بله | کانال اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران
عکس پروفایل اتحادیه رستوران و چلوکباب تهرانا

اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران

۳۷۵عضو
thumbnail

۱۷:۵۲

undefined بیانیه مهم و هشدار رسمیاتحادیه رستوران و چلوکباب تهراناعضای محترم صنف، فعالان حوزه رستوران‌داری و هم‌وطنان گرامی

به آگاهی می‌رساند پیرو برگزاری رویدادی تحت عنوان «پنجمین دوره آیین تجلیل از یکصد مجموعه رستورانی برتر» که در تاریخ ۹ مهرماه سال جاری و با مدیریت آقای امیرحسین امینی برگزار گردیده است، متأسفانه در این برنامه اقدام به اهدای تندیس‌هایی با عنوان «رستوران برتر» به تعدادی از واحدهای صنفی در تهران و سایر استان‌ها شده است.
بدین‌وسیله اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران اعلام می‌دارد:undefined هیچ‌یک از عناوین، تندیس‌ها یا گواهی‌های صادرشده در این مراسم دارای اعتبار صنفی یا قانونی نمی‌باشند و از نظر کارگروه فنی و کارشناسی اتحادیه، این موارد فاقد هرگونه وجاهت رسمی است.undefined متأسفانه برگزارکننده این رویداد علیرغم تعهد رسمی و ثبت‌شده در دفترخانه اسناد رسمی شماره ۶۱۵ تهران مبنی بر عدم انجام هرگونه اقدام غیرقانونی و هماهنگی کامل با اتحادیه، به تعهدات خود عمل نکرده و موجبات نارضایتی برخی از اعضای محترم صنف را فراهم آورده است.
بر این اساس، اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران:undefined ضمن ممنوعیت کامل ادامه اینگونه فعالیت‌ها و رویدادهای غیرکارشناسی و فاقد مجوز، اعلام می‌دارد که از این پس هیچ‌گونه مجوزی برای برگزاری برنامه‌هایی با ماهیت مشابه صادر نخواهد شد.undefined همچنین، هرگونه استفاده تبلیغاتی، تجاری یا رسانه‌ای از عنوان «رستوران برتر» بدون تأیید رسمی اتحادیه، تخلف محسوب شده و پیگیری قانونی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
اتحادیه، در راستای صیانت از حقوق معنوی اعضا، سلامت روانی و حرفه‌ای فضای صنفی و جلوگیری از پدیده موسوم به «تندیس‌فروشی»، اقدامات حقوقی لازم را آغاز نموده و در آینده نیز با هرگونه فعالیت مشابه برخورد قاطع قانونی به عمل خواهد آورد.
با تشکر از همراهی و همکاری اعضای محترم صنفبه امید ارتقای سلامت، شفافیت و شأن حرفه‌ای جامعه رستوران و چلوکباب تهران
با احترامحسن فهمیدهرئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران

۱۷:۵۲

thumbnail
🟥 بیانیه رسمی و مهماز سوی اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران
احتراماً به اطلاع کلیه واحدهای صنفی رستوران، چلوکباب، کافه‌رستوران، کترینگ و مراکز تهیه غذا در سطح شهر تهران می‌رساند:
undefined اخیراً اطلاعیه‌هایی در سطح شهر مبنی بر برگزاری مراسم و اهدای نشان موسوم به (F.A.U) منتشر گردیده است که فاقد هرگونه مجوز رسمی از اتاق اصناف تهران و اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران می‌باشند.
undefined بدین‌وسیله اعلام می‌گردد که شرکت در این‌گونه مراسم، پرداخت هرگونه وجه یا مشارکت در برنامه‌های مذکور به هیچ عنوان مورد تأیید این اتحادیه و اتاق اصناف تهران نیست و مسئولیت کامل هرگونه عواقب احتمالی ناشی از حضور یا همکاری با برگزارکنندگان بر عهده واحد صنفی مربوطه خواهد بود.
undefined این اتحادیه ضمن پیگیری موضوع از طریق مراجع ذی‌صلاح و دستگاه‌های نظارتی، اعلام می‌نماید که اجازه هیچ‌گونه سوءاستفاده از نام و اعتبار واحدهای صنفی شناخته‌شده و معتبر را به اشخاص یا شرکت‌های فاقد صلاحیت و بدون بررسی کارشناسی نخواهد داد.برندهای اصیل این صنف حاصل سال‌ها تلاش، پشتکار و زحمات بی‌وقفه فعالان شریف و خدوم این حوزه هستند و از هرگونه اقدام غیرمسئولانه برای بهره‌برداری غیرقانونی از نام و اعتبار آن‌ها جلوگیری خواهد شد.
undefined اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران همواره به دنبال وفاق، همدلی و انسجام صنفی بوده و خواهد بود.بدیهی است هرگونه اقدام یا حرکتی که منجر به تفرقه و نفاق در میان اعضای صنف گردد، محکوم به شکست است و با آن قاطعانه برخورد خواهد شد.
اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران

