عکس پروفایل کانال راه پرداختک

کانال راه پرداخت

۱۴,۲۵۰عضو
thumnail

۱۵:۴۶

thumnail

۱۵:۴۶

thumnail
undefinedرگولاتوری حوزه رمزارز نمی‌تواند مقطعی و پروژه‌محور باشد
undefinedمیلاد صفایی، مدیر توسعه کسب‌وکار کیف پول من در پنل «نوآوری‌ها چطور فراگیر می‌شوند؟ از بانکداری دیجیتال تا اقتصاد توکن» بیان کرد: «بین نهادهای حاکمیتی بر سر اینکه هر کدام چه سهمی از کیک اقتصاد دیجیتال و رمزارز را بردارند، دعوا است. حوزه بانکداری به‌اندازه بلاکچین و رمزارز پیچیده نیست و می‌توان رگولاتوری مقطعی برای آن داشته باشیم، اما رگولاتوری اقتصاد توکن نباید پرو‌ژه‌ای و مقطعی باشد. به رگولاتوری فرایندمحور نیاز داریم. کشورهایی مثل سنگاپور و امارات را می‌توانیم الگو قرار دهیم. ‌سند مرکز ملی فضایی مجازی سند خوبی است، اما اولین قدم در راستای رگولاتوری رمزارزها است و باید رگولاتورها با هم تعامل داشته باشند.»
undefined او در ادامه درباره خودتنظیم‌گری صحبت کرد و گفت: «رگولاتوری یک قرارداد بین دولت و اکوسیستم است و قانون خوب قانونی است که کارکرد داشته باشد. قانون بد بهتر از بی‌قانونی نیست و نباید هر قانونی وضع شود. مثال‌های موفقی در نظام پزشکی، نظام مهندسی و کانون وکلا وجود دارد که با خودتنظیم‌گری سروسامان داده شده است و باید این اتفاق برای حوزه رمزارز هم بیفتد. ما به یک نظام صنفی نیاز داریم.»
undefined @newway2pay

۱۶:۰۱

thumnail

۱۶:۰۱

thumnail
undefinedچه با کمک رگولاتور، چه بدون آن، حوزه رمزارز کشور راه توسعه خود را پیدا می‌کند
undefinedمسعود جلالیان، هم‌بنیان‌گذار اوام‌پی فینکس در ارائه خود با عنوان «دولت‌ها و توسعه یک فناوری: نگاهی به تجربه‌های جهانی در سیاست‌گذاری دارایی دیجیتال» گفت: «ارزش کل بازار کریپتوکارنسی در جهان در سال ۲۰۲۴ چیزی بیش از یک تریلیون دلار بوده است و ۴۲۰ میلیون کاربر در این بخش حضور دارند. آمریکا، اتحادیه اروپا، سوئیس و امارات متحده عربی در بحث رگولاتوری رمزارزها پیشرو هستند. رمزارزها غیرمتمرکز و پویا هستند و در صورتی که رگوله بشوند یا نشوند به راه خودشان ادامه می‌دهند. هم‌اکنون ۲۵ درصد از سرمایه‌گذاری‌های حوزه کریپتوکارنسی جهان متعلق به آمریکا است و اتحادیه اروپا هم می‌خواهد قطب کریپتو جهان شود. امارات متحده عربی مناطق مالی آزاد ایجاد کرده و ۵۰۰ استارتاپ کریپتویی در دبی ثبت شده است. در سوئیس هم کریپتو ولی دارند و ۱۰۰۰ استارتاپ کریپتویی در آنجا ثبت شده است. سوئیس بیش از دو میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی‌اش را از همین حوزه به دست می‌آورد. ما هم در ایران به رگولاتور حامی نیاز داریم، هر چند که رمزارزها حوزه‌ای پویا هستند و بالاخره راهشان را برای توسعه پیدا می‌کنند؛ چه با کمک رگولاتور، چه بدون کمک رگولاتور.»
undefined @newway2pay

