عکس پروفایل روزنوشت‌های یک منر

روزنوشت‌های یک من

۷۵عضو
undefinedآخوند وی‌آی‌پی نداریم
آنچه که ما با آن مخالفیم و آنچه که ما به نقد آن می‌نشینیم عدم توجه به اندیشه و تفکر امام خمینی(ره) است. کافی است دو کلیدواژه اشرافیت و آخوند را کنار هم بگذاریم و صحیفه امام را جست‌وجو کنیم.زمانی که فردی خصوصی و بدون درک فضای حوزه علمیه تحصیل علوم دینی می‌کند، بعد برخلاف همه طلاب که فوج آن‌ها جلوی یک مجتهد زانو می‌زنند که معمم شوند، اینبار تعدد علما و مسئولین جلوی وی صف می‌کشند تا در یک مراسم اختصاصی وی را معمم کنند و اینکه از شخصیت حقوقی و حقیقی مسئولین و مقامات محلی و کشوری هزینه می‌شود تا با حضور در موقعیت‌ها به زور تبلیغات چند خبرگزاریِ بیت‌المال! آقازاده‌ای چهره سازی شود(خبرگزاری‌هایی که از حضور انبوه علما و دانشمندان مبلغ در این ایام شریف تنها نماز و سخن یک آقازاده را رسانه‌ای کردند)، یعنی تمام مسیر ساده و زی طلبگی برای ایشان با بلیط وی آی پی طی شده است. آخوند وی آی پی و آخوند اشرافیت هیچ انطباقی با اندیشه امام خمینی(ره) ندارد.@yekmanundefinedیادداشت‌های جابر خرم‌نیاhttps://www.instagram.com/p/BjjDdOJHx1i/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2w3xeghm1ycn

۶:۴۲

نائب رئیس خانه مطبوعات استان قزوین در نطق پیش از دستور:
تفاهم‌نامه قبلی خانه و سینما بهمن قزوین به صورت کامل اجرایی نشده بود/ پیگیر استفاده رایگان اصحاب رسانه از سینما هستیم
undefinedبه گزارش روابط عمومی خانه‌ی مطبوعات استان قزوین، جابر خرم‌نیا نائب رئیس خانه‌ی‌ مطبوعات استان قزوین در نطق پیش از دستور، جلسه خانه مطبوعات با اشاره به بازتاب‌های انتخاب مدیر خانه اظهار کرد: خانه مطبوعات استان براساس خرد جمعی و صلاح رسانه‌های استان و اهداف پیش‌روی خانه برای اولین بار اقدام به انتخاب فردی با سوابق رسانه‌ای و اجرایی مشخص، به‌عنوان مدیر خانه نمود تا بتواند امور اجرایی خانه مطبوعات را پیش ببرد، لذا اعضای هیئت مدیره صرفاً به موضوعات سیاستگذاری و برنامه‌ریزی خواهند پرداخت و وارد حواشی نمی‌شود.
undefinedوی افزود: خانه مطبوعات برنامه‌های مدیر خانه را بررسی کرده و به صورت دقیق بر اجرای این برنامه‌ها نظارت خواهد کرد.
undefinedنائب رئیس خانه‌ی مطبوعات استان قزوین عنوان کرد: در یک سال گذشته خانه مطبوعات مجبور بود تا کم‌کاری‌ها و برخی مشکلات ساختاری که انجام نشده بود را حل نماید، اما علاوه بر آن ورود به مسائل اجرایی و بنیادین نیز داشته و ضروری است جهت ارائه گزارش فعالیت‌های خود نشست خبری رئیس هیئت مدیره را برگزار نماید.
undefinedوی ادامه داد: در همین زمینه می‌توان اقدام به نرخ‌گذاری آگهی‌های مطبوعاتی برای نخستین بار را برشمرد که جزئیات آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.
undefinedخرم نیا به خدمات رفاهی در دست اقدام خانه‌ی مطبوعات اشاره کرد و گفت: پیش از این خانه مطبوعات استان قزوین با سینما بهمن تفاهم همکاری داشت که این تفاهم‌نامه به صورت یک‌طرفه از سوی سینما بهمن اجرا شد؛ اما متأسفانه مفاد تعهدات رسانه‌ها و خانه مطبوعات به اطلاع اعضای خانه نرسیده بود و از همین منظر هم گلایه‌هایی از سوی مدیران سینما وجود دارد، هم اکنون نیز تاریخ اجرایی این تفاهم‌نامه به اتمام رسیده و رویکرد سینما نیز در قبال امضای تفاهم‌نامه‌های جدید تغییر کرده و بدون شک هر تفاهم و قراردادی مستلزم تضمین اجرای تعهدات رسانه‌ها و خانه است و در همین زمینه مدیر خانه و مسئول کمیته رفاهی خانه پیگیری‌های لازم را انجام خواهند داد.
undefinedنائب رئیس خانه مطبوعات در ادامه خواستار اعطای اختیارات وسیع و دست بازتر به مدیر خانه شد تا بتواند به‌راحتی با نهادها و دستگاه‌های گوناگون رایزنی کرده و زمینه‌های ارائه خدمات متناسب به اعضای خانه را فراهم آورد.
undefinedخرم نیا در پایان بر موضوعات داخلی خانه از قبیل گزارش بازرسان خانه، تجدید انتخابات هیئت رئیسه خانه و ارائه گزارش دقیق و شفاف مالی خانه مطبوعات تأکید کرد.
روزنوشت‌های یک من@yekman

