست ( شیره ، عسل ، سیاه دانه ، آویشن ، نعنا)
برنج:( زیره سیاه ، زعفران ، شوید)
ماهی: ( گردو ، فلفل سیاه ، خرما ، ادویه های گرم)
باقلا:(گلپر)
هندوانه:(عسل،،،گلنگبین گلاب)
گوجه فرنگی:(روغن زیتون)
خربزه:(آب انار ترش،سرکه)
خاکشیر:(عسل،،کتیرا)
پیاز:( سرکه ، آب انار ، کاسنی)
سیر:(سکنجبین ، انار ترش ، گشنیز ، کره)
کشک:(سیر،نعنا،پونه)
ماست چکیده:( عسل ، مغز گردو ، آویشن)
سرشیر:(عسل)
نعنا:(کرفس)
گندم:( سرکه کهنه ، شیرینی های طبیعی)
نخود:( زیره ، شوید ، سکنجبین ساده)
انار ترش:(عسل،نمک)
زیتون: ( مغز گردو ، مغز بادام ، عسل)
خرما:( گلاب ، سرکه ، کاهو ، آب انار ، بادام)
هلو:( عسل ، مربای زنجبیل)
موز:( نمک ، عسل ، مربای زنجبیل
گلابی:( عسل ، دارچین ، هل ، زیره)
گوشت گوسفند:(سماق،مرزه،گشنیز)
تخم مرغ:(ادویه های گرم،،نمک)
ماهی:( خرما ، زنجبیل ، عسل).
سردي گرمي طبع ميوه جات و سبزيجات
۹:۲۳
۱- سردی مغز و درد در ناحیه پشت سر
۲- سردشدن گوارش و ترشیدگی و سکسکه و #آروغ ترش ،در( معده و روده بزرگ و کوچک )۳- بیماری #سینوسها و نزله سرد۴- #فلج صورت و کم کاری غده های بزاقی دهان۵- مسمومیت و بالارفتن #سموم بدن۶- بزرگی #لوزه _سوم۷- غلبه خلط بلغم در بالا تنه بالاخص در سنین بالا
۹:۲۵
اگر صبحها احساس گلودرد و سرماخوردگی دارید، این معجون را بنوشید 
یک فنجان آب داغ
۲ قاشق چایخوری عسل
۲ قاشق چایخوری سرکه سیب
۲ قاشق چایخوری آب لیموترش
مقداری دارچین
۹:۲۶
۱۰:۵۳
هرگز چای را فوت نکنید !
️
ترکیب اسیدی حاصل از واکنش Co2 بازدم شما با چای داغ، باعث پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کاهش حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و روی باروری مردان تاثیر سوء میگذارد.
ترکیب اسیدی حاصل از واکنش Co2 بازدم شما با چای داغ، باعث پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کاهش حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و روی باروری مردان تاثیر سوء میگذارد.
۱۰:۵۶
آبریزش بینی کلافهتان کرده؟
ڪافیست ۲ فنجان چای گشنیز بنوشید تا به سرعت آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی و حساسیت درمان شود
۱۰:۵۸
ترخون خشک را جایگزین نمک کنید.
ترخون خشک را نرم بساييد و جای نمک در غذا بريزيد !
هم طعم نمک را احساس ميكنيد هم فشار خون را تنظيم ميكند و هم چاقی ايجاد شده در اثر تجمع آب در بافت هاي بدن را بر طرف ميسازد
ترخون خشک را نرم بساييد و جای نمک در غذا بريزيد !
هم طعم نمک را احساس ميكنيد هم فشار خون را تنظيم ميكند و هم چاقی ايجاد شده در اثر تجمع آب در بافت هاي بدن را بر طرف ميسازد
۱۱:۰۴
اگه مشکلات گوارشی دارین از دمنوش گل همیشه بهار استفاده کنید.
دمنوش گل همیشه بهار برای تسکین علائم بیماریهای روده التهابی یا کولیت بسیار مفید است. همچنین این گیاه برای درمان ورم معده، رفلاکس معده، زخم معده، کاهش معده درد و دردهای قاعدگی نیز بکار میرود؛ بنابراین، به افرادی که از اختلالات گوارشی رنج میبرند توصیه میشود که از دمنوش این گیاه به صورت روزانه استفاده کنند.
دمنوش گل همیشه بهار برای تسکین علائم بیماریهای روده التهابی یا کولیت بسیار مفید است. همچنین این گیاه برای درمان ورم معده، رفلاکس معده، زخم معده، کاهش معده درد و دردهای قاعدگی نیز بکار میرود؛ بنابراین، به افرادی که از اختلالات گوارشی رنج میبرند توصیه میشود که از دمنوش این گیاه به صورت روزانه استفاده کنند.
۱۱:۲۸
۱۸:۰۷