عکس پروفایل اداره کتابخانه های عمومی زرقانا

اداره کتابخانه های عمومی زرقان

۴۶۷عضو
بازارسال شده از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور
thumnail
undefined همزمان با هفته پژوهش؛فراخوان طرح‌های پژوهشی ۱۴۰۳ نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور منتشر شد
undefined نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در راستای اهمیت نگاه علمی و پژوهشی در فعالیت‌های ترویجی و توسعه‌ای نهاد، طرح‌های پژوهشی و آثار محققان و پژوهشگران را دریافت خواهد کرد.
undefined لازم به‌ذکر است پژوهشگران می‌توانند پیشنهاده‌های خود را تا تاریخ ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ در سامانه مدیریت طرح‌های پژوهشی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به نشانی rpm.iranpl.ir ارسال کنند.
undefined iranpl.ir/xw7Pundefined ایتا | روبیکا | سروشundefined @iranpl

۱۰:۳۲

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumnail
«اینجا، آینده ساخته می شود»
undefinedآیا می دانید...؟ (۹)

undefinedبرای آگاهی بیشتر از خدمات و فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی استان فارس با ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپاراتundefinedwww.fars.iranpl.irundefined @Farspl
#آیا_می_دانید؟

۱۳:۳۷

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumnail
«اینجا، آینده ساخته می شود»
undefinedآیا می دانید...؟ (۱۳)

undefinedبرای آگاهی بیشتر از خدمات و فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی استان فارس با ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپاراتundefinedwww.fars.iranpl.irundefined @Farspl
#آیا_می_دانید؟

۱۶:۰۵

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumnail
undefinedفیلم ۹/پروژه تجهیز و آماده سازی کتابخانه عمومی «الفبا» شهر شیراز
undefinedکتابخانه عمومی «الفبا» یکی از سه کتابخانه عمومی بزرگ شهر شیراز است که در سال جاری با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی فارس و شهرداری شیراز آماده سازی و تجهیز شد و در آستانه بهره برداری است.
undefinedhttps://www.aparat.com/v/btg91e8undefined @farspl
undefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۱۶:۰۶

بازارسال شده از گروه آگهی های فوری اداره کل
thumnail
اطلاعیهundefinedتعطیلی کتابخانه های عمومی فارس در روز دوشنبه ۲۶ آذرماه
undefinedادارات استان فارس تعطیل و مدارس مجازی شد
undefined با توجه به مصوبه ستاد مدیریت بحران استان در خصوص تامین پایدار انرژی و حسب موافقت و دستور استاندار فارس به دلیل برودت و سرمای هوا و نیز کنترل آلاینده‌ها و همچنین ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی، کتابخانه های عمومی استان فارس روز دوشنبه ۲۶ آذرماه تعطیل است. ادارات کتابخانه های عمومی نیز به صورت دورکاری فعالیت خواهند داشت.
undefinedwww.fars.iranpl.ir undefined @farspl
undefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۱۸:۳۸

بازارسال شده از نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور
thumnail
undefined مروری بر منابع سیزدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی؛«پاسخ های امام رضا علیه السلام به ۴۰ پرسش قرآنی»
undefined «پاسخ های امام رضا علیه السلام به ۴۰ پرسش قرآنی» از منابع ویژه سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی برای گروه سنی جوان و بزرگسال (۱۸ سال به بالا) است.گروه سنی جوان و بزرگسال (۱۸ سال به بالا) می‌توانند در ۶ رشته پویش کتابخوانی، «چهارگزینه‌ای»، «داستان و شعر»، «هنرهای دیجیتال»، «هنرهای تجسمی»، «دست سازه» و «پویش گروهی» در این جشنواره شرکت کنند.
undefined «پاسخ های امام رضا علیه السلام به ۴۰ پرسش قرآنی» به کوشش گروه پژوهشی دین و معارف زائر نوشته شده و توسط انتشارات کتاب به‌نشر در ۲۰۰ صفحه منتشر شده است.