۱۹:۱۰

undefined️ز تلخ کامی دوران شوم ملول و بخندم!!!
شهریور سال 1394، مدیر روابط عمومی ایران نوشت بودم(سومین نمایشگاه سراسری نوشت افزار ایرانی اسلامی). در حاشیه نمایشگاه شخصیت‌ها و چهره‌های گوناگونی از نمایشگاه بازدید کردند. یکی از این چهره‌ها حمیدرسایی بود. به او گفتم اجازه ندهید مجلس از فرآیند برجام کنار گذاشته شود، انتظار ما این است که به‌عنوان وکلای ملت موضوع را دقیق و شفاف بررسی کنید تا بعدها دچار خسران نشویم... امروز اما دیدن مصاحبه جدید او و روایت جدیدش از «دیکتاتوری نوین در مجلس» مرا به فکر فرو برد. مجلسی که اینگونه مقهور نمایش رئیس و نوابش می‌شود و اکثریت وکلایش مات بازی سردمداران فراکسیونی خود می‌شوند، بازیگاهی است با فریاد یک یک، دو دو. بعد از مصاحبه این مرد، کامم از مجلس نهم درست مثل مجلس ششم تلخ شد. تلخِ تلخ.undefinedیادداشت‌های جابر خرم‌نیا@yekmanلینک اینستاگرامundefinedhttps://www.instagram.com/p/Bj8Hvz1n1qo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15ll95pnixqc1

۳:۲۳

thumnail
مرثیه‌ای برای یک سریال مبهم؛سردرگمی «بچه مهندس»http://yon.ir/cpVE9
نقد سریال بچه مهندس به قلم جابر خرم نیا در پایگاه خبری تحلیلی قزوین خبر.
@yekman

۶:۵۳

undefined️مصاحبه با پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین
خرم نیا، نائب رئیس خانه مطبوعات استان قزوین: 
تثبیت نظام جمهوری اسلامی مدیون رهبری امام خامنه‌ای است/ گذر کشتی انقلاب از فتنه 88 با درایت رهبری 
undefinedامروز کسی از کارشناسان و تحلیلگران سیاسی و تاریخی تردید ندارد که نظام جمهوری اسلامی ایران ثبیت خود را مدیون و مرهون دوران رهبری امام خامنه‌ای است. در واقع پس از رخداد باشکوه انقلاب اسلامی تحت رهبری امام خمینی(ره)، نظام جمهوری اسلامی در یک دوران گذار تاریخی قرار گرفت و بحران‌های گوناگون از قبیل حملات خارجی مثل حادثه طبس و حمله رژیم بعث عراق، کشف کودتاهای گوناگون از قبیل کودتای نقاب و کودتای حزب توده و نیز اقدامات تروریستی گروه‌های خرابکار داخلی همچون منافقین خلق، فدائیان خلق، دمکرات کردستان و کوموله و غیره را پشت سر گذاشت و در این میان هزینه‌های زیادی هم پرداخت کرد و چه بسیار از انسان‌های برجسته‌ای که در این دوران به شهادت رسیدند.