۴:۴۱

thumbnail
undefinedحضور اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه در شرکت اسنپ‌فود
undefined حاج حسن فهمیده ٫رئیس اتحادیه رستوران‌ها و چلوکباب تهران٫ به‌همراه اعضای هیئت‌مدیره با هدف بررسی ظرفیت‌های همکاری مشترک در حوزه خدمات‌رسانی دیجیتال، در شرکت اسنپ‌فود حضور یافتند.
undefined در این دیدار که با حضور مدیرعامل اسنپ‌فود برگزار شد، محورهایی چون بهبود فرآیند ثبت سفارش، ارتقای کیفیت خدمات، حمایت از برندهای اصیل غذایی، و تسهیل تعامل میان صنوف رستورانی و پلتفرم‌های دیجیتال مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
undefined شایان ذکر است پیش‌تر تفاهم‌نامه‌ای میان اتحادیه رستوران‌ها و چلوکبابی‌های تهران و شرکت اسنپ‌فود به امضا رسیده که براساس آن، واحدهای صنفی دارای جواز کسب معتبر، در صورت دریافت معرفی‌نامه رسمی از اتحادیه، از کد ویژه‌ای برخوردار خواهند شد. این کد مزایای قابل‌توجهی را از سوی اسنپ‌فود برای فعالان صنف به همراه دارد. جزئیات بیشتر این طرح به‌زودی به اطلاع اعضای محترم اتحادیه خواهد رسید.@unionfood_ir

۱۶:۵۴

thumbnail

۱۶:۵۴

thumbnail
حضور معاون دادستان تهران در نشست هیئت‌مدیره اتحادیه رستوران و چلوکباب
تهران - محمدحسین جعفری، معاون دادستان تهران، در جلسه هیئت‌مدیره اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران حضور یافت و با اعضای این هیئت به بحث و تبادل‌نظر پرداخت. در این نشست، دغدغه‌ها و مسائل صنفی این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
همزمان با این نشست مشترک سامانه‌های جدید اتحادیه هم معرفی شدند.
همچنین سامانه ثبت درخواست اعضا رونمایی شد و توضیحات کاملی درباره وب‌سایت رسمی اتحادیه (unionfood_ir) ارائه گردید.
سامانه «رسابان» هم به‌عنوان بستری برای ثبت و پیگیری شکایات شهروندان به‌صورت ۲۴ساعته معرفی شد که امکان پاسخگویی سریع و آنلاین را فراهم می‌کند.
موضوع اشتغال اتباع خارجی در واحدهای صنفی نیز از دیگر محورهای گفت‌وگو بود. رئیس و اعضای هیئت‌مدیره پیشنهادهایی برای بهبود همکاری واحدهای صنفی ارائه کردند.
در ادامه، معاون دادستان از بخش‌های مختلف اتحادیه بازدید کرد و با فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری آشنا شد. همچنین طرح‌ها و برنامه‌های آینده اتحادیه برای وی تشریح شد.
@unionfood_ir