undefined جوایز این مسابقه:
undefined غیرنقدی: ساعت هوشمند، تبلت، گوشی تلفن همراه، سفر به مشهد مقدس، بهابرگ خرید کالا و گواهینامه آموزشی
undefined نقدی: ۵ تا ۱۰ میلیون ریال

undefined iranpl.ir/xw8tundefined ایتا | روبیکا | سروشundefined @iranpl

۵:۴۶

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumnail
#‌اطلاعیهundefinedتعطیلی کتابخانه‌های عمومی فارس در روز سه شنبه ۲۷ آذرماه
undefined برابر مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری فارس در خصوص تامین پایدار انرژی و به دلیل برودت و سرمای هوا و همچنین ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی، کتابخانه‌های عمومی استان فارس روز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه تعطیل است. ادارات کتابخانه‌های عمومی نیز به صورت دورکاری فعالیت خواهند داشت.
undefinedwww.fars.iranpl.ir undefined @farspl
undefinedبا ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپارات

۱۶:۵۵

thumnail
#معرفی_کتاب کتاب خانواده برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری و توسط موسسه فرهنگی هنری ایمان جهادی که به صهبا معروف می باشد به چاپ رسیده است. خانواده به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری است. خانواده به عنوان اصلی‌ترین و ابتدایی‌ترین رکن از ارکان جامعه همواره از سوی اندیشمندان و متفکّرین مورد توجه بوده است. چرا که رشد و تعالی هرچه بیشتر آن، به صورت مستقیم بر سیر پیشرفت یک کشور موثر بوده و هست. این نهاد مقدس که سابقه تشکیل آن بسیار قدیمی ‌تر از دیگر نهادهای اجتماعی است، به عنوان سلول بنیادین پیکره‌ ی جامعه، به خاطر جایگاه بسیار مهم و اثر گذارش یکی از مواردی بوده که حضرت آقا در جایگاه رهبری جامعه اسلامی که هم واجد شأن حکمرانی بر امور کشور و هم حکمرانی بر دل‌های مردم جامعه است، نسبت به آن دغدغه‌ های فراوانی داشته ‌اند.  این دغدغه‌ ها در قالب بیش از یکصد سخنرانی در مناسبت ‌های مختلف از جلسات خطبه ‌خوانی عقد گرفته تا نشست‌ های اندیشه‌‌ ی راهبردی با موضوع زن و خانواده و جلسات با بانوان نخبه ایراد شده‌اند و بیانگر دیدگاه ویژه ایشان پیرامون مسئله خانواده و سبک زندگی دینی در آن است.اما گردآوری و ارائه این سخنرانی‌ های پراکنده در قالب یک مجموعه خواندنی و دلنشین که بتواند در اختیار گروه‌ های مختلف جامعه قرار گیرد، یکی از موضوعاتی بود که در سال گذشته برای اولین بار از سوی موسسه صهبا مورد توجه قرار گرفت. این موسسه که تمرکز اصلی فعالیت‌هایش بر تحقیق و تفحص در منویّات و دیدگاه‌ های مقام معظم رهبری است، با استفاده از روش کتاب سازی و با استفاده از مجموعه‌ای از سخنرانی رهبری انقلاب، کتابی را به شیوه «ساخت یک جلسۀ مطوَّل مَطوی در محضر مقام معظم رهبری» تولید و منتشر کرده است و نام آن را «خانواده» گذاشته است. در واقع این روش با استفاده از یک پروسه چند مرحله ‌ای تحقیق در بیانات ایشان و با چینش خاص این بیانات در پشت سرهم یک جلسه سخنرانی طولانی و پیچیده را پدید آورده است که خواننده با مطالعه آن اصلاً احساس گسستگی در میان بیانات را ندارد و گویی که همه این سخنرانی طولانی در یک جلسه ایراد شده است.#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۱۹:۰۶