undefinedاین دوران تا پایان دهه شصت به طول کشید و در نهایت در دوران رهبری و زعامت حضرت آقا کشور وارد یک دوره باثبات، رو به پیشرفت و با برنامه‌ریزی‌های مدون شد. 
undefinedساختارهای قانونی نظام جمهوری اسلامی هم پس از عارضه‌یابی دهه شصت و با اصلاح قانون اساسی در سال 68، شکل متمرکزتری به خود گرفت؛ در نتیجه می‌توان با قاطعیت اینطور عنوان کرد که همانطور که رخداد انقلاب و تأسیس جمهوری اسلامی با رهبری حضرت امام خمینی صورت گرفت، ادامه انقلاب و ثبیت نظام جمهوری اسلامی هم مرهون رهبری حضرت آقاست. 
undefinedما نتایج این هدایت و رهبری را بارها در عبور از بحران فتنه‌ها، اتحاد و همبستگی مردم، اقتدار نظامی و تسلیحاتی، اعتماد به جوانان و سرمایه‌های کشور، پیشرفت صنعت هسته‌ای و حتی در مذاکرات هسته‌ای به‌عنوان بزرگ‌ترین تجربه رویارویی دیپلماتیک جمهوری اسلامی با شش کشور قدرتمند شاهد بودیم. 
undefinedشاید هرکس از دوران رهبری این مرد بزرگ چیزی در ذهن داشته باشد، حجت ما در پیروی از آیت‌الله خامنه‌ای مسئله فقهی ولایت فقیه است، اما چیزی که باعث افزایش باور و ارادت به ایشان شده است، درایت و مدیریت این رهبر بزرگ در برهه‌های گوناگون نجات بخش، وحدت آفرین و پیشرو بوده‌است. بنده شخصاً نحوه عمل و اقدام ایشان در رهبری جامعه در روزهای فتنه‌گون سال 88 را یک نمونه بارز می‌دانم.
undefinedاین چنین عملکرد فتنه‌گران داخلی، سکوت خواص بی‌بصیرت و برنامه‌ریزی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی خارجی برای براندازی یک رژیم سیاسی، می‌توانست هر حکومتی را از هم بپاشاند؛ اما نحوه مدیریت و رهبری امام خامنه‌ای و پیروی عموم مردم کشور از رهبرشان باعث شد تا کشتی جمهوری اسلامی از طوفان فتنه سال 88 به سلامتی عبور کند. 
undefinedرهبر انقلاب نخست با تمام طرف‌های انتخابات رایزنی کردند و تلاش کردند تا چون پدری دلسوز اختلاف‌های پیش آمده را حل کنند، سپس در یک نمازجمعه تاریخی با مردم سخن گفتند و کاریزمای این رهبر مقتدر چنان بود که خیل مردم در حفظ وحدت و یکپارچگی کشور پس از آن سخنرانی ثابت قدم شدند و در نهایت با اشتباه فاحش فتنه‌گران در توهین به امام حسین(ع) و تمامیت انقلاب اسلامی، چنان سیلی به گوش دشمن نواختند که هرگز مجال برخواستن پیدا نکرد. @yekmanundefinedلینک مصاحبه در سایت صبح قزوینundefinedhttp://sobheqazvin.ir/News/311687-فعالان_رسانهاي_و_فرهنگي_استان_قزوين_از_مديريت_رهبري_ميگويند

