عکس پروفایل تبینو (فناوری و تکنولوژی)ت

تبینو (فناوری و تکنولوژی)

۳,۲۴۷عضو
thumnail
لپ‌تاپت رو اگر دزدیدن، راحت پیداش کن و اطلاعاتت رو امن نگه دار!
undefinedاگه لپ‌تاپت گم بشه یا دزدیده بشه، می‌تونی مکان دقیقش رو ببینی یا حتی اطلاعاتش رو از راه دور پاک کنی!
undefinedکلیدهای Win + I رو بزن و توی تنظیمات، گزینه Find My Device رو سرچ کن و فعالش کن.
undefined اگه به حساب مایکروسافت لاگین نکردی، وارد شو یا یکی بساز.
undefined گزینه Privacy > Location Settings رو هم روشن کن تا لوکیشن لپ‌تاپت ردیابی بشه.
undefined حالا چطور مکان لپ‌تاپ رو پیدا کنیم؟
+ وقتی لپ‌تاپت گم شد، به سایت مایکروسافت برو و با همون حسابی که روی لپ‌تاپت فعال کردی وارد شو.
@tebinou

۹:۴۲

thumnail
گوگل تصاویر کاربران را بدون اطلاع اسکن می‌کند؟
undefined برخی کاربران اندروید متوجه شده‌اند که گوگل بدون اطلاع‌رسانی، قابلیتی را اضافه کرده که تصاویر موجود در دستگاه‌های آن‌ها را اسکن می‌کند.
undefinedاین موضوع هنگامی آشکار شد که یکی از کاربران ردیت متوجه شد گوشی پیکسل او، تصویری را که به‌صورت آفلاین در حافظه دستگاه ذخیره شده بود، بررسی کرده و یک هشدار امنیتی درباره آن نمایش داده است.
undefinedاین اقدام نگرانی‌هایی درباره حریم خصوصی کاربران ایجاد کرده، چراکه مشخص نیست این اسکن‌ها دقیقاً با چه هدفی انجام می‌شوند و آیا گوگل این اطلاعات را روی سرورهای خود ذخیره می‌کند یا نه.
undefinedهنوز گوگل واکنشی رسمی به این ادعا نشان نداده، اما برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که این ویژگی بخشی از سیستم ایمنی اندروید برای شناسایی محتوای غیرمجاز است.
undefinedکاربران نگران از این قابلیت، خواستار شفاف‌سازی از سوی گوگل هستند تا مشخص شود این اسکن‌ها چگونه انجام می‌شوند و آیا امکان غیرفعال کردن آن‌ها وجود دارد یا خیر.
@tebinou

۹:۴۶

thumnail
محققان دستگاهی برای چشیدن طعم و مزه در بازی‌های ویدیویی و محیط‌های مجازی ساختند
undefinedتصور کنید هدست واقعیت مجازی را روی صورت خود قرار داده‌اید و بستنی نیز دقیقاً در این محیط مجازی جلوی شما قرار دارد. با استفاده از کنترلرهای حرکتی، می‌توانید این بستنی وانیلی مجازی را بخورید اما نمی‌توانید سردی این بستنی را در دهانتان حس کنید. دانشمندانی از دانشگاه ایالتی اوهایو دستگاه جدیدی ساخته‌اند که روی دندان‌های پایینی شما قرار می‌گیرد و شیرینی این بستنی را در دهانتان شبیه‌سازی می‌کند.
undefinedممکن است چنین دستگاهی ابتدا متعلق به فیلمی علمی‌ـ‌تخیلی به نظر برسد اما جمعی از محققان بین‌المللی توانسته‌اند این رابط انسان و ماشین را بسازند و به کاربران اجازه دهند طعم‌های مجازی را بچشند. این دستگاه که e-Taste نام دارد، در پاسخ به محرک‌ها می‌تواند موادی با مزه‌های شور، ترش، شیرین، تلخ و اومامی را در دهان کاربر آزاد کند.
undefinedدستگاه e-Taste از نمک برای تولید طعم‌های شور، اسیدسیتریک برای طعم ترش، گلوکز برای شیرین و MgCl2 برای طعم تلخی استفاده می‌کند. همچنین ماده گلوتامات نیز برای تولید طعم اومامی در نظر گرفته شده است. دستگاه e-Taste زیر زبان کاربر قرار می‌گیرد و طعم‌های مختلف را در قالب ژله روی زبان کاربر می‌ریزد.
@tebinou