بازارسال شده از محمد

D1737767T15201522(Web).mp4

۰۴:۵۹:۱۳-۷۳.۸۸ مگابایت

۱۹:۰۸

thumnail
برشی از کتاب خانوادهاگر در امر ازدواج دنبال دین و تقوا رفتید، خدا هم مال می دهد، هم جمال.من یک وقت از خودم سوال می کردم بعد از خلقت و در کوران زندگی، چگونه خدا به کسی جمال می دهد؟ ادم بی پول را ثروتمند می کند اما جمال را چگونه می دهد؟ ایا ادم زشت را زیبا میکند؟ از چه رو پیغمبر فرموده: خدا جمال هم می دهد؟ بعد ناگهان متنبه شدم که جمال در واقع محبت می سازد. اگر از طرف خدا محبت داده شود، چهره بی جمال در چشم انسان، جمیل و زیبا می آید.اگر بر دیده مجنون نشینیبه غیر خوبی لیلی نبینی
پرده اول: تشکیل خانواده، تجدید عهدی دوباره با خدای متعال      در این عقدی که ما می‌خوانیم، در حقیقت دو طرفِ بیگانه از هم را با همین چند کلمه، با یکدیگر متصل و مرتبط می‌کنیم، به طوری که از همه‌ی عالم به هم، محرم‌تر و نزدیک‌تر و مهربان‌تر می‌شوند. با این عقد یک سلولِ جدیدی در پیکره‌ی اجتماع ایجاد می‌کنیم، که این پیکره‌ی اجتماع از سلول‌های خانواده تشکیل شده است. اسفند ۷۳البته مهمترین فایده ازدواج، همان تشکیل خانواده است و بقیه‌ی مسائل، فرعی و درجه دو و یا پشتوانه‌ی این مسئله است؛ مثل تولید نسل یا ارضای غرائز بشری... اسفند ۸۰#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۱۹:۲۷

thumnail
#معرفی_کتاب کتاب خرده عادت ها
جیمز کلیر در کتاب خرده عادت‌ها راهی آسان و اثبات‌شده برای ایجاد عادت‌های خوب و از بین بردن عادت‌های بد را به شما نشان می‌دهد. او خود را «متخصص عادت‌ها» می‌داند و می‌گوید ایده‌های گفته شده در این کتاب را به دلیل اینکه مجبور بوده با آن‌ها زندگی کند یاد گرفته است.
نقطه عطف زندگی جیمز کلیر دو سال بعد از آسیبی که در یک بازی به او وارد شد، در دانشگاه دنیسون شکل گرفت. این نقطه عطف در شکل‌گیری کتاب خرده عادت‌ها بسیار مؤثر بود.
همه‌ی ما در زندگی با چالش‌هایی مواجه می‌شویم. هر یک از چالش‌ها درس مهمی دارند، یکی از آن درس‌های مهم این است: تغییراتی که در ابتدا کوچک و بی‌اهمیت جلوه می‌کنند، در صورتی که تمایل داشته باشید سال‌ها انجام‌شان دهید، نتایج قابل توجهی به بار خواهند آورد. همه‌ی ما با موانع و شکست‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنیم؛ اما در دراز مدت، اغلب کیفیت زندگی‌های‌مان به کیفیت عادت‌های‌مان بستگی دارد. با داشتن عادت‌های یکسان به نتایج یکسانی خواهیم رسید؛ اما با داشتن عادت‌های بهتر، هر چیزی ممکن است.
باید بگوییم عادت‌ها لازمه‌ی پیشرفت شخصیتی‌اند. همان‌گونه که با افزایش سود، پول چند برابر می‌شود، با تکرار عادت‌ها نیز تأثیر آن‌ها چند برابر خواهد شد. شاید تأثیر روزانه‌ی آن‌ها ناچیز به نظر برسد؛ اما با گذشت ماه‌ها و سال‌ها چشمگیر خواهد شد.
کلیر معتقد است مفاهیم کتاب خرده‌عادت‌ها می‌تواند به شما در تحقق پتانسیل‌تان کمک کند. تعدادی از منتقدان خارجی معتقدند که این کتاب را می‌شد در حجم کمتری نوشت و حتی برخی دیگر می‌گویند که این چند پست وبلاگی هنوز ارزش کتاب شدن نداشت؛ اما به نظر این حد از نقد سخت‌گیرانه برای این کتاب غیرمنصفانه و تند و تیز است.
#کتابخانه_عمومی_امام_سجاد_(ع)_مهریان#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان@zarghanpl