۱۶:۰۱

thumnail

۱۶:۰۱

thumnail
undefinedان اف تی باید ابزاری برای رفع مشکلات مردم باشد
undefined سوگل ثابت‌فر، هم‌بنیان‌گذار مومنت‌اسپرت در ارائه‌ای با عنوان «آیا NFT مرده است؟» بیان کرد: «در زمان آغاز شیوع ویروس کرونا ارزش NFT به بیش از ۴۰ میلیارد دلار رسید، اما در سال ۲۰۲۲ این حباب ترکید و افت ۹۷ درصدی را تجربه کرد. به دنبال این اتفاق، ۲ تریلیون دلار ارزش بازار آن از بین رفت. عموما ۹۸ درصد از NFTها در سه روز تقریبا ۵۰ درصد افت قیمت دارند.»
undefinedاو در ادامه خاطرنشان کرد: «این نقطه پایان NFT نبود و در حوزه‌های مختلف مثل ورزش، بازی، هنر و… به فعالیت خود ادامه داد. این بازار هنوز وجود دارد، اما برای دوام به تغییر نیاز دارد. نحوه نگاه ما و استفاده ما از NFT باید تغییر کند. از NFT باید به‌عنوان ابزار برای حل مسائل مشتریان خود استفاده کنیم که در این صورت می‌تواند به رشد آن کمک کند. NFT نباید هدف باشد، بلکه باید ابزاری برای رفع مشکلات مردم باشد.»
undefined @newway2pay

۱۶:۱۶

thumnail

۱۶:۱۶

thumnail
undefinedحجم معاملات صرافی‌های رمزارز در دبی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۹۶ میلیارد دلار می‌رسد
undefined افسانه درودگر، هم‌بنیان‌گذار نیک‌اندیش در ارائه‌ای با عنوان «دبی و درس‌های آن برای استارتاپ‌ها و رگولاتورهای دارایی دیجیتال در ایران» گفت: «دبی در سال ۲۰۱۶ «استراتژی بلاکچین دبی را با این هدف راه انداخت که تا سال ۲۰۲۰ دبی شهری مبتنی بر بلاکچین شود و چنین هم شد. علاوه بر این، باید درباره کارآمد بودن دولت، رهبری بین‌الملل و توسعه و رونق صنعت در دبی صحبت کنم. هم‌اکنون ۵۰ درصد از تراکنش‌های دولتی بر بستر بلاکچین است. دبی در حال ساخت یک‌ مرکز جهانی هفده طبقه‌ای برای کریپتوکارنسی است که سالانه ۱.۵ میلیارد برای دبی آورده مالی خواهد داشت. در بخش توسعه صنعت هم کریپتوکارنسی سالانه ۱۰۰ میلیارد درهم به تولید ناخالص داخلی دبی اضافه کرده است. در سال ۲۰۲۳، ۲۰۴ میلیون دلار سود به سرمایه‌گذاران خارجی‌اش داده و فرصت‌های شغلی زیادی ایجاد کرده است و مردم با سهولت تبدیل کریپتوکارنسی به فیات روبه‌رو هستند. امارات در سال ۲۰۲۰ «وارا» را تاسیس کرد که نهادی تنظیم‌گر بوده و عملکرد خوبی داشته است. حجم معاملات صرافی‌های رمزارز در دبی تا سال ۲۰۲۸ به ۳۹۶ میلیارد دلار می‌رسد. همه اینها به خاطر حمایت دولت است؛ حمایتی که ما در ایران نداریم.»
undefined @newway2pay