۷:۴۵

thumnail
رشد هوش مصنوعی و افزایش خطر ابتلا به سرطان
undefinedپژوهشگران به‌تازگی اعلام کرده‌اند که مراکز داده هوش مصنوعی تأثیرات مخربی بر سلامت انسان دارند. آنها تولید و فعالیت مراکز داده را در پنج سال گذشته بررسی کرده و می‌گویند که آلودگی هوای ناشی از توسعه هوش مصنوعی ممکن است تا سال ۲۰۳۰ باعث مرگ زودرس حدود ۱۳۰۰ نفر در سال بر اثر سرطان و آسم شود.
بیشتر بخوانیدundefinedhttps://www.tebyan.net/news/12489717/
@tebinou

۸:۲۲

thumnail
گوگل رسماً اعلام کرده که سالانه بیش از ۵ تریلیون جستجو انجام می‌شه!
undefined این اولین باره بعد از ۲۰۱۶ که همچین آماری منتشر می‌کنن. اون موقع عدد ۲ تریلیون بود!
یه نگاهی به رشد سرچ‌های گوگل:undefined ۱۹۹۹: فقط ۱ میلیاردundefined ۲۰۰۰: ۱۴ میلیاردundefined ۲۰۱۲-۲۰۱۵: ۱.۲ تریلیونundefined ۲۰۱۶-۲۰۲۴: بالای ۲ تریلیونundefined حالا: ۵ تریلیون! undefined
هر ثانیه حدود ۱۵۸,۵۴۸ جستجو تو گوگل انجام می‌شه! شما امروز چندتا سرچ داشتین؟
@tebinou

۸:۵۰

thumnail
چطور باتری دستگاه‌های الکترونیکی را در زمان عدم استفاده سالم نگه داریم؟
undefinedاگر قصد دارید گوشی، لپ‌تاپ یا تبلت خود را برای مدتی کنار بگذارید، با یک ترفند ساده می‌توانید از خراب شدن باتری جلوگیری کنید!

@tebinou

۱۲:۲۲

thumnail
کارهای تکراری خود را به هوش مصنوعی بسپارید!
undefinedهوش مصنوعی می‌تواند: به شما کمک کند حتی در روزهایی که حال روحی خوبی ندارید، وظایف خود را انجام دهید. کارهایی را که بیش از حد درباره آن‌ها فکر می‌کنید، ساده‌سازی کند. در سازمان‌دهی، مدیریت زمان و جلوگیری از فراموشی نقش مؤثری داشته باشد و مسیر انجام عادت‌های مثبت را هموارتر کند.
بیشتر بخوانیدhttps://www.tebyan.net/news/12489761/
@tebinou

۷:۱۰

thumnail
گوگل AI Mode رو فعال کرد؛ جستجو با هوش مصنوعی در یک کلیک!
undefinedگوگل حالت جدید AI Mode رو برای جستجو فعال کرده که جواب‌ها رو هوشمندانه‌تر و خلاصه‌تر ارائه می‌ده.undefinedاین قابلیت در بالای صفحه جستجو اضافه شده و می‌تونین مستقیماً از آدرس google.com/aimode بهش دسترسی داشته باشین.undefinedبا فعال کردن AI Mode، گوگل سوالات پیچیده رو بهتر درک می‌کنه و پاسخ‌ها رو به شکل خلاصه‌ای از چندین منبع معتبر نشون می‌ده.
@tebinou

