thumbnail
undefined یه قهرمان چه ویژگی هایی داره؟ undefined
undefined قهرمان همین دور و بر ماست undefined
#قهرمان

۱۰:۳۰

thumbnail
undefined آقا اجازه undefined
undefined مهدی رسولی undefined
#آقا_اجازه

۱۱:۴۳

undefined شهید دکتر مصطفی چمران:"من سخت‌ترین کار زندگی‌ام درس خواندن است! از درس متنفرم! اما چه می شود کرد که این درس خواندن تکلیف من است و قطعاً همه تکلیف‌های انسان سخت و طاقت‌فرساست...پس من برای مبارزه با نفسم، می‌جنگم و درس می‌خوانم و این تلخی و سختی را تحمل می‌کنم تا تکلیفم را انجام داده باشم."
#مبارزه #درس #شهید_مصطفی_چمران #قهرمان

۱۲:۲۰

thumbnail
«دیوانگی» مستندی اجتماعی و روایتی از زندگی سید محمدصادق کشاورزی، رتبه ۲ کنکور ۹۷ و دارنده مدال برنز کامپیوتر است، جوانی که با عبور از سد کنکور با پیش فرض هایی درباره دانشگاه و مسیر آینده زندگی، دانشجوی مهندسی کامپیوتر بهترین دانشگاه صنعتی کشور می شود ؛ اما با گذشت تنها یکی دو ترم، تصوراتش نسبت به دانشگاه به مرور تغییر می کند.
undefined مستند رو از اینجا ببینید:https://www.doctv.ir/Program/303575
#مسئله #دغدغه #اولویت #استعداد #مسیر

۴:۴۸

thumbnail
اگر تمام کودکان غزه را هم بکشند ...باز هم مادری کودکش را در سبدی خواهد گذاشت و خدا او را بزرگ میکندآنقدر بزرگ که کاخ فرعونیان فرو بریزد ...#غزه

۲۳:۰۷

thumbnail
undefined موسی علیه السلام، از شهری برآمد که در آن کودکان را می‌کشتند!!!هر چقدر دشمن به مسلمان کُشیِ خود ادامه دهد؛ دین خدا با این کارها از بین نمی‌رود... undefined#غزه #فلسطین

۱۰:۴۳

thumbnail
undefined ۲۱‌ آبان، سالروز شهادت #پدرموشکی ایرانشهید حاج حسن طهرانی مقدم
undefined یه جملۀ ناب از این شهید عزیز:فقط انسان‌های ضعیف به اندازۀ امکاناتشان کار می‌کنند.
#قهرمان #حسن_طهرانی_مقدم

۲۰:۴۳

thumbnail

۲۰:۴۳

thumbnail
undefined | #استوری #ریل
undefined |‌ ما به دنیا آمده‌ایم که؛با زندگی کردن قیمت پیدا کنیمنه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم...
----------------------------#محسن_آقایی
@mrm_tarbiat

۱۱:۳۸

#عین_صاد
مؤمن بيش از يهودى كار مى‌كند،اما كمتر از درويش برمى‌داردو همين معناى قناعت است.قناعت؛ يعنى كم برداشت كردن،نه كم كار كردن؛ چون گفتم، مؤمن بايد تمام نيروهايش را به جريان بيندازد و گرنه احتكار كرده است و بايد آنچه را كه به دست آورده در راه حق صرف كند وگرنه اسراف كرده است.و مؤمن با نعمت‌هاى حق، نه احتكار مى‌كند و نه اسراف.
#کتاب_فقر
#با_مکث_بخوانیم کتاب فقر، صفحه‌ی ۳۸
@mrm_tarbiat

۱۵:۲۴

صهیونیسم.mp3

۵۷:۱۳-۷۸.۶ مگابایت
#پیشنهادی
undefinedبیان تاریخ مختصر صهیونیسم + بیان نقشه صهیونیسم برای ایران شیعی امروز + نکات ارزنده متعدد دیگر
undefined#دانشمند_معظم_آیت_الله_اخوان
مراسم بزرگداشت #شهید_نصرالله در مسجد جامع صاحب الزمان(عج) مهرآباد جنوبی تهران - ۱۱مهر ۱۴۰۳
undefined @mrm_tarbiat

