عکس پروفایل تبینو (فناوری و تکنولوژی)ت

تبینو (فناوری و تکنولوژی)

۳,۳۰۹عضو
thumnail

۱۰:۰۸

thumnail

۱۰:۰۸

thumnail

۱۰:۰۸

thumnail

۱۰:۰۸

thumnail

۱۰:۰۸

thumnail

۱۰:۰۸

thumnail
اضافه شدن تب Ai Mode به موتور جستجوی گوگل
undefinedطبق اطلاعات منتشر شده از سایت theverge ظاهراً گوگل قراره یه تب جدید در کنار عکس ، ویدیو و... اضافه بشه که همون تب Ai هستش ؛ این ویژگی جدید به کاربران این امکان رو میده تا از رابط کاربری مشابه چت‌بات جمینای استفاده کنن.undefinedبا زدن روی این گزینه چت‌بات جمینای بالا میاد و صفحاتی که به شما نمایش میدرو با زبان خودمونی معرفی میکنه و در ادامه ازتون میخواد اگه سوالی دارید باهاش چت کنید.
@tebinou

۱۲:۳۲

تبینو (فناوری و تکنولوژی)
undefined چند حقیقت از ردپای کربنی دیجیتال @tebinou
thumnail
ردپای کربن بزرگترین وب سایت‎ها
@tebinou

۹:۴۷

فیس‌بوک و گوگل تامین‎کنندگان مالی ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
undefinedشرکت‌های فناوری و سکو‌های آنلاین غربی از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همواره در زمینه‌های مختلف از جنایت‌های رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند. undefinedاین حمایت‌ها تا حدی پیش رفته که بسیاری از کارشناسان و گروه‌های حقوق بشری درباره پیامد‌های مشارکت این شرکت‌ها در نسل‌کشی مردم غزه هشدار داده‌اند. undefinedفیس‌بوک (زیرمجموعه شرکت متا) میزبان تبلیغاتی جهت جمع‌آوری کمک‌های مالی برای گردان‌های ارتش رژیم صهیونیستی است که متهم به ارتکاب جنایت‌های جنگی هستند؛ این تبلیغ‌ها همچنین با هدف جمع‌آوری کمک‌های مالی برای قانونگذاران صهیونیستی است که اشغال نوار غزه را تشویق می‌کنند.undefinedگوگل هم کمک‌های مالی کارمندان خود را در سراسر جهان به موسسه‌های حامی رژیم صهیونیستی در آمریکا سرازیر کرده است.
@tebinou

۱۳:۱۶

undefined فوری
واتساپ و گوگل‌پلی، با اجماع رای مثبت اعضای شورای عالی مجازی رفع فیلتر شد.این اقدام گام اول طرح رفع محدودیت و فیلترینگ در دولت سیزدهم است.
@tebinou

۱۳:۴۵

سرقت ۲.۲ میلیارد دلار سرمایه از پلتفرم‌های رمزارزی در سال ۲۰۲۴
undefinedبراساس گزارشی که Chainalysis منتشر کرده، سال ۲۰۲۴ هک در حوزه کریپتو همچنان سرمایه‌گذاران این بازار را تهدید می‌کند. در سال‌های ۲۰۱۸، ۲۰۲۱، ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ شاهد سرقت بیش از یک‌میلیارد دلار رمزارز بوده‌ایم. سال ۲۰۲۴ نیز این میزان به رقم نگران‌کننده ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است.undefinedآمار نشان می‌دهد میزان سرقت کریپتو از کاربران نسبت به سال گذشته میلادی ۲۱.۰۷ درصد رشد کرده و تعداد هک‌های انفرادی از ۲۸۲ مورد در سال ۲۰۲۳ به ۳۰۳ مورد در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است. افزایش سرقت رمزارزهای کاربران با افزایش قیمت این دارایی‌های مجازی و استقبال از آنها در پلتفرم‌های مختلف هم‌زمان شده است.undefinedنوع پلتفرم‌هایی که سال جاری قربانی هک رمزارزها شده‌اند، نیز جالب‌ است. در اکثر فصل‌ها، بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳، پلتفرم‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) هدف اصلی هکرها بوده‌اند. این موضوع شاید به‌خاطر آسیب‌پذیری بیشتر پلتفرم‌های DeFi باشد؛ زیرا مالکان این پلتفرم‌ها تمایل دارند رشد سریع و عرضه محصولات به بازار را نسبت به اقدامات امنیتی در اولویت قرار دهند.
@tebinou

۱۸:۵۵

تبینو (فناوری و تکنولوژی)
undefined تصویر
thumnail
زباله‌های الکترونیکی با زندگی ما چه می‌کنند؟ @tebinou