۱۰:۱۹

thumnail
واتساپ در این گوشی‌ها از کار می‌افتد /متا اعلام کرد
undefinedمتا به‌طور منظم فهرست دستگاه‌های پشتیبانی‌شده را به‌روزرسانی می‌کند تا عملکرد بهینه و امنیت را تضمین کند. آخرین به‌روزرسانی نشان می‌دهد که از اسفند ۱۴۰۳، واتساپ روی دستگاه‌هایی با سیستم‌عامل اندروید ۴.۴ کیت‌کت یا قدیمی‌تر و همچنین آیفون‌هایی با iOS 15.1 یا نسخه‌های قبلی‌تر کار نخواهد کرد.
دستگاه‌های اندرویدیundefinedسامسونگ: گلکسی S3، گلکسی نوت ۲، گلکسی Ace 3، گلکسی S4 Miniundefinedموتورولا: Moto G (نسل اول)، Razr HD، Moto E 2014undefinedاچ‌تی‌سی: One X، One X+، Desire 500، Desire 601undefinedال‌جی: Optimus G، Nexus 4، G2 Mini، L90undefinedسونی: Xperia Z، Xperia SP، Xperia T، Xperia V
گوشی‌های آیفونundefinedآیفون 5sundefinedآیفون ۶undefinedآیفون ۶ پلاس
@tebinou

۱۱:۰۹

تبینو (فناوری و تکنولوژی)
undefined حالت تاریک تلفن همراه برای چشم ضرر داره؟ undefined حالت تاریک (Dark Mode) یکی از قابلیت‌های محبوب نمایشگرهاست که نور پس‌زمینه رو کاهش داده و متن رو روی پس‌زمینه تیره نمایش می‌ده. گزارش کامل را اینجا بخوانید undefined https://www.tebyan.net/news/12489569/ @tebinou
thumnail
آیا دارک مود باعث کاهش مصرف باتری می‌شود؟
%۸۰ کاربران هنگام فعال کردن دارک مود روشنایی صفحه را افزایش می‌دهند تا وضوح بهتری داشته باشند. این کار می‌تواند میزان مصرف باتری را جبران کند یا حتی آن را بیشتر کند.
@tebinou

۶:۵۸

مطالعه جدید: ChatGPT پرکاربردترین ابزار هوش مصنوعی در محیط‌های کاری است
undefinedرشد سریع هوش مصنوعی دیپ‌سیک بی‌سابقه بود اما اکنون از مرکز توجه دور شده است. تحقیقی جدید نظرات تازه‌ای درباره پذیرش جهانی هوش مصنوعی‌های مختلف ارائه می‌دهد. پژوهشی که شرکت «DeskTime» بین ژانویه ۲۰۲۳ تا دسامبر ۲۰۲۴ انجام داده و ۲ هزار و ۳۸۵ کارمند از ۹۷ شرکت را بررسی کرده، نشان می‌دهد ChatGPT همچنان پرکاربردترین ابزار هوش مصنوعی در محیط‌های کاری سراسر جهان است و میزان پذیرش آن درحال افزایش است.undefinedبراساس این نظرسنجی، تا دسامبر ۲۰۲۴، حدود ۷۵.۹ درصد از دفاتر جهانی چت جی‌پی‌تی را در فرایندهای کاری خود ادغام کرده‌اند. در‌این‌میان، هند پیشتاز است و ۹۲ درصد محل‌های کاری در این کشور از این ابزار استفاده می‌کنند.
@tebinou

۱۱:۰۳

thumnail
چت‌بات‌ها نیز مانند ما می‌خواهند دوست‌داشتنی باشند
undefinedمطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) مانند GPT-4 و Claude 3 هنگام آزمایش شدن، رفتار خود را تغییر داده و سعی می‌کنند مطلوب‌تر به نظر برسند.
undefined این پژوهش که توسط محققان دانشگاه استنفورد انجام شده، نشان می‌دهد این مدل‌ها مانند انسان‌ها تمایل دارند خود را دوست‌داشتنی‌تر نشان دهند.
undefinedمحققان هشدار می‌دهند که این ویژگی می‌تواند به تحریف واقعیت و دستکاری کاربران منجر شود.
undefined آن‌ها بر لزوم بررسی دقیق‌تر اثرات روان‌شناختی و اجتماعی این فناوری تأکید دارند تا از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری شود.
@tebinou

