بله | کانال ZAMANTAVIR
عکس پروفایل ZAMANTAVIRZ

ZAMANTAVIR

۵۶۳عضو
thumnail

۲۲:۳۷

سلام به دوستان عزیز و سروران گرامبهتون میخواهم یک چای جدید ، خوشبو و خوشمزه و پرخاصیت ، جایگزین چای سیاه مضر و تلخ معرفی کنم.ده عدد غنچه گل محمدیدو عدد چوب زرد چوبهیک تکه چوب دارچیناگر گرمای زیادی ندارید، مقدار یک نخود زنجبیلبرای تهیه دمنوش، یک شیشه مربا تهیه کنید ، مواد بالا را داخل شیشه ریخته و مقدار ی آب جوش اضافه کنید، در شیشه را ببندید و بمدت پنج تا پانزده دقیقه اجازه بدید دم بکشد و داخل لیوان ریخته و میل بفرمایید.
دمنوشی، خوشبو، خوشمزه، خوش رنگ و بسیار پر خاصیت، ضد میکروب، تقویت کننده سیستم ایمنی و جایگزین بسیار مناسب چای و قهوه دکتر زند_ طب سنتی نوین

۱۲:۴۹

thumnail

۱۱:۰۲

thumnail

۱۹:۰۲

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۲۱:۲۷

thumnail

۱۲:۰۹

خدایا چطور میشود در مورد درمان انسانها فکر کرد وقتی ددمنشانی هستند که با یک دکمه هزاران انسان سالم را از بین میبرند.از ددمنشان غم دلمان را آکنده کردهخدایا خودت بداد انسانیت برس. شاید طوفانی، ابابیلی و.... بفرستی ، ما اماده عذابت هستم چون مستحق عذاب هستم.#دکترعلیمحمدزند

۱۶:۰۱

thumnail

۱۰:۲۷

thumnail

۱۵:۵۴

کشف پیام سلول‌های سرطانی به بدن!
سلول‌های سرطانی از سیگنالی موسوم به "من را نخورید" برای توقف حمله سیستم ایمنی استفاده می‌کنند.
سلول‌های سرطانی سیگنال "من را نخورید" را برای توقف حمله سیستم ایمنی ارسال می‌کنند.
از قبل می‌دانستیم که پروتئین‌های موجود در سطح برخی سلول‌های سرطانی به سلول‌هایی ایمنی می‌گویند که این کار را نکنند اما طی مطالعه جدید مشخص شده که سلول‌های سرطانی علاوه بر آن ، پیغام دیگری را نیز ارسال می‌کنند.
سلول‌های سرطانی با ارسال سیگنال "من را نخورید" مانع از حمله سلول‌های ایمنی به آنها می‌شوند
محققان دریافته‌اند که سلول‌های سرطانی از همان سیگنال‌ها برای پنهان کردن خود نیز استفاده می‌کنند.
آنها دریافتند که سیگنال جدید "مرا نخورید" از پروتئینی به نام "CD24" ارسال می‌شود.

هنگامی که محققان سیگنال CD24 را در موش‌های مبتلا به سرطان‌، مسدود کردند، دریافتند که این امر به سلول‌های ایمنی به نام "ماکروفاژ" اجازه می‌دهد تا به سلول‌های سرطانی حمله کنند. این امر منجر به کاهش رشد تومور و افزایش زمان بقا در موش‌ها می‌شود.
پیشتر پژوهشگران دریافته بودند که پروتئین‌های دیگر توسط سلول‌های سرطانی برای محافظت از خود در برابر سلول‌های ایمنی بدن استفاده می‌شوند. آنتی بادی‌هایی که پروتئینی به نام "CD47 " را مسدود می‌کنند در حال حاضر در کارآزمایی بالینی قرار دارند.
با درمان سرطان‌ها با آنتی‌بادی‌هایی که "CD24" را مسدود می‌کنند می‌توانیم این "سپر زرهی" را از بین ببریم و اجازه دهیم ماکروفاژها، سرطان را از بین ببرند. سرطان تخمدان و سرطان پستان دو بیماری مهلک در زنان محسوب می‌شوند و هر دو سرطان بسیار تهاجمی هستند و به همین دلیل درمان آنها بسیار مشکل است.
یافته‌های این مطالعه می‌تواند به ما در درمان راحت‌تر سرطان تخمدان و سرطان پستان کمک کند.
طی این مطالعه هنگامی که پژوهشگران سلول‌های سرطانی را در یک ظرف با ماکروفاژ ها ترکیب کردند و سیگنال CD24 را مسدود کردند، سلولهای ایمنی بدن شروع به خوردن سلول‌های سرطانی کردند.
undefinedمنبع:https://www.independent.co.uk/news/science/cancer-cells-immune-system-attack-study-research-a9029721.html

۱۹:۵۸

undefined*** پاندمی جدید باز هم از سوی چین؟/ رییس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا: فعلا جای نگرانی نیست*
روزنامه هم میهن نوشت:undefinedبنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت؛ شمال چین از اواسط اکتبر امسال در مقایسه با مدت مشابه در سه سال گذشته، شاهد افزایش بیماری‌های تنفسی شبیه به آنفلوآنزا بوده است.undefinedاین سازمان به مردم چین توصیه کرده در راستای کاهش خطر بیماری‌های تنفسی اقداماتی شامل واکسیناسیون، حفظ فاصله از افراد بیمار، ماندن در خانه در هنگام بیماری، انجام آزمایش‌ها و مراقبت‌های پزشکی در صورت نیاز، زدن ماسک، اطمینان از تهویه مناسب و شستن منظم دست‌ها را انجام دهند.undefinedسخنگوی وزارت بهداشت چین درخصوص نگرانی‌های سازمان بهداشت جهانی، خاطرنشان کرد که ویروس آنفلوانزا موجب تشدید بیماری‌های تنفسی در این کشور شده است و ویروس جدیدی در کار نیست.
مصطفی قانعی، رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا: undefinedسازمان بهداشت جهانی در همه جا پایگاه ندارد و براساس اطلاعاتی که کشورها در اختیار این سازمان می‌گذارند، واکنش نشان می‌دهد. undefinedگزارش اولیه مبنی بر بروز بیماری تنفسی را در چین مقامات این کشور در اختیار سازمان جهانی بهداشت گذاشته‌اند و این هشدار سازمان براساس گزارش چین است اما اگر چین گزارش نمی‌داد اینگونه نیست که سازمان با استفاده از روش‌های خاصی متوجه بیماری در قسمتی از جهان شود. بلکه اطلاعات منتشرشده همان کشور مبنای تصمیم‌گیری و گزارش‌دهی سازمان بهداشت جهانی است.
کرمانپور، مدیر اورژانس بیمارستان سینا: undefinedمثل کرونا نمی‌شود. این احتمال را رد می‌کنم. ولی با توجه به حساسیتی که سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان ناظر روی این موضوع دارد، این بیماری زود کنترل می‌شود. مانند ویروس‌های جدیدی که به سرعت کنترل شد و ظاهر قبلی خود را نشان داد. حدود ١٣ تا ١۴ میلیارد دُز واکسن تاکنون توزیع شده است، بعید می‌دانم ظاهر نازیبایی که تجربه کردیم را دوباره در جهان شاهد باشیم.@akharinkhabar | akharinkhabar.ir

۶:۰۷

thumnail

۷:۴۲

بازارسال شده از zamantavir
thumnail

۲۰:۴۱