عکس پروفایل مربیم

مربی

۷۳عضو
thumnail
undefined روح آدم هارو بخریم با یه کار کوچیک undefined
undefined خاطره علیرضا نبی، کارآفرین و کارخانه دار از دوران کودکی اش undefined
#خیر_بزرگ #اثر_توجه

۴:۰۳

thumnail
رویداد حضوری الف تامدرسۀ تحوّل‌آفرین؛ تمدن آینده
undefinedبا حضور: - مدارس و معلمان برتر - ‌هنرستان‌های خلاق و کارآفرین - مؤسسات نوآور تربیتی و با شرکت مدارس ۱۱ کشور خارجی
undefinedزمان: ۱۸ تا ۲۱ تیرماه ۱۴۰۲
undefinedمکان: تهران – مصلای امام خمینی (ره)
منتظرتان هستیم  . . .
undefined صفحه اینستاگرام رویداد: https://instagram.com/alefta_ir?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
undefinedکانال ایتا رویداد:https://eitaa.com/alefta
undefinedکانال شاد رویداد:https://shad.ir/alefta

۳:۲۱

undefined دروغگویِ مُعاف شده!!!
اگر روش معلم این باشد که دانش‌آموز از او حساب ببرد، باعث می‌شود نوجوان برای کاری که نکرده، به دروغ گفتن #مجبور و تشویق گردد. مثلا دانش‌آموز شب خوابیده یا مهمانی رفته و تکلیفش را انجام نداده است، اگر بگوید خوابش برده یا مهمانی رفته، معلم این را پررویی حساب می‌کند. ولی اگر به #دروغ بگوید دیشب سرم درد می‌کرد، می‌گوید این شاگردی است که از معلمش حساب می‌برد! وقتی معنی حساب بردن این باشد، کار دگرگون می‌گردد؛ چون وقتی #راست گفت؛ #چوب خورد ولی وقتی دروغ گفت، معاف شد و شخصیت او از آسیب در امان ماند! این در رابطه با پدر و مادری هم که فرزند را به خاطر راستگویی تنبیه می‌کنند، صادق است.
undefined آیت‌الله حائری شیرازی undefined
#نکات_تربیتی #نوجوان

۱۰:۲۵

thumnail
undefined چرا معلم شده ای؟! undefined
undefined استاد علی صفایی حائری (عین . صاد) undefined
#مربی #تربیت_کودک #معلم

۱۰:۱۳

undefined گفتگوی صمیمی معلم با شاگردان undefined
undefined حاج آقا قرائتی undefined
ما وقتی رفتیم تلویزیون، فکر کردیم هر چه می‌خواهیم یک شبه به همه مردم ایران می‌گوییم. بعد دیدیم نه، فکر اشتباه است، اصلاً گفتگوی تن به تن اثری دارد که سخنرانی عمومی ندارد. گاهی استاد، استاد دانشگاه یا استاد حوزه، یا آموزش و پرورش یا مربّی یا هر کس، گاهی طرف یک عیبی دارد، این را علنی بگویی، بدآموزی دارد، این را باید خصوصی گفت، آقا من یک نیم‌ساعت با شما کار دارم، یک، یک ربع می‌خواهم با شما حرف بزنم. گاهی وقت‌ها تذکّر خصوصی اثرش بیش از تذکّر عمومی است. تریاکی‌ها که اینترنت و ماهواره و شبکه و کلیپ نمی‌توانند بسازند، تریاکی‌ها خانه به خانه می‌رود این را تریاکی‌اش کند، تریاکی شد، می‌رود یک خانه‌ی دیگر. گفتگوی تن به تن.قرآن هم راجع به گفتگوی تن به تن آیه داریم، می‌گوید: پیغمبر درست است که پیغمبری، اما از گفتگوی تن به تن غافل نشوی، «وَ كانَ رَسُولاً نَبِيّاً» (مریم/ ۵۴)، این آیه قرآن بود که خواندم، پیغمبر رسالت بین‌المللی داشت، بعد می‌گوید: «وَ كانَ يَأْمُرُ أَهْلَهُ بِالصَّلاةِ» (مریم/ ۵۵)، با خانمش هم اختلاط می‌کرد. «یا بُنَیَّ» تو قرآن چند تا داریم، یعنی چه؟ یعنی گفتگوی تن به تن. «یا أبَتِ» تو قرآن چند تا داریم، یعنی گفتگوی تن به تن. یعنی غیر از سخنرانی رسمی و عمومی و این‌ها، گاهی هم باید خصوصی با یک نفر صحبت کرد. افرادی هستند اگر خصوصی حرفش بزنی، گوش می‌دهد، اما علنی داد بزنی، عصبانی می‌شود، گوش هم نمی‌دهد. معلّم خوب، مرّبی خوب، استاد دانشگاه خوب این است که گاهی تکیه نکند که من واعظ‌ام، رفتم برای ده‌ها هزار نفر سخنرانی کردم، گاهی با دو تا بچّه، دو تا جوان خصوصی حرف بزنی، اثرش ممکن است از آن سخنرانی چند هزار نفری بیش‌تر باشد.
#گفتگو #چهره_به_چهره #تبلیغ #رفاقت