۱۴:۴۳

thumbnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefined«آزادی خود» یا «آزادی از خود»؟undefined
درخت گردو را اول در «خزانه» می‌کارند. حدود یک متر می‌شود. اگر آن را همان جا بگذارند، دیگر چیزی نمی‌شود. باید از آن جا بردارند و در باغ بگذارند. آن جا میوه می‌دهد. «خودیت» انسان مثل خزانه است.
«آزادی از خود»، اساس آزادی‌ها است. آنچه را که غرب برای بشر آورده، «آزادیِ خود» است. اسلام، آزادی از خود می‌آورد. اسلام، انسان را از داخل گلدان می‌آورد بیرون. بشر می‌خواهد مواظب باشد که گلدانش را نشکنند، اما اسلام می‌گوید از گلدان آزاد شو، تا رشد کنی.
undefined تمثیلات سیاسی اجتماعی، صفحه 71
@haerishirazi

undefined @mrm_tarbiat

۱۵:۴۸

thumbnail
undefinedعشق بی نهایت خدا به بندگان
خدا در قرآن گفته بندگان من خودتان را از آتشی که آتش گیره‌اش، هیزمش، ذغالش، نفتش و بنزینش خود انسان است حفظ کنید.خدا می‌گوید من ارحم الراحمین هستم کوره‌پز نیستم؛ من اکرم الکرمین هستم آتش‌افروز نیستم؛ من عشق بی‌نهایت هستم، اقتضا نمی‌کند عشق بی‌نهایت در هفت طبقه، آتش درست کند؛ من اکرم الکرمین هستم بزرگواری من اقتضا ندارد که جهنم درست کنم؛ یقینا جهنم هست ولی ساخت خودتان است.
#گناه_نکنیم#خدا_دوستمان_دارد#شیخ_حسین_انصاریان
undefined @mrm_tarbiat

۱۵:۰۰

thumbnail
undefinedما غائبیم ، او منتظر آمدن ماست
.: شب جمعۀ این هفته، پای درس و معارفِ شهید علیرضا افتخاری پور و شهید علیرضا نوروزیان مهمانیم :.#شب_جمعه.......................................undefined #لبیک؛ طراحی فرهنگی مذهبی :undefined @Labbaik_ya_hosein
undefined @mrm_tarbiat

۱۵:۴۱

06-«جهاد» اَشکال مختلف دارد.mp3

۰۶:۴۵-۴.۶۴ مگابایت
undefined «جهاد» اشکال مختلف داردundefined برگرفته از جلسات "تحلیل تاریخی واقعه کربلا"
undefined حامد کاشانی
undefined @mrm_tarbiat

۵:۰۸

thumbnail
undefined علائم ظهور
undefined آیت الله مجتهدی تهرانی
undefined @mrm_morabbee

۵:۱۰

undefinedچطور لقمه از گلویمان براحتی پایین میره؟! undefined
undefined#خاطره دکتر علی حائری شیرازی (فرزند مرحوم آیت الله حائری شیرازی) از پدر
undefined پدر دم صبح به شیراز رسیده بودند. نماز را با هم خواندیم. صبح جمعه بود. ساعت نزدیک ده بود که از جا بلند شدم، دیدم روی زمین جلوی تلویزیون دراز کشیده‌اند و کتاب می‌خوانند و چشمانشان قرمز شده. سلام کردم. خواستند از جا بلند شوند اما کمردرد شدید، مانع شد. دست به میز گرفتند و با حالت دولا به زحمت بلند شدند. به خاطر کمر درد فصلی که یادگار ایام طاغوت بود، نتوانستند کمر راست کنند. کج کج راه افتادند.
undefined متعجب پرسیدم: «صبح که حالتان خوب بود، یکهو چطور شد؟» گفتند: «به کُلِه مرغی سر زدی؟»گفتم: «نه» گفتند: «برو شیرین‌کاری پدرت را ببین»
undefined از زمانی که ازدواج کرده بودم، مستأجر و آپارتمان نشین شده بودم. شاید پنج آپارتمان را به فواصل دو سال در میان، جابجا شده بودم. وقتی مادرم مرحوم شد، با اصرار پدر به منزل مادری اسباب‌کشی کردم. خب بعد از قریب ده سال، به خانۀ حیاط‌دار رسیده بودم و خاطرات ایام کودکی ...کُله مرغی که از قدیم، پایین حیاط بود را تعمیر کردم و هفت، هشت تا مرغ و خروس آنجا پرورش می‌دادم. به غیر از آن، مرغ عشق، فنچ، بلبل خرمایی و هر چیزی که ذوق ایام کودکی را در من زنده کند ...واقعا پدر راست می‌گفت: «اگر خانه ای #حیاط نداشت، اهل خانه #حیات ندارند». بگذریم.
undefined آن محرومیت های گذشته را تماماً در این ایام کوتاه جبران کردم. بعد از مدتی هم از صرافت کار افتادم و دیگر مثل سابق به پرنده‌ها رسیدگی نمی‌کردم. یک ظرف آب مکانیزه‌ای داشتم که با لولۀ باریک آبی به سقف کُله مرغی وصل بود. هر وقت آبش تمام می‌شد، سبک می‌شد و بالا می رفت و چون پر می شد، سنگینی‌اش آن را به پایین می‌آورد تا مرغ‌ها بتوانند دوباره آب بیاشامند. تنظیم ظرف بهم خورده و ارتباطش با لوله جدا شده بود. خب من هم دیگر حوصلۀ درست کردنش را نداشتم ...
undefined گفتند: «صبح بعد از نماز آمدم به مرغها سر بزنم. دیدم زبان بسته‌ها نه آب دارند و نه غذا. با نخ ماهی‌گیری چند ساعت تلاش کردم تا ظرف آب را به سقف سه متری کله مرغی نصب کنم تا بالاخره نزدیکی‌های هشت و نه صبح موفق شدم ظرف آب را درست کنم. کجی کمرم برای این است. بعد دیدم غذا هم ندارند؛ رفتم در آشپزخانه دیدم فقط چند کیلو پیاز هست. همه را با رندۀ ریز، رنده کردم تا پرنده‌های کوچک هم بی‌بهره نمانند. قرمزی چشمم هم از این است ...
undefined گفتم: «چرا به خودتون رحم نمی‌کنید؟» نگاهی گذرا به من کردند و گفتند: «چون میخام خدا به تو #رحم کنه!». بعد ادامه دادند: «آهِ این طیور رو دست کم نگیریا ! کفالت اینها را تو به دست گرفتی. اینها مثل زن و بچه و عیال تو هستند. اگر در حالی که خدا اموراتشان را بدست تو داده بهشان رسیدگی نکردی، نفرینت می‌کنند و خدا هم به این واسطه تو را از رحمتش دور می‌کند. چطور میتونی سیر و سیراب باشی وقتی این خلایق خدا که بدست تو سپرده شدند گرسنه و تشنه هستند؟»
بعد گویی چیزی از ذهنشان رد شده باشد سکوت کردند، چشم و ابرو در هم کشیدند و با حالت گریه ادامه دادند: «مردم هم عیال ما #مسئولین هستند. چطور ماها لقمه از #گلویمان براحتی پایین میره، وقتی خدا کفالت و اداره امور امتی را به دست ما سپرده و ما هرچی گذاشتن جلومون می خوریم انگار نه انگار گرسنه‌ای هم هست» بعد گفتند: «استغفار کن برای این بی‌توجهی که داشتی»
@haerishirazi
undefined @mrm_tarbiat