۱۷:۴۸

undefined توییت فلسطینی و فاجعه بی‌سوادی مجازی
undefined️ بارها در ارتباط با لزوم آموزش همگانی سواد فضای مجازی سخن گفته‌ایم. در این باب ضرورت‌ها و نیازهای جامعه بیان شده و مسائل مختلف مورد بررسی قرار گرفته است، اما همچنان شاهد آن هستیم که عدم آشنایی با وضعیت‌ها و مسائل پیش پا افتاده داستان‌های عمیقی در فضای مجازی می‌آفریند.
undefined️ مدتی پیش در یادداشتی در همین پایگاه خبری به مسئله ضرورت دوچندان آموزش فضای مجازی توسط اهالی رسانه و خبرنگاران پرداختم، از یک هفته‌نامه محلی قزوین انتقاد کردم که در یک گاف بزرگ تیتر خود را به سرنوشت ۶۰۰ شبکه اجتماعی در قزوین اختصاص داده و منظور وی ۶۰۰ کانال و گروه در پیام‌رسان تلگرام بود؛ در آن یادداشت درخواست کردم که خبرنگاران و اصحاب رسانه با دغدغه‌ای بیشتر به آموختن سواد فضای مجازی بپردازند.
undefined️ متأسفانه مدیرمسئول رسانه‌ی محترم واکنش مناسبی نداشت، حالا بنا ندارم در این ارتباط سخن بگویم که وقتی یک چهره رسانه‌ای تحمل یک نقد فنی ساده را ندارد و اینچنین برآشفته و عصبانی می‌شود، چگونه سینه خود را جلو داده و شعار «زنده باد مخالف من سر می‌دهد»، این کار کمی مضحک به نظر می‌رسد.
undefined️ در هر حال در نظر داشتم در باب لزوم آموزش خبرنگاران و اصحاب رسانه و طی دوره‌های فضای مجازی سلسله یادداشت‌هایی را بنویسیم، تا آنکه رویداد جام جهانی ماجراهای دیگری آفرید. داستان از بازی فوتبال ایران و مراکش آغاز شد. اقدام بازیکنان مراکشی در خلال جام جهانی در فریاد زدن آرمان آزادی قدس و فلسطین باعث شد تا یک ورزشکار فلسطینی در حساب توییتری خود مطالبی را در حمایت از تیم فوتبال مراکش بیان کند. همین اتفاق کافی بود تا به صرف اینکه حساب کاربری با نام «فلسطین» ثبت شده بود، شایعات عجیبی در مورد حمایت رسمی فدراسیون فوتبال فلسطین از مراکش در فضای مجازی منتشر شود و ربط و بی‌ربط‌های سیاست‌های کلان امنیتی و باورهای اعتقادی مورد نقد قرار بگیرد.
undefined️ پیش‌تر بسیاری از سلبریتی‌ها بی‌سوادی مجازی خود را نشان داده بودند و به همین خاطر درک اشتباه این افراد دیگر چندان عجیب نبود. البته نباید انتظار داشت که فوتبالیست یا بازیگر یا خواننده و یا هر ستاره دیگری که تبلیغ دوغ و نوشابه می‌کند و مسائل امنیت ملی و دفاعی ما را به نقد می‌کشد، این بار بخواهد موضوع را درست بررسی کند.
undefined️ اما بدون شک عجیب‌ترین عکس‌العمل مربوط بود به «مصطفی کواکبیان» و «جعفرزاده ایمن آبادی» که در مورد فلسطین و قدس و ارتباط سیاست با فوتبال پست‌های عجیب و عکس‌العمل‌های فاجعه‌باری را منتشر کردند. عکس‌العمل‌های این دو نماینده محترم مجلس شورای اسلامی بیشتر از این بابت برای من آزار دهنده بود که هردوی آن‌ها به نوعی با رسانه‌ها ارتباط دارند و متأسفانه اندوه‌بارتر این است که مصطفی کواکبیان نماینده محترم مردم تهران، عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات کشور نیز هست! آن‌وقت این چهره رسانه‌ای به این سادگی گرفتار تکنیک‌های اقناعی برخی کانال‌های فضای مجازی شده و حتی زحمت نکشیده بود بیوی حساب کاربری توییتر را چک کند، شاید حتی به توییتر سر هم نزده بود و تنها همان عکسی را که در کانال‌ها و شبکه‌ها دیده مورد نظر قرار داده بود. یک فاجعه‌ی بی‌سوادی یا کم سوادی مجازی.
undefined️ در بیوی این حساب کاربری عنوان شده بود که این حساب متعلق به دونده فلسطینی است. این اتفاق و گاف بزرگ این دو فعال رسانه‌ای که از قضا نمایندگان محلس شورای اسلامی نیز هستند، مرا بیش از پیش مصمم کرد تا از این پس چند سلسله یادداشت در باره لزوم مسلح شدن خبرنگاران به سواد فضای مجازی بنویسم.
undefined️ متأسفانه موانع روانی خاصی وجود دارد که باعث می‌شود دغدغه فردی آموزش دیدن و آموزش خواستن در خبرنگاران شکل نگیرد. یکی هراس از اینکه دیگران تصور کنند منِ خبرنگار دانش اندکی دارم که به دنبال آموزش رفته‌ام، یکی اینکه خبرنگاران آموزش دیدن را جزوی از زندگی حرفه‌ای خود حساب نمی‌کنند و بیش از حد در کارهای روزمره خبرنگاری غرق شده‌اند، دیگر آنکه ما خبرنگارها برای هر مسئله و موضوعی وقت داریم، اما برای ارتقای کیفی خود فرصت نداریم شاید هم گاهی در برابر خلاقیت، نوآوری و به‌روزرسانی خود مقاومت می‌کنیم. به هریک از این مسائل در یادداشت‌های بعدی نیز خواهم پرداخت.
undefined یادداشت‌های جابر خرم‌نیا@yekmanundefined لینک یادداشت در سایت تحلیلی قزوین خبرundefined http://www.qazvinkhabar.com/بخش-اجتماعی-5/3272-توییت-فلسطینی-فاجعه-بی-سوادی-مجازی

۶:۴۵

thumnail
تیغ در کف زنگی مست!یادداشت جابر خرم‌نیا در باره آغاز اعلام جنگ مسلحانه مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی@yekman