۱۰:۱۷

thumbnail

۱۰:۱۷

thumbnail

۱۰:۱۷

thumbnail
undefined اطلاعیه مهم درباره آمادگی واحدهای صنفی برای فصل سرما و ذخیره‌سازی سوخت جایگزین
undefined به دنبال صدور بخشنامه رسمی از سوی اتاق اصناف تهران و در اجرای نامه شرکت گاز استان تهران، موضوع ذخیره‌سازی سوخت جایگزین برای فصل سرمای پیش‌رو به تمامی اتحادیه‌های صنفی و واحدهای صنعتی و تجاری ابلاغ شد. هدف از این ابلاغیه، اطمینان از استمرار فعالیت اقتصادی و خدماتی صنوف در ماه‌های سرد سال و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از محدودیت‌های احتمالی در تأمین گاز است.
undefined بر همین اساس، اتحادیه از تمامی واحدهای صنفی عضو خواسته است تا ضمن توجه جدی به این موضوع، اقدامات لازم برای تأمین و ذخیره سوخت جایگزین (مانند گازوئیل یا سایر منابع انرژی مجاز) را در اسرع وقت انجام دهند. همچنین لازم است گزارش اقدامات انجام‌شده جهت پیگیری و هماهنگی بیشتر به اتحادیه ارسال شود.
اتحادیه تأکید دارد که آمادگی پیشگیرانه در این زمینه نه‌تنها از بروز توقف فعالیت‌ها در فصل سرما جلوگیری می‌کند، بلکه نقش مؤثری در حفظ پایداری خدمات‌رسانی، جلوگیری از خسارات اقتصادی و ایجاد آرامش در فضای کسب‌وکار صنفی خواهد داشت.به همین منظور، اطلاع‌رسانی دقیق و هماهنگی میان اعضای محترم

۷:۴۰

thumbnail
undefined اعتراض اتحادیه‌های صنفی به صدور مجوزهای موازی و تأکید بر ساماندهی فعالیت‌های صنفی
undefined در جلسه مشترک رؤسای اتحادیه‌های هم‌گن صنفی تهران، حسن فهمیده رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران، با اشاره به نامه وزیر گردشگری در تاریخ ۲۳ شهریور، برخی از ضوابط جدید ابلاغی را غیرکارشناسانه، غیرمنطقی و تهدیدی برای اصناف دانست.
undefined حاج حسن فهمیده با تأکید بر ضرورت حفظ جایگاه اتحادیه‌های تخصصی گفت واگذاری اختیار صدور مجوزها به مدیران کل گردشگری و میراث فرهنگی، اقدامی برخلاف منافع صنوف و موجب تضعیف ساختار صنفی کشور است. در این نشست همچنین دخالت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در عرضه اغذیه، نوشیدنی و کافه‌ها یکی از موضوعات مورد اعتراض اتحادیه‌ها بود.در پایان جلسه، رؤسای اتحادیه‌ها بر لزوم اجرای دقیق قانون و ساماندهی فعالیت‌های صنفی تأکید کردند. مقرر شد کارگروهی به ریاست حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، برای پیگیری مصوبات و جلوگیری از دخالت‌های غیرصنفی تشکیل شود.بندهای جمع‌بندی این نشست که توسط حاج حسن فهمیده قرائت شد، شامل موارد زیر بود:
توقف فوری صدور مجوزهای موازی از سوی وزارت گردشگری و میراث فرهنگی
برگزاری جلسه فوق‌العاده با حضور رئیس اتاق اصناف تهران و نهادهای مرتبط
نظارت استانی بر اجرای مصوبات
لزوم نظارت اتحادیه‌ها بر هرگونه ایونت و همایش صنفی
برخورد با فعالیت‌های غیرقانونی در فضای مجازی و فروش لوح و تندیس
پیگیری فوری مسائل مرتبط با شهرداری و تداخلات موجود در وظایف صنوف

undefined حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران نیز در این نشست با تأکید بر حمایت کامل از مواضع حاج حسن فهمیده و سایر رؤسای اتحادیه‌ها، اعلام کرد اتاق اصناف با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، به‌صورت مستمر موضوع مجوزهای موازی و دخالت دستگاه‌های غیرصنفی را پیگیری خواهد کرد تا از حقوق قانونی اصناف صیانت شود.

۱۹:۳۶

thumbnail

۱۹:۳۶

thumbnail
.undefined دیدار رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران با معاون قضایی و حفظ حقوق عامه دیوان عدالت اداری
undefined نشست مشترکی میان دکتر رستگار رئیس اتاق اصناف تهران وحاج حسن فهمیده، رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران، با دکتر محدث معاون قضایی دیوان عدالت اداری، روز دوشنبه ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
undefined در این دیدار، ابتدا موضوع دخالت سازمان‌های مختلف از جمله سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در امور صنفی رستوران‌ها و کافه رستوران های شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت. در جلسه با اشاره به مشکلات ناشی از تداخل نظارتی در حوزه‌هایی چون بازرسی صنفی ، بهداشت محیط و نرخ گذاری ، بر لزوم ساماندهی و وحدت رویه در نظارت‌ها تأکید کردند.
undefined همچنین مسائل مربوط به مالیات بر ارزش افزوده و مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی این حوزه مطرح شد. در ادامه، تأمین مواد اولیه مورد نیاز رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها به عنوان یکی از چالش‌های مهم صنف مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد با همکاری دیوان عدالت اداری و حفظ حقوق عامه هماهنگی لازم میان دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع این مشکلات انجام شود.
undefined در پایان این نشست، حسن فهمیده از حمایت‌ها و همکاری‌های حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمدرضا عابدی رئیس دیوان عدالت اداری و معاون قضایی و حفظ حقوق عامه دیوان عدالت اداری دکتر محدث و جناب آقای دکتر رستگار قدردانی کرد.@unionfood_ir