۱۹:۲۳

thumbnail
undefined کمتر از انسانundefined خسارت، يعنى اينكه انسان عمرش را شمع كرده و در جست‌وجوى چيزهايى است كه خيلى كمتر از خودش هستند؛ درست مثل كسى كه در شبى تاريك، پول كمى، مثلاً دوهزارى شاه‌عباسى را گم كرده است و براى پيداكردنش، چك‌هاى چند ميليون تومانى‌اش را به آتش مى‌كشد. صبح كه مى‌شود، چشم‌ها كه باز مى‌شود، متوجه مى‌شود چه باخته و چه از دست داده است. در شب، در تاريكى، در ظلمات، نمى‌فهمد چه چيزى را شمعِ چه چيزى كرده است. اينجا است كه مسئلۀ خسارت مطرح مى‌شود...
خدا مى‌گويد: قسم به تمام دوره‌ها كه انسان در تمام ادوار اجتماعى و فردى خود، از عصر حجر گرفته تا عصر فضا، و از دوران كودكى گرفته تا دورۀ پيرى، سرمايه‌اش را باخته و خسارت ديده است؛ چون در برابر چيزى كه داده، چيزى به‌دست نياورده است؛ يا اگر چيزى به‌دست آورده، كمتر از چيزى است كه از دست داده است؛ به بچه‌اى مى‌ماند كه هزارتومانى را داده و به او مثلاً پنج تا پفك داده‌اند. تا قبل از اين، يك پفك را با يك تومان مى‌خريد؛ اما حالا او را غرور گرفته و فكر مى‌كند فروشنده را گول زده است. پس زود فرار مى‌كند و خوشحال است و لذّت هم مى‌برد. چرا؟ چون فقط فهميده چهبه‌دست آورده است؛ اما نمى‌داند چه چيزى را از دست داده است.
undefined برشی از کتاب
undefined عوامل رشد، رکود و انحطاط

#تربیت
undefined @mrm_tarbiat

۲۰:۴۵

undefinedچرا خوب درس نمیخوانیم؟؟؟؟!!!undefinedundefinedundefinedundefinedhttps://www.aparat.com/v/d43yycaundefinedundefinedundefinedundefined
#تربیت#درس_خوندن#آیت_الله_حائری_undefined @mrm_tarbiat

۱۴:۲۰

thumbnail
undefined هیچ چیز مانند نماز، بینی شیطان را به خاک نمی مالد.''حضرت صاحب الزمان(عج)''

#تربیت#نماز
undefined @mrm_tarbiat

۹:۲۷