۱۲:۰۶

thumnail
undefined همیشه جوابه! | نذرِ خوشحالیِ خانواده undefined
undefined راهکارِ حاج آقا فاطمی نیا undefined
#خانواده #تربیت_عملی

۷:۵۷

thumnail
undefined انتشار برای نخستین بار!دستخط شهید مصطفی صدرزاده...
undefined عملیات نظم در خانواده!۱_با اعضای خانواده تمام احترام رعایت شود (در اوج محبت)۲_باید حدقل هفته ای یک مرتبه برای همسر گل خریده شود۳_ساعت خوابیدن و بیدار شدن همیشه باید یکی باشد ۴_لباس های شخصی خود را حدقل بشورم ۵_ظرف های داخل آشپزخانه به محض رویت باید شسته شود۶_هرگونه ریخته و پاش در منزل باید به سرعت جمع آوری شود۷_باید در خانه همیشه نان تازه باشد ۸_وضعیت لباس فرزند و همسر باید کنترل شود و زمانی برای خرید ماهانه یا سالانه مشخص شود۹_بخشی از حقوق به خود همسر داده شود۱۰_به هیچ وجه سر همسر و فرزند نباید داد کشید۱۱_دیدار پدر و مادر و فامیل بسیار حساب شده و طی زمان بندی باشد۱۲_باید برنامه های منزل از یک هفته قبل تنظیم شود۱۳_باید زمان تفریح همسر و فرزند کامل منظم و مشخص شده باشد
#خانواده #نظم

۸:۱۹

thumnail
undefined بچه‌های زمان‌محور و توان‌محور undefined
undefined دکتر سعید عزیزی undefined
#ظرافت_ها #نوجوان

۵:۳۳

thumnail
«دیوانگی» مستندی اجتماعی و روایتی از زندگی سید محمدصادق کشاورزی، رتبه ۲ کنکور ۹۷ و دارنده مدال برنز کامپیوتر است، جوانی که با عبور از سد کنکور با پیش فرض هایی درباره دانشگاه و مسیر آینده زندگی، دانشجوی مهندسی کامپیوتر بهترین دانشگاه صنعتی کشور می شود ؛ اما با گذشت تنها یکی دو ترم، تصوراتش نسبت به دانشگاه به مرور تغییر می کند.
undefined مستند رو از اینجا ببینید:https://www.doctv.ir/Program/303575
#دغدغه #اولویت #استعداد #مسیر

۴:۴۸

thumnail
undefined نمازخون شدن بچه ها undefined
undefined دکتر سعید عزیزی undefined
#ظرافت_ها #نوجوان

۳:۳۲

thumnail
undefined ادعا نکنیم!undefined چگونه مى‌‏خواهيم ديگران را بسازيم و از اسارت‌‏ها رها سازيم، در حالى كه هنوز خويش را نساخته‌‏ايم؟
undefined برشی از کتاب undefined تربیت کودک