۱۹:۲۷

thumbnail

۱۸:۱۱

thumbnail
undefinedهفتمین دوره نمایشگاه تخصصی بین‌المللی «هورِکا» با همراهی و حمایت اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران بزرگ برگزار خواهد شد.
undefinedاین گردهمایی بزرگ و تخصصی فعالان در حوزه رستوران، کافه، کترینگ و هتل در تاریخ ۴ الی ۷ آذر ماه امسال در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود.
undefinedمراسم افتتاحیه این نمایشگاه بزرگ با حضور رئیس و هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران و رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران با همراهی اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه و جمعی از بزرگان صنف رستوران و چلوکباب تهران و دیگر مهمانان صنفی پایتخت در روز سه‌شنبه چهارم آذر ماه ساعت ۱۱:۰۰ صبح برگزار می‌گردد.
undefinedهمچنین برای اولین بار، پاویون اختصاصی اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران در این نمایشگاه میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

۱۹:۳۴

thumbnail

۱۲:۳۰

thumbnail
undefinedاولین نشست مشترک روسای اتحادیه های حوزه خوراک و نوشیدنی تهران بزرگ در روز اول هفتمین نمایشگاه هورکای تهران به همت و میزبانی اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران برگزار خواهد شد. در این نشست که در قالب یک گفتگوی تخصصی و پنل در محل نمایشگاه هورکا در شهر آفتاب برگزار می شود، روسای چهار اتحادیه زیر به میزبانی مدیر این پنل آقای دکتر سهیل پورگلنار حضور خواهند داشت و در خصوص مسائل روز این صنعت به گفتگو خواهند نشست. مهمانان این نشست عبارتند از : - آقای حسن فهمیده ریاست محترم اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران- آقای محسن مبرا ریاست محترم اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و کافی شاپ های تهران- آقای مجید محبی ریاست محترم اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی تهران- آقای محمد باشامریایت محترم اتحادیه رستوران، تالار و خدمات پذیرایی شمیرانات .این نشست مشترک همزمان با افتتاح هفتمین نمایشگاه هورکای ایران و در محل نمایشگاه های دائمی شهر آفتاب برگزار می شود.@unionfood_ir

۲۰:۱۲

thumbnail
undefinedمراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه هورکای تهران با حضور ریاست محترم اتحادیه رستوران و چلوکبابی های تهران جناب آقای حسن فهمیده به همراه اعضای هیات مدیره این اتحادیه، صبح روز جمعه ساعت ۱۰:۰۰صبح هفتم آذر ماه در محل نمایشگاه هورکا واقع در محل نمایشگاه های شهر آفتاب برگزار می شود.
undefinedتعداد بسیار زیادی از برندهای بزرگ و نشان های تجاری صنف رستورانی و تنی چند از روسای اتحادیه های مرتبط با صنعت خوراک و نوشیدنی نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.
undefined روابط عمومی و اطلاع رسانی اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران
@unionfood_ir

۱۱:۳۰

thumbnail
undefined روابط عمومی و اطلاع رسانی اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران
@unionfood_ir

۱۸:۰۸

thumbnail
undefinedundefinedاز تاریخ اول دی‌ماه سال هزار و چهارصد وچهار (۱۴۰۴/۱۰/۰۱)
undefinedعرضه‌کنندگان مواد غذایی آماده و نوشیدنی مانند فست‌فودی، جگرکی، کبابی، آبمیوه‌فروشی، شیرینی‌فروشی‌ها، چایی خانه ها،قهوه خانه ها و کافه تریاها.
undefined مجموع فروش کالاها و ارائه خدمات بالاتر از ۱۴۴ میلیارد ریال در سال شامل ارزش افزوده می شوند .
@unionfood_ir

۱۷:۴۴