۱۶:۴۰

روزنوشت‌های یک من
undefined تیغ در کف زنگی مست! یادداشت جابر خرم‌نیا در باره آغاز اعلام جنگ مسلحانه مجاهدین خلق علیه جمهوری اسلامی @yekman
undefinedتیغ در کف زنگی مست
undefinedاز همان آغاز، سازمان مجاهدین خلق با انحراف و التقاط فکری شکل گرفت. وقتی قرار شد ایدئولوژی اسلامی را با قرائت مارکسیستی بیاموزند، آشکار بود که این التقاط اندیشه آنها را هلاک می‌کند. بعضی‌ها معتقدند که اعضای سازمان از همان ابتدا به تصفیه دین روی آوردند.undefinedمی‌گفتند مارکسیسم علم مبارزه است، حتی سران اولیه سازمان هم که افراد مؤمنی بودند و از نهضت آزادی انشعاب کردند، باورهای عجیبی داشتند. قرآن را مبتنی بر علوم مادی تفسیر می‌کردند و تلاش می‌کردند توجیه بسازند و به آن می‌گفتند تفسیر ترمودینامیک! حتی به صورت بنیادین اعتقادی به وجود مقدس و غیبت حضرت بقیة‌الله نداشتند.undefinedیک روز کاملاً مارکسیست شدند و دوباره به مدد تشکیلات درون زندان اسلام را پذیرفتند.گذشته از همه این‌ها سازمان به اعضای خود آموخته بود که ما حالا فرصت تفکر و مطالعه نداریم. آن‌ها هم چشم و گوش بسته فریاد می‌زدند: «خلق جهان بداند مسعود معلم ماست».undefinedشب سی خرداد، از سوی مسعود رجوی و کادر مرکزی سازمان فرمان قیام مسلحانه صادر شد، سی‌ویک خرداد ده‌ها نفردر تهران کشته شدند. از همان وقت روزهای خونینی شروع شد، تیرماه آبستن حوادث بود، نفوذی‌ها عمل می‌کردند و مقامات را می‌کشتند، میلیشیا هم به جان مردم عادی افتادند، یاد گرفته بودند الآن وقت فکر و مطالعه نیست. پس وقتی کودکان و زنان و مردان را گروه گروه و در ترور کور سلاخی می‌کردند عذاب وجدان نداشتند. می‌گفتند بعدا فکرش را می‌کنیم. یک دهه کافی بود تا این‌ها هفده‌هزار نفر را بکشند.undefinedپ.ن: راهپیمایی میلیشیا در خیابان‌های تهران، سال پنجاه و هشتundefinedنکته: دراویش گنابادی هم رفتارشان شبیه این جانی‌هاست. می‌کشند و مظلوم نمایی می‌کنند.
undefinedیادداشت‌های جابر خرم‌نیا@yekman

۱۶:۴۶

undefined مدیرانی که قول استاندار را نقض می‌کنند!
undefined پیشتر که آقای انتظامی معاون وزیر بودند، تأکید داشتند که همه امور صنفی رسانه و مطبوعات(غیر از امور حاکمیتی) توسط دولت به خانه مطبوعات واگذار شود. ابلاغیه‌هایی هم در این مورد صادر کرد. دکتر سلطانی فر معاون فعلی هم گفته است: در راستای سیاست‌های عمومی دولت تا جایی که قانون به ما اجازه دهد از واگذاری اختیارات دولت به خانه‌های مطبوعات استقبال می‌کنیم.استاندار قزوین هم پیشتر صادقانه، دوستانه و صریح به ما قول دادند که امور صنفی رسانه‌را از طریق خانه مطبوعات پیگیری می‌کنند. باور شخص بنده این است که جناب زاهدی از صمیم قلب این سخن را گفته‌اند. اما احتمالاً برخی مدیران کل محترم هیچ اعتقادی به نظر استاندار محترم قزوین و معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ندارند و با دخالت در وظایف ذاتی خانه، شائبه برخورد سلیقه‌ای با یک نهاد صنفی را قوت می‌بخشند. ای کاش استاندار محترم و آقای میقانی که مأموریت کارگروه حل مشکلات رسانه را نیز برعهده دارند رسیدگی کنند.undefined پی‌نوشت: به زودی در ارتباط با رفتارهای نادرست برخی مدیران استان و دخالت غیرقانونی ایشان در امور ذاتی خانه مطبوعات یادداشت مفصلی خواهم نوشت.@yekmanلینک پست اینستاگرام undefinedhttps://www.instagram.com/p/Bkxqr3qHqTl/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=8zx1u53od8al

۱۶:۳۰

ایسنا گزارش می‌دهد؛undefined️ بازخوانی خودکشی احمقانه منافقین در مرصاد
undefined رجوی به فرماندهان خود توصیه کرد زمانی که تهران را گرفتند تا سه روز اجازه دارند در کشور اقدام انقلابی کنند (یعنی اجازه هر جنایت و به‌زعم خود اعدام انقلابی را دارند) بعد از سه روز قرار بود در 8 مرداد او طی یک تشریفات رسمی از فرودگاه مهرآباد به تهران برود و در تهران اعلام عفو عمومی کند.
undefined به قول خودشان جلسه باشکوهی بود. مسعود رجوی تمام تلاشش را می‌کرد که عملیات نظامی را توجیه کند، آن‌قدر پرشور و هیجانی سخن گفت که هیچ‌یک از اعضای حاضر حتی فرصت نکند در مورد مسائل عقلی و منطقی عملیات پرسشی داشته باشد. همین‌طور هم شد و آن‌قدر جو هیجانی شده بود که هیچ‌کس جرئت نکرد یا به ذهنش نرسید که پرسش‌ها منطقی طرح کند. رجوی با شور و حرارت از پیروزی بزرگ گفت و اینکه آن لحظه کیمیایی و پیروزی نهایی فرارسیده و دیگر ایران پذیرای مجاهدینی است که در خاک عراق حضور دارند. یک نفر دست بلند کرد و پرسید کالک عملیاتی چه می‌شود؟ رجوی به نقشه ایران پشت سرش اشاره کرد و گفت: این کالک عملیاتی ماست... جمع‌بندی عملیات هم بماند در میدان آزادی تهران!@yekmanشرح کامل گزارش را در ایسنا بخوانیدundefined http://qazvin.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=37905