۱۱:۵۷

thumnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefinedundefinedپر و بال بچه را نچینید!undefinedکسانی که تا از بچه‌هایشان خطایی می‌بینند، با #توپ_و_تشر با آنها برخورد می‌کنند و #پر_و_بال آنها را می‌چینند، بچه‌هایشان بچه‌های بزرگ و #شخصیت‌داری نخواهند شد. کسانی که بچه‌هایشان را تحمل می‌کنند، ولو از آنها اشتباهی ببینند، بچه‌هایشان مثل امام حسن مجتبی (ع) می‌شوند. یک وقت امام حسن (ع) به مسجد آمد و پیامبر (ص) داشت خطبه می‌خواند. امام حسن (ع) از بین مردم گذشت و از منبر بالا رفت و روی گردن پیامبر (ص) سوار شد. علی (ع) می‌فرماید: «دو تا پای حسن روی سینۀ پیغمبر آویزان بود و مردم، برق خلخال پای حسن را از انتهای مسجد می‌دیدند»!اینطور فرزندانشان را تربیت می‌کردند که آنها شخصیت پیدا می‌کردند و بلور شخصیتشان جا می‌افتاد. این بلور در #حوصلۀ_پدر_و_مادر جا می‌افتد. تبلور و استحکام و صلابت فرزند، نتیجۀ تحمل و درایت و حوصله و صبر پدر و مادر است.بعضی معلم ها چون حوصله ندارند، بلور شخصیت بچه‌ها آن‌طور که باید، رشد نمی‌کند. در بعضی مدارس، مدیر مدرسه می‌آید با بچه‌ها والیبال بازی می‌کند. این بچه‌ها طبیعتاً شخصیتشان جا می‌افتد.
#محتوای_تربیتی
@mrm_morabbee

۱۵:۲۳

صهیونیسم.mp3

۵۷:۱۳-۷۸.۶ مگابایت
#پیشنهادی
undefinedبیان تاریخ مختصر صهیونیسم + بیان نقشه صهیونیسم برای ایران شیعی امروز + نکات ارزنده متعدد دیگر
undefined#دانشمند_معظم_آیت_الله_اخوان
مراسم بزرگداشت #شهید_نصرالله در مسجد جامع صاحب الزمان(عج) مهرآباد جنوبی تهران - ۱۱مهر ۱۴۰۳
undefined @mrm_morabbee

۱۴:۳۶

thumnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedاتصال به ولایت؛ عامل تأثیرگذاری undefined
وقتی یک دستگاه برقی را به برق می‌زنید، کار می‌کند و اگر آن را از برق بکشید، هیچ کاری نمی‌کند. پنکه و کولر را به برق که می‌زنید، خنک می‌کند؛ هنرش از وصل شدن به برق است. اگر برق قطع شد، هیکل کولر دیگر خنک نمی‌کند، چون برق است که خنک می‌کند. هیکل بخاری برقی که گرم نمی‌کند؛ برق آن را گرم می‌کند. شما رزمندگان عزیز، برادران پاسدار و بسیجی‌، قدرت جنگ و قدرت مقابله‌تان و هرچه دارید، فقط از برکت ولایت شماست. آموزش‌ها، معلومات، اطلاعات و تخصص‌هایتان هیکل شماست؛ اینها هنر ندارد؛ بلکه وصل شدن شما به ولایت است که به شما هنر می‌دهد.
undefined تمثیلات علمی، صفحه ۳۸
@haerishirazi

undefined @mrm_morabbee

۱۵:۵۰

thumnail
undefinedخدا بسیار بخشنده و آمرزنده
مردی یک فرد گنهکار را دید و به او گفت والله خدا تو را نمی‌آمرزد.فرد گنهکار در دلش گفت آفریننده من این مرد چکاره‌ی تو بود؟! آیا رسول و فرستاده تو بود؟! آیا نخست وزیر دستگاه آفرینش تو بود؟! او محکم به خودت قسم خورد که من را نمی آمرزی؛ داستان چیه؟!به پیغمبر زمان خطاب رسید برو به آن مرد که قسم خورد بگو بسیار قسم بیخودی خوردی، تو را نمی بخشم و الان تمام گناهان او را بخشیدم؛ برای چه مرا بد معرفی کردی؟! چه کسی به تو گفت من را اینجور معرفی کنی؟! من اینگونه نیستم.
#غفار#رحمان#بسیار_بخشنده#شیخ_حسین_انصاریان
undefined @mrm_morabbee

