بله | کانال وَنتاکیک (دهکده کیک سابق)
عکس پروفایل وَنتاکیک (دهکده کیک سابق)و

وَنتاکیک (دهکده کیک سابق)

۱۴۰,۶۷۲عضو
عکس پروفایل وَنتاکیک (دهکده کیک سابق)و
۱۴۰.۷هزار عضو

وَنتاکیک (دهکده کیک سابق)

فاطمه عباسی|مدرس کیکهای مدرن خامه ایی و فوندانتundefined
undefinedانتشار آموزشهای کانال،فقط با لینککانال نمونه کیک هنرجوهاundefined@dehkade_honarmandanکانال قنادشو جهت دیدن اطلاعات دوره های کیکسازیundefined@ghannadshoتبلیغاتundefined @Tablighat_dehkadee
تبادلات@tablighat_dehkadee
thumbnail
آموزش #روکش_رویایی کیک عصرونه 🥲🥮undefined
با رسپی تیم دهکده کیک خانگی undefined
مواد لازم undefinedundefinedundefined
undefinedتخم مرغ ۴ عدد
undefinedشکر ۲۰۰ گرم
undefinedوانیل ۱٫۲ ق چ
undefined شیر ولرم ۱۰۰ گرم
undefinedروغن مایع ۱۰۰ گرم
undefinedآرد قنادی ۲۰۰ گرم
undefinedبیکینگ پودر ۱ ق چ
undefined مواد لازم برای کرمundefinedundefined
undefined شکر ۵۰ گرم
undefined زرده تخم مرغ ۱٫۲
undefinedوانیل ۱/۴ ق چ
undefined شیر ۳۰۰ گرم
undefinedخامه صبحانه ۶۰ گرم
undefined آرد قنادی ۱۵ گرم
undefined کره ۱۵ گرم

مراحل تهیه، توی فیلم گفته شدهundefined

undefinedنکات مربوط به کیک پاییزیundefinedundefined
undefined مواد اسفنج هم دمای محیط باشه
undefined دمای فر برقی ۱۷۰ درجه و فرگازی ۱۹۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه دوم فر با المنت بالا و پایین
undefined برای درست کردن روغن جدا کننده مخلوطی از آرد،روغن مایع و روغن جامد هر سه به یک اندازه
undefined سایز قالب ما ۲۰ هست
برای دیدن اصولی ترین دستورهای کیک و شیرینی،undefinedundefinedundefined به کانال بزرگ ونتا کیک بپیوندیدundefinedundefined

۹:۴۴