۵:۲۴

بازارسال شده از پایگاه خبری تحلیلی قزوین خبر | Qazvinkhabar
جابر خرم نیاقزوین منتظر طعم مبارزه با فسادبیایید با خودمان روراست باشیم. مردم در برابر استفاده از رانت، در برابر سوءاستفاده از مقام و موقعیت، در برابر اختلاس و هر جرمی که به نوعی به فساد به‌ویژه فسادِ اقتصادی مربوط می‌شود، از واژه‌ی منحصربه‌فرد، اثرگذار و مناسبِ «دزد» استفاده می‌کنند.http://yon.ir/0KUnD قزوین خبر را در بله دنبال کنید@Qazvinkhabar

۶:۰۱

undefined مصاحبه با خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا:
undefined نايب رئيس خانه مطبوعات قزوين:انتقاد رسانه‌ها گاه منجر به بايكوت خبری آن‌ها می‌شودundefined نايب رئيس خانه مطبوعات قزوين گفت: كار رسانه‌ای محدوديت‌های بسياری دارد به‌عنوان مثال وقتی رسانه‌ای یک دستگاه را نقد می‌کند خیلی زود و به‌سادگی توسط آن نهاد بایکوت خبری می‌شود.ضرورت آموزش‌های تخصصی برای خبرنگاران در قزوين
undefined جابر خرم‌نیا در گفت‌وگو با ايكنا از قزوین، اظهار کرد: علاوه بر مسائلی که در ارتباط بین روابط عمومی‌ها و رسانه وجود دارد باید به مسائلی که خارج از این دو حوزه در روابط این‌ها تأثیر می‌گذارد توجه کنیم.undefined وی افزود: مسئله اساسی در ارتباط بین روابط عمومی و رسانه این است که متأسفانه هیچ قانون و متن نوشته‌ای که حقوق این دو را در ارتباط با یکدیگر تأمین کند نداریم؛ قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات هم گاه با عدم شفافیت، روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها را محدودتر می‌کند.@yekmanشرح کامل مصاحبه را اینجا بخوانید:http://qazvin.iqna.ir/fa/news/3718534/انتقاد-رسانه‌ها-گاه-منجر-به-بايكوت-خبری-آن‌ها-می‌شود

۶:۳۵

undefined در میزگرد رسانه ای خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران «ایرنا» موارد زیر را مطرح کردم:
undefined نایب رییس خانه مطبوعات استان قزوین نیز ارتباط خبرنگار با بدنه جامعه به مثابه یک جامعه شناس کف خیابان را اولین سرمایه و مهم ترین خبرنگاران دانست و گفت: در صورتی که این شناخت از اوضاع جامعه به بدنه مسئولان و قوای سه گانه منتقل شود بدون شک عملکرد دستگاه ها را بهبود می بخشد اما متاسفانه در شرایط فعلی اتصال بین خبرنگاران با بدنه مسئولان به شکل اثرگذار و مفید شکل نگرفته است.undefined خرم نیا با اشاره به نبود یک نهاد قدرتمند صنفی مرجع در زمینه خبرنگاری،افزود: حتی همین خانه مطبوعات هم نقشی در فرایند صنفی خبرنگاری نداشته و بر خلاف سایر صنوف که تقاضای مجوز فعالان آنها بسته به نظر صنف مورد نظر است، خانه مطبوعات هیچ اختیاری در این زمینه ندارد.undefined خرم نیا، راه حل نخست تقویت خبرنگاران را آموزش و تخصصی کردن این حرفه دانست و افزود: باید اذعان کرد حداقل در استان قزوین خبرنگاران از نظر تخصصی و حرفه ای ضعف اساسی دارند.این فعال مطبوعاتی ادامه داد: در نتیجه نبود این آموزش های تخصصی خبرنگاران ما به کارکرد و شرح وظایف خود آگاه نیستند به طوری که مثلا در نشست های خبری می بینیم که به جای پرسش کردن از مدیر مربوطه شروع به تحلیل و بیانیه صادر کردن می کنند.
undefined قوانین مطبوعاتی از نظر محتوایی نقص داردundefined نایب رییس خانه مطبوعات استان قزوین به نقص های محتوایی قوانین مطبوعات اشاره کرد و گفت: به طور مثال در قانون دسترسی به گردش آزاد اطلاعات در ذیل بند دوم که مربوط به آزادی اطلاعات است دقیقا هر سه ماده آزادی اطلاعات را محدود می کند.undefined خرم نیا همچنین بر باز ساخت رسانه ها نیز تاکید کرد و افزود: در ایران رسانه ها شکل نوین خود را نپذیرفته و همچنان به شکل سنتی جلو آمده اند به گونه ای که در حالی که عصر ارتباطات به سمت شبیه سازها پیش می رود رسانه های ما همچنان در گذر از عصر چند رسانه ای به عصر اینترنت باقی مانده اند.
undefined ضرورت پالایش رسانه های قزوین برای نجات مطبوعاتundefined نایب رییس خانه مطبوعات استان قزوین گفت: برای نجات روزنامه های فاخر استان نیاز است با پالایش رسانه ها از انتشار نشریاتی که 70درصد آنها آگهی است و هیچ مطلب بدرد بخوری ندارند، جلوگیری شود.undefined خرم نیا با بیان اینکه ضعف تحلیل در مطبوعات ما مشهود است، افزود: هم اکنون رسانه های معتبر دنیا جنگ و مسابقه خبری را از خروجی رسمی خود به جایی مانند شبکه اجتماعی انتقال دادند یعنی همانطور که نیویورک تایمز سریع ترین اخبار را در توئیتر خود منتشر می کند خبرگزاری هایی هم چون رویترز هم همین کار را می کنند اما روز بعد مردم به سمت تحلیل آن در نیویورک تایمز می روند چون می دانند رویترز یک خبرگزاری است که فقط خبر منتشر می کند اما نیویورک تایمز تحلیل می کند.undefined وی افزود: اگر نشریات زرد یا ضد رسانه های مضر حذف شوند بدون شک با جریان بازساخت رسانه دوباره هوای تازه ای به جان مطبوعات واقعی و خبرگزاری ها دمیده می شود.@yekmanمشروح میزگرد رسانه ای و سخنان را اینجا بخوانیدundefined http://www.irna.ir/qazvin/fa/News/82991637