۵:۱۱

بازارسال شده از کتابخانه‌های عمومی استان فارس
thumnail
«اینجا، آینده ساخته می شود»
undefinedآیا می دانید...؟ (۱۴)

undefinedبرای آگاهی بیشتر از خدمات و فعالیت‌های کتابخانه‌های عمومی استان فارس با ما همراه باشید:ایتا | سروش | آپاراتundefinedwww.fars.iranpl.irundefined @Farspl
#آیا_می_دانید؟

۵:۱۸

thumnail
#معرفی_کتاب" مقام لیله القدری حضرت فاطمه"کتاب حاضر به تالیف اصغر طاهرزاده از انتشارات لب المیزان منتشر شده است.کتابی که در پیش رو دارید سلسله مباحث استاد طاهرزاده در رابطه با وجه باطنی و مقام قدسی حضرت زهرا (س) است. سخنران محترم با توجه به متون روایی و وقایع تاریخی ما را دعوت می کند تا از دو وجه به حضرت زهرا(س) نظر افکنیم. یک وجه نظر به حقیقت باطنی آن حضرت است و روایات دقیقی که این بُعد از ابعاد حضرت را معرفی می کنند و دیگر وجه نظر به نقش تاریخی حضرت(س) است که پس از رحلت پیامبر(ص) ظهور کرد و حضرت زهرا(س) مانع شدند که اسلام در ادامه ی خود گرفتار بن بست شود.سخنران محترم جهت تأمل و توجه به نقش تاریخی حضرت زهرا(س)، ما را به کتاب «بصیرت حضرت زهرا(س)» و شرح خطبه ی آن حضرت در مسجد مدینه رجوع می دهند. حضرت زهرا(س) در مسجد مدینه در آن خطبه ی تاریخی، نهضتی را شروع کردند که همچنان ادامه دارد و در پرتو آن نهضت است که اسلام حقیقی به فراموشی سپرده نمی شود و امروز مرز اسلام ناب از اسلام آمریکایی جدا می شود. این وجه از شخصیت تاریخی زهرای مرضیه(س) در کتاب مذکور مورد تحلیل قرار می گیرد. ولی استاد طاهرزاده معتقد است تا حقیقت باطنی و نوری حضرت زهرا(س) درست شناخته نشود معنی و جایگاه نقش تاریخی آن حضرت نیز درست تحلیل نخواهد شد و آن چه فاطمه زهرا(س) را فاطمه کرده است، حقیقت باطنی آن حضرت است و با شناخت آن حقیقت، انسان وارد معارفی بسیار گرانقدر می شود که امثال افلاطون با طرح «مُثُل» و فارابی با طرح «عقل فَعّال» به دنبال شناخت آن حقیقت بودند و به عبارتی می توان گفت: آن کاری که حکیمان با روش عقلی آرزوی انجام آن را داشتند، پیامبران از طریق وَحی عملی کردند. حضرت فاطمه(س) از جهت بُعد باطنی یکی از آن حقایق قدسی است که ارتباط با بُعد باطنی آن حضرت موجب رسیدن به بصیرت هایی بس بزرگ در عالم معنا خواهد شد و در این کتاب طیّ مباحثی سعی شده تا این بُعدِ اخیر مورد توجه خوانندگان عزیز قرار گیرد.سخنران محترم در دو فصل از این کتاب یعنی «حقیقت نوری فاطمه(س)» و «مقام لیله القدری فاطمه(س)» سعی دارد با دقت به روایاتی که به مقام قدسی حضرت زهرای مرضیه(س) نظر دارند جایگاه آن حضرت را در عالمِ معنا بنمایاند و روشن کند معنی چنین روایاتی چیست و سپس در بحث «فاطمه(س)؛ رازی پیدا و ناپیدا» به کمک مباحث قبلی می خواهد راه ارتباط با چنین رازی را بگشاید و روشن کند ارتباط با رازها و حقایق عالَم، آداب خاص خود را دارد و اگر برای استفاده از آن آداب تلاش لازم را ننماییم، معلوم نیست در عین ارادت به آن ذات مقدس بهره ی لازم را از وجود نوری آن حضرت ببریم.#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۵:۴۹

