عکس پروفایل والعادیاتو

والعادیات

۲۸عضو
عکس پروفایل والعادیاتو
۲۸ عضو

والعادیات

حرف‌هایی هست که گفته نمی‌شودو کم‌کم حرف‌های دیگرانی جایگزین می‌شود که صدای بلندتری دارند، رسانه دارند، پول، قدرت، و البته وقاحتوآنقدر می‌گویند که جای خوب و بد برایمان عوض می‌شودوما میلیمتر به میلیمتر، کیلومترها عوض می‌شویم، بی‌آنکه بفهمیم
@salam3one3

۱ شهریور

thumnail

۶:۱۹

undefined سنگ پا
undefined بعد از افتضاح دیروز مجلس، در رأی مطلق به فتنه‌گران و برجامیان، بعضی دوستان دست پیش را گرفته‌اند، و همه چیز را به گردن جریانی می‌اندازند که در انتخابات مجلس در تهران، در مقابل فهرست قالیباف قرار داشت.و می‌گویند این رأی اعتماد، نتیجه‌ی رأی به ایشان است.
undefined مگر کل کشور، فقط تهران است؟!در انتخابات گذشته‌ی مجلس در تهران، تعدادی از افرادی که معتقد بودند جریان انقلابی‌گری منحصر در جمنا و شانا و چنارها نمی‌شود، و از قضا به قالیباف هم انتقاداتی داشتند، رأی آوردند.
اما آیا در کل کشور، غلبه رأی با این طیف از نمایندگان بود؟
undefined وقتی قالیباف می‌تواند در مجلسی که عده‌ای آن را منتقد او می‌خوانند، با لابی‌گری و مذاکره یا هر روش درست یا غلطی، خیلی راحت رییس مجلس شود، به همان ترتیب هم می‌تواند در رأی‌گیری وزرا نظر خودش را به کرسی بنشاند.
کمتر کسی است که نداند خروجی مجلس در موضوعات مختلف، نمی‌تواند مخالف نظر قالیباف باشد!
و البته دیدیم که همان چیزهایی را که پزشکیان، درباره دخالت در انتخاب وزرا، تصریحاً به حضرت آقا و نظام نسبت داد، قالیباف هم تلویحاً القا کرد.
undefined هرچند در رأی‌گیری‌ها، به برخی نمایندگان منتسب به جریان انقلابی هم نقدهایی وارد است، اما حداقل‌ش این است که بعضی از ایشان، در جایی که حرفی برای گفتن داشتند، ساکت ننشستند، و جلوی جریان خائن به انقلاب ایستادند.
نطق ثابتی در مخالفت با عراقچی در مجلس را ببینید تا دریابید فرق یک نماینده‌ی اصول‌گرای واقعی و دغدغه‌مند نسبت به انقلاب، با اصول‌گراهای قلابی، و خیل نمایندگان موج‌سوار و لابی‌باز و عافیت‌طلب، می‌تواند چقدر باشد!
undefined ملاک و میزان، حال فعلی افراد است.و البته نباید آدم‌ها را صفر و یکی نگاه کرد.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۶:۲۱

thumnail
یکی حاضر نشد به ولی خدا ناسزا بگوید،و او را به قتل صبر کشتند،
و آن یکی حاضر نشد حمایت‌ش از ناسزاگویان به ولی خدا را پس بگیرد،و وزیر شد!
و لعن الله الممهدین لهم...هم آنان که او را تأیید کردند،و هم آنان که به او رأی اعتماد دادند.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۷:۲۳

thumnail
undefined این نسبت‌های ناروایی که پزشکیان به امام خامنه‌ای ایراد کرد، اگر هم‌ترازش را یک مفلسی به بعضی از پدرخوانده‌ها و گردن‌کلفت‌های جریان اصول‌گرایی منتسب کرده‌بود،الان رسانه‌های اصول‌گرا گردن‌ش را شکسته‌بودند، و انواع اتهام‌ها و انگ‌ها را روانه‌اش کرده‌بودند،و فلان مسئول حفظ و نشر، رشته توییت منتشر می‌کرد،و قوه‌ی قضاییه، عذرش را می‌خواست و..
undefined اما چه کنیم که رگ گردن بعضی از به ظاهر انقلابی‌ها، در رهن تعصب و حب و بغض‌های بی‌منطق است،و به قول حاج‌قاسم، امام خامنه‌ای، غریب و تنهاست.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۹:۳۹