۷:۱۹

بازارسال شده از
thumnail
undefined #معرفی_کتاب «تبار ترور»undefinedمروری بر تاریخچه و کارنامه ی تروریستی سازمان مجاهدین خلق
undefinedانتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
undefinedمعرفی بیشتر و خرید کتاب با پست رایگان درundefinedundefinedکانال «پاتوق معرفی کتاب» undefined@book_room

۱۰:۴۳

برشی از واقعه تلخ هشت شهریور؛undefined بزرگ‌ترین نفوذی
undefined ساعت 15، صدای تکان دهنده انفجار خیابان پاستور را لرزاند؛ ساختمان‌های دولتی هم که اطراف بودند خیلی زود متوجه انفجار شدند، هرکس که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد یک چیز توی چشم می‌آمد؛ آتش از پنجره‌های بخشی از طبقه اول ساختمان نخست وزیری بیرون می‌زد، خبر شوکه کننده بود، رئیس جمهور و نخست وزیر یکجا شهید شده بودند.
undefined به گزارش ایسنا منطقه قزوین، خسرو قنبری تهرانی، رئیس دفتر اطلاعات نخست وزیری و دبیر جلسات شورای امنیت کشور بود. برای ثبت و ضبط جلسات شورا و انجام امور مسعود کشمیری به‌عنوان جانشین او و منشی شورا در این جلسات شرکت می‌کرد. ظاهراً هیچ‌کس مسعود کشمیری را به درستی نمی‌شناخت، چرا که حتی یک برگ سوابق سجلی و پرسنلی از او در نخست وزیری موجود نبود. معرفان و واسطه‌هایی که او را از ستاد ضدکودتا و رکن دوم ارتش به نخست وزیری آورده بودند هم احتمالاً شناخت درستی از او نداشتند و حسب نامه‌نگاری‌ها و توصیه‌ها مسعود کشمیری را پذیرفته بودند. هنوز هم ابعاد این موضوع مشخص، روشن و واضح نیست. این بزرگ‌ترین پروژه نفوذ در جمهوری اسلامی ایران بود که به ضربه شدید و جبران ناپذیری منجر شد.@yekmanundefined مشروح کامل گزارش تاریخی من از واقعه هشتم شهریور را در ایسنا بخوانیدundefined http://qazvin.isna.ir/default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=38327