thumnail
برشی از کتاب مقام لیله القدری حضرت فاطمه س
نور زهراى مرضيه عليها السلام در زمين و آسمان ها حاضر و نافذ است، حتى اگر كسى رابطه ى تشريعى با آن حضرت برقرار كند و متوسل به نور آن حضرت بگردد از الطاف خاص آن حضرت برخوردار مى شود و اين چيزى است كه شما در سيره ى بعضى از علماء و عارفان ملاحظه مى كنيد كه با معرفت به مقام نورى حضرت و توسل به آن حضرت چه مراتب ارزشمندى را يافته اند، همان طور كه درجه ى وجودى نفس نـاطقه ى انسان از جسم و بدن انسان بالاتر است و براين اساس بر تمام جسم او احاطه دارد و نه تنها در جسم خود حضور همه جائبه دارد بلكه مى تواند در هر قسمت از جسم خود كه بخواهد تأثير خاص بگذارد و مثلأ دست خود را بالا ببرد. خداوند كه در مقام وجود مطلق است و داراى حضور مطلق است در تمام مراتب هستى حاضـر و ازاين جهت از خود انسان به انسـان نزديك تر است و قرآن در اين رابطه می فرمایدخداوند بين خود انسان و قلب اوست، و اين به معنى نزديكى خدا است به انسان است حتى نزديك تر از خود انسان به خودش. حال در نظر بگيريد وقتى حضرت زهرا عليها السلام در آن درجه ى وجودى هستند كه از همه ى ملائكه بالاترند، چه نحوه حضور و تأثير و احاطه اى بر آسـمان ها و زمين دارند و چگونه اولياء الهى مى توانند با توسل به آن حضرت از بهره هاى مخصوص به آن حضرت برخوردار شوند.
#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۶:۱۸