۱۶:۱۶

thumnail

۱۶:۱۶

thumnail
undefinedتکنولوژی‌ zkTLS اصالت‌سنجی داده‌های وب ۲ را در وب ۳ انجام می‌دهد
undefinedحمید باطنی، توسعه‌دهنده نرم‌افزار و پروژه‌های بلاکچینی در ارائه‌ای درباره اثبات محتوا مبتنی بر وب و فرصت‌های کسب‌وکاری آن» صحبت کرد و گفت: « تکنولوژی zkTLS تکنولوژی‌ای است که اصالت‌سنجی داده‌های وب ۲ را در وب ۳ انجام می‌دهد. اوراکل‌ها داده‌های عمومی را وارد فضای وب ۳ می‌کنند. داده‌های zkTLS خصوصی هستند. این داده‌ها را اوراکل‌ها نمی‌توانند منتقل کنند و باید از راه دیگری استفاده کنیم. از بلاکچین به عنوان سفته‌بازی استفاده می‌شود. ما همه کارهای خود را روی وب ۲ انجام می‌دهیم. اگر ما بتوانیم در قراردادهای هوشمند داده‌های خود را ثابت کنیم می‌توانیم اطلاعات مورد نیاز خود را به وب ۳ منتقل و از آنها استفاده کنیم.»
undefined @newway2pay

۱۶:۳۹

thumnail

۱۶:۳۹

thumnail

۱۶:۳۹

thumnail
undefinedبیشترین استفاده از بلاکچین در صنایع مالی بوده است
undefined حسین بناد، مهندس ارشد نرم‌افزار اسنپ تریپ در ارائه‌ای با عنوان «تحول دیجیتال ۲؛ بلاکچین چطور‌‌ یک بار دیگر سازمان‌ها را تغییر می‌دهد» گفت:«ارزش کل بازار بلاکچین در سال ۲۰۲۲ چیزی حدود ۸۶.۲ درصد رشد کرده و تا سال ۲۰۳۰ هم همین‌ مقدار رشد می‌کند. بیشترین کاربرد بلاکچین در جهان در صنایع مالی بوده، اما کاربردهای دیگری هم دارد. کل ارزش بلاکچین جهان ۱۰ میلیون دلار بوده است. شرکت‌های بزرگ از بلاکچین استفاده می‌کنند تا از روندها عقب نمانند، اما کسب‌وکارهایشان را سمت بلاکچین نبرده‌اند. بلاکچین چهار ویژگی و قدرت مهم دارد که شامل تغییرناپذیری، توزیع‌شدگی، منبع اعتماد و غیرمتمرکز می‌شود و اتفاقا تهدیدی برای دولت‌ها نیست و می‌تواند شفافیت و اعتماد را افزایش دهد.»
undefined @newway2pay

۱۶:۵۲

thumnail

۱۶:۵۲

thumnail

۱۶:۵۲

thumnail
undefinedپنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» با حضور مریم بهبهانی، مدیرعامل درج؛ احمد وطنی، مدیرعامل ونسی؛ سهیل نیکزاد، فعال حوزه بلاکچین و با مدیریت مینا والی، مدیرعامل موسسه شبکه عصر تراکنش برگزار شد.
undefined @newway2pay

۱۷:۰۸

thumnail
undefined️ در بحث‌هایی مثل امنیت به رگولاتور نیاز داریم
undefinedسهیل نیکزاد، فعال حوزه بلاکچین در پنل «از هوش مصنوعی تا سخت‌افزار: همه فرصت‌های کسب‌وکاری اکوسیستم دارایی دیجیتال» گفت: «در اکوسیستم بخش خصوصی کسب‌وکارها بیشتر در حوزه دیفای متمرکز است. همچنین توکن‌سازی از مواردی است که برای بخش خصوصی اولویت دارد. برای رگولاتور حقوق شهروندی کاربران مهم است. به جز دولت کسی نمی‌تواند در این زمینه از مردم حمایت کند.»
undefinedاو درباره آینده وضعیت رگولاتوری بیان کرد: «ما در این حوزه ارزش زیادی داریم که فقط اقتصادی نیست. ما بحث‌های امنیتی نیز داریم. در این حالت مجبوریم به رگولاتور مراجعه کنیم. در یک‌سری موضوعات باید خودکفایی داشته باشیم و به کشورهای دیگر وابسته نباشیم.»
undefined @newway2pay

۱۷:۰۹

thumnail

۱۷:۰۹

thumnail

۱۷:۰۹