thumnail

۹:۴۰

۶ شهریور

thumnail
undefined مانند برخی دیگر از نمایندگان جبهه‌ی انقلاب، همچون ثابتی، کوچک‌زاده هم رأی‌های‌ش به وزرای پیشنهادی پزشکیان را منتشر کرد.
undefined رأی به هیأت وزیران، یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین کنش‌های یک نماینده‌ی مجلس، در طول سال‌های نمایندگی اوست،
و خدا را شکر که جریان حزب‌الله در تهران، در این گردنه‌ی حساس، از رأی خود به نمایندگان انقلابی پشیمان نشد،و منتخبین ایشان، به فتنه‌گران و برجامیان، رأی منفی دادند.
undefined بدون شک، هیچ نماینده‌ای خالی از عیب نیست،و نمایندگان انقلابی هم ممکن است گاهی مرتکب اشتباه شوند.
اما از آنجا که امام خامنه‌ای فتنه و فتنه‌گران را به عنوان خط قرمز معرفی فرمودند،نمایندگانی که با فتنه‌گران مماشات کردند، از دایره‌ی انقلابی‌گری خارج‌اند،و اگر کسی خودش را انقلابی می‌داند، نباید سنگ ایشان را به سینه بزند.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۶:۰۴

thumnail

۶:۰۴

۸ شهریور

thumnail
undefined مطالبه‌ی تکراری امام خامنه‌ای
undefined ساماندهی فضای مجازی، و حکمرانی بر فضای مجازی کشور، مطالبه‌ی تکراری امام خامنه‌ای در این سال‌هاست،که متأسفانه از جانب هیچ‌کدام از مسئولان به صورت جدی پی‌گیری نشد.
undefined امام خامنه‌ای هم به دولت روحانی و مجلس سابق، و هم به دولت شهید رییسی، در این زمینه دستور دادند،اما در اثر بی‌توجهی ایشان، کشور ضربات بزرگی خورد،
و امروز کار به جایی رسیده که حضرت آقا این مطالبه را با دولت پزشکیان مطرح می‌کنند.
undefined متأسفانه نیروهای انقلابی هم با حضور پرحجم در سکوهای صهیونیستی، و افزایش تعداد مخاطبان و سطح اثربخشی این سکوها، دایره‌ی ابتکار عمل هر مسئولی که بخواهد در این عرصه فعالیت مثبتی انجام دهد، را تنگ، و تصمیم‌گیری را برای مسئولان دلسوز دشوار کرده‌اند.
undefined اکنون با روی کار آمدن دولت پزشکیان، و امتداد رویکرد اشتباه جریان انقلابی در قبال فضای مجازی، باید منتظر وقوع فجایع بزرگ‌تری از بستر این سکوهای صهیونیستی باشیم.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۱۲:۱۵

thumnail

۱۲:۳۱

۲۴ شهریور

undefined سخنران شب جمعه‌ی گذشته در حرم مطهر رضوی،ابتدا با غیظ و غضب به افرادی موهوم تاخت، که از صبح تا شب در خیابان‌ها به بی‌حجاب‌ها حمله می‌کنند و به ایشان ناسزا می‌گویند،و این افراد موهوم را عامل اصلی فرار مردم از دین و حجاب معرفی کرد،
و بلافاصله بعد از آن، حجاب را یک مسئله اختیاری و انتخابی خواند!
undefined به یاد حرف‌های اخیر علیرضا پناهیان افتادم که اغلب رویگردانی‌های مردم از دین را نتیجه‌ی تحجر مذهبی‌ها عنوان کرد.
undefined نمی‌دانم این بزرگواران کجا زندگی می‌کنند!
خیابان‌ها را مظاهر متعدد و متکثر بی‌حیایی و بی‌عفتی برداشته،هر روز اخبار و تصاویر فضاحت‌بار انواع بی‌عفتی‌ها در فضاهای نیمه‌رسمی و حتی رسمی، منتشر می‌شود،فضای مجازی همه‌گیر، که حتی کودکان هم امروز در آن مستغرق شده‌اند، لبریز از انواع کثافت‌کاری است،
و هیچ خط قرمزی، نه در فضای مجازی و نه در فضای حقیقی باقی نمانده،
حتی مذهبی‌ها و مجالس مذهبی ما هم به انواع مفسده مبتلا شده‌اند،
آن‌وقت حضرات منبری، بر همه‌ی اینها چشم بسته‌اند، و از جمعیت‌ی خیالی سخن می‌گویند که با چماق تحجر به جان مردم افتاده‌اند!
undefined کجا هستند این متحجران؟!
والله امروز باید با کفش آهنی دنبال افرادی بگردیم که در حدود شرعی اهل تحجرند!
وقتی مذهبی‌های ما همه نوع آهنگی گوش می‌کنند،امر به معروف و نهی از منکر را کنار گذاشته‌اند و اهل تساهل و تسامح با حرمت‌شکنان شده‌اند،به روی دنیا و زخارف آن آغوش باز کرده‌اند و هر نوع تجمل‌ی را توجیه می‌کنند، و..،واقعا باید از این حضرات پرسید مسئله‌ی امروز کشور کدام است؟تحجر یا ولنگاری محض؟!
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۰:۵۹