thumnail
برشی از کتاب مقام لیله القدری حضرت فاطمه س نوشته اصغر طاهرزاده صفحه ۷۶ملاحظه فرمودید که از امام صادق روايت شده: «مَنْ اَدْرَكَ فاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِها فَقَدْ اَدْرَكَ لَيْلَةَ‌الْقَدْر» هركس فاطمه را حقيقتاً درك كند، به واقع لَيْلَةالْقَـدْر را درك كرده است. معلوم است که مقام حضرت فاطمه يك حقيقت بزرگي است كه شناخت آن مثل شناخت شب قدر است و به صِرف اين‌كه بدانيم او دختر پيامبر و يا همسر علي و مادر حسنين است، او را نشناخته‌ايم. درست است كه حادثه‌ها در نظام تشریع خبر از وجود حقايق تكويني مي‌دهند و همسر علي شدن يك موضوع اتّفـاقي نيست، با این‌همه با دقت بر روی روايــت فوق معلوم می‌شود حضرت صادق ما را دعــوت به شناخت حضرت فاطمه به صورت خاصی کرده‌اند که آن نوع شناخت منجر به درك شب قدر مي‌شود.فرات كوفى در تفسير شريف خود دارد: «عَنْ أَبِي عَبْدِاللَّهِ‏ أَنَّهُ قَالَ‏ «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ» اللَّيْلَةُ «فَاطِمَةُ» وَ الْقَدْرُ «اللَّهُ» فَمَنْ عَرَفَ‏ فَاطِمَةَ حَقَ‏ مَعْرِفَتِهَا فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ وَ إِنَّمَا سُمِّيَتْ فَاطِمَةُ لِأَنَّ الْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِهَا» از امام جعفر صادق روايت مي‌كند كه آن حضرت فرمودند: معنى كلمه‌ی «ليله» كه در آيه‌ی يكم سوره‌ی مباركه‌ی قدر آمده یعنی «فاطمه» و معنى كلمه‌ی قدرْ يعنى «خدا»، پس كسى كه فاطمه را آن طور كه بايد و شايد بشناسد «ليله قدر» را درك نموده است و فاطمه بدين لحاظ فاطمه‏ ناميده شد كه خلق از شناساییِ او بازداشته شده‌اند. در تفسير عرائس البيان ناظر به اين مطلب در تفسير انفسى گويد: «ليلة القدر هى البنيةُ المحمدية حال احتجابه عليه السّلام فى مقام القلب بعد الشهود الذاتى لان الانزال لا يمكن الا فى هذه البنية فى هذه الحالة. و القدر هو خطره عليه السّلام و شرفه‏ اذ لا يظهره قدره و لا يعرفه هو الا فيها». لیلةالقدر بنیه‌ی محمّدی است که به‌واسطه‌ی آن به مقام «قلب» احتجاب شده است، پس از شهود ذاتی. چرا که انزال قرآن صورت نمی‌گیرد، مگر بر چنین قلب و سینه‌ی منشَرَح. قدر؛ بزرگی منزلت و جایگاه و شرف آن حضرت می باشد و چنین سینه‌ای شایستگی آن را دارد که قرآن بر آن نازل شود.و نيز در بيان السعاده از بنيه‌ی محمديّه تعبير به صدر محمد شده و گفته است: «فى ليلة القدر التى هى صدر محمد»، قرآن در قلب محمد نازل شد که آن قلب، همان لیلةالقدر است.بر مبنایی که لیلةالقدر مقام قدسی فاطمه باشد و یا بنیه‌ی محمدی که قرآن به صورت جامع بر آن مقام نازل شده، می‌توان فهمید شخصیت جامع الابعاد و بلکه جامع الاضداد انسان کاملی همچون فاطمه زهرا و وجود نورانی و الهی آن انسان معصوم قابل ادراک به تمام معنا نیست و تشابه وجودی لیلةالقدر و فاطمه زهرا در همین نکته‌ی بلیغ در آیه‌ی مربوطه نهفته است که می‌فرماید: «لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْر» تو چگونه لیلةالقدر را می‌توانی به‌راحتی درک کنی و از جهتی می‌توان همین تعبیر را داشت وقتی حضرت صادق می‌فرمایند: «اِنّما سُمّیت فاطمةُ لاَنّ الخَلْقَ فُطِموا عَن معرفتِها» و از آن‌جایی که لیلةالقدر مراتب‌پذیر و مشکّک است فاطمه نیز از حیث وجودی دارای درجات وجودی است که باید هرکس برای ادراک او به قدر ممکن در هستی وسعت یابد تا به مقام لیلةالقدر فاطمی تقرّب پیدا کند و خدای سبحان عقل و دل انسان را مستعد و شایسته‌ی معرفت به اسوه‌های جمال و جلالی فاطمه قرار داد تا هرکس در پرتو هدایت و ارشاد و اشارت او سیر صعودی خود را در عوالم وجود طی نماید.#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۱۷:۰۱

thumnail
#نمایشگاه_کتاب نمایشگاه کتاب با موضوع حضرت فاطمه و روز زن #کتابخانه_شهدای_گمنام#اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۲۲:۱۶

thumnail
#معرفی_کتابمعرفی کتاب فاطمه (س) اسوه بشر#کتابخانه_شهدای_گمنام #اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۲۲:۱۸

thumnail
#معرفی_کتاب کتاب شب یلدا#کتابخانه_شهدای_گمنام #اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۴:۴۸

thumnail
#جمع_خوانیجمع خوانی کتاب حضرت فاطمه #کتابخانه_شهدای_گمنام #اداره_کتابخانه_های_عمومی_شهرستان_زرقان @zarghanpl

۵:۰۳

thumnail
undefined اطلاعیه ساعت فعالیت کتابخانه‌های عمومی استان فارس از ۱ دی تا ۳۰ بهمن
undefined پیرو ابلاغ استانداری فارس و به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی، ساعت فعالیت کتابخانه‌ های عمومی استان فارس نیز از فردا شنبه ۱ دی تا پایان بهمن ۱۴۰۳ و تا صدور بخشنامه جدید به صورت زیر خواهد بود:
undefined نوبت صبح از ساعت ۸ تا ۱۴undefined نوبت عصر از ساعت ۱۳ تا ۱۹همچنین روزهای پنجشنبه شیفت کاری کتابخانه ها از ساعت ۸ لغایت ۱۳:۳۰ خواهد بود.

۱۳:۲۷