۷:۱۱

thumnail
پیدا کردن جواب علمی، بدون خوندن صدتا مقاله!
undefinedدیگه لازم نیست برای پیدا کردن یه جواب درست، توی کلی مقاله غرق بشی!ابزار Consensus (https://consensus.app/) یه موتور جستجوی علمی با هوش مصنوعیه که کارو برات راحت می‌کنه!undefinedکافیه سوالتو بپرسی، این هوش مصنوعی از منابع معتبر جوابو میاره، خلاصه‌ش می‌کنه و حتی درصد اطمینانش رو هم نشون میده!
پاسخ‌های علمی و مستند
خلاصه‌سازی سریع مقالات
نمایش میزان اطمینان از صحت جواب
نقل‌قول مستقیم از تحقیقات معتبر

@tebinou

۴:۵۵

۳ روز بدون موبایل؛ مغز مثل ترک اعتیاد واکنش نشان می‌دهد!
undefinedمطالعه‌ای جدید نشان داده است که حتی محدود کردن استفاده از گوشی‌های هوشمند به مدت ۳ روز می‌تواند فعالیت مغز را تغییر دهد.
undefined در این پژوهش، ۲۵ فرد ۱۸ تا ۳۰ ساله شرکت کردند که از آن‌ها خواسته شد تا استفاده از گوشی‌های هوشمند خود را به حداقل برسانند، به‌جز برای ارتباطات ضروری و فعالیت‌های کاری.
undefinedنتایج اسکن‌های مغزی نشان داد که مشاهده تصاویر گوشی‌های روشن باعث تغییراتی در بخش‌هایی از مغز شد که با پردازش پاداش و هوس‌های غذایی مرتبط است؛ این تغییرات مشابه سیگنال‌های مغزی مرتبط با اعتیاد به مواد مخدر بودند.
undefined همچنین، تغییرات مشاهده‌شده در مغز با سیستم‌های دوپامین و سروتونین مرتبط است که ایده اعتیادآور بودن گوشی‌های هوشمند را تقویت می‌کند.
undefinedاین مطالعه نشان می‌دهد که کاهش استفاده از تلفن ممکن است منجر به علائم ترک مشابه با اعتیاد به مواد مخدر شود، اما تأثیر آن بر خلق‌وخو هنوز به‌طور کامل مشخص نیست.
@tebinou

۱۲:۰۸

thumnail
آیا کودکان باید از هوش مصنوعی سر در بیاورند؟
undefinedهوش مصنوعی دیگر فقط یک مفهوم علمی تخیلی نیست؛ حالا در گوشی‌ها، کلاس‌های درس و حتی اسباب‌بازی‌های کودکان حضور دارد. اما آیا این هم‌نشینی فرصتی برای پرورش خلاقیت و مهارت‌های آینده است یا زنگ خطری برای وابستگی بیش از حد به فناوری؟
undefined آشنایی با هوش مصنوعی، مهارت‌های حل مسئله و تفکر انتقادی را تقویت می‌کند.undefined آموزش این فناوری می‌تواند کودکان را برای مشاغل آینده آماده کند.undefined اما آیا این راحتی، خلاقیت را کاهش نمی‌دهد؟ آیا تعامل انسانی در خطر است؟
کلید ماجرا «تعادل» است! آموزش آگاهانه و مسئولانه به کودکان می‌تواند آن‌ها را از کاربران منفعل به نوآوران آینده تبدیل کند.
توصیه‌های کاربردی برای والدین و مربیانundefinedhttps://www.tebyan.net/news/12489832/
@tebinou

۸:۴۳

thumnail
نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی رونمایی شد
undefinedنسخه اولیه نخستین سیستم عامل یا سکوی ملی هوش‌مصنوعی (نسخه ۳.۰) امروز شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و جمعی از اساتید دانشگاهی رونمایی شد.
undefinedسکوی ملی هوش مصنوعی در واقع اصلی‌ترین زیرساخت توسعه هوش مصنوعی و از بنیادی‌ترین و ضروری‌ترین اقداماتی است که به منظور پیشرفت این فناوری در کشور، با حمایت معاونت علمی و به کمک اساتید برجسته دانشگاهی و جمعی از متخصصان از مهر ۱۴۰۳ کلید خورده است.
@tebinou