۸:۱۵

شکایت از متا؛ ناظران محتوای فیسبوک به انواع اختلالات روانی دچار شده‌اند
undefinedبیش از ۱۴۰ نفر از ناظران محتوای #فیسبوک در کنیا شکایتی علیه این شرکت ثبت کرده‌اند و ادعا می‌کنند فعالیت به‌عنوان ناظر محتوا آنها را به اختلال اضطراب پس از سانحه (PTSD) مبتلا کرده است.
undefinedاین شکایت علیه شرکت مادر فیسبوک، #متا، و شرکت کنیایی Samasource، به‌عنوان پیمانکار، ثبت شده است. این ناظران محتوا در شکایت خود اعلام کرده‌اند طی فعالیت خود روزانه ۸ الی ۱۰ ساعت در معرض محتواهای قتل، خودکشی، سوءاستفاده جنسی از کودکان و تروریسم قرار داشته‌اند و این فعالیت‌ها ظاهراً باعث شده این افراد به بیماری‌هایی همچون PTSD، اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و اختلال افسردگی اساسی (MDD) مبتلا شوند.
@tebinou

۱۳:۱۳

thumnail
در شبکه‌های اجتماعی هیچوقت به سوال‌ هایی که میشه باهاش رمزعبورت رو ریکاور کرد پاسخ ندید
@tebinou

۱۴:۱۰

thumnail
آیا اتصال دائم لپ‌تاپ به برق، به باتری آسیب می‌رساند؟ 
@tebinou

۱۴:۱۱

thumnail
از انباشت دیجیتال چه می‌دانید؟ ذخیره بیش از حد آیتم‌های دیجیتال ممکن است نشانه‌ای از اختلال باشدundefinedانباشت دیجیتال، پدیده‌ای است که با ذخیره بی‌پایان فایل‌ها، ایمیل‌ها و اعلان‌ها، ذهن ما را به‌اندازه حافظه دستگاه‌هایمان شلوغ می‌کند. این عادت گاهی به اختلالی تبدیل می‌شود که سلامت روان و زندگی روزمره را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
چگونه آشفتگی دیجیتال را کاهش دهیم؟ https://article.tebyan.net/488349
@tebinou

۷:۱۷

تبینو (فناوری و تکنولوژی)
undefined ردپای کربن بزرگترین وب سایت‎ها @tebinou
thumnail
فعالیت‌های رایج آنلاین چقدر کربن‌دی‌اکسید تولید می‌کنند؟
@tebinou

۱۵:۳۸

thumnail
دستیار هوش مصنوعی جدید موزیلا ؛ هر چیزی که فکرش رو بکنی خلاصه می‌کنه!
undefined موزیلا دستیار هوش مصنوعی خودش با نام Orbit رو در نسخه بتا منتشر کرد. این ابزار به کاربران اجازه میده تا صفحات وب، ایمیل‌، اسناد، مقالات و حتی ویدیوها رو به‌صورت خلاصه و سریع بررسی کنن!
undefinedویژگی‌های کلیدی Orbit:undefinedخلاصه کردن محتوای متنی و ویدیوییundefinedحفظ حریم خصوصی کاربران بدون نیاز به حساب کاربریundefinedعدم ذخیره داده‌های جلسه
undefined افزونه Orbit https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/orbit-summarizer/
+ نکته جذاب داستان اینه که فایرفاکس از افزونه‌ها روی گوشی‌های اندرویدی هم پشتیبانی می‌کنه!#افزونه@tebinou

۱۲:۴۷

هشدار پدرخوانده هوش مصنوعی درباره خطر انقراض بشر
undefined پروفسور جفری هینتون، یکی از برجسته‌ترین دانشمندان حوزه هوش مصنوعی که به پدرخوانده این فناوری معروف است، به تازگی هشدار داده است که هوش مصنوعی می‌تواند ظرف ۳۰ سال آینده به تهدیدی برای بقای بشریت تبدیل شود. او احتمال وقوع این حادثه را بین ۱۰ تا ۲۰ درصد تخمین زد و تأکید کرد که سرعت پیشرفت این فناوری بسیار فراتر از پیش‌بینی‌های اولیه است.
undefined هینتون در مصاحبه‌ای با شبکه بی‌بی‌سی گفت: «ما تاکنون با چیزی هوشمندتر از خودمان روبرو نبوده‌ایم. کنترل موجودی هوشمندتر توسط موجودی کمتر هوشمند تقریباً غیرممکن است.» او انسان‌ها را در مقایسه با هوش مصنوعی پیشرفته به کودکان سه ساله تشبیه و تأکید کرد که این عدم توازن هوش می‌تواند به مشکلات غیرقابل کنترلی منجر شود.
undefined در حالی که هینتون نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی هشدار می‌دهد، یان لوکان، یکی دیگر از «پدرخوانده‌های هوش مصنوعی» و دانشمند ارشد شرکت متا، این نگرانی را اغراق‌آمیز دانسته و معتقد است که هوش مصنوعی حتی می‌تواند به نجات بشریت کمک کند.
@tebinou

۸:۰۸

thumnail
این اطلاعات در عکس‌های دیجیتال پنهان است!
@tebinou

۱۳:۴۷