۱۵:۰۲

thumnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedاستفاده از فرصت‌های حساس و طلایی برای نصیحت کردنundefined
یکی از زمان‌های مناسب برای نصیحت کردن به بچه، وقتی است که می‌آید به آدم گله می‌کند. مثلاً می‌آید می‌گوید: بچه همسایه به من فحش داد. شما به او بگویید خیلی ناراحت شدی؟ اوقاتت تلخ شد؟ خیلی سخت بود؟ می‌گوید: بله. به او بگو: پس اگر یک دفعه خودت فحش بدهی چه‌قدر برای آنها سخت می‌گذرد؟ او درست متوجه موضوع می‌شود. متوجه می‌شود که این کار بد است. بزنگاه نصیحت، همان وقتی است که بچه ظلمی به او شده، به او می‌گویی دیدی ظلم بد است؟ ظلم نکن.
مثلاً بچه‌ای گم شده. یکی دستش را گرفته و آورده به خانه و به مادرش سپرده. آن وقت خیلی از آن کسی که این کمک را به او کرده خوشحال است همان لحظه، جای نصیحت است: «ببین چه‌قدر خوشحال شدی از این‌که کسی تو را پیدا کرد، یا این کمک را به تو کرد. تو افتادی بلندت کرد، پس تو هم اگر قدرت پیدا کردی یک افتاده‌ای را از زمین بلند کن».
نصیحت کردن زمان دارد و اگر انسان به‌موقع نصیحت کرد، می‌گیرد. اگر به‌موقع نبود نمی‌گیرد. وقتی بچه به شما عقیده‌مند است، نصیحتش کنید. وقتی به شما بدبین شده نصیحتش نکنید. آن بدبینی نمی‌گذارد نصیحت شما بگیرد. لحیم‌گرها وقتی می‌خواهند ظرف مسی یا آهنی را لحیم کنند، اول به جایی که می‌خواهند لحیم کنند اسید می‌زنند.
undefined راه رشد، جلد سه، صفحه ۶٣
@haerishirazi
undefined @mrm_morabbee

۱۵:۱۲

thumnail
undefined از خودت شروع کنundefined برگرفته از جلسات "کدام حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟"undefinedحامد کاشانی
undefined @mrm_morabbee

۵:۰۱

thumnail
undefined علائم ظهور
undefined آیت الله مجتهدی تهرانی
undefined @mrm_morabbee

۵:۰۶

thumnail
undefinedآیت الله حائری شیرازیundefined
undefinedانسان مثل کمربند ایمنی استundefined
انسان مثل کمربند ایمنی است. کمربند را که یواش یواش می‌کشی همراهت می‌آید. اگر یک دفعه کشیدی و شوک به آن دادی، مقاومت می‌کند. ندیده‌اید گاهی کسی با زبان نرم حرفی می‌زند و امر به معروفش موفق می‌شود. یکی دیگر می‌رود و هیچ نتیجه نمی‌گیرد، بعد می‌گوید مردم قبول نمی‌کنند. مردم قبول می‌کنند اما تو بلد نیستی کمربند را بکشی!
حالا بعضی‌ کمربندها حساس‌ترند و با شوک کمی محکم می‌شوند، اما بعضی‌ها نیاز به شوک بیشتری دارند تا مقاومت کنند. اتفاقاً همان کسی که نسبت به شوکِ کم، مقاومت می‌کند، کمربند بهتری است. چون برای روز مبادا اگر یک ذره شوک آمد، فوری سفت می‌شود و می‌ایستد. هرچه حساس‌تر باشد بهتر است. بچه‌ها هم همین‌طورند، وقتی شما با آنها با تحقیر صحبت کنید، با استخفاف حرف بزنید، مقاومت می‌کنند و مثل کمربند محکم می‌شوند.
undefined راه رشد، جلد سه، صفحه ۶۵
@haerishirazi
undefined @mrm_morabbee

۶:۴۱

thumnail
undefined تربیت پادگانی
خانه، پادگان که نیست؟!؟!؟!؟! undefinedundefined
صحبت های جالب حاج آقای قرائتی درباره تربیت فرزندundefined
undefined @mrm_morabbee

۷:۱۴