thumnail

۱:۰۹

thumnail

۱:۱۰

۶ مهر

undefined بعضی دوستان، با مطرح کردن برخی از حرف‌های درست پزشکیان، می‌گویند باید در کنار اشتباهات او، این حرف‌ها را هم دید و بعد قضاوت کرد.
undefined اولاً به قول یکی از اساتید، صحبت‌ها و رفتارهای مسئولان رده‌بالا یا شخصیت‌های برجسته، مانند راه رفتن بندباز روی طناب است،و یک خطای کوچک، تبعات جبران‌ناپذیری را در پی دارد.و اگر به فرض محال، همین امروز هم خود پزشکیان نسبت به حرف‌های اخیرش اعلام برائت کند، باز هم قابل‌جبران نیست.
به علاوه، حرف‌های اخیر پزشکیان، نه‌تنها خطایی کوچک نبود، بلکه نوعی عدول و ناسزاگویی نسبت به موجودیت و اصول انقلاب بود، و حتی در تساهلی‌ترین چهارچوب‌های انقلاب هم نمی‌گنجد.
undefined ثانیاً باید برآیند و جهت‌گیری اصلی سیاست‌های دولت را نگاه کرد، که به کدام سمت است.به نظر می‌رسد پزشکیان، همان‌طور که خودش هم می‌گفت، هیچ‌چیزی از الف‌بای سیاست نمی‌داند، و سیاست خارجی او تکرار طوطی‌وار القائات غرب‌زده‌هایی امثال ظریف است.
و بنابراین اگر چهار روز دیگر، پزشکیان دو کلمه‌ی درشت نثار اسرائیل کرد، نباید بلافاصله برایش غش‌وضعف برویم که ببین چقدر آدم انقلابی و خوبی است!چون جهت‌گیری اصلی او در سیاست خارجی، نادرست است.
undefined ثالثاً ما مثلا داریم در مورد رییس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کنیم، نه رییس‌جمهور فلان کشور خنثی و خسته‌‌ی آفریقایی و آسیایی!
در شرایطی که از چین و روسیه و حتی کشورهای اروپایی و غربی، تا کشورهای ضعیف و نیمه‌مستقل! در آسیا و آفریقا و آمریکای جنوبی، در حال محکوم کردن اسرائیل هستند،و حتی گاهی سخنان تندی را نثار اسرائیل و آمریکا می‌کنند، صدور چهارکلمه‌ی الکن در نقد اسرائیل، از زبان رییس‌جمهور ایران، اتفاق خاص و بزرگی است؟!
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۶:۰۲

thumnail

۶:۰۶

۷ مهر

undefined پسر تازه‌نوجوان ما، زمان شهادت حاج‌قاسم، کمتر از چهارسال سن داشت.
او به شدت به حاج‌قاسم علاقه داشت، و نمی‌توانست شهادت آن اسطوره‌ی بزرگ را هضم کند.
به او گفتیم که فرمانده‌ی حاج‌قاسم که از او قوی‌تر است، یعنی امام خامنه‌ای، دستور انتقام حاج‌قاسم را داده‌است.گفتیم ایران خیلی قوی است، و دشمن را سر جایش می‌نشاند.
اما..
از آن روز، هرجا عکس حاج‌قاسم را ببیند، میخ‌کوب‌ش می‌شود.
undefined یکی دو سال اخیر، رسانه پر بود از خبر حمله به محور مقاومت، و خبر شهادت رزمندگان جبهه‌ی حق، و فرماندهان ایرانی،و در عوض، خالی بود از خبر پاسخ ایران.
و هرروز نگاه مضطرب و جان‌برلب ما، به صفحه‌ی تلویزیون.
تا اینکه بعد از شهادت رییسی عزیز، تا مدتی تماشای اخبار در خانه‌ی ما ممنوع شد.
undefined از دیشب اما، باز همان فضای اضطراب و نگرانی حاکم شد،و پنهان‌کاری ما فایده‌ای نداشت،و پسرم نگرانی را از چشم‌های ما می‌خواند.
undefined وقتی خودم را جای پسرم می‌گذارم، با خودم می‌گویم ایران آن‌قدرها هم که پدرم می‌گوید قوی نیست!هر روز فرماندهان و هم‌سنگران‌ش را می‌زنند،و ایران فقط تماشا می‌کند!
undefined اصلا فرض کنیم که سیدحسن زنده است، ان‌شاءالله،فرض کنیم اسرائیل هم از خر شیطان پایین بیاید و بگوید جهنم و ضرر! دیگر نمی‌زنم،فرض کنیم همه چیز به خوبی و خوشی تمام شود!و منطقه آرام شود،
اصلا به این فکر کرده‌ایمکه نسلی که به تماشای این صحنه‌ها نشسته‌است را،داریم بی‌هویت و بی‌غیرت تربیت می‌کنیم؟!
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۶:۳۲