۴:۱۶

undefined یادداشت امروز در پایگاه خبری تحلیلی قزوین خبر:
لیبرال ها در کمین ید واحده ارتش و سپاه
undefined سال‌های بحرانی پس از انقلاب، استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی پیش از تصویب قانون اساسی با تأسیس نهادهای انقلابی و پس از آن با ایجاد نهادهای قانونی تثبیت می‌شد و سامان می‌یافت. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته‌های انقلاب و بعدتر بسیج مستضعفین از جمله نهادهای انقلابی نظامی بودند که به نوعی به سازمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پیوستند و هریک نیز مأموریت‌هایی را بر عهده داشتند.
undefined گرچه در اوایل انقلاب رخدادهای متعدد از جمله کشف «کودتای نقاب» در پایگاه شکاری شهید نوژه همدان و برخی مسائل دیگر بدنه ارتش را ضعیف و کوچک کرده بود، اما مجموعه نهادهای نظامی کشور در کنار یکدیگر تلاش می‌کردند تا «ید واحده» باشند برای حراست از دستاوردهای انقلاب اسلامی.
undefined اما از همان آغاز بسیاری از خائنین و معاندین از همین ید واحده می‌هراسیدند. برخی از آن‌ها خطر را ادامه حیات ارتش معرفی کردند و با ذکر این نکته که ارتش نیاز به پاکسازی و دوباره سازی دارد، خواستار انحلال ارتش و فراهم آوردن زمینه‌های تأسیس ارتش خلقی شدند. از جمله این گروه‌ها می‌توان به سازمان مجاهدین(منافقین) خلق، فدائیان خلق، خلق مسلمان، توده و غیره اشاره کرد.
undefined این گروه‌ها گرچه نهادهای نظامی انقلابی را هم نمی‌پسندیدند و راهی برای مدیریت و احاطه خود در آن‌ها نمی‌یافتند اما ابتدا از شعار انحلال ارتش آغاز کردند. شعاری که خائنانه بودن آن خیلی زود و با آغاز جنگ تحمیلی مشخص گردید.
undefined لیبرال‌ها و از آن جمله جبهه ملی، نهضت آزادی و حتی رئیس جمهور وقت اما مشکل خود را با تمامی نهادهای انقلابی می‌دانستند و معتقد بودند این نهادها مازاد هستند و در کار دولت اخلال می‌کنند. تمام تلاش بنی‌صدر و لیبرال‌ها به‌ویژه در حذف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته‌های انقلاب و بسیج بود. هراس لیبرال‌ها از این ناحیه بود که این نهادها تضمین کننده قدرت نیروهای اسلامی در حکومت خواهند شد و استحاله جمهوری اسلامی را سخت خواهند کرد.
undefined با این پیش فرض‌ها این دو جریان چپ و راست با دوعملکرد متفاوت مانند دولبه قیچی تلاش می‌کردند تا یدواحده‌ای را از میان بردارند که در آینده‌ی جنگ تحمیلی رمز پیروزی انقلاب شد و توانست هشت سال سلحشورانه در برابر دشمن تا بن دندان مسلح مقاومت نماید.
undefined امروز نیز عجیب نیست که همان تفکر خائنانه لیبرال‌ها و منافقین در برخی عناصر سیاسی مذبذب وجود داشته باشد. آن‌چنان که برخی از همین عناصر در شبکه‌های مجازی به بهانه‌های مختلف تلاش می‌کنند بغض خود را نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یا ارتش جمهوری اسلامی و یدواحده آن‌ها به نام حمایت از یکی از این دو رکن نظامی نشان دهند.
undefined از جمله پس از حادثه تروریستی و خونبار اهواز، با وجود آنکه سپاه پاسداران انقلاب بیشترین شهید را تقدیم کرد و با وجود آنکه در رخداد میدان یدواحده ارتش و سپاه به جانفشانی برای مردم و حفاظت از آن‌ها پرداخت، اما برخی فعالان و کاربران مجازی(با رویکردهای مشخص لیبرال مسلک) تلاش کردند تا بغض خود را نسبت به سپاه نشان داده و خود را حامی ارتش معرفی کنند و برای تحریف واقعیت و حذف چهره سپاه از رویداد اهواز، ارتش را خرج کار مزورانه‌ی خود کنند و هشتک بسازند. حال آنکه همین افراد با ارتش مکتبی و انقلابی نیز زاویه‌ها دارند.
undefined گرچه این اقدام آنقدر احمقانه هست که اثری بر یدواحده دو نهادنظامی کشور نخواهد گذاشت، اما بدون شک نشان دهنده آن است که آموزه‌های منافقانه‌ی لیبرال‌های جبهه‌ی ملی و نهضت آزادی به عناصری منتقل شده که امروز ممکن است مشاوران رسانه‌ای برخی مسئولین یا در ارتباط با برخی از آن‌ها باشند و این یعنی زنگ خطر نفوذ!
undefined ای کاش برخی مسئولین استان آنقدر باهوش بودند، آنقدر سواد رسانه‌ای داشتند و آنقدر ذکاوت به خرج می‌دادند که دور و بر خود را خوب برانداز کنند. امروز که سخن از امید می‌گوییم و امروز که بیش از هر روزی به حفظ اتحاد و انسجام میان همه قوا، میان دولت و مردم، میان مردم و قوای مسلح و همه طبقات انقلاب نیاز داریم، بی‌اندازه مهم است که بدانیم چه کسانی در کنار مسئولین مشورت رسانه‌ای می‌دهند و چه تفکراتی دارند و چگونه در فضای مجازی هماهنگ می‌شوند...بدون شک رسانه‌های بیدار انقلابی اجازه نخواهند داد این افراد این‌گونه چراغ خاموش به پیش روند که وظیفه رسانه انقلابی بیدار کردن و آگاه کردن مردم و حتی مسئولین است.
یادداشت‌های جابر خرم‌نیا@yekman

۱۲:۲۹