۸:۵۱

استفاده زیاد از شبکه‌های اجتماعی می‌تواند توهم‌زا باشد
undefinedپژوهشگران دانشگاه سیمون فریزر کانادا در تحقیقی جدید هشدار داده‌اند که استفاده بیش از حد از شبکه‌های اجتماعی می‌تواند به بروز اختلالات روانشناختی منجر شود.
undefined بر اساس این مطالعه، کاربرانی که زمان زیادی را در این پلتفرم‌ها سپری می‌کنند، بیشتر در معرض توهم، خودشیفتگی و اختلال بدشکلی بدن قرار دارند.
undefinedمحققان تأکید کرده‌اند که مصرف افراطی محتوای تصویری در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند تصور افراد از واقعیت را تغییر دهد و باعث ایجاد انتظارات غیرواقعی از خود و دیگران شود.
این یافته‌ها اهمیت مدیریت زمان حضور در فضای مجازی و افزایش آگاهی درباره تأثیرات روانی آن را بیش از پیش نشان می‌دهد.
@tebinou

۸:۵۳

thumnail
مردم ایران در پی آینده‌ای دیجیتال
undefinedمطالعات نشان می‌دهد که ۸۹.۲٪ از جامعه هدف با مفهوم ارزهای دیجیتال آشنا هستند. در این میان، استان‌های خوزستان و مازندران با ۹۵٪ بالاترین میزان آشنایی را دارند.
undefinedحدود ۴۱.۹٪ از افراد مورد بررسی سابقه سرمایه‌گذاری در بازار رمزارزها را دارند و مهم‌ترین انگیزه ایرانیان برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال، کسب سود و حفظ ارزش سرمایه در برابر تورم است.
نگاهی به فضای ارزهای دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۳ (https://www.tebyan.net/news/12489899/مردم-ایران-در-پی-آینده-ای-دیجیتال)
@tebinou

۱۲:۳۲

thumnail
مردم ایران در پی آینده‌ای دیجیتال
undefinedمطالعات نشان می‌دهد که ۸۹.۲٪ از جامعه هدف با مفهوم ارزهای دیجیتال آشنا هستند. در این میان، استان‌های خوزستان و مازندران با ۹۵٪ بالاترین میزان آشنایی را دارند.
undefinedحدود ۴۱.۹٪ از افراد مورد بررسی سابقه سرمایه‌گذاری در بازار رمزارزها را دارند و مهم‌ترین انگیزه ایرانیان برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال، کسب سود و حفظ ارزش سرمایه در برابر تورم است.
نگاهی به فضای ارزهای دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۳ undefinedhttps://www.tebyan.net/news/12489899/
@tebinou

۱۲:۳۳

جمینای گوگل بیشتر از همه چت‌بات‌های هوش مصنوعی داده جمع‌آوری می‌کند
undefinedمیان تمامی مدل‌های هوش مصنوعی موجود، کدام‌یک بیشترین داده را از کاربران جمع‌آوری می‌کند؟ اگر حدس شما دیپ‌سیک است، اشتباه می‌کنید! طبق گزارشی تازه، جمینای گوگل بیشترین میزان اطلاعات کاربران را جمع‌آوری می‌کند.undefinedاین موضوع چندان عجیب نیست؛ زیرا گوگل همواره به جمع‌آوری گسترده داده‌های کاربران مشهور بوده است. چیزی که واقعاً شگفت‌آور است، حجم داده‌هایی است که Gemini در مقایسه با سایر چت‌بات‌ها ذخیره می‌کند. حتی DeepSeek که نگرانی‌های امنیتی ایجاد کرده بود، از نظر جمع‌آوری داده در رتبه پنجم قرار دارد.undefinedبرای مقایسه، ChatGPT در رتبه ششم قرار دارد. چت‌بات‌های دیگر مانند کوپایلت، Poe و Jasper نیز تعاملات کاربران را برای تحلیل داده و اهداف تبلیغاتی ردیابی می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد چت‌بات‌ها فقط برای ارائه پاسخ‌های بهتر نیستند، بلکه داده‌های کاربران را نیز برای اهداف بازاریابی و تبلیغات پردازش می‌کنند.
undefinedجمینای از روش‌های مختلفی داده‌های کاربران را جمع‌آوری می‌کند، ازجمله:undefinedتاریخچه جستجوundefinedردیابی موقعیت مکانیundefinedالگوهای استفاده از دستگاه
@tebinou

۱۲:۰۸