عده‌ای گفتند در تله‌ی جنگ با اسرائیل نمی‌افتیم،
عده‌ای که در میان ایشان دیپلمات بود، سردار بود، فعال رسانه‌ای بود...
عده‌ای که در میان ایشان نفوذی بود، ترسو بود، احمق بود، برانداز بود...
اکنون سوال این است:اگر ما به خون‌خواهی شهید هنیه و دیگر شهدای مقاومت اقدام می‌کردیم، جنگ به ما نزدیک‌تر بود یا امروز؟
والله امروز هواپیماهای اسرائیلی از هر زمانی به تهران نزدیک‌تر هستند.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۱۴:۴۵

۸ مهر

thumnail
undefined شهید سیدحسن نصرالله:ما از عبارت مکان مناسب و زمان مناسب استفاده نمی‌کنیم!
undefined ای لعنت بر مکان و زمان مناسب
که ادبیات مشترک سیاسیون و نظامی‌ها و منبری‌ها شده‌بود
و هیچ‌وقت فرا نرسید.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۳:۰۳

۱۹ مهر

thumnail

۲۲:۰۱

undefined ما هنوز عزاداریم
undefined وعده‌ی صادق۲ را قدرت‌مندانه زدیم،خدا را شکر
رهبرمان بیش از دو ساعت، در فضای باز، و جلوی چشم میلیاردها بیننده‌ی جهانی ظاهر شدند، و دشمن هم هیچ غلطی نتوانست بکند،خدا را شکر
صدها و صدها هزارنفر، بزرگ‌ترین نمازجمعه‌ی تاریخ را رقم زدند، و با نایب امام زمان (عج) بیعت کردند،الحمدلله
undefined اما یادمان باشد!ما به تازگی سیدحسن را از دست داده‌ایم،شیرمردی که عملیات‌های چندین برابر بزرگ‌تر از وعده‌ی صادق هم نمی‌تواند زخم‌ش را التیام بدهد.
undefined اصلا خوشحالی‌های مردم در خیابان‌ها بعد از عملیات سپاه را درک نمی‌کنم!اعلام حمایت و حضور و قدرت‌نمایی خیابانی خوب است،اما شادی و بزن و بکوب ندارد دیگر!
آن روزی که از سپاه دشمن، یکی در مقیاس سیدحسن را زدیم، آن روز باید شادی کنیم.
وعده‌ی صادق ۲ (با همه‌ی عظمت‌ش) کجا و سیدحسن کجا!
undefined بزرگی غم سیدحسن، در حد و اندازه‌ی غم حاج‌قاسم بود.
که برای تسلای‌ش باید خود حضرت آقا در سخنگاه جمعه، به میان امت می‌آمدند،همان‌طور که بعد از شهادت حاج‌قاسم آمدند.
حضوری از جنس قدرت‌نمایی، برای دل‌هایی که عظمت درد را می‌فهمیدند و برای همین کم مانده‌بود به سرخوردگی و ناامیدی مبتلا شوند.
undefined ما هنوز عزاداریمعزادار غم سیدحسن،و عزادار غم حاج‌قاسم،چرا که هنوز انتقام ایشان گرفته نشده.
همان‌طور که بعد از ۱۴۰۰ سال، هنوز عزادار غم سیدالشهداییم،و خون پاک‌ش هنوز گرم و جوشان، روی زمین است.
غلامرضا گل‌صفتان
@valaadiyat

۲۲:۰۱

thumnail

